Riided TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS

üks kleit vs hunnik asju

24. mai 2018

Ma nägin Instas kellelgi seljas üliilusat kollast Reservedi kleiti. Mõtlesin, et noh, koostööd ma enam nendega ei tee, aga no telliks siis selle ühe. Maksis teine u 45€. Kallivõitu! Aga ilus… Hakkasin juba endale kinnitama, et tegelikult mul ju Maltale kleite vaja, aga siis sain aru, et SELLIST vast pole, et pigem selliseid õhemaid suvekaid, mitte voodriga pitskleite. Pool ilma kaltsukaid täis, mõtlesin mõnda lähiajal minna, et saab ehk miskit ja ei pea tellima kallist kleiti. SIIS meenus, et Paavlil on ju e-pood ka ja sama raha eest, mis ma selle ühe kleidi tellinud oleks, sain ma hunniku asju! WIN!

Pildilt jäi kogemata välja üks kollane kleit, sest see oli veel pesus, lisaks ühed sandaalid Lendele, sest tal on need jalas ja ta on vanaema juures, ning ühed Lende plätud, sest need olid väiksed ja ma andsin need juba ära. Pildil olevad asjad läksid maksma aga 38€ ja 50 senti. 3 euri oli kuller koju ja no ma ei saaks rohkem rahul olla. Viiekaga rasedateksad! Eurviiekümnega raseda satsiline maika! Varrukatega punane rasedakleit! Täna tegin küll suvaklõpsud, aga päriselt jäin oma pakiga väga rahule. See oli mul essa kord Paavli e-poodi kasutada, aga kasutan teinekordki 🙂

Aga see kollane kleit muidugi painab mind siiamaani 😀

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta m 25. mai 2018 at 13:11

  paavlikas on vahel head kodused, linnas käimise riideid leida, mugavaid, särke, pusasid, vabaajapükse vms paaride eurodega. järgi minna, sendikast läbi ja nii neid riidekesi soodsalt vahel koguneb.

 • Avatar
  Vasta L 24. mai 2018 at 21:53

  Kas see postitus valmis koostöös Paavli kaltsukaga? 🙂
  Muidu Paavli on äge koht ja, leiab alati midagi omanäolist ja sellist, mida poes pole.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 24. mai 2018 at 21:55

   Kui oleks reklaampost, siis oleks see ära märgitud 🙂 Ise tellisin, ise maksin 😀

 • Avatar
  Vasta Jansa 24. mai 2018 at 18:02

  Reklaamiohver ?‍♀️
  Läks ka tellimus teele, eks näis kas saan rahule jääda

 • Avatar
  Vasta Lizzy 24. mai 2018 at 17:47

  Miks sa enam Reservediga koostööd ei tee ?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 24. mai 2018 at 20:46

   Tead ma ei tea isegi, ma ei tahtnud enam seda kiirmoodi nii palju tarbida.

 • Avatar
  Vasta K 24. mai 2018 at 16:41

  Ma olengi ainult Paavli e-poodi kasutanud, kuna elan tallinnast liiga kaugel ja kohapeale polegi jõudnud veel ? Just andsin ka tellimuse sisse endale 4 alt kummiga pluusi ja 1 kleit+2 tavalist toppi, mehele 4 t-särki, kõhuelanikule mütsike ja kokku koos smartpostiga 22 eurot 🙂 Nii rahul olen, alati kõik on sobinud kuna mõõdud on piltide all ja kaup paari päevaga käes, kõvasti olen loomulikult raha ka säästnud kuna juba üle aasta ostlen põhiliselt ainult seal 🙂