KODU LAPSED TESTIN JA ARVUSTAN

millega ma pesu ja tittesid pesen?*

8. juuli 2019

Võtame palun minuti, langetame pea ja täname taevaiša selle eest, et mu uhiuus punane pluus sai päästetud. Ma pesin seda kaks korda, aga ikka ei tulnud mingi pagana plekk otse rinna pealt ära. Alles kolmanda pesuga taipasin, et oota, ma ei pannud ju plekieemaldajat, et äkki see aitab. No ja nii oligi – nagu ta suudab maha võtta iga jumala pleki, mida lapsed enda riietele söövitada suudavad, suutis ta ka minu pluusi päästa. Jee! Ma olen seda plekieemaldajat instas sada korda kiitnud, aga küll küllale liiga ei tee. Võtab maha kaka, püree .. you name it! Mulle meeldib ka soodne hind, suurem pudel on neli kopikatega (siit saad!).

Selline näeb välja minu pesupesemise arsenal. Alguses oli kõik lõhnatu, aga lavenderilõhnaline pesupehmendi meeldib mulle veidi rohkem, veits nagu…puhtama mulje loob, kui asi veidikene lõhnab ? Pesuvahend on lõhnatu ja sobib ka riidest mähkmete pesuks. Ps! Praegu paneb Heveren iga ostuga kaasa pesugeeli 50ml testri, saate järele proovida!

Ka titepesuks vajalik on pärit Hevereni e-poest….nagu pool mu lasteatarvete arsenalist, kui aus olla. Nad võtsid hiljaaegu poodi müügile uue ägeda sarja nagu Good Bubble. Ei ole ühtegi halba sõna – pesuvahend on maheda lõhnaga ja mulle tundub, et silmas ei kipita, kuigi seda pakendil välja toodud pole. Lihtsalt Lende pesi ise enda pead nii, et suud-silmad vahused ja ta ei kõssanudki, et miskit ebamugavust valmistaks. Samas, tal oli terve vann vahtu nii paksult täis, et tal polnud vist aega üldse muule mõelda. Nimelt sai inimene väikse totsiku vannivahtu kätte ja valas kõik selle vanni ära. Hästi elame!

Anna veel seda vahtu!

Ei saanud…#depressed

Muuseas, praegu üle 29€ ostuga saab tasuta väikese Good Bubble nahahooldustoote ostuga niisama kaasa – kes ees, see mees! 

Aga ühte asja tahan veel näidata – KiETLA päiksekaid. Nende võlu on see, et neid sangasid võib laps käänata ja väänata, katki ei suuda ta neid iial teha. Vähemalt minu metslastel pole see veel õnnestunud, seega ma olen suht kindel, et nad on purunematud.

Vot, sellised lood siis. Üldse ma tahaks ära mainida, et ma olen Hevereniga nii pikalt juba koostööd teinud ja tõesti tore firma, mis müüb tõesti head kraami – nagu öeldud, kasutan neid igapäevaselt ja seepärast julgen ka teile soovitada. Kellel miskit head parasjagu vaja, olgu see pesugeel, pepukreem või vannivaht, siis tsekka ikka Hevereni lehele, sest koodiga mallukas saab kõikidelt nahahooldustoodetelt ja Friendly kraamilt 15% alla.

*Postitus sündis koostöös Heveren poega

 

Loe ka neid postitusi!

12 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Mari 10. juuli 2019 at 05:53

  Tundub huvitav kraam, peaks ka proovima?

 • Avatar
  Vasta MarjuShmarju 9. juuli 2019 at 10:25

  Kas plekieemaldi on edukalt šokolaadiplekkide ja/või porgandiplekkide testi ka läbinud? Meie pisikeses maiasmoklikus peres neid tekib kõige rohkem

  • Mallu
   Vasta Mallu 9. juuli 2019 at 11:45

   porgand läks ludinal!

 • Avatar
  Vasta A 8. juuli 2019 at 11:55

  Kasutan samu vahendeid, on hea pleki eemaldi, kahju ainult,et nii väike tops ,kuidagi jube kiiresti saab tühjaks alati. Ja võiks olla sellel mingid täite pakendid või suuremad pudelid. Aga hea kraam, tore pood ja super klienditeenindus!!! Ja tänud koodi eest ?

  • Avatar
   Vasta Mallu 10. juuli 2019 at 09:05

   Võta heaks! Telli korraga mitu, siis ei saa nii kiirelt otsa 😛

 • Avatar
  Vasta o 8. juuli 2019 at 11:48

  Natuke nõme on esimese kommenteerijana hakata kohe õigekirja kallal õiendama, aga eesti keeles on “lavender” ikka lavendel. Klikkisin linki ja vaatasin, et ka nende e-poes oli täheviga (lavendrilõhnaline). Tegu peaks olema ikka lavendlilõhnalise pesupehmendajaga. 🙂

  • Avatar
   Vasta Mallu 10. juuli 2019 at 09:06

   Raske on see eesti keel, raske.. 😀

 • Avatar
  Vasta M 8. juuli 2019 at 11:44

  Kas see plekieemaldaja muruplekke ka eemaldab? ?

  • Mallu
   Vasta Mallu 8. juuli 2019 at 11:59

   Vot ple proovnd 🙁

  • Avatar
   Vasta MK 8. juuli 2019 at 12:10

   Ma sain endal muruplekid maha tavalise soodaga hõõrudes ja külma veega loputades.

  • Avatar
   Vasta Maria 8. juuli 2019 at 20:26

   Ma saan aru, et see pole praegu selle kommentaari koht, aga murupleekkidele on maailma parim asi sapiseep. Sapiseep on lasteriiete pesemise võluseep!

   • Avatar
    Vasta Vaike 9. juuli 2019 at 12:05

    Mul tittesid veel pole, aga enda tehtud plekkide puhul pole ma kahjuks sapiseebivõlust aru saanud. 🙁