NIISAMA JUTTU

minu võimas #30!

3. märts 2020

Iga aasta tundub mulle, et oh, mul oli nii lahe sünna ja iga jumala aasta juhtub nii, et järgmisel aastal trumpab uus aasta eelmise ikka üle. Sel aastal oli mul muidugi väga mitmeid abilisi, tänu kellele mu aasta ägedaim üritus aset leidis: Event Center, Elamuste korraldus ja Caviar catering. Need olid siis kolm kõige suuremat WOW efekti, mille kohta mu külalised siiani räägivad, et mega äge oli. Aga enne kui ma räägin, siis vaadake parem videot.

Ehk siis kuidas selline pidu sündis? Kui ma olin Tenerifel küsisin ma Bellult, et kuule, kas sa viitsiks mu sünnaks mingi ägeda peo kokku panna? Ma sada korda kiitnud siin tema uut firmat Elamuste korraldus, mis teeb kõiki pidusid: sünnadest lastepidudeni välja (hinnad alates 175€). Muidu on need sünnad mul ikka nii olnud, et mingi söök laual ja nipet-näpet siin seal, aga ma tahtsin ikka juubeli puhul uhkeid dekoratsioone jne. Samas IDEED mul ei olnud, seega pakkus ta ise välja, et oh, teeme kasiinoteemalise peo, mina olin nõus ja ei teinud edasi pmst mitte midagi. Okei, ma kandsin talle raha ja vahepeal vastasin ei-ja küsimustele ja oma menüü pidin ka ise paika panema, aga laias laastus tegi minu eet ära kõik Bellu ja tema Elamuste korraldus.

Nii, aga kuidas? Tema on omakorda heas koostöös Eesti parima tehnikafirmaga, Event Center,  mis müüb, rendib ja teeb kõiki ägedaid lahendusi pidudele. Seda nii kodustele, kui ka suurtele üritustele. Nemad panid Belluga pead kokku ja mõtlesid välja, mis lahendused mul siin kodus olla võiksid. Alates siis lisaseinte ehitamisest kangastega, tuledest kuni tossumasinani välja. Ja inimesed, kui te pole kunagi tossumasinat peol kasutanud, siis rentige ja kasutage, see oli kõige ägedam osa, te ei kujuta ette. Mul oli terve tuba nii paksu tossu täis, et kui ühe sammu paremale või vasakule astusid, oli vestluskaaslane kadunud ja tossust võis ilmuda uus ? Muss põhjas, tuba tossu täis, tuled vilkumas. Ma oleks nagu ööklubis, mitte oma elutoas olnud ja see oli FREAKING LAHE!

Mul oli muidugi mingi täis full on lahendus siin, aga tegelikult saab ka palju vähemaga enda pidusid ägedamaks muuta, ka mõne valguslahenduse või noh, tossumasinaga ja te saate ise ka neid rentida, et enda pidudel kasutada, seega minu soovitus on selline, et kui mõni pidu tulemas, mida kohe eriti ägedaks küttekaks teha tahate, siis võtke ühendust Event Centeriga. Ärge põdege, et tahate väiksemat istumist või üritust, sest Event Center tegeleb ka väikerendiga ja kui ütlete, et tulite Malluka kaudu, siis saate eluaeg 10% ale! Ja Bellu käest saate tema valmis lastepidude pakette (potter, beebipeod sinine ja roosa ja Frozeni pidu) 15% soodsamalt!

Aga kui teil nagu üldse ideed ei ole, et milline pidu olla võiks ja ainult tossumasinat nurka ei taha, vaid ikka kogu konsepti, siis öelge Bellule, ta teab, mida teha. Kokku panevad nad teile sellise kräu maha, et te järgnevad aastad ainult istute ja räägite inimestele poejärjekorras, et teil oli kunagi maailma tuusaim pidu ja kahju, et nad tulla ei saand, sest te olete omavahel võhivõõrad.

Kes samas ei ole omavahel võhivõõrad on need aphrokad siin. Mingi eriti random, loojas, naeru pealt tehtud pilt, aga kuidagi kenasti iseloomustab mu sünnat❤️

Ja no muidugi Caviar catering. Kui ma menüüga teilt abi palusin, siis kuulsin nende kohta väga palju tagasisidet, et mega head toidud jne, aga no oma silm ja suu on ikka kuningad. Ja nii oligi… Kõik lihtsalt ohhetasid söögi peale ja käisid ringi “Mmmmm! Kas sa seda juba proovisid? Aga SEDA??!” Iga roog oli maitsev, puhtast toorainest ja mulle tundus küll, et südamega valmistatud, sest kõik söök pandi viimseni nahka. Ei mingit üle jäämist, kuigi me tellisime ikka julgelt varuga. Seega, hea kraam, pole midagi öelda!

Veel pean kiitma teenindajat, kes Caviar cateringiga tuli: valas mulli, kattis lauda, kui midagi tühjaks sai ja lõpuks koristas laua ära ka. Seda kõike nii sujuvalt, et ma ei pidanud üldse millelegi mõtlema, ega midagi tegema. Hästi tore ja viisakas meesterahvas, kes muutis mu sünna niiiii ägedaks. Seega: jälle soovitan! Kui on vaja head toitu, head teenindust ja mugavust, siis vali Caviar catering! Vastavad kiiresti, pakuvad ise lahendusi, soovitavad ja on tõesti-tõesti head tegijad, et ei pea üldse ehku peale minema. Malluka garantii ❤️

Aa üks video on mul veel –  enne ja pärast seda, kui Bellu ja Event Center mu maja enda valdusesse said. Täiesti uskumatu, mida nad minu kodukesest valmis tegid, siiani olen šokis! Vaadake ise, uskumatu, eks. Ja, jah. Mul olid peol oma isiklik blackjacki diiler ja baaridaam ?

Ps! Ma olen sada korda rääkinud, et ma vihkan kallistamist, aga siin peol olidki ainsad inimesed maailmas (pluss mu pere) keda ma kallistama nõus olen, haha ?. Siiani ei usu, et mul nii äge pidu oli ja mis muud, kui et järgmine aasta trumpame veel üle?

Mis teie kõige ägedam ja meeldejäävaim sünna olnud on? Rääkige mulle ka!

Loe ka neid postitusi!

11 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Janeli 3. märts 2020 at 23:46

  Minu 35 tuli Phuketil, mu kaaslane tellis kohalikust pagariärist tordi, mille hommikul küünalde ja muu mandiga voodisse tõi. Majatäis orhideesid….. iluuus! Õhtusöök rannarestoranis. Loomulikult oli see kõik mulle suur üllatus ja minu parim sünnipäev!

 • Avatar
  Vasta Evelin 3. märts 2020 at 23:39

  Kuigi mul endal on alati pigem suure seltskonnaga sünnipäevad, siis mingeid suuri stiilikaid pole olnud. Lihtsalt tore seltskond ja palju pulli saab.
  Mu vennal on juba 4 viimast aastat olnud teemaga sünnad ja need on mega ägedad. Üürime päevaks ühe saunamaja ja seal teeme tantsu ja tralli. Kuna tegu on perepeoga, siis alkoholi seal üldiselt ei tarbita, mõni, kes kuidagi ilma ei oska, võtab siis ise endale napsu kaasa. On olnud filmitegelaste teema, 70- ndade funky pidu, mõttetud kuulsused ja viimane oli gopniku stiilis. Eks peo teevad ägedaks eelkõige ikka inimesed, kes kohale on tulnud, aga väga meeldib, kui saab korraks mingisse teise rolli astuda ja ennast välja elada.

 • Avatar
  Vasta K 3. märts 2020 at 22:05

  Sünna on ka meie peres alati au sees olnud, väiksena käisime oma 6se kambaga alati üksteisel külas sünnasid pidamas + klassiõed 🙂 täisealisena sai kodus alustatud ja siis ikka klubitiir 🙂 20 sünna sai ööklubis peetud ja no see oli kôige suurem mäller ??? poolt pidu ja koju jôudmust ei mäleta 😀 kahekümnendad said päris mitu aastat Rootsi kruiisil peetud. Peale laste sündi on vaiksed istumised olnud 🙂 sest peoloomad titemammadega enam ju ei suhtle 😀 😀
  30 sünna oli vaikse istumisena lähedaste sôbrannadega Vapiano ladies nightil ja kl 22 koju tuttu 🙂 iga nooruse sünna on omaette elamus olnud, et ühte lemmikut ei oskagi välja tuua 🙂 nyyd on olulised laste sünnad 🙂 et neil oleks tore 🙂
  Aga vinge, kui on oma kamp. See on niii oluline. Naudiiiiii ???

 • Avatar
  Vasta Mariine 3. märts 2020 at 18:40

  Palju ilma soodukata selline pidu maksma võiks minna. Palju toidud läksid?

  • Mallu
   Vasta Mallu 4. märts 2020 at 11:40

   Oiii… palju 😀

 • Avatar
  Vasta Kristel 3. märts 2020 at 17:50

  Viimane sünnipäev oli üliäge-kohal 7 mu kõige lähemat sõbrannat ning et rahulikult ja segamatult jutustada ning olla, rentisin megaägeda kohviku ning nii me seal seitsmekesi olimegi. Söök megahea ning pererahvas ka. Ja kuna me oleme sellised tuuseldised, siis peale ühte algas klubitiir… Aga see viimane polegi oluline. See esimene osa oli väga mõnus, sest sellise kamba naistega võiksin kasvõi heinamaal suvel lina maha panna ja ikka oleks hea ning tore pidu. Peaasi, et kõik kokku tulevad, mulli jagub ning juba ongi tore ❤️

 • Avatar
  Vasta Kats. 3. märts 2020 at 13:31

  Lihtsalt mainin, et tekstis mõnes kohas tuleb Event Centerile klikates Caviar Catering.

  • Avatar
   Vasta Kiks 3. märts 2020 at 22:39

   Mul ka uuel nädalal 30 tulemas. Pidu tuleb ka. Veidi lahjem kui sul, kuid siiski loodan, et tore. Siiani ikka vahvad peod olnud 🙂 oma inimestega ju alati tore aega veeta. Keegi siin ütles, et ei raatsiks suurelt teha. Mina juubeleid suurelt tähistanud ja alati peo alla pandud raha tagasi saanud, seega nö tasuta parim meelelahutus. Igati rahul! 🙂 kui ka miinusesse jääks, siis ikka peaks, sest sünnipäevapeod on nii ägedad 🙂 kingitusi ei tahagi, sest mul kõik olemas, seega tuuakse ümbrikus miskit.

 • Avatar
  Vasta Sirly 3. märts 2020 at 12:13

  Vägev pidu oli Sul!
  Mul pole veel olnud ja ilmselt ei tule ka.
  Ma lihtsalt ei raatsiks sünnipäevapeo jaoks väikest varandust maksta, sest alati tundub olulisemaid asju, mida sellega teha 🙂

  • Avatar
   Vasta Kiks 4. märts 2020 at 00:14

   Ma olen ka see inimene, kes ei raatsi enda peale kulutada. Laste sünnipäevadel esinegu Ariana Grande ja pakutagu fööniksimunadest creme brûléed, maksku mis maksab, aga endale sean paarisajase eelarve, piisab küll. Aga mulle meeldib väga pidu, külalised, tants ja trall, seega olen pidanud eriti kreatiivne olema, et enda sünnipäevad (ja muud peod) eriti vägevaks muuta. Peopaik ei pea olema renditud, suvel sobib selleks kasvõi hästi valitud RMK plats või vanaonu heinaküün. Minu sünnipäev on talvel ja ma olen pidanud, lisaks oma kodule, enda vanemate majas, tuttava restoranis ja airbnbs. Need on soodsamad või tasuta variandid. Toidud teen alati kõik ise. Päris odavalt saab ägeda välimuse ja supermaitsvaid suupisteid teha, kui sul vähegi viitsimist pinterestida on. Alati on kiidetud, alati! Igal minu peol saab sangriat, pimmsi või booli ehk mõnda segujooki suurest anumast. Kodus ehk on mõni viinapudel, odav vahukas ja ehk ka vanaema tehtud kompott üle? Viska kokku ja saadki fancy booli, mida pooled sinu peokülalised iial proovinud ole ja seda mingiks trendikaks koctäilix peavad. Hoiatan – see on korralik niiduk, aga ma pole veel kohanud kedagi, kellele see ei maitseks. Peo dekoratsioonid teen alati ise. Valin mingi teema üritusele, olgu selleks politseid ja pätid või mutionu pidu, kõik kaunistused ja muu ninnu-nännu saab ise tehtud küll. Selleks on vaja printerit, kääre, liimi, pappi, suvalisi värvilisi pabereid, suvalisi riidejääke ja head fantaasiat ning jällegi – pinteresti. Päris põnev on, et mis kodus leiduvad sitast ma saia suudan teha. 1-2 magamata ööd ja ~175€ kokkuhoidu. Õhtujuht on – trummipõrin – muidugi mina ise! Kõik mängud ja muud tegevused mõtlen (loe: googeldan) ja korraldan ikka ise. Minumeelest on see parim variant, kuna ma ei saa ühtegi apsakat kellegi teise kaela ajada. Aja jooksul olen kõik ägedad ideed telefoni üles kirjutanud ja sealt siis valin, mida võiks teha. Selleks kõigeks peab muidugi tahtmist ja viitsimist olema. Aega pole meil nagunii kellelgi. Aga no kui ikka väga tahad enda sünnipäevast midagi vinget voolida ja rahakotis ikka tühjus haigutab, siis uksuge mind, saab ka odavalt sellise peo, mida mitte keegi oma elu jooksul ei unusta. See aeg ja “vaev” on end alati ära tasunud. Niiet sellel jutul olgu lõpp, et sünnat ei pea, kuna raha on vähe, fantaasia tööle ja säästupidu! Näiteks hea peoteema on ENSV, siis nagunii midagi peale kardula, hapukurgi ja süldi lauale ei saanud panna, laena vanaemalt kristallpitsid, uuskasutuskeskusest mõni ehe laualina, prindi Lenini portree raami sisse ja osta 3€ eest nelgid lauale. Kõigil palu vastavates kostüümides kohale tulla ja nalja ning nostalgiat kui palju. Suhtumises ja viitsimises on küsimus, aga minumeelest on elu liiga lühike ja sünnipäevi liiga vähe, et neid mitte tähistada!

   • Avatar
    Vasta Lily 5. märts 2020 at 15:11

    Lihtsalt hämmastav, kui palju vaeva viitsib keegi näha ühe sünnipäeva nimel. Ma iial ei viitsiks. Raha ka ei taha kulutada, aga siis ongi lihtsad peod. Kuidagi ei tunne, et isegi peaks “kõigile eluks ajaks meelde jääma” iga pidu. Samas muidugi äge, et sa viitsid, lihtsalt huvitav, et inimesed ikka niiii erinevad on!