TESTIN JA ARVUSTAN

kas sul on juba omaenda veepudel?*

25. jaanuar 2020

Teate, mis on Tenerife juures maru imelik? Siin visatakse pudeleid prügikasti! Ma olen vist ühte suurt klaaspudeli kogumiskasti näinud, aga plastik ja plekk on siin täitsa tavaline prügi, mis rändab kenasti ülejäänud sodiga ma ei tea kuhu. Ümber seda ei töödelda, mis on kurb. Veel kurvem on fakt, et palavaga jood sa palju vett, eks. Aga kraanist see siin juua ei sünni. Seega tuleb endale osta suuri viieliitriseid kanistreid ja kuigi need maksavad vähe (ala eurike, kui ma väga mööda ei pane), siis esiteks ei hakka sa ju jalutama minnes endaga viieliitrist kanistrit kaasa tassima, aga näiteks 1,5 liitrine pudel maksab jälle 1.50. Võta siis näpust. Ja 200 ml pudeli eest käid sa välja 50-60 senti, ehk siis mida mugavamalt sa tahad seda vett endaga kaasa tassida, seda rohkem sa maksma pead.

Kõige loogilisem oleks ühe korra väike pudel osta ja siis seda muudkui ümber villida, aga siin on mingid imelikud, pehmest plastikust pudelid, mis lähevad üli kiiresti “kortsu” ja rääkimata sellest, et nagunii ei ole tavalise plastpudeli taaskasutamine väga tervislik, sest need plastiosakesed aina lagunevad su joogivette, ei ole see varsti ka enam võimalik, sest pudel läheb lihtsalt puruks. Seega – kes tuleb Tenerifele, siis oma veepudel kaasa!

Me oleme juba päris kaua kasutanud Sauveri joogipudeleid ja kuigi kodus minu suur pudel väga palju kasutust ei leinud, sest kodus kõlbab mul ka kraanivesi juua ja ma saan seda kenasti ka tassist teha, siis siin on ilma selleta raske elada, sest kogu aeg tahaks KÜLMA VETT, aga poes ja igal pool on ainult enamasti toasoe variant ja no jälle selles tobedas “pehmes pudelis”. Ehk siis ma elan puhta luksuses, kui kallan oma suure pudeli vett täis, lisan kamaluga jääd ja isegi 12h hiljem saan jääkülma vett juua, kui seal muidugi veel midagi alles on, haha.

Pudelisuu on mõnusalt suur ja saan sinna mugavalt enda vett valada, jääd sisse toppida ja ei pea mingisugusest väiksest pudeliaugust jäätükke sisse suruma. Ideaalne. Suur, 700 ml pudel maksab 37.49€ (LINK), kuid otseloomulikult saad sa koodiga “mallukas” 10% allahindlust. Ja teate, isegi aleta on see hea pakkumine, sest see pudel on nii kvaliteetne ja mõnus, et ma kujutan ette, et seda ühte pudelit kasutadki aastaid ja aastaid. Lisaks saab sinna peale lasta enda logo või asja graveerida, kui tahad veel “sinulikumat” pudelit, ma seda otseselt vajalikuks ei pidanud. Kollane ongi juba väga minulik ?

Kellele ma aga väga soovitan neid väiksed “kõrrega” või no imemisotsaga pudeleid (LINK) – LASTELE! Ideaalsed lastele, kes veel päris hästi pudelist/tassist juua ei oska, aga need kõrretopsid ja pudelid ebamugavad kasutada on (sest võivad hallitama minna jne). Pudelist tuleb nii lihtsasti imedes vett, et isegi üliväike Marta sai sellega ammu hakkama, seega jäidki talle kõik need kõrtega topsid ostmata. Ümber kukkudes pudel ei leki, hoiab sooja või külma ja on üldse ilus, värviline ja mugav. Seda enam, et tal on see hoidmissang ka küljes – igaüks saab oma pudelit ise kanda, ei ole siin mingit ette-taha teenindust haha.

All on kummiäär, mis takistab selle libisemist ja ümber kukkumist.

Nagu ma lubasin, ei tule siit Tenerifelt mitte ainsamatki reklaampostitust asjadest, mida mul kaasas EI ole, st mida ma juba ise eos kaasa ei võtnud, sest kasutan ise igapäevaselt ja ei tahtnud ka kaugel reisil olles igatseda. Need pudelid on tõesti MUST HAVE, eriti meie praegusel reisil, aga üldse vast igale reisisellile hea asi, mida kotti visata. Ära unusta seda, et keha vajab palju vett ja pole tarvis neid plastpudeleid raisata. Kui saad, täida oma pudel kraanist. Kui ei, siis ära osta palju väikseid pudeleid, ikka üks suur ja siis vala ise ümber. Loodus niigi paksult jama täis…

Et siis jah, Sauver.ee poest saab koodiga Mallukas nädal aega 10% alet, niiet kes ees see mees – värvivalik on suur, seega vali oma lemmar välja ja telli kiirelt ära. Ps! Panen FBi selle posti alla ka loosimängu käima, kus saad tag’ida oma sõbra, kirjutada teie pudelieelistused (suurus/värv) ja juba nädala pärast võidabki üks endale ja sõbrale uued pudelid!

*Koostöö sündis Sauver.ee’ga

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kats 27. jaanuar 2020 at 13:08

  Kaua sooduskood kehtib? Loodetavasti järgmine kuu ka, siis soetan graveeringuga pudeli 😉

  • Mallu
   Vasta Mallu 27. jaanuar 2020 at 14:02

   nädal

 • Avatar
  Vasta Mar 26. jaanuar 2020 at 14:25

  Plastik kogutakse Hispaanias ka ikka eraldi, raha jah tõesti selle eest ei maksta.

  • Mallu
   Vasta Mallu 26. jaanuar 2020 at 15:22

   Kuhu neid viia saaks? Ma küsinud siit-sealt, kõik kehitavad õlgu.

 • Avatar
  Vasta Kati 26. jaanuar 2020 at 11:26

  Äge, meil just ka kahe nädala pärast pikale reisile minek ja plaanisin omale selle pudeli osta aga väga ei raatsinud. Nüüd sinu koodiga saan, tänks 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 26. jaanuar 2020 at 13:21

   yay 😀

 • Avatar
  Vasta Kiira 26. jaanuar 2020 at 00:39

  Mallu, väga äge soovitus, juba peaaegu et ostan, aga… Tuli meelde, et mu eelmised termostassid ja -topsid on mingi kolmekilosed ja siis ma ikkagi pole jaksanud neid kuskile kaasa võtta. Kas see on (tühjana) pigem selline märkamatult kerge tops või ikka tunned, et nüüd on mingi tellis seljakotis? ?

  • Mallu
   Vasta Mallu 26. jaanuar 2020 at 13:23

   No see suur on 700ml ja kui see täis on, siis muidugi ega ta sulgkerge pole kotis 😀 Tühjana on pigem kergepoolne.

 • Avatar
  Vasta Leanika 25. jaanuar 2020 at 20:19

  Aga jää ostate ka ise poest?

  • Mallu
   Vasta Mallu 26. jaanuar 2020 at 00:21

   Jah, meil pole siin jääreste vms ?‍♀️