JUMALAITA

mida te vaatate?

15. november 2019

Ma tean, et korralik eliit pööritab silmi ja ütleb, et ta vaatas telekat viimati 2002 aastal, mitte nagu labane pööbel, kes oma elu ekraani passimisega kulutab. Igatahes, jou, ma see labane pööbel, sest I love TV. Eriti meeldivad mulle need asjad, mida suurem osa liigitab julgelt shit TV’ks.

Mul oli periood, kus ma vaatasin iga jumala päev “my 600 pound life”. Nagu ma ei tea miks, aga lihtsalt vahtisin silmad krõllis, kuidas mõni vend 10 aastat voodis vedeles ja pitsat sõi ja teised teda vahepeal keeramas ja pesemas käima pidid. Nüüd ma võtsin hiljaaegu neli (!) kilo mingi poole tunniga juurde ja nüüd ma enam ei julge seda vaadata, sest kui asi samas tempos jätkub, olen ma järgmiseks kolmapäevaks ise selles saates ja mörisen kuskil voodis, et tooge keegi kausike searasva ja päts saia.

Nüüd on mu lemmiksari 90 days to wed ja kõik selle spin offid, ehk siis “the other way” ja “happily ever after” ja “before the 90 days”. Khm, teeskleme, et ma just kaks posti tagasi ei halanud, et mul pole üldse aega, aga nagu see on nii põnev, et I die. Eile mul oli Kiku külas ja ma olin nagu… Tahad ma näitan sulle best realitit v? Ja näitasin talle 90 days to wedi ja TALLE MEELDIS. Okei, ma tean, et siin on kaks varianti: ta on superviisakas ja valetas, et see talle meeldis. Võiii ta on mu hingesugulane ja meile meeldivad samad asjad ?‍♀️

Üldse need pagana “laa dii daa, ma loen ainult Sirpi ja elus ei kulutaks aega mingi saasta vaatamisele” tüüpi inimesed on nii valjuhäälsed, et ma jumala pikalt ei kõssanud kellelegi, et ma nende sarjadega üldse tegemist teen ja enne vaatama hakkamist tõmbasin rulood alla, lasin tuled pimedaks ja lülitasin isegi arvuti välja, et äkki keegi muidu saab teada, mis labaste huvidega ma olen. Aga ma otsustasin, et suva, tulen siis kapist välja. Seda aint sp, et Instas paljud kirjutasid mulle, et nad ka vaatavad seda, haha!

Kas te teate, et uus hooaeg hakkas? Seitsmes siis. Kaks osa on väljas, netist leiab. Pliis ärge küsige, et kust, sest ma olen super kehv googeldaja ja isegi mina olen 2x selle koha üles leidnud, haha. Ma unustan kogu aeg salvestada seda ja siis nädal hiljem hüsteerias jälle otsin, et kust ma ometi näen, mis edasi saab. Uus hooaeg on paljulubav, eriti meeldib mulle Türgi mees ja USA naine, kes pmst sõnagi teineteise keelt ei räägi, aga on mõlemad nunnud mesinikud.

Igatahes, ma nii haige vend lausa, et ma instas followin ainult a) 80% sõpru b) 10% mingisuguseid kuulsuseid või sellelaadseid vendasid, kes mulle huvitavad tunduvad, c) 10% 90 days to wed casti ja mingeid lehti, mis neist uudiseid teevad. Ma olen ikka saikar küll ?‍♀️

Vaadake, Jorge läks vanglas peenikeseks! Krt… tahaks ka vangi minna. Soovin siinkohal nüüd natsa, et Caroly esindaja mega hullu paneb ja ma satungi vangi, siis teen teile sama enne-pärast pildi!

Neid kahte on nii meelelahutuslik jälgida. See mees konkreetselt kurtis instastoorides, et selle naise huuhaa haiseb nagu kala ja sp ta ei taha taga enam abielus olla. MITTE sp, et see naine tast 90 aastat vanem on…Ja siis naine halas oma stooris vastu, et see tüüp on gei.

Ühesõnaga, kaasfännid, kes teie lemmikud on? Ma pean ütlema, et ma armastan seda Darceyt, kes on ennast konkreetselt trolliks “ilu”oppinud ja üritab iga hooaeg mingit erinevat noormeest endaga abielluma sundima, seda on nagu naljakas ja samas kurb vaadata. Eriti kuidas ta alati mälus peaga kraaksub “I JUST WANNA BE LOVED!!!”.

Aaaaa ja siis see Caesar, kes 4 aastat mingile Ukraina tsikile raha saadab ja on kindel, et nad on koos, aga see eit lihtsalt rahus lüpsab teda. Ups.

Okei, mul hakkab ikka vaikselt imelik, et ma seda sarja vaatan, aga nagu ma ei saa midagi teha, et ma seda luvvin ja ma pole kunagi elus kellegagi sellest rääkida saanud, sest ma ei tea kedagi teist, kes seda vaataks ??? Ühinegem! ?

Ja üks asi veel: vaatasin neid suunamudijaid. See Vahur seal on nii armas, et tahaks teda kohe kutiplutitada. Selline “world peace” ja “päikest!” vend, aga nii siiras ja tore tundub. Saade ise on muidugi suht lambine, aga ometi iga reede, nagu aamen kirikus, ma seda vaatan. Saikar olen vist ?‍♀️

EDIT: Ok vaatasin nüüd suunamudija lõpuni ja see lõpp oli ikka eriti dramaatiline, aga nii armas, et nad koos ära läksid. Muidugi arvestades igast võtteaegu, siis ma pakun puusalt, et seda mudijate värki filmiti MAX 2 nädalat kui sedagi, ehk siis 2 nädalat vast saab ikka inimene hakkama ilma puuviljadeta voodis või mis 😀 Vahur nuttis nagu üks neist oleks kutse Siberisse saanud ?

 

Loe ka neid postitusi!

71 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Masha 19. november 2019 at 22:31

    Minu lemmikud uskumatud ja arusaamatud (only greencard) paarid on olnud azan ja nicole, danielle ja mohamed, anfisa ja jorge, coltieeee ja larissa, hazel ja tarik..
    Muidugi darcey suudab ka mitu hooaega ikka jälgima panna, jesse oli ka paras frukt.. ??
    A ja michael ja angela..
    Jumal neid nii palju, ei tule kõik meelde..
    Väga lahe, et ka neid kes tõesti on abiellunud ja siiani koos, lapsed ..
    Jumaldan seda tsirkust.. ❤❤❤❤
    Uued osad jah väljas juba, ootan ära millal tlcsse tulevad.. väidetavalt 2 ndl päras ?? can ‘t wait!!!
    Õnneks mul mõned tuttavad ka jälgivad neid saateid.. on kellega muljetada ja imestada ??

  • Avatar
    Vasta Kassiomanik 19. november 2019 at 00:07

    Mulle meeldib ka igasugu sitta vaadata.
    Olen vaadanud netist eestimaiseid järgi nagu prooviabielu, rannamaja, naistevahetus, jane ja urmet+10 jne
    Meeldib vaadata, kus osalejad on “lihtsakesed”. Eriti palju vaatasin sellist saasta puhkehetkedel perioodil, kus mul oli vaja väga rasket vaimset tööd teha (magistritöö kirjutamine+ palgatöö). Need saated on nii labased ja nende inimeste probleemid tundusid nii primitiivsed, et kuidagi vabastav oli lõõgastuda nende saatel. No sinu saadet vaatasin ka. Kui Lende sitahunnikus istus, siis mõtlesin ka, et oh kui tore, lapsel pole mingeid muresid, on isegi sita sees õnnelik:)

  • Avatar
    Vasta Reelika 18. november 2019 at 16:28

    Mina vaatan ka seda 😀 Aga nüüd avastasin, et sel nädalavahetusel nagu uut osa polnudki? Millal algas uus hooaeg? Ma ei suutnud oma salvestustest neid leida 🙁 Ma vaatan TLC pealt. Jube raske on üldse aru saada, milline osa on uus või kordus. Vaatan ka veel My Kitchen Rulesi. Seda ka kõik hooajad vaadanud 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 18. november 2019 at 16:14

    Eriti vahva kui mul üks sõbrants teisest linnast külla tuleb – siis lösutame nädalavahetuse hommikul niikaua TLC ees, kuni kõht tühjaks läheb ja kark alla tuleb võtta. Muidu üksi seda TLC ei jõuagi vaadata, pigem hoian Kardashianidel silma peal – neid osi piisavalt harva, et jõuab järge pidada 😀
    Mu mees naerab, et ise olen doktorikraadi omandamas ja vaatan siukest meelelahutust – ma ei leia seost ta jutus 😀 Meelelahutus peabki meelt lahutama ja ajul puhata laskma 😉

  • Avatar
    Vasta K 18. november 2019 at 13:16

    Vaatan ka seda 90 wed saadet, aga ei saa hästi aru, millal uued osad on. Kas nüüd enam üldse on? Enne jooksis laupäeviti ju see “Other way”, aga see sai vist nüüd läbi.

    Esikoha saab aga “Armastuse saar”. See on lihtsalt parim 🙂

  • Avatar
    Vasta Birks 18. november 2019 at 12:56

    Mulle meeldib ka vahepeal igast haigeid asju vaadata 😀 nt mingite paksude voodis lamajate saateid ma ka vaatan, noh mingi haige fetiš ma räägin 😀 ja siis ma lausa triggerdan nende paksude peale kui nad arstile mõtlevad igast vabandusi välja miks nad ikka seda kaalu alla ei saa ja miks nad juurde võtavad. Ja siis kuidas need pereliikmed toovad tonnide viisi sellele voodis lamajale toitu ise samas nuttes ja halades kuidas nad ikka hullult hoolivad oma lähedasest, aga noh süüa on ju inimesel vaja. Ma ei või 😀

  • Avatar
    Vasta Helina 18. november 2019 at 08:06

    Ma vaatan ka neid saateid, täies mahus ei viitsi end vaevata, aga youtubest võimaluse korral saab paraja pildi kokku panna küll.

    Ükskord vaatasin klippe Extreme Cheapskatedest ja ma ei suuda siiani üle saada, kuidas mõni kasutab kellegi kadund sokke endal sidemete asemel ja teine kiletab reaalselt terve maja ära ekstreemse puhtuse tõttu ???

  • Avatar
    Vasta Lily 18. november 2019 at 03:04

    Love Island on tipp jaa, soovitan! See on ainus reality, mida ma kõik viis hooaega olen viitsinud ära vaadata. Just lõpetasin selle suve hooaja ja ootan pikisilmi järgmist!

  • Avatar
    Vasta Triin 17. november 2019 at 19:03

    Ma vaatan ka seda 90days to wed ja kõiki neid alaliike.

    Selle Caesari lugu ma ei viitsi enam jälgida, sest teda googeldades tuli välja, et nii tema kui ka see Maria on tegelt sinna palgatud näitlejad ja mingit lovestoryt seal pole vaid puhas bullshit…

    Lisaks saavad seal saates osalejad iga osa pealt ka päris normaalset rahhi…

  • Avatar
    Vasta Marek 17. november 2019 at 17:19

    Tere. Tore lugemine. Vb huvitab sind nt vanade kodude(roimade) korrastamine? Me koos naisega vahtisime. Saate nimi on Fixer Upper… äge ja humoorikas. Perefirma teeb inimestele maju korda. Saab ägedaid ideid ja lihtsalt tore. Meie jaos üks varjupool kh – tahaks ise kh nii suurt eelarvet et saada selline inistuste kodu?

  • Avatar
    Vasta Jantsu 17. november 2019 at 10:47

    Olen juba aastaid jälginud. Kahjuks ei pääse enam sinna lehele kust varem vaatasin. Pean uue kiiremas korras leidma.
    Samuti vaatan Teen Mom igas varjandis, aga hakkab vaikselt yle viskama ja Home and Away.

  • Avatar
    Vasta Kaija 16. november 2019 at 23:03

    Ma vaatasin varem MKRi, aga nüüd enam ei viitsi ja hetke lemmik on My House Rules.
    Aga ega TLCd vaadates sellest 90 days’ist ka mööda ei saa. Mulle on kõige rohkem jäänud silma see blond tüdruk, kes oma Azanit kogu aeg taga ajab. No issand halasta küll, kui loll saab üks tšikk olla?! ?‍♀️Ma arvan, et ta tegelt saab ikka ise ka aru, et see kutt teda ei armasta, peaasi et lihtsalt eetrisse saada… Võiii siis ta on ikkagi lollim, kui ma arvan??‍♀️

  • Avatar
    Vasta Lulu 16. november 2019 at 22:28

    Mina vaatan ka seda ja selle kõiki osasid, ainult vahel ei saa aru millal kordab ja millal mitte….Minumeelest see haisemise teema oli Daniellil ja Mohhamedil 😀 Aga võibolla Alladini naisel haiseb siis ka ??? Ceasarist on nii kahju, ta vist reaalselt usub et iga kuu paar tonni saata on OK , peaks endale ka sellised austajad sebima ja siis diivanil nina nokkima ja ilusaid selfisid tegema 😀 Pappi tuleb uksest ja aknast… Minu lemmikud on Azan ja Nicole, ma arvan ka et Azan laseb valusalt ûle ja Nicole ainult pritsib pappi ja unistab…veel meeldib Angela ja Michael, Pedro ja Chanteli perekonnad on võrdselt hullud….Lemmik sari ???

  • Avatar
    Vasta Birx 16. november 2019 at 21:04

    Vaatan ka TLC paksukesi ja siis eriti meeldib mustlaste pulmad.

  • Avatar
    Vasta Regiina 16. november 2019 at 20:55

    No aga love island? Ma armastan seda!!!!!

    • Avatar
      Vasta Helina 18. november 2019 at 08:02

      Ma vaatan alati Love Islandi klippe juutuubist, kui vähegi näidatakse. Eriti AU oma 😀

  • Avatar
    Vasta HS 16. november 2019 at 19:27

    U my soulmate. Ma pm vaatan ainult paari tv-show’d ja nendeks MKR, 90 days igas mõeldavas variandis ning 600-pound life. Pole isegi häbi. Elus peab huumorit ka saama. Ofc ma googeldan kõiki saates osalejaid, sest kuidas ma muidu kõike nende suvaliste inimeste eludest teaks? ?

  • Avatar
    Vasta Aire 16. november 2019 at 18:42

    Vaatan ka seda sarja. TLC näitas uusi seerjaid pühapäeva õhtuti mingi 22 või 23 ajal. Praegu seal nädalavahetusel kõik kordused.

  • Avatar
    Vasta Marit 16. november 2019 at 18:23

    Jep, armastan ka kõiki neid 90 days saateid.

  • Avatar
    Vasta Triin 16. november 2019 at 18:10

    See mu lemmik sari ?? love it noh!

    Lemmikuteks on Loren ja Alex. Nii nunnud koos 😀 Anfisa meeldib ka.

  • Avatar
    Vasta Ann 16. november 2019 at 17:29

    Ma ka olen selle saate iga variandi hull, nüüd juba on see, et kui kodus pole õigel ajal, siis vaatan järgi kõik ? mees ei saa aru, et kuidas ma suudan sellist jama vaadata, aga juu siis ikka naistel draamat ja hala on vaja ? Darceyd vaadates alati umbes vangutan pead ja mõtlen, et no johhaidii, kui pulmanäljas võib olla ikka ??

  • Avatar
    Vasta Anni 16. november 2019 at 17:22

    Ha ma vaatan ka neid 90 days asju ja jälgin kõiki instas ka nagu psaiko. Naersin praegu ikka mõnusalt omaette kõvasti su teksti lugedes 🙂 ja ma ei varja ka vaatamist – täna just sõber kutsus õhtul välja sööma/kohvi jooma, aga laup on minu püha õhtu 🙂 mis siis, et järgi saab ka vaadata.. ? see Ceasar tundub vahel nagu oleks palgatud… ei saa olla ju nii naiivne päriselt keegi :/

  • Avatar
    Vasta TN 16. november 2019 at 16:49

    Ma vahel vaatan 300kg fatsosid ja mõtlen et oi, ma ei olegi nii rõve vaal, kui ma arvasin, sest no vaata seda… Ja siis tunnen ennast nii normaalse inimesena, win! 😀 aga nüüd keerati mu telku paketist TLC lambist kinni (tänks, elisa, et lambist pakette muudad) ja pole viitsinud seda uuesti sebida.

  • Avatar
    Vasta Kel 16. november 2019 at 15:42

    Ma 1000%. Ma tõmban kõik 90 day to wed ja kõik need lisad endale ühelt leheküljelt alati enne kui need meie TLC kanalile jõuavad ja ostan veini ja vaatan, see on mu quality time. ?? Mu peika toetab ka mind selles ja vaatab kas uus osa väljas juba netis et mind rõõmustada sellega ??? see on sa best. Mingi aeg vaatasin ka neid rasvunud inimesi kogu aeg aga nüüdseks kõik osad ära vaadatud mitu korda ja nüüd ka väga ei vaata neid enam. Aga 90 day fiance on lihtsalt best meelelahutus ja aeg iseendale ??

    • Avatar
      Vasta Kadi 17. november 2019 at 19:41

      Milliselt aadressilt neid vaatad?

  • Avatar
    Vasta Vaike 16. november 2019 at 14:44

    Mad Men, This Is Us ja kodumaine Pilvede all.

  • Avatar
    Vasta Põmm 16. november 2019 at 14:38

    Jessss, minu lemmikud ka nii 300-kiloste saade ja need 90-days kõik vormid! Mu neljane ka vahel palub et vaatasime seda paksusaadet ?

  • Avatar
    Vasta Elise 16. november 2019 at 14:38

    Ma ei saa reaalajas tavaliselt 90days’i vaadata, siis vaatan pühapäev või esmaspäev järgi. Vaatame mehega koos ja ta ka ikka kergelt fännab. Väga lahe ikka. Tegelt TLC-s palju lahedaid saateid seega jah. Aeg-ajalt stalkin neid instas ka ja lahe on vaadata kui neil läheb hästi. Saavad lapsi ja on õnnelikud. Mõne paari puhul mõtled küll, et see küll püsima ei jää ja mees/naine on vaid green cardi pärast suhtes. Aga jh uus hooaeg tundub kreizi.

  • Avatar
    Vasta Mamm 16. november 2019 at 14:34

    Mul on tunne, et viimase pildi tekst oleks rohkem Mohamedi ja Danielle paari kohta? Ma muidugi ei tea, vb pildil oleval paaril oli sama jama ?? Üsna sarnaste omadustega paar 😀

  • Avatar
    Vasta Stella 16. november 2019 at 13:57

    Mõni kuu tagasi hakkasin vaatama ja lemmik. Lapsed magama ja korduseid kerima.
    Darcy ja see Ceasar minu huviorbiidis samuti.
    Vahepeal oli selle memmepoja draamad ja enda naisele politsei kutsumine ka teema?
    Tänu sellele olen ka hilisõhtul seda armastuse saart vaatama hakanud ja ei saa enam silmi ekraanilt. Ei tea, miks kutsub aga kutsub. Osatakse ikka teha sarju ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 16. november 2019 at 13:57

    Minu lemmikseriaal on see ka ja vaatan igas variandis?
    Enne meelis mulle Paola ja Russ, aga mu arust see eit on peast puhta soe, varem tundus normaalne. Ja Darcey oli ka mu lemmik, aga nüüd arvamus nii muutunud tast, iga osa ainult pillib, Instas ka follown teda ja no ei ole ta normaalne, aga samas teda nii huvitav vaadata jälle?Kõige häirivam paar on Chantel ja Pedro, no ei suuda vaadata ja Chanteli pere ajab ka täiega närvi, et oma nina igalepoole topib, nende saadet ma ei vaata, paar korda olen üritanud, aga ei lähe peale üldse.
    Aga Jorge-i ei tunne üldse ära, nii ootan kunas ta vanglast välja saab, tahaks teada kas Anfisaga saavad kokku uuesti, loodan et ikka saavad. Anfisa seriaalis tundus täiega bitch, aga Instas jälgin teda ja mulle täitsa meeldib ta. Ma jälgininstas kokku 100 inimest ja arvan et 25% on 90 day fiance staarid?

  • Avatar
    Vasta Eva 16. november 2019 at 13:46

    Vaatan minagi youtubist, instagrrammist seda sarja. Tean täpselt millest räägid.
    Kindlat lemmikut pole. See Venemaa plika kes ameerika peikale sarvi tegi sünnitades musta lapse oli tase omaette muidugi ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. november 2019 at 13:47

      Jaaa, ma alles lugesin selle kohta, et nagu wtf, saigi päriselt musta lapse? 😀 Ma arvasin, et see nali 😀

      • Avatar
        Vasta Eva 17. november 2019 at 14:14

        Ma ei saa kahjuks nendest ja lapsest fotot siia laadida. Teine hooaeg oli kui ma ei eksi

    • Avatar
      Vasta Katrin 16. november 2019 at 13:58

      Mida, mida, kellest jutt? ?

    • Avatar
      Vasta Egle 16. november 2019 at 18:53

      Kes see vene naine on?Ma ka suur fänn aga minust on see uudis kuidagi mööda läinud??

      • Avatar
        Vasta Jantsu 17. november 2019 at 10:41

        Aleksandra ja Josh.
        See tädi muidugi räägib et kuna tal enda isa pidavat must olema, siis geenidest ?

    • Avatar
      Vasta Keit 16. november 2019 at 22:35

      Kuidas see minust mööda on läinud? Arvasin et olen algusest peale kõiki hooaegu näinud!!! Millal see oli?

  • Avatar
    Vasta Liis 16. november 2019 at 13:39

    Seda saadet ei ole ma vaadanud, aga muidu ma vaatan ka väga palju välismaiseid seriaale, üks lemmikuimaid on grey anatoomia. Aga peale sinu posti lugemist peaks täitsa seda saadet vaatama. Mul poisssõber vingub pidevalt, et ma vaatan neid seriaale nii palju, aga mis see üks siis juurde ära ei ole ??

  • Avatar
    Vasta Keit 16. november 2019 at 13:38

    Ainus asi mida ma telkust vaatan on 90 Days ? Need hallid ja uinutavad Eesti seriaalid ei ole minu ampluaa ja nii ma siis vaatangi seda yhte asja. Aastaid! Ei tea mis elamust ma sealt otsin aga kuidagi haarab see saade. Paljud osalised ei meeldi yldse ja neid siis kerin edasi (n: Paul ja Karine, Angela)
    Hea maitse sul Mallu ? cheers!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 16. november 2019 at 13:38

    “90 päeva…” on oodatuim telesaade praegu üldse, nii et ära põe, me kõik vaatame.

  • Avatar
    Vasta G 16. november 2019 at 13:32

    Ma vaatan ka seda saadet aegajalt, aga ma ei saa never aru, millal TLC näitab kordust v uut osa. Kõige huvitavamad ikka need draamad, kui nad seal stuudios on ja räägivad, kui neid osasid näen, siis vaatan eriti suure õhinaga kohe ??

  • Avatar
    Vasta Marilin 16. november 2019 at 13:24

    Hahahhaaa. Mul on 90day finace ja nende spinnidega. Lisaks “unexpected:teenage and pregnant” holy moly.

  • Avatar
    Vasta L 16. november 2019 at 13:16

    Olen vaadanud vähemalt neli aastat ja laavin seda. Sel hooajal lemmikud nosex Tim ja meeleheitel Darcey. Üld lemmikud Nicole ja Mohhamed.Ja Azan ja Nickol,kes never ei abiellu ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 16. november 2019 at 13:16

    Mulle meeldis kõige rohkem vaadata sealt Azan ja Nicole’i. Darcey ka hää. Mul sõbrannad kahjuks ei mõista mind nagu sul ? häbenen ja vaatan edasi ?

  • Avatar
    Vasta Triin 16. november 2019 at 13:11

    Haha. Sama. Mingi aeg tagasi vaatasin ainult paksusaateid ja alati läks kõht selllepeale meeletult tühjaks ? Nüüd vahin sedasama 90 päeva pulmadeni saadet ja olen 100 protsenti fänn. ??

  • Avatar
    Vasta jkk 16. november 2019 at 12:59

    Ma avastasin 90 days , the pillow talk. Kus siis eelmiste hooaegade osavōtjad vaatavad oma kodus diivanil vōi voodis uusi osasid,, kommenteerivad saadet. Väga äge on see ka!

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. november 2019 at 13:48

      Ma vaatasin kaht osa, aga mai tea, kuidagi nagu… lamp ?‍♀️?‍♀️

    • Avatar
      Vasta Katrin 16. november 2019 at 14:10

      Kust seda vaadata saab?

  • Avatar
    Vasta L 16. november 2019 at 12:56

    Olen neid saateid vaadanud vähemalt neli aastat ja ma so in love ?? minu lemmik see hooaeg on nosex Tim ja armujanus Darcey. Muidu üld lemmikud on Danielle ja Mohhamed. Ja Nicol ja Azan,kes never ei abiellu.

  • Avatar
    Vasta Liina 16. november 2019 at 12:52

    Vaatan ka seda sarja ja lihtsalt parim. ? Isegi mu mees hakkas minuga vaatama.

  • Avatar
    Vasta Landa 16. november 2019 at 12:44

    Nii naljakas. Ma olen ise ka mega 90 days to wed fänn ja samuti kõik sellega seonduvate sarjade ,aga ma ka ei tea kedagi ,kes peale sinu seda vaataks ? ja mul veel sinna meepotti kardashianite saated lisada. No ei tea, ühe korra vaatasin ja täiesti hooked ? Ma ei tea kedagi ,kes neid peale minu vaataks ? ETV pealt tuleb elu all pool nulli ka ,mida ma olen algusest peale jälginud. Nii huvitav on vaadata ,kuidas nad seal alaska mägede ja metsade sees hakkama saavad. Seda sarja vaatab mu äi ka. Nii ,et sellega ma täitsa üksi pole ? Kui mõne jaoks on raamatu lugemine mõnus lõõgastav tegevust ,siis no ma armastan teleka vaatamist. Õnneks mul elukaaslasele meeldib see ka väga ja iga õhtu fänname mkri koos.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 16. november 2019 at 12:41

    Ma armastan ka neid sarju pluss siis veel kate date ja kate +eight ? siis vaatan veel seda ootamatu(kus teismelised lapsed saavad) ausalt ma pole veel ise ka aru saanud miks ma seda teen jaa siis veeel vaatan outdaughter sarja ka ? ausalt mul pole vaba aega palju aga noo ma pean neid nägema. Ehk siis teen seda oma une ajast ? ja kui vaatan peidan puldi ka ära et mees kanalit ei saaks vahetada või seda salvestust kinni panna ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 16. november 2019 at 12:40

    Mu lemmik “Ajud riiulisse” saated need. Nii hea kerge meelelahutus! Ja ma isegi ei varja, et neid jumaldan. ??
    #maühinen

  • Avatar
    Vasta Greete 16. november 2019 at 12:35

    Ma pole seda ammu vaadanud, sest mul pole enam TLC kanalit 🙁
    Aga…. MIKS Jorge vanglasse läks???? see eit käis tal vangla vahet kogu aeg ju?

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. november 2019 at 13:49

      Jorge eit pole kunagi vanglaga asja olnd. Jorge müüs narkotsi.

      • Avatar
        Vasta Katu 16. november 2019 at 16:51

        Ûhinen klubiga ? lapsega kodus olles hakkasin seda paksu saadet vaatama ja siis samal ajal imetades ja õgides ei tundnud üldse syymekaid, kuna mu 68kg tundub lebo 300kg kõrval ? ja siis lisandusid need outdaughter, counting on ka 90 days muidugi..siiani ootan, et laupäevaseid osi vaadata. Aga mu suurim lemmik hetkel on brittide love island..näitab hetkel kyll 2018 osasid aga oled hooked ja loodan, et ka 2019 tuleb ka kana11st kohe otsa ?

  • Avatar
    Vasta Liis 16. november 2019 at 12:34

    Ma pole ammu jälginud seda saadet. Aga miks Jorge vanglas oli/on ?

    • Avatar
      Vasta Helina 18. november 2019 at 08:13

      Müüs narkot, jäi vahele sellega. Eks naise pillav elustiil oli vaja kuidagi kinni maksta.

  • Avatar
    Vasta epp 16. november 2019 at 12:32

    Minu lemmik seriaal TLC’st on sellest usklike perest kus on mingi 17 last ja need lapsed järgemööda abielluvad ja lapsi saavad. Isegi instas pean neid jälgima ja ootan uut osa või hooaega rohkem kui jõule 😀

  • Avatar
    Vasta Tk 16. november 2019 at 12:30

    See on PÜHA sari!! Keegi ei tohi segada mind ?? Ainus sari, misa vaatan üldse ja sunnin meest ka vaatama, ups.
    Minu lemmikud on Angela ja Darcey. Täitsa hullud naised.
    Cesari kohta instas korduvalt öeldud, et see fake suhe, ta on näitleja ja lihtsalt actioni pärast aetakse seda lugu.

  • Avatar
    Vasta Eve 16. november 2019 at 12:28

    Haha reaalselt on 90days parim saade ever. Ei jõua ära oodatagi, et uus osa tuleks ja siis juba netist uurin mis järgmine kord juhtuma hakkab. Ja no ausalt, seda Darceyd on mõnikord niiii piinlik vaadata, et ma pean täiesti silmad kinni panema kui ta jälle mingi mega mälus ja ulub kuidas keegi teda ei armasta. 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 16. november 2019 at 11:24

    Uh, mulle nii meeldib peale pikka ja stressi täis tööpäeva vaadata siukseid kergeid sarju, kus ei pea väga keskenduma ja mõtlema. Näiteks nagu ka see 90 days wed/fiance ja see 600pound elu. Samamoodi meeldivad mulle igasugused ladude, garaazide ja majade oksjonid
    Muideks instast on näha, et ka see Jorge naine anfisa on korraliku muutuse läbi teinud. Nii ilus fitness staar.

  • Avatar
    Vasta Altius 15. november 2019 at 23:08

    OMG, minu seriaal 🙂 päriselt, isegi mees on hakanud minuga vaatama. Ootan juba laupäeva õhtut., sest pean teada saama, mis Caesarist ja Mariast saab 🙂 eelmine kord nägin, et Maria siiski eksisteeris. Ja see Angela…bitch 🙂 Ma olen FB-s ka seal 90days grupis, sealt saab uut infot kiiremini kätte.

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. november 2019 at 23:37

      Angela ei ole tegelt bitch ju 😀 Ta lissalt vana ja ebakindel mutt oma ühe munaga 😀

      • Avatar
        Vasta Gellu 16. november 2019 at 12:54

        Hahahha, väga hea! Ma armastan 90 day sarja. Ma vaatan tlc pealt ja iga laupäeva ôhtu on minu püharahuaeg, kus ma istun ustavalt 3 h diivanil ja vaatan 😀

  • Avatar
    Vasta Merilin 15. november 2019 at 23:05

    Sama siin. Kõik hooajad nähtud pluss instagramis vaatan, mis nad edasi toimetavad ja mis naljapilte neist kokku on pandud. Koom 🙂

    • Avatar
      Vasta Liis 16. november 2019 at 13:38

      Seda saadet ei ole ma vaadanud, aga muidu ma vaatan ka väga palju välismaiseid seriaale, üks lemmikuimaid on grey anatoomia. Aga peale sinu posti lugemist peaks täitsa seda saadet vaatama. Mul poisssõber vingub pidevalt, et ma vaatan neid seriaale nii palju, aga mis see üks siis juurde ära ei ole ??

  • Avatar
    Vasta Keidy 15. november 2019 at 23:05

    Pffff, pohh! Koguaeg ei jõua olla ilus, tark ja osav, vahest peab vaatama sarju sellest, kuidas mõni perekond ohjeldamatult sigib või mõni ohjeldamatult sööb või mõni nii loll on, et karju või appi #TLCforlife #lovemesomeTLC

    • Avatar
      Vasta Kadi 16. november 2019 at 12:49

      Minu lempar ka??

  • Avatar
    Vasta Ave 15. november 2019 at 22:58

    Jepp, ka süüdlane! Mehega koos veel vaatame ja ootame uusi osasi. Elame kaasa ke, et eiiii ärge andke Darcile juua!? Ja iga kord kui uut paari näitab, võtab kohe ohkama, et ahh need veidrikud ka olid siin saates ?