NIISAMA JUTTU

aastakokkuvõte 2019

30. detsember 2019

Aastaid olen ma seda aastakokkuvõtet teinud, mille Daki kunagi lõi. Eelmise aasta oma on nt siin. Aga tore ju ikka uuesti teha!

1. Mida sa tegid aastal 2019, mida sa polnud varem teinud?

Hmm, ma olen üsna kindel, et ma midagi uut ikka tegin, aga mida? Oo, ma suutsin leida lausa kolm ehitusmeest, kes mind üle EI lasknud ja tegid head tööd (oskan nüüd soovitada tapeedipanijat, kiviparketipaigaldajat ja siseviimistlejat). Ma olen kindel, et ma tegin mingisuguseid asju veel, mille üle saan uhke olla. No, et käitusin mõnikord ka mitte nagu 12 aastane ja jälle, tegelesin selle ego maha surumisega. Mitte, et ma ennegi ülearu egoistlik ja ülbe oleks olnud, aga mida aasta edasi, seda enam ma tegelikult ei taha tülitseda ja vaielda. Võõrastega pole mõtet ja omadega veel eriti vähe mõtet.

2. Kas sa pidasid kinni oma uusaastalubadustest? Kas annad uusi lubadusi?

Ma ei mäleta, et kas ma andsin lubadusi? Tavaliselt lugejad mäletavad rohkem mu lubadusi haha. Aga aasta tagasi oli mul kuune beebi lisaks kahele suuremale röövikule ja ilmselt vähemalt endale ma lubasin seda teemat rokkida. Ja ei tahaks küll enda saba ise kergitada, aga see aasta on TEGELIKULT nii lebolt läinud. Et jah, muidugi vahepeal on tüütu ja väsitav ja mida kõike, aga ma olen rahul iseendaga (ja Kardoga), et me oleme suutnud enamuse ajast olla rahulikud, rõõmsad, armastavad ja ägedad vanemad, niiet mu järgmise aasta lubadus on jätkata samas vaimus.

Ahjaa, oma e-poe tahaks ka valmis saada, et saaksin oma tuusasid pusasid ja särke lõpuks päriselt ka müüma hakata. Siiani olen proovinud üht ja teist firmat, aga kvaliteediga on probleeme olnud, tahaks IDEAALSET kohta, et julgeks rahuliku südamega kuskil neid toota. Ideid on mega palju.

3. Kas keegi su lähedastest sünnitas?

Jaa, lausa kaks ja umbes kuu ajase vahega! Nii äge on käia sünnitusi pildistamas, aga kui need on su enda lähedased sõbrad, siis see kuidagi nagu ühendab ja suurendab sõprust veelgi, sest ma võtan seda küll nagu suurimat tunnustust ja usaldust, et sellisel hetkel mind kaasa kutsutakse. Umbes nagu kassid, kes kõhu paljastavad ja selili keeravad, et suurim usalduse märk ?

4. Kas keegi su lähedastest suri?

Kuule jah, mul ema just ükspäev saatis smsi, et mu vanaisa olla ära surnud.

5. Mida sa sooviksid omada aastal 2020, mis puudus aastal 2019?

Ma tahaksin, et ma saaksin 2020 aastal öelda, et mul pole enam ühtegi kohtukeissi. See tähendab, et Ekspressi asi peaks selle aastaga lõpule saama ja uusi ei tohiks peale tulla. Niiet palun mitte mind kohtusse anda, ma luban edaspidi hea tüdruk olla ja mitte millestki mitte midagi arvata.

6. Mis riike külastasid?

Issand, ma ei tea! Lätis käisin Andra ja Martaga, siis kui Andra silmaopi sai. Eesti sai ka sel aastal täiega läbi sõidetud, aga väljamaale rohkem ei jõudnudki? Aaa ei, ma ju valetan! Eelmise aasta mais käisime Marta ja Mari ja Kerliga Tenerifel!

neid päevitusriideid ma välja vahetama lähengi, haha. nüüd nad pooltühjad 🙁

Ja jeebus, alles just nüüd sattusime Andra, Mari ja Martaga Kanaaridele ka, kuidas ma selle küll unustada sain? Hmm, kaks kaugemat välisriiki aastas pole üldse paha, mõlemad Kanaari saartel, haha. Mul siiski hea meel, et 2020 aastat alustame reisiga terve perega koos, lovin’ it!

7. Mis kuupäev aastast 2019 jääb igaveseks su mällu? Miks?

Hmm, hea küsimus. Mul on ikka veel kehv kuupäevamälu, et sellised basic laste sünnad ja jõulud jne on ikka meeles. Sel aastal  mulle imekombel uusi lapsi juurde ei sündinud, seega ma ütlen ausalt, et mitte ükski kuupäev ei jää igaveseks mu mällu, sest noh, halb mälu ?‍♀️

8. Mis on selle aasta suurim kordaminek?

Ma ei teagi, kas mul on sel aastal mega palju kordaminekuid olnud, st üldiselt on kõik tore ja hea, aga pigem on just neid läbikukkumisi rohkem olnud. Küll aga pean ütlema, et selle aasta lõpuks on mul täiega hea tunne just selle rindelt, et ma tunnen, et meie suhe Kardoga on suurim kordaminek. Kuigi see “vana teema”, siis meil on koos nii tore ja eriti viimasel ajal ma tunnen eriti, et omg, ta parim inimene maailmas, kellega ma kõike seda koos läbi elada tahaksin. Et… päris hea kordaminek, kui peale aastaid ikka veel selline tunne on, ma arvan?

Ja no natsa sai maja ka kõpitsetud: kiviparkett ja lastetuba ?

9. Mis oli su suurim läbikukkumine?

Kohtus oli mul esimene kord kaotada, päris mitmeid teisi jamasid oli ka. Aga elu õpetab, loodame, et edaspidi on lihtsam.

10. Kas sa olid haige või said mõne vigastuse?

Mul oli üli lühikese vahega kaks mega rämedat kõhuviirust ja nüüd hiljaaegu kaotasin nädalaks hääle, aga muidu olen fine olnud.

11. Möödunud aasta parim ost.

Ma küll rendin teda, aga mu kallis Peugeot! Aga mida ma ise ostsin…hmmm… Sandrelle lõhnaküünlad ja toalõhnastid! Need on alati välja müüdud, aga põhjusega, sest need NIIII HEAD!

12. Kelle käitumine teenib sult aplausi?

Aphrodited. Igaüks omamoodi imelik ja omamoodi armas. Ja teate, natukene mina ise ka. Ma olen tänu Maarjale hakanud inimesi palju rohkem analüüsima ja olen enda jaoks selgeks teinud, kes ja millist tüüpi inimesed on mu sõbrad ja kes mitte. Varem lasin ehk liialt pähe istuda ja uskusin kõike, nüüd mõtlen ka veits. Aga samas oskan ka andestada, we all fuck up sometimes. Headele sõpradele ikka annad andeks.

13. Kelle käitumine ajab südame pahaks?

Polegi sellist inimest vist, keda ma isiklikult teaks. Laias laastus kõikide, kes teevad teistele kurja ja haiget ja muid õudusi.

14. Kuhu läks enamik su raha?

Kui keegi teada saab, sii öelge mulle ka. Enamasti vist ikka maja + kohtukeissid + söök.

15. Mis sind möödunud aastal tõeliselt elevusse ajas?

Elu ajas. Tore oli lõpuks mitte enam rase olla ja vaikselt hakata ka väljas käima ja “mina ise” olema, peale selle, et ma olen kolme lapse ema. Ma tean, et paljud ütlevad, et ei tahagi käia ja lastest ja perest on küll, ning kuigi ma armastan enda pere täiega, siis… ma vajan endale oma aega sõbrannadega ja klatšiga ja veiniga ja tantsimistega. Ja kui ma seda saan, siis olengi juba normim inimene.

16. Mis lugu jääb alatiseks aastat 2019 meenutama?

Dance Monkey – Tones and I, nagu raudselt poolel maailmal, sest see oli nii popp ?

17. Võrreldes eelmise aastaga, oled sa:

i. õnnelikum või kurvem? Õnnelikum olen olnud ja kurvem olen ka olnud. Üldiselt olen ikka õnnelik.

ii. kõhnem või paksem? Kõhnem! Või no, oleneb mis ajast me räägime. Ütleme siis nii, et umbes sama?

iii. vaesem või rikkam? Rikkam, aga noh, kui kauaks ?

18. Mida sa soovid, et oleksid rohkem teinud?

Kellelegi abiks olnud rohkem, mulle tundub, et see aasta sai kuidagi vähe oldud?

19. Mida sa soovid, et oleksid vähem teinud?

Mölisenud ja nähvanud.

20. Kas sa armusid aastal 2019

Ei, ma olin juba enne armund.

21. Kui palju üheöösuhteid?

Endiselt hale null.

22. Mis oli su lemmiksari või telesaade?

The Resident meeldib. Aga lemmikut ma ei tea, pean vist ütlema, et 90 days to wed ?

23. Kas sa vihkad kedagi täna, keda sa eelmisel aastal samal ajal ei vihanud?

Eips, aga ma vastupidiselt ei vihka enam kedagi, keda ma eelmisel aastal samal ajal vihkasin ja see on palju parem tunne!

24. Parim raamat, mida lugesid?

Kes see Mallukas veel on” ? Mulle tõesti nii meeldis mu enda raamat, kui ma võin nii öelda. Ja eriti meeldis mulle Lilli arvustus sellest, lugege ise SIIT. Tõesti niii ilusasti ja armsasti kirja pandud, aitäh!

25. Mis oli su suurim muusikaline avastus?

Kuna ma nüüd sõidan autoga, siis ma kuulan raadiot ja seega ka üldse muusikat rohkem kui viimase 10 aasta jooksul, minu jaoks on kõik avastus.

26. Mida sa tahtsid ja said?

Ma olen vist 5 aastat rääkinud, et tahaks õmblusmasinat. Aga kuna ma õmmelda ei oska, siis pole ostnud ka ehku peale, et äkki meeldib vms. Aga nüüd Kardo kinkis jõuludeks, niiet eks näis, ehk proovin midagi siis õmmelda ka, kui Tenekalt tuleme.

27. Mis oli selle aasta parim film?

Kas ma üldse käisin kinos või? Ma ei tea.. a telkust tuli see film halvatud mehest ja sellest tema hooldajast, kes armusid ja see oli väga ilus ja kurb.

28. Mida sa tegid oma sünnipäeval, kui vanaks said?

Ma sain 29 aastaseks ja ma sain parima kingituse – Aphrodited! Uskumatu, et alles aasta on see kamp olnud (ma muidugi tean kõiki kauem, aga nagu grupina oleme sünnast saadik olnud) tundub nagu terve igavik ❤️

29. Mis on see üks asi, mis oleks teinud aasta nii palju paremaks?

Kui ma suudaks oma suu kinni hoida ja lihtsalt normaalne inimene olla, kes enne mõtleb ja siis ütleb.

30. Kuidas sa kirjeldaksid oma selle aasta moestiili?

Retuusid ja barefootid. Okei, mingi pluus on ka seljas olnd, toplessina ei käi.

31. Mis sind mõistuse juures hoidis?

Kardo. Aphrodited. Lapsed. Vein ?

32. Milline kuulsus sel aastal kõige rohkem sulle meeldis?

Ma ei tea, pole suurem asi kuulsuste jälgija või fännaja, aga teate see Hensugusta tundub nii armas ja tore, ma valin tema.

33. Milline poliitiline küsimus sinus enim tundeid tekitas?

Vastan samamoodi nagu eelmisel aastal: kõik on päris õudne, mis toimub…

34. Keda igatsesid?

Jälle eelmise aasta vastus: Petrat. Aga sel suvel ma loodaks talle Chicagosse külla minna. Samas lastega ei taha (nii kaugel) ja ilma lasteta tundub natukene õudne. Eriti just Martata ma mõtlen. Kui vana ta olla võiks, et ma nädalaks ära minna saaks rahuliku südamega?! Vastake! Mu emasüda ütleb, et 20, aga ehk oleks varem mõeldav?

35. Kes oli parim uus tutvus?

Hmm, näiteks Kristinaga käisime vist väljas esimest korda jaanuaris, seega ma valin Kristina. Teisi juba teadsin enne ?‍♀️ #friends

36. Ütle meile üks elu õppetund, mida sulle 2019 õpetas.

Ole rahulikult, kõik saab korda.

Kuidas 2019 aasta teie jaoks möödus?  Oli pigem hea või halb aasta?

Loe ka neid postitusi!

41 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Katre 31. detsember 2019 at 14:42

    Olen rahul – abiellusin ja ostsime uue ilusa kodu (kuhu sisse kolime küll alles uue aasta algul), oli esimene täisaasta emana (nii südamtsoojendav kõrvalt näha lapse kasvamist ja arengut)!
    Aga uus aasta tuleb veel parem, sest algab minu (roti) aasta! ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 31. detsember 2019 at 11:46

    Ma olen tähele pannud, et eestlased sageli ütlevadki eesti keeles välja saarte nimed nagu Tenerife ja Gran Canaria kohta ütlevad Kanaarid lihtsalt. Ma ei tea, kas see on ametlik nimetus eesti keelde tõlgituna, aga olen varem ka nii kuulnud.

  • Avatar
    Vasta Kh 31. detsember 2019 at 00:18

    2019 on yks paha aasta olnud, algas jubedalt ja ylejäänud on ka kuidagi jamalt vedand. suri isa, siis nädal hiljem vallandati, kuna olin lastega tihti haige olnud, aga samas see avas märtsis uue värava ja tõi tasuvama töö, aga palju väsitavama, kui eelmine.
    Suvepuhkusel juuli alguses sadas aind vihma ja olime mega haiged lastega. Ja sygise saabudes olen taas iga kuu nädala haiguslehel, kuna tibid lasteaiast korjavad miskid haigused külge. Jõulud tahtsime teises linnas sugulastega veeta, aga istusime taas palaviku ja korraliku köhaga kodus. Stress tuleb sellest jamast juba.
    Rõõmu toovadki lapsed, (kuigi õelust ja kisa on õdede vahel kõvasti rohkem, kui sõbralikku mängimist) ja fb v loto väiksed võidud 😀
    Et saaks see aasta ruttu juba läbi ja 2020 oleks palju päikest ja rõõmu.

  • Avatar
    Vasta Diane 30. detsember 2019 at 21:28

    Kas Raquel ei olegi enam teie kambas? Olite ju suures sõbrad, tema pulmas käisite ja muud toredad asjad

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. detsember 2019 at 11:46

      Ta jah ei tahtnud enam olla seal ??‍♀️

  • Avatar
    Vasta Maris 30. detsember 2019 at 20:12

    Raske aasta aga väga elumuutev. Sain mais teada, et mul rinnavähk. Keemiaravi, operatsioon lõid segamini kogu mu senise maailma. Samas tuli hakkama saada tööga, lastega jne. Kõigega et hoida kainet mõistust. Head oli ka, kogu selle raske aasta oli mu kõrval kallis mees, ema ja mu kõige ägedamad sõbrannad. ? uuel aastal annan vähile jalaga p… ning hakkan elu nautima

  • Avatar
    Vasta Tiina 30. detsember 2019 at 19:49

    Minu meelest käisid märtsi lõpus Tenerifel ja “Tõde ja õigust” käisid kinos vaatamas. 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri 30. detsember 2019 at 19:12

    Lugesin kunagi intervjuud ühe näitlejaga, oli vist Karin Rask. Ja temapoolne tarkusetera on jäänud minuga tänase päevani. Lapse vanus on võrdeline nende päevadega, mil sa võid temast eemal olla.

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. detsember 2019 at 19:46

      Ja mis teadlane see Katrin Rask ka on :D?

      • Avatar
        Vasta Vaike 30. detsember 2019 at 21:44

        Shit, mu ema tohib minust 37 päeva eemal olla. ?

      • Avatar
        Vasta Kelly 30. detsember 2019 at 22:01

        Tegelikult see lastepsüholoogide poolt välja toodud, et allaastaselapsega võiks lapsevanem eemal olla temas kuud =tundidega ja alates aastast siis aasta =päevadega.

        • Mallu
          Vasta Mallu 31. detsember 2019 at 11:46

          No Marta oleks veits alla kahe aasta mu minek ajal

      • Avatar
        Vasta M. 30. detsember 2019 at 22:37

        Karin Rask on ilmselgelt palju lugenud 🙂 sest see ei ole tema teooria küll aga täiesti olemasolev. Samuti on tema abikaasa Avatud Kooli looja, hetkel nõukogu esimeses ja ka Kiusamisvaba Kooli käivitaja! Seega ma siiralt usun, et nad teavad nii mõndagi laste kasvatamisest (teadlased ametinimetuselt tõesti ei ole) 🙂

    • Avatar
      Vasta Liisa 30. detsember 2019 at 23:09

      Et kui oled 20 aastase vanem, siis ei tohi üle 20 päeva eemal olla (seega unustage ära kõik Austraaliasse minekud ja Erasmused) ja samas 80 aastase lapse vanemana (ise oled sada) on suva kui paar kuud enam kokku ei puutu. 😀 Hihi.

      • Avatar
        Vasta Lisanne 2. jaanuar 2020 at 15:22

        Jutt on ikka lapsest. 20 aastane on laps?

    • Avatar
      Vasta Lily 31. detsember 2019 at 03:31

      Väga “tark” lause indeed… Tegelikult muidugi ei tähenda see midagi peale selle, et mida vanem on laps, seda kauem võid tast eemal olla, aga selle mõistmiseks ei pea vist kuigi terane olema? Põhimõtteliselt võib see tähendada ka seda, et aastase lapse juurest võid eemal olla aasta aega 😀 St võrdelisus tähendab ainult seda, et kordaja peab alati olema sama, aga ei ütle midagi selle kohta, mis see kordaja on või mis on muutujad. Ütleme, et otsitav on päevade arv, muutuja on kuude arv ja kordaja on 3, siis võid kuuse lapse kõrvalt olla ära 3 päeva, 12-kuuse juurest 36 päeva jne. Aga keegi pole öelnud, et kordaja on 3, äkki on hoopis nt 30? Või äkki on muutuja hoopis lapse vanus päevades v aastates? Jabur lause noh 😀

  • Avatar
    Vasta Mar 30. detsember 2019 at 19:07

    Ma ei suuda kohe kuidagi ära otsustada, kas see oli mul elu halvim aasta, või siis just vastupidi… Oleneb, mis otsast vaadata. Peaks ka selle küsimustiku ära täitma, aga ei viitsi kohe kuidagi 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 30. detsember 2019 at 18:04

    Ma ütleks, et pigem selline halvema poolsem. Ja peamine põhjus on selles, et mu vanaisa suri. See oli mulle väga raske ja ka praegu seda kirjutades piisarad voolavad mööda põski alla. Ma ei suhelnud oma vanaisaga just väga tihti, aga siiski oli ta mulle väga kallis. Selle üleelamise teeb raskeks ilmselt see, et esiteks ma ei ole varem kedagi nii lähedast kaotanud ja teised ta läks nii ootamatult. Ta oli umbes kuu aega varem teada saanud, et ta on vähist jagu saanud. Ja nädal varem enne tema surma käisin ma maal oma ülikooli lõpetamist tähistamas ja me istusime diivanil ajasime juttu ja naersime.
    Aga selle aasta positiivne sündmus on see, et ma lõpetasin ülikooli.

  • Avatar
    Vasta E 30. detsember 2019 at 17:50

    See aasta jäin rasedaks ja läksin mehest lahku. Olen juba väga pikalt last soovinud, aga vanust oli veel vähe. Nüüd oli kõik nagu ilus, aga mees keeras ära? Igatahes olen ma tänu sellele õppinud rahaga paremini majandma, hoolikamalt läbi mõtlema otsuseid. Tunnen, et olen küpsemaks muutunud ja see on juba väga hea 🙂

  • Avatar
    Vasta kurb lugeja 30. detsember 2019 at 17:38

    täitsa kahju lugeda, et sulle need kohtukeissid peale on tulnud ja sind muutnud selles mõttes, et enam oma arvamust ei avalda, sest see tegigi su blogi huvitavaks ja ägedaks 🙁

  • Avatar
    Vasta Ann 30. detsember 2019 at 17:22

    Õnnestus baka väga heade tulemustega ära lõpetada lapse kõrvalt, kes veel lasteaias ei käinud, ja magistrisse sisse saada. Alustasin erialasel tööl ja as cheesy as it sounds, olen peaaegu iga päev väga õnnelik ja natuke uhke ka enda üle, et kooli, lapse ja töö kõrvalt veel täitsa mõistuse juures olen ?

    • Avatar
      Vasta Vaike 30. detsember 2019 at 21:45

      Oledki ju megatubli!

    • Avatar
      Vasta Maarja 2. jaanuar 2020 at 03:24

      Võtad lapse ülikooli ja tööle kaasa või mismoodi see lastesias mittekäiva lapse kõrvalt võimalik on?

  • Avatar
    Vasta Ele 30. detsember 2019 at 16:47

    Sain teise lapse, seega oli viljakas aasta 🙂

  • Avatar
    Vasta Älis 30. detsember 2019 at 16:36

    Loen nagu küll su blogi, aga kuidagi jäi vist kahe silma vahele, mis asi (või kes?) need Afrodited on? 😀 Sõbrannade kamp vms? A kuhu Triinu jäi?
    P.S.. mul oli jumala tabaline aasta, ei olenud ei halb ega ka nii, hea, et oleks seda kuidagi pidanud meeles pidama. Aga las ta ollagi nii :).

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. detsember 2019 at 18:35

      Aphrodited on jah sõbrannade kamp, Triinu on ka seal kambas 🙂

  • Avatar
    Vasta klaara 30. detsember 2019 at 16:34

    Ma ei tea, kas ma ei saanud mingist veidrast naljast aru, aga kõik Kanaari saared kuuluvad Hispaaniale.

  • Avatar
    Vasta Lilli 30. detsember 2019 at 16:22

    Minu jaoks on mingi … “mida ma üldse nüüd teen”-aasta ja see otsing jätkub. Aga hea aasta – lapsed kasvavad, rase ei ole, sünnitusi ei ole, selles mõttes on edukas. Ja saangi rahus mõelda, mida ma teen. Ma tahan ka raamatut ja sadamiljon muud projekti, kui ma vaid teaksin, mis need on ja millal ma need ära teen! Trenni võiks regulaarselt teha. Load võiksin nüüd ära teha. Lastega võiksin ka edukamalt tegeleda.
    Igatahes, sa võid küll neid raamatuid rohkem toota, minule väga meeldis ja soovitan endiselt kõikidel neil lugeda, kellel on küsimus õõää, kes see Mällukas veel on.

  • Avatar
    Vasta Anna 30. detsember 2019 at 15:40

    2 suurimat sündmust see aasta- Abielu ja oma maamaja ost! 🙂
    Kolmas suur sündmus jäi kahjuks tulemata seekord, ehk uuel aastal täitub 🙂

    • Avatar
      Vasta Anna 30. detsember 2019 at 15:43

      2/3st, pole paha tulemus aasta kohta 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirru 30. detsember 2019 at 15:35

    Üldiselt on hea aasta olnud. Küsisin ametikõrgendust ja sain ka ? miinus on see, et uue kolleegiga ei saa väga hästi läbi. Jäin ka rasedaks ja ootan juba järgmise aasta suve, et selle ilmaimega kohtuda. Tema on siis mu teine laps. Mehega pean suhteid natuke turgutama. Selle virt-varri sees on see natuke unarusse jäänud. Aga üldiselt tundub, et ka aasta 2020 tuleb imeline ☺️

  • Avatar
    Vasta Laura 30. detsember 2019 at 15:03

    Lõpetasin ülikooli, sain natuke ametikōrgendust ka tänu sellele. Olen võimeline lõpuks ise korterit üürima üksi, sain ka lisatöö sellisel alal, mis huvi pakub ? Igati töökas ja hea aasta olnud ☺️

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. detsember 2019 at 15:07

      tubliii 🙂

  • Avatar
    Vasta Merje 30. detsember 2019 at 14:51

    Hmm, ei teagi. Oli nii head kui halba. Kuidagi aega jäi pidevalt väheks, igasugu huvitavaid mõtteid oli, aga teostuseni tihti ei jõudnudki. Samas, ehk on lihtsalt endale liiga kõrged ootused seatud ja on normaalne, et kahe väikese ja kahe suurema lapse kõrvalt jõuabki väga vähe . Suhe võiks mehega ka parem olla, hakkame kuidagi lahku kasvama…

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. detsember 2019 at 14:57

      tee midagi ägedat mehega koos siis? 🙂

      • Avatar
        Vasta Merje 30. detsember 2019 at 23:39

        Vahepeal teeme ka ja on tore, aga lihtsalt elu on mõlemaid muutnud, aga erinevat moodi. Ah, see on pikem jutt tegelikult. Ehk järgmisel aastal läheb lihtsalt paremini ?

  • Avatar
    Vasta carmen 30. detsember 2019 at 14:48

    soovitan lugeda after you raamatut, selle halvatud mehe filmi teine osa.
    ma olen enda 4a lapsest vaid 1 päeva eemal olnud, st tegelt u 16h vms max. rohkem ei raatsi niipea.

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. detsember 2019 at 14:56

      ooo, naiss, loen!

      ma ka nagu ei raatsi, samas tahaks oma elu ka elada 😀

  • Avatar
    Vasta Getter 30. detsember 2019 at 14:47

    Parim aasta ever – 10.10 sündis minu niiiii kaua oodatud tütar Aleksandra 😛

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. detsember 2019 at 14:56

      oiii, Mariga samal päeval :D!

      • Avatar
        Vasta L 30. detsember 2019 at 15:31

        Kui tagasi vaadata, siis tegelikult oli mul hea aasta, täis õppetunde ja eneseotsinguid, kuid lõpp hea kõik hea!
        Tegin suure otsuse koos lastega abikaasaga koos kolida teise Eesti otsa, et ta saaks oma unistust täita, see muidugi tõi kaasa kõikidest lähedastest eemale kolimise ja sõpradeta elu, mis veidi on kurb, kuna ma armastan ka vahest sõbrannatada ja kiruda meest ja lapsi ja tööd ja muidu elu, et siis pärast minna koju ja olla edasi hea ema ja abikaasa. Ning sõbrantidega tantsimisest tunnen ka puudust, aga küll aeg toob ka uusi tutvusi.. Ehk?
        Olen end ületanud uut tööd otsides ja uutes kohtades kohanedes, kuna mul on võõrastega üsna raske suhelda, kuid lõpuks olen leidnud sobiva töö, kus enamuse ajast saan teha tööd üksi ja suhelda palju vaja pole ja palk on ka piisav, et ära elada.
        Kahjuks lube kätte ei saanud, nii nagu kevadel plaanisin.
        Lapsed on ka veidi ülekäte kasvanud, seda üritan uuel aastal parandada ja olla järjepidevam lapsevanem.
        Aasta algul olin tubli ja kaotasin Orgutamise ja trenniga 15 kilo, millest 5 on sügisel tagasi hiilinud kuid spordiklubiga liitusin juba ja ehk siis jaanuaris jõuan trenni ka?

        Parim vist on ka see, et peale 7 koos oldud aastat tunnen ikka abikaasaga nii suurt ühtekuuluvust ja meie vahelist kirge ja armastust. Vahest on lausa hirm, et kas saab miski nii hästi olla.
        Uuelt aastal ootan ehk võimalusi sissetulekut kasvatada, et vaikselt sõuda oma unistuse poole oma kodust!

        Edu ja palju kordaminekuid Sulle uueks aastaks!