NIISAMA JUTTU

mm, nii hea lõhn!

22. aprill 2019

Ei, ma ei räägi parfüümidest, vaid jumala casual igapäevastest asjadest, mida kasutades ma a-la-ti mõtlen, et issandjumal, kui hea lõhn. On teil midagi sellist? Et nagu teoreetiliselt ei peaks olema mingi mega hea lõhnaga, või suvakas asi, aga no lihtsalt ON hea lõhn ja sa käid seda aina uuesti nuusutamas? Konkreetselt kõik need tooted on mu koju tee leidnud kingituste näol, aga see post siin praegu pole kellelgi poolt tellitud. Lihtsalt niiiii meeldib, et kõikidele külalistele olen nuusutamiseks tassinud ja nüüd on teie kord. Ehk siis tere tulemast teleturg ala Mallukas!

Alustame siis millestki, mis minu meelest peakski hästi lõhnama – kreemid ja seerumid. Nende puhul pole hea lõhn üllatuseks, aga et see NII hea on, ei suudaks uskudagi. Ma reaalselt lasin kõikidel sõbrannadel neid nuusutada ja kõik tunnistasid, et on tõesti super hea. Mulle meeldib see seerumi lõhn isegi veel rohkem, aga teistele vist kreemi oma. Ma ei tea, mõlemad niii head, nagu… mesilaspiim? On selline asi olemas? Kui on, siis lõhnab see täpselt nagu need. Veidi magus, veidi…koorene. Issand, kui keeruline on lõhna seletada, aga te peate seda ise nuusutama. Ja muuseas, Tenerifel Kerli kasutas seda seerumit nädal aega (tal veidi probleemne nahk) ja ütles, et see tegi naha seisukorda mega palju paremaks. Punetus kadus ja nahk muutus pehmeks. Seega soovitan sooooooojalt!

Kust saab? Näokreemi SIIT ja seerumit SIIT. Koodiga “mallu16” on ale ka!

Mida ma veel üsna tihti kasutan on beebile “voldivahekreem”. See teeb oma tööd samamoodi nagu teised voldivahekreemid, aga lõhnab nii… intensiivselt ja mõnusalt. Umbes veidi nagu eukalüpt? Ma ei tea, mulle viimasel ajal meeldib nii kohutavalt eukalüpti lõhn ja kõik eukalüptimaitselised asjad sööks ka ära. No NII meeldib, nagu rase oleks või midagi (EI OLE!) ? Vaatan koostisest, et tal jah sellised tugevad lõhnad nagu teepuuõli ja lavender sees, ehk see ongi mulle praegu niiiii meeldiv?

Kust saab? SIIT!

Need saatis Euroapteek kunagi kingitusena ja peale seda olen neid ise ostnud ja teistele ka kinkinud, sest nende lõhn on jälle midagi ebanormaalselt head. Meenutab veidi meesteparfüümi, aga tegelikult sisaldab hea annuse kanepiõli ja teeb naha superpehmeks. Selles sarjas on pmst kõike, minul olid šampoon ja palsam ka, aga need said otsa. Noooouuuu!!!

Kust saab? Euroapteegist!

See konkreetne asi on sildi järgi keha- ja kätepesuks mõeldud, aga ma olen siiani seda vaid kätepesuseebina kasutanud. Looduslik  ja superintensiivse eukalüptilõhnaga. Kellele see lõhn meeldib, issand ostke, te ei kahetse.

Kust saab? LADU poest, 1.50€ maksab, mega hea hind!

Enzypin tooteid olen sada korda promonud, aga kuna ma neid iga päev kasutan, siis pean teile veel meelde tuletama – et see KÄBI lõhn (haha, see tegelt vist rohkem selline männi/kuuse lõhn) on nii hea. Mitte nagu need suvakad pellerivärskendajad, et kõik lõhnab nagu keemiline mänd, vaid see on selline mõnus, eetriõline ja värske. Mulle jällegi, väga, meeldib. Kui mind ei usu, siis Henry ka just kirjutas ja kiitis. Öko, hea lõhnaga ja tõhus. Tasub proovimist.

Kust saab? Ecorun lehelt. SIIN. Muuseas, seal terve maja komplektil on praegu enivei -10% ale, aga koodiga MALLUKAS läks veel 7€ hinnast alla, seega soovitan tellida, kellel parasjagu kraam otsas. Kestavad maru kaua ja no ülihead tooted!

Soovitage mulle ka midagi, mille kohta te viimati mõtlesite, et issandpühajeesus kanna mind oma kuldsetel kätel minema, KUI HEA LÕHN! 

Loe ka neid postitusi!

15 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta TYY 23. aprill 2019 at 11:53

    Imekikke asju võib inimestega juhtuda, nimelt olid mul ka varem omad lemmikud kuid
    miskit juhtus minu lõhna maailmas – ma ei talu enam üldse lõhnu.
    Ainus mis meeldib on puhtuse lõhn. Nii raske on leida pesuvahendeid millel lõhna peaaegu pole.
    Võite mulle soovitada.
    A muide kõige jubedam mulle on just eukalüpt, sorry. Öök tuleb juba mõeldes sellele. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 22. aprill 2019 at 17:30

    The Body Shop tooted lõhnavad mega hästi ! Eriti meeldivad mulle Mango ja Shea sarja tooted . Mis kõige parem tooted ei testita loomade peal ?

    • Avatar
      Vasta R. 25. aprill 2019 at 16:11

      Sama siin! Kehahooldus tuleb kõik sealt poest. Vanasti kasutasin ka näohooldust, aga probleemse naha tõttu nüüd kasutan ühte apteegisarja.
      TBS ma avastasingi endale nii, et otsisin firmasid, kes ei testi loomade peal.

  • Avatar
    Vasta Tr 22. aprill 2019 at 14:57

    Mulle hullult meeldib Globalderm kreem, kerge eukalüpti lõhnaga. No niiiiii hea, selline looduslik ja värske. Kreem ise ka mõnus, määrin nii kehale kui näkku, sobib igale poole. Tõesti hea avastus. https://www.nailpassion.ee/pood/hugieen/globaderm-400ml/

    Hullult meeldivad ja tõrvaseebid. Lemmikut müüakse Kalda laos, maksab 50 senti. https://www.amazon.com/Grandpas-Pine-Soap-4-25-Ounce/dp/B01LMNJRU2 Meeldib seda nii kasutada kui ka niisama nuusutada ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 22. aprill 2019 at 14:54

    Minu lemmiku lōhnaga on dermoshopi tooted.
    Kunagi oli suureks lemmikuks sokolaadi kehaõli aga selle kaotasid nad ära kahjuks 🙁
    Astelpaju kehapesugeel on ka imelise lõhnaga.
    Viimased lemmikud on pohla sarja tooted – sampoon, palsam ja näokreem on lihtsalt imelise lōhnaga.

  • Avatar
    Vasta Mari 22. aprill 2019 at 14:47

    Hiljuti avastasin Löwengripi tooted. Olen ka täielik lõhnafanaatik ja ausalt IMELINE! Siiani olen ära proovinud kätekreemi, hõbeshampooni ja deodorandi, aga ilmselt plaanin veel midagi proovida. Uus lemmik firma kindlasti!

  • Avatar
    Vasta Jansa 22. aprill 2019 at 14:40

    No kreemidest on asi kaugel, aga värske BASIILIK! No mine metsa kui hea! Kui saaks paneks endale koju aknalauale potiga kasvama ja siis olels terve tuba nagu basiilik! Niiiii mõnna! Suvel kasvatan basiilikut oma peenras ja no istu või terve päev peenra kõrval, et lõhna tunda. ?????

    • Avatar
      Vasta Hanna 23. aprill 2019 at 09:00

      Aga mis sind takistab? 🙂

  • Avatar
    Vasta RCR 22. aprill 2019 at 14:12

    Goldtime pood…. pole kyll asi mida saaks poest osta. Aga see pood lõhnab niiiiii hästi ?

  • Avatar
    Vasta L 22. aprill 2019 at 13:30

    Sandrelle beauty tooted on kõik imeluse lõhnaga.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 22. aprill 2019 at 13:20

    Weleda Skin Food Hautcreme. Ma ei ole julgenud kellelgi teisel lasta seda nuusutada, sest äkki nad ütlevad, et ma olen peast soe ja see lõhn pole üldse I-M-E-L-I-N-E . Aga on ikka küll! Ma kasutan ka ikka seda kreemi, aga enamasti ma lihtsalt nuusutan seda mitu korda päevas. Kui see otsa saab, siis ma ostan kindlasti uue, et saaks edasi nuusutada……

  • Avatar
    Vasta Liis 22. aprill 2019 at 13:18

    Naif’i piimjas vanniõli!!! Niii mõnusa lõhnaga. Kui beebit vannitan, siis unistan, et endal oleks ka vann 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. aprill 2019 at 13:23

      issand, kuidas ma sain selle unustada? JAAA! Naif! Selle vannivaht on ka nii hea, et lastele ei raatsi pannagi, käin ise vedelemas selles 😀

    • Avatar
      Vasta Maie 22. aprill 2019 at 21:46

      Mulle meeldib bensiini lõhn……? Aga viimase aja lemmikparfüümidest võiks ka juttu teha(kui pole tehtud just tükk aega,)

  • Avatar
    Vasta ML 22. aprill 2019 at 13:17

    Alter-Ego kuumakaitsesprei, mega magus ja niiiiii hea lõhn!
    https://tradehouse.ee/et/?i=35698