Ilukraam Kingiloos

uut meigikotis*

2. märts 2020

Nagu paljudele naistele, meeldib ka mulle aeg-ajalt ennast meikida. Ma ütlen aeg-ajalt, sest julgelt 80% ajast jooksen ma ringi täiesti meigita ja ülejäänud kümnel on ainsaks meigiks jumekas+ripsmetušš. See just eriline “meikimine” vast pole, aga mingi võlu on sellegipoolest ka mul uute meigiasjade avamises ja katsetamises, et kuidas need nüüd töötavad ja kas need ka mulle sobivad.

Wibo.ee on Poola firma, mis on tegutsenud juba üle 30 aasta ja mille põhimõte on see, et hea ei pea alati olema kallis. Lisaks panustavad nad omajagu ka toodete välimusele, mis on päris äge. Mina esmapilgul näiteks arvasin, et tegu on mingi neeruhinnaga kraamiga, aga oh ei. Tõepoolest head ja taskukohased hinnad (ja obv on mul teile sooduskood ka anda, et hinda veel paremaks timmida, aga las ma enne näitan teile, mis ma katsetamiseks sain ja mida ma teilegi soovitada julgen.

Esiteks tahaks ma kiita seda pisikest vedelat highlighterit. Ainult natukene põsesrnadele ja ilus helk on ja jääb sinna. Mitte nagu mõne puuderja vahendiga, kus muudkui kütad ja kütad, aga näha pole essugi, hehe. Sellega tõesti on ja hind on tal ka vaid 5.90€ (link).

Ripsmetušš on hästi eraldav ja sobib imeliselt neile, kellel on juba üsna pikad ripsmed, aga tahavad veel ägedamat tulemust. Tihti olen ma näinud naisi, kes pikkade ripsmetega sellist paksukoostilist ripsmekat peale kütavad ja siis on neil need pulkripsmed, teate küll. Sellega saab hästi ilusa, eraldatud ja kauni tulemuse, aga pikendavat effekti ma väga ei näinud. Samas loogiline, nimigi lubab VOLÜÜMI anda ja tõesti, ripsmed ta kokku ei kleebi! Hind 8.90€ (link).

Unicorn tears on huvitav toode, pigem vedelapoolsem, superhea ja magusa lõhnaga ja peaks siis olema näiteks primeri aseaine. Ma nii vana mutt, et ma eelistan ise tihkema koostisusega primereid, aga pigem ma ütleks, et ta niisutab üli hästi ja ei jäta nahka õliseks. Imendub sekundiga. Hinnaks 11.90€ (link).

Oh, seda kulmupliiatsit (link) ma armastan! Peenikese otsaga saab kulmud üli mõnusalt välja joonistada, jämeda poolega ära täita ja siis kammikesega paika panna. Ma vanasti olin rohkem kulmupuudri vend, aga viimasel ajal olen täiega pliiatsite peale üle läinud, palju mugavam ja lihtsam kasutada. 9.90€!

Ma sain katsetada ka üht nende lauvärvikomplektidest ja hetkel pildile raske saada, aga need sädelevad on NII sädelevad ja üldse kõik max hea pigmendiga (või pole mul paremaid olnud, kes teab :D), et neid palette julgen soovitada küll! Hind 21.90€ (link).

Oh, ja banana powder! See on nii idekas selleks, kui oled just jumeka näkku pand ja vaatad, et krt, läigin veel nats. Siis paned õõõrna kihi seda peale ja tulemus on matt ja ideaalne. Ei jäta nahka kuivaks ja ei roni kortsude vahele ka! Hind 8.90€ (link).

Üldse kõik asjad, mis ma läbi katsetasin, olid head ja vastupidavad. Lainerid ja silmapliiatsid ikka korralikult mustad ja hea pigmendiga, huuletooted hästi püsivad ja no ikka see põhi asi, et hind ka hea. Koodiga mallukaz20 saate veel lausa 20% alla, see kood kestab 9dani, niiet kelle meigikott täiendust vajab, siis katsetage kindlasti ära.

Mida sina proovida tahaksid? Follow Wibo.ee lehte Fbis ja anna kommentaarides teada, sest üks õnnelik võidab endale üllatusi täis meigikomplekti Wibo.ee’st, kus on ka minu lemmikud esindatud!

*Postitus sündis Wibo.ee’ga

Loe ka neid postitusi!

94 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Edah 12. märts 2020 at 20:42

    Sekond Skin jumestuskreemi tahzks hullu moodi proovida?

  • Avatar
    Vasta Ülle M 11. märts 2020 at 12:13

    prooviks highlighterit.

  • Avatar
    Vasta Kaisa Orrav 7. märts 2020 at 21:33

    Krt tahtsin ripsmekat osta aga otsas tänu su reklaamile vist 😀
    Ma muud ei soovikski, kuid jään siis loosile lootma ikka 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. märts 2020 at 21:34

      Ma tean, et neil tulevad märtsi lõpus uued soodukad, ehk siis saad!

  • Avatar
    Vasta Elo 6. märts 2020 at 10:46

    Kuna loosiõnne mulle mittekunagi ei naerata siis tegin just 80 eurise tellimuse 🙂 Aitäh selle koodi eest!!! 😀 Aga banana powder ja ripsmekas olid otsas siis tahaks ikka neid ka proovida 😛

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. märts 2020 at 10:49

      Mis sa siis head ostsid 😀

      • Avatar
        Vasta Elo 7. märts 2020 at 23:17

        Just avasin paki ja seal oli … üritasin eestikeelde panna aga kirjutan parem nii nagu pakendil ? silicone make up base, modern eyeshadow palette , rice powder , 3in1 eyebrow stylist, lip balm, contoring and highlighting duo pannil, queen size ripsmekas ja pen concealer. Sai vist kõik kirja. Kui eesti keeles hakkas telefon mulle siia parandusi tegema siis nüüd tegi ka selle kirjutamiseks läks mul terve igavik ??? mees arvas,et oleks pidanud tegema oma esimese video kuidas avan pakki ja selle youtube laadima ?‍♀️

    • Avatar
      Vasta Viorica 10. märts 2020 at 19:59

      Kuna sain endale uued kulmud microbladingu näol, siis hea kulmu pliiat kuluks küll ära. Ja highlighter, nii vajalik asi naise kosmeetikakotis ?‍♀️?

  • Avatar
    Vasta Janeli 5. märts 2020 at 00:15

    Sooviks kulmupliiatsit, silmapliiatsit ja lainerit! ?

  • Avatar
    Vasta Karin 4. märts 2020 at 18:22

    Sooviks proovida ripsmetušši ja highlighterit ?

  • Avatar
    Vasta Kaja 4. märts 2020 at 15:52

    Ma katsetaks primerit ja tušši 🙂

  • Avatar
    Vasta Stiina 4. märts 2020 at 10:37

    Mina katsetaks hea meelega ära ripsmeka, banana powderi ja kulmupliiatsi. Kõik sinu kirjeldatu nende kohta vastab just täpselt sellele, mida mina sellistelt toodetelt ootan ?

  • Avatar
    Vasta Ingrid 3. märts 2020 at 21:58

    Ripsmeduššii ?

  • Avatar
    Vasta Katri 3. märts 2020 at 20:30

    Ripsmekat prooviks hea meelega…?

  • Avatar
    Vasta Catlyn 3. märts 2020 at 20:25

    Mina sooviksin küll neid tooteid proovida , midagi uut jälle 🙂 See oleks nii hea

  • Avatar
    Vasta Jaanika L 3. märts 2020 at 20:01

    Head ripsmekat oleks küll vaja! ?

  • Avatar
    Vasta Helerin 3. märts 2020 at 20:00

    Hea meelega prooviksin kõiki tooteid ?

  • Avatar
    Vasta Eleri 3. märts 2020 at 16:07

    Tundusid nii huvitavad: Unicorn tears ja highlighterit!! Neid tahaksin küll proovida ♥️

  • Avatar
    Vasta S 3. märts 2020 at 14:49

    Ma pole kunagi kasutanud highlighterit, aga nüüd tunnen, et oleks aeg ära proovida ja miks mitte just sellega. Ja see banana powder tundub idekas lõppviimistlus.

  • Avatar
    Vasta Ester 3. märts 2020 at 13:50

    Ma tahaks seda banana powderit.
    Ma alati läigin nagu oleks huuleläiget otsaette määrinud 😀

    • Avatar
      Vasta Merike 4. märts 2020 at 14:58

      Kõik tundub hea 🙂 Aga kõige rohkem tahaksin proovida jumestuskreemi, highlighterit ja ripsmetušši.

  • Avatar
    Vasta Adeele 3. märts 2020 at 12:52

    kulmupliiats kuluks küll ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 3. märts 2020 at 12:47

    Oi ma olen alati peale jumeka pealekandmist läikiv.. kohe. Seda banana puudrit tahaks proovida küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Marian 3. märts 2020 at 12:31

    Kulmupliiats ja banana powder oleks mulle vajalikud küll.?

  • Avatar
    Vasta Julika 3. märts 2020 at 12:05

    Tahaks kaa seda ripsmetušši proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Maigi 3. märts 2020 at 10:51

    Hei, kuna olen ka pigem selline ripsmeka kasutaja, siis heameelega proviks jumestuskreemi Second Skin. Tahaks leida miskit mis teeks mitu tööd korraga 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 3. märts 2020 at 10:06

    Tahaks proovida kulmupliiatsit ja seda highlighterit ?

  • Avatar
    Vasta Minna 3. märts 2020 at 09:57

    Sedda unicorn tearsi prooviks küll!
    Kulmupiits paneb ka mõtlema.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 3. märts 2020 at 07:55

    Just ükspäev mõtlesin, et peaks kosmeetikakotti täiendama. Kindlasti proovin neid tooteid aga banana powder ning fixing spray on küll asjad, mida tahaks koheselt järgi proovida 🙂
    Mis sul sellest meigikoolist saanud on?

    • Avatar
      Vasta A 3. märts 2020 at 15:17

      Ma läksin kohe tooteid valima, aga kahjuks paljud asjad olid otsas ja selleks ajaks kui ostukorvi kokku sain, oli veel asju väljamüüdud. Seega loodan loosiõnnele. Kõige rohkem tahaks proovida 3in1 jumekat ja banana powderit.

  • Avatar
    Vasta Liisa 3. märts 2020 at 07:30

    Oh jumal kui ägedad asjad kõik ? Ma just viimasel korral end meikida mõtlesin, no pekki küll, m pean enda meigikotti täiendama ja palju tooted välja vahetama. Ma samamoodi meigin end üliharva. Põhiliselt ainult siis, kui kuskile peole või üritusele lähen. Igapäevaselt käin ka ilma meigita. Ja ilmselt seetõttu on ka mul paljud meigitooted juba vanaks läinud ?
    Aga nüüd ma vaatasin seda lehte ja seal on…. Ooeehhhh…. Niii vinged asjad. Ostukorvi läheb kohe ripsmetušš, see burlesque tundus hea, ja see puuder, rice face, vot seda on mul ka vaja, ja no muidugi see primer, mis sul ka, ja siis laovärvipaletti kaja no kui juba ostmiseks läheb, siis võiks ju ühe huulepulga ka võtta ?
    Ma parem ei vaata, mis see summa lõpuks kokku tuleb ?

  • Avatar
    Vasta Madli 3. märts 2020 at 03:57

    Tahan kõiki proovida!

  • Avatar
    Vasta Kaie 3. märts 2020 at 02:52

    Nende kodulehelt tundub Second Skin jumestuskreem päris põnev. Ja Unicorn Tears on muidugi ka intrigeeriv 🙂
    Panin Follow ja osalen loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 3. märts 2020 at 02:22

    Sooviks ka kulmupliiatsit. Vahepeal olin ka juba kulmupuudri usku, aga pliiatsiga saab ikka palju kiiremini ja pisikese kõrvalt see ajakasutus väga oluline.

  • Avatar
    Vasta Renna 3. märts 2020 at 00:34

    Uut kulmupliiatsit prooviks heameelega. Oskaks lauvärve ilusti peale kanda, siis ahvatleks see ka ?

  • Avatar
    Vasta Nele 3. märts 2020 at 00:32

    Seda ripsmekat tahaks täiega proovida, ma olen mitut erinevat proovinud aga no ükski pole selline olnud et ohh vauuu vot see on hea. ikka jääb kas tükki või kisub ripsmed kokku või läheb ruttu laiali ja koguneb silma alla ja paari tunniga panda valmis.. ??

  • Avatar
    Vasta K&T 3. märts 2020 at 00:24

    Ma katsetaksin kõike:D mul tekkis huvi tegelikult alles nüüd eelmisel aastal tõsisemalt mukkimise vastu. Varem olen olnud naturaalse fänn aga samas midagi ju võiks olla… tundub raketiteadus tegelikult mulle 😀 aga prooviksin ka järgi need tooted ja hakkaksin avastama

  • Avatar
    Vasta Gerda 2. märts 2020 at 23:52

    Proovida tahaks kindlalt puudrit ja highlighterit!?

  • Avatar
    Vasta Tuuliki 2. märts 2020 at 23:50

    Banana loose powderit tahaks proovida.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 2. märts 2020 at 23:22

    Huvi tekkis niivõrd suur, et 3 toodet panin teele. Loodan tulevikus ka teisi tooteid proovida, eriti just kulmuvãrvi ja huulepulki. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 2. märts 2020 at 23:03

    Kulmupliiatsit tahaksin proovida. Ma ka igapäevaselt eriti ei meigi, aga ripsmetušš on pea alati. Mõnikord teen ka kulmud üle, aga mul õnneks need tumedad ja tihedad, et otsest vajadust ei tunne. Jumestuskreemi kasutan väga harva. Tegelt praegu polegi seda kodus.

  • Avatar
    Vasta SigridV 2. märts 2020 at 23:00

    Banana powderit tahaks täiega proovida ?? Meigimaailma alles avastamas ja tahaks ikka heade asjadega avastada 🙂

  • Avatar
    Vasta Helly 2. märts 2020 at 23:00

    Väga põnev. Ma prooviks ripsmetuši ära, mida sa siin kiidad.

  • Avatar
    Vasta Ingrid Rops 2. märts 2020 at 22:48

    Tahaks proovida ripsmetušši, siiani otsin seda õiget ?

  • Avatar
    Vasta Sirle 2. märts 2020 at 22:43

    Hei, väga lahedad tooted, kindlasti tahaksin ise ka ära proovid mõnda neist. Mulle jäi silma lauvärv toode nimega GO NUDE – HEARTBREAKER. Lisaks sellele jäi ka silma huulepulk nimega MAGIC POP.

  • Avatar
    Vasta Keiti 2. märts 2020 at 22:34

    Ripsmetušši ja kulmupliiatsit 🙂

  • Avatar
    Vasta Margit 2. märts 2020 at 22:28

    Kõige rohkem sooviksin ilmselt lauvärvipalletti go nued sex appeal või hoopis meigi fixing spreid. Aga kõige muu üle oleks ka hea meel, sest kellele siis kingitused ei meeldiks 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiiu 2. märts 2020 at 22:27

    Üsna harva meigin tänu väikestele lastele, hea kui peeglisse jõuab enne õue minekut vaadata.? Olen apteegi kosmeetikat viimasel ajal ostnud. Nendest katsetaks ripsmetušši ja kulmupliiatsit.

  • Avatar
    Vasta Annika 2. märts 2020 at 22:23

    Banana powder oleks päris mõnus ✌️

  • Avatar
    Vasta Anneli 2. märts 2020 at 22:19

    Okei, ma pole elusees primerit kasutanud. Äkki peaks? Jumaldan enda hüaluroonhapet ja kollageeni (mis on samasugustes pipetiga pudelikestes), nii et see Unicorn tears tundub küll olevat toode, mis mulle väga meeldida võiks.

  • Avatar
    Vasta Helen 2. märts 2020 at 21:52

    Oh see banana powder tundub praegu just see olevat, mida vaja läheb. ?

  • Avatar
    Vasta katrin 2. märts 2020 at 21:49

    Ma sooviks ära proovida selle palju kiitust saanud ripsmedušši?

  • Avatar
    Vasta Sigrid 2. märts 2020 at 21:26

    Mina tahaks seda ripsmetušši proovida. Lisaks veel lauvärve.

  • Avatar
    Vasta Hel 2. märts 2020 at 21:25

    Mina soovin proovida ?

  • Avatar
    Vasta H 2. märts 2020 at 21:10

    Prooviksin hea meelega kulmupliiatsit ja ripsmetušši.
    Ilmselt ühe neist tellin kohe ära ka ?

  • Avatar
    Vasta Maarja Kurusk 2. märts 2020 at 21:08

    Ma tahaks seda https://www.wibo.ee/toode/second-skin/ jumekat proovida ?kuna mul pole ühtegi siis oleks äge kui see sobiks mulle imehästi ja saaks ka ennast pidudele minnes korralikult meikida ja ilusaks teha ?

  • Avatar
    Vasta Kairis 2. märts 2020 at 21:07

    Kulmupliiatsit tahaks proovida, olen uue otsingul juba ammu ?

  • Avatar
    Vasta E 2. märts 2020 at 21:00

    Alles mõtlesin, et tahaks kulmupliiatsile võimaluse anda puudri asemel. Seda prooviks küll 🙂

    • Avatar
      Vasta Ketter 3. märts 2020 at 09:06

      Sooviksin proovida ripsmetušši ja kulmupliiatsit

  • Avatar
    Vasta Tiina 2. märts 2020 at 20:58

    Banana POWDER tahaks ära proovida, otsaesine kipub läikima jääma ?

  • Avatar
    Vasta Kaili 2. märts 2020 at 20:54

    Huulepalsamit Beauty prooviks kindlasti

  • Avatar
    Vasta Eva-Maria 2. märts 2020 at 20:54

    Juicy Color huulepulgad on ilusad ja tahaks proovida ka mee, E-vitamiini ja keratiiniga Nail Spa Serumit ehk siis lux küünte-ja nahapalsamit. Go Nude Smoky lauvärvid veel näiteks. Sinu lemmikud oleks ka super ära proovida.

  • Avatar
    Vasta Janeli 2. märts 2020 at 20:50

    Tahaks kindlalt ära proovida seda banana powderi . Pole veel leidnud puudrit mis sobiks. Muidu näonahk niikui aga puudritrga jääb alati liiga läikiv . See oleks imeline kui saaks mati tulemuse . Ja banaani lõhn on maailma parim ???

  • Avatar
    Vasta Katrin 2. märts 2020 at 20:50

    Kinnitusspreid tahaks proovida ja ära ei ütleks ka kinnituspuudrist ?

  • Avatar
    Vasta Krista 2. märts 2020 at 20:48

    Sooviks volüümi andvat ripsmedushi! Ja jumeststooteid proovida!

  • Avatar
    Vasta Kats. 2. märts 2020 at 20:39

    Ma mõtlen juba umbes pool aastat,et peaks tühjaks saanud meigitooted uutega asendama. Aga no ei raatsi raha kulutada meigi peale. Käisin reedel sõbrannaga väljas ja olin täiesti ilma meigita, sest mu ainus meigitoode, kus midagi veel sees on, on ripsmekas. Aga ma ei tea, kus see hetkel on.
    Kui peaks ühe asja valima..siis ehk jumestuskreem? Ma ei tea, kõike oleks vaja nagu juba mainisin. 😀

  • Avatar
    Vasta Liisi 2. märts 2020 at 20:38

    Ripsmekat tahaks proovida

    • Avatar
      Vasta Liisbeth 3. märts 2020 at 09:54

      Mina sooviks proovida kulmupliiatsit ? Ripsmetušš hakkas ka nüüd huvi pakkuma ?

  • Avatar
    Vasta Birgitta 2. märts 2020 at 20:36

    Prooviks heameelega Unicorn Tears primerit ja neid erinevaid lauvärve. ?

  • Avatar
    Vasta Marina 2. märts 2020 at 20:33

    Head ripsmekat on alati vaja

  • Avatar
    Vasta K 2. märts 2020 at 20:25

    Prooviks ära Unicorn Tears primeri ja kulmupliiatsi ?

  • Avatar
    Vasta Hanna 2. märts 2020 at 20:20

    Ripsmekas vajaks küll väljavahetamist, sest praegusega panin täiega mööda, ripsmed kleepuvad kokku ja väljanägemine selline, nagu oleks 5 päeva sama meigiga klubis käinud.

  • Avatar
    Vasta Liis 2. märts 2020 at 20:06

    Küsimus hoopis seekord, et kiidad kord loodustooteid ja teinekord määrid endale peale ja reklaamid puhast keemiat. Miks ei tahaks proovida ka looduskosmeertikat meigitoodete seas?

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2020 at 23:35

      Minu enda meigikotis on nii üht, kui ka teist. Muidugi võimalusel soovitan alati proovida mineraalset ja looduslikku, aga need on tihtipeale ka kallimad ja mitte kõikide rahakotile sobivad.

  • Avatar
    Vasta Mirje 2. märts 2020 at 18:53

    Ohh just ka mõtlesin et oleks vaja varusid täiendada.
    Ripsmetušš ja highlighter on kosmeetikakotist puudu.
    Eelnevad kosmeetikatooted on pärit Avonis aga tunnen et pean vahetuse tegema,ajavad näonaha/silmad sügelema ?

  • Avatar
    Vasta Krissu 2. märts 2020 at 17:07

    Prooviks kulmupliiatsit heameelega:)

  • Avatar
    Vasta Helena 2. märts 2020 at 16:59

    Ripsmetušši ?

  • Avatar
    Vasta Jkk 2. märts 2020 at 16:54

    Jälgin nende lehte ja osalen loosis !

  • Avatar
    Vasta Mariliis 2. märts 2020 at 16:43

    Primerit tahaks hullult proovida, roosakamat huulepulka samuti.. Tooted tunduvad head ja hea meelega katsetaks neid 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 2. märts 2020 at 16:21

    Ma tahaks kindlasti proovida seda puudrit ja Unicorn Tearsi ?

  • Avatar
    Vasta evelin 2. märts 2020 at 16:16

    Minus tekitas huvi pisike highlighter ja unicorn tears. Meigikotis hakkab otsad andma kulmupliiats.

  • Avatar
    Vasta Jane 2. märts 2020 at 16:05

    Seda Unicorn tearsi kindlalt ? ja kunagi pole kasutanud kinnitavat spreid ka, tellitud mõlemad ?

  • Avatar
    Vasta Piibe 2. märts 2020 at 16:03

    Eelkõige sooviks proovida seda kulmupliiatsit 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen Kont 2. märts 2020 at 16:01

    Tahaksin proovida lauvärve!

  • Avatar
    Vasta eveli 2. märts 2020 at 15:59

    Ise tahaks just proovida primerina Unicorn Tears ?

  • Avatar
    Vasta Joanna 2. märts 2020 at 15:58

    Highlighterit! Teisi meigitooteid ikka katsetan ja ostan, kuid see kuidagi vahele jäänud, ei ole kordagi kasutanud. Mulle alati tundunud, et selleks vaja erilisi oskusi ja kuulub pigem professionaalide kasutusse, kuid tahaks proovida küll, kui nii lihtne seda kasutada on, kui kirjutad ?

  • Avatar
    Vasta Kats 2. märts 2020 at 15:33

    Million dollar huulepulgal on üks meeega ilus roosa toon, selle tahan kindlasti ära proovida ja jumestuskreemi nimega Second skin, sest see lihtsalt võikski ju nii hea olla, kui lubab?

  • Avatar
    Vasta Ä 2. märts 2020 at 15:28

    Kui ägedad tooted ?
    Ise tahaks just proovida primerina Unicorn Tears ja küüntele kindlalt Nail Spa seerumit ?

    • Avatar
      Vasta Kerli 2. märts 2020 at 16:57

      Just sain proovida Unicorn Tears’i ja no on hea ja nüüd pean endale ka saama!!! Ja seda banana powderit tahan ka nüüd!! ??

    • Avatar
      Vasta Karin 2. märts 2020 at 20:21

      Seda liquid highlighterit tahaks vist enim proovida, kahju, et poelettidel ise katsuda-nuusutada-vaadata ei saa 🙁

      • Mallu
        Vasta Mallu 2. märts 2020 at 23:33

        saab ikka!

    • Avatar
      Vasta Kädy-Liis 2. märts 2020 at 20:55

      Tellisin endale just eile mitu toodet. Tellimata jäi Second Skin jumestuskreem.. sees kripeldab ? Tahaks seda ka üks kord ära proovida

    • Avatar
      Vasta Margit 2. märts 2020 at 22:27

      Kõige rohkem sooviksin ilmselt lauvärvipalletti go nued sex appeal või hoopis meigi fixing spreid. Aga kõige muu üle oleks ka hea meel, sest kellele siis kingitused ei meeldiks 🙂

    • Avatar
      Vasta Liina 2. märts 2020 at 23:05

      Unicorn tearsi tahaks proovida ? lisaks ka vedelat highlighterit ?.