NALJAKAS

napikas!

5. november 2019

Käisin eile massaažis. Mõtlesin, et kuluks marjaks ehk ära väike mudimine. Panin aja kirja ja sealt uuriti väga kahtlase moega, et “kas ikka full body?”. Ma olin nagu ei tead, jätke parem jalg mudimata, et ikka jah terve keha, mis muud. Pärast naersin Andrale, et raudselt see “full body” on mingisugune happy ending variant, et miks ta muidu nii imestunud oli, et kas ikka tõesti seda soovin. Samas ei tundunud loogiline, et mingi suvaline perehotellikompleks pakuks lambist erootilist massaaži, seega ma väga ei muretsenud.

Heitsin siis aga lauale pikali ja pull võis alata. Selga jätsin pesu alumise osa, nagu ikka. Ma, loll, olin valinud “deep” massaaži, ehk siis kohe alguses valas see daame mind õliga üle ja hakkas mind mingil kummalisel moel küünarnukkidega masseerima. Tundus see rohkem siiski nagu ta peksaks mind mingi kivirulliga piki selga, sest see oli NII valus. Ometi, põlise eestlasena, kannatasin ma seda pisarsilmi, sest ega suud ka muidugi lahti teha ei julge. Täna on selg nende kohtade pealt nii valus, nagu ma olekski nuuti saanud, seega oleks võind vist siiski enne midagi öelda, kui mind siniseks nüpeldati.

Aga see selleks. Kui see valus osa läbi sai, hakkas selline osa, et ta hakkas aina julgemalt ja julgemalt mu tagumenti masseerima. Esiti jälle küünarnukkidega, nii et ma hakkasin mõtlema, et kas tal üldse käed ka olid, või rippusidki seal mingid köndid, et ta aina selle küünarnukiga mind surkis. Käed tal siiski olid, sest nendega hakkas ta mind muudkui rohkem pepust mudima. Et ikka altpoolt ja altpoolt. Konkreetselt ainult Kardo on mind elus nii innukalt tagumendist masseerinud, seega hakkas mul uuesti veidi hirm, et ma tean küll, kuidas need Kardo “massaažid” tavaliselt lõppevad ja see tundus kahtlaselt sinna samasse suunda tüürivat.

Seda enam, et ta nii raevukalt mudis, ta muudkui hingeldas ja … tegi mingeid imelikke hääli, et mul tuli vahepeal lausa naer peale. Naer läbi pisarate, sest kui ta jalgu masseerima hakkas ja selle tarbes jalgu laiali tõstis, riivas ta mõlemal korral mu vahuhud. Rääkimata sellest, et kui ta juba kintse masseeris, siis läks ta sinna 48374873 korda pihta. Haha, nagu ma olen elus nii palju massaažis käinud ja igal pool tehakse kintsudele ja tagumendile ka veits onju, aga nii, et keegi mul otseselt privaatosi “riivaks” nii mitmel korral, pole enne tegelt ÜLDSE juhtunud. Never. Ja nüüd ma seal vedelesin, selleks hetkeks juba 70% kindel, et ilmselt ühel hetkel ta mu rebale tõmmatud püksid eemale lükkab, mis muud. Jah, seda ma unustasin mainida, et tagumendimassaaži ajal lükkas ta mu alukad täiesti rebadele, mega sujuvalt.

Okei, kui ma seda kirjutan praegu siis ma olen nagu omg, mind molestiti vist ?‍♀️??

Igatahes, mingi hetk oli ta nagu: “Miss, I don’t know if you want, but it’s included in the price…

Do you want stomach massage?”

Ma olin sama rõõmus kui lotovõitja. Jee, ma ei peagi oma klitti mingi massööri eest kaitsma ?

Peale seda tegi ta veits peamassaaži (loe: sügas küüntega mu pead), köhatas, lahkus ruumist ja ei tulnud enam kunagi tagasi. Mul võttis mingi 5 mintsa aega, et aru saada, kas ta läks rahulikult pellerisse või miskit, või on pidu läbi. Lõpuks sain aru, et jah, vist ikka läbi. Kraapisin oma väärikuseriismed kokku ja läksin oma läbimuditud peega oma tuppa tagasi.

Juhub ikka siin ilmas asju. Aga põlise eestlasena oleks ma ilmselt väikse vahuhu lakkumise ka ära kannatanud, sest ega pole sobilik ju kurta, inimene teeb ainult oma tööd ?

 

Loe ka neid postitusi!

24 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta B 7. november 2019 at 22:08

    Mul tuli just meelde. Käisin mehega spas. Mõtlesime, et oo tahaks massaaži. Ma läksin broneerisin ajad. Samas ma olin mehe peale jumala tige, ega ma siis kade polnud. Ta selline foobik mul ??

    Bronnisin talle mehe ja meemasaaži ?? oi raks kui ta sealt tagasi tuli, oli nii endast väljas ????

  • Avatar
    Vasta inimene 7. november 2019 at 20:21

    ?

  • Avatar
    Vasta H 5. november 2019 at 19:40

    Haha, ma vist nii palju erinevates riikides massaazis käinud, et ei tundunud absoluutselt imelik.
    Suvel maksin ise veits peale, et korraliku kintsu-tagumiku massaazi saaksin (tselluliit, you know). Filipiinidel full-body massaazi ajal tõsteti mul jalgu ülesse 😀 Ja seal lamasin alasti, ruumis koos teiste massaazi saavate naistega. 😀
    Osad full-body massaazid on sellised kus masseeritakse full-body vaid selja poolt, teistes lisatakse ka kõhu osa ja kolmandates masseeritakse ka rinnad läbi (sealjuures ei midagi seksuaalset).

    Lisaks käin iga kuu vahatamas (Brasiilia) ning seal peab niikuinii alasti jalad laiali vedelema kui keegi läbi suurendusklaasi su jalgevahet passib. 😀 Mitte midagi seksuaalset ega erootilist selles. Kõik on peas kinni.

  • Avatar
    Vasta Elis 5. november 2019 at 16:28

    Omg ma mõtlesin, et ma olen ainus kellel nii läinud 😀 Minuga juhtus see ka paar kuud tagasi tai massus. Täpselt samamoodi oli kõik ja lõpuks peale kõhu masserimist masseeris ta mu tisse ka? Ja ma ei julgenud midagi öelda 😀 Väga kriiper ikka 😀

    • Avatar
      Vasta K 5. november 2019 at 20:28

      Hahahahha, mul oli sama tai orchid salongis. Sinna enam ei lähe 😀

  • Avatar
    Vasta H. 5. november 2019 at 16:09

    Ma vist eriti häbelik, sest keeldusin isegi sellest, kui näohoolduses teenindaja küsis, kas soovin dekolteemassaazhi ka :)) Samas, kui ta oleks küsimata tegema hakanud, oleks tundunud vist teistpidi imelik ära öelda..

  • Avatar
    Vasta Kristel Pikkas 5. november 2019 at 14:53

    nooimaeivõi…lastel vaikne lõunauni ja kujutan ette milline irve mul näol on sest naeru tagasi hoidmisest…
    aga kes kannatab, see kaua elab…

  • Avatar
    Vasta Miss 5. november 2019 at 13:57

    Mina olin 15!!! Kui käisin massaazis ” pimeda ” mehe juures. Ta mudis väga innukalt mu tisse ning lihased lõppesid ikka konkreetselt jalgevahel. Kusjuures noored tüdrukud said poole hinnaga.

    Nüüd käin ma vaid BaiLanis Tallinnas ja olen enam kui rahul

  • Avatar
    Vasta Anna-Maria 5. november 2019 at 13:45

    Ma ei ole ammu midagi nii naljakat lugenud. Istusin taksos ja hirnusin. Hea, et see siis meesmassöör polnud…Aitäh tuju tôstmast!

  • Avatar
    Vasta Kairi 5. november 2019 at 13:32

    Aitähh huumori eest ? Ma naersin südamest nii , et pisarad lendasid ?

  • Avatar
    Vasta R 5. november 2019 at 13:27

    Kas ma olen imelik, et ma ei naernud kordagi selle loo lugemise jooksul?
    Huvitav juhtum tõesti, aga inimesed kirjutavad siin, et nad ajasid endale toitu kurku ja surevad naeru kätte? Läksin katki vist, et ei ole minu jaoks nii naljakas kui teiste jaoks 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. november 2019 at 13:33

      Miks imelik, huumorimeeled väga erinevad ju

    • Avatar
      Vasta K 5. november 2019 at 18:47

      Me siis oleme kahekesti imelikud ? Ei ajanud see tekst ka mind naerma ??‍♀️

      • Avatar
        Vasta M. 6. november 2019 at 22:30

        Mind ajas 😀 funny

  • Avatar
    Vasta Massaažidest 5. november 2019 at 13:07

    Kui veel mõne massaažistiiliga on massaaž liiga nõrk mõne inimese jaoks (lõõgastavad, väga õlised massaažid, hiina/india vms punktmassaažid), siis ehk veel, aga kui massaaž on liiga tugev ja valus, siis kindlasti ikkagi öelda. Ei pea kannatama valu! Ja kui kardate, et kuidagi massööri solvate, siis öelge lihtsalt,et “mul on väga tugevad pinged ja lihased on valusad, kas saaks õrnemini teha” . Deep tissue muidugi ongi olemuselt süvalihasmassaaž ja võib olla oluliselt tugevam kui klassikaline ja seda ikkagi tasuks võtta nendel, kellel sellist lihasmassi ka rohkem on ja kes on massaažidega juba nö sina peal. Aga alati peaks massöör tajuma ikkagi, kui inimene tõmbub pingest/valust krampi, sest massaaži eesmärk pole lihaspingeid juurde tekitada. Mul endalgi on olnud perioode, kus tahan väga tugevat massaaži, aga kui olen nö selle õige aja mööda lasknud, siis ma ei saa seda võtta, sest lihased lähevad ülihellaks. Siis lasengi mahedamaid massaaže teha. Aga jah, suhtlus massööriga võib täitsa olemas olla, inimesed on ju nii erinevad.

  • Avatar
    Vasta a 5. november 2019 at 12:51

    Tule veel täis suuga lugema, nüüd kopsud putru täis ja läkastan vist pool päeva siin veel takka järgi.? Aga see oli seda väärt?

  • Avatar
    Vasta K.D 5. november 2019 at 12:47

    Saad aru, ma istun rahulikult loengus ja lugesin salaja Su blogi… Mida rida edasi, seda naljakamaks läks. Ma olin lõpuks kõveras läpaka kaane taga peidus ja kõõksusin naerust 😀
    Väga hull!

  • Avatar
    Vasta Kelly 5. november 2019 at 12:45

    ????

  • Avatar
    Vasta Karina 5. november 2019 at 12:21

    Minule pisteti “munad” pihku türgis mašaazi ajal????

    • Avatar
      Vasta Kribu 5. november 2019 at 13:13

      Mulle pisteti munad pihku eestis ühes spaas . Ma pole küll kindel et need olid munad, sest maseerijad olid tai naised ?ja ma olin kõhuli aga midagi mul pihus hõõrdus igatahes ?

  • Avatar
    Vasta Ülle 5. november 2019 at 12:20

    See oli nüüd veits hüsteeriliselt naljakas ja mul kõht nüüd juba valutab naerust 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Kats 5. november 2019 at 12:05

    Appi kui hea’ ei olegi nagu muud lisada, kui, et sain kõhutäie naerda 😀

    • Avatar
      Vasta Merili 5. november 2019 at 12:12

      SAMAA! See viimane lause, I can’t even :D:D:D.

    • Avatar
      Vasta getter 5. november 2019 at 12:56

      hahaa