Ilukraam Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

septembrikuus LUMI on maas*

17. september 2018

Nali, tegelikult ei ole LUMI mitte maas, vaid mu vannitoakapis ja just nendest toodetest ma täna teile rääkida tahan. Alustame siis sellest, et iga jumala kord, kui mulle kirjutatakse, et tere, me tahaks, et sa prooviksid meie kreeme ja seerumeid, on mu esimene mõte see, et kas seda koostööd on mõtet vastu võtta. Kreemid ja muu selline kraam on üldiselt nii individuaalse toimega, et mis toimib ühele, ei toimi jälle üldse teisele. Suuremate nahaprobleemidega inimesed ei pruugi abi saada 99% toodetest, samas minusugused, kellel nahaga pea iial mingit olulist probleemi olnud pole, võib põhimõtteliselt iga toote kohta öelda, et jah, hea kreem on.

Mulle on väga oluliseks jääda oma blogipostitustes ja arvustustes ausaks, mistõttu hämmastas mind hiljaaegu ühe firma suhtumine, et kui nemad saatsid mulle kolm toodet, siis olgu olla kolme toote arvustus, kuigi kolmest kaks jätsid mind täiesti külmaks ja valetada ma ei kavatse. Üllatav oli see, et firma pigem eelistaks, et ma ütlekski, et ma ei tea, suht tavaline toode, ei head ega halba, kui see, et ma tõesti siiralt ja südamest soovitan vähemalt ühte, mis mulle päriselt-päriselt meeldib. Ma ise arvan, et see “päris emotsioon” on postitustes selgelt näha ja minu huvi pole lugejatele kärbseid pähe ajada.

Seega on mulle väga sümpaatne LUMI firma suhtumine blogijatesse ja koostöödesse. St ma ei tea muidugi kas ja kellega nad veel koostööd teevad, aga minu puhul meeldis mulle väga, et nad saatsid mulle juba ammu tooted, mis olid alles valmimisel, et ma saaksin neid proovida ja sobivuse korral millestki ka teile rääkida. Päris äge oli tunda, et ma olen nagu osa mingist protsessist, et saan sellised “kodukootud” totsikud, et kle näe proovi ja ütle, mis sa arvad.

Uhiuus BIO-KLINIK sarja näokreem on just poelettidele ja e-poodi jõudnud. Kuigi teda oli seal ka enne, siis täiustati veidi ta koostisosi ja tehti ta veelgi paremaks, kui ta enne oli. See on küll konkreetselt mõeldud tundlikule, punetavale, atoopilisele ja probleemsele nahale, mistõttu ma kartsin, et ma ei oska sellest mitte miskit rääkida. Mul ju selliseid probleeme ei ole. Aga kuna mu Berrichi näokreem oli just otsa saanud ja minu eas inimene võiks aeg-ajalt midagi näkku määrida, siis mõtlesin, et kui mingi kreem juba nii paljudele erinevatele nahatüüpidele mõjuda saab, siis ega ta mullegi halba teha või.

Et aga katsetus täie raua ette läheks, pumpasin lahkelt pool pudelit sõbrannale välja, kellel näonahaga natukene rohkem maadlemist kui mul. Noh, juhuks kui minu ainukene kommentaar olekski pärast, et suht ok kreem oli. Õnneks ei ole, aga sõbranna tulemus meeldib teile kindlasti rohkem, ma panin tema kogemuse teile kirja kah:

“Mallu andis mulle proovida uut LUMI kreemi “BIO-KLINIK”. Ma võibolla peaks solvunud olema, et mina talle halva näonahaga kohe pähe tulin, aga mis ma ikka solvun, kui nahk ennast ka häirib ja mul pole uute asjade proovimise vastu midagi. Paljud, kellel nahaga probleeme teavad kindlasti seda tunnet, kui proovid olukorra parandamiseks igasugu hirmkalleid kreeme ja lõpuks jäävad nad lihtsalt vedelema, sest mingit abi neist ei oleks. Minul on diagnoositud rosaatsea, mis suviti natukene paremaks tõmbab, talvel jälle väga palju hullemaks läheb. Ma olen proovinud pea kõiki apteegis müüdavaid tooteid, mõni on natukene paremaks teinud, mõni ei ole midagi muutnud. Ravi sellele ei ole, seega ma ei loodagi ühestki tootest seda, et see mu probleemi 100% lahendaks. Nagu öeldud, LUMI kreemi võtsin vastu ja mu esimene mõte oli küll, et sellise haisuga toodet on küll raske katsetada. Mallu ise kiitis mulle taevani, et muru lõhn, aga minule meenutas ta mingit ravimtaime. Etteruttavalt ütlen, et sellega harjusin ma paari päevaga ära ja enam mulle ei tundu, et see haiseks, aga see lõhn on vist üks nendest, et kas meeldib või ei meeldi, peate ise katsetama.

Minu katseperiood kestis terve augusti, kreemi kasutasin igal õhtul öökreemi asemel, sest mulle tundub, et siis saab kreem paremini nahka imenduda ja oma tööd teha. Tööd ta tegi küll, sest esimese nädalaga nägin punetuse taandumist ja põletikukolded hakkasid vaikselt taanduma. Kuna minu rosaatsea on enamjaolt põskedel, siis oli mul selle üle väga hea meel, sest kui nahk on põletikus, ei ole mul ka väga hea ennast meikida, see teeb ju haiget. Kui põletikku pole, siis saab vähemalt vahepeal ennast naisterahvale kohaselt üles ka lüüa, kui tuju on. Mitte ainult enda naha üle põdeda, mida ma viimased aastad tegelikult teinud olen.

Augusti lõpuks olin üllatunud, kui korra taandunud põletik tagasi ei tulnudki. Kuna mul on see olnud siiani ikka nii, et põletik tuleb ja läheb, siis nii pikka “hea naha” aega ei ole ma kaua aega nautida saanud. Võin öelda, et siiani pole põletik tagasi tulnud ja ka punetus on minimaalne. Päris meigita muidugi tänavale ja tööle ei läheks, aga ise näen küll, et tulemus eelnevaga on nagu öö ja päev. Soovitan seda rosaatseaga kindlasti proovida, sest kui see juba minu jubedale nahale töötas, siis julgen soovitada ja kasutan ise edaspidi ka.”

Te ei pea vist kaks korda arvama, et kui ma nüüd uhiuutes pakendites tooted kätte sain, kellele ma enda näokreemi edasi kinkisin. Minul endal on veel sellest katselaarist päris normaalselt kreemi alles ja kuna see sõbrantsi nii hästi aitas, siis ega mul kahju pole. Seda enam, et ma tean, kui kehva tal haiguse süvenedes olnud on. Seega kui mina saan kiita kreemi niisutavaid (ja lõhnavaid!!! sõbranna on imeliku lõhnatajuga :D) omadusi, siis ilmselgelt on tema kogemus pigem see, mis teisi aidata võib. Jah, see on kallis, maksab pea 30€, aga arvestades, et seda jätkub umbes kolmeks kuuks (nii kaua ta säilib ka), siis 10€ eest kuus enda näonahka paremaks teha ja abi saada ei tundu jällegi nii palju, ega?

Ahjaa, just eile valmis ka väike testpudel, mille hinnaks ainult 8€. Kes kohe ei julge suurt pudelit osta, siis soovitan sellega alustada. Siis näete ära, kas sobib ja saate julgemini suurema totsiku endale soetada. Saab osta SIIT.

Teine uus BIO-KLINIK toode lettidel on BIO-KLINIK rahustav ja sügavniisutav kehakreem, mis olla üle Eesti paljude atoopilist dermatiiti põdevate pisipõnnide vanemate lemmik. Huh, ma võin vaid tänulik olla, et ei minul ega lastel seda paha haigust ei ole, seega piirdus minu kreemikatsetus sellega, et ma seda õhtuti endale kõhule ja kätele määrisin, mis mingil määral mu sügelust leevendas. Ma ei tea miks, aga mu käed ja käevarred sügelevad KOHUTAVALT selle raseduse ajal, arst sellele mingit põhjust leidnud pole, soovitaski niisutada, mida ma siis teinud olen. Küll aga tahaksin ma ühe endale saadetud tutika kehakreemi anda katsetamiseks kellelegi, kelle laps näiteks dermatiiti põeb, et te saaksite lugejatele jagada, kas see kreem siis päriselt aitab või mitte. LUMI tootjad ise väidavad, et rahulolevad kliendid on lausa uurinud, et miks see kreem pole haigekassa nimestus, sest aitab lapsi nii hästi, kuid 4-5x päevas kreemitades läheb see ikka päris kulukaks. Loodame, et ühel päeval ta siis seal nimestus ka on! Kui tahad seda kreemi ära proovida ja elad Tallinnas, et mul oleks hea seda sulle üle anda, siis kirjuta mulle nt siia postituse alla kommentaar ja ma meilin sulle ise, et kuidas sa kreemi kätte saaksid. Vastutasuks tahaksingi ma vaid su ausat kogemust, mida siis blogis või blogi FBis teistegagi jagada.

Kaks asja siin pildil on nii uued, et pole veel poodideski!

Tegin uutest pakenditest kah pilti, nagu näha, siis tooteid on neli, aga vot maskist pole mul veel midagi rääkida, sest me oleme Kardoga kuu aega rääkinud, et õhtul hakkame maskitama, aga paganas, pole kunagi sinna maale jõudnud. Mis seal ikka, loodan, et teile piisab ka kolme toote arvustusest, sest tõesõna, väärt kraam on nad kõik. Puhas kodumaa toodang, vegan ja hea Eesti asi. Mina soovitan 🙂

Kui tahad kreeme proovida ja natukene allhindlust, siis koodiga “mallukas10” saad sa 10% allahindlust! Ühele õnnelikule loosin ka LUMI poolt komplekti BIO-KLINIK tooteid, nii näokreemi, kui ka kehakreemi. Et komplekti loosimises osa võtta, jäta lihtsalt kommentaar, et mis probleeme sul nahaga on, millega LUMI toodetega abi saada loodad. Head loosiõnne!

Ps! Kui pole kindel, milline toode sinu nahaprobleemile kõige kasulikum oleks, siis kirjutage julgelt nt LUMI FBi lehele, nad annavad hea meelega ka nõu!

*Postitus sündis koostöös LUMI’ga! 

Loe ka neid postitusi!

121 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Riina 26. september 2018 at 08:25

    Enda nahk on normaalne kuid 9.a tütrel on kaasasündinud atoopiline dermatiit. Arsti sõnul pidavat lapsed sellest paari-kolme aastaga välja kasvama kuid siiani veel seda juhtunud pole. Aastatega on õnneks asi siiski veidi paremaks läinud. Kui mõned aastad tagasi lõppes igakord välja löönud haigus mädaste käeõndlatega siis nüüdseks on nö lõppfaasis punased, sügelevad ja kobrutavad käed. Suvel on õnneks asi kontrolli kuna päike ja merevesi teeb omad töö kuid nii kui ilmad kisuvad jahedamaks lööb dermatiit välja. Seni oleme kasutanud retseptiravimeid ja väga palju muid tooteid apteegist. Nüüd prooviks ka LUMI toote järgi.

  • Avatar
    Vasta Krista 23. september 2018 at 10:40

    Soovin ka loosis osaleda, mul on kuiv ja kare nahk, mis vajab pidevat sügavat niisutamist. Mul on olnud Lumi näomask ja olen sellega väga rahule jäänud. Ja hindan väga kodumaist toodangut 🙂 N

  • Avatar
    Vasta M 23. september 2018 at 00:57

    Atoopiline dermatiit. Õnneks pigem leebemal kujul.

  • Avatar
    Vasta Kaili 22. september 2018 at 22:01

    Mu probleem on kuiv nahk, eriti talvel. Proovisin hea meelega

  • Avatar
    Vasta Mia 22. september 2018 at 15:26

    Soovin loosist osa võtta! Näonahaga otseselt mingit karjuvat probleemi ei ole, aga 99% kreemid mu nahale lihtsalt ei sobi. Hakkavad kihelema ja selline tunne tekib, nagu möginad üritaks mu nägu ära söövitada. Seega prooviksin meeleldi LUMI tooted ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Riin Vent 21. september 2018 at 10:46

    Rosaatsia

  • Avatar
    Vasta Anna 21. september 2018 at 10:40

    Probleemiks on akne.

  • Avatar
    Vasta J. 20. september 2018 at 20:05

    Üsna rasune ning aknele kalduv nahk. Sooviksin proovida AHA-BHA puhastuspiima.

  • Avatar
    Vasta Doris 20. september 2018 at 10:39

    Üldiselt on mul kuiv ja natuke punetav näonahk, samas vahepeal lööb jälle väga rasuseks ja palju punne. Sooviks kuidagi nahka korras ja ühtlasena hoida ning üleüldiselt, et see terve ja ilus oleks. Loodan, et äkki oleks neist toodetest abi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 19. september 2018 at 21:59

    Nägu nii rasune.. ja vahepeal lööb täiesti lampi punnimere välja :/

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 19. september 2018 at 20:31

    Minul on samuti probleeme näonahaga ning olen juba proovinud väga erinevaid ja ka kalleid apteegikreeme, kuid pole veel midagi sellist leidnud, mis silmnähtavalt toimiks. Seega tahaksin väga proovida BIO-KLINIK-u naha struktuuri taastavat näokreemi ja oleksin võidu üle väga-väga õnnelik.

  • Avatar
    Vasta T 19. september 2018 at 15:27

    Mul on mure kohe sügise saabudes dermatiidiga, näonahal kuivad karedad ebameeldivad laigud.

  • Avatar
    Vasta Anneriin 19. september 2018 at 14:24

    Alustan sellega, et juba lapsest saati olen hädas erinevate allergiatega, mis aastatega on pisut leebunud. Teismelise eas lõi välja psoriaas ja dermatiit. Alates septembris olen tihe klient nahaarstil, sest sügisel ilmub dermatiit välja ja vajab raviks antibiootikume ja psoriaas väga kõrge hormooni sisaldusega kreeme ja see pull kestab kuni kevadeni välja. Hea oleks saada see komplekt ja katsetada, kas pakub piisavalt leevendust, nii nagu kirjeldatakse.

  • Avatar
    Vasta Kristi 19. september 2018 at 12:18

    Mul endal hetkel ei olegi millegi üle väga kurta, aga mu lapsel tulevad kütteperioodil kehale karedad punetavad laigud, mis tahavad ohtralt kreemitamist saada.

  • Avatar
    Vasta Kristel 19. september 2018 at 12:00

    Oeh ma ei tea kust isegi alustada. Mu näonahk on alati mulle probleemiks olnud. Mul on sellesmõttes vedanud, et ei pea võitlema pidevalt vistrikega, aga selle eest on mul näos pidevalt punased laigud. Lisaks sellele diagnoositi mul dermatiit, mis pidi küll kergeloomuline olema ja õnneks lõõb see mul välja ainult ninapiirkonnas, aga siiski on see piisavalt kole ja jahedatel ilmadel suisa valulik. Olen jooksun mööda nahaarste, proovinud erinevaid võimalusi haigust kontrolli all hoida, aga siiani pole mul see täielikult õnnestunud. Kuna nägu on mul väga kuiv ja kergesti ärrituv, keelati mul ära igasuged “poe” kreemid ja soovitati nägu niisutada (eriti talvisel ajal) apteegikosmeetikaga. Soetasin endale mingi saraja näokreemi ja näo puhastamise jaoks vee ning peab tunnistama, et asi muutus paremaks. Siis saabus suvi ja mulle tundus, et olen uue näo saanud. Haigusest ei olnud juttugi ja igasugune punetus oli kolmeks kuuks justkui kadunud. Paraku oli see vaid ajutine ja nüüdseks on minu haigus löönud taaskord välja, ninaääres on nii punased ja valusad, tundub nagu võitleksin meeltu nohuga. Samuti on tagasi punetus ja mis minu jaoks on esmakordne, aga igapäev avastan endal näost uue vistriku. Otsisin oma kreemid ja rohud välja, kuid tundub, et minu nahk seekord koostööd teha ei taha ja heameelega võtaksin loosimisest osa, et äkki loosiõnn naeratab ning saan proovida midagi uut ja loota imele 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 19. september 2018 at 11:35

    Mul endal ka atoopiline dermatiit ja just jalgadel, seda ihupiima tahaks proovida küll.
    Olen hull kleidiinimene, kahjuks vaid mustade läbipaistmatute sukkpükstega kõik kleidid ei sobi, vahel tahaks ka nahavärvi kanda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätz 19. september 2018 at 11:24

    Endale ei tahaks, aga oma armast emmet tahaks üllatada. Tal ka rosaatsea ja nii kahju vaadata, et ükski asi siiani aidanud pole. Äkki see oleks lahendus tema jaoks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 19. september 2018 at 10:01

    Seda dermatiidi kreemi vajaks meie pere väga!! Elukaaslase dermatiit pärines ka meie pojale edasi. Poeg sai just 3 kuuseks.. see pidev katsetamine ja uute kreemide otsimine suht raske.. siiani pole abi leidnud. 🙁

  • Avatar
    Vasta Triin 19. september 2018 at 09:39

    Mul on ka rosaatsea diagnoositud. Siiani on vahelduva eduga aidanud arsti väljakirjutatud kreem, kuid praegu rasedusega ei kasuta seda. Ehk on abi Bio-Klinik näokreemist, arvestades, et külmade sügistuultega lähevad põsed üha hullemaks.

  • Avatar
    Vasta Meke 19. september 2018 at 01:09

    Sooviks väga võita!

    Probleeme on dermatiidiga nii kätel kui jalgadel, millega seoses kõndimine valulik juba ja käte tõttu paljude asjade tegemine valulik 🙁 selle käes nii pikalt juba vaevelnud ja abi ei paista kusagilt ja kreemid muudkui seisavad, kuna pole aidanud ükski retseptiga müüdav ka.

  • Avatar
    Vasta Egle Kasela 18. september 2018 at 23:51

    Sain samuti hiljuti LUMI BIO-KLIINIK näokreemi üheks esimeseks kasutajaks. Tõesti tulemuslik ja super toode. Samuti LUMI inimesed on imeliselt hoolivad ja toredad. Paar päeva tagasi aga diagnoositi mul kätel kontaktdermatiit, mis kahjuks ei ole lõpuni väljaravitav. Saan vaid õppida ennetama ja pidevalt sobivaid kreeme kasutama. Just eile mõtlesin, kas LUMI toodetes oleks midagi ka sellele murele ja nüüd nägin su postitust. Soovin liituda ?

  • Avatar
    Vasta Olandra 18. september 2018 at 23:27

    Minul näonahk väga rasune ja väikseid punne on samuti päris palju?

  • Avatar
    Vasta Grete 18. september 2018 at 23:18

    Minul ka kerge roosatsea seega näokreemi peaks küll ära testima!

  • Avatar
    Vasta jaanika 18. september 2018 at 23:02

    Minu 9-aastasel lapsel pole küll diagnoositud atoopilist dermatiiti, aga ta nahk on ikka väga hull aeg-ajalt. Praegu on ta selg ja kõht üleni täis punaseid karedaid laike ja pole veel leidnud kreemi, mis aitaks 🙁 Koolis juba klassikaaslased olid ka küsinud, et issand, miks su selg selline on…

  • Avatar
    Vasta ANNIKA 18. september 2018 at 22:35

    Oi kuidas ma seda komplekti vajaksin. Viimase poole aastaga on mu näonahk läinud väga hulluks. Olen proovinud nii apteegi kreeme ja vene “ime” kreeme, kuid siiani pole nendest kasu olnud. Enam ei julgegi midagi kallist osta, sest kurb on minema visata. Minul tekivad põskedele põletikulised kohad, mis sügelevad õudsalt, samuti on punased ja meigiga neid väga ei peita!!! Samuti on põskedel/lõualuu juures sellised pisikesed “punnikesed” mida lähedalt vaadates on vähemalt 100 tükki – ps ma ei tee nalja! Talvel kimbutab mind aga jällegi see, et nahk on nii kuiv, et põsed ja nina ots ketendab. #aamen

  • Avatar
    Vasta Janeli 18. september 2018 at 22:23

    Aeg-ajalt võitlen aknega

  • Avatar
    Vasta Geidi 18. september 2018 at 22:23

    Kahjujs ei asu ma Tallinnas. Minu lapsel on ihtüoos, õnneks x-liiteline ehk suis kergem aga jhm. Peab proovima. on see e-poes saadaval? Ok ma ei oota vastust ja vaatan ise.
    niikuinii oktoobriks kreemid veel ostmata 😉

  • Avatar
    Vasta S 18. september 2018 at 21:07

    Olen 19 ning diagnoositud rosaatsea juba mitu aastat tagasi. Terve elu olnud punetava näonahaga ning lisaks ka kätele nö edasi kandnud. Väga ebamugav on käia ilma jumestuskreemita väljaspool kodu ning seda pigem kahjuks ei juhtugi, samas valulik on ka meigi kandmise korral. Olen proovinud samuti erinevaid kreeme ning siiani pole miski suutnud seda vähendada. Suvel olen alati pikalt välismaal päikese käes olnud ning ise olin päris kindel, et jumekamaks saades laigud näolt ja kehalt kaovad või vähemalt taanduvad mingil määral, aga ka pruunina on kõike näha ega leevenda kahjuks. Sooviksin proovida õnne korral sama kreemi nagu “testitavgi” proovis. 🙂

  • Avatar
    Vasta E 18. september 2018 at 20:21

    Minul on nahk lihtsalt kuiv. Eriti näost. Ilma jumestuskreemita ei saa käia, sest muidu liiga kaame aga jumestuskreemiga näeb hästi, kuidas nahk ketendab. Koorides on korra parem, aga järgmine päev jälle hullem.

  • Avatar
    Vasta aka 18. september 2018 at 20:01

    Minu pisipojal on dermatiiti eriti hull on jalgadel ? midagi sellist asjalikku see vastu pole leidnud. Lihtsalt katsetan erinevaid.
    No igatahes osaleks loosimises kûll ?

  • Avatar
    Vasta Vaarikas 18. september 2018 at 17:52

    Mul endal lihtsalt kuiv nahk, aga 3-ne tütar vaevleb atoopilise dermatiidi käes. Suvi ja päike on kõige paremaks rohuks, kuid nüüd hakkab jälle pihta. Eelmine aasta avastasime LUMI tooted ja siiamaani tõesti parim leevendus, kuid kalliks läheb küll. Kasutan kohe sooduskoodi ära 😉

  • Avatar
    Vasta Mari 18. september 2018 at 17:52

    Mul on siuke kummaline näonahk, et pealmine kiht kuivab ja ketendab üsna tihti, aga altpoolt on nahk rasune ning näha nahaaluseid punne, mis küll suureks ei küpse, aga on selliseid… olemas. Olenevalt valgusest kas siis näha või saan meigiga ära peita. Nii ma siis koorin ja niisutan, koorin ja niisutan, koorin ja niisutan. Tiinekana ja 20a alguses võitlesin aknega ja sain lõpuks toitumise ja looduslike õlide-kreemidega asja enam-vähem kontrolli alla. Praegu aga annab ka nahk väga tunda, kui tuleb uus aastaaeg. Nägu saab enam-vähem nt kuumaga sinapeale ja siis hakkavad jahedamad niiskemad iilmad tulema ning nahk läheb jälle kreisiks. Siis sama lugu, et harjub uue ilmaga ära, kuid siis läheb krõbekülmaks ja nahk jälle omadega pekki. Ja nii see ring käib. LUMI toodetest olen väga palju head kuulnud, aga mulle natuke kallid, seega oleks tore küll endale skoorida see hea puhas kodumaine komplekt ja ära testida, et kas mulle ka sobib.

  • Avatar
    Vasta Kristiina Mölder 18. september 2018 at 17:29

    Minu tutvusrindkonnas on üks hästi soe ja armas inimene, kes võitleb samuti rosaatseaga. Tahaksin väga talle katsetamiseks LUMI kreemi “BIO-KLINIK” anda. Nagu Mallu sõbrannagi ütles siis talle tundub samuti, et kõik odavad ja kallid tooted on apteegist juba ära proovitud ja miski tegelikult justkui ei aita.
    Head niisutavat kehakreemi vajaks aga ise, sest töö on selline, et koju minnes tuleks kätele üks korralik kreem peale kanda, et nad kuivusest ei kipitaks. Ilmselt ei kurdaks ka teised kehaosad, sest üldjuhul tundub, et olen pigem laisk kreemitaja… 😀

  • Avatar
    Vasta Olga 18. september 2018 at 17:21

    Talvel on külmakartlik ja tekivad laigud, siiani pole abi ühestki kreemist saanud…

  • Avatar
    Vasta 1 ema 18. september 2018 at 16:14

    Meile oleks hädasti tarvis seda: https://luminordic.com/toode/bio-klinik-rahustav-ja-sugavniisutav-kehakreem/. Lapse jalgadel on juba aastaid paha psoriaas. Ei ole siiani leidnud väga head niisutavat kreemi lisaks hormoonkreemidele. Mul on tunne, et see vôib olla just SEE kreem. Oleks vôidu üle väga ônnelik.

  • Avatar
    Vasta Merilin 18. september 2018 at 15:13

    Mina olen ka rase ja näonahks on päris pekkis. Ma tegelikult ei tea kes selle kauni “raseduse kuma” ja “õhetava ilu” legendi välja mõtles sest tõele see kull ei vasta. LUMI kreeme ma enne kasutand ei ole aga kuna olen kuulnud, et nad on head, looduikud ja mis põhiline eesimaised siis ma sooviksin väga proovida.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 18. september 2018 at 14:29

    Mul küll lapsi pole, kelle peal dermatiidi leevendamiseks kreemi katsetada, aga enda peal katsetaks hea meelega, sest külmem periood tuleb ja ei ole ühtegi õhtut kui saaks kreemitamata magama minna, sest nahk on nii kuiv, sügelev ja valus. Siiamaani pole ükski kreem/õli jms asjad aidanud, ma olen ka ainult looduslikke proovinud (oma väike kiiks, et igasugust jama endale peale ei määri). Seega oleks tore küll puhast Eesti toodangut proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Margit 18. september 2018 at 14:25

    Minul diagnoositi nüüd selle aasta kevadel akne rosaatsea (käisin lõpuks erakliinikus). On olnud juba päris mitu aastat ja ka proovitud terve hunnik erinevaid kreeme ja hooldusvahendeid. Nagu ikka, ei ole leidnud seda sobivat toodet. Vaeseks varsti ennast maksnud nende kallite kreemide pärast 😀 Aga nägin paar päeva tagasi LUMI uue toote reklaami,siis mõtlesingi,et huvitav millal välja tuleb. Tahaks ju väga proovida

  • Avatar
    Vasta Ave 18. september 2018 at 14:18

    Ma just otsingi näokreeme jms oma tundlikule ja kuperoosa(punetav) näonahale, mis ikka toimiks ka. Nahaarst andis mingid testrid proovida, aga neid oli ilmselgelt liiga vähe, et tulemust näha. Ega muu ei aitagi eriti, kas laserravi või punetust vähendavad kreemid jms. Punetus reageerib väga soojale ja külmale, lähen näost veel punasemaks, mis on üsna kole.
    Lisaks, vaevab meie nr2 last atoopiline dermatiit, nii et meie saaksime 2’le vaevusel seda testida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Alice 18. september 2018 at 12:21

    Minul diagnoositi ka aasta tagasi rosaatsea, proovisin vahepeal LUMI päeva-ja öökreemi, tulemusi oluliselt ei näinud, aga ega ainult kreemist piisa, nüüd teen ka tablettikuuri ja samas uued LUMI tooted võivad kõrvalt paremaid tulemusi anda, seega katsetaks ära. Ei tahaks veel käega lüüa.

  • Avatar
    Vasta Vell 18. september 2018 at 12:08

    Minul on kusjuures atoopiline dermatiit. Suvel (ja soojema kliimaga kohtades) on lihtsam, kuid talvel pean iga päev kreemitama.. Nooremana olin selline, kes peaaegu kunagi kreemitada ei viitsinud, aga nüüd on kohustus seda pidevalt teha. Näonahk on ka akneline, teatud ajal kuus läheb paremaks, aga jällegi, seda “hea naha aega” võiks rohkem (kogu aeg!) olla. Seda postitust lugedes lõid silmad särama, sest äkki leevendaksid need tooted ka minu vaevuseid. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 18. september 2018 at 11:55

    Kuna olen põdenud terve elu dermatiiti, siis tahaks katsetada midagi, mis aitaks. Sest need kreemid, mida nahaarstid retseptiravimina annavad ei tööta ja on pealegi päris kahjulikud. Oleks tore, kui miski ka koledad käed korda teeks 🙂

  • Avatar
    Vasta Vesper 18. september 2018 at 11:29

    Suurema stressi korral tikub nahk põletikuliseks minema, just põskedelt ja vahepeal lõualt. Ütleme, et ega lähenev talv seda ka ei leevenda, seega oleks täitsa huvitav proovida lisaks ärakatsetatud toodetele ka midagi kodumaist. Kui loosiõnn naeratab muidugi. 😀

  • Avatar
    Vasta Greete 18. september 2018 at 11:16

    Mina jagelen sügisest kevadeni oma näonahaga. Punaseid sügelevaid laike täis ja enamus jumestuskreeme teevad asja vaid hullemaks. Ehk siis meiki kasutada ei tohiks, aga näost kaamena ka nagu ringi käia ei tahaks. Nii ma siis muudkui katsetan. Berrichi kreemi ostsin ka ja see on siiani liiga rasvane jäänud, ehk talvel ikka funkab paremini.
    Igatahes…lumi toodetest olen varem kuulnud ka ja eriti peale seda postitust tahaks väga ära proovida. Fingers crossed ??

  • Avatar
    Vasta Elise 18. september 2018 at 11:05

    Minul läks ca 6 aastat tagasi nahk imelikuks, käisin mööda nahaarste, tegime allergiateste ja aasta tagasi sain ametliku diagnoosi – atoopiline dermatiit, live with it. Olen igasuguseid looduslikke, apteegi jne kreeme katsetanud, aga ikka sama jama, nahk sügeleb, tekivad villikesed ja sügelus. Äkki-äkki on LUMI kehakreem see imeasi, mis lõpuks ometi minu nahaga klapib.

  • Avatar
    Vasta G 18. september 2018 at 10:56

    Olen just uue näokreemi otsinguil. Mu keha reageerib alati kevadel ja sügisel maiustuste jms söömise või stressi korral ühte moodi. Näkku tekivad pisikesed sügelevad villid ja nahk hakkab kestendama ning punetama. Ei suuda kunagi kõike ära koorida, et jumestuskreemi alt kuivemad kohad välja ei paistaks… Siiani kasutasin Madara kreeme, aga nüüd tunnen, et nahk tahab vaheldust.

  • Avatar
    Vasta Liisa 18. september 2018 at 10:19

    Rasedusega on löönud akne välja ja päris hädas nahaga. Loodan abi saada BIO-KLINIKU näokreemist.

  • Avatar
    Vasta Inx 18. september 2018 at 09:36

    Mallukas, minul sügelesid mõlema raseduse ajal käed-peopesad ja arst diagnoosis HEPATOGESTOOSI ehk rasedusaegse maksahaiguse, mille tõttu tuli sünnitus varem enne tähtaega esile kutsuda – lasevad kanda kusagil 37-38nda nädalani (muidu oht üsasisesele äkksurmale) ja võtsin ka mingeid rohtusid sügeluse leevendamiseks. Mul ei olnud enne mingeid probleeme maksaga ja raseduse ajal saadus diagnoosiga kui rohtusid hakkasin võtma, leevenes sügelus ja peale sünnitust kadus jälle ilusasti ära. Soovitan uurida!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. september 2018 at 09:45

      Ei ole mul mingit maksahaigust 😀

  • Avatar
    Vasta Külli 18. september 2018 at 09:08

    Mina sooviksin seda kehakreemi testida. Tütar on talveperioodil atoopilise nahaga hädas, käed on ikka väga koledad vahepeal … Igal aastal loodan, et ehk on nüüd välja kasvanud (eks lootus ole ka eeloleva talve suhtes), aga seni pole see veel aset leidnud kahjuks :(.

  • Avatar
    Vasta Margit 18. september 2018 at 09:01

    Karjuvat teistele nähtavat probleemi polegi, aga üldiselt on mul tundlik nahk, mida talvele lähemale, seda kuivemaks ja kipitavamaks nahk läheb, aga õnneks usin kreemitamine aitab hädast välja 🙂
    Väiksemal lapsel tulid ta kahel esimesel talvel karedad punetavad laigud kehale, õnneks teda ennast need ilmselt ei häirinud, sest ei süganud neid, loodan väga, et ta selleks talveks neist välja kasvanud, aga äkki tulevad taas.

  • Avatar
    Vasta Gerli 18. september 2018 at 08:41

    Probleeme on näonahaga, mis on akneline ja punetav.

  • Avatar
    Vasta K 18. september 2018 at 08:40

    Soovin osaleda loosimises. Põen juba lapsest saati atoopilist dermatiiti ja olen proovinud igasugust ravi allergiatablettidest ja hormoonsalvidest bioloogilise süsti ravini. Kreeme olen selle aja jooksul katsetanud igasuguseid ja olen leidnud kreemi, mis “käib kah”, kuid prooviksin hea meelega midagi uut, ehk siis antud juhul seda BIO-KLINIK sarja, sest ise ma hinna tõttu katsetamiseks seda osta ei raatsiks, sest alati on hirm, et ehk ei sobi. Loodan siiski parimat ?

    • Avatar
      Vasta Elise 21. september 2018 at 11:41

      Kui saladus pole, siis mis kreem on senimaani olnud see “käib kah”? 😀 Olen ise ka juba aastaid otsinguil, aga pole isegi sellist leidnud.

  • Avatar
    Vasta Liia 18. september 2018 at 08:03

    Mina samuti rosaatseaga hädas. Tore kuulda, et uus toode saadaval. Peab kindlasti proovima, sest tooteid mis aitavad ja sobivad on tõesti vähe.

  • Avatar
    Vasta Ketu 18. september 2018 at 07:59

    Minul probleemiks vahelduva eduga ilmuv akne. LUMI tooteid prooviks küll!

  • Avatar
    Vasta Annika 18. september 2018 at 07:53

    Mul nägu tihti punetab, kahtlustan algavat rosaatseat. BIO-KLINIK kreemi testiks küll.

  • Avatar
    Vasta Katrin 18. september 2018 at 07:42

    Minul on nö segatüüpi nahk, aga pigem tundlik. Valin alati loodustooteid, igasugust muud kraami nahk ei kannata. Prooviksin hea meelega LUMI tooteid (:

  • Avatar
    Vasta e 18. september 2018 at 05:11

    Mul on alergia, ei tea millest. Perearst kirjutas rohu mille infolehel on et rasedad ei tohiks…. Hmmm no pean lootma et aitab ja kõhubeebile kurjasti ei mõju. Aga ehk võiks ka see kehakreem mind aidata. Siis ei peaks meie pisikese tervisega riskima….

  • Avatar
    Vasta Maris 18. september 2018 at 03:55

    Mul on atoopiline ja punetav nahk. Lisaks veel nõgestõbi ja no kui see sügelushoog tuleb siis on kehvasti. Rohud aitavad ja korralik niisutamine ka. Vahel on raske. Eriti siis kui sügamisest jäljed näole või kätele jäävad.

  • Avatar
    Vasta Vero 18. september 2018 at 02:32

    Mina soovin loosimises osaleda, et vóita see näokreem oma parimale sóbrannale. Tal nimelt on rosaatsea ja väga hull vorm sellest. Kui keegi mäletab Anna Elisabethi lugu, siis midagi sarnast ja minuarust isegi veel hullem. Ta on aastaid käinud mööda arste ja miski pole aidanud. On móned kreemid, mis vótavad natukeseks tagasi, aga siis kordub jälle kóik. Aga ta pole veel lootust kaotanud ja ehk SEE toode on lòpuks see óige? Nägin sóna rosaatsea ja vegan ning kohe meenus tema *kittyface with heart eyes*

  • Avatar
    Vasta Daisy 18. september 2018 at 00:56

    Lapsel on atoopiline dermatiit ja LUMI kanepiseemneõli on küll super abimees. Prooviks neid kreeme ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Johhi 18. september 2018 at 00:44

    Mina vaevlen psoriaasi käes, seda on nii kehal kui näo äärtel). Kui osadel aitab suvi, merevesi ja päike, siis minul ei aita eriti midagi, peale ohtra niisutamise. Samas need psoriaasikreemid on niivõrd ebameeldiva koostisega, et ei taha voodis linade vahel kleepuda ja unekvaliteeti rikkuda.

  • Avatar
    Vasta Paula 18. september 2018 at 00:13

    Minu näonahk kisub aega-ajalt ikka jube õliseks, eriti t-tsoonist. Antud olukordades hakkab ka näonahk kergesti higistama. Siiani pole veel täitsa naturaalset ja sobivat vahendit leidnud, LUMI tundub üli mõnus, kindlasti sooviks proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelyn 18. september 2018 at 00:10

    Minul väga probleemne nahk. Kord mega rasune siis jälle jube kuiv. Ehk leidub ka minule midagi mis aitaks olukorda parandada 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 17. september 2018 at 23:59

    Olen keska lõpust saati hädas aknega. Kord on parem seis, kord halvem. Ei jõua kokku lugeda kõiki tooteid, mis on arst välja kirjutanud ja palju raha magama on pandud. Isegi kui ei võida ostan kindlasti selle kreemi, mis sinu sõbrannat aitas 🙂 äkki aitab mindki.

  • Avatar
    Vasta Marge 17. september 2018 at 23:41

    Olen seni saanud kasutada ainult tavalisi ja odavaid näokreeme, kuid vahel sooviks oma pisut problemaatilist näonahka poputada millegi kallima ja tõhusamaga.

  • Avatar
    Vasta Gigi 17. september 2018 at 23:40

    Mul on punetav ja kuperoosa nahk. Kohati on jube kuiv ja samas tekivad aeg-ajalt üksikud vistrikud. Prooviks küll toodet, mis punetust vähendaks.

  • Avatar
    Vasta Jkk 17. september 2018 at 23:27

    Mul on just sügise tulekuga näonahk käest ära. Punetab ja on kole. Talvel aga pōsed väga kuivad. Seega, prooviks heameelega seda näokreemi, ehk päästab mu naha.

  • Avatar
    Vasta aadu 17. september 2018 at 23:20

    Kas Maril ei ole ka näonahaga probleem, kunagi oled sellest kirjutanud, punetav ja ärritunud nahk. Kas teda ei võiks kreem aidata?

  • Avatar
    Vasta Kristiina K 17. september 2018 at 23:00

    Ma just nägin reklaami, et tuleb selline uus sari LUMI poolt ja mõtlesin, et see on just mu elust puudu. Eriti tahaks proovida näokreemi, kuna mu näonahk on alati olnud akneline, aga viimasel ajal on ka dermatiiti ja rosaatsea tunnuseid näol 🙁

  • Avatar
    Vasta Rane 17. september 2018 at 22:56

    Sooviks seda väga proovida, kuna mu pisikesel pojal on atoopiline dermatiit.

  • Avatar
    Vasta Liina 17. september 2018 at 22:55

    Minul endal on atoopiline dermatiit kogu elu olnud. Aeg-ajalt ägenedes ja taandudes. Kahjuks on haigus edasi kandunud ka mu kolmele lapsele. Vanim hakkab õnneks tasapisi välja kasvama. Väiksemaid kreemitan mitu korda päevas aastaringselt. Sageli lisanduvad ka retseptiravimid. Ei pea vist mainima milliseid apteegiarveid selline elu tähendab. Seega head kreemi prooviksin küll. Ehk loosiõnn naeratab 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirlika 17. september 2018 at 22:49

    Mina sooviksin väga katsetada Lumi kreeme.
    Olen juba teist aastat järjest maadelnud haigusega, mis muudab mu näo ja dekoltee piirkonna naha väga põletikuliseks.
    Ilma meigita toast väljaminek ei ole mitte mingil juhul mõeldav. Olen olude sunnil seda pidanud tegema – see on alati lõppenud ahastuses ja halva enesetundega!
    Nahk on punetav, põletikuline ja kuiv. Diagnoos ei ole küll dermatiit vms ravitav haigus, kahjuks hoopis raskem haigus.
    Kreeme katsetaksin väga hea meelega, sest siiani ei ole ma leidnud ka apteegist kreemi, mis niisutaks piisavalt hästi!
    Oleksin üks õnnelik katsejänes!

  • Avatar
    Vasta Sahara näonahaga 17. september 2018 at 22:35

    Mul on näonahk nii kuradi kuiv ja ma ei kujuta ette mis siis veel saab, kui keskküte sisse lülitatakse.
    Lihtsalt nagu mingi sahara kõrb 😀
    Good luck mulle !

  • Avatar
    Vasta R 17. september 2018 at 22:23

    Mulle jäi silma, et mainisid, et sügelus on rasedusega suur. Arvatavasti pole see teemaks ja arst on tõesti sul silma peal hoidnud, aga ehk tasub kontrollida maksanäitajaid – püsiv sügelus, eriti peopesades ja jalataldadel, on hepatogestoosi sümptom. Kuna see on otseselt lootele ohtlik, ei saanud kuidagi mainimata jätta (ja kuna endal on see olnud, lõppedes sünnituse varasema esilekutsumisega – kõik läks kokkuvõttes hästi).

    (Loosimises osaleda ei soovi, olen oma Clinique’i toodetega rahul.)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. september 2018 at 08:12

      Mul pole peopesades, ega jalataldadel, vaid just käsivartel. Aga näitajad on korras küll.

  • Avatar
    Vasta Signe 17. september 2018 at 22:14

    Olen juba üle 10 aasta üritanud võidelda aknega. Olen saanud nahaarsti poolseid ravimeid, proovinud erinevaid kreeme, kuid akne tuleb ikka tagasi. Seega, oleksin väga huvitatud proovimas, kast antud tooted aitavad ka minu nahka.

  • Avatar
    Vasta Liis 17. september 2018 at 22:13

    Vau! Seda ma pean küll proovima. Ma ei saa öelda, et mul jube nahk oleks, aga hädas ma temaga olen. Eks ma ise enamasti süüdi, kuna stressist hakkan sügama ja kakkuma, mis muudab siis mu naha kuivaks, punaseks, kestendab jms. 🙂 AGA kui punne poleks, poleks midagi kakkuda ka nii et ajan ikka naha kaela.
    Soovin osaleda loosimises ja kindlasti ostan ise ka.

  • Avatar
    Vasta Helena 17. september 2018 at 22:02

    Minu nahk on tundlik, kuiv ja kihelev nii peal, näol kui kehal. Sügelev tunne võib täitsa hulluks ajada.

  • Avatar
    Vasta Siret 17. september 2018 at 22:01

    Ma sooviksin väga võita, minu väiksel tütrel on atoopiline dermatiit ja pole leidnud veel kreemi, mis meid aitaks. Tahaks seda väga proovida

  • Avatar
    Vasta Kerttu 17. september 2018 at 21:53

    Lapsel küll dermatiiti aga sooviks küll seda kreemi proovida. Nimelt juba mitmeid aastaid aasta läbi jalad sügelevad, eriti hulluks läheb nüüd, kus ilm hakkab jahenema ja talv lähenema. Võin reaalselt endal naha maha kratsida, sest sügelus on nii suur?. Arst ütles et aitab kui kreemitan mitu korda päevas, aga nagu mainisid, läheb päris kulukaks. Kirjutas välja ka haigekassa ravikreemid, mis aga pisikeses tuubis ja suurt abi neist ei ole. Kuna enamus apteegikreemid võrdlemisi kallid, siis oleks hea leida üks, mis aitab, et ei peaks katsetama. Võin ka pilte jagada.

  • Avatar
    Vasta Sille 17. september 2018 at 21:52

    Talveks oleks küll vaja, siis läheb näonahk jälle lappama :/

  • Avatar
    Vasta Kristel 17. september 2018 at 21:49

    Minul endal olnud alati akne. Raseduse aeg oli nahk väga ilus, rõõmustasin meeletult, kuna polnud harjunud sellega, et näos pole punne. Nüüd peale rasedust nägu veel hullemaks läinud. Lisaks lapsel on diagnoositud atoopiline dermatiit. Üks pidev kreemitamine käib meil peres ja ehk LUMI tooted teeks meile rõõmu?

  • Avatar
    Vasta Geity 17. september 2018 at 21:46

    Minul on üks lastest saanud paar aastat tagasi diagnoosi atoopiline dermatiit.. (5aastane poiss) Veidi nagu oleks tagasi tõmmanud aga siiski on nahk koguaeg mega kare ja eriti talvisel ajal tekivad krobelised laigud jne. Oleme katsetanud kreeme, kõige parem oli vaseliinõli kreem aga sellega ilmselt nahk harjus ja siis ei olnd ka sellest enam abi. Seega oleks hea proovida miskit uut veel 🙂

  • Avatar
    Vasta Elina 17. september 2018 at 21:38

    Sooviksin samuti loosis osaleda! Mu näonahk on tundlik ja kuiv, eriti külmemal perioodil. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 17. september 2018 at 21:30

    Meie peres on suureks probleemiks atoopiline dermatiit. 1,3 aastane neiu sai hiljuti lõpuks diagnoosi ning mees on imikueast saati juba kannatanud selle haiguse all. Kuna on oht, et neiu sellest välja ei kasva siis oleks hea, kui leiaks võimalikult hea kreemi, et ei peaks kasutama hormoonsalvi. Kahjuks pole siiani ükski proovitud kreemidest olnud eriti tõhus. Ehk just LUMI kreem pakuks nende nahale leevendust.

  • Avatar
    Vasta Janne 17. september 2018 at 21:29

    Näonahk on kuiv, aga samas punniline – ehk oleks LUMI toodetest abi.

  • Avatar
    Vasta Anneli 17. september 2018 at 21:27

    Mul on hästi kuiv nahk, nii et igasugused niisutavad kreemid on minu vannitoakapis alati oodatud! Meeldivad paksud kreemid, mis püsivad ikka kaua peal.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 17. september 2018 at 21:11

    Mul on juba väga palju aastaid päris hull rosaatsea ja isegi arsti kirjutatud kanged antibiootikumid ei ole aidanud 🙁 Olen katsetanud igasuguseid ekstra rosaatsea jaoks mõeldud näokreeme ja -veesid, arst on laserravi teinud jne jne. Mitte miski ei ole aidanud. Päris õnnetuks teeb see olukord 🙁 Niiet ma väga tahaksin seda kreemi proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 17. september 2018 at 21:04

    Akne

  • Avatar
    Vasta MaiL 17. september 2018 at 21:03

    Minu näonahk on kuiv, mis tähendab, et kortud hakkavad kimbutama… aga nüüd on tulnud otsaette ja kaelale ka vistrikud. Nagu pubekas.

  • Avatar
    Vasta Kadi 17. september 2018 at 20:57

    Ma juba kardan talve tulekut, sest iga talv mu nägu punase laiguline. Õiget kreemi otsin siiamaani?

  • Avatar
    Vasta Reelika 17. september 2018 at 20:39

    Ma loodaks loosiga võita seda samust näokreemi aga hoopis oma õele. Mul on temast nii kahju sest ta on kogu elu näonahaga väga kimpus olnud – nahk on põletilikuline, punnidega ja samas ka kuivav. Nii äge oleks teda üllatada selle kreemiga.

    • Avatar
      Vasta Viorica 17. september 2018 at 22:02

      Mul pole kunagi varem näonahaga probleeme olnud, kuid miskipärast viimased paar nädalat on otsaesine põletikulisi punne täis. Ja mitte vähe. Antibiootikum peal, kuid ega paranemismärke väga ei näe. Loodaks abi saada sellest ime kreemist, mida su sõbrants testis ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 17. september 2018 at 20:29

    Olen atoopilise nahaga hädas olnud juba väga väikesest peale ning proovinud dermatiiti leevendada väga paljude erinevate toodetega, kuid päris seda õiget veel leidnud ei olegi. Ehk saan abi just Lumi toodetest. Soovin väga nendega lähemalt tutvust teha ?

  • Avatar
    Vasta Maky 17. september 2018 at 20:27

    Minul on ka diagnoositud rosaatsea, olen kasutanud igasugu apteegi kaupa kuid olulist kasu pole olnud sellest. Külmemal aastaajal lööb haigus eriti tugevasti välja. Kuna toode mida sinu sõbranna kasutas ja kiitis siis sooviksin ise ka just seda toodet võita. Niisama poodi minna ostma seda on minu rahakotile natuke liig (ei tea ju kas minul toimib või mitte). Kui võidaks ja toimib siis loomulikult tuleb ükskord ka endale osta.

  • Avatar
    Vasta Liisa 17. september 2018 at 20:21

    LUMI tooteid katsetanud ei ole. Näonahk on tavaliselt ka selline “sobib kõik”, aga kuna olen rase, siis on nägu (eriti põsed) “punetama” (ei teagi, mis toimub?!) ja tunnen, et senised tooted ei sobi. Ajavad õhetama ja .. no ei sobi…
    Kusjuures, mul rasedusega sama asi, et kõhul hirmsasti sügeleb… ja olgem ausad, ülejäänud keha on ka ikka hirmus kuiv! Arvasin, et see seotud lihtsalt hormonaalse muutusega kehas. Ainuke, mis enamvähem suudab keha niisutada on mingi kehaõli. Seega päris hirmus õline on olla 😀

    Hea meelega katsetaks LUMI tooteid

  • Avatar
    Vasta Suusi 17. september 2018 at 20:02

    LUMI tooteid ei ole veel proovinud. Endal on hoolimata kõrgest vanusest ? väga rasune ja aeg-ajalt ka punniline näonahk. Ei ole siiani sobivat kreemi leidnud, seega pigem neid ei kasutagi. Aga Bio-Kliniku kreemid kingiksin võidu korral oma sõbrannale, kes on ülikuiva nahaga allergik.

  • Avatar
    Vasta Silks 17. september 2018 at 20:02

    Rosaatseat kannatan juba mitmeid aastaid ja sooviksin väga proovida seda kreemi 🙂

  • Avatar
    Vasta S 17. september 2018 at 20:01

    Minul on probleemiks akne ja tundlik nahk n

  • Avatar
    Vasta Relika 17. september 2018 at 19:56

    Mulle on ammu juba Lumi firma tooted silma jäänud, aga kuna need on teistega suhteliselt kallid, siis pole need veel minu ostukorvi jõudnud. Ikka veel võtan hoogu!
    Aga mis probleeme ma lahendaks, no mul on selline näonahk, et T-piirkond ja lõug on rasused, aga põsed on mega kuivad. Et alati peale pesemist põsed nn. kisuvad. Loodan, et võidu korral saab nahk piisavalt niisutatud.

  • Avatar
    Vasta EP 17. september 2018 at 19:55

    Nahk on kuiv ja tean, et lumi kreemid aitavad 🙂

  • Avatar
    Vasta AL 17. september 2018 at 19:49

    Oleks vaja ,sest näos on akne mis ei taha kuidagi ära minna jah seda pole palju aga alati on midagi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Margit 17. september 2018 at 19:24

    Mul oleks seda sarja täiega vaja

  • Avatar
    Vasta A 17. september 2018 at 19:19

    Probleemid on näonahaga , millega ma vaikselt juba alla andnud. Ei mina mõista mida see nägu tahab. Lisaks nii mul kui lapsel on külma saabudes keha täis kuivi laike. Külma perioodi elamegi üle vaid kreemi vanne tehes 😀

  • Avatar
    Vasta Kertu 17. september 2018 at 19:09

    Mul on rasune ja probleemne nahk. Polegi vist kaua olnud sellist ilusat puhast punnivaba näonahka. Lõua piirkond on koguaeg põletikulisi punne täis, mis aegajalt siis natuke vähenevad ja siis jälle mitme kaupa tagasi tulevad. Olen proovinud igasugu kreeme aga miski väga ei leevenda. Eelmine nädal sõbranna just soovitas, et võiksin LUMI tooteid proovida ☺️

  • Avatar
    Vasta Moonika 17. september 2018 at 19:04

    Üldiselt võib näonahaga rahul olla, kuid kipub punetama. Heameelega katsetaks, ehk aitab see kreem selle vastu.
    Samuti on nahk kuiv, eriti nüüd, sügis/talvisel perioodil.

  • Avatar
    Vasta Reet 17. september 2018 at 19:02

    Minu enda näonahk on korras, aga minu kallis õde on olnud hädas rosaatsiaga juba teismeeast saati. Tal oli ka väga tugev akne, ikka nii, et sügavad armid jäid näkku. Praegu käib kliinikus laserravi tegemas ja peab kasutama erinevaid kreeme. Õde oleks kindlasti ülirõõmus.

  • Avatar
    Vasta Helina 17. september 2018 at 18:59

    Kõik algab sügsise saabumisega ja muutub aina hullemkas talve saabumisega. Näo nahk muutub kuivaks ja hakkab ketendama. Kõige hullem on juuksepiiri lähedal ja kulmude vahel.-enamasti ka lõual. Jumestuskreemi peale kandmine teeb asja veel hullemaks. Sellise nahaga ei julge kusagile minna. Istun kodus ja proovin uusi kreeme.

  • Avatar
    Vasta Kati 17. september 2018 at 18:58

    Minul on väga rasune ja kuperoosne näonahk ning kehale tekivad vahepeal kuivad laigud.
    Prooviksin meeleldi, kas LUMI kreemidest on abi.

  • Avatar
    Vasta Piret 17. september 2018 at 18:53

    Sügiseti ja talviti on kuiv nahk alati vaevaks kaelas :/ Hea meelega prooviks näol ära.

  • Avatar
    Vasta Kristin 17. september 2018 at 18:49

    Mina läksin kohe e-poodi shoppama ning sinu koodiga ei ole mitte 10%, vaid lausa 10€ soodsam ost 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. september 2018 at 18:51

      Oih, äkki seal mingi süsteemiviga siis 😀 Aga eks shopake kuni saab! 😀

  • Avatar
    Vasta Reku 17. september 2018 at 18:40

    Rasune ja vägagi probleemne nahk. Olen kasutanud erinevaid kreeme ja ka päris palju oma raha selle alla pannud aga seda õiget pole leidnud. Viimane ost oli 30€ Kiehlsi kreem ja jube, millised komedoonid see mulle tekitas :/ Sooviks midagi head ja hästi toimivat, et oleks seda raha väärt.

  • Avatar
    Vasta Andra 17. september 2018 at 18:32

    Olen ka hädas oma näonahaga..Kohati on nahal punased laigud, mida tavaline kreem ära ei võta. Vahepeal tekib suu ümbrusesse dermatiidi taoline asi, kuid taandub siis mõne päeva möödudes, kuid tuleb ikka tagasi. Huvi LUMI toodete vastu on suur!

  • Avatar
    Vasta Kristel 17. september 2018 at 18:31

    Ma olen ka üpris kehv kreemitaja, üldiselt kreemitan siis kui nägu hakkab kuivusest juba küljest ära kukkuma. Pigem on alati olnud kuivapoolsem nahk, mis talvel tuule ja külmaga lausa valutab. Kreemidest panen alati mida iganes näkku. Ükskord ilulaadal ülikalli kosmeetika müügitädi küsis, et millega ma end kreemitan, siis pärast pikka mõtlemist meenus, et olin päev varem endale kätekreemi näkku pannud, millel oli suurelt kirjas, et teeb küüned tugevaks… Tädile seda ei maininud, sest ta oleks vist kreepsu saanud, aga endal oli naljakas küll. Seega kuluks vahelduseks ehk üks korralik kreem koju ära.

  • Avatar
    Vasta Eneli 17. september 2018 at 18:23

    Mul on nahaga selline jant, et millegi pärast on mul koguaeg näol ja kaelal nahaalused punnid ja nad on suht häirivad. Päris raske on end ilusana ka tunda, kui pidevalt vahib peeglist vastu mingi krobeline, punniline ja punetav nägu. Viimasel ajal on suts paremaks läinud, kasutan igapäevaselt apteegist ostetud kreemi, aga hea meelega kaeks, kas lumi mind aitaks.

  • Avatar
    Vasta S. 17. september 2018 at 18:20

    Issand kui väga ma seda komplekti tahaksin. Osta ei julge, kuna ma olen niiii palju raha kulutanud erinevatele kreemidele ja enamus neist ei ole aidanud, seega on see minu jaoks liiga suur summa, et “proovida”. Mul on siuke kergemapoolne akne, et päris aknerohtu süüa ei tahaks, aga samas ilma meigita käia ei saa, sest kogu aeg on kuskil mingi koleee punane punn (enamasti siiski punnid).

  • Avatar
    Vasta Pirjo 17. september 2018 at 18:16

    Võitlesin aknega ning nüüdseks on järel aknearmid. Laseri alla veel pole mahti olnud minna, aga hea meelega prooviks LUMI tooteid ka. Aeg-ajalt väikesed kohad näol ka punetavad, nii et usun, et MINGIT abi võiks ikka neist olla. Ise pole veel osta raatsinud!