KODU TESTIN JA ARVUSTAN

mugavus ennekõike*

31. oktoober 2018

Jeerum, mis kirjasadu teilt viimasel ajal on, et kle sul on see Napsie madrats ja pliis ütle, et kas on päriselt ka hea ja kas sa kasutad siiani. Ehk on asi selles, et pooled blogijad jagasid sellele allahindluskoodi, et see inimeste mõtted madratsiostu poole liikuma pani, aga eks ma räägin teile siis, mida ma sellest madratsist arvan. Aga muidugi naljakas, et küsitakse ka, sest kui suur oleks tõenäosus, et ma olen bloginud, et kuule jah, ausalt on hea, aga kui sa nüüd mulle eraldi kirjutad, siis ma tunnistan, et kle tegelt on megasitt ja ma pigem magaks naelahunnikus, kui sellel madratsil  ? Et nagu päriselt, kui ma juba olen öelnud, et on hää, siis on kah!

Jah, ma kasutan seda siiamaani. Jah, ma julgen seda soovitada. Jah, on odavamaid madratseid ja laias laastus tundub ju, et madrats on madrats ja mis vahet seal on, kui ma saan nt sotikese kokku hoida. Noh, ütleme nii, et on vahet. Kes blogi ennegi lugenud, see vist teab, et meil on magamistoas 180cm lai voodi ja selle kõrval üksteise otsas 90cm laiad madratsid, et moodustuks nagu seinast-seina “voodi”. Enne oli voodi kõrval 2 madratsit, mistõttu jäi voodi ja madratsikuhja vahele nagu aste vms, mis tegelikult ei häirinud, lapsed kutsusd seda “pesaks” aga ma mõtlesin, et kui Marta tuleb ja kõik seal puntras on, et võiks ühetasemeline olla. Oli vaja tellida 90×200 laiusega madrats.

Noh, mul suures voodis on juba Napsie ja ma teadsin, et see on mugav, aga ihnuskoi minus hakkas rääkima. Napsie lehel maksis 90×200 suuruses madrats 289€. Samas suvalise Sleepwell madratsi sain aga 116€ eest ja nii ma mõtlesingi, et kammoon – madrats on madrats.  Tellisin selle odavama, sain kätte ja… KEEGI ei taha selle poole peal magada. Ainult siis, kui ma sinna mingi kolm tekki alla panen, et pehmem oleks, on seal normaalne. Lapsed saavad seal veel magatud, sest nad on kerged, aga no mina või Kardo… Vedrud on kõik tunda, see vetrub ja õõtsub ja max ebamugav on. Nagu Kardo ütles – nagu batuudil maga. Isegi need naabrinaise käest saadud tasuta madratsid on külje all mõnusamad, kui see pagana Sleepwell.

Ütlen ausalt, et olin nagunii endale uut Napsiet tellimas, sest noh, sooduskoode siin-seal levis ja eks oma lollus tuleb ikka kinni maksta. Pole mõtet võtta kõige odavamat, sest lõpuks ikka kahetsed ja ostad mugavama, sest voodi pole ju koht, kus hädapärast kügelemas käid, vaid tahaks ennast välja puhatata ja MUGAVUST, mitte “batuudil” magada, eks. Õnneks Napsiest kirjutati mulle ise, et aa kle, lugesime, et sul kehva madrats, kas saadame sulle ehk uue, enne kui beebi sünnib. Jehhuu, muidugi ma olin nõus. Seda enam, et ma just Votexist endale uue voodipesu ka tellisin ja tahaks, et ma ennast voodis 100% mugavalt tunda saaks. Ps! Mul ei ole Votexiga mingit koostööd, kui te seda arvate (ma tean, et osadel blogijatel on), aga ausalt see nende puuvillasatiini pesu on niiiiii pehme ja hea (ja täna veel -25%), et oleks patt head kraami mitte soovitada.

Selle vana Sleepwelli madratsiga ei oska ma midagi teha. Kuidas ma seda isegi kellelegi ära annan? Et näed, tahad madratsit, millel on füüsiliselt võimatu magada? Kui keegi mai tea… ma TÕESTI ei tea kuhu seda jama panna, aga kui kellelgi miskipärast on vaja suht uut ja maailma ebamugavaimat ja vedrulist 90×200 suuruses madratsit, siis minu käest Männikult saab täitsa tasuta. Kui aga kellelgi on vaja üli mugavat, mõnusat ja maailma parimat madratsit, siis Napsie on minu soovitus. Teiste blogijate koodiaeg sai läbi, seega küsisin endale 30% sooduskoodi “mallukas”, mis kehtib 11 päeva, seega kellel uue madratsi mõte meeles mõlgub, proovige seda, ausalt. Kui ei sobi, saab selle 101 päeva jooksul tagasi saata, aga ma ei usu, et ei sobi. See on super mugav.

Muuseas, alates 5.11 hakkab Napsie lehel tööle mingi õnneratas, kus saab endale isegi kuni 60% soodukat välja keerutada, et võite selle ka ära oodata ja siis õnne proovida, kui ei joppa, siis kasutage alles minu koodi, ehk säästate nii rohkem?

Ok, ma lähen viskan pikali, oli ka tagumine aeg sellest pagana batuudist enda voodis lahti saada.

*Sain madratsi Napsielt kingiks

Loe ka neid postitusi!

38 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta K. 12. märts 2019 at 16:14

  Meil on abikaasaga Sleepwelli madrats ja kiidame väga. Sleepwellil on erinevas hinnaklassis madratseid ja ilmselt seda kõige odavamat ostes ei saagi nii head kvaliteeti. Poes lasime endale põhjalikult selgitada, mis on erinevas hinnas madratsite vahe ja selle kõige odavama variandi välistasime kohe. Ka müüja ei soovitanud seda, kuna vedrusid kattev poroloon on väga õhuke ja kulub ruttu. Kallimatel madratsitel on vedrusid katvad materjalid aga paksemad ja kestvamad 😉
  Napsiega meil kahjuks kogemus puudub, aga kuna hetkel oleme oma Sleepwelliga väga rahul, siis vist niipea seda kogemust ei saa ka 😛

 • Avatar
  Vasta jarno 7. veebruar 2019 at 12:12

  Tere!
  Kas Napsie madratsi ostul puhul uut sooduskoodi ei võlu kusagilt välja? 😛 üritasin küll googeldada aga kõik koodid juba aegunud.

 • Avatar
  Vasta Sigrid 2. november 2018 at 16:01

  Napsie madratseid on v6imalik ka poole hinnaga saada selveri jõulukampaaniaga…. (90×200 madrats seal 144.9 € , muidu tavahind väidetavalt 289,9….ja 160×200 madrats hinnaga 219,9€)

  • Avatar
   Vasta Krista 3. november 2018 at 12:18

   Kuidas täpsemalt selveris? Ja millal kampaania hakkab?

   • Mallukas
    Vasta Mallukas 3. november 2018 at 12:41

    kampaania juba käib, tuleb kleepse koguda.

    • Avatar
     Vasta Juuli 8. november 2018 at 18:14

     Kusjuures uurisin Selverist ja sealt ostes 101 proovipäeva ei kehti 🙁

 • Avatar
  Vasta Mammu 1. november 2018 at 22:58

  Ohgod mul oli ka sleepwelli madrats ja no mine pekki.. Alguses oli jumala ok aga mingi aastaga kindlasti mul olid need vedrud koguaeg megalt ribides ja hõõrusid vastu puusakonti! Ma sellessuhtes mega kõhna ja kerge ka (aasta jooksul kaal kõikunud 40-50kg peal) Ja lõpuks ostsin endale Dormeo madratsi, keeratavate sisudega ja no nüüd on hoopis teine asi magada! Ostsin paari kuu pärast Dormeo teki ja padjad ka ja ma nüüd ülirahuuuul!! ❤️ Tuleb investerida!

 • Avatar
  Vasta SS 1. november 2018 at 20:41

  Sleepwelli madratseid on väga erinevas hinnaklassis ja minu 300 eurone (saime allahindlusega selle Aatriumist) on küll väga hea – seda sai valida ka erineva jäikuse astmega, poes saime proovida ka lamada erinevate peal. Ma arvan, et iga madratsitootja kõige odavamad on üsna egamugavad ja vedrud on peale poolt aastat neil magamist ribides. Olen ka pajudele soovitanud Sleepwelli omasid, niiet ära nüüedpäris maha ka kanna 😉

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 1. november 2018 at 21:16

   jah muidugi, mul oli kõige odavam 😀

 • Avatar
  Vasta Lonni 1. november 2018 at 18:47

  Sajas kysija ilmselt- aga kas andsid madratsi juba ära? Mul oleks rakendust sellele. Homme lôunal viiks ära. Ignoori,kui juba ära antud.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 1. november 2018 at 19:23

   andsin jaaa 🙁

 • Avatar
  Vasta Anette 1. november 2018 at 10:36

  Eks se2 oleneb inimese eelistusest ka . Meil 180×200 madrats jyskist 300euri. Ja napsie või dormeo või mis muu firmakas oleks maksnud juba minu jaoks hinge hinda. Ja siiani olen ma madratsiga ülimalt rahul. Tegu poroloon madratsiga seat vedrusi ei kannata ma oma keha vastas magades üldse mitte olgu kasvõi 30tekki külje all 😀

 • Avatar
  Vasta Riina 1. november 2018 at 08:54

  Mõtlen juba tükk aega, et milline madrats küll seekord soetada. Praegune madrats viib mu lihtsalt hauda. Sellel ei ole tegelikult üldse ebamugav magada aga hommikul on selg nii valus ja kogu päeva vältel kui tahan selga sirutada, tunnen et oksendan seljavalust täis kohe. Võibolla on sellega ka seotud mõned kuud tagasi lapse ilmale toomine ja mul lihtsalt nõrk selg ? Igatahes, mulle tundub et proovin ka Sinu kiidetud Napsie madratsi ära.

 • Avatar
  Vasta Kater 1. november 2018 at 03:10

  Kas too Sleepwelli madrats on veel saadaval? Meil praegu Jyski ilmselt kõige odavam madrats ja noh, isegi batuudil oleks vist mugavam magada… Seega pakuks hea meelega Sleepwellile uut kodu =)
  KUI on alles, viitsid ehk meilile märku anda ja siis vaatame edasi 🙂

 • Avatar
  Vasta Krista 31. oktoober 2018 at 23:18

  Mallukas mida arvata Dormeo või Napsie madrats? Kaua pidid ootama, Kui kaup saabus?

 • Avatar
  Vasta täpi 31. oktoober 2018 at 23:13

  tere mallukas

  mul oleks seda sleepwelli madratsit vaja

 • Avatar
  Vasta Kristi 31. oktoober 2018 at 20:42

  Minul on ka Napsie madrats ja ma olen ülirahul. Alguses pelgasin küll, et oma käega katsuda ei saa, aga kuna nad reklaamivad ennast kui enamvähemkõigile sobivat ja iga kell saab tagasi saata, siis tegin proovi. Ma ei pettunud 🙂

 • Avatar
  Vasta Matu 31. oktoober 2018 at 19:56

  Heipp. Kas madrats on veel alles ?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 31. oktoober 2018 at 19:57

   on 🙂

 • Avatar
  Vasta Kristi 31. oktoober 2018 at 18:55

  Paku madratsit kuskile varjupaika. Usun, et seal kulub ka veidi kehvem madrats ikka marjaks ära.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 31. oktoober 2018 at 19:36

   aga kuhu varjupaika pakkuda…

 • Avatar
  Vasta Dagne 31. oktoober 2018 at 18:32

  Mul on ilmselt imelik küsimus, aga kas sa võiksid palun Votexi padjapüüri kinnisust hinnata? Enamustel padjapüüridel on avaus ning mingi üsna kitsas riba tagasipööratud riiet, et padi kohe välja ei kukuks. Mu lemmikpadjapüüridel on see suisa 32 cm, aga nii laia pole enam kusagil näinud. Kui lai või kitsas see Votexi omadel on?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 31. oktoober 2018 at 19:36

   sobib, kui ma sulle pilti teen v :D?

   • Avatar
    Vasta Dagne 1. november 2018 at 18:04

    Kui Sa viitsid 😀

 • Avatar
  Vasta A 31. oktoober 2018 at 17:44

  Napsie madrats on nii hea!
  Kui sa Napsiet esimene kord kiitsid, siis mõni aeg hiljem ostsin enda voodisse ka nende madratsi. See oli arvatavasti 1,5 aastat tagasi. Siiani nagu uus, ikka hea ja mugav sellel magada.
  Sel aastal tellisin ka sama firma teki, oli mingi suure alega. Muidu vist ligi 90€ . Tekk kahjuks nii suurt vaimustust minus ei tekita. Krabiseb kuidagi naljakalt aga muidu pole viga.
  Aga madratsit julgen ka mina soovitada!

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 31. oktoober 2018 at 18:04

   Hea, kui minust juba siis tolku oli 😀

  • Avatar
   Vasta Napsie 31. oktoober 2018 at 21:58

   Napsie tekk krabiseb, sest ta on tehtud orgaanilisest puuvillast 🙂

 • Avatar
  Vasta kelly 31. oktoober 2018 at 17:18

  No mul on olnud sleepwelly kallima klassi madrats ja see oli kõll üli mugav.
  Lapsel on odavamaklassi oma ja minu meelst see ka ok :O meie 3 korda kallimaga muidugi võrrelda ei anna aga kuna laps kerge siis usun, et temale sobib valiku tegime sellejärgi kust saime kõige kiiremini erimõõdus madratsi kätte 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 31. oktoober 2018 at 18:04

   Nojah, ma võtsin kõige odavama 😀

  • Avatar
   Vasta S. 31. oktoober 2018 at 21:35

   Mul on sleepwelli kattemadrats tavalisel vedrulisel madratsil (ei tea firmat) ja see on PARIM ost!!!!!!!!!!!!!!

 • Avatar
  Vasta GTR 31. oktoober 2018 at 17:00

  ilus joonistus seinal 😛

 • Avatar
  Vasta G 31. oktoober 2018 at 16:55

  Kas oskad öelda kaua Votexi -25% kestab?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 31. oktoober 2018 at 18:04

   Kahjuks aint tänaseni 🙁

 • Avatar
  Vasta Merle 31. oktoober 2018 at 16:54

  Jaa, minul ka juba üle aasta Napsie madrats ja tõesti hea… ükskõik, kus ma olen sunnitud olnud magama, kuskil maal vanaema juures, haiglas, spaas vms… Lõpuks ikka igatsen koju enda madratsi peale, sest selg jm kohad valutavad. Tellisin ka kunagi, kui olid suured soodushinnad, aga sinu sooduskoodiga saab selle kõige suurema madratsi isegi tollasest soodushinnast veel paarkümmend euri soodsamalt! Kui mul oleks kuskile panna/vaja, telliks kohe ühe veel 😀

 • Avatar
  Vasta Ai 31. oktoober 2018 at 16:50

  Oo jaa kinnitan et steepwell tõesti väga vedruline aga meil päästis olukorra kui ostsime sinna peale kattemadratsi

 • Avatar
  Vasta C. 31. oktoober 2018 at 16:39

  Tere!
  Kust on tellitud voodikohal oleva tsitaadi tähed?