AVALDAN ARVAMUST

ma olen blogija, mitte staar

29. oktoober 2018

Viimastel päevadel olen ma Instas maru aktiivne olnud. Ei viitsi arvutit kätte võtta ja telefonis niisama rahvaga lobiseda tundub mugavam ja kuidagi…kodune või nii. Aga tegelikult on mul päris palju postitusi, mis oma järge ootavad ja mida ma teiega hää meelega arutaks, neid teemasid on jälle blogis lihtsam lahata. Kirjutades saan vahepeal mõelda, et oot, mis ma just öelda tahtsin, Insta storyd on rohkem sellised niisama “sutsakad”.

Sellega seoses on mul lugejatele üks küsimus: ma näen instas, et kuigi enamik jälgijaid on mu lugejad, siis on ka päris suur posu selliseid, kes mu blogi iial lugenud ei ole ja noh, ei hakka ka. Kui palju siin on sellisied lugejaid, kes loevadki ainult siin, aga nt Instas või Fbis ei jälgi? Lihtsalt selle pärast, et ma siis teaks, kui palju ma niiöelda sisu dubleerima peaksin siia-sinna. Ma küsisin seal, et kas loevad blogi ja sain sellise tulemuse:

See 8% vastanutest oli mingi 400 inimest, mis on päris palju. Eriti annab see tunda siis, kui ma lasen seal küsimusi küsida, sest mingi haige hulk “kui vana sa oled” ja “kas sa saad tütre?”, “mis nimeks paned?”. Ilmselgelt ei küsiks neid küsimusi ükski lugeja ja üldse olen ma aru saanud, et need on tulnud ka rohkem selliste nooremate jälgijate poolt. Noored ei viitsi blogisid lugeda, maksimaalne, mis viitsitakse on väike näpuklikk või swipe. Pole muidugi midagi ette heita, eks elu sinna suunas vast liigubki ja mis sinna ikka teha. Isegi kui mul on vahepeal sellised instatamisetujud, siis minu süda kuulub sellele blogile siin ja mul pole plaaniski insta peale üle minna, et olla rohkem selles teemas sees. Äri, raha, staaritsemine ja muu selline.

Eile küsis keegi instastooris minult midagi säärast, et miks mina ei taha, et minu bränd oleks rohkem professionaalne, nagu Paljal Porgandil ja et ka Marimell liikuvat sinna suunda. Et noh, sätitud pildid, hasshhtäägid, ajastatud postitused ja muu selline. Teate, miks ma ei taha? Sest ma ei tunne ennast kui bränd, ma ei taha olla… bränd. Jah, minu blogi on minu töö ja minu elatusallikas, aga see on tulnud ise. Ma ei mõtle, et oh, kirjutan sellest, siis saan klikki. Või et peaksin olema ilus ja seksikas, sest siis ma saan palju laike ja jälgijaid. Ja ma ei taha olla täiuslik või isegi teeselda, et ma olen täiuslik ja eriline ja, veel hullem, staar. Ma olen täitsa tavaline inimene, kohe kolme lapse ema, abikaasa, naine, sõber, inimene, mis iganes! Ainuke erinevus on see, et mul on üsna väike privaatsusevajadus ja mulle ei ole häbiasi paljudest asjadest rääkida või enda kogemusi, mõtteid jagada. Muus osas – jumala tavaline ja suvakas.

Üks 14-aastane tüdruk jättis mulle instasse küsimuse, et miks ma oma storydes nii kole ja sättimata olen. Ma sain aru, et ta ei mõtle seda selles suhtes halvaga, et ta päriselt lihtsalt ei mõistnudki, et ma ju vist nagu keegi olen, telekas olen ja instas palju fänne ja lihtsalt KUIDAS saab nii, et ma panen üles pilte ja teen storysid suvaliselt rääbakil juustega, kodudressides ja teist päeva sama pluusiga, endal pole meikigi näos.

Teate miks? Sest ma lihtsalt TAHAN! Ma ei taha olla mitte midagi muud, kui mina ise. Minus näiteks ei ole seda staarigeeni, mis osades on. Noh, näiteks esimene suvanäide on BSH – ta on küll veel noor ja uljas, aga ta on selline seksikas kaunitar ja bravuuri täis ja selline… staar noh. Ta teab, et ta on hot ja samas on äge, et ta näitab oma instas ka neid hetki, kus ta max malaka moluga kodus vedeleb. Hehe, ma loodan, et ta nüüd ei solvu, aga minu meelest see on äge. Inimene on sätituna selline sekspomm, aga ta ei pelga näidata oma fännidele ja followeridele, et on okei kodus ka suvakas olla ja ennast niimoodi näidata. Tal on kindlasti rohkem selliseid noori tüdrukutest fänne kui mul ka ja ma usun, et see on vaid hea eeskuju. Kõik ei pea alati olema perfektne. Ma tahan, et minu tütred ka seda teaksid, mitte ei imestaks kunagi, et omg sa käid ilma meigita poes väää, mark ju äääää. Seda enam ei kavatse ma mingi laivitamise ja stooritamise jaoks endale kodus meiki ette tegema hakata, sest muidu ma ei esinda äkki piisavalt profesionaalselt oma brändi-šmändi. Mind lihtsalt ei huvita noh.

Paljas Porgand on blogija ja niiöelda staar. St käib ja on ja teeb ja viitsib. Näha on, et veri ninast väljas inimene pingutab, et olla bränd. Et olla Paljas Porgand. Tegus naine, pole midagi öelda, mina nt ei viitsi. Mind ka kutsutakse kogu aeg igasugustele üritustele ja asjadele ja .. no pole nagu minu pleiss. Pole minu maa see “Eesti tuntud inimeste üritused” väga. Mis staar ma ka olen, ma olen Mallu.

Samamoodi väidavad Meelis ja Leen oma tänases postis, et nad ei ole blogijad, nad on staarid (link). No kui nad ennast nii tunnevad, siis miks mitte. Tõepoolest on nemad olnud need, kes avalikult arvavad ja kritiseerivad ja ütlevad, so be it. Mina seda ei taha, ma ei tunneks ennast mugavalt elusees kuskil kleite kritiseerida või rääkida asjadest, millest mina isiklikult essugi ei tea. Nemad teavad, nemad tahavad, andku tuld. Nad väidavad oma postituses, et kunagi eristas mind see, et ma olin “julge ja labane”. Hmm… julge ja labane. Aga nüüd olen nagu hall mass, kõik teised. Olen arg ja sünnis? Ma ei tea ja mind ei huvita ka, sest ma ei saa praegust mind ja praegust blogi võrrelda näiteks selle ajaga, kui Mari oli sündinud ja hakkasin niiöelda Mallukaks. Ma olin siis 22, noor, ütlesin, mis sülg suhu tõi, ei mõelnud mitte kellegi tunnetele, teen mis tahan #yololife. Ma ei ole muutunud, sest ma kardaksin midagi või üritaks olla keegi teine.

Leenu postist lugesin, et nad oleksid viimane aasta nagu ennast rämedalt tagasi hoidnud ja mitte olnud nemad ise ja ju siis nende puhul see nii ongi. Mina aga ei tunne, et ma oleks eelnevat ennast kaotanud, vaid lihtsalt… mul pole siis olla huvi julge ja labane… Kuigi ma ikka kogu aeg kuulen, et ma nii labane, seega ma sellest vast lahti ei saa ? Aga ma ei taha enam nii kirjutada, nagu toona, sest ma olen juba vana mutt, jõuetu ja väsinud ? Ei ole minus seda kärtsu, mürtsu, staari.

“Minu meelest räägitakse Eestis ülivähe telgitagustest, olgu selleks siis mistahes meelelahutus, ka blogijate päriselust blogitakse vähe. Ja kui ma siis julgen öelda midagi, on kohe OMFG ” Ütles Leenu oma fbis seda postitust jagades, aga minu meelest blogimise “telgitagustest” on räägitud ju küll ja veel. Või ma ei tea, mis siis nii suure saladuskatte all hoitakse, mida keegi teada saada ei tohiks? Blogijate “päriselust” blogitakse vähe? Minu meelest enamik blogijad blogivadki oma päriselust, oma harilikust argipäevast ja mõtetest ja päris tunnetest. See, et Leen miskipärast aasta aega alandlikult ennast tagasi hoidis ja millestki muust, kui “päris” asju kirjutas, see ei tee ju teiste blogisid vähem “päris” asjaks, või mis? Aga ma ei tea, äkki ma lihtsalt olen see loll, kes ise midagi aru ei saa, mis seal ikka. Lihtsalt viimane asi, mis ma viitsiks, oleks hakata mingit karakterit endale aretama, et oo blogis olen mega fierce Mallukas ja päris elus olen selline suvakas mutt, nagu ma olen. Veel naljakam oleks see, et muidu olen jumala normaalne, aga blogis kukuks ülbitsema ja mölisema, pärast ütlen kõigile, et aaa ära pahanda, see oli mu blogikarakter, ma päriselt ei arva üldse nii. Kas see on mingi thing, mida teha v? 

Ei hakka ma koostöö raames poolpaljalt instas või blogis poseerima, sest ega mul siin suurt millegagi lehvitada pole. Kellel on, andku aga tuld, ega ma kade ole. Ma saan aru, kuidas äri käib, ma lihtsalt ei viitsi sellega kaasa minna. Ei võta paljaks, ei hakka mega draamaqueeniks, ei hakka laksima kriitikat, et olla eriline, eristuda, staar olla. Ei viitsi, ei huvita. Nii kaua, kuni ma saan olla mina ise ja see veel leiva lauale toob, siis olen. Ja kui enam ei saa, siis on aeg edasi liikuda ja vaadata, mis või kes ma siis edasi olema hakkan. Sinna on vast veel aega, siiani paistab, et veel neid on, kellele ma sellise igavana ka sobin ? Ma ei taha ennast müüa ja turundada ja klikke kalkuleerida ja…

giphy-2253919

Ok, ma ei saa enam diipi peksta, ma pean minema lastega keksu hüppama. #influencerofkids #DIY #esik #blogger #lovemylife #blessed #kõhtontühi #päriselu

Loe ka neid postitusi!

140 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta THEPROUDKING 2. juuli 2019 at 12:27

    Ma olen ise noor ja no mulle meeldib küll blogisid lugeda❤️ Ja arvan, et hästi hästi väike protsent noortest ikka loeb blogisid… või isegi raamatuid, sest kui ei siis see on väga kurb…

  • Avatar
    Vasta Saara 5. november 2018 at 19:32

    Mulle on ka mitu korda elus öeldud, et olen labane. Ja käsi südamel – ma lihtsalt ei saa aru, mis see tähendab. Ma saan aru, mis on ebaviisakus, mis on austuse puudumine teiste vastu, mis valetamine ja vassimine ja v6lts olemine jne… Aga mis on labasus? Panin isegi 6igekeelsuss6naraamatusse sisse nüüd, ütles: maitsevaene; labase koega. Maitsevaene… No maitse on t6esti igal ühel oma. Et kui pole sama, siis saab ilmselt öelda, et ta on labane? 😀 Mida iganes… Minule on öeldud seda rohkem selle tooniga, et aru ei saa, kuidas ma saan nii avameelselt rääkida asjadest. Kas nagu piinlik pole v6i nii. Ei ole – järelikult olen labane.
    Igaljuhul teise labase poolt – high five! Ei mina seda labasust küll näe, pane ikka edasi sama moodi.

    Lugesin seda linki ka. “Mangi horoskoopi ma ei kopiks” – ffs, nagu sa oleks seda staaritsemise jaoks teinud. Aga no jah, nagu armuline proua tunnistab, siis ta ütlebki asju, et klikke saada. Pole t6esti minu maitse – järelikult labane.

  • Avatar
    Vasta T. 3. november 2018 at 01:50

    Kruttisin nüüd su viimaseid postitusi nii- ja naapidi ja kasutasin otsingut, aga ei leidnud – ilmselt sa postitasid need viimased printsessikleidiostud ainult oma Facebooki lehele. Ma ei satu just alati su laividele, aga täna juhtusin selle “filmime Mari emotsiooni” peale. Ma ei tea, kuidagi nii kurvaks (või kurjaks?) tegi, et lapsi sedasi mittemillegi eest kingitustega üle valatakse. Oleks siis, et 1 kleit – ei, viis. Kui blogis “printsess” otsingusse sisestasin, tuli ka ette postitus, kus sa mainisid, et tuleks küll vähem tarbida ja õpetada lapsi asju hindama, aga näed, ei saa poes käia ilma, et ei ostaks midagi, mis Marile vähegi meeldida võiks. Olen seda ennegi su blogist lugenud (kommentaaride osas), et ilmselt sa ei adu milline käitumiseeskuju sa tegelikult oma lugejaskonnale oled. JAH, ma tean, et sa ei saa ühelegi lugejale tarkust ega lollust külge panna – loevad ära ja elavad oma elu ikka nii nagu ise õigeks peavad. Aga eriti, nagu siin ülal postituseski välja tuli, et osad jälgivad ainult sinu Fb või Insta lehte, küsimusi esitavad puhta lapsed – siis päris päriselt, sul on neile tiinekatele ka mõju!
    Mõtlesin just, et äkki ostsid need kleidid Marile mingiks eriliseks puhuks, jõulud ju peagi tulemas või kas või advendiaeg – et siis hea millalgi ühekaupa üle anda kui on eriti hea laps olnud, mõnele jõulupeole selga vms. Ei. Ja siis kirume üheskoos, kuidas lapsed on “maailm on mulle võlgu, sest ma eksisteerin” suhtumisega, nõuavad kooli alguseks isiklikku arvutit, teismelistena isiklikke sõiduvahendeid (roller, atv või mis iganes). Sest kõike saab ju niisama!
    Ausalt, ma ei ole elus ühtki negatiivset kommentaari su blogisse jätnud, aga see video tegi lihtsalt nii… pahaseks. 🙁
    Ei pea tarbima, “because I can”.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. november 2018 at 02:18

      Maril on oma kostüümiriiulike, kus erinevaid kleite ja kostüüme. Need ei olegi mingisugused peokleidid, vaid üheeurosed kaltsukakostüümid, millest laps rõõmu tunda saab iga päev, kui ta mängib jälle mõnda rollimängu. Ei usu, et me ainukesed oleme väikse kostüümistangega. Ja no mismõttes laps saab “mitte millegi eest. Sa saad kõike millegi eest või? Iga asja tulwb higi ja verega välja teenida? Mida see viiene sinu silmis tegema peaks et eurist kleiti välja teenida? Ausalt, oleks mul sinu probleemid 🙂

      • Avatar
        Vasta T. 5. november 2018 at 03:14

        Lapsel pole õrna aimugi (või sooja ega külmagi) kas see on eurine või 25-eurine kleit, tema jaoks on see jälle uus asi. Ja see, et “ega meie ainukesed pole” aka “aga teised teevad ju ka nii” ongi selle tarbimishulluse tulemus – kas on vaja? Ei. Aga teistel on ju ka nii! Järelikult teeme meiegi!
        Ilmselgelt ei pea kõike(!) higi ja verega välja teenima, saad ju ise ka aru. Aga lihtsalt igapäevaselt põhjuseta lapsi asjadega üle küllata pole ka tarvilik. Oled ise sellest ka oma blogis kirjutanud nagu ma mainisin.

        Minu “probleem” seisneb vaid selles, et siia kirjutama tulin. Sisuline probleem on mujal. Tihti öeldakse, et kui inimesed vaimseid väärtuseid (muresid) ka elus sama tõsiselt võtaksid kui füüsilisi või materiaalseid/mõõdetavaid asju, hakkaks nii mõneski punktis jää kiiremini liikuma. Kui inimene ikka kukub käeluu puruks, siis ei ütle ju talle, et kuule mõnel ei ole üldse käsi, pea püsti, pane edasi! Ikka ju hakatakse asjaga tegelema. Samas kui mõnele depressioonis inimesele võivad ümbritsevad (pere, arstid jne). aastaid rääkida, et kuule võta end nüüd kokku, üks naeratus poleks palju palutud, ära virise jne. Samas kui ammu oleks vaja ka seda vaimset teemat tõsiselt võtta.
        Sellega seoses: kui inimesed sulle nõu andsid kuidas turvetoole autosse paremini paigutada, sest nad nägid piltidelt (füüsiline/mõõdetav), et seal midagi viltu ja pole korralikult fikseeritud – tänasid oma lugejaid ette-taha, sest tahad ju, et kõik tip-top turvaline oleks ja said oma toolid lõpuks õigesti paika. Win! Tihti aga kui Sulle kasvatusteemadel (vaimne tasand) nõu antakse, siis on lugejad probleemsed ja idioodid. Mõtle sellele.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 5. november 2018 at 14:09

          Ma ei ole sulle öelnud, et sa oled idioot ja ma nõustun, et liigtarbimine pole arukas. Samas ei suuda ma ka väga tõsiselt võtta probleemi, et laps sai uusi kostüüme, seda ei juhtu ju igapäevaselt, nagu sa siin väidad.

  • Avatar
    Vasta meow 1. november 2018 at 23:36

    Off topic, aga iga kord, kui näen seda BSH lühendit, kõlab see mu jaoks nagu bullshit? muuseas, ta muidu meeldib mulle. Äge tüdruk.

  • Avatar
    Vasta meow 1. november 2018 at 23:31

    Ma pidin minestama, kui üks mu töötaja ütles, et tema Mallukat küll ei loe, sest ta kirjutab nii pikalt. Watta hell?! Pikalt? Kas ma päriselt puutungi juba tööalaselt kokku inimestega, kes ei suuda lugeda korraga üle 300 tähemärgi ja vahivadki ainult videosid vói instagrammi pilte ja stoorisid. Niiet nüüd ma tean, kust see 8% sul tuleb, kes blogi ei loe, aga teavad kes on Mallukas ja jälgivad köike muud, aga mitte blogi. Aga see on veider kuubis mu jaoks. Ma ei pea ennast väga vanaks, aga põlvekondade vahed annavad juba tunda ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. november 2018 at 00:13

      Ma olin ka üllatunud, kui esimene kord seda kuulsin, sest ma saaks sellest väitest aru, kui ma oleksin A.H Tammsaare, et kle ei viitsind su raamatuid lugeda, aga no 5 mintsa teksti lugeda ei viitsi? Jeesus 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 1. november 2018 at 18:56

    Loen ainult sinu blogi. Miks? Sest sa oled “julge ja labane” ! ? Mulle meeldib sinu elu ja ellu suhtumine. Kohati saan tõmmata paralleele enda eluga ?.
    Andis mul aga nuputada misasi on BSH ? (no see neiu pole kohe üldse minu maitse, ta on lausa häiriv) , samuti ei tea midagi suurt Porganditest ega Maribellidest. Ainult veidi ja juba see pisku pole minu maitse!
    Mind huvitab päris elu, mitte glamuur ja bling ja võlts olek.
    Niiet pliiz ole sama “julge ja labane” edasi, siis on mul midagi lugeda kui pisema lapse olen õhtul tuttu saanud! ?

  • Avatar
    Vasta Kaija 31. oktoober 2018 at 23:07

    Blogi loen juba aastaid. Instat mul polegi. Facebookis satun vahest harva miskit nägema.

    Usun, et sinu lugejad, kes juba aastaid seda blogi loevad ongi rahul selle stiiliga (või stiilitusega siis selles kontekstis?) mis sul on. Sestap ka ma ise neid teisi mainituid ei loe.

  • Avatar
    Vasta Kadri 31. oktoober 2018 at 22:43

    Mul instat endal pole, aga vahepeal ikka üritan jälgida mis sa seal ka postitad aga enamjaolt loen ikka blogi. Olen suht värske lugeja, ca 6 kuud, aga paljud sinu vanad postitused ka loetud. Mulle meeldib see, kes sa oled ja et sa ei põe selle pärast ja ei ürita mingit võltsi muljet endast jätta. Tänapäeval on neid feikijaid niigi palju kes võltsid nii seest kui ka väljast. Sa oled aga lihtsalt Mallu ja ei proovigi mingit “staarblogijat” mängima hakata. Aitäh selle eest. Nii tore on lugeda kellesti, kes ei ole koguaeg perfektne ja kes ei näe igal pildil maksimaalselt hea välja. Sest guess what, me kõik ülejäänud oleme ka ju lihtsalt inimesed oma heade omaduste ja vigadega. Stay chill, stay fab #bewhoyouarecauseweloveyoulikethat 😉 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit 31. oktoober 2018 at 13:20

    Ja Jumal tänatud, et sa ei ole nagu see Marimelli kompott, neil on küll head reisipostitused ja vahel mõni selline siiram tükk ka lugeda seal, kuid see teiste kommenteerimine on maru labane ja madal. Hea, et veel on inimesi, kes ei ela spetsiaalselt kollektiivile, sest seda viimast näeb vahet pidamata igal pool. Ehedus ja siirus omas mahlas on tänapäeval midagi väga haruldast, kõik peab olema bränd või brändi oma. Ma isiklikult arvan, et sinu edu võti ongi ausus ja mulle meeldib lugeda seikasid päris elust, mitte mingeid väljamõeldud staarikompleksis vaevlevate eneseimetlejate üllitisi. Sa oled tubli, lase aga edasi, hea on lugeda ja vaadata, sest olgem ausad päeva lõpuks peavad need brändid ka endalt pahtli maha võtma ja halli argipäeva naasma. nagu me kõik.

  • Avatar
    Vasta Eva 31. oktoober 2018 at 00:39

    Meeldibki sinu blogi ja Insta juures ja üldse sinu juures, et sa ei pushi meeletult, vaid oled nagu oled.

    Jälgin rohkem Instat, aga blogis loen ka ja naudin pikemat juttu. Sa oled ikka kihvt tegelane!! Kirjuta nagu torust tuleb, oleks päris mures, kui sult hakkaks mingeid eriti klantsitud pilte tulema ja treenimisest või detoxist või botoxist vms jutt käima ?

  • Avatar
    Vasta Runde 31. oktoober 2018 at 00:25

    Mina loen su blogi ammusest ajast, minu arust oled sa ilus, emalik ja hea inimene. Instas näen su poste, fbs vähem.
    Ma ootan ka su postitusi ja vahest harva kommenteerin ja ei saa mainimata jätta, et ühel öösel unes aitasin sul sünnitada. Sa olid sõitnud minu juurde külla (me pole kunagi kohtunud) ja mul oli nii suur mure ja kohustus sind aidata, sest no Mallukas hakkab ju minu juures sünnitama. 😀
    Paitasin sind ja olime kõik hästi vaiksed (jaa, mu pere oli ka ikka abiks) ja ootasime sündi ja hoolitsesime su eest. Hommikul oli väga imelik tunne, sest see oli nii real lihtsalt. Aga sa ei sünnitanud siiski, seda ma ei näinud 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 31. oktoober 2018 at 00:22

    Olen jälginud sind instas ja kui rase olid teist korda, siis vaatasin su sünnitus videot.See levis Fb ja see oli esimene blogi jutt, mis loen .Täitsa Ok oled, labasus puudub, siirus olemas. Oled edasi nagu oled, nii oled sa lihtsalt mehe sõber inimene 😉

  • Avatar
    Vasta Mina 30. oktoober 2018 at 19:41

    Mina olen jälginud sind äkki umbes 4 aastat. Loen blogi aga jälgin ka fb ja instagrammis. Arvan et hakkasin sind jälgima pärast mingit suvalist postitust, mille peale olin sattunud. Mind köitis kohe su ausus ja see, et keegi lõpuks räägib nii nagu asi on. Täpselt see sama fake kuvandi loomine on nii vastik, et kõik on nii hästi ja ilus. Elu ei oleSelline ju. Nii jääbki mulje et oii teistel on kõik nii hästi ja mina olen üks õnnetuse hunnik. Olen 20 aastane seega üsna varakult hakkasin sind jälgima ning kõik lastega seotud ka läbi loetud. Endal lapsi pole aga töötan lastega ja ikka on huvitav lugeda.

    Edu sulle Mallukas ja et sul oleks jõudu blogimisega edasi ikka tegeleda! 🙂

  • Avatar
    Vasta Maakas 30. oktoober 2018 at 14:13

    Jälginin sinu blogi ning facebookis sinu tegemisi. Instat ei kasuta ja mis seal toimub pole aimugi.

  • Avatar
    Vasta Triin 30. oktoober 2018 at 13:13

    Mina loen põhiliselt blogi, fb ka jälgin. Instagrami ei kasuta üldse.

  • Avatar
    Vasta Rooza 30. oktoober 2018 at 12:12

    Mina loen blogi. Mulle meeldib su pere ja teie tegemised. Tervisi kõigile! 🙂

  • Avatar
    Vasta Li 30. oktoober 2018 at 11:16

    Mina loen sinu blogi ja jälgin fb-s. Instat ma aga ei kasuta, seega seal toimuvast pole mul aimugi ?

  • Avatar
    Vasta S. 30. oktoober 2018 at 10:47

    Mina lugesin sind juba siis, kui sa veel tahanteada olid ja õnneks avastasin su piisavalt vara, et kõik varasemad postitused ka läbi lugeda ja ma usun, et sellest ajast saati ei ole mul vahele jäänud MITTE ÜHTEGI postitust. Jälgin sind nii instas kui ka facebookis ja mul ausalt tunne, et tean sind paremini kui mõnda oma sõbrannat 😀 Nüüd mul siuke max stalkeri tunne ka muidugi. Ma muidu ei ole eriline kommenteerija, vahel võtan mõnest loosist osa. Mul endal lapsi pole, aga ei ole ka ühtegi lasteteemalist postitust lugemata jätnud, sest kirjutad piisavalt huvitavalt isegi lastetute jaoks.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. oktoober 2018 at 10:52

      Haha, no meeldiv siis lõpuks tutvuda, max stalker :D!

    • Avatar
      Vasta Rel 31. oktoober 2018 at 22:15

      Haha, täpselt sama lugu siin 😀 visad lastetud max stalkerid

  • Avatar
    Vasta tiina 30. oktoober 2018 at 10:45

    Ole, kes sa oled, aga ole sisukas 🙂 Ja seda sa oled. Lausa niipalju, et raamatu andis kirjutada. Nii mõnigi influencer või staar ei osaks oma võltskuvandis 20 lehtegi kirjutada. Küll aga oleks teisiti, kui see tähesära neis oleks ehe.

  • Avatar
    Vasta Doris 30. oktoober 2018 at 10:16

    Loen blogi juba umbes 2 aastat ja päevas vaatan ikka mitu korda, et äkki oled mõne postituse teinud. Olen 20 ja loen hea meelega pikki päevakirjeldusi, Sinu mõtteid millegi kohta või ka reklaamartikleid. Silma hoian peal ka FBs. Instat ei ole.

  • Avatar
    Vasta Siram 30. oktoober 2018 at 10:11

    Mina olen nö “vanakooli lugeja” (34a) ja igasugustest variantidest meeldib blogi ikka kõige rohkem lugeda (muidu jälgin ka Marimell, Estonianwithabackpack, sülita üle õla, Henry, ebapärlikarp, Britti jne tegemisi.. ehk siis kõik suht vanad tegijad).. sinu blogi hakkasin lugema u siis, kui sa Mari said.. ja mulle meeldib su blogi kõige rokem, sest see on päriselu – tavaliselt kodus olengi selline suvakas, samas kui tahan, võin end väga lille lüüa. Mulle ei istu need 24/7 meigitud, sätitud nö feikpildid, kui iga postituse jaoks on vaja fotograafi juurde minna..minu jaoks on see eluvõõras..see pole ju päris.. ja mulle meeldib pigem ikka see, et ma samastun selle inimesega mingil levelil, kui ta blogi loen.. Ja olen juba ka sellest generatsioonist, kellest need “influencerid” jmt popid sõnad suht mööda lähevad.. neil minu arvates suuremas osas ikkagi noorem kuulajas/vaatajaskond, kellele lähevad peale rohkem ka need instastoryd jmt… samas võiks ka nende nooremate hulgas olla rohkem selliseid pärisinimesi, nagu sina.. kui kõik alati sätitud jne, siis annab see minu arvates natuke valet eeskuju väikestele jälgijatele..nt jah, et poodi ei saa ka ilma meigita minna (kui ma nt mõtlen oma tütre peale, kes praegu küll 4, aga kui ta tiinekas oleks, siis kujutan ette, kui suured eeskujud need tänapäeva influencerid talle oleks.. ja nad kõik võiks propageerida tervislikke eluviise ja näidata ka “päris elu” )

  • Avatar
    Vasta Ydaks 30. oktoober 2018 at 09:10

    Mina loen just sinu selliseid postitusi siin, need on elu ja võib-olla mingi lõik tõsine, aga lõpp on kerge. Hea tundega lugemine. Ma arvan, et need 14aastaste vanemad on kindlasti paljud õnnelikud, et sa näitad, et iga kell ei pea olema perfektne, on nii nagu elu on. Liiga palju on pigem seda esinemist, aga tegelikult palju see laps ja teismeline sellest aru saab. Ja mulle meenus, et sul raamat tulemas, millal arvatatav müügiaeg tuleb?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. oktoober 2018 at 09:45

      Raamat ilmub millalgi uue aasta alguse poole 🙂

  • Avatar
    Vasta Diana T 30. oktoober 2018 at 06:41

    Mina jälgin sind nii Facebookis, Instas kui ka loen su blogi. Sa oled üks vähestest, kes mu blogijate lugemislisti on jäänud just seetõttu, et sa oled Sina Ise, Mallukas. “Tere, mul on pohhui Mallur, kes pargib vanalinnas liikluse kinni” ? seda kõige paremas mõttes loomulikult. Sa oled ka telekas täpselt selline ja sind vaadates ei teki seos klantsajakirjaga. Ent ehk ongi Mallukas mõnes mõttes omaette bränd juba sp, et sa oled Sina Ise? ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. oktoober 2018 at 09:46

      Ma ei parkinud tegelikult vanalinnas liiklust kinni! 😀 Seal oli ruumi täpselt nii palju, et sai mööda sõita küll, aga üks naine läks seal hüsteeriasse ja hakkas signaalitama, max õudne oli 😀

  • Avatar
    Vasta Flamingo 30. oktoober 2018 at 04:17

    Tahtsin lihtsalt mainida palja porgandi kohta, et temast rääkides alati rõhutatakse kuidas ta on beibe ja üliklants ja feik jne. See on tõesti vb viimasel ajal kõige enam esile tõstetav kuvand, kuid oma palja porgandi nime lõi ta siis kui kirjutas oma kokaraamatud ja tutvustas rohkem tervislikku toitu ja huvitavaid nurki sellele lähenemiseks (paljas = puhas) ning rääkis ausalt oma kogemustest toitumishäirega. Ma arvan, et see oli igati julge.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. oktoober 2018 at 09:46

      Jaa ma tean, aga praegu mulle tundub, et ta oma käitumisega pigem süvendab inimeste toitumishäireid kahjuks.

      • Avatar
        Vasta Flamingo 30. oktoober 2018 at 13:40

        Vaevalt küll.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 30. oktoober 2018 at 14:01

          Mulle tuleb konkreetselt pähe mingi pilt/post, kus ta räägib, et võttis 5kg juurde ja et ala seda megalt näha ja… ma vaatasin ja mõtlesin, et kuhu? Kust seda näha on? Jumala sale ja vormis ju!

          • Avatar
            Kadri 31. oktoober 2018 at 23:44

            Nõustun siinkohal Mallukaga. Oli mis ta oli, aga hetke seisuga on ta väga feik ja pealiskaudne beib. Blogi veel kannatab lugeda aga teda kuulata ja vaadata küll mitte. Minu maitsele vähemalt mitte.

          • Mallukas
            Mallukas 31. oktoober 2018 at 23:53

            Mina pean jälle tunnistama, et kuulanud ja vaadanud teda jällegi ei ole never, ehk arvamus siis muutuks.

  • Avatar
    Vasta Evelyn 30. oktoober 2018 at 01:22

    Heh..

    Ma just avastasin, et miks mulle su blogi üldse ei meeldi!
    Sellepärast et harilikult võtab kommentaaride lugemine rohkem aega kui postituse enda lugemine!!! ?
    No Krt.. ma ei tea miks ma neid komme loen üldse, aga alatasa avastan et loen ja muudkui skrollin ?
    ✌?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. oktoober 2018 at 09:46

      Haha :D!

  • Avatar
    Vasta Evelyn 30. oktoober 2018 at 01:08

    Varem lugesin blogisegu-ajalt, nüüd rohkem läbi FB blogisse.
    Lihtsalt kuidagi nii on läinud ja vaba aega laste kõrvalt vähem (FB jaoks ikka aega leib ?)

    Aga see just ongi sinu “spot” et on aru saada et oledki päris! Kaua sa ikka neid hakatisi vaatad ja loed?! Ja meeldibki see et oled saanud vanemaks ja tasakaalukamaks vms. Mina olen ka aja jooksul saanud vanemaks ja 22 aastast Mallukat ilmselt ei viitsiks ka enam lugeda..

    Peace! #beasyouare

  • Avatar
    Vasta C. 30. oktoober 2018 at 01:00

    Ma arvan, et paljud su lugejad ongi sinu lugejad just seetõttu, et sa kirjutad igapäeva asjadest nii nagu need on. Kui on mure, siis jagad, räägid oma emotsioonidest. Kui oled õnnelik, siis räägid sellest ka emotsiooniga. Jne. Ja seetõttu su lugejad saavad sinuga samastuda. Vähemalt mina tunnen nii.. Ma ei taha lugeda kellegi “ideaalset” elu kus on kõik nii hästi ja ilus ja sätitud, tekitab minus ainult tunde nagu ma oleksin saamatu, et mu elus ka kehvad päevad on, kus tundub kõik nii must ja halb.

  • Avatar
    Vasta Anneli 30. oktoober 2018 at 00:35

    Loen ainult sinu blogi. Instas kasutajat ei ole ja ei plaani teha ka. Facebookis olen su jälgija küll ja olen laive vaadanud, aga kunagi ei kommenteeri seal ega osale loosides.
    Blogi is da best, sest siin on pikad postitused-heietused ja siin viitsin kommenteerida ka!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. oktoober 2018 at 00:51

      No tule ikka ja jälle tagasi, mis muud! 😀

  • Avatar
    Vasta Helen 30. oktoober 2018 at 00:21

    Nende ja sinu vahe on see, et erinevalt sinust peavad nemad rohkem vaeva nägema, et inimestele meeldida

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. oktoober 2018 at 00:33

      Tead, ma ei tahtnud, et sellest postitusest mingi Marimellide materdamine välja kooruks – miks nad siis ei või olla nn kõmustaarid, kui nad seda tahavad 😀 Selliseid on ju palju, selles pole midagi halba ja mind see küll ei häiri. Ma ei meeldi ka VÄGA paljudele 😀

  • Avatar
    Vasta Kats 29. oktoober 2018 at 23:56

    Pôhiliselt blogilugeja, ikka päris tihti satun siia vaatama,et ega mônd uut postitust ole :)! Ja kui siis mônipäev rohkem kui üks post, siis on pidu 🙂 Instas kontot ei ole, vahest käin sinu pilte nillimas ainult 🙂 storydest ei tea midagi!
    FB’s ka vahest jälgin mis seal sul toimub!
    Marimelli ka mingiaeg lugesin/jälgisin aga ausalt, enam ei lähe absoluutselt peale see, mis sealt tuleb! Vist paratamatult vanast harjumusest (kui sul pole pikalt posti tulnud;) siis lâhen login korra nende blogisse! Aga jah, ei tômba eriti! Pigem pooldan ka sinu elulist blogi! Kuigi ausalt, vahest môtlen et kuidas sa saad selline pohhuist olla 🙂 aga samas see ongi elu, mida me ikka ilustame, eks! Ja no minu 8ne pliks on ka teie fänn – täna just raadiost tuli üks lugu, teatab mulle et see meelidb Marile! Küsisin et missugusele (ma ei tea ûhtegi Mari), siis vastas Malluka Marile 🙂 Ju siis saatest läbi käinud, sest seda ta jälgib korralikumalt kui mina! Ainuke probleem tal selle saatega algusest peale olnud, et see on liiga lühike 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. oktoober 2018 at 00:53

      Haha, ma ei tea ka selle loo nime, aga ma tean, mida su tütar mõtleb :D! Äge!

    • Avatar
      Vasta s 31. oktoober 2018 at 19:59

      Vastus on väga lihtne,erinevalt Sinust neid kuhugi ei kutsuta enam,ja selles süüdi nende enda patud !!

  • Avatar
    Vasta A. 29. oktoober 2018 at 23:18

    Jälgin sind kõige rohkem siin blogis. Vahel ka FB-s. Instas käin harva, kuna telefoniisurfaja pole. Vahel kui sinust mõnda aega ei kippu ega kõppu pole olnud, kolistan arvutis ka instasse ja on meeldiv näha sealgi siis mingit elumärki sinust ja su pere tegemistest. Just selle kõige ehedamas võtmes, mitte pingutatult ja võltsilt. Ja jään muidugi siis tagasi vaatama pilte, kuni hakkab kangastuma, et ahjaa, sellest sa blogisid või seda pilti nägin FB-s ka.
    Mu meelest oledki sa lihtsalt nii lahe inimene, et sa nagu ei peagi endal naba paigast pingutama, et jumala eest jälgijaid oleks, kõigile meeldiks jne. Su olemuses on olemas see faktor, mis paneb inimesi huvi tundma ja kaasa elama. Ning see mõjub jälgijatele ka positiivselt, sest samastumist on väga palju ning sa suudad nii mõndagi asja hoopis läbi huumoriprisma näha. Ma just ükspäev mõtlesin su reklaampostitustele, et sa iseig neist ei kirjuta väga sageli nii, et ok, see toode, omadused sellised ja sellised, kõik oli hää, tahan veel, soovitan kõigile. Ikka koorub tekstist ka väga palju sinu isiklikku elu, juhtumeid, laste tegemisi. Kui sa oleks mingi toode või bränd, kes hullult tööd teeks selle nimel, et selle brändina areneda või misiganes, vaevalt seda huvikest mul isiklukult enam jätkuks. Või noh. Kes teab kah 🙂 Sa suudaks tõenäoliselt ka seda nii meeldivalt teha, et jälgijaid aina tuleks hordides juurde.
    Lõpetuseks.. Misiganes Marimelli teemad ajavad mind alati silmi pööritama. Ma ei või. Staarid ja misiganes nad tahavad olla või on. Pole õrna aimugi, kes neid püsivalt jälgivad, õigemini kellele nende meeleheide peale läheb. Lugesin nüüd seda sinu lingitud postitust, mis ei pakkunud mulle mitte midagi peale negatiivsuse. Ta sai ilmselt oma ammu ihaletud parastamisnoodi Mangi teemal ka su poole lendu saadetud. Küll pidi kaua end tagasi hoidma. Lühidalt.. Ma poleks pidanud lugema, sest mingi fafafa tekst, mis polnud mu jaoks muud kui jura peale kaotatud aeg.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 23:53

      Huvitav, minule see Marimelli post ei tekitanud negatiivsust vms, ju siis see on lihtsalt see tee ja see… nišš mis nad tahavad, mis seal ikka. Ma ei taha olla karakter, nad tahavad, las siis olla! Ma seda parastaminooti ka ei märganud, ise mõtlesin selle koha peal, et ma samas ei kirjutaks paugupüksikutest, aga inimesed on erinevad :D:D hehe.

      • Avatar
        Vasta A. 31. oktoober 2018 at 00:50

        Mhm. No ma ilmselt olen juba ammu võtnud ise nende suhtes sellise häälestatuse, et noh… midagi siiralt head ma neist sellise kuvandi ja niššiga arvata ei viitsi. Nad mulle ei meeldi ja mis siis ikka. Lõpuks leidub ikka igale blogile lugejaid, neid on neil tegelikult omajagu ju…numbrite järgi. Kunagi kui raseduse ja beebi teema oli tal aktuaalsem jälgisin neid rohkem, harjumuses käisin edasi lugemas ka hiljem. Mulle tundus alati nii veider, et küllaltki suure jälgijaskonna peale on tegelikult vähe kaasarääkijaid, kui pole just reklaampostitus ja loosimine. Siis tahavad kõik ikka midagi saada :D, olgu heiterid või ei. Olen ise ka neile kommentaare kirjtanud. Vastused on alati nähvivad, naeruvääristavad või keerutavad (a’la ma räägin aiast, ta vastab aiaaugust). No ei olnud tahtmist rohkem kommida kah. Sul siin on kommentaarium tõesti eraldi lugemisväärtus 🙂 Kui vähe üksik on olla, on meeldiv siia potsatada ja tunda end kohe nagu seltskonnas. Mõnus õhkkond lihtsalt, muud vist midagi.
        Seda Mangi teemat ma küll juba ammu mõtlesin, et huvitav, huvitav, millal suur arvamusblogija sel teemal midagi lugejatele arvab. Või ega ei tea kah, vb ta on kuskil varem midagi ka kirjutanud. Igatahes tundus see praegune postitus küll tal selline, et kopp ees teesklemisest, kõrvad lidus blogimisest, kellegi teise mängimisest, vohh olen nüüd badass staar bitch edasi ja suskan kohe ära ka teema, mis kaua aega pakitsenud. Õnneks või kahjuks ma ei tea, mis paugupüksikutest sa räägid. Ei taha teada ka 😀

  • Avatar
    Vasta Helika 29. oktoober 2018 at 22:31

    Ahh, kõvad staarid need marimellid küll, muud ei ole kui üks klikkide pärast kemplemine käib, vaevalt need “kritiseerijadki” nende tõeline pale on. Iga sõna karjub meeleheitest ja sisu on null.
    Aga sinu edu tundub neil küll pinnuks silmas olevat.
    Mina käin siin lugemas, instagramist vaatan vahel pilte, aga kuna endal igasugune sotsiaalmeedia puudub, siis muud mulle seal ei näidata. 😀
    Kindlasti ei ole sa igav. See, et sa enam suvalt teiste pihta ei lahmi näitab ainult, kuidas sa inimesena ajas kasvanud oled. Sa oled äge ja see, et nii vahetu suudad olla, laseb meil ka sellest osa saada. ?

  • Avatar
    Vasta Ingrid 29. oktoober 2018 at 22:28

    Sa oled vingeee! Sa oled MALLUKAS just sp, et sa ei ole mingi ” faafaa ilueedi ideaalse eluga”. See poleks sina, see ei sobiks. Üli cool on vaadata neid insta pilte, ükskõik mis moluga v mis asendist. SEE ONGI ELUUU SEE ON MALLU ? Te olete ägedad.

  • Avatar
    Vasta Maria 29. oktoober 2018 at 22:28

    See postitus (suhtumine) ongi põhjus miks ma juba aastaid olen lugeja ja loen ka edaspidi . Labaseks ei pea, mõnusalt otsekoheseks küll. Täpselt see sõbraga kokkusaamise tunne tekib, et räägime nüüd! 😀 Aval ja aus.

    Loen blogi, jälgin fbs ja instagramis ka. Postitused on lemmikud, aga meeldib , et on erinevad kanalid. Vahel tahaks midagi pikemalt lugeda, teinekord just on instagrami küsimuste vastused piisavad ja mõnikord on maru huvitav ka näiteks facebookis tekkinud arutelusid ja kommentaare lisaks lugeda.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. oktoober 2018 at 00:55

      Hah! No aga tule siis heaga tagasi ja räägime siis :D!

  • Avatar
    Vasta M 29. oktoober 2018 at 22:23

    Jätka samas vaimus ! Ma arvan et täpselt nii mitu korda kus ma sinuga nóustun olen ka mitte nóustunud .Ja see ongi elu ju ! Vahest ma loen su blogi ja tahaks sind kallistafa ja musitada ja õelda et sa oled da best noh ! Samas vahel loen ja hoian peast kinni et wtf were u thinking mallu ?! Kõik see mis sa blogis teed on lihtsalt inimlik ja päris elu! Me kõik teeme vigu ja me kõik paneme vahest elus mööda ,see ongi elu ,päris elu! Kui ma loen su blogi siis tean et ma ei pea kahtlema kas see on real või fake .
    Jätka samas vaimus ja ma loodan (tegelikult tean) et sinust ei saa iial ”staari” .Sa oled Elustaar (wtf sõna see nüüd oli) aga said aru küll ?

  • Avatar
    Vasta Kaidi 29. oktoober 2018 at 22:21

    Tead, mina tahtsin sulle just pärast neid instastory’sid kirjutada, et aitäh, et sa ei ole selline klantsitud, mukitud insta-beib nagu praegu moeks on. Kuigi need “staarid” kõik topivad enda piltide alla seal #loveyourself #bodypositive #natural, siis kahjuks see meigikuntsniku juures tehtud meik, täiuslik valgus, valitud poos on kõike muud. Mina panin enda juures tähele, et mida rohkem scrollides mul neid upitatud kanne, kunstripsmeid ja -tisse feedis oli, seda halvemini ma iseennast oma nahas tundsin. Ühel hetkel jätsingi alles oma Instasse vaid inimesed, kelle jälgimine mul vaid neutraalseid ja positiivseid emotsioone tekitavad, inimesed, kes on tõelised ning ei etenda brändi, mida tegelikult olemas ei ole, lihtsalt puhas meelelahutus. Hakkas palju parem!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. oktoober 2018 at 16:10

      Ole lahke, ma ei viitsi ennast sättida sinu auks edaspidi lausa 😀

  • Avatar
    Vasta Helina 29. oktoober 2018 at 22:18

    Loen ainult blogi, meeldib siinne ehedus ja siuke mõnus jutt.

    Insta kustutasin endal ära, ei meeldinud see pidev võrdlemine, et miks ühe ülilamp pilt saab a la 200 laiki ja minu enda arvates hea pilt aint 40? Ühesõnaga jah, ei ole õnnestunud kuulsaks ja ilusaks saada, kustutasin ära 😀 Ja ei igatse ka, elu palju rahulikum ja mõttekam.

    Ja FB mingi aeg vaatasin, aga truuks olen jäänud ikka blogile. Meeldib rohkem lugeda ja kaasa elada loetule kui vaadata pilte ja videosid.

  • Avatar
    Vasta Pisi 29. oktoober 2018 at 22:14

    Mulle meeldivad blogid. Kahju on aga sellest, et nii mitmed on blogimise lôpetanud vôi kirjutavad paar postitust kuus. Hetkel siis loen ainult sinu postitust. Samas youtube on tãis uusi youtubereid ja tihti neid vaadates, kuna esilehele vahel reklaamib, tekib kûsimus, et miks nad seda teevad? Ei ole mitte midagi huvitavat kuulata ja vaadata. Lisaks on minu arust jube harva see, kui tuleb nt korra nàdalas max 5min pikk video. Olengi nûud hakanud jàlgima paari vàlismaalast, kuna neil on videod nö pàris elust. Ei ole mingeid lavastatud seiklusi vôi kraaksumist.
    Ma tôesti loodan, et sa ei lôpeta nii pea veel seda blogimist. Siis mul poleks midagi enam lugeda. See kollane ajakirjandus ei kutsu lugema. Tahaks ikka nö tôelist elu teada. Sin jàlgin nii facebookis, kui instas. Instas aga olen suht uus kasutaja. Sai see kunagi tehtud, kuna hakkasin jàlgima paari tegelast. Samas mulle ei meeldi neid storysid seal vaadata. Pigem pilte vaatan.

  • Avatar
    Vasta Gellu 29. oktoober 2018 at 22:13

    Loen ainult blogi ja just see teebki selle huvitavaks,et oled lihtne ja aus inimene.Julged näidata asju nii nagu need on.

  • Avatar
    Vasta Marie 29. oktoober 2018 at 22:05

    Iga kord kui postituste vahel vahe on, arvan et nüüd raudselt läksid sünnitama.. ja siis üllatunult vaatan, et polegi veel. Kas ta juba välja ei hakka tulema? =D Oktoober kohe läbi ju, polegi ju enam midagi jäänud, mitte et hirmutada ega midagi, aga tundub nagu juba oleks aeg.. igal juhul soovin edu sellega ja kui valid valuvaba seekord, ei ole see sünnituski enam nii hirmutav, et ta läheneb. Tahaks juba beebikest näha =)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 22:14

      ametlikult on veel mitu nädalat aega ju 😀

  • Avatar
    Vasta Vaike 29. oktoober 2018 at 21:56

    Ainult blogi. Ja kui Marimell liikuda väidetavalt professionaalsuse suunas, siis on kaks varianti:

    1) mul ei ole õrna aimu, mis on professionaalsus,
    2) ma olen Elvis.

    Tänks hashtagides eest! 😀

  • Avatar
    Vasta Riina 29. oktoober 2018 at 21:47

    #päriselu #forever

  • Avatar
    Vasta Maru 29. oktoober 2018 at 21:02

    tundub, et see Leen on lihtsalt kergelt kade või nii, vähemalt sedasi mulle tundus, kui ma veel ta blogi aegajalt lugesin, a siis läks küll süda pahaks ära ühel hetkel. Ja krt ikka viskab mulle feissi nende reklaami sisse, maksavad kuskile, et nende blogipost muudkui up oleks v 😀

    PS! Siia sobib jube hästi see lause “jää ikka iseendaks” 😀

  • Avatar
    Vasta Liisu 29. oktoober 2018 at 20:50

    Loen ainult blogi.

  • Avatar
    Vasta Jep 29. oktoober 2018 at 20:41

    Superluks. Tegelikult meeldite mulle väga, aga tänu telesaatele olen tähele pannud ainult seda, et võiksid Kardot natuke vähem käsutada. Natukene liiga negatiivne ja kamandav oled tema suhtes. Ta sul nii tubli ja selliseid mehi igal ühel ei ole. Hoia. Vbolla see vaid telekamulhe 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 20:58

      Ma ei ole tegelt üldse negatiivne ega kamandav, ma arvan, et telekas tundub, sest meil on kiire ja kardo lollitab jne:D

  • Avatar
    Vasta Kati 29. oktoober 2018 at 20:20

    Tee täpselt seda mida siiani oled teinud! Just sellepärast ma sinu (ja Henri) blogi loengi, sest tahan lugeda tavaliste inimeste elust-olust! Need viimseni ülesmukitud instatibid on tore korra vaadata kui nende kontode otsa kogemata komistada aga tegelikkuses juuuuube igavad. Rohkem päris elu! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 20:22

      instatibid ei pruugi üldse igavad olla, nad lihtsalt ei räägi, mis neil huvitavat juhtub ?

  • Avatar
    Vasta Oksana 29. oktoober 2018 at 20:08

    Mina jälgin blogi vaid facebooki kaudu, pole instat. Jäin mõtlema et mis telgitagustest jutt saab blogijatel üldse olla, kas nad mitte ei kirjutagi enda igapäeva elust või nii? Kuid siis sain aru et, kuna nad on võltsid ja näitavadki ennast sellena kes nad tegelikult pole, siis jah, sellised blogijad vajavadki vist telgitagust, et inimesed ikka aru saaks kui STAARID nad ikka on. Ma sain aru et sina räägid avameelselt kõigest, ka inimlikest vigadest, ning hiljem oled neid üles tunnistanud et teised õpiks sellest. Jagad häid nippe noo kodu kui lastega seotud.. Ma ei tea, mulle sa igatahes meeldid 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 29. oktoober 2018 at 20:05

    Ma loen blogi ja jälgin fb-s. Instat endal pole selle pärast ei jälgi ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Aveli 29. oktoober 2018 at 20:05

    Selle dubleerimise osas – jälgin sind instas ka, aga parema meelega loen blogi. Või noh, huvitav on ka instagramis küsimuste vastuseid jm lugeda, aga justnimelt lugeda. Ma ei ole eriline videomeediumi austaja, sest see nõuab sellist… aja ja koha tekitamist. Blogi (või ka instaposte) loen siis kui tekib hetk – bussi oodates, loengute vahel, hommikul vara enda virgutamiseks enne tööle minekut (kui mees veel edasi magab), videost info kätte saamiseks on vaja heli ja nendes olukordades ei ole valjult video vaatamine lihtsalt kohane – kõrvaklappe ma igas olukorras käepärast ei hoia ja valjult ju ei saa, lisaks saab postituse lugemise vajadusel vastavalt olukorrale katkestada ja siis selle juurde jooksvalt tagasi tulla, video nõuab rohkem jäägitut tähelepanu. Laivid on vahvad, kuna neid saan endale sobival ajal järele vaadata, aga insta stoorid ju kaovad ruttu. Kui nüüd kokku võtta, siis kana oligi mul kitkuda sellega kui eile avastasin, et vastad paljudele küsimustele videoga – küsimus on huvitav, vastus huvitaks ka, aga no ei ole selline aeg ja koht, et telefon pasundama panna ja pärast neid üles otsida on ka keerukas meeles pidada ja üldse leidagi. Seega blogimine – superäge, insta stoorid – ka ägedad, laivid – vahvad, videod instastoorides – ei meeldi kahjuks üldse ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 20:13

      Ma nõustun 100%,mulle ka ei meeldi teiste stooride videosid vaadata häälega :D! Aga ma ei viitsind eile trükkida 🙁

  • Avatar
    Vasta Helena 29. oktoober 2018 at 19:57

    aga see ongi see, mis sind kõikidest teistest “staaridest” eristab- et sa oled nii aus, ehe ja meeldivalt robustne 🙂 just sellepärast on sul nii suur lugejaskond kes on sulle lojaalseks jäänud aastaid. Sa kirjutad päris elust ja päris inimestest- ilma filtrita nagu me tegelikult oleme. Neid instabloggereid on jalaga segada kes kõik oma pildid viimsete detailideni ära tuunivad- eks tore silmailu ikka, aga mul tavaliselt ikka suht kiire scroll past- ei viitsi süveneda kuna ma ei relate nendega 😀 seega keep doing your thing mallukas, ole edasi täpselt selline mõnus nagu sa oled- ma loodan, et ma ühel päeval saavutan sama leveli pohhuismi! 😀

  • Avatar
    Vasta Kadi 29. oktoober 2018 at 19:54

    Minu jaoks ongi Malluka blogi fenomen see, et sa jagad oma elu selliselt, nagu see tegelikult on. No et tegelt ka need armsad lapsed jonnivad mõnikord ning emaks olemise juurde käib pissiste linade vahetamine ja hommikusöögi ajaks veel ei viitsigi alati juukseid korda teha. Mul on hea meel samastuda – et näe, ma polegi ainus, kes hommikuti pooleldi inimese moodi ainult välja näeb ja ennäe, maailm ei hakkagi selle tõttu teistpidi pöörlema.
    Poosetamist näeb 99% ajast sotsiaalmeedias, aga sellest näeb läbi ja see on igal pool nii üheülbaline. Minule jälle seetõttu need blogid ja sotsiaalmeedia influencerid või kuidas nad end kutsuvadki, ei meeldi ning ma ei jälgi neid.

  • Avatar
    Vasta Ketu 29. oktoober 2018 at 19:53

    Blogi loen, Instat ei jälgi, kuna pole seal kasutajat 😀

  • Avatar
    Vasta Mall 29. oktoober 2018 at 19:43

    BSH üritab olla nagu Anu ja that is not cool 🙁
    Sina aga oled lahe ja selline reaalne olek ongi kõige siiram ja toredam. Isegi, kui sa oled pesemata pussakas.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. oktoober 2018 at 16:08

      Minu meelest ta ongi sama masti inimene, ega nad kahekesti ka ainsad pole 😀 Ikkagi mõlemal ongi see konkreetne STAARI vaib, sa ei saa ju vastu vaielda 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 29. oktoober 2018 at 19:40

    Mina jälgin sind instas ja fb’s, kust kaudu käin ka blogisse. Kusjuures, laikinus pole, ainult jälgin, salastalker vist 😕
    Selle staariks olemise peale arvan, et staar peab oskama olla staar, mitte kiljuma, et vaadake, ma olen staar, kutsuge mind siia ja sinna, miks keegi mind ei märka?!
    Ja sinu puhul neeldibki see, et sa oled tavaline ja tuntus pole pähe löönud.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 19:47

      naljakas, et mulle on küll ette heidetud, et tuntus pähe löönud on. st.. ainult üks inimene, aga siiski on 😀

      • Avatar
        Vasta Triin 29. oktoober 2018 at 20:16

        Ma jään oma arvamuse juurde, suva, mis see üks kunagi arvas.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 20:20

          no ma julgen sinuga nõustuda 😀

  • Avatar
    Vasta Elen 29. oktoober 2018 at 19:38

    Loen kõike, aga lived ja intastoorid lemmikud.
    Need küssid/vastused viimasel ajal lemmmmikud. Väga hea ja tervendava huumorimeelega, mõnus on naerda…valju häälega!!!
    Kes on marimell?
    Noh, lihtsalt minu jaoks nad kuidagi hall mass, üritavad liialt ja ülbitsevad, nagu nii eilne päev ja väga igav 🙁

  • Avatar
    Vasta Liis 29. oktoober 2018 at 19:35

    Eks siis kommenteerin ka, et blogi loen. Enamasti selle kaudu, et Facebookis ette tuleb. Pole nii lahe, et Instagram oleks 😀

  • Avatar
    Vasta U 29. oktoober 2018 at 19:27

    Jälgin sind nii FB,kui ka instas. Blogi loen ka. Ja tahtsin sind tänada selle eest,et oled nii päris ?

  • Avatar
    Vasta Gerda 29. oktoober 2018 at 19:25

    Instas on jah enamik alati viksid ja viisakad. Vahel tekibki endal selline tunne, et kas tõesti kõik kogu aeg sellised. Ise ma ju selline ei ole. Aga siis kui näen sinu või mõne teise inimese sellist postitust, kus ollakse koduses olekus, siis mul kohe relaxim olla, et ma polegi ainuke, kes kodus kasimata välja näeb 😀

  • Avatar
    Vasta Katre 29. oktoober 2018 at 19:10

    Mina loen ainult blogi (vaatan saadet ikka ka).

  • Avatar
    Vasta peei 29. oktoober 2018 at 19:05

    Blogi on ikka parem. Minu jaoks vähemalt, saab lugeda arvamust jms. Nt. ma juba tükk aega ootan, et millal sa oma autovalikust teada annad. Et mis siis ikkagi sobib kolmelapselisele perele ning mille võtad?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 19:10

      Ma valisin Peugeoti, aga ma ei saa liisida, sest ma dekreedis ja panga silmis mõttetu rott 😀 Seega ma ei teagi nüüd, mida teha. Mul paar varianti on, aga nendest ei sobi mulle nagu ükski, olin arvestanud, et mul pole liisinguga mingit probleemi, aga unustasin, et ma ju dekreedis eelmise aasta sissetuleku järgi, seega panga silmis on mul järgnevad poolteist aastat sissetulek 400€ kuus 😀

      • Avatar
        Vasta Peei 29. oktoober 2018 at 20:55

        Kahju, see Peugeot oli kena auto. Nad siis mingi nipiga ei anna liisingut? Kardo pole dekreedis, teda ei saa kuidagi tööle vormistada?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 20:57

          Ei veel ei anna, aga no laias laastus on vist mu ainus lahendus võtta praegu suvaline odav auto selle raha eest, mis ma muidu sissemaksuks oleks pannud, hakata endale uuest aastast 2x suuremat palka maksma ja siis kui piisav aeg möödas, endale siis tutikas auto liisida. Saavadki siis need endale selle, mida tahtsid, kes arvasid, et esimene auto peaks ikka odav olema 😀

      • Avatar
        Vasta A. 29. oktoober 2018 at 23:21

        Ma mõtlesin üldse, et Kardo jätkab oma vanemapuhkust 🙂

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 23:33

          Jätkabki ju 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 29. oktoober 2018 at 19:04

    Loen ikka järjepidevalt mis teete.. Nii instas kui fb.. Vahel aktiivsem kommija vahel ei kommi mitu kuud.. Aga blogi loen igapäev/ülepäeva. Kui ikka mõni post vahelejääb loen tagantjärgi ??

  • Avatar
    Vasta Ester 29. oktoober 2018 at 19:04

    Mina ikka jälgin facebooki kaudu, et kas oled midagi uut kirjutanud ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 29. oktoober 2018 at 19:02

    Kunagi algusaastatel ei lugenud ma üldse su blogi. Mõtlesin, et see tädi on ikka puhta hull, et kõike(peaaegu) nii avameelselt jagab. Ei teagi kuidas sinuni jõudsin, aga suht ainuke blogi, kus 50% postitustest päriselt ka läbi loen.

    Mis staaridesse puutub, siis Marimell ei saa minu silmis kunagi olla staar – mulle alati meenub nende telefoni pätsamise teema ? ja üldse kuidagi ei anna nad oma olekuga seda staari staatust minu silmis välja. Ja sinu puhul just meeldib, et ei püüa staar olla. 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 19:11

      No ma võiks PÜÜDA, aga sellest ei tuleks suurt midagi välja 😀

  • Avatar
    Vasta Airi 29. oktoober 2018 at 18:59

    Loen ainult blogi

  • Avatar
    Vasta Kerttu 29. oktoober 2018 at 18:56

    Minu arust teie pere on lihtsalt niiiiiii äge, vahetu ja siiras, et paljud teised kahvatuvad. Sa suudad näidata oma blogis päris elu humoorikas võtmes ja just see mind võlubki. Isegi mu ema on sind jälgima hakanud, sest te mõjute oma perega nii reaalselt ja kerge on samastuda. Ja mingis mõttes oledki koos oma perega influencerid – influencete, et inimesed oleks chillid ja võtaks kõike kerge huumoriga.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 18:57

      #influencerlife 😀 Terva ema!

  • Avatar
    Vasta Kris 29. oktoober 2018 at 18:48

    Loen siin, fb-s ja instas..tõeline stalker.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 18:49

      pean su menti andma 🙁

  • Avatar
    Vasta Kati 29. oktoober 2018 at 18:41

    Mina vaatan su fbst,mida huvitavat su blogis on ja siis loen? ja isegi mees luges su remondi seiklusi??? pole sul häda midagi. Ole sina ise ja see ongi kõige tähtsam. Ja arvan,et sellepärast, et sa oled sina ise ja ei teeskle, ongi sul su fännid.

  • Avatar
    Vasta Karolin 29. oktoober 2018 at 18:40

    Mina jälgin sinu ja su pere tegemisi nii facebookis kui ka instas. Ja loomulikult loen ka blogi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mia 29. oktoober 2018 at 18:28

    See professionaalse brändi värk tundub just kuidagi nii, ma ei tea, kalkuleeriv. Mulle ja ma arvan et paljudele meeldibki sinu juures see, et sa kirjutad peaaegu kõigest ning nii nagu on, mitte ei ürita ilustada või mingit blogiMalluka kuvandit luua või meeleheitlikult klikke taga ajada. Ning see on ka sinu populaarsuse põhjus minu arust.
    Palja porgandi juures mind see häiribki, et väga tubli ja lahe tüdruk tundub olevat, aga teda ennast on tema postitustes väga vähe (eks ta on seda põhjendanud ka miks).
    Marimellid tunduvad üldse meeleheitel, jahuvad koguaeg mingist siseturundusest. Nende blogi on minu jaoks väga alla käinud.

  • Avatar
    Vasta M 29. oktoober 2018 at 18:25

    Mul ei ole üldse Instagrami, nii et jälgin ainult blogi. Vahepeal, kui bloglovin su postitusi ei näidanud normaalselt, siis vaatasin facebooki lehte ka.

  • Avatar
    Vasta Anon 29. oktoober 2018 at 18:24

    Ma vastasin instas su küsimusele, et ma pole su blogi lugenud, sest tegin omastarust nalja. Sest tundus absurdne et keegi mitteblogilugeja sind üldse instas followks… Arvasin et see on naljaküss ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 18:26

      ma päriselt ise ka arvasin alguses, et no miks peaks mittelugeja ever mingit suvakat jälgima, aga selgus, et neid on ikka 😀

    • Avatar
      Vasta Sandra 29. oktoober 2018 at 18:47

      Sama 😀

  • Avatar
    Vasta Keitz 29. oktoober 2018 at 18:22

    Just täpselt sellepärast, et sa nii kahe jalaga maapeal oled ja ei ole fake vaid aus ja otsekohene, ma Sinu blogi loengi ja neid teisi ei loe. Thats it.

  • Avatar
    Vasta Bertha lindvest 29. oktoober 2018 at 18:21

    Ma isegi ei loegi kellegi teise blogi
    Paljast porgandist olen kuulnud, sest sa ise oled temast rääkinud! Marimelli tean aga ei loe!
    Kohati kui #supäriselu loen siis mul oleks nagu
    deja vu
    Mulle just meeldib, et sa oled sina ise mitte ei proovi kellegi teise moodi olla??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 18:22

      ma võiks proovida, aga ma ei usu, et välja tuleks väga 😀

  • Avatar
    Vasta Mi 29. oktoober 2018 at 18:14

    Sa oled lihtsalt nii nii nii lahe ja tore ja kui keegi brändi välja annab, siis kindlasti Sina. Marell ja Porgand on nii igavad ja … kasitud..

  • Avatar
    Vasta Gerda 29. oktoober 2018 at 18:09

    Täpselt see mõtlemine Marimellide taak ongi,et nad on ennast alati staarideks pidanud. Nende blogi leitaksegi ainult selle tõttu,et näha mis debiilsust nad jälle kirjutavad ja et enda elu parem tunduks. Nagu nad isegi ütlevad,nad on nagu kroonika. Täielik pask,aga ikka loed. Ja ennast influenceriteks ja kelleks iganes kutsuda? Anna abi,mingi hakkliha ja piima influencerid.
    Sinu blogi on aus ja on tore näha,kuidas sa ajaga täiskasvanuks oled saanud. Sinu blogi aga ei ole selle tõttu absoluutselt igavam,vastupidi. OLE IKKA SINA EDASI!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 18:13

      Aga miks see nende taak on? Selles suhtes, et kui neile meeldib olla selline ja kutsuda ennast influenceriks jne, siis noh, las kutsuvad 😀 Mind ei häiri üldse. Mind häiris see osa, et umbes nagu kõik peaksid tahtma olla karakterid ja äritsejad ja staarid, sest ma nt ei taha 😀 Too old for that shit ?

      • Avatar
        Vasta Piret 29. oktoober 2018 at 19:03

        Mind häirib küll kui inimesed peavad end staariks, aga tegelikult on sellest kaugel. Ja noo Marimell ja staar… naerukoht.
        Ma ise arvasin kunagi sinu kohta ka sama, et sa mingi ülbe ja arvad endast ilgelt palju ja no ei kutsunud üldse su blogi lugema, aga siis fb viskas ikka kellegi jagamisi ja buduaar artikleid sinust ette ja siis enne Lende sündi vist hakkasin tõsisemalt jälgima. Ja ütlen ausalt, sinu blogi on minu lugemisnimistusse jäänud just seetõttu, et sa pole ‘staaritsema’ hakanud. Mõni kukkus ruttu välja, sest nad ei olnud ehtsad. Huvitav, miks on sul jätkuvalt suurim lugejaskond? Eks ikka sinu eheduse tõttu! ? Nii et jätka samas vaimus.
        PS: Hoian sulle pöialt võitluses Ekspress Mediaga!

  • Avatar
    Vasta Alice 29. oktoober 2018 at 18:00

    See esimene pilt on nii äge ja armas ?

  • Avatar
    Vasta A 29. oktoober 2018 at 17:56

    Lugesin mingi aeg veits marimelli blogi. Edu talle tooteks olemisega. See blogi oli nii igav. Kuidagi üldse ei kõnetanud. Väga vähesed inimesed sobivad blogijaks kelle jutt on ka huvitav aga samas on iga teine maailmas juba lifestyle blogger 😀

  • Avatar
    Vasta OhLaa 29. oktoober 2018 at 17:56

    Mu FB-s seinale vahel jookseb midagi Mallukast, spetsiaalselt silma peal ei hoia. Instagram pole minu jaoks, null huvi. Tahan pikka juttu lugeda ja blogis on see just nii pikk nagu vaja.

    Sellest labasuse värgist ma aru ei saa. Ma ise pole ja teiste juures mind reeglina labasus kas häirib või torkab natuke. Sinu ja Kardo puhul pole torganud. Mu meelest on teil palju peent ja vaevuaimatavat huumorit hoopis, eriti omavahelises suhtluses.
    Noh, otsekohesust on su väljaöeldus palju ja musta huumorit, ka iseenese kohta. See pole labasus. Ka mehe kallal aasimine pole seda. Kardo kohatine lapsikus tundub ka pigem nagu mingi mask või mäng või kogu selle paratamatu kuulsusega toimetulemise viis.
    Võibolla kui sa noorem olid, siis oli tekst selline räige. Pubekatel see tihti nii käibki.
    See on tore, et sa julged avalikult rääbis olla. Mina ei julgeks. Hetkel olen ja minestaks vist ära, kui keegi väljaspoolt pereringi ootamatult tuppa astuks.
    Ega ma teile tulihingeline fänn just pole, olen selleks vist liialt vana juba, aga tore on lugeda elulisi ilustamata asju, huumoriga vürtsitatud.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 18:09

      Ma olen arvanud, et ma olen liiga labane, et aru saada, et millal ja kuidas ma täpselt labane olen, aga tore teada, kui mõni veel nii ei leia ? Kui sa viitad saatele, siis seal jah Kardo vahepeal miskipärast digimuutub neljaseks, ma ei oska öelda miks, muidu ta selline ei ole.

      Ma ei ole ka sellest aru saanud, et mismõttes julgen rääbis olla. Et noh, kas siis kõik teised on kodus ballikleitides ja õhtumeigis, et see nii eriline oleks, et kohe jube mainimisväärne ? Et kui keegi näeb, mis siis saab? Saab teada, et inimesed pole alati täiuslikud ja sätitud? Kas osad veel ei tea seda? Arusaamatu mu jaoks, aga eks enda harjumusi on vb raske muuta, ma ei tea 😀 Ma pole kunagi hoolinud.

      Tulihingelised fännid ongi minu meelest ainult väiksed lapsed, its okei 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 29. oktoober 2018 at 17:55

    Mina usun, et just seetõttu ongi Sinu lugejaskond nii suur, et Sa ei ürita olla keegi teine. Sa näitad elu ja olusid just nii nagu need on, see ongi Sinu “kaubamärk” Ja insta story’d on lahedad, jäka samas vaimus! 😀

  • Avatar
    Vasta L 29. oktoober 2018 at 17:54

    Ei jälgi Mari-Leenu, aga vahel kui temast juttu oled teinud, olen korra lugemas käinud… No ma ei tea.. Staar? Ma tean temast nii palju, et ta oli vist kunagi Arnold Oksmaa pruut?
    Instagramis oli pilt, et tema laps on influencer? Tõesti…
    Noh, tore kui inimesed endast nii palju arvavad ja viitsib end promoda. Aga ma ausalt leian, et see kõik on fassaad.
    Ainsad blogid mida lugeda tahan ja aegajalt viitsin oled Sa ja Henry – tõelised inimesed.
    (Kuigi oli mingi hetk kui sul hakkas tulema meeletult reklaampostitusi, oleks ääre pealt plokkinud, aga hea meel, et seda ei teinud).

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 18:02

      Noh reklaamposte ma ikka pean tegema, tahaks ka vorsti leivale, proovi ikka lainel püsida ja ära päris maha kanna mind :D!

  • Avatar
    Vasta Ell 29. oktoober 2018 at 17:54

    Eks sul sellepärast niipalju jälgijaid olegi 😉 Sinuga on natuke lihtsam samastuda ja leida nö. klikkivaid elemente, kui mõne teise blogijaga. Teemad on võrdlemisi elulised ja olgugi, et ma vb hetkel ise samas eluetapis ei ole, siis lugeda on ikka huvitav. Hea näide on beebimajandus. Ma olen su blogi lugenud ikka aastaid, 5 kindlasti. Ja alles nüüd ootan ma ise esimest last. Vaatamata asjaolule, et ma beebimaailmast midagi varasemalt ei teadnud, lugesin kõik postitused ikka läbi ja nüüd päris tihti googeldan su vanu postitusi, et üle lugeda kuidas sul üks või teine periood möödus- ilustamata. Mulle kuidagi meeldib, et sa ei aja taga perfektsust ja oled võrdlemisi ükskõikne ümbritseva suhtes. Tore viis elamiseks, asi mida mul näiteks on veel päris omajagu õppida. Eks sappi loopida ühe või teise inimese kleidi, meigi jne suhtes suudaks me igaüks. Vaja end lihtsalt veidi närvi ajada, natuke veel särtsu juurde panna ja tuleb. Eriti kurb on asjaolu, et nagu lugupeetud härraprovva marimell ütles, on see äri. Nad ütlevad kellegi tegemiste, kleidi, meigi kohta sitasti selleks, et neil endal paremini läheks.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 18:00

      Noh mina ise nt ei suudaks klikkida Palja Porgandiga, sest ta tundub minu jaoks nagu next level. Ma ei vaata teda, et oo milline motivatsioon treeninguks, sest ma tean, et minust ei saa iial sellist kaunitarist fitlife naist 😀 Ja ma olen kindel, et siit blogist võib saada ka mõlemat emotsiooni, alates sellest, et oh, mul on ka nii olnud, olen ka nii mõelnud, kuni selleni, et issand kui lollakas see Mallu on 😀 Mõlemad on okeid, sest noh, päevad pole vennad 😀

  • Avatar
    Vasta Mirjam 29. oktoober 2018 at 17:50

    Hah leidsin :p Nüüd veelgi piinlikum, kuna siit lehelt saab ju otse instasse ka ??‍♀️
    Aga Mallukas minu arust ongi see eriline sinu blogi juures, et sa oled sina ise. Tänapäeval on liiiiga palju valet ja võltsi igalpool. Respekt sulle selle eest, et sa oled endiselt sina!!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 17:57

      Nagu mulle öelda meeldib, siis kes muu ma ikka olla saaks 😀 Aga tänapäeval tundub, et variante on SITAKS 😀

  • Avatar
    Vasta S. 29. oktoober 2018 at 17:48

    Just täpselt seepärast ma sind aastaid olengi jälginud (hehee kõlan nagu stalker), et sa oled sina ise ja ei säti ega muki end 24/7 nagu enamus inimesi eestis või üldse välismaal, kes on vähemal või rohkemal määral kuulsad. Sest see on nii feik. Ma usun, et kõigil on neid hetki, kus nad pole viimseni üles end löönud. Aga sotsiaalmeedias näidatakse vaid perfektsus. Ja see on igav. Iga teine on selline. Sina aga eristud, sest ma vist ei tea ühtegi kellel on max savi sellest kui laivi tehes on juuksed sassis nt 😀 Ja see on niiiiiii lahe! Ära kunagi muutu pls 😀

    Ja mina jälgin nii su blogi, facebooki kui instat.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 17:50

      Ma ütlen, ma olin väga üllatunud, kui ma selle Hundi instast nägin, et ta ka selliseid poolsuvakaid “ah ma siin niisama” storysid tegi, et selline .. mõnus näha noh 😀

  • Avatar
    Vasta Mirjam 29. oktoober 2018 at 17:47

    Mina jälgin blogi ja fbd samuti. Instas veel ei ole. Piinlik olukord, aga mis su insta on? ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 17:49

      insta on @Mallukaz :D!

  • Avatar
    Vasta KETU 29. oktoober 2018 at 17:41

    Ja miks kommentaaride kellaajad valed on.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 17:47

      Ma ei tea, ma ei ole IT vend, ei oska muuta, sorri 😀

  • Avatar
    Vasta KETU 29. oktoober 2018 at 17:36

    Loen ainult su blogi ja igav see küll ei ole isegi minu jaoks ja ma olen 11. Võiksid teha haiglakoti postituse.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. oktoober 2018 at 17:40

      Väga armas kuulda, aga ma tõesti huvitun, et kuidas ometi saab 11 aastasele olla põnev haiglakotipostitus? Ma ei teadnud 11-aastaselt, misasi see haiglakottki on :D!

      • Avatar
        Vasta KETU 29. oktoober 2018 at 17:50

        Ei olegi lihtsalt mõtlesin.

        • Avatar
          Vasta KETU 29. oktoober 2018 at 18:19

          Teiseks kuidas tean, sest mul on 7- kuune õde.

          • Avatar
            Kadi 29. oktoober 2018 at 22:57

            Nüüd panid küll Malluka ennast vanana tundma 😀 või noh, minu siis pigem, kohe saan 38, haiglakott enam väga ei huvita aga muud piilun küll, blogist ainult, instasse ei jõua tihti.