LAPSED TESTIN JA ARVUSTAN

armastus tegi haigeks, aga rohud tegid terveks, jee*

26. august 2019

Kõigepealt, praegu tundub sada aastat tagasi, jäi haigeks Mari. Mitte hullult, aga lihtsalt mingil määral nohu ja köha. Ma ei tea, kas asi on minu lastes, või lastes üldiselt, aga lastel ei tundu enamik haigusi üldse nii hullud, kui täiskasvanutel. Nohu-köha neid ei häiri, isegi oksetõbi tundub neile selline, ah, lasin korra ketti, mängin edasi. Kuna lasteaeda ka ei olnud, siis ma ei pidanud seda nii suureks asjaks ka, aeg-ajalt tegin auru ja no, mis sa selle nohuga ikka suurt teha saad.

Kuna aga Mari ja Lende kogu aeg “tagasihoidlikult” müravad, siis ega see kaua aega ei võtnud, kui tõbiseks jäi ka Lende. Siis oli juba kaks tatistajat majas ja reaalselt ei jõudnud ma pilgutadagi, kui haige oli ka Marta. Ma julgen arvata, et põhjuseks oli esimene mäng, mille Lende Martaga leiutas. Ehk siis võttis ta luti, pani endale suhu ja siis Marta võtab selle tagasi ja paneb endale suhu ja.. Ühesõnaga on palju naeru ja lutivahetust. Jaja, te ei pea mulle ütlema, et see super ebahügieeniline, kaaries jne. Reaalselt ma ei saa takistada neid siin majas teineteise pudelitest joomast ja pulgakomme vahetamast ja teineteise tatti söömast. Elu. Igatahes ei olnud ma kuigi üllatunud, kui Marta ka lörisema hakkas.

See oli igatahes juba palju ebameeldivam, kui teiste laste haigus, sest ta ju tahab lutti imeda ja piima juua ja kinnise ninaga on raske seda teha. See tähendas minu jaoks seda, et tal oli öösel pidevalt ebamugav ja paar korda isegi seda, et ta ebamugavushoos keset piima joomist hambad kokku surus. Mul on selle kohta üks sõna – AI!

No ja vähem kui 24h olin ma ise ka haige, sest mina ja Marta magame ju nägupidi koos. Ja no muidugi 3993 korda rõvedamalt olin mina haige kui lapsed. Tatti voolas kahte lehte ja kui ma köhisin, siis mul oli selline tunne, et ma reaalselt hakkan kettima, niii jube tunne. Ja öösiti läks nagu veel hullemaks, kurk oli hommikuti nii valus, et ma ei suutnud midagi süüagi, sest lihtsalt kõik tegi haiget. Ma isegi loobusin oma hommikukohvist ja asendasin selle teega. See juba näitab, et olukord oli kriitiline, hehe.

Mis seal ikka. Tegime kõik auru ja mina valisin juba netist kirste, sest mul oli tunne, et nüüd on minek ka. Kui keegi on siin ilmas nohusse-köhasse surnud, ma ei tea. Igatahes juhtus selline asi, et kuller tõi mulle lihtsalt kotitäie ravimeid. Reaalselt nagu …JAA! Ma kunagi ammu, kui veel vist isegi rase olin, kiitsin instas neid Rinoquick plaastreid, millega ma nina lahti sain ja ju siis ma olin neile tollest ajast meelde jäänud, igatahes tasus mul korra instas halada, et appi, ma suren ja juba see pakk siia saadeti. Halleluuja.

Ei saa ju pead anda, et kas oli asi ainult nendes ravimites, sest tegin ikka iga päev auru ka, aga umbes 3 päeva hiljem olime kõik pea täiesti terved ja nüüd mul on kolm kindlat, mida ma haiguse ajal kindlasti ostan.

Esiteks  – needsamad RinoQuick plaastrid. Need löövad kinnise nina nii mõnusalt lahti ja teevad uned paremaks nii endal, kui lastel. Alla kahestel neid kasutada ei või, aga et Martal ka parem oleks, kleepisin ööseks paar kleepsu voodipeatsi külge ja mulle tundus, et sai tal ka etem uni. Aga nagu öeldud, ma olen ammu nende fänn ja mul oli neid tegelt ka enne paki saamist kodus olemas. Isegi rahakoti vahel hoidsin kunagi ühte, et hea võtta, kui kuskil mujal haigus peale tuleb. Pakis on neid tegelikult 5tk ja maksab ta apteegis mingi 7€, endal on paar korda ale peale jopanud sattuda, siis sai odavamalt ka. Aga kuna need tõesti aitavad, siis ostmata ei jäta ka täihinnaga, kui vaja siis vaja.

Ja mu uus avastus – Rinogel Spray. Appiiii, kui hea asi! Mul oli nina ja kurgu vahelt selline kuiv ja sügelev tunne kogu aeg, nii vastik lihtsalt. Ja see ninarohi pole nagu tavaline sprei, vaid kuidagi geeljas ja nii mõnusalt niisutav, et ma olin pea pisarates, kui ennast hüsteeriliselt ninna pritsisin sellega. Reaalselt kohene leevendus ja see kihelev tunne ei tulnud ka kurku tagasi, nii et tõesti soovitan seda proovida, kui apteegis silma jääb. Ma muid ninarohtusid enam ei taha kah.

Võib kasutada alates kolmandast eluaastast, ehk siis lasin Marile ja Lendele ka (ok Lende pole veel kolm, aga varsti saab, seega pole vast lugu), aga nemad lihtsalt rabelesid ja ei soovinud, et neile midagi ninna lastaks, hehe. Tüüpiline. Aga no ilmselt aitas ka neil ?‍♀️

Pakis oli ka Faringo Spray, mis samamoodi mu valusa kurgu vastu aitas – ütlesin ju, et isegi süüa oli valus, aga see oli ka koostiselt kuidagi geeljas ja moodustas kurku nagu mingi raviva kihi, et polnud enam valus köhida ja süüa. Oeh, üldse minu jaoks see ravimite kasutamine on niii … neeeeehhhh.. Üldse nagu ei taha, ega viitsi. Alati mõtlen, et ah nagunii läheb ise üle ja mis ma ikka võtan rohtu, mõttetu, aga nüüd ma olin nii kaugele viidud, et nutsin ja kasutasin. Kardo imestas ka, et issand, sina Mallu ja vabatahtlikult paned midagi kurku ja ninna, aga no nii halb oli olla, mis mul üle jäi.

Pakis oli ka Goimmune Kids Spray, mis on mõeldud immuunsuse toetamiseks, et nad edaspidi haigeks ei jääks ja Jogurt Kid närimistabletid, et soolestikutööd ja sealseid baktereid taltsutada. Esimene on selline magusa maitsega sprei, mida lastele meeldib küll endale suhu lasta ja need närimistabletid on ka magusad (viinamarjamaitselised), et ka neid ei pea lastele sisse suruma, tahavad ise.

Igatahes meie oleme nüüd terved ja kui keegi veel haigeks jääb ja apteeki asja on, siis ma neid tooteid soovitan vaadata küll, meil aitasid kenasti! Ühele õnnelikule kaasarääkijale loosin ka siinsamas blogikommentaariumis kinkekorvi välja, kus sees on kõiki neid tooteid, et sügis-talve viiruseperiood mugavamalt üle elada!

*Tooted saadud kingituseks

Loe ka neid postitusi!

238 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Svea 5. september 2019 at 17:51

    Mul just mees ja beebi nohus (ehk esimese hamba tõttu) , magada keegi ei saa väga ja varsti on järg minu käes, õudusega mõtlen juba kuidas tatti lippab, pea lõhub aga beebi tahab tegelemist ja on haiguse tõttu kleepekas. Teen profülaktika mõttes kurkumi piima, teed, mugin vitamiine, ehk aitab vältida ?

  • Avatar
    Vasta Helena 1. september 2019 at 23:02

    Plaastrid sinu soovituse peale proovitud ja tõesti üli head asjad. Samuti aitab kiiresti paraneda auru tegemine.

  • Avatar
    Vasta Aljona 1. september 2019 at 06:18

    Peaks ka need plaastrid ära proovima. Olen ka haigena nii hädas kurgu ja ninaga. Keegi natukene tatine, siis olen mina ka järgmine hetk. Ja siiamaani pole megatõhusat vahendit leidnud.

  • Avatar
    Vasta Heleriin 29. august 2019 at 23:57

    Minu pojale kuluks küll ära need, tal eelmine hooaeg oli sügisest kevadeni põhimõtteliselt pidev nohu, mitte miski ei aidanud 🙁

  • Avatar
    Vasta Mari 29. august 2019 at 16:44

    Plaastreid oleme kasutanud varemgi – lastele väga meeldivad – saab pluusi peale kleepida ja joonistada sinna peale ?. Veel oleme proovinud FarinGo astelpaju pulgakommi haiguste perioodidel ? Tore, et mõeldakse välja ravimeid, mida ei pea väevõimuga lastele sisse suruma ega pooletunniseid veenmismonolooge pidama!

  • Avatar
    Vasta Heleryn 29. august 2019 at 15:51

    Meil need plaastrid ka alati nohuga kasutuses, nii hästi aitavad?

  • Avatar
    Vasta Kaidi 29. august 2019 at 14:04

    Sean sammud apteeki ja täiendan varusid!
    Meie nunnul (kohekohe 2aastane poiss) oli ka ūks päev nohu. Nagu tòsine nohu ikka. Voolas lausa. Tegime auru ja purustatud küüslauk niiske lapi peale ööseks magamistuppa ja magas terve öö.. ja usud või ei -hommikuks nohu nagu pûhitud! Kohe peab jaole saama! 🙂

  • Avatar
    Vasta Silja 29. august 2019 at 12:27

    Tundub, et pean endale ka need plaastrid rahakoti vahele ostma!

  • Avatar
    Vasta Regina 29. august 2019 at 11:19

    Pole enne kuulnud plaastritest.
    Kuna peres lapsi neli ja üks päris beebi ning teine lasteaia laps siis viirused on kerge tulema ja varsti ilmad ka sellised,et vahest raske hoida kogu peret tervena.
    Seega pisike ravi kingikott on igati pahadele viirustele vastu:)

  • Avatar
    Vasta Liana 29. august 2019 at 08:55

    Oma esimene uus kodu, kodust apteeki täiendaksin:))

  • Avatar
    Vasta Merike 29. august 2019 at 08:03

    Need plaastrid on super! Ja kui neid väiksemate lastega kasutada ei tohi, siis ma olen padjapüürile eukalüpti õli tilgutanud ja küüslauku purustanud ja kotikesega voodi päisesse kinnitanud. Aga aur on ka meie peres tähtsal kohal, kui tatitõbi kallal on. Ja ma kiidan ka LongGo tooteid. Kõiki pole küll proovinud (pole nii haige õnneks 😀 ), aga neid, mida olen proovinud, kiidan!

  • Avatar
    Vasta Annika 29. august 2019 at 07:16

    Hei
    Mul on kaks tudengit majas,on ka suht tihti tatused ja köhased
    Üks stardipakett kuluks häid tooteid ära küll:)

  • Avatar
    Vasta Kaili 28. august 2019 at 16:18

    See piparmündi õliga sprei mulle ei mõju, aga enne oli sel rohul mingi muu nimi ja see oli küll hea, tõmbas kurgu tuimemaks. Aga muid tooteid prooviks küll, sügis tulekul.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 28. august 2019 at 10:01

    Mul lapsed juba ka samuti köhased ja nohused, väga midagi nad võtta ei taha. Et plaastrid kuluks küll ära.

  • Avatar
    Vasta C. 27. august 2019 at 17:29

    Ma juba kaks nädalat haige olnud. Õnneks palavik lasi jalga aga see paganama köha keeldub ära minemast.
    Ja apteegist soovitatakse ainult ühte ravimit ja see ei mõju… Ja ise ausalt ei suuda kõike läbi lugeda, mis imetamise ajal lubatud ja mis mitte. Veidi imelik oleks pakke apteegis lahti kiskuda, et ravimiinfot lugeda.

  • Avatar
    Vasta Johanna-S 27. august 2019 at 13:24

    Lootus üsna pisike, aga proovin ikka, ehk joppab 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirsti 27. august 2019 at 12:33

    Nii hea, et keegi ka rohtudest inimkeeli räägib. Mul on ühel lapsel tihtipeale kurk kibe (purjetab ja aegajalt saab halvasti tuult), ajab ööde kaupa köhima. Pole enam isegi mitte julgenud apteegist rohtu osta – ma lihtsalt ei tea, kas ostetav asi on äkki kange, vastiku maitsega, kas üldse aitab. Nii lähemegi seda teed, et öösel saab paar ampsu külma kreeka jogurtit. Väga hullus seisus on abiks soolalahusega kurgu kuristamine.
    Aga lisaks on mu lastel see mure, et kohe, kui tuleb nohu, on nina kinni, aga tavalised ninaspreid kuivatavad limaskesta nii ära, et nädal aega iga väiksema aevastuse peale jookseb nina verd. Ja no siin ei aita jogurt, ega soolavesi 🙂 Mulle aga tundub, et need kaks spreivarianti, mis sa kirjeldasid, lahendavad mõlemad mured.

  • Avatar
    Vasta Hanna 27. august 2019 at 12:27

    Mina ise hoian ennast väga palju, kui ikka tunnen, et jahe tuul või külmem, siis pigem soojemalt riides, aga kahjuks mu mees pole nii eeskujulik ja tihti saangi just temalt mingi viiruse. Ja ma nii vihkan haige olemist, sest tõesti nohu on täpselt nagu surmatõbi ja kui veel valusa kurgu ka saan lisaks, siis ei ole mitte mingisugust jõudu. Arvestades asjaolu, et sügis on kohe ukse ees, siis selline kinkekomplekt kuluks igatahes marjaks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Ketelyn 27. august 2019 at 11:43

    Meie haigusteperioodid aitab üle elada vana hea Vietnami salv- tallad ja varvabahed kokku ja soojad sokid peale. Lisaks avastasin ka mina viimane kord need nohuplaastrid ( vist olid küll mingi teise firma omad, aga oma töö tegid hästi), mis aitasid just väiksemal lapsel öösel rahulikult magada. No ja üle ega ümber ei saa ka inhalaatorist, mis on asendamatu minu vanema lapse jaoks, kellel on sügis- talvisel perioodil tihti larüngiit. Olen seda Long immune reklaami näinud, kuid väikese eelarvamuse tõttu on see siiani minust apteeki jäänudki, kuid kui võidaks siis prooviks järgi ja ehk leiaks see toode edaspidigi koha meie koduapteegis! 🙂 No ja närimistabletid lastele oleks justkui kommi eest, mis boonusena toetavad ka tervist! 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 27. august 2019 at 11:25

    Olen varsti oma pisibeebiga kohtumas ja sügisesed haigused on kindlasti vaja elamisest eemale hoida! Seega kuluks ära selline kraam 🙂 Ise muidu kasutan juba mitu aastat regulaarselt jahedal perioodil tee sisse Carmolis tilkasid. Nende kommid on ka head, eriti ingveriga

  • Avatar
    Vasta Ani 27. august 2019 at 11:18

    Oh vaga tahaks proovida koike, eriti plaastreid, pole kuulnudki enne 🙂

    • Avatar
      Vasta Reelika 27. august 2019 at 18:30

      Meie oleme praegu kolmekesi haiged.. Mina, mees ja 9-kuune beebi. Väga keeruline on ravida kõiki korraga. Kaasa arvatud ennast. Plaastritest pole kuulnudki. Hea meelega prooviks, ehk saame terveks

  • Avatar
    Vasta Kady 27. august 2019 at 11:05

    Plaastreid olen kasutanud, kui neljane laps haigeks jääb, siis küsib ise neid kleepse endale särgi külge 🙂 ja praegu kuluks igasugune tatihaiguste vastane arsenal ära, sest beebi on majas ja kohe algab lasteaias tatihooaeg. 🙂

  • Avatar
    Vasta T 27. august 2019 at 09:57

    Need plaastrid tunduvadproovimist väärt 🙂

    • Avatar
      Vasta Sandra 27. august 2019 at 17:42

      Sooviks väga võita, tibu veab ikka aegajalt midagi lasteaiast koju ja oleks hea,kui õiged asjad kodust võtta 🙂

  • Avatar
    Vasta Karmen 27. august 2019 at 09:18

    Reaalselt kardan juba lapsi lasteaeda viia. Eelmine aasta olid paar päeva lasteaias kui juba ninad tatised peas. Märtsis jätsin nad ültse koju,kuna raha läks meeletult apteegi arvete peale. Väga hea oli lugeda et need rohud aitavad.

  • Avatar
    Vasta Evelin 27. august 2019 at 08:30

    Väga kasulik lugemine! Suur tänu!
    Hetkel meil kollektiivis samuti mingi
    köha-nohu-kurguvalu viirus.. pooled haiged, ise kaasaarvatud!
    Lastega hoian distantsi-loodan, et pääsevad sel korral!
    Sinu reklaamitavatest toodetest pole veel ise midagi apteegist üles leidnud.. aga kindlasti otsin..
    Pisem laps läheb sügisest lasteaeda ja no, siis on vaja apteegikapp silmini täis osta 🙂

  • Avatar
    Vasta Silvia 27. august 2019 at 08:15

    See paratamatu et peres kõikon kordamööda haigeks jäävad. Kui ma haigeks jään, küll harva aga siis ikka korralikult.

  • Avatar
    Vasta M 27. august 2019 at 08:11

    Oiii, kuidas ma kardan seda viiruste aega. Kodus kasvamas kaks väikese vanusevahega last ja iga jumala kord on nad koos haiged, olgu selleks haiguseks siis gripp või oksetaud. See kinkekorvike oleks ikka väga abiks 🙂

  • Avatar
    Vasta Sole 27. august 2019 at 08:08

    Peale hoidu minemist (no tegelikult juba enne seda) hakkas mu poeg pidevalt haigestuma. Ja no alati jäime kohe terve perega tõbiseks. Suve alguseks oli sellest tsüklist niiiiiii siiber… tekkisid ka mõned lemmiktooted – lapsele faringo kurgu karedust leevendavad pulgakommid astelpajuõliga ja endal humer virusstop, mis on mõned korrad mind päästnud. Osaleks loosis küll, sest uus lasteaiahooaegjust algas ???

    • Avatar
      Vasta C 27. august 2019 at 09:53

      Osalen ka, sest selline kraam oleks igati abiks! Nohu on väga tihe külaline ning sellega koos tuleb tihtipeale ka kurguvalu.

  • Avatar
    Vasta väike Myy 27. august 2019 at 07:37

    Mingi viirus möllab praegu . Meil tööl kõik järgemööda saanud laksu ja siis kohe Kõigil neil ka kodused mõne päevase vahega haiged. Nii minu pereski. Samalugu, et teised põevad kolme päevaga ära aga mina juba 8 aug saati mässan. Jah palavik kadus kiirelt aga see tati jama ei lõppe. Sellega on nii veider mul- nina on lahti nüüd ja ei tilgu enam nii lõppmatult aga hääl on täitsa raudnuustikuga karedaks lihvitud ja kostub nagu räägiksin kinnise ninaga. Ma ei tea kus see tatt siis asub, kuskil kõrvade taga või?!? Kõrvad ka hullult seest sügelevad. Võibolla peaks seda nohu spreid sinna piserdama. Oeh jah ma juba 20 päeva selline poolik. Andke mu elu tagasi !!!

  • Avatar
    Vasta Reti 27. august 2019 at 06:28

    Oh neid peaks minema ise ka vaatama, nüüd kus lasteaia hooaeg alanud, siis neid nohusid kõvasti ees ? me muidu hustagili kasutanud ning hanerasva ja ninna quixxi.

  • Avatar
    Vasta Moonika 27. august 2019 at 06:13

    2 nädalat kodus,2 nädalat lasteaias!Nii see kahjuks on. Lootsin,et vähemalt septembrini veab välja aga tänane öö endal suht magamata,sest laps ei saanud kinnise ninaga magada ja oli pidevalt mu sõrme otsingul koos valju EMMEga. Kuluksid hullult ära!!!

  • Avatar
    Vasta Mariliis 27. august 2019 at 06:12

    Meie ka nohuplaastrid hiljuti avastanud ja imeline toode. Laps veel päris kahene pole, aga aitasid nii hästi 🙂 Hea meelega prooviks muud kraami kah!

  • Avatar
    Vasta Di 27. august 2019 at 05:57

    Mu õnn poiss on sügis-talvisel perioodil koguaeg nohus nii, et meile kuluks ära küll ? järgmisest nädalast hakkab uuesti lasteaias käima nii, et kaugel need nohud ei ole ?

  • Avatar
    Vasta Anette 27. august 2019 at 05:23

    Osalen:)

  • Avatar
    Vasta Jaana 27. august 2019 at 05:08

    Oleks väga vajalik kraam sügise hakul.
    Nohuplaastrid on tuttavad, teised mitte

  • Avatar
    Vasta Kristi 27. august 2019 at 04:35

    Muidugi osalen! Olen viimased aastad olnud kas rase või imetanud ja siis jälle rase ja imetanud ning sel ajal on kasutatavate ravimite valik väga kesine. Midagi nagu on, aga need ei kipu eriti töötama. Nohuplaastreid olen kasutanud laste voodipeatsites ja endale külge kleepinud, leevendab olukorda küll.
    Selle pundi võidaks küll hea meelega, sügis-talv tulemas ja suurem laps läheb lasteaeda (oooo õudu, mis haigused sealt koju hakkavad tulema).

  • Avatar
    Vasta Karin 26. august 2019 at 23:08

    Nohuplaastrid meie pere lemmikud. Kindlasti prooviks ka teisi tooteid, viiruste aeg ju tulemas. ?

  • Avatar
    Vasta Kristina 26. august 2019 at 22:20

    Tahaks väga proovida neid immuunsust tugevdavaid tablette/spreisid, mis mõeldud lastele. Lasteaeda harjutamise aeg tuleb ja siis oleks hea profülaktika mõttes.

  • Avatar
    Vasta Krissu 26. august 2019 at 22:13

    Nohuplaastrit olen lastel kasutanud. Talvel panin väiksemale öösärgi peale ja kuna ta mu kaissu magama jäigi, siis isegi minu nina läks lahti. Teisi tooteid pole veel proovinud aga katsetan kindlasti ära.

  • Avatar
    Vasta Sirli 26. august 2019 at 22:13

    Oleks tänuväärt kraam!

  • Avatar
    Vasta Silja 26. august 2019 at 21:38

    Soovin ka osaleda oma pisikese Karoliinaga ???

  • Avatar
    Vasta merka 26. august 2019 at 21:27

    Ma ka katsetaks neid! Pole ka suurem asi nohurohu tarbija, aga tahaks proovida!

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 26. august 2019 at 21:15

    Ma olen põmst aastaringi haige – pigem nohus siis (ok, juuli ja siiani ka august välja arvata :D). Ja ma olen nii tüdinenud sellest..

  • Avatar
    Vasta Kaili 26. august 2019 at 21:07

    Rinoquick plaastrid ka meie lemmikud-aastaringselt kodus olemas 🙂 nii-nii meeldib nende lõhn(keegi võiks sellise aroomiga lõhnaküünlad leiutada :D)
    See ninageel tekitas uudishimu ja järgmine kord,kui nohu ja kähe kurk kimbutavad,kui just loosiõnn ei naerata 😀 , testin just seda toodet.

    Kinkekomplekt kuluks kindlasti ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 26. august 2019 at 20:29

    Pole kasutanud aga tahaks küll , nohu on mu kuri vaenlane!

  • Avatar
    Vasta Kärol 26. august 2019 at 20:27

    Pooe neist kuulnudki. Katsetaks hea meelega neid sügis-talveperioodil!

    • Avatar
      Vasta Renna 26. august 2019 at 21:16

      Need nohuplaastrid on head aga jõle kallid küll. Üldiselt väldin ka rohtude võtmist, aga on ka erandeid ? strepsils kurgukomme? võiks niisama krõbistada.
      Kuna laps esimest kuud lasteaias siis kujutan ette, kuidas need haigused ründama hakkavad.

    • Avatar
      Vasta Kaisa 26. august 2019 at 22:16

      Need plaastrid on tôesti head, kasutasin ka alla aastasel? ja ma sinuga samas paadis, tavaline nohu ja köha on minul vàga räme, ikka igakord on ab kuur làbitud. Tàna sai nàdal nohust ja köhast , kopp ees niiet seekord veel ab aga talvel proovin teisi nende staffi????

    • Avatar
      Vasta Kadri 26. august 2019 at 23:17

      Neid plaastreid tahaks proovida küll. Ei olnud varasemalt kuulnudki nendest midagi 🙂

  • Avatar
    Vasta Merit Eier 26. august 2019 at 20:27

    Mu suurem läheb esmaspäeval lasteaeda ja tuleb vist neid nohuplaastreid ja muud kraami koju varuma hakata küll ?

  • Avatar
    Vasta Mairi 26. august 2019 at 20:20

    Nohuplaastrid on super, ma lastega tihti haige… Mees töötab välismaal…lapsed põevad tavaliselt kergelt haiguseid.. Aga mina suren… 2nädalat vähemalt nohu.. Ja siis lööb kõrva ja põskkoopasse… Ja see julm… Mees eemal ja mina suren diivanil.. Isegi oksetõbi pole nii hull kui nohu.. Ennem ropsiks 10x minutis kui nohus ja kõrvapõeltikus oleks

  • Avatar
    Vasta Eff 26. august 2019 at 19:44

    Ei ole nendest ühtegi varem kasutanud. Kuid laps läheb esimesse klassi ja eks sealt tuleb jälle uusi viirusi ning hea oleks valmis olla.

  • Avatar
    Vasta Delis 26. august 2019 at 19:35

    Meie ei ole ka nendest plaastritest midagi kuulnid, aga tunduvad väga põnevad. Kindlasti proovime järgi, kui nohuseks jääme

  • Avatar
    Vasta Agnes 26. august 2019 at 19:30

    Pole kunagi neid proovinud, kuid sooviks küll. Tavaliselt kui haigeks jään, siis on tõesti tunne, et vaata ka kirst valmis.

  • Avatar
    Vasta Aulika 26. august 2019 at 19:28

    Ei ole mitte midagi nendest proovind, aga mu laps on KOGUAEG haige, nohu on põhiline, siis sooviks vägaväga proovida! 🙂

  • Avatar
    Vasta Marta 26. august 2019 at 19:27

    Aaaapppiii!

    Mu laps just hakkas laps niimoodi löristama, et oleks kähku neid plaastreid vaja 🙁
    loomulikult mul ei ole neid praegu. Need saavad alati sujuvalt otsa ja uueks nohuks on varud läinud.

  • Avatar
    Vasta Meryt 26. august 2019 at 19:26

    Nohuplaastreid võiks küll proovida, olen siiamaani inhalaatori ja Nosibooga hakkama saanud, aga nina läheb isegi peale puhastamist ruttu kinni tagasi.

  • Avatar
    Vasta Mariliis 26. august 2019 at 19:24

    Ma lastega haige, et kuluks marjaks ära küll. plaastrid on tegelt kodus juba olemas, täiega head asjad. teisi pole proovinud.
    Aga lasteaed on ikka mega nõme koht. kaks päeva lasteaias üle paari kuu ja kohe tatised. nii närvi ajab.

  • Avatar
    Vasta Landa 26. august 2019 at 18:05

    Halasta mulle Mallu, mul sama haigus juba mitmendat päeva ja no tahaks magada. Plaastrid on kapis olemas aga ,mul tatt voolab liigagi hästi ja enamus öö veedan nuusates ja köhides. Kui nüüd mu preili peaks selle sama haiguse saama ,siis oleks kõik need asjad teretulnud. Need lähevad talle ,kui ma peaks mingi ime läbi ,siin terveks saama ? Sudafedi tableti kuur ,sai ka tänasega läbi. Nii ,et ma ei teagi mis valemiga ,ma homme suudan üldse eksisteerida.

  • Avatar
    Vasta Kärt 26. august 2019 at 18:01

    Kiidan samuti neid nohuplaastreid. Super asjad. Rinogeli Spray tahaks ka ära proovida 🙂
    Lastele soovitan veel Hustagil palsamit. Rinnale määrda ja hoiab ka nina ilusti lahti. Meil toimib 😉

  • Avatar
    Vasta Ege 26. august 2019 at 17:57

    Pole kunagi isegi nendest plaastritest kuulnud ja äkki siis edaspidi peaks ka neid ostma, mitte piinlema :’)

  • Avatar
    Vasta Ave 26. august 2019 at 17:56

    Minu 2-aastasel on üldjuhul alati nii jama nohu-köha nagu, Mallukas, sul. Prooviks küll, sügisel lasteaeda, ilmselt vajalik varsti juba.

  • Avatar
    Vasta Karen 26. august 2019 at 17:55

    Ise pole küll veel neid kasutanud, aga kindlasti on hea kui olemas on igaksjuhuks. Olen proovinud erinevaid, aga vot Ei ole veel selliste otsa sattunud. Ikka on jäänud kibe tunne kurku ja kohest abi pole saanud.

  • Avatar
    Vasta Elisabeth 26. august 2019 at 17:50

    Oi peaks tõesti viirusteperioodiks natuke valmistuma ja immuunsust tugevdavaid vahendeid varuma 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 26. august 2019 at 17:48

    Väga oleks vaja seda kraami sügiseks. Käin ülikoolis ja suure rahvahulgaga phes ruumis istudes liiguvad paratamatult ka ihasugused “toredad” viirused.

  • Avatar
    Vasta Merks 26. august 2019 at 17:40

    Apppi! Mina-mina-mina! Tõesti, kuidas on võimalik, et nohu-köha niiiii õudne ja piinav on?! Mul on esimene ametlik töönädal ja nüüd ma siin olen.. Kannatan ja loodan ilmaimele, mis mind terveks teeks. Seega, loosikorv võib see ime olla 😀

  • Avatar
    Vasta Triinu 26. august 2019 at 17:36

    Mulle kuluksid need ära. Nüüd hakkab mul uuesti magistri viimane aasta ja jube kulukas on haigena kodus (haiguslehel ja mitte tööl käia) ja käia ülikoolis haigena ja loota, et midagi tarka jääb külge ka. Jubedalt kuluks ära, kuigi 7euri 5 plaastri eest on minu rahakotile küll kulukas.

  • Avatar
    Vasta Triin 26. august 2019 at 17:25

    Meil on alati nohu ja köhaga abiks aurumasin. Sellised nohuplaasrid oleks meie peres väga kasulikud abimehed

  • Avatar
    Vasta Linda 26. august 2019 at 17:16

    Neid plaastreid olen isegi ostnud oma kolmesele ja tõesti aitavad! Ülejäänud Sinu soovitatud ravimitest olen siiani mööda vaadanud ja lihtsalt haigust üritanud ära kannatada, ok tegelt oma teadmatusest pole osanud otsida. Aga nüüd olen targem ja loodan, et proovimiseks võiks selle kingikoti sinult napsata küll ?

  • Avatar
    Vasta Kati 26. august 2019 at 17:15

    Need plaastrid on super asjad.Ise kasutan ja mees kes muidu nohurohtu (spreid ) pole nõus kasutama siis need plaastrid talle ka hea lahendus.Ülejäänud asju pole kasutanud,aga oleks hea kui oleks kodus olemas.Olen seda tüüpi inime,et vaja võimalikult kiiresti terveks saada ja siis nõus kõiki asju proovima 😀

  • Avatar
    Vasta Aiks 26. august 2019 at 17:15

    Medrull teeb ka nohuplaastreid, mida saab Rimist näiteks ja on veidi odavamad. Asendamatu kraam tõesti.

  • Avatar
    Vasta Marianna 26. august 2019 at 16:57

    Oi selline kena korv kuluks kindlasti ära.Varsti saabub sügis ja viirused hakkavad ründama.Usaldan Sind, et need on kindlasti head 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret.rennit@gmail.com 26. august 2019 at 16:42

    Kõlab justkui imerohi mulle, kellel nina hullult nohuga paiste läheb.

  • Avatar
    Vasta Laura 26. august 2019 at 16:22

    *tõstab pisarsilmil käe üles”
    Kuna mul plika niigi selline kes kergelt tatiseks jääb ja just lasteaeda ka läks, siis mina tahaaaaan seda kotti küll. ???

  • Avatar
    Vasta Sandra 26. august 2019 at 16:11

    Väga kihvt
    Pole enne neist kuulnud, aga tunduvad tõesti sellised asjad, mis peaksid kodus olemas olema. Tõsi see on, et kui on nohu-köha, siis on tunne, et surm on lähedal. Kuidagi see olukord on selline. Nohuga on pea paks ja raske arusaada, mis ümber toimub.

  • Avatar
    Vasta Vil 26. august 2019 at 15:46

    Me ka veel toibume eelmise nädala viirusest. Mulle ka tundus, et lapsel oli jumala suva sellest nohust ja köhast aga mina surin vaikselt paar päeva haigusesse. Kuidas sul see aurutamine Martaga välja tuleb, kas ta lubab maskiga külge või kuidas sa teed seda?

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. august 2019 at 20:59

      Hoian väevõimuga ees kuni ta röögib ??‍♀️

  • Avatar
    Vasta Sirts 26. august 2019 at 15:16

    Ainult lapsed suudavad suvel haigeks jääda?
    Aga selline droogivalik kuluks ära küll?

  • Avatar
    Vasta Marge 26. august 2019 at 15:02

    Ma ei ole neid plaastreid siiani tähele pannud apteegis.praegu olen juba reedest saati olnud tõbine ja aina hullemaks vist läheb.
    Ise pole viimased nohukorrad enam üldse spreisi kasutanud. sudafedi siirupit ja vietnami salvi nina alla, selle vänge lõhn teeb ilusti nina lahti.

  • Avatar
    Vasta Maarja 26. august 2019 at 15:00

    RinoGel Spray on taeva kingitus !?!?! Ainult tänu sellele ma tati-perioodi üle elangi ?? Kui hakkan tundma,et olen saanud külma või nohu hakkab tulema, siis soovitaksin ka Sulle Mallu ja teistelegi kasutada Swiss Nahrini tooteid. Nende Thymian kreem on ka mega hea leevendaja,mida kasutan päevasel ajal määrides nina külgedele ,kurgumandlite piirkonda ja rinnale. Aitab leevendada ja vähendab ka põletikku. ??

  • Avatar
    Vasta Janika 26. august 2019 at 14:38

    Mina olen nohuplaastrite suur fänn ja need tõesti aitavad lastel öösiti magada. Meil on alati üks pakk neid kodus olemas. Teised tooted tunduvad ka põnevad ning seetõttu soovin ka kinkekorvi loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Aile 26. august 2019 at 14:35

    Osaleks loosis

  • Avatar
    Vasta Triin 26. august 2019 at 14:30

    Lasteaiaperioodil on meie pere ka minu meelest tihedamini nohune, kui terve ja igasugu spreid ja plaastrid lähevad kohe käiku ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 26. august 2019 at 14:24

    Oo jaa! Need nohuplaastrid! Eelmisel talvel elasime nende najal ?? Nii mõnusa lõhnaga et tahaks niisamagi nuusutada!
    GoImmune oli ka kasutusel. Minu meelest väga mõnus asi! Kusjuures seda on täitsa täiskasvanutele ka. Talvel kasutasid nii suured kui väikesed seda. Ütleks küll, et oli kasu.

    See nohurohi tuleb nüüd küll järgi proovida. Seni olen spreide suhtes pigem neeeeh kui jeeeeh! Aga usume reklaami ?

  • Avatar
    Vasta Merili 26. august 2019 at 14:22

    Ma polegi neid nohuplaastreid proovinud aga hetkel nohu, et peaks vist ära proovima =) Et kinkekord oleks üks äge kink =)

  • Avatar
    Vasta Eva 26. august 2019 at 14:18

    Meil kodus kaheksane ja viiene jäid ka päevaste vahedega tatiseks. Ja just siis, kui ma plaanisin pisema lasteaeda viia, et suure aga veel enne kooli midagi kahekesi ette võtta ?? Igatahes jalutan ma nüüd apteeki neid plaastreid ostma???

  • Avatar
    Vasta Käts 26. august 2019 at 14:11

    Meie ka just kõik siin nohused ja köhased, eriti on kahju vaadata 2 aastast kellel kinnise ninaga nii paha. Ise võin haige olla aga no lapse pahatunde võtaks küll alati endale.

  • Avatar
    Vasta Sirli 26. august 2019 at 14:06

    Palun päästke mind, sest ma olen ka kirstu valimas! Laps sai lambist nohu ja iga kord nagu aamen kirikus olen ma ka kohe tatine ja sada korda hullemini kui tema! Räme nohu, neelata ei saa, silamd jooksevad vett- no appiiii!! Keegi võiks mind päästa sellest.

  • Avatar
    Vasta Katri 26. august 2019 at 13:55

    Need plaastrid on tõepoolest oma hinda väärt!! Sooviks veel selle ninaspray ka ära proovida, pole veel leidnud sellist mis mind aitaks

  • Avatar
    Vasta Karoliina 26. august 2019 at 13:53

    Minul ei ole ka siiani ravimid sellistel juhtudel aidanud, tahaks proovida kyll, Kas tõesti toimivad,

  • Avatar
    Vasta Liis 26. august 2019 at 13:53

    Jäin ise just mega haigeks ja proovin kõike, et parem olla oleks ? kolmene ja kahene läksid ka just lasteaeda, ilmselt päevade küsimus mil terve pere haigeks jääb, õudne lihtsalt. Seega see võit kuluks küll ära.

  • Avatar
    Vasta Janeli 26. august 2019 at 13:53

    Tore lugemine jällegi ja tore, et nüüd kõik terved olete!
    Meie oma nelja lapsega jääme haigeks nagu aamen kirikus sugulaste või vanemate juures toimuvateks jõuludeks. Igal aastal nagu sama jamps. Ja siis jäävad ära kõik lasteaia jõulupeod jne. Sel aastal loodame, et läheb paremini, sest no krt- kaua võib?
    Tervist kõigile!

  • Avatar
    Vasta Egle P. 26. august 2019 at 13:49

    Nohuplaastrid on meiegi majas juba tuttav teema. Suurem laps küsib iga aevastuse peale neid omale, et temal kohe nohu tuleb ja plaastrit vaja. Aga kinkekorv kuluks meil ka ära. Kohe alustavad mõemad lapsed jälle lasteaiateed (üks neist esimest aastat) ja olen juba valmis suuremaks nohu- ja tatitõvede perioodiks. Ehk aitaks need rohud meie majas ka asja kontrolli all hoida.

  • Avatar
    Vasta Leenu 26. august 2019 at 13:47

    Pole kuulnud neist toodetest aga nüüd kohe tekkis huvi. Kuna ma olen üsna halva tervisega ja söön igapäev väga palju rohte, et ennast enam-vähem tunda. Immuunsus nõrk seega kindlasti ka varsti haige,seega oleks mega õnnelik kui võidaksid need tooted. (iga kuu läheb meeletu summa niigi ravimitele). ?

  • Avatar
    Vasta tiina 26. august 2019 at 13:36

    Hea meeldetuletus ja head soovitused. Peakski koduapteeki täiendama, sest lasteaed sai meil ka taaskord avapaugu. Haiguste mõttes kohe üldse ei oodanud seda -_- Lugesin kuskilt, et nii 8-9x aastas haige olla on lasteaialapse kohta ok. Ma ei tea… Ilmselge vale. Kõik need 9 kuud ongi ainult ÜKS pidev nohu-köha-palaviku trall. Sellega võib muidu lausa ära harjuda. Aga kui siis mingi paus juhtub sisse tulema ja jälle uus tatitõbi või kurguhaigus kaelas, on küll tunne, et kaua võiiiiiiiiiiib, kas see üldse kunagi lõpeb. Mingit imetabaseid ravimeid või asju meil varem olnud pole. Kunagi kevadel sain kuskilt selle RinoQuick plaastri kuskilt prooviks ja tundus tõesti päris tõhus.

  • Avatar
    Vasta Sirle 26. august 2019 at 13:36

    Ohh, meie pere lemmikud need plaastrid ka,
    täielikud elupäästjad!

  • Avatar
    Vasta Liis 26. august 2019 at 13:28

    Oi jummel ma juba kardan seda sügis perioodi kui terve pere siruli on 🙁 ise töötan lasteaias ja no samamoodi armastan midagi ikka koju tassida, päris karm ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 26. august 2019 at 13:27

    Mu lastele meeldib nende nohuplaastrite lõhn, nii et need on lisaks ka nagu lõhnaõli eest.

  • Avatar
    Vasta Janeli 26. august 2019 at 13:14

    See sprei mul alati kotis kaasas kroonilise nohu pärast. Väga hästi aitab nina lahti saada 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaiti 26. august 2019 at 13:13

    Kodus 8 kuune ja 6 aastane, hoiaks pisikud meist kauge kaarega eemale!
    Minu meelest on tittede puhul kõige nõmedam haigus nohu, kui ikka beebil nina kinni või tatti luriseb, siis võimatu ju magada ja tissitada, niiet kõik selleks, et seda tõbe külge ei saaks!
    Kinkekorv oleks magus võit meile ja soolane pisikutele 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats. 26. august 2019 at 13:08

    Ma olen väga harva haige. Aga mees tänu oma tööle pidevalt tõbine, seega osalen ka!

  • Avatar
    Vasta Karmen 26. august 2019 at 13:06

    See plaaster on tõesti imehea abivahend! See loos tundub kohe eriti vajalik olevat 🙂

  • Avatar
    Vasta Ker 26. august 2019 at 13:02

    Ei ole neid proovinud aga sooviks. Meil hetkel 1,4 aastane kodus ja varsti tuleb beebi nii siis need asjad oleks küll super elupäästjad. Ma ise olen selline kes suht tihti mingi köha, nohu üless korjab???. Aga noh haigus on küll viimane mida ma endale soovin.

  • Avatar
    Vasta Tuuliki 26. august 2019 at 13:01

    Ma tavaliselt soon sibulat ja kuuslauku hästi palju ja senini on see meetod toiminud

  • Avatar
    Vasta Kertu 26. august 2019 at 12:59

    Mul hakkas keskmine laps eelmine nädal esimest korda lasteaias käima ja juba järgmine päev oli tal nohu 😀 praeguseks oleme terve perega haiged, samasugune köha ja nohu kõigil, seega kinkekorvi sisu testiks hea meelega 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 26. august 2019 at 12:59

    Issand, ma juba kardan seda hauiguste hooaega. Eelmisel aastal oli pidevalt ûks lastest nohus või köhas. Kevadel saime adenoididest vabaks, aga eks selle mõju alles aasta pärast. Igatahes kuluks need plaastrid küll ära. Kunagi proovisin mingi teise firma omasid ja need olid küll môtetud.

  • Avatar
    Vasta Kaija 26. august 2019 at 12:58

    Plaastrid super head, meie peres kasutusel. Teisi tooteid veel ei tunne.

  • Avatar
    Vasta Johannna 26. august 2019 at 12:57

    Olen ise juba kolmandat nädalat köha ja vastiku nohuga kimpus. Mitte kuidagi ei taha nad ära minna. Kõigepealt oli elukaaslane haige (temagi pole veel täiesti terve) ja nüüd siis mina kannatan. Võiks see õudus juba otsa saada, pole kunagi nii pikalt nohus-köhas olnud.

  • Avatar
    Vasta Diana 26. august 2019 at 12:55

    Meie laste lemmikud kurguvaluga on need LongGo astelpaju pulgakommid.

  • Avatar
    Vasta Kats 26. august 2019 at 12:54

    Osaleksin ka loosis 🙂
    Aga see lutivahetus mäng 😉 no minu 9aastanr ja 9kuune harrastasid seda vahepeal! Ütlesin küll et vahepeal tuleb lutt puhtaks pesta, aga kes eellele enam mänguhoos tähelepanu pöörab!
    Ja samas, nagu mainid, et muid asju ikka jagatakse kõike kodus… 😀

  • Avatar
    Vasta Kaiti 26. august 2019 at 12:54

    Ohh ma tahaks küll seda kotti võita 😉
    Noorem plika 1.4a läheb lasteaeda ja seal kindlalt saab koguaeg midagi endale külge ja meil siin Rootsis pole selliseid imelisi rohte kui Eestis. Alati ostame rohte kotiga endaga kaasa kui eestit külastame. Aga neid rohte lähen kohe apteegist otsima. Saab ka ehk terveks 🙂 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 26. august 2019 at 12:52

    Jaaa palun, mu pea neljane läheb nüüd teist aastat lasteaeda ja kodus ka pooleteisene.m ütleme nii, et see esimene lasteaia aasta oli K O H U T A V !!!! üks haigus ajas teist taga, korra sai ka mõlemaga ühel ajal haiglas oldud 🙁 loodan väga, et see aasta tuleb parem!

  • Avatar
    Vasta Aveli 26. august 2019 at 12:51

    Ned nohuplaastrid on tõelised elupäästijad!!! Ise kasutan ka ja väikevenale annan ka, nii mõnus padjale kleepida või pluusele

  • Avatar
    Vasta Kadri 26. august 2019 at 12:51

    Oii kõik asjad tunduvad nii head ja pole varem näinudki-kuulnudki nendest. Siiani olen enda ja lapse peal nohu puhul ainult soolaveelahust kasutanud, aga tundub, et võiks ka muid asju proovida. Pisike ongi just hetkel nohuga vaevlemas, käisime 2 päeva lasteaeda harjutamas ja juba sai sealt mingi haiguse külge, oeh….

    • Avatar
      Vasta Vaike 26. august 2019 at 14:55

      Nii nunnud plaastrid! Meie kasutame aktiivselt nohu plaastreid, need peavad alati kodus olema.

    • Avatar
      Vasta Cärol 26. august 2019 at 16:50

      Mu vanem laps alustas lasteaiateed, noorem on kolmekuune. Ma olen 100% kindel, et see kinkekomplekt kuluks meile marjaks ära, teada värk ju, et nüüd hakkab see “tore” haigestumise aeg pihta

  • Avatar
    Vasta Lii 26. august 2019 at 12:48

    Väga kena. Nüüd siis tean, et olemas ka lausa plaastrid, mis aitavad ma usun sellesesse. Senini pole küll väiksem laps lubanud midagi ninna pihustada ja ööd on olnud väsitavad kõigi jaoks. Osalen loosis

    • Avatar
      Vasta Mariem 26. august 2019 at 13:40

      Neid plaastreid kasutan usinalt endal ja olen samuti ka lapsele voodisse kleepind. Juba hirmuga mõtlen eesolevale haigusteperioodile :/

  • Avatar
    Vasta Kirsika 26. august 2019 at 12:41

    Kuna laps varsti jälle lasteaeda minemas ja september piilub juba kuklasse , siis üldse ei imesta kui septembri keskel lapsel juba nohu või köha kallal.
    Isiklik kogemus on nendest toodetest plaastritega, kleebin ka haiguse aeg koguag neid voodile , laps hingab palju paremini.

  • Avatar
    Vasta Anette 26. august 2019 at 12:35

    Oi neid oleks väga vaja, nohuplaastrid said just otsa ja ninasprei samuti ? algul jäi laps haigeks arvasin et külmetad kuskil, siis hakkas endal kurk kraapima ja nüüd oleme mõlemad kodus tatised, eile tundus et läheb paremaks täna tundub et eile eksisin ?

  • Avatar
    Vasta Keit 26. august 2019 at 12:35

    Ma olin ka just rõvedalt haige ja kaks last alustavad kohe jälle lasteaiaga, seega ilmselt sügisel neid haigusepoisse ikka majja satub. Meil on ka alati olemas ja nohuga kasutusel need ööplaastrid, olen isegi kasutanud hullu nohuga. Sel aastal teen lastele punase päevakübara kuuri enne lasteaeda, näis, kas sellest abi ka. Aga väikeste lastega kulub selline kraam kindlasti ära, eriti sügise saabudes. 🙂

    • Avatar
      Vasta Elis 26. august 2019 at 13:41

      Jaa, jaa! Nii hädasti oleks vaja.
      Oleme meiegi haigusepisiku suutnud üles korjata.

  • Avatar
    Vasta Berit 26. august 2019 at 12:33

    Meie alustasime 2,5ndl tagasi esimese (3.a)lapsega. Palavik, nohu ja köha. Kui palavik on kadunud siis nohust ja köhast ei saa kuidagi lahti. Kohe otsa järgmine(7a), vahe vaid selles, et palavik ja kurguvalu. Ja no siis kolmas(9.a) kellel kogu komplekt kallal ? Ja omal kurk, ai-ai kui valus. Selline pakike oleks meie perele lausa ideaalne, just täna käisime apteegis aga hoopis teisi tooteid ostsime, oleks vaid varem lugenud ?

  • Avatar
    Vasta Ketlin 26. august 2019 at 12:32

    Uskumatu, et ma rohtude peale nii hasarti lähen, aga meie peres oleks ka neid hädasti vaja. Tervitades perekond Põdurad 😀

  • Avatar
    Vasta Oksana 26. august 2019 at 12:32

    Need plaastrid aitavad tõesti väga palju, eriti just öösel. Olen nii lapsele kui ka endale pannud riiete külge ja uni on kergem.

  • Avatar
    Vasta Els 26. august 2019 at 12:31

    Hirmuga ootan seda hetke, mil mina või mu 5kuune midagi külge poogib ning kui see juhtub, siis vat pole õrna aimugi, millise rohu poole vaadata. Kellegi katsetatud ja toimiv arstim võiks kapis selleks puhuks võtta olla küll!

  • Avatar
    Vasta Meel 26. august 2019 at 12:29

    See kotitäis oleks kui naelapea pihta praegu! Laps sai kolm nädalat hoius käidud kui juba ta jäigi haigeks laupäeval. Nii kahju temast. Aga endast on ka hetkel kahju juba ette – on harv ja imeline see, kui ma ei jää kohe peale lapse haigestumist ise ka samasse haigusesse sada korda hullemini. Nii et tuleb valmis olla. Neid konkreetseid tooteid proovinud veel pole, olen ka pigem selline, kes laseb haigusel omasoodu kulgeda. Pealegi on paljud rohud nagunii välistatud, kuna imetan veel ja tahan võimalikult vähe lisaaineid väiksele edasi anda. Aga nüüd tööle naastes tuleks vist ka endale varud koguda, et protsesse veidigi leevendada 😀

  • Avatar
    Vasta Egle 26. august 2019 at 12:28

    Hetkel vaevlen ise jubeda nohu ja köha käes, et kui saaks siis heameelega kisuks selle nina ostast…Hetkel kõnnin mööda elamist küüslaugu küüned ninas ja terve maja lõhnab nagu oleks küüslaugu põllul?Selline kingikotti oleks nagu rusikas silmaauku?

  • Avatar
    Vasta Eliise 26. august 2019 at 12:25

    Hädasti peab sammud apteeki seadma ?
    Poiss käis 5päeva lasteaias ja juba mõnusa nohuga kodune. Endal annab ka juba tunda see pitsitav nohu, kurk on kibe ja sada muud häda ?.

  • Avatar
    Vasta Piret 26. august 2019 at 12:23

    Hea, et nendest asjadest nüüd juttu tegid. Elan veel siin suvelainel ja ainuke asi mille soetamisest olen mõelnud on need punase päevakübara kummikarud. Ilmselgelt on aga lasteaia hooaja algusest ka nohuplaastreid ja muud mudru vaja. Sügis on meiegi peres tavaliselt lahe nohuköha ja muude tõbede piduaeg.

  • Avatar
    Vasta Marju 26. august 2019 at 12:23

    Tere.
    Ma olen nohu suhtes juba allergiline. Nii kui laps korra aevastab või tahab nuusata, siis käivad külmavärinad üle. Ta mul käib sõimes ja seal ei tohi nohuga käia. Miskipärast on minu oma koguaeg tatine ja istub kodus. Nädal sõimes, nädal kodus. Õudne! Olen oodanud nagu jumala kingitust, et laps saaks 3-me aastaseks, siis võib hakata kasutama ka midagi muud, kui Humerit ja auru. Kui loosis ei vea, siis postituse pärast ostan kindlasti prooviks! Tänud

  • Avatar
    Vasta Ingrid 26. august 2019 at 12:22

    Minaaminaa. Just olen siruli rämeda nohu ja köhaga. Tatista end segaseks ?

  • Avatar
    Vasta Evelyn 26. august 2019 at 12:22

    Mina loosis ei osale, tahtsin lihtsalt kommenteerida, et kui vahvaid asju välja mõeldakse. Minu lapsed on juba suuremad ja nohud/köhad pole enam nii suur probleem aga mul on selgelt meeles see ikaldus, mis igal sügisel algas. Aurumasina tõstsin pm. augusti keskel kapist välja ja tagasi sai panna alles mai lõpus. Üks lastest on astmaatik, seega maikuu ka alati jube olnud meil.

  • Avatar
    Vasta Annika 26. august 2019 at 12:19

    Ohh need plaastrid on kui issanda õnnistus..Aitavad paremini kui sibul ja küüslauk voodiäärel ja lõhnavad paaaalju paremini.
    Aga no..
    Lasteaed hakkab pea pihta ja mu 4ne sebib kindlasti koju haigusi mulle ja vennakesele.

  • Avatar
    Vasta Liis 26. august 2019 at 12:18

    Mul ka beebi tõbine ja endal ka kurgus kriibib ja ajab köhima. Prooviks seda piparmündi spreid küll ja kindlasti kuluvad ka teised tooted ära 😉

  • Avatar
    Vasta Triinu 26. august 2019 at 12:16

    Rinogel on tõesti hea kraam. See tuletab meelde, et peabki selle jälle koju soetama. Sinu kiidetud kurguspreid aga ei olegi proovinud ja nohuplaastreid võiks ju ka oma pesamuna (aga miks mitte ka siis juba suuremate ) peal katsetada 🙂

  • Avatar
    Vasta Maigi 26. august 2019 at 12:16

    Ma juba Instas jõudsin ka jagada oma poja kõnet hommikul kui tuli teade, et tal on nina surnud 🙂 et siis vastu talve kuluks kindlasti ära selline korvike.

  • Avatar
    Vasta Kertu 26. august 2019 at 12:14

    Neid plaastreid peaks küll proovima, pole enne tähelepanudki neid apteegis.

  • Avatar
    Vasta Sigrit 26. august 2019 at 12:13

    Ma ei kujutaks ettegi enam elu ilma nende plaastriteta??nagu taevaõnnistus lapselekui tal nohu. Muidu ärkas miljon korda öö jooksul aga nüüd magab ilusti kui nohu.

  • Avatar
    Vasta Merit A. 26. august 2019 at 12:13

    Oh jeesus, meie peres läheks neid väga tarvis, sest laps alustas lasteaiateed ja esimene nohu on juba sealt kaasa toodud?

  • Avatar
    Vasta Laura 26. august 2019 at 12:09

    Ise töötan ka lasteaias ja alatihti kimbutavad viirused, seega see oleks üks ideaalne pakike ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 26. august 2019 at 12:07

    Pole ühtegi neist ravimitest varem proovinud, kuid teades seda, et igal sügisel õnnestub mul mingi viirus hankida, oleks hea kui järgmiseks korraks leevendus olemas oleks.

  • Avatar
    Vasta Kersti 26. august 2019 at 12:04

    Siia perre oleks se korvike vist rohkemgi,kui taeva õnnistus ja suurema väärtusega ,kui kullakoorem ?? meil nagu mingi aamen kirikus hakkab septembris pihta ja mais lõppeb üks pidev haiguste jant. Eelmine a sai väiksem talvel lasteaias käia kokku 2 näd. Sest septembrist veebruarini oli ta jätkuvalt haige :/ nüüd oktoobris sünnib kolmas ja juba õudusega kardan talve. Seega jah kasutust leiaks need asjad kohe kindlasti. Tooted on tuttavad. Jogurd KID on praegu juba kasutusel ja nohu plaastrid ka kapis olemas.

  • Avatar
    Vasta Margit 26. august 2019 at 12:00

    Mul on plaastitele soodsam alternatiiv – teepuuõli ja eukalüpti eeterlik õli 🙂 Tilgutan neid nii sauna leilivette, riietele kui ka padjapüürile 🙂 Aurutada ka ei viitsi eriti, niisama köha-nohu lapsed, kellel palavikku ei ole, need peavad sauna minema.

  • Avatar
    Vasta Piia 26. august 2019 at 11:59

    Oeh haigused on igavesti tüütud. Lasteaeda minekuni veel nädal ja laps suutis haigeks jääda. Hea meelega prooviks selle kraami kohe ära 🙂 Esmaspäevaks vaja terveks saada.

  • Avatar
    Vasta Maie 26. august 2019 at 11:58

    Mm , vastu sügist kuluks ära küll midagi uut proovida. Rasedana just paljusid asju kasutada ei või ning ega lapselegi kõike sodi sisse anda ei tihka. Varsti on sügis ja nagu teadagi on angiin platsis esimese külmema ilmaga..

  • Avatar
    Vasta A 26. august 2019 at 11:57

    Vot seda auhinda sooviks küll! Ma lihtsalt jumaldan neid ninaplaastreid. Ja no olgem ausad, sügisest kevadeni läheb apteeki rohkem raha kui toidupoodi. Koolist saab pidevalt mingeid taude külge ja veetakse väiksemale ka koju ja pidevalt puuduvad üksteise võidu ja siis elueest katsuvad õppimisega järjele saada kui jälle mõni uus häda kallal… täitsa hirm tuleb peale kui ilmad jahenevad, hakkab see jant pihta jälle ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 26. august 2019 at 11:54

    Katsetaks küll neid hea meelega. Õudusega mõtlen, et hakkab varsti see jube külmetuste hooaeg pihta ka.

  • Avatar
    Vasta Jane 26. august 2019 at 11:54

    Neid plaastreid olen paaril korral kasutanud, kallid on küll aga nagu sa ütlesid ka täishinnaga ostmata ei jäta. Nüüd kus meil ka peres 8 kuune tirts ja kooli aeg hakkamas siis pabistan küll pisut nende viiruste ja tatitõbede pärast, seega koduse apteegi täiendus oleks igati tere tulnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 26. august 2019 at 11:49

    Palun mulle võiduks kinkekomplekt ?

  • Avatar
    Vasta Saskia 26. august 2019 at 11:47

    Mõni päev tagasi unistasin ise ka halastuslasust, sest niiii kehv oli olla. Samuti oleme kogu perega haiged, ka beebi. Ja neid plaastreid oleme isegi proovinud, tõesti head!

    • Avatar
      Vasta Naffik 26. august 2019 at 12:03

      Ma vaatasin, et rahakoti vahel on Hiinast tellitud plaastrid! Need on nii armsad ja ilusad, meil on neid kodus konkreetselt 300tk vist… Sattusime nende ilust lihtsalt sõltuvusse ja üks 4 aastane “sööb” ju neid nagu leiba… Ja kvaliteedi ning hinna suhtest ei hakka rääkimagi, lihtsalt super head! Kiidan valikut!! 🙂

      • Mallu
        Vasta Mallu 27. august 2019 at 09:16

        tead mulle sõbranna andis neid plaastreid 😀

    • Avatar
      Vasta Siret 26. august 2019 at 20:13

      Plaastreid oleme proovinud 2 aastase peal ja isegi mees pani endale kui räme nohu oli, tõmbab mõnusalt lõõrid lahti.???

  • Avatar
    Vasta Kristina 26. august 2019 at 11:46

    Mu 3aastane alustas eelmine sügis esimest korda lasteaias ja oktoobris sündis teine laps. Enne seda oli kolmene poiss haige korduvalt, srst noh, teate küll… Lasteaed. Imeline koht kuhu vanemad oma haiged lapsed veavad ikkagi. ??‍♀️Mina see usin pooleldi kanaema, pooleldi pohhuistist ema aga jätsin oma kolmese koju iga kord kohe kui poiss nohisema hakkas. Ja samas ei jätnud lasteaias mainimata, et mis k#radi mõttes kasvatajad vinguvad tatiste ninade nuuskamise pärast vanemate seljataga ja hoiavad haigete lastega distantsi, kuid vanemaid paika ei pane ja nagu puudlikesed lihtsalt ütlevad “jajah, eks las ta siis olla rühmas jah kui teil sissetulek väheneb”.
    Ja nii ma istusin lõpuraseda, hiljem just sünnitanult kahe paduhaige lapsega kodus terve üks õppeaasta skeemiga: poiss 2p lasteaias, 1kuu kodus, 4 päeva lasteaias, 2 kuud kodus, 1 päev lasteaias, 1 kuu kodus. No mis sa teed kuskil kolkakülas kui koheselt vaja abi ka va nõmedad haigused just öösel või varahommikul välja löövad? Ja mida teeb imetava ema unustav aju? Eks ikka ma siis nutsin öösiti lastega haiguse pärast, sest asjad otsas jälle! ??‍♀️? Üks soovitas rp beebile ninna. Kolmas soovitas rohkem õues olla. Kümnes soovitas nibust lapsele otse ninna lasta piima. Esimest ja kolmandat praktiseerisin, muud naersin välja. Lõpp kokkuvõttes aitas ikkagi nutu vahele palvetamine vana hea hustagil ja eukalüptiõli.
    Käes on uus vahva lasteaia aasta ja ma olen üpris kindel, et lähen hulluks. Nende alatasa kahe haige mudilasega, mis siis et vanem laps sööb sibulat ja küüslauku nagu õuna või saia… Help

  • Avatar
    Vasta Kristi 26. august 2019 at 11:46

    Piparmündiga spreid katsetaks küll hea meelega. Muidu mul kindlalt kodus ja kotis pudel taruvaiku.

  • Avatar
    Vasta Kadre 26. august 2019 at 11:46

    Nohuplaaster on lapse jaoks nohu perioodil asendamatu ja alati vähemalt 1 plaaster kodus olemas sos olukordadeks. Heameelega prooviks ka teisi tooteid ☺.

  • Avatar
    Vasta Annely Lippasaar 26. august 2019 at 11:44

    Nii tuttav jutt. Minu arvates on nohu üks hullemaid haiguseid maailmas. Mõtle ise, nina on aga hingata ei saa, neelamisest ma ei räägigi, lisaks kõnnid suu lahti, et kops tsipakenegi happniku saaks.

    • Avatar
      Vasta Geili 26. august 2019 at 11:58

      Just jäime lapsega mõlemad haigeks. Kui on asi, mida maailmas vihata, siis on selleks kinnine nina. Jube lausa.
      Heameelega osalen loosimises

  • Avatar
    Vasta Reena 26. august 2019 at 11:44

    Olen nendest plaastritest varem kuulnud, kuid ostnud ei ole. Peaks ka proovima. Kurguvalu puhul kasutan tavaliselt saialilleõisi. Nohu proovin lihtsalt üle elada, sest poleveel leidnud asja, mis selle vastu aitaks. Aga auru teen tavaliselt. Miski eukalüptiõliga, vms.

  • Avatar
    Vasta Edith 26. august 2019 at 11:42

    Me mehega jääme tavaliselt sügisel/talvel kergelt nohusse ja köhasse vahepeal, aga aastas korra oleme ka nii haiged, et tule taevas appi. Mõlemal kordamööda palavik pluss kõik külmetushaigused ja siis ravime üksteist. Ravimeid me muidu ei kasuta üldse (nö ravimisahtel on hetkel täiesti tühi, peale plaastrite pole seal midagi) ja kui haigeks jääme, siis ostame mingi ninasprei ja joome teed meega. Sügavkülmas on alati astelpaju marju ja muud vitamiinirikast kraami ja mees on alati haiguse ajal: “osta poest küüslauku”. Need asjad, mis postituses mainitud on, tundub täitsa okei kraam olevat, pole väga keemia, nagu nt Hexoral vms. Laps pole veel haige olnud, aga tulevikus kindlasti tuleb neid halbu päevi ka ette. Öeldakse tegelikult, et nohuga ei saagi midagi teha peale kannatamise ja küll max nädalaga üle läheb, siiani on toiminud. Aga leevendusest ei ütleks ära kunagi.

    • Avatar
      Vasta Annika 26. august 2019 at 12:34

      Jessake,elus esimest korda võtan kindlasti loosis osa! Pisema lapse puhul võin enne üles lugeda,mitu päeva aastas ta haige ei ole ?
      Sünnist saati väga nõrga immuunsusega. Ja kui haige,siis ikka korralikult. Kui poeg kergelt korra köhib,on teada,et sellele järgnev köhimine on suure ragina ja vilega. Kõik köhad kulmineerivud väga ägedaks bronhiidiks või kopsupõletikuks koos tugeva nohuga. Niiet kõik need ravimid oleksid väga oodatud.
      Poeg läheb esimest korda lasteaeda see nädal. 1,3a vanem tütar läheb teist aastat. Saakski ravimikappi täita enne,kui neid juba vaja läheks ?

  • Avatar
    Vasta Helina 26. august 2019 at 11:42

    Lapsel kahjuks väga tihti nina tatine ja köha kimbutab. RinoQuick plaastrid on tõesti head asjad ja väga sooviks ka teisi tooteid proovida!

  • Avatar
    Vasta Krissu 26. august 2019 at 11:41

    Enne sügist kuluks ära koduse apteegi täiendamine?

  • Avatar
    Vasta M. 26. august 2019 at 11:40

    Jaa,ma ka soovin osaleda. Olime poisiga just samas viiruses, või mis iganes tatihaigus see polnud ?. Lapsel nagu häda eriti miskit, ise surin. Auru tegime kogu aeg… No miks ma varem neist ravimitest midagi ei teadnud?!

  • Avatar
    Vasta Evely 26. august 2019 at 11:38

    Mina kasutan ka neid plaastreid ja super! Isegi kui vaid mehel on nohu olnud on ta selle kleepinud oma peatsisse. Nüüd algas ka lasteaed ja selline kraam kuluks lastele kui ka suurtele ära!

  • Avatar
    Vasta Maru 26. august 2019 at 11:37

    eile terve päev oli selline tunne nagu oleks megahaige olla. silmad kipitasid, põsed õhetasid. pea huugas, nospel oli ka kahtlane. öösel ärkasin sellepeale, et kurgus kuidagi kuiv olla, hea et olin taskurätiku karbi voodi äärde vedanud, sest pool põske tatti täis 😀
    Hommikul oli vähe inimlikum olla, vähemalt pold enam elukülm olla, peavalu on siiani.
    A kodus on peale minu veel kaks allergikut, kes pidevalt nosplit lörravad.
    Ise pole neid nohuplaastreid veel kasutada jõudnud, peab katsetama kindlasti. (lasteaias ühel lapsel pandud mitu korda see plaaster ja siis terve ruum “haisu” täis, ma muidugi ise ei pea õigeks, et lasteaeda nohune laps viiakse, aga nohhh)

  • Avatar
    Vasta Siku 26. august 2019 at 11:35

    Plaastreid ja ninaspreid tahaks kindlasti proovida. Pole veel leidnud seda head ja õiget toodet mis mu nina lahti teeks ja nohust olukorda parandaks.

  • Avatar
    Vasta Kadi 26. august 2019 at 11:35

    Plaastrid on ka minu lemmikud, lisaks viilutan punast sibulat taldrikule ? Õnneks pole suvel pidanud kasutama aga nii kui külmemad ilmad siis kindel, et keegi nohus ?

  • Avatar
    Vasta Kertu 26. august 2019 at 11:35

    Vot minule ja lapsele oleks nendest praegu ilmselt palju abi. Ma tahaks pikali puhata aga hetkel on isegi see võimatu ja pean pm istudes puhkama, sest nina on nii kinni. Ja neelata on kibe.
    Lapsel nohu, kurk haige ja köhib ka vahepeal. Tema aga ei kurda, ainult mina virisen. ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 26. august 2019 at 11:34

    Meile kuluks ära, pisem alustas lasteaias ja suurem ka kohekohe kooli. 🙂

  • Avatar
    Vasta Karini 26. august 2019 at 11:33

    Just jäin haigeks. Loodan, et laps jääb terveks 😀
    Niiet osalen kah

  • Avatar
    Vasta Kadri 26. august 2019 at 11:32

    Ma olen ainult seda ninaspreid kasutanud. On küll hea asi. Hea meelega prooviks teised asjad ka ära. ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 26. august 2019 at 11:31

    Ma ka hetkel maadlen nohuga ja kurguvaluga, niiet heameelega osalen loosimises!

  • Avatar
    Vasta Katrin 26. august 2019 at 11:30

    Neid nohuplaastreid olen kasutanud, olid head küll ja uni oli parem. Hea meelega prooviks ka teisi tooteid ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 26. august 2019 at 11:30

    No need plaastrid päästavad kõik nohused ööd lapsel, magab rahus terve öö, enda peal veel pole vaja olnud katsetada.
    Teiste toodetega pole jõudnud veel tutvust tehagi?

  • Avatar
    Vasta Birgit 26. august 2019 at 11:30

    Rõõm kuulda, et üsna kiiresti kõik terveks saite. Minul ja elukaaslasel oli alles hiljuti köha-nohu, mis kestis väga pikalt ja oli tõsiselt ebameeldiv. Selline kinkekorv tasuks sügiseks endale koju muretseda küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 26. august 2019 at 11:29

    Mul kahe-poolene läheb nüüd septembrist lasteaeda ja igast ravimid kuluvad kindlasti marjaks ära! Neid plaastreid kasutamr alati nohuga ja tõesti mega head ja aitavad öösel lapsel ilusti magada ja no hingata ?

  • Avatar
    Vasta Mari 26. august 2019 at 11:27

    Plaastritest esimest korda lugesin siit, eelmine aasta, ostsin ja kiidan vaga vaga – meil lastel kasutuses ja no vaga hea asi oosel eriti. Nuud lähen seda spray asja ka ostma 😀

  • Avatar
    Vasta KAIA 26. august 2019 at 11:27

    Õhh kuidas ma vihkan neid nohusi ja köhasi. Nüüd sügis tuleb ja hakkab pihta.
    Mul 4 last ja täpselt on nii et 2 last põevad haigused kuidagi kergemini läbi ja siis 2 on need ked põevad raskemalt. Õnneks ma ise olen ka selline kergemalt põdeja. Mehest ei räägi, need nagunii surevad kohe isegi väikse palavikuga 😀

    Sellibe kingikott kulub vägagi ära, vanem laps läheb 2 klassi ja ei tahaks küll et haiguse pärast ta puuduma peaks. Teisel lapsel hakkab viimane lasteaia aasta, peab ka ilusti kohal käima ikka.
    Kõige rohkem ikka kardan beid haigusi lasteaiast, mis koju tassida saab. Sest kodus on 10 kuused kaksikud.ühesõnaga loodan et haigusedhoiavad meist see eesta eemal 😀 unistada ju võib 😉

  • Avatar
    Vasta Triinu P 26. august 2019 at 11:27

    Terve suve nautisime haigustevaba olemist ja siis läks suurem laps lasteaeda, käis kaks päeva ja juba oli nohu platsis. Ei läinud kaua, kuni juba oli ka väiksem haige ning kõige lõpuks mina rajalt maas ning muidugi, kõige hullemini. Esimestel päevadel oli valus rääkida, hingata, süüa, elada,… Nädal vist möödas haigestumisest ja alles nüüd hakkan vaikselt inimese moodi tundma end. Köha on endiselt aga eks see jääbki mõneks ajaks.

  • Avatar
    Vasta KadriA 26. august 2019 at 11:26

    Ma ka JUMALDAN neid nohuplaastreid! Kahjuks enda haiguste pulhul jätan need täis hinnaga apteeki, lapse haiguse ajal aga ostan :D. Lisaks on ALATI kapis neid FarinGo pulgakomme – laps armastab neid ja neil immuunsust toetav sisu. Super!
    RinogelSpray plaanin apteeki külastades kodusesse apteeki varuda. Abikaasa on mul selline, et see peab ikka tõeline surmatõbi olema, et ta miskit omale ninna/suhu laseks. Äkki see muudab ta arvamust ja saab ka edaspidi kiiremini terveks 😀

  • Avatar
    Vasta Karin 26. august 2019 at 11:26

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 26. august 2019 at 11:25

    Hull värk nende haigustega.
    Laps ei ole veel lasteaeda jõudnudki kui ta juba koguaeg haige on. Ei taha nüüd sügist ja lasteaia aega üldse… Lasteaiast korjab ju igasugu asju külge 😀

    • Avatar
      Vasta Rita Kuusik 26. august 2019 at 11:33

      Meil on ka kaheksast 4 haiged. Leevendus kuluks ära

    • Avatar
      Vasta Angela 26. august 2019 at 11:34

      Soovin osaleda. Nüüd lasteaia aeg hakkab, siis nagu ikka jääb ka mul tirts rohkem haigeks. Hea oleks kui juba apteegi varu kodus olemas.

  • Avatar
    Vasta Marje 26. august 2019 at 11:25

    Just, täna mõtlesin, et lähen lastele ravimeid ostma. Kuna üks laps on juba tatine ja köhib siis juba osta rohkem,. Nagunii jäävad teised 4 ka kohe haigeks. Sest nad ju samamoodi ninapidi koos koguaeg.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 26. august 2019 at 11:25

    Armastan ka Silvanolsi tooteid! Olen kasutanud kurgu- ja ninaspreid ning tõesti aitavad! Hinnad küll krõbedama poolsed aga kui tahad ilma keemiat söömata terveks saada, siis palun ole niii hea inimene ja osta!

  • Avatar
    Vasta K 26. august 2019 at 11:24

    Pliiiiis mulle! ?
    Mul suurem poiss veidi vanem, kui Mari ja tassib aiast kõik nohud/köhad meile. Teine poiss (3a), nüüd alustab lasteaiaga ja kindlasti läheks seda kraami vaja.
    Muidu need kleepsud ka meil kasutusel ?

  • Avatar
    Vasta Maria 26. august 2019 at 11:24

    Need plaastrid on jumalikud. Mul viimane kord olid need otsas ja proovisin nohu pulka. Titt on natuke liiga pisike selle jaoks ja panin kaissu selle. Kui sõi siis panin rinna hoidja paela vahele et saaks natukenegi hingata. Suurem poiss mul leiab alati kõik kõhugripid üles. See on nii tavaline tema puhul. Keskmine aga elab kuidagi oma elu. Lumi läheb viskab ta jalanõud nurka ja esimese külmaga ma sunnin need jalga tagasi. Eile sai mööda linna sedasi ringi et ta paljajlu on 😀 ehk siis tema on karastunud suhteliselt. Paar nohu ikka üle elab aga seda ka kuidagi lebolt. Ma ise põen nagu naine ikka püsti ja luban ära surra aga kunagi ei leia aega selleks. Tissitades ei tohi ju midagi kasutada ka :/

  • Avatar
    Vasta Mirell 26. august 2019 at 11:24

    Kuna ma olen lapsest saati tihti haige olnud, siis sõbrad naeravad, et mu ravimikapis on kindlasti ka juba veeväljaajamisrohud 😀 😀 aga kui haigeks jään, siis olen ka ikka siruli ja mõtlen, et peaks testamendi valmis kirjutama. Ravimikapp on suur ja seal leidub kõike, va Sinu proovitud leiud 🙂 oleksin väga huvitatud oma ravimikapi täiendamisest! 😉

  • Avatar
    Vasta Liis 26. august 2019 at 11:24

    Viiruste aeg tuleb ja meil oleks neid asju küll vaja varuda.?

  • Avatar
    Vasta Hanna 26. august 2019 at 11:22

    Praegu oleks see küll ideaalne kingitus. Ühe tegusa aasta ja kolme kuu vanuse preili kõrvalt haige olla pole mingi mee lakkumine ?? pidevalt turtsun ja tatistan, kurk teeb valu ja öösel saan ka vaevu magada ? Niiet kuluksid kohe marjaks ära ?

  • Avatar
    Vasta Viktoria 26. august 2019 at 11:22

    Minule kuluks ära, praegu vedelen angiiniga kodus ?

  • Avatar
    Vasta Silvia 26. august 2019 at 11:21

    Pole ise vist ammu haige olnud, või ma lihtsalt ei pane seda enam absoluutselt tähele, sest nagu teada, siis vanematel ei ole aega haige olla, eriti väikeste laste kõrvalt kes pidevat järelvalvet vajavad, aga sügis koputab uksele koos viirustega, et kuluks üks korvike ravimeid ära küll, neid tooteid polegi veel ise proovinud. ?

  • Avatar
    Vasta Eerika 26. august 2019 at 11:21

    Meile kuluks kinkekorv ära küll! Laps alustas just lasteaiaga ja juba kardan seda haiguste hooaega. Ravimitega oleks ehk kergem see aeg üle elada ?

  • Avatar
    Vasta Taisi 26. august 2019 at 11:21

    Mina sooviks kindlalt osaleda loosis!☀️ Tulekul on 12.klass ja siis sooviksin küll igapäev käia koolis, et õppetööst maha ei jääks, aga ma täitsa kardan seda aega, kui viirused hakkavad levima?
    Kui ma saangi mingi külmetuse või midagi, siis nohu-kurguvalu on mul ~3-4 nädalat ja väga ebameeldiv tunnis olla nohuga ja iga natukese aja tagant võtta kurgutablett, mis tegelt üldse ei aita?

  • Avatar
    Vasta Anneli 26. august 2019 at 11:20

    Mul vist viimasel ajal immuunsüsteem nõrk, sest kui magan öösel aken kinni – suren õhupuuduse kätte, kui öösel aken lahti – suren hommikul nohu ja kurguvalu kätte! Nokk kinni, saba lahti ma ütlen… Hommikuti siis kuristan kurku soolaga, joon teed Carmolise tilkadega, aga ninna ei ole tõesti tahtnud miskit pritsida ? Äkki on mul tõesti mingi viirus kallal, mis tuleks korralikult välja ravida.

  • Avatar
    Vasta Laura 26. august 2019 at 11:20

    Ma olen ka neid nohu plaastreid ostnud ja täitsa head aga normaalset ninarohtu küll mitte alati kõik jätavad peale rohu kasutamist nina mega kuivaks.

  • Avatar
    Vasta K 26. august 2019 at 11:20

    Ilmselgelt on praegu mingi viiruste hooaeg. Tahaks last hoidu viia mängima, aga ei saa ta nohus ja no mina ei tea mida enam ära teha, et ta lahti saaks sellest :/ peale selle olen ise viimast lõppu rase ja ei tahaks ise haigeks jääda! #teretulemastgripihooaeg 🙁

  • Avatar
    Vasta Mare 26. august 2019 at 11:19

    Peab ka neid plaastreid proovima,mul 5a tüdruk pidevalt haige.

  • Avatar
    Vasta Annika 26. august 2019 at 11:19

    Ja meie lapsed ka juba nohused. Ei taha mõeldagi, mis trall siis peale hakkab, kui lasteaias käima hakatakse. Need plaastrid on tõesti väga head seega osalen loosimises, et enda varusid täiendada. ?

  • Avatar
    Vasta K 26. august 2019 at 11:19

    Hirmuga ootan lasteaia ja kooli aega. Väiksem on olnud 1x oma 7elukuu jooksul nohus ja köhas- oli õudsam kui mis tahes gaasivalutrall. Suurematega (8a ja 6a) on juba kergem kui haiged, aga igat asja nemadki ei taha alla neela ega lase ninna pihustada. Olen samuti kasutanud samuti neid plaastreid, super asjad! Igati oma hinda väärt.

  • Avatar
    Vasta Essu 26. august 2019 at 11:18

    Minu koduapteeki kuluks küll täiega kraami ära. Hetkel piigad (3a ja 4a) nii tatised. 7 korda päevas teeme auru. Väiksem sai esimesed 3 poolikut päeva lasteaeda proovida ja nüüd on mõlemad tatised. Ma olen vaikselt juba meeleheitel kuna ma pean septembri alguses tööle minema ja suurem laps pole lasteaeda veel elus näinudki, siis on lood päris nutused. ?

  • Avatar
    Vasta Liis 26. august 2019 at 11:17

    Meie perele kuluks see kinkekott täiega ära, sest kohe hakkab lasteaed ja siis ei saa muud teha kui lapsi ravida vaid ? Niiet osalen loosis!

  • Avatar
    Vasta Ivika 26. august 2019 at 11:17

    Just olin lapse nohuha hädas ja mitte midagi ei aitand, äkki peaks ka siis neid proovima ?

  • Avatar
    Vasta Eve 26. august 2019 at 11:16

    Sooviks väga seda kinkekorvi,mu neiul koguaeg nohu ja siis jäävad tavaliselt kõrvad ka haigeks

  • Avatar
    Vasta Mirjam 26. august 2019 at 11:15

    Mallu kuule, ole hea, soovita, kust lehelt oleks kõige mõistlikum kirstu valida? Konkreetselt enam kaua pole jäänd, juba üle nädala haige, joon teed ja kasutan mingit nohurohtu ja kurgutablette, aga kasu ei essugi. Selline elava laiba tunne on, nii nii valus ja vastik ja väsinud ja rõve on olla..

  • Avatar
    Vasta Karin 26. august 2019 at 11:15

    Ega need külmad ilmad kaugel pole.

  • Avatar
    Vasta Tiia 26. august 2019 at 11:15

    Kui tegemist on loodusliku kraamiga prooviks ka, olen allergik ja väga “mõnus” on haige olla.

  • Avatar
    Vasta Liisu 26. august 2019 at 11:14

    Ka meie perel on need plaastrid aidanud ka pere kõige pisemat! Niihead ja need tõesti toimivad! Faryngol olek kasutand kurgul ainult lutsukomme (looduslikud ju) ja pole spreisi julgenud kasutada enamasti ei aita ja ajavad lihtsalt öökima kui Pean neid kasutama?

    Mehel krooniline nohu seega oleks hea katsetada küll uusi tooteid kas ja kuidas mõjuksid need talle kui kroonilise nohuga mehele ? 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. august 2019 at 11:37

      maitses jah rõvedalt, kui aus olla 😀

  • Avatar
    Vasta Mariliis 26. august 2019 at 11:14

    Tore, et terved olete jälle 🙂
    Soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Merilyn 26. august 2019 at 11:13

    Mina olen väga valmis sügisele selle kinkekorviga vastu minema. Eelmine haiguseperiood otsisin ka paaniliselt ringi leevendust, et magadagi saaks, aga neid kahjuks silma ei jäänud.

  • Avatar
    Vasta Iris 26. august 2019 at 11:13

    Ega paha, ei teeks see kinkekott kuna meil hakkab varsti kool ja esimene klass siis varuks igasuguseid häid rohtusi et ei peaks koolis väga puuduma sest ta väga tahab kooli uus ja huvitav ???

  • Avatar
    Vasta Ketu 26. august 2019 at 11:13

    Meie ka fänname neid plaastreid! Ei ole mingite eeterlike õlidega jahmerdamist jms, kleebid plaastri pidžaama külge ja laps paraneb võluväel! 😀 Ma ei kujutaks meie elu, haiguste perioodil, ilma nendeta enam ettegi!

  • Avatar
    Vasta Eve 26. august 2019 at 11:11

    Plaastreid olen lapsele ka ise kasutanud – tõesti super asi leiutatud ! Heameelega prooviks kõike ülejäänud asju ka. Apteegis on valik suur ja sealt leida see õige on päris keeruline. Meil on nasonex see, mis kohe nohuga käiku läheb aga see on pigem pikatoimeline. Teiseks lemmikuks on Laryguard mustsõstramaiselised imemistabletid, kurguvalu ununeb kiirelt 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 26. august 2019 at 11:10

    Olime ka just tütrega koos haiged, seega kuluks selline kraam väga ära!

  • Avatar
    Vasta Heelika 26. august 2019 at 11:10

    Ned aroomiplaastrid on mega head! Alati Eestis käies üritan võimalikult mitu pakki kaasa osta. Käisin kodulinna 7 apteeki läbi ja sain aind 3 pakki kaasa ostetud suvel, ju on tõesti hea kraam.. Nüüd lasin ka just tuttaval tuua ja sai ka aind 1 paki mitme apteekipealt kokku ☹️ Soovitan ☺️?

  • Avatar
    Vasta Kristi 26. august 2019 at 11:10

    Me olime just samas nohu-köha jubeduses kodus, lastel ei saanud arugi aga ise ausalt ka juba tellisin kirstu valmis. Ja ma kunagi ei kasuta rohtu aga just selle sama nina sprei ostsin mingi aeg tagasi juba apteegist, kui lapsel oli vaja. Ja algul kui ninna lasin lapsele hakkasid niimoodi pisarad voolama, lihtsalt niiiiiiiii kibe oli ninas. Viskasin selle kuskile ära ja mõtlesin, et appi miks apteeker seda soovitas.. ja nüüd kui häda oli käes, ning teised nina rohud olid otsas. Leidsin selle rinogeli spray üles jälle. Algul oli küll kibe ikka ninas aga tõesti aitas paari päevaga nohust lahti saada! Kiidan samuti!
    Aga kuna kaks last kodus ja kohe see viiruste aeg käes, siis kuluks need plaastrid kindlasti ära. Ning kogu muu kraam. Kurgu jaoks on meil lastel lemmikud veel faringo pulgakommid, aitas kiirelt kurgu valust lahti saada. Sellelt samalt tegijalt nagu see sprey. Nii, et see sprey oleks ka hea järgi proovida veel 🙂

  • Avatar
    Vasta Eve 26. august 2019 at 11:10

    Oi need nohuplaastrid on super asjad. Lastele ööseks nii head ja kiirelt saab nohust lahti ? Tänud tutvustamast ka teisi huvitavaid tooteid mida tasub proovida ?

  • Avatar
    Vasta Jkk 26. august 2019 at 11:10

    Ojaa, ma vajan seda korvi! Jäin hiljuti haigeks ja piinlen samamoodi nagu Sina. Palun leevendust!

  • Avatar
    Vasta Ann 26. august 2019 at 11:10

    Pole eelpool räägitud tooteid kasutanud, kuid haigeks jäädes sooviksin neid kindlasti kasutada. Kuna töötan suurimas pisikute pesitsemiskohas (haiglas) oleks tore saada need tooted endale. Olles ise terve, saan teisi aidata ?

  • Avatar
    Vasta Liis 26. august 2019 at 11:08

    Ma olen ise küll selline, kes iga väiksema nohu/köha ilmingu peale igasuguseid ravimeid hakkab manustama. Kui kohe nohutabletid sisse võtta siis teinekord isegi läheb nii hästi ei hullemaks ei lähegi.
    Nende Rinoquick plaastritega ma teen tavaliselt nii, et kuna mu lapsed on suured ravimivihkajad siis ma une pealt vaikselt kleebin öösärgi külge ja rahu maa peal.

  • Avatar
    Vasta Nele 26. august 2019 at 11:07

    Minu 3 aastane poiss on alatihti nohus ja ometigi käisime eelmine aasta oktoobris adeboidide opil. Siiski on see nohu pidev nuhtlus kallal. Just tema pärast võtaksin heameelega loosis osa,et neid tooteid vajadusel katsetada 🙂 . Siiani nagu apteegist k6iksugu asju proovinud mida tohib 3 aastasele anda aga erilist abi pole nagu olnud. K6ige tõhusam ravi nohule on olnud ikka küüslauk marli sisse ja voodikohale ööseks. 😀
    Kusjuures aitab kyll paremini magada .

  • Avatar
    Vasta Jaanika 26. august 2019 at 11:07

    Mina sooovin, olen sügis/talve perioodil koguaeg haige ? ninasprei rinogel tõesti hea, teisi pole proovinud ?

  • Avatar
    Vasta Kylli 26. august 2019 at 11:07

    Mina peale viimast korda olin hiljuti ka haige. Suvel saate aru?! Ennem seda olin maeimäleta millal. No igatahes loomulikult sai mu tissipuuk ka nohu köha külge. Jube. Tean. Mul muidugi sel hetkel need head plaastrid meelde ei tulnud, et oleks lasknud mehel osta. Ag ma riputasin terve elamise küüslaauku täis. Ilmselt hais oli tappev, õnneks ise ei tundnud ??
    Ja no aurumasin on suurepärane abimees. Terveks me saime ja ellu jäime ☺️

  • Avatar
    Vasta K.K 26. august 2019 at 11:06

    Omg, ma konkreetselt VAJAN seda kraami. Ise ka hetkel jumala laip ja kõik viirused ma alati suudan endale külge korjata. Seega, vajanvajanvajan!!

  • Avatar
    Vasta Liis 26. august 2019 at 11:05

    Ma muidu ei viitsi väga loosides osaleda, aga see on küll mulle. Kuna autoimuunhaiguse tõttu on mu immuunsus niigi kehva, siis aar minutit külmetamist tuule käes või mõni tõbiselt tööle tulnud kolleeg võrdub minu jaoks haigusega. Viimane aasta oli pidevalt nohu, kurguvalu ja nendega kaasnev eriti ebameeldiv väike palavik. Seega rahaliselt toetasin apteeke ikka väga korralike summadega. Kuna varud on ära tarbitud ja sügis kohe algamas, siis oleks ju väga tore neid varusid taas täiendada. 🙂

  • Avatar
    Vasta Merje 26. august 2019 at 11:05

    Mulle kulukd ka kindlasti ära. Kas siis endale või lastele, kes ka vahete-vahel ikka haigeks jäävad.

  • Avatar
    Vasta Kristi 26. august 2019 at 11:05

    Nagu taeva kingitus oleks need tooted meie peres praegu. Täna endal pea paks ja nina tatine. Noorem laps alustas lasteaia teed ja ise lähen tööle tagasi, jube hea oleks kui oleks kodus vajaminevad ravimid igaksjuhuks kohe võtta.

  • Avatar
    Vasta S 26. august 2019 at 11:03

    Soovin loosis osaleda. Hetkel lapsega mõlemad haiged. Ka nohu-köha, hingata valus ja kõik muu. Kuluks ära väga see komplekt praegu…

  • Avatar
    Vasta Kristi 26. august 2019 at 11:03

    Tahaks küll varuks häid tooteid, kui haigeks peaks jääma.

  • Avatar
    Vasta Helts 26. august 2019 at 11:02

    Oi ma ei salli seda sügis-talv-kevad perioodi.. kogu aeg nina jookseb ja kõris miski kiheleb (eks see ole allergiatest ka). 😀
    Mul oleks küll vaja, kuluks kenasti ära. eriti see nohuatribuutika. 😀