NIISAMA JUTTU

ai sa oled hull, aga ai sa oled hea!

25. september 2018

Ma istun praegu oma max korras elutoas, küünlad põlevad, tuba on soe. Kardo paneb üleval lapsi magama ja mina sain täna päris mitu tööasja tehtud, mis kaua juba enda järge oodanud olid. Mul küll olid siin eile ahastavad postitused ja meel oli ka natsa kurb, aga tänaseks ma olen sellises punktis, et tahaks kankaani tantsides rõõmust issameiet leelotada, kui vaid oskaks ja vähegi viitsiks.

Esiteks, põhiasi mis mind eile kurvastas oli see ARK. Selle ajani, kuni üks neiu mulle ütles, et kle võta minu aeg, ma tahtsin seda nagunii ümber vahetada. Ütleme nii, et sain mis tahtsin – oktoobrikuu sees saan Tallinna ARKis sõidueksamit teha, jehhuu!

Teiseks rõõmu allikaks on lihtsalt nii armsad inimesed mu ümber. Noh, alustame siis sellest, kes mulle oma aja andis, aga teised ka. Ma ju nt kirjutasin nendest asjadest, mis mul sünnituse jaoks vaja on – pooled juba olemas. Inimesed tõid ja saatsid mulle imetamistoppe, suuri sidemeid, silversprayd, nibukreemi, kompresse ja sääraseid asju, mis neil oli üle jäänud peale sünnitust ja ära visata tundus narr. Vot sulle taaskasutust, nüüd on mul mega palju asju jälle olemas, mida ma ostma minema ei pea.  Jehhuu vol 2! Kes oleks võinud arvata, et kellegi üle jäänud võrktrussikud ja nibukreemid võivad inimest nii rõõmustada?

Kolmandaks – käisin pakiautomaadis ämmale pakki ära toomas. Tal said eelmised Sandrelle kehakoorijad otsa ja ta palus, et ma talle uued telliks, et need NII head, et tema muid enam ei taha kasutada. Kiitis siin maad ja ilmad kokku, et ta küünarnukid pole kunagi nii pehmed olnud ja mida kõike veel. Ühesõnaga tellisime talle kolm uut purki, aga Sandra oli mulle kaasa pannud üllatusena kolm katsetuse teel valminud küünalt. Mis eriti naljakas, iga küünla peal oli pikk hala ja soig, kuidas need olid miskitpidi valesti läinud, aga sõbrad – nad on IDEAALSED! Ma armastan sügisel küünlaid põletada ja need lõhnavad nii hästi ja mahedalt ❤️

Nii armas, et on inimesi, kes teevad selliseid üllatusi ja kingitusi, lihtsalt … südantsoendav noh.

Suur mure oli jälle ka Mari hammaste pärast, sest kuigi talle väga hambaid pesta meeldib viimasel ajal, siis ta ISE peseb ainult esihambaid ja meil ei lase kahest kohast üldse puudutadagi. No selge, jälle augud! Panime oktoobri alguseks arstile ka aja, aga iga õhtu sama jutt, et tal on valus ja ära tee ja ai-ai. No kuidas sa niimoodi normaalselt pesed ja üldse mul oli hallar, et mis seal hammastes siis toimub, et lapsel NII valus lausa on. See tekitas ka muret, et kui tal juba need hambad nii tundlikud on, siis mis üldse hambaarsti juures saab. Ega neid parandada arvatavasti vähem valus ole kui pesta ja kui ta suud lahti ei tee, siis on ju paha lugu. Eriti kui arvestada, mis õudne põletik tal suvel tekkis, siis tekitas juba sellist paanikat meis, et me juba googeldasime narkoosiga hambaravi lastele (õuuuudneee). Õnneks võttis Gaili meid varem vastu!

Kogu minu mure oli asjatu, sest Mari oli nagu väike vapper tüdruk muiste. Esiteks rääkis ta juba teel arstile, et ta hakkab hambaarsti juures natukene nutma, aga pole hullu, sest arst võtab hambast ussi välja. Me nimelt oleme talle rääkinud väljamõeldud muinasjutte kiisuperest ja üks juttudest ongi see, et kiisutüdruk läheb hambaarsti juurde, sest paha uss teeb hamba katki ja hambaarst võtab ussi ruttu välja, et kiisutüdruku hammas ei valutaks. Ja et see võib mõnikord natukene valus olla, kui uss kõvasti kinni on, aga kiisutüdruk on nii tubli ja vapper, et ta saab hakkama!

No ja nii oligi. Hambaarst võttis kohe meie versiooni üle ja rääkis Marile, et näed, saingi ussi sabast kinni, natukene sikutame teda ja saamegi kätte. Ja enne kui Mari veel üldse väga protesteerima hakata jõudis, sai kaks auku parandatud. Lõpus tuli natukene pisar silma, aga hoidis tublisti veel suu lahti ja alles koju jõudes valas veel paar pisarat, sest ta olla natukene kartnud ka.

Ega seda nuttu kauaks jagunud, sest ma olin Marile preemiaks lubanud tääbi kasutada – issand, kuidas üks inimene saab tääbi armastada ja issi oli pitsat ka teinud, nii et meil oli siin igati mõnus õhtapoolik. Mari sõi ja kiitis, et hammas pole ka enam valus. Arst tegelt ütles, et tal polnud seal tegelikult üldse midagi nii hullu, nagu meie juba kartsime, vaid lihtsalt väikese augu sisse läheb toit ja see tekitabki seal natsa valu, eriti kui ta veel seda välja ka pesta ei lase. Nüüd said augud kinni ja hambavalu on minevik, jeehhuuuuu vol 3, meie kiisutüdruku hammas ei tee enam haiget! Mari tundis kodus muret, et kas hambaarst ikka viskas ussid õue, et need saaks oma koju tagasi minna ?

Vaatasin oma telefonist pilte ja no krt, kõik asjad teevad rõõmu, ma ei saa aru, mida ma eile üldse vingusin?

Sain kätte LOLO imetamiskleidi ja -pusa, mõlemad superilusad, aitäh siin lugejatele soovitamast ❤️

Kardo tegi täna hommikul selliseid pannkooke, mis maitsesid nagu minu papa tehtud koogid! Ja veel vaarikamoosiga! ❤️

Mari ja Lotte suutsid natukene aega teineteist kaisutada, ilma, et üks ei uriseks ja teine esimesele kõrva “ossamununnuke” ei kilkaks ❤️

Lotte oli niisama armas ❤️

Lende sõi KÕIK pannkoogid ära! ❤️

Võttemeeskond leidis mu kadunud QUDO kivi enda autost ❤️

Mari on ikka eriline “stiiliguru”, aga nii armas! ❤️

Avastasin hea hinnaga vannipommide komplekti. Ma armastan vannipomme ja ma vihkan, kui nad maksavad miljon euri per pall ?❤️

See lugeja, kes Purelani kreemi tõi, tõi mulle punase huulepulga ja laineri ka niisama kingiks, sest ta arvas, et need võiks mulle meeldida. Meeldisid küll jah! ❤️

Sorri, et see südametejada siin välja näeb nagu 14-aastase salapäevik, aga ma olen lihtsalt nii fiilingut ja emotsiooni täis.

Ja lõpetuseks teate, kes nagu MAX head on? Mu lapsed! Appi kui nunnud nad on. Olenemata sellest, et nad aina kraaklevad ja kemplevad, siis nad on nii ägedad inimesed, et mina ei tea, mis ma head siin elus teinud olen, et nad minu lasteks tulid. Ja mõelda vaid, et varsti tuleb see punnpõsk Marta kaa, no LIIGA äge!

Ja no Kardo muidugi ka – me oleme kõik siin kokku nagu mingi ideaalne tervik, mõtlesin ma siin üks hommik lastega tantsides ja lauldes. Kardo küpsetas see hommik pannkooke, aga kuna Lende muudkui kilkas “issi, tule!” siis tuli Kardo ka tantsu vehkima ja nii me siin siis hommikul kell üheksa “rulli-rulli” järgi keksisime nagu poolearulised.

Selles hetkes mõtled just, et appiii, see ongi minu pere ja see ongi minu real-life ja see lihtsalt on imeline ja tänulikuks olemist väärt. Muidugi on mul ka kassimaid hetki, nagu vast kõigil mõnikord, aga kohe kui ma natukenegi pilgu tõstan ja oma kampa vaatan, siis ma saan aru, et no kammooon, Simmo. Lihtsalt i-me-li-ne.

Mult küsiti hiljaaegu, et kas ja mida on Kardo mulle kunagi pahasti öelnud. Hakkasin mõtlema ja.. no ei ole! Mitte kunagi! Mitte iial kah! Kui ka on, siis mina küll ei mäleta ja ma pigem kipun arvama, et… millal ja miks ta üldse peaks? Mina olen see, kes vahepeal joriseb ja jonnib.

Näiteks ükspäev ma heitsin Kardole pisarsilmi ette, et “sa ei ole minust kunagi hoolinud!”

-“Eee… kuidas meie vestlus just sinna jõudis?” naeris Kardo.

Ma seletasin talle tõsimeeli ja pisarsilmi, et ma ju just olin öelnud, et Marta liigutab, aga tema ei tulnudki kohe katsuma, aga kui Kätu külas oli, siis tema küll katsus ja JÄRELIKULT ei hooli Kardo ei minust, ega meie sündimata lapsest!!!!

Kardo lihtsalt naeris mu üle ja ütles, et jah. Tõde on LÕPUKS ilmale tulnud, sest tõepoolest pole tal minust iial ikka sooja ega külma olnud ja üldse ma võiks persse minna. Ise oli surmtõsine ja küsis, millal ma oma tattidega välja kolima hakkan… No kuidas sa jääd vihaseks siis, kui ma ise ka aru saan, et ma mingi mega lampi käojaani ajan, ma ei või ?

Iga päev ma kuulen, kuidas ma olen nii ilus ja tubli ja hea ja võrratu, et endal hakkab ka imelik, aga ega ma vastu ka pole. Iga naine peaks sellise ülistuselaviini all elama, päris mõnus on ?

Aga no mõnus on elada nii, et kuigi jah, vahepeal on max pingeline, siis tegelikult ma tean, et ma ei ole selles üksi ja mul on ju tegelikult kõik hästi. Või mis hästi. Imeline, sõbrakesed. Imeline! Ah suva, las ma ütlen kohe korra veel imeline ja ronin vanni ära, head öööd!

Loe ka neid postitusi!

44 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Leili 30. september 2018 at 23:21

    Mul tekkis heastpeast küsimus, kas sinu kolmanda lapse sündi ja beebitüdruku kasvatamist võib ka saates/saadetes näha? ????

    • Avatar
      Vasta Mina 16. august 2019 at 13:22

      Ei.

  • Avatar
    Vasta Kirsika 27. september 2018 at 13:25

    Vahest pean endale ka meelde tuletama, kui hästi mul tegelikult k6ik on! ?
    Tihti muretseme nii tühiste ja väikeste asjade pärast ja ei näe suurt pilti.

  • Avatar
    Vasta Birgit 27. september 2018 at 11:20

    Lugesin seda posti eile ja kõik need armsad mõtted jäid kuidagi kummitama, et tulin täna uuesti lugema 😀 Ja ma ütlen aitäh! Tõesti aitas endale ka meelde tuletada, et mida halamist, kõik on ju tegelikult VÕRRATU! Loodan, et see rõõmutunne jääb sind veel pikaks ajaks jälitama! 🙂

  • Avatar
    Vasta Ülle 26. september 2018 at 22:04

    Mariann sa oled ka minu südamesse uuesti päikese toonud, olete nii armas perekond.

  • Avatar
    Vasta K. 26. september 2018 at 18:05

    Kas nendel pannkookidel on mingi retsept ka või tehakse tunde järgi? Näevad nii kohevad ja maitsvad. ? Mu oma koogid juba mõnda aega ei õnnestu, pean vist oma umbes retsepti impruuvima.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2018 at 18:07

      Ma ütlen Kardole et ta siia vastama tuleks, ma ise ei tea 😀

  • Avatar
    Vasta Kzz 26. september 2018 at 17:29

    Ma lugesin kolm korda vannipommide asemel veinipommid ja veel veinipommide komplekt.. tegelt ülisuur punase veini isu on, aga kuna imetan, siis saaks ainult maitsta ja pole vaja õrritama hakata 🙂
    Aga see oli ilus postitus ja armas ja südamlik. Te olete tõesti üks hästi matchiv pere.

  • Avatar
    Vasta Bir 26. september 2018 at 13:35

    Annan vannipallide puhul soovituse. Ülemistes siuke pood nagu Birgit. Seal suht odavalt vannipallid, looduslikud seebid jne. Pallid alates 1-2 eurist. Täiega mõnusa lõhnaga ja suht suur valik. Soovitan sinna kiigata, saad rohkem vannitada 🙂

  • Avatar
    Vasta Anu 26. september 2018 at 11:46

    Kas Kardot nii tunni kaupa välja rentida ei tahaks? Oma mees ei räägi ilusaid sõnu ja kuigi kõik peaks enda sees olemas olema, siis vahel tekib ikkagi tune, et jube hea, kui keegi kõrvalt ka ütleks, et oled ilus ja tore ja tark ja osav 😛

    Tegelikult olete tõesti ääretult hästi kokkusobivad ja see on nii tore, et sa ka oled (ilmselt küll eelkõige läbi blogi) Kardole seda tagasisidet andma hakanud. Ma fännan seda rõõmu ja jaburdamist – ise olengi praegu ebakindel ning siis ei ole sellist ülevoolavust ning spontaanset totakust, mis annab suhtele tohutult juurde.

  • Avatar
    Vasta lilllll 26. september 2018 at 10:26

    Ära pliiis oma ilusa jutu alla mu kurja kommentaari avalda… aga üks asi, mis on tõesti ohtlik, on see, kui laps koera kõrva ääres kilkab. Koerte hea kuulmise tõttu on kõvad hääled (ning ka hingamine, puhumine) kõrva lähedal jõle ärritav. Kui sellest probleemist vabaneda, oleks laste suhted Lottega kindlaly 10x paremad 🙂 Kirjutan, sest kahjuks on selle sama probleemi tõttu juhtunud mitmeid kurbi õnnetusi, kus lapsele jäid mälestuseks armid näkku nind kutsa on pidanud magama pandama…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2018 at 10:37

      Tänks soovituse eest! See oli pigem nagu… niisama ütlus, et kilkab kõrva, tegelt tuleb niisama kaiustama ja nunnutama ja plutitama, aga Lottele see ka ei meeldi ja läheb ise minema 😀

  • Avatar
    Vasta E. 26. september 2018 at 09:40

    Aww.
    Kommisin mõni kuu tagasi laste turvanduse teema all, et plaanime ka lähiajal meie esimese pisikese tegemise ette võtta, aga tegelikult “lähiaeg” osutus “koheks”, sest ei viitsind-ei tahtnud oodata…
    Just samalaadset, parajalt segast, naljakat, toredat ja armast perekonda kujutan endalegi ette 🙂
    Kahjuks tänaseks pole veel õnnestunud triibulisi saada 🙁 aga ehk järgmine kuu “skoorime” 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2018 at 09:45

      Oooh, see triipude ootamise aeg on äge, soovin teile edu! Kui mitte järgmine kuu, siis küllap varsti :)!

  • Avatar
    Vasta I 26. september 2018 at 09:13

    Aww, see hamba jutt oli nii armas. Meil ka varsti lapsega minek ühte ussi eemaldama.

  • Avatar
    Vasta Jane 26. september 2018 at 08:52

    Ole ise 7 kuus rase ja see jutt oleks nagu minu mõtted vms.
    Rasedana vahel ikka flipib ära ja tunnedki, et maailm on lihtsalt niii kole koht ja siis järgmine hetk on jälle ilus ja õnnelik kõik.
    Mul samuti ideaalne mees, kes vahel selgest taevast kurjustada saab 😀
    Samuti maailmaparim ja tublim laps ja siis ma loen seda su teksti ja pisardan ja mõtlen, et kõige õnnelikumad on siiski inimesed, kes mõistavad, kui head on inimesed nende ümber! Sa oled ju õnnega koos! Ja mina ka! ?

    Lähme nüüd oma õnnega koos edasi, niikaua kuni sekundi pealt enam miski nii hea pole ?

  • Avatar
    Vasta Anneli 26. september 2018 at 08:03

    Vot see postitus tõi mulle ka pisara silma. Päriselt! Nii armsalt kirjutatud, nii ehe- nii siiras 🙂
    Sa oled supertubli ja teie perekond on niiiii vahva. Ma küll tihti ei kommenteeri ja rohkem loen, aga nüüd mõtlen küll, et kuna sa oled niivõrd hinge pugenud mulle oma tegemiste ja ütlemisega, siis hakkan rohkem ka väljendama oma head meelt kommentaaride näol. Sa oled tõesti tubli! ☺️ Tänu sinule ma olen hakanud paljusid asju ja situatsioone teise pilguga vaatama. Vahel sinu see lebo olek ja kõik see on pannud mind ka asju vabamalt võtma. Ma muidu olin tihti selline ülemuretseja ja ülemõtleja. Nüüd lihtsalt kui on mingi nadi olukord, siis peatun korra- hingan sügavalt sisse ja rehman käega.. neeh. Mõtlen nagu Mallukas – kui nii siis nii, ikka juhtub 😀
    Ahjaa, kui kunagi lugejatega/fännidega kokku saama hakkad, siis olen nagu viis kopikat kohal 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2018 at 08:45

      Mul on hea meel, tõesti hea meel, kui minust siin ilmas mingitki tolku olnud on ja sa tänu minule natukene vabamalt võtta suudad. On ju mõnusam elada :D?

      Aga aitäh sulle ka, nii nunnu komm!

  • Avatar
    Vasta PreiliA 26. september 2018 at 08:02

    Mul oli ka sulle pakki tuues eelnevalt halb tuju(tülitsesin hommikul ühe sõbrannaga), aga sinuga kohtudes tuli nagu positiivne laeng. Tõesti tundusid sa päris elus veel toredam kui blogis. Ja me sõbrannaga siiamaani naerame su lauset, sest see oli nii armas 😀 “ladidaa, küll täna on hea päev”
    Aga mul on siiralt hea meel, et kingitus meeldis ??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2018 at 08:46

      Ah, mes sa selle sõbrannaga ikka tülitsed. Aitäh sulle, et tulid ja aitäh kinkide eest, nii armas!

  • Avatar
    Vasta Merka 26. september 2018 at 08:01

    Nii armas

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2018 at 08:42

      Ah messanüüd *mutihäälega*

  • Avatar
    Vasta A 26. september 2018 at 04:00

    Tahtsin ka omalt poolt öelda, et sinu postitusi alati hea ja mõnus lugeda. Mul praegu rasked ajad, suhtes on suured probleemid ja üldse on õnnetu olla. Aga sinu postitused teevad alati tuju paremaks, praegugi on kell 4 öösel ja istun potil sinu postitust lugemas ja kohe hea tunne tuli sisse??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2018 at 08:47

      Hõõõhh, ma loodan, et su suhte kehvad ajad lähevad mööda, ma tean, kuidas see võib seest närida. Kodu ja kaaslane peaksid olema see, mille juurde tulla muu jama käes, aga kui kaaslasega ka pahad lood, siis tekibki veits selline “olen niiiii üksik!” tunne. Mul vähemalt kunagi nii oli. Aga mul on hea meel, et minu lambipost vähemalt korra paremaks tegi ❤️

  • Avatar
    Vasta T. 26. september 2018 at 00:16

    Ma käin iga jumala päev mitu korda kontrollimas, kas on juba mõni uus postitus, mida lugeda saab 😀 Tore on nii telekast kui ka piltidena/jutuna sinu elust osa saada. Nii mõnus ja ehe Eesti perekond olete. Kui ma hiljuti mõned päevad Tallinnas passisin, mõtlesin, et äkki tulen sõidan oma pisema lapsega Männikule, jalutan kasvõi korra su majast mööda. Aga ma ei teinud seda, sest ega ma mingi hullunud fänn ei ole, kes su ust kraapimas käib ja selfisid nõuab 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2018 at 00:20

      Haha, kui nunnu! Mul Kardo on mitu korda rääkind, et ma peaks tegema mingi lugejatega kohtumise, aga mul on alati tunne, et kes sinna ikka tuleks, istuksin seal üksi nagu lollakas 😀

      • Avatar
        Vasta T. 26. september 2018 at 00:40

        Ära arva, et keegi ei taha sinuga kohtuda 😀 Kui arvestada sinu jälgijate arvu FBis, siis ilmselt jääks Solaris liiga kitsaks. Lihtsam ikka Saku Suurhalli minna ja üks vägev mitmetunnine vestlus oma lugejatega maha pidada 🙂

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 26. september 2018 at 08:47

          Pooled neist tuleks mulle näkku sülitama ?

      • Avatar
        Vasta Birgit 26. september 2018 at 09:57

        Ma olen mõelnud, et kui selline üritus peaks toimuma, oleksin ma ainuke loll kõikide huvitavate inimeste keskel 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 26. september 2018 at 10:00

          Noh, mul umbes sama tunne :D:D Võiksime kaks lolli olla siis ?

  • Avatar
    Vasta Reelika 25. september 2018 at 23:55

    Nii südamlik ja armas postitus! ? Mallukas, mulle väga meeldib, et oled see kes oled, vahetu ja lihtne. Blogi/laivid/saated – kõik on huvitavad ja kaasahaaravad. Tore, et saad tööna teha seda, mida armastad ? ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2018 at 00:20

      Aitäh ja tõesti, ma ise ka rõõmus! 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 25. september 2018 at 23:47

    kõige parem postitus

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2018 at 08:43

      :))

  • Avatar
    Vasta Srl 25. september 2018 at 23:40

    Kust vannipommide komplekti leidsid?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. september 2018 at 23:52

      Iluversumi pakis peitus ja raudpolt tellin juurde ise ka kui otsa saavad (kolm on veel alles ?)

  • Avatar
    Vasta Ty 25. september 2018 at 23:38

    Ilmselt pisarat ei kaku, aga hea kuulda, et sul vahelduseks hästi on. Päriselt ka. Meenub isa öeldu – las koerad hauguvad, karvan läheb ikka edasi. Loodan, et saad load ka enne Martat tehtud. Loodan ka kunagi lõpuks Sulle külla tulla… not creepy at all – tuleks ikka eelneva kooskõlastusega. PS! Anna nõu kuidas emast kassipoega õpetada mitte kõiki asju täis sirtsutama 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2018 at 08:44

      Jaa, ikka tore kui kõik hästi on. Või noh, tegelikult on ju kogu aeg hästi olnud, lihtsal vahepeal on kuidagi kergem seda negatiivset osa märgata.

      Kassiga…appi ma ei tea, ma juba suren eos mõttest kassikusest mu voodis, inimkusest meile piisab 😀

  • Avatar
    Vasta K 25. september 2018 at 23:21

    Suurest rõõmust sinu pärast tahtis lausa pisar silma tulla ?
    Selliseid postitusi on rõõm lugeda ja teeb kadedaks lausa ?
    Inimestele kiires elus on vaja meelde tuletada, et väikestest asjadest tuleb ka rõõmu tunda 🙂 🙂
    Tuju endalgi nüüd hea 🙂
    Sweet dreams ???⭐️??✨

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. september 2018 at 23:24

      Jaa absoluutselt, isegi võrktrussik võib rõõmupisara välja tuua, 2€ jälle säästetud! 😀

      • Avatar
        Vasta K 25. september 2018 at 23:28

        Tibide kleidid on HM?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 25. september 2018 at 23:30

          Ma pidin praegu väga pikalt mõtlema, et mis tibidest sa räägid, aga laste kleidid on jah HM 😀

  • Avatar
    Vasta S 25. september 2018 at 23:10

    Nii armas lugemine! Mina ei saa aru, miks keegi peaks sind üldse mitte sallima. Sa oled täiega armas inimene ja oled selline nagu sa oled, oma heade ja veadega, aga see teebki sinust nii armsa inimese. Ja loomulikult on sul armas perekond ja äge abikaasa. Nii rahulik, armastav ja lastele nii äge ja mänguline ise. Vähemalt selline on minu mulje teie perekonnast. Nii tore, et oled see kes sa oled ja nii tore, et sa teed sellist blogi, mida ma ilmselt loen oma elupäevade lõpuni. Niiet palun ära lõpeta kunagi. Aitäh!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. september 2018 at 23:15

      4 real pisar tuli silma sellise kommentaari peale, nii armas niimoodi öelda võhivõõrale inimesele, on sul alles oskus. Ma ei oska oma kõige lähimatele inimestele ka nii toredasti öelda, kui sina praegast. Aitäh-aitäh! Ma siis nüüd proovin vähemalt siis emma-kumma elupäevade lõpuni blogida ka ?

      Haha, ja muuseas ma just ükspäev vingusin Kardole, et kuiiiiidas keegi saab mind mitte sallida, ma ju nii tore inimene. Kardo vastas, et eee no ju siis sa nii tore ka pole kui sa arvad ??