KODU TESTIN JA ARVUSTAN

vaibandus*

25. september 2018

Ma ei tea, kas asi on ainult minus, või vaibad teevad kodu mega palju hubasemaks? Meie eelmine vaip oli juba nii must, et pidin ta puhastusse saatma ja nii külm ja kõle oli see tuba ilma vaibata. Aga nagu öeldakse: kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähemal. Nimelt kirjutas mulle Soome pood Beliani.fi ja pakkus mulle koostöövõimalust, millest ma kohe kinni haarasin.

Esiteks ma vaatasin terve nende koduka üksipulgi läbi ja kuigi ma oleks TAHTNUD palju rohkem asju, siis hetkel jäi mu silm vaibata oleku pärast just vaipadele pidama. Ausalt, tõesti head hinnad! Meie eelmine vaip maksis Ikeast ostetuna 150€ ja nagu te teate, on Ikea üsna soodne pood, kus shopata, eriti sellist kodukraami. Belianil on aga tasuta transport ja VEEL paremad hinnad. Minu valitud vaibad (LINK) maksid 160€ aga olid alla hinnatud 129€ peale. Üldse hakkasid vaipade hinnad seal 50st eurist, nii et kellel on koju tarvis vaipa parasjagu, siis soovitan sinna kiigata. Kõik vaibad leiad SIIT. Vaibad saabusid umbes-täpselt nädalaga ja täna koristasin ma nende saabumise auks kodu kah ära.

Viimasel ajal muidu pole üldse motti seda teha, sest remont on ju ikka veel poolik ja kõik on kuidagi pilla-palla ja mitte oma koha peal. Aga vaibad ja koristustöö tegid elutoa jälle üheks eriti mõnnaks kohaks, kus vedeleda. Seda enam, et 1.10 hakkab nüüd remont päris firmaga, kelle tulemuses olen ma enam kui kindel. See saab super olema! Muidugi sinna läheb veidi aega ja enne tuleb tsutt kaost ka üle elada, aga sellest räägin ma mõni teine kord, sest täna tahtsin ma oma uusi vaipu näidata. Ma ise niiii rahul nendega ja nad on nii pehmed ka, et lapsed ainult rullivad ennast maas ringi.

Korista seda tuba palju tahad, aga ikka on mul siin üks massivne rotipuur, mis on täis heina ja ajalehti ja karpe – mitte just ägedaim sisekujunduselement ?

Lotte naudib pehmust

Ma tean, et need pleedid diivanil pole just kõige ilusamad, aga ma ei raatsi veel puhastajat uuesti kutsuda. Kui enda uue diivani kätte saame, siis enne vana maha müümist lasen selle sügavpuhastusega korda teha!

Ja nüüd õhtul soojendab meid meie nunnu pelletkaminake. Oh sa jutt, kus meil on alles soe!

Igatahes ma tahtsin teile teada anda, et kellel kodusisustamine käsil, siis soovitan soojalt Beliani.fi lehele kiigata, sest valik on mega suur (õuemööblist vannideni), hinnad kohati palju paremad, kui meie poodides ja lisaks tasuta kiire transport. Kõik, kes kasutavad tellimisel koodi MALLUKAZ, siis saate te sellega kuni 15.10.2018 lausa 15% allahindlust ka juba allahinnatud asjadelt!

*Vaibad saadud kingitusena

Loe ka neid postitusi!

11 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kadri 27. september 2018 at 09:58

  Nii ilus kodu on sul! Kõik värvid sobivad nii hästi kokku ja need pleedid diivanil üldse ei riiva silma, üleüldse tahtsin küsida, et miks sa diivanit vahetad tahad, tundub täitsa kõlbulik veel ja värv ka no nii naelapea pihta ju 😉

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 27. september 2018 at 12:43

   Kogu aeg läheb niii mustaks lihtsalt 🙁

 • Avatar
  Vasta Anu 26. september 2018 at 11:25

  Jälle vahetad diivanit? Ma olen midagi maha maganud… aga lapsed, nende toidutagasiheited ja diivanid/vaibad jms ei käinud mul üldse kokku. Kõik sellised asjad läksid hiljem mahakandmisele 🙁

 • Avatar
  Vasta Geidi 26. september 2018 at 10:54

  Juhuu.. Hakkasin just eile otsima vaipa, mis sobiks meile. Ma VAJAN vaipu ja OTSEKOHE. Või noh, ok ma ootan ära see paar päeva. Sinu elutoa vaip on lihtsalt SUPER!!!

 • Avatar
  Vasta Kerly 25. september 2018 at 23:04

  Tõsiselt ilus ja hubane koduke sul ikka! ?

 • Avatar
  Vasta Kadi 25. september 2018 at 20:21

  Ma alati imetlen fotodel Su söögilauda ja toole – niii armas kooslus. Ülimõnnad! Vaibad on ilusad!

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. september 2018 at 20:32

   Need toolid ja laud on mul endal ka niiii lemmikud, et mul süda rõõmustab sees, kui neid vaatan ❤️❤️

 • Avatar
  Vasta Merli 25. september 2018 at 20:17

  Tahtsin ka toa üldmuljet kiita, nii ilusad värvid :).

 • Avatar
  Vasta Kerli 25. september 2018 at 20:02

  Tõesti mõnusalt soe kodu, just värvide poolest. Täpselt selline, kus isegi elaks 🙂

 • Avatar
  Vasta A4 25. september 2018 at 19:56

  Niii mõnusat värvi vaibad?ja diivanil pleedid ka matchivad kõik kokku..meil ka uut vaipa vaja seega tasub tsekkida 😉

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. september 2018 at 19:58

   Ma juba hirmuga mõtlen, et ma peaks vist heaga aurupuhastaja öra ostma, need on ühest otsast nii heledad ja sopased Lotte käpad… 😀