AVALDAN ARVAMUST TESTIN JA ARVUSTAN

mida teha koduses karantiinis? eks ikka *****

14. märts 2020

*Ütlen kohe ära, et postitus sündis koostöös Ulaka Kaunitariga ja kui seksi- ja muud sellised jutud sind ei huvita, siis tule homme tagasi! ?

Praegu visatakse nalja, et üheksa kuu pärast on suuremat sorti beebibuumi oodata, sest mida inimestel kodus ikka muud teha on, kui seda vanainimesteasja. Ma ütlen kohe ära, et see võib tõsi olla küll, aga ainult nende puhul, kellel veel lapsi ei ole. Kellel on, veelgi enam, kellel on rohkem kui üks, lasevad endal ilmselt peale karantiini kõik juhad ja torud sõlme keerata, sest lastele tubastes tingimustes aina tegevust leida on täielik killer. Muidugi saab ka õue minna, et tegelikult nii hull ka pole, aga tegelikult on neil nunnukestel imeline võime igavuse korral iniseda, piniseda, kakelda, jonnida ja kõike muud imelist veel. Nii palju lihtsam oli aeg, kus lapsi sai rahuliku südamega lasteaeda viia ja ise kodus tühja pilguga vaikust nautida.

Aga mis sellest enam. Nüüd istume kodus ja “kannatame”. (Palun seda lugeda poolhuumoriga, sest tegelikult üks osa minust on nagu ah, pole see nii hullu midagi, I love my kids. Aga see teine osa on valmis endale vahepeal hullumaja auto järele kutsuma, kui nad kõik kolmekesti “EMMEEEE!” hüüavad, aga tegelikult midagi ei taha, peale mu viimaste närvide nahka panemise).

Olge koduse ajasisustamisega ettevaatlikud, muidu on see teie elu umbe 6 aasta pärast ?

Okei, nüüd on vähe viisakam algus tehtud, lähme edasi kepijuttudele. Okei-okei… Mulle tuli meelde, et ma olen viisakas ja korralik kolme lapse ema, kes sellistest asjadest ei räägi ? Seega, kes leiab, et sellised jutud on tema jaoks way liiga palju, siis paneme selle postituse ristist kinni ja tuleme homme tagasi, siis on siin juba uued jutud.

Ehk siis… kui lapsed su närve päris ära söönud pole ja sa oled suutnud nad edukalt magama saada, siis oleks õige aeg avada Ulaka Kaunitari e-pood ja endale midagi toredat õhtusteks avastamisteks soetada. Kehtib ka sellisel juhul, kui oled lastetu ja vallaline, sest sellisel juhul ei pea sa isegi kellegi magama minemist ootama, vaid võid kasvõi keset päist päeva enda mänguasjad välja tõmmata ja hullu panna. Kes sind keelata saaks.

Kuna minul on Ulaka Kaunitariga juba pikka aega koostöö olnud, siis saan ma teile kenasti soovitada paari asja, mis sul ka kodu olemas olla võiks, et enda suhet vürtsitada, või niisama “kohtustustevaba” naudingut saada ? Ma tean, et on inimesi, kellel pole kodus mitte midagi, sest “ah, mul pole vaja, niisama ka hea!” või kardavad, et sekspood tähendab mingisugust rõvedat keldripoodi, kus nilbed poemüüjad sulle silma viskavad või miskit. Ulakas Kaunitar on konkreetselt naiselik, seksikas ja äge pood, aga noh, karantiin, tehkem oma ostud e-poest ja ei pea kuskil “avalikult” midagi soetama, hehe. Ja selle kohta, et pole vaja, niisamagi on hea, ütleks ma seda, et vanasti pesti riideid ka kuskil jões, sest noh, puhtaks ju sai, kellele ikka seda masinat pesemiseks vaja oleks. Samas kui juba korra said masinaga pesu ära proovida, siis naljalt enam jõkke oma hilpudega solberdama ei läinud.

Aga okei, alustame: mida ma soovitaksin osta ja proovida (need muidugi mu enda kogemuste põhjal tehtud soovitused, vabalt võivad teistel olla muud eelistused ja see on fine).

  • Tavaline vibraator. Konkreetselt kõige prostam ja harilik vibraator on tore seltsiline nii üksi, kui ka partneriga kasutamiseks. Minul isiklikult on Lelo (link), aga tegelikult ma kujutan ette, et ka soodsam variant teeb täpselt sama asja. Näiteks selline (link).
  • Sona!  Neid on igasuguseid erinevad, tavaline ja cruise ja sona 2 ja mida kõike veel, aga teoreetiliselt teevad nad kõik sama asja: erakordselt kiiresti viivad su … eeem, sinna kuhu sul vaja minna on. Seda nii üksi, kui ka koos kaaslasega. KOOS on see veel eriti haige kogemus, ikka VÄGA intensiivne. Lausa nii väga, et ma olen kuulnud, et mõni ütleb, et kohe liiga intensiivne. Siis tasuks eelistada seda kõige uuemat varianti (link), sest selle kõige nõrgem programm on leebem kui sellel tavalisel Sonal. Aga tegelikult on see vahe väike ja kui tavalist saab praegu alega 69€ eest, siis ma soovitan proovida.
  • Midagi meestele –  Lelol tuli välja mänguasi meestele. See on muidugi mega innovaatiline ja see töötab helilainetel ja peaks mehe viima kuskile teise maailma. Selles suhtes, et hea alternatiiv oma vana hea ustavat kätt kasutada ? Liivi kirjutas sellest tegelikult lähemalt, LOE SIIT! Minu meelest väga äge asi, mitte, et mul oleks võimalik seda ise olnud katsetada, sest mul ju pole midagi sinna sisse susata, aga Kardo suskas küll ja tema ütles, et on ikka väga uudne ja huvitav vaheldus ee… käsitööle. Kuigi see masin ei ole midagi sellist, et oh, lähen siis vaikselt teise tuppa korraks lustima, sest see teeb sellist mootorihäält, et hoia ja keela.

    Kardo soovitab seda osta meestel, kes on vallalised või näiteks kaugsuhtes. Tore ikka sellega lõbutseda. Samamoodi oleks see väga tore kingitus naiselt, kelle mees väljamaal töötab. Samas ega koos on ka naljakas ja tore seda proovida, niiet üks väga huvitav mänguasi, mis täitsa võiks iga paari mänguasjakastis olemas olla. Kardo sõnul on ta oma hinda väärt küll.

    Ps! Ainukene asi, et Kardo ka kurtis, et see masin on… väikevõitu. Et kasutada saab, aga võiks vähe suurem olla. Kuigi see peaks olema suurem, kui Eesti keskmise mehe varustus. Seega kui mehele kingid ja ta ütleb, et kitsas on, siis patsuta teda õlale ja ütle, et see probleem on jah ainult nendel, kellel hiigelsuur…ed jalad.

    Soetada saab nii terve kit’i, kus sees kindad ja silt uksele ja muud sellist vahvat (link), või ka lihtsalt soodsamalt ainult masina (link).

  • Päris palju mänguasju on ka sellised, mis ongi mõeldud koos mängimiseks. Näiteks see puldiga munake, mille puldi saad mehe kätte anda ja seega on kogu protsess ja kontroll tema käes. Kindlasti väga huvitav kogemus, kui niimoodi koos poodi minna vms ? Samas karantiin, saate kodus ka katsetamisega hakkama ?
  • Kui teil veel kodus ühtegi ei ole, siis massaažiküünlad on ÜLI mõnusad asjad. Nagunii on 99% ajast teada, et kui mees pakub sulle massaaži teha, siis ta lootus on, et see lõppeb millegi muuga, kui sina lõõgastunult massaaži ajal magama jäämas või midagi, ehheee. Seega tehkem see algusest peale seksikaks, küünal põlema ja massaaž alaku. Ja see lõhn! Next level! Soovitan proovida küll. Küünal kestab ka üli kaua, seega ei ole see hind ka midagi hullu. Ja mul on tunne, et see lõhn seal sees ongi SEE iha tekitav parfüüm? Ma olen seda juba ammu soovinud.
  • Mis veel kodus olema peaks, MINU MEELEST, on libesti. Ma ei taha siin mingi too much information tüüpi vend olla, aga peale sünnitust oli küll periood, kus seda täiega vaja läks, no shame. Neid on mega erinevaid, me oleme seda proovinud ja rahule jäänud (link). See ei muutu kleepuvaks ja rõvedaks, nagu need toidupoe omad.

Vot sellised mõtted siis mulle teile karantiiniaja sisustamiseks. Samas eks see maailm on veel lai nende mänguasjade koha pealt, mida ma veel üldse proovinud ja katsetanud ei ole ja valikut on tänapäeval NII palju. Näiteks tundub mega äge selline kalender, kus sees palju sidumismänge, kui keegi sellesse into on (link). Ooo ja mis veel, igasugused seksikad pesud jne. Minu meelest päris äge on see catch me komplekt (link). Pole just igapäevane kandmine, aga suuremat sorti madistamiseks võib selga visata ju küll, haha! Hetkel veel ales ka!

Ühesõnaga, eks te ise uudistage ja vaadake Ulaka Kaunitari epoes julgelt ringi. “Mallukas10” annab teile täishinnaga toodetelt ka 10% allahindlust nii et kasutage julgelt! 

Muidugi loos ka. Koos Ulaka Kaunitariga mõtlesime, et loosi läheb täna kaks asja, mõlemad tooted saab endale üks õnnelik võitja! Esiteks saab võitja Lelo F1 mänguasja meestele ja lisaks ka selle muna, mida kaaslasega koos kasutada. Kui see teie karantiiniaega ei vürtsita, siis ma ei tea, mis vürtsitaks! ? Loosis osalemiseks räägi lihtsalt kommentaarides kaasa, et kui suur mänguasjade kasutaja sina oled ja kas sulle on ka jäänud mulje, et see oleks kuidagi tabu, kui enda seksellu tahad veits särtsu tuua. Nagu isegi olen kuulnud sellist üleolevat “omg nagu, meil küll pole VAJA seda!” juttu. Nagu jeesus, autot ka meil vaja pole, saaks hobusega ka käidud, aga ometi enamik kasutavad ikkagi autot ??‍♀️

Loosi võitja ütlen juba nädala pärast!

Loe ka neid postitusi!

185 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta 20. märts 2020 at 07:48

    Ei ole veel ühtegi, aga huvitav oleks katsetada! ?

  • Avatar
    Vasta Teele 19. märts 2020 at 21:35

    Mänguasju meil/mul on ja kasutame neid ka. Ilma on väga hea, aga vahel on nendega veel parem ja ei häbene nende kasutamist küll. 😉

  • Avatar
    Vasta K-L 17. märts 2020 at 23:16

    Vürtsi peab elus olema. Julgelt katsetan erinevaid lelusid?

  • Avatar
    Vasta Ann 17. märts 2020 at 19:52

    Hmmm, see muna tundub põnev! Oleks mu teine mänguasi 😉

  • Avatar
    Vasta An 17. märts 2020 at 16:53

    Issand jumal, ma tahaks väga olla selle loosi võitja 😀 oleks äge katsetada. Oleme olnud oma kaasaga 6 aastat abielus ja pole kordagi lelusid katsetanud, tundub huvitav värk.

  • Avatar
    Vasta Marge 17. märts 2020 at 16:24

    Mina pole oma kaaslasega mänguasju kasutanud. Ja ma ei ütle, et meil seda küll vaja pole. Pigem ei oska ma ise seda võtta jutuks, et võiks vürtsitada kuidagi seksi ja teha see mõlemile palju lõbusamaks ja nauditavamaks. Veel vahvam oleks minnagi koos poodi avastama või e-pood lahti võtta. Hetkel pole me seda teemat arutusele igatahes võtnud ja sp ei tea ma isegi mida kaaslane mänguasjadest üldse mõtleb võibolla kardab ta pärast seda ettepanekut, et temast mulle ei piisa. Mina usun et lõbus pingevaba ja nauditav seks on pika suhte jaoks ülimalt tähtis ja tagab ka selle, et kumbi osapool ei taha pikalt kuival olla.
    Võibolla selle loosi võit aitaks selle ”ma ei tea kuidas sellest rääkida” barjääri lihtsamalt ületada ja võibolla muretumalt mänguasja maailma sukelduda.

  • Avatar
    Vasta H. 17. märts 2020 at 14:43

    Just paar nädalat tagasi ostsin endale Sona ja olen väga rahul. Nüüd hullult kibeleb juba ka muid proovima, see muna tundub väga väga põnev.

  • Avatar
    Vasta kp 17. märts 2020 at 11:47

    Meil on päris mitu erinevat mänguasja, aga pole neid ammu kapist välja võtnud. Oleme kuidagi ajaga pigem kähkukavendadeks muutunud, mõlemad naudime sellist kiirest maha-ja-taha seksi 😀 aga oleme palju rääkinud, et võiks mõnda on-the-go vibraatorit proovida, seega tundub huvitav. Ja see F1 tundub meganaljakas, vaatasime mehega koos videosid ja itsitasime, seega proovida oleks tore. Meil ka kohe titt tulemas, siis teeks mulle selle taastumise veits kergemaks äkki.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 17. märts 2020 at 02:17

    Pole kunagi arvanud, et mänguasjade kasutamine oleks tabu või häbiväärne jms. Küllap selline suhtumine tuli noorest saadik tänu Seks ja Linna vaatamisest ? #noregrets
    Õnneks on mu kaaslane ka väga avameelne ja meie magamistoas on mänguasjade valik olemas. Alati oleme avatud katsetama uusi vidinaid??

  • Avatar
    Vasta Birgit 17. märts 2020 at 01:03

    Ma olin väga pikalt see, kes ütles et eiii, ei ole vaja ju. Piisab seksist küll. Häbenesin ilmselt? Ma ei tea. Aga igaljuhul pulma-aastapäevaks nüüd mees kinkis Lelo. Jeeerum, miks mul seda varem ei olnud? ? nüüd ta juba vihjas, et äkki vaataks midagi veel. No meie sekselule on see igal juhul korralikult särtsu juurde andnud. Kolme lapse kõrvalt see üpris vajalik ka ?

  • Avatar
    Vasta Ly 17. märts 2020 at 00:01

    Mul on väga palju erinevaid mänguasju kodus olemas. Paljudes olen ka pettunud. Aga on ikka lemmikuid ka. (Tuletas meelde, et ma pean nende mitte kasutamist saavate asjadega midagi tegema. Varsti lapsed kaevavad need peidukast välja ja ohh seda nalja siis ??)
    Kui ma olen saanud midagi head, siis mingi aja pärast ikka tahaks midagi uut ja paremat. Ühesõnaga üks põhjatu auk need sekslelud ? Mehega koos naudime ka, aga kuna mees palju tööl ja eelnevad aastad oli väga palju komandeeringus mitu nädalat korraga, siis muud ei jäänud üle ?

  • Avatar
    Vasta Angela 16. märts 2020 at 23:49

    Praegu kodus vaid 1 mänguasi aga tabu ei ole meie jaoks ja mees ka väga maialt uudistas kui te seda jõulukalendrit avasite ? nii, et võidu krabaks endale igatahes ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 16. märts 2020 at 23:48

    Mitte ühtegi ei ole ja no kaugsuhtes ka juba viimased 9aastat. See F1 oleks ikka ülim kingitus mehele. Siiani meil voodist läbi käinud vaid peenise vibraator mis ei andnud nagu midagi, mingi lahja värk ning vist selle tõttu polegi me nn vürtsi lisanud.
    Mul sõbrannad ikka imestavad et mul pole veel kapis ühtegi mänguasjakest. Samas mul üks sõbranna täielik fänn igasuguse vürtsi lisamiseks.
    Tuleb oma julguse riismed kokku võtta ja vist endale soetada kh midagi, vb polegi siis meest enam vaja????

  • Avatar
    Vasta Sandra T 16. märts 2020 at 23:42

    Mul endal üks mänguasi on ja kasutan vahepeal ikka, mõned korrad kuus ? Minu tutvusringkonnas eriline tabu ei ole, pigem ikka lobiseme sõbrannadega palju seksist ning asjadest.

  • Avatar
    Vasta Siret 16. märts 2020 at 23:14

    Pole ühtegi asja kodus ausalt ? aga olen pilgu peale visand lelole sest oled seda kiitnud.Siiamaani on see jah mõtteks vaid jäänd a mine tea mingi aeg vast õtan end kokku ja ostan ära.
    Ma ei ütleks,et see tema päris tabu on aga ega väga pole mõeld ka sellele.

  • Avatar
    Vasta J 16. märts 2020 at 23:08

    MA TAHAN SEDA PULDIGA MUNA! ??? PÄRISELT! oleks mul ainult sellist vaba raha ma ostaks ise! Krt see geniaalne ju ? huumorit peab ka saama!!!

  • Avatar
    Vasta Ulkmu 16. märts 2020 at 16:25

    Täitsa algajad selles valdkonnas alles. Aga nö areneme vaikselt, tasapisi. Senini olnud nö vanakool peamiselt, aga lõpuks lapsed suuremad ja nende kõrvalt jääb järjest enam ka aega teineteisele ja juhtubki, et kohe õhtul ei kuku poolsurnult voodisse magama või hommik algab teistsuguselt. Eks siis on tore ka seda erutavamaks teha pisikeste mänguasjadega. Meil on paar pisemat, hästi lihtsat asja, samas tunneme mõlemad, et võiks juba areneda edasi. Loosi võit aitaks ju kohe eriti selles suunas edasi, sest ega ise niipea teooriast kaugemale ei jõua, kui nüüd karantiini tõttu pooltöötu ka ju.

  • Avatar
    Vasta Jane 16. märts 2020 at 16:14

    Meil ikka mõned erinevad olemas , mõlemad naudivad . Aegajalt ikka lausa lustakas kasutada ja naudingud on lihtsalt imelised . Mehele kindlasti meeldiks kui saaks ka sellise mänguasja mis vaid talle . Siiani ostnud ikka selliseid mida koos asutada/või väga hea fantaasia käiku lasta ???

  • Avatar
    Vasta G 16. märts 2020 at 15:03

    Mina olen küll üle 30, kuid sekslelusid alles avastan. Ostsin oma esimesed anaallelud (katsetada veel pole jõudnud), Lelo toodangut olen piilunud, hea meelega katsetaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Di 16. märts 2020 at 14:50

    Meil on öökapi sahtlis tavaline vibraator, üks sona laadne toode, vibreerivad tupekuulid, veel mingi vibraator ja mingeid peeniserõngaid. Kõik leiavad kahe lapse kõrvalt kasutust. Lastele sai õigel ajal sisse harjutatud režiim, et kell 20.00 on tuttu minek sest siis jääb piisavalt aega ka abikaasa olemiseks ja suurte inimeste asjade ajamiseks.
    Massaaži õli teen ise kookosõlist ja doterra õlidest.

  • Avatar
    Vasta Krissu 16. märts 2020 at 11:08

    Mul on dildo, mille ostsin kui mehega raskemad ajad olid ?. Üldiselt on minu libiido ka palju suurem mehe omast. Ostaks tõenäoliselt veel asju aga raha napib. Ei pea tabuks aga samas ei pea vajalikuks ka teistele rääkimisest, mis me kõik voodis teeme ja kasutame. Arutada võin küll kaasa.

  • Avatar
    Vasta L 16. märts 2020 at 10:46

    Me oleme mehega algusest peale seksiteemadel lausa väga avatult rääkinud. Meil on ka mõned mänguasjad kodus olemas aga vot see F1 tunduks mega äge mehele. Vähemalt Lelo Sona teeb imesid ning ei tahaks meestki ilma sellest jätta. Ehk siis leiaks ka väikeste laste kõrvalt ja rohkem omavahelist aega 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 16. märts 2020 at 09:25

    Meie vanemate kodudes oli seksiteema tabu ? ja on võtnud palju aega, et me üksteisega sel teemal avaneks. On just õige aeg oma 18 aastasesse suhtesse uued lelud tuua, meil pole ühtegi ? ainult seksikam pesu, kookosõli ja oma kehad ? Oi kuidas mu tagasihoidlikule mehele see loosiõnn meeldiks ?

  • Avatar
    Vasta Liis Er 16. märts 2020 at 08:52

    Minu arust see täiega hea: https://www.ulakas-kaunitar.ee/pood/toote-grupp/yesforlov-couples-elexir-30ml/

    Kallis, aga mulle pandi, viimane kord kui asju tellisin, kaasa ja vau. Mulle täiega meeldib.

    • Avatar
      Vasta J. 16. märts 2020 at 23:47

      Mõned kuud tagasi saime oma esimese lapse. Hirm sünnitusjärgsest paranemisest lükkas seksi edasi, kuigi tahtmine oli suur. Seega tellisin sona ja vot see oli üks imeline kogemus. Saime mehega koos hullata, ilma et oleks haavasid katki rebinud.
      Nüüd tahaks jälle midagi uut, et see eluke põnevam oleks.

  • Avatar
    Vasta Kristi 16. märts 2020 at 07:27

    Meil kodus mõned mänguasjad on ja kasutame neid “pidupäevadel”. Aga see laste jutt täitsa õige, kui neid veel polnud, siis ei kujutanudki ette, milline luksus on suvalisel ajal teha just seda, mis pähe tuleb. Nüüd vaata kella ja palveta, et lapsed ruttu magama jääks või üles ei ärkaks jne.

  • Avatar
    Vasta Viktor 16. märts 2020 at 01:18

    Hei, ei ole muuseas midagi kasutanud. Aga huvitav tundub!

  • Avatar
    Vasta Helen 16. märts 2020 at 00:18

    Minul on kodus üks tavaline vibraator ja anaalpärlid. Tahaks midagi pikantsemat proovida ka, aga valikut on nii palju, et ega ei oska kuskilt alustada ka! Kasutanud olen pigem siis kui meest kodus pole, aga teinekord ka koos.

    Aga üldiselt omavanuste seas (20ndate esimeses pooles olevad inimesed) see vist eriti popp pole, kõik pigem jah, üleolevad, et pole vaja selliseid asju ?

  • Avatar
    Vasta Mari 15. märts 2020 at 23:23

    Pigem olen siiani üksi kasutanud. Üks vibraator mul on.
    Kasutan siis kui isu tekkib, kuna mees on pidevalt tööl.

  • Avatar
    Vasta Sofia 15. märts 2020 at 22:32

    Peale sünnitus seksi isu kadus täiesti ja nii juba aastake umbes. Nüüd üritan seda kuidagi taastada ja väikesed abivahendid oleksid väga abiks 🙂

  • Avatar
    Vasta Epp 15. märts 2020 at 21:22

    Tabuks ei pea kindlasti. Pikalt olen mõelnud, et ostaks midagi aga ostmiseni pole jõudnud. Durexi seda rõngast oleme kunagi proovinud aga ei mäleta küll sellest mingeid erilisi emotsioone 😀 Seega see muna tundub täiega põnev ja heameelega prooviks ära.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 15. märts 2020 at 21:11

    Mingi täiesti tavaline “pulk” vibraator sai kunagi katsetamiseks soetatud. Mehe algatusel kusjuures. Aga mingit kasu sellest küll ei olnud, pigem segas ? Ehk oleks aeg midagi uuemat proovida

  • Avatar
    Vasta Mann. 15. märts 2020 at 18:22

    Mul on kodus sahtlis sõbrannade poolt aasta tagasi kingitud vibraator. Paar korda olen üksinda olles kasutanud,kuid mehega koos olles pole veel proovinud.Seda durexi rõõmurõngast oleme ka proovinud. Sellest saab minu arvates meea rohkem mõnu,kui mina ise. Seda vibreerivat munakest sooviksin küll proovida.

  • Avatar
    Vasta Kk 15. märts 2020 at 18:07

    Kodus paar mänguasja olemas, aga kuna kodus kolm last siis vahepeal jäänud need unustuste hõlma. Üldiselt kasutame siiki neid mehega koos .

  • Avatar
    Vasta Tuuli 15. märts 2020 at 17:13

    Vahel ikka kasutame mänguasju, eriti kui väsimus natuke suurem. Sinu blogi kaudu jõudsime leloni, kodus on ka nipet-näpet muud. Häbiasi pole see kindlasti ja soovitan kõigil proovida, kes veel pole julgust kokku võtnud!

  • Avatar
    Vasta t 15. märts 2020 at 16:39

    Tabu ei ole kindlasti, aga mul ainult hetkel üks tavaline vibraator, millega siis asja ära ajan, kui mees parasjagu kodus pole ja isu on 😀 😀 Võikski midagi uut katsetada ja koos partneriga, niiet äkki läheb õnneks jee 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 15. märts 2020 at 14:18

    On olemas üks kõige harilikum vibraator, (mehe poolt kingitud) kuid mehega koos kasutamiseks pole vajadust olnud, kuna mees suudab mind ise täiesti tippu viia, muuta protsessi palju intensiivsemaks ja pikaajalisemaks kui vibraatoriga. Muidu prooviks heameelega seda meeste asja, kõlab mega ägedalt ja saaks oma mehele midagi uudset pakkuda?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 15. märts 2020 at 13:53

    Mul endal on olemas üks vana lihtne vibraator, mille patakad said ammu tühjaks ja mehega ostsime paar aastat tagasi Lelo paarivibraatori, millega me kahjuks suureks sõbraks ei saanudki. Olen seda nüüd aeg-ajalt ise kasutanud… 😉

  • Avatar
    Vasta H 15. märts 2020 at 13:22

    Ma käisin suvel elukaaslasega laadal ja seal oli mingisugune sekspoe õnneloos. Me päev otsa mõtlesin kas võtaks aga kumbki ei julgenud, lõpuks õhtul, paar minutit enne sulgemist käisime ja tõmbasime ühe loosi ära, kus auhinnaks saime ka mingisuguse vibraatori. Kui see käes, kibelesime mõlemad juba kiiresti koju et proovida saaks – kahjuks aga oli see suht jama, kuid sealt loosist saime julgust ja oleme ka ise ühe korraliku vibraatori nüüd ostnud. Vahepeal väga lahe sellega oma suhet vürtsitada.

  • Avatar
    Vasta HN 15. märts 2020 at 12:22

    1 lelu on, mille mees mingi aeg kinkis 😛 Ju arvas, et läheb vaja kui ise koguaeg välismaal on ja talle kuluks F1 ära küll 😀

  • Avatar
    Vasta Mairi 15. märts 2020 at 12:11

    Oleme 16 aastat koos olnud ja 30+ vanuses (ja lastega) enam häbitunnet nii ei teki. Ja kui mänguasjad oleksid tabu, siis oleks kogu meie armastus üks suur tabu ? igal juhul on mänguasjad põnevad kasutamiseks.

  • Avatar
    Vasta Joanna 15. märts 2020 at 12:01

    Meie hetkel ei kasuta üldse, aga üsna pikalt oleme arutanud, et peaks erinevaid asju proovima. Kuigi on asju, mida minu mees ei ole nõus ostma (ala mehele iseenda rahuldamiseks tundub sürr ?)
    Ma arvan, et see tabu on suures pildis just muutumas, räägitakse sellest igal pool ?

  • Avatar
    Vasta Annika 15. märts 2020 at 11:37

    Olen kasutanud läbi aegade erinevaid lelusid kui ka pesusid. Lelusid Nii koos kui ka eraldi. Ülimõnusad leiutised peaks mainima ? Oma sahtlis olevatele “sõpradele” on ju ikka uut kaaslast vaja. Kutile saaks ka selle huvitava instrumendi, mida proovinud ei ole. Kardan ka, et jääks väikseks, aga noh… Proovida tasub ?

  • Avatar
    Vasta Maria 15. märts 2020 at 11:23

    Kuigi päris iga kord kindlasti “lisavarustuse” peale ei panusta, siis võib öelda, et oleme siiski paarilisega üpris agarad mänguasjade kasutajad – sahtlist leiab nii tavalise vibraatori, butt pluge, kui ka koos nautimiseks midagi 🙂 enda eakaaslaste seas ei ole siiani täheldanud, et keegi seda tabuks peab ja pigem on pisut tipsusena peol olles see just kõige põnevam teema millest rääkida 😀

  • Avatar
    Vasta Kata 15. märts 2020 at 11:09

    Ma olen pärast õhtu saate nägemist taolise mänguasja peale mõelnud https://www.ulakas-kaunitar.ee/pood/toote-grupp/feelz-toys-jivy-puldiga-vibraator/ aga pärast saate nägemist olid need koheselt läbi müüdud 😀
    Nüüd võiks ära proovida enne sinu poolt loositava muna 😉

  • Avatar
    Vasta Emma 15. märts 2020 at 10:55

    Sahtlis täitsa mõned on. Sellega tegi elukaaslane algust, et tellis kingituseks. Ja kindlasti ei kahetsa seda ja tabuks ei pea.

  • Avatar
    Vasta noor neiu 15. märts 2020 at 09:49

    Nüüd kui mees läks aega teenima, siis eelmisel suvel leidsin, et midagi oleks endale vaja. Hankisin kõige tavalisema kliitori stimulaatori ja no olgem ausad, enam muudmoodi ei taha (ja sain oma esimese reaalse orgasmi)! Kui ka vahepeal saab mehega koos oldud, siis pärast tema naudingut on minu aeg 😉 Ei leia, et see miski tabu oleks, oma suhtlusringkonnas vähemalt.

  • Avatar
    Vasta Kadi 15. märts 2020 at 08:00

    On olemas Lelo Sona Cruise, aitab tõesti tippu viia. Kuna oleme kaugsuhtes siis mehele oleks F1 heaks vahelduseks, kuid tegelikult on koos palju huvitavam järgi proovida. Selle muna kasutamine tundub samuti põnev.

  • Avatar
    Vasta Marleen 15. märts 2020 at 04:13

    Katsetanud Durexi peeniserõngast, suristas küll vahvalt, aga muud tolku temast. Muid seadmeid ei ole katsetanud. Kuna oleme peikaga kaugsuhtes, siis maruvahva oleks kui ta ostaks mulle Lelo, aga kuna see päris kommiraha pole, siis olen vaid vihjanud mitte nõudnud. Kuna koroona pärast ilmselt me nüüd pikka aega ei näe, saadaks tolle vormelimasina hea meelega talle!

  • Avatar
    Vasta Melissa K 15. märts 2020 at 01:12

    Olen pikalt sellele mõelnud ja tahtnud ära osta lõpuks midagi, aga ikka see lõpp tegemata jäänud. Aga super excited oleks küll proovida seda üllatamis muna ??

  • Avatar
    Vasta Mina 15. märts 2020 at 00:59

    Polegi vist ükski tuttav julenud tunnistada, et mõnda mänguasja omab. Endal kapis ikka miskit leidub, et ikka igav ei hakkaks 😛

  • Avatar
    Vasta D 15. märts 2020 at 00:33

    Niii väga tahtsin mehele sedasama kinkida, kui see millalgi sõbrapäeva aegu müüki tuli, aga jäi ikkagi kalliks.
    Endale ostsin eelmine aasta ka päris kalli mingi tõukefunktsiooniga vibraatori, mis mu meelest isegi kõige aeglasema sätte peal liiga hullult uhab, nii et ma tavaliselt seda sisse ei lülitagi 😀 mõtlen nüüd kogu aeg klassikalist osta, aga eelmise 160 euri on veel meeles ja ei raatsi eriti

  • Avatar
    Vasta Sälly 15. märts 2020 at 00:16

    Voodi mänguasju pole. Tahaks. Kuulsin just hiljuti ütlust, et kui voodielu on igav ja üksluine siis ei olegi palju seksi. Tuleb seda muuta. Kahe lapse emana tunnen nüüd peale taastumist soovi viia asi uuele tasemele. Isegi kui võit koju ei tule siis tuleb õhtul ise skoorida.

  • Avatar
    Vasta Avely 14. märts 2020 at 23:52

    Mina seni pole kasutanud ühtegi lelu koos mehega, kuid viimasel ajal on kutt hakanud rääkima, et võiks sekselu veidi vürtsitada. Otsime alles seda õiget, millega alustada ?

  • Avatar
    Vasta TN 14. märts 2020 at 23:42

    Pärast sünnitust… right, see sama libesti, no ikka kulub seda :/ Sona on ülemineku 2-kuusest tsölibaadist tavaellu teinud meeldivalt sujuvaks, mingit nühkimist pole vaja, et tore hakkaks. Aga mu vaene mees, kes täitsa niisama pidi 2 kuud kuival istuma, pole sellest siiani üle saanud (beebi sai just 3-kuuseks, no palju sealt kõrvalt üldse aega jääb). Kuna härral kohe ka sünnipäev tulemas, siis F1 oli üks kingivariantidest, aga saabuvate pulmade vaates siiski kallivõitu. Kui just pulmad ära ei jää, karantiin ja värki.

  • Avatar
    Vasta Nele 14. märts 2020 at 23:23

    Meil ikka mõni on, mida aeg-ajalt kasutame. Lelo F1 kingiks küll mehele sünnaks. Saaks väljamaal olles kasutusele võtta ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 14. märts 2020 at 23:13

    Meil ei ole ühtegi lelu kapis ? Mees räägib koguaeg, et peaksime ikka proovima.
    Lähen kaen selle e-poe kohe üle ja äkki leidub meil ka lõpuks midagi ??
    Loosiga võites oleks veel eriti tore teha endapoolt hoopis mehele üllatus ?

  • Avatar
    Vasta Ir 14. märts 2020 at 22:35

    Kasutan ka ise ja väga rahul ? tabu tundub küll ikka veel mõne jaoks, aga eks nad ise jäävad ilma sellest heast?

  • Avatar
    Vasta Kristen 14. märts 2020 at 22:26

    Kallike kinkis ühe helelilla sõbra, kuid ammu oleks aeg uusi asju proovida?

  • Avatar
    Vasta Nele 14. märts 2020 at 22:22

    Kasutame ka mehega ikka mõningaid mänguasju. Minuarust on see täiesti normaalne, et inimesed teevad oma sekselu nendega huvitavamaks ja ei ole üldse häbiasi!?

  • Avatar
    Vasta Kätu 14. märts 2020 at 22:03

    Pole veel kordagi kasutanud, aga postitus väga põnev ja võtan hea meelega osa! ?

  • Avatar
    Vasta Suusi 14. märts 2020 at 21:34

    Mulle väga meeldiks erinevaid “mänguasju” proovida, kuid pole raatsinud neid eriti soetada, üsna kallid teised. Siiani on olnud 1 vibra, mis andis suht ruttu otsad, kusjuures ma ei ei trööbanud seda üldse nii tihti 😀 ja väga odavasse hinnaklassi see ka ei kuulunud.
    Veel on mu magamistoa sahtli must be libesti. Sa püha sõit! Libestiusku olen pööranud isegi paar sõbrannat, kes algul uhkelt silmi pööritades kinnitasid, et NEIL seda küll vaja ei lähe. Eelnevast lausest võib ka järeldada, et seksijutud minu jaoks tabuteema ei ole.
    Mul paraku pole oma ameti tõttu võimalustki paariks nädalaks seoses selle koroonaga koju jääda ja magamistoas lustida, seega seda enam vajaksin üht lohutusvõitu 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 14. märts 2020 at 21:34

    Meil ei ole ühtegi, aga oleme mõelnud mõne mänguasja soetamisele. Võit olekski hea algus katsetamiseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Janne 14. märts 2020 at 21:06

    Viimasel ajal on sellised lelud huvitama hakanud. Ise ka paar asja juba tellind – sain inspiratsiooni su jōulukalendri videost ? Kindlasti annavad sellised lelud voodiellu särtsu ja pauku ? juurde. Meeste lelusi polegi proovind ja selle peale üldse tulnud, seega tahaks proovida küll.

  • Avatar
    Vasta Liisi 14. märts 2020 at 20:41

    Mu kunagine poiss-sõber kinkis mulle vibraatori. Ta ise oli väga lelude poolt ja tahtis ka mulle midagi head. Olin siis veel noor ja seksielu alguses niiet tookord väga ei arvanud sellest midagi.
    Aga nüüd olles abielus ja juba elu ja mehi näinud olen viimastel nädalatel hakanud mõtlema, et meil on midagi vaja et natuke vürtsi lisada. Olen mehega sellest ka rääkinud ja erinevaid variante välja pakkunud. Ta vanakooli mees aga on vist isegi nõus proovima.
    Hetkel võtangi hoogu, et Sona ära osta.

  • Avatar
    Vasta H 14. märts 2020 at 20:26

    Meie kasutame omajagu, muidugi oleneb – vahepeal on perioode kui ei tule üldse tahtmist midagi muud lisaks võtta aga vahel on mitmeid kuid igasugused rollimängud ja mänguasjad teemas 😀 Mulle on mulje jäänud, et nooremad on avatumad ka sellistele asjadele, sõbrannadega oleme küll rääkinud kuidas üht või teist on proovitud 😀

  • Avatar
    Vasta Triinu 14. märts 2020 at 20:13

    Ma lugesin su postituse kõrvale ka seda Liivi posti ja naersin, sest mu mees on samasugune (eneserahuldamine kaarega mööda läinud) ja kui ma vahepeal ikka jutustan talle vibraatoritest või loen miskit seksiteemal, siis tal nägu tõmbub veits krimpsu ja hakkab seletama, et “milleks seda vaja on?”. Aga no on vaja, sest mu libiido on palju kõrgem temaga võrreldes.
    Igatahes, see muna tundub max intrigeeriv ja kui loosiga ei saa, siis raudselt tulevikus ostan! 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. märts 2020 at 09:41

      See tundub mulle nii uskumatu, minu meelest mehed muud ei teegi :D:D

  • Avatar
    Vasta Maria 14. märts 2020 at 20:06

    Kodus on 1 mänguasi isegi olemas, mis ootab kasutamist. Arvan, et tabuteema see ei ole ja vürtsi suhtesse lisavad sellised toredad ja huvitavad lelud küll 😉

  • Avatar
    Vasta Lenu 14. märts 2020 at 19:53

    Oleme ikka püsikliendid Ulakas. Mul Sona 2 olemas, pärls hull vidin. Mehel seesamune F1, aga kurtis sama, et väikesevõitu ?‍♀️ igasugu geele ja kreeme jagub ka öökapisahtlisse kõvasti. Mainitud muna oleks kogusse teretulnud. Enda poolt järgmine ost on ilmselt mingi anaallelu ?

  • Avatar
    Vasta crimson 14. märts 2020 at 19:52

    Ma tegelikult ei ole suur mänguasjade kasutaja. Lapsed on kogu aeg kukil ja nagunii olen öhtuti niii väsinud, et jään enne neid magama. See muna tundub küll selline asi, mida tahaks proovida. 😉

  • Avatar
    Vasta Eve 14. märts 2020 at 19:27

    Ma ei ole veel proovinud mänguasju, aga lugedes sinu soovitusi ja väga innukaid arvustusi nende mänguasjade kohta, tekib uudishimu küll, et nagu võiks.. 😉

  • Avatar
    Vasta KRISTIN V 14. märts 2020 at 19:15

    Vahest tuleb ikka ette, et kasutan, Lelo omasid pole muidugi proovinud kuna hind tundub mõne asja suhtes veidi krõbe?
    Tabu teema just minu jaoks see ei ole kuid iga inimesega ka ei aruta sellist asja.
    Loosist tahaks ikka mõlemaid, eriti meestele mõeldud toodet, härrale oleks idelas sünnipäeva kink?

  • Avatar
    Vasta Maarja 14. märts 2020 at 19:10

    Kodus on vaid üks mänguasi, mida just väga tihti ei kasuta. Nüüd olen teist korda mõtetega seal, et soooviks soetada midagi uut ja paremat. Ei teagi, kas lubaks selle kaaslasega mõeldud mänguasja kohe mehe kätte või katetaks ikka enne ise 😀 See loos puhas win-win. Mõlemale midagi uut 😀 Ende ümber näen, et teema on pigem tabu, kuna sellest lihtsalt tutvudringkonnas ei räägita.

  • Avatar
    Vasta M 14. märts 2020 at 18:51

    Lelo sona on parim!!! uskumatu tunne seda kasutades 🙂

    Kasutan Lelot nii üksi kui kaaslasega. Mõlemal juhul super hea asi.
    Aga tabu teema on Eestis raudselt eneserahuldamise asi.
    Seda küünalt tahaks küll proovida, tundub põnev asi, midagi uut 🙂

  • Avatar
    Vasta D. 14. märts 2020 at 18:44

    See oli mingi miljon aastat tagasi kui härraga vürtsitasime välisteguritega müramist 😀 võiks uuesti küll midagi põnevat juurde tuua 😉

  • Avatar
    Vasta S 14. märts 2020 at 18:43

    Ajaga on mõned pisemad asjad kogunenud, aga mitte miskit nii head pole veel leidnud, mis vaimustust tekitaks, et tihedamat kasutust leiaks ? Need tunduvad igatahes kasutamisväärt kraam olevat.

  • Avatar
    Vasta Kersti 14. märts 2020 at 18:39

    Mina olen just see kellel midagi siin kodus sellist pole? kuidagi kunagi pole mehega väga sellel teemal arutanud ega mõelnud isegi seda soetada. Eks endamisi muidugi olen ja vb mees ka aga poodi pole jõudnud. Libestid ja sellised asjad muidugi olemas aga vot mingid masinaid, neid kuidagi pole julgenud. Eks kui loosiõnn meile naeratab, siis ehk saame ka vapsjee uued kogemused ja huvid ??

  • Avatar
    Vasta A 14. märts 2020 at 18:37

    Üks v odav väike puldiga vibraator on, mis sai hiinast tellitud:D
    Olen piilunud Ulaka kaunitari lehte ja seal on päris palju huvi pakkuvaid asju ?

  • Avatar
    Vasta Ege 14. märts 2020 at 18:36

    Mänguasjad on ägedad. Nipet-näpet on omal olemas, kuid kindlasti on veel neid puudu. Tabu ei tohiks siin midagi olla, kui tahad oma olemist huvitavamaks teha ☺️

  • Avatar
    Vasta C 14. märts 2020 at 18:25

    Meil siiani ainult mingid mõttetud junnid olnud, mis no eriti hästi küll naudingut ei paku. Aga midagi põnevat tahaks muidugi katsetada ja täiega nautida :D.

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 14. märts 2020 at 18:22

    Mul on olemas kaks üsna tavalist ja odavat vibraatorit. Ja on ikka natuke teine tera küll. ?
    Loosivõidu korral prooviksin selle paaridele mõeldud toote ära, olen seda juba paar korda kodulehel piilumas käinud.
    Kahju ainult et ise kaugsuhtes olen ja kaaslane üldse teises linnas , nii pole sellest garantiinist mulle palju selles vallas kasu. ?

  • Avatar
    Vasta Mir 14. märts 2020 at 18:19

    Lelo sona meil juba on aga see kaugjuhitav muna tundub ka väga äge. Kaaslasele tundub F1 ka huvitav. Mänguasju me kumbki ei pelga, pigem ongi tore praegu karantiiniajal midagi uut kasutusele võtta.

  • Avatar
    Vasta E. 14. märts 2020 at 18:12

    Olen mõelnud soetada, aga pole veel ostnud.
    Osalen loosimises

  • Avatar
    Vasta Liinu 14. märts 2020 at 18:07

    Ooo, ma kingiks selle oma abikaasale- ma arvan, et ta pole never sellisest asjast kuulnud. Oleks päris pōnev ta reaktsiooni sellele näha!

  • Avatar
    Vasta Mari-liis 14. märts 2020 at 17:57

    Mänguasju mõned on .igast erinevaid asju on proovitud enamus mis kasutusjuhendi järgi lubavad kuu ja tähed ka taevast alla tuua on lõppenud prügikastis. Tavaline vibraator ikka kõige parem pluss mõned lemmikud veel.vahest on hea veidi vürtsi argirutiini lisada ja õnneks mehel pole ka selle vastu midagi. Oleme küll vaadanud ka lelo sonat ja paari huvitavat palju kiidetud asja aga siiani on need poodi jäänud.ehk siis kui peab koju karantiini jääma siis on palju aega ,et erinevaid mänguasju täpsemalt uurida?

  • Avatar
    Vasta Marian 14. märts 2020 at 17:57

    Olen kasutanud küll ja teevad voodielu põnevamaks ka :)) pikem vahe on selles osas nüüd sisse jäänud aga kui oleks midagi uut siis prooviks ära küll.

  • Avatar
    Vasta Ylle 14. märts 2020 at 17:54

    Päris huvitav oleks miskit uut proovida. Mees kindlasti ära ei ütleks, talle pigem meeldivad uued asjad. Ja üks F1 ralli võib talle päris huvitav olla 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 14. märts 2020 at 17:29

    Mul on see Sona ja tõepoolest see odavam variant on päris intensiivne, liiga intensiivne, aga siiski olen leidnud enda jaoks selle ühe programmi, mis on mõnus. Kahju, et see uuem versioon niiii palju kallim on.
    Küll aga prooviks mõlemad loosivõidud huviga ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 14. märts 2020 at 17:19

    Meie kasutame ja katsetame ka meeleldi igasuguseid toredaid asju. Meie sõprusseltskonnas õnneks on kõik ka selliste asjade poolt ja oleme ka üksteisele nii mõndagi ägedat soovitanud. Samuti PEAN MAINIMA, et soovitan täiega ulakas kaunitaris tüdrukuteõhtu korraldada, kui kõik osalsed sellega nõus ja huvitatud on. Meie tegime sõbrannele üllatuse ja me olime kõik NII SILLAS ???. Teiseks see käik aitas meil avastada niiiii palju uusi põnevaid asju. Erinevaid geele jne. sai ka kohapeal proovida. Absoluutselt kõik läksid meil vähemalt 1he asjaga minema. Niiet ma täiega leiaks ka sellele auhinnale kasutust ? pluss mehel kohe sünna ka ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 14. märts 2020 at 17:07

    Ma alati mõtlen just seda, et kui mõni naine hakkab silmi pööritama “fuih, mul küll selliseid asju ei ole vaja”, siis kuidas nad teavad, et pole vaja, kui pole proovinud? ?
    Mulle väga meeldib uusi mänguasja ja tegevusi avastada. Enda arsenali kuulub kaks vibraatorit, lips sidumiseks, siis see tolmuharja laadne asjandus( täiega mõnus asi), täringud ja mehele tellisin ka täna mänguasja, eks paistab, kuidas tundub, kui lõpuks käes.
    Meil asjad kõik sellised odavama poolsed ja väga tahaks proovida natuke kallimaid tooteid( äkki neil ka parem kvaliteet) ☺️
    Nii, et väga suure huviga jään loosi ootama, äkki lõpuks õnn naeratab ja saab karantiini aja vallatult veeta ?

    • Avatar
      Vasta Kätlin 14. märts 2020 at 17:10

      Aaa ja mu jaoks pole s*ksi teemal midagi tabu, räägin sellest vabalt ja ei häbene midagi.
      Sõbrannaga meil mõlemal huvi mänguasjade vastu, siis kui nad mehega endale miskit tellivad, siis sõbranna saadab pildi, et mida lahedat jälle leidis ja ostis , samuti on vastupidi ?

  • Avatar
    Vasta Ruby 14. märts 2020 at 16:57

    Mina olen sekslelude kasutaja, ja ma arvan et need on ühed väga head ostud mu elus olnud. Palju nauditavam ning kuidagi erutavam minu enda jaoks. Tabu see minu suhtes kindlasti ei ole ja arvan ka et ei peaks üldse olema.. naised, mehed, proovige ja te avastate teineteises ainult meeldivaid asju, mida varem ehk polegi tundnud ? Sooviks väga võita, ongi vaja varusid täiendada 😛

    • Avatar
      Vasta M 14. märts 2020 at 18:35

      Mida kõike tänapäeval välja ei mõelda 🙂
      Vallalisena oleks mul vist suht imelik selle F1ga ringi pläristada, aga abikaasaga koos oleks vaba õhtupoolik kindlasti väga vahva.
      Kuna naisel juba ühtteist sahtlis olemas on, siis võiks oma sahtlisse ka midagi lustakateks õhtuteks varjule panna. Samas miks mitte ka tema varusid täiendada 😉

  • Avatar
    Vasta K 14. märts 2020 at 16:48

    Meie oleme oma kutiga ka viimasel ajal suht palju huvitavaid asju soetanud. Nt butt plug (erinevad kujud, suurused), siis ka vibraator, millel on 7 erinevat kiirust, suht lahe värgendus? . Sidumisnöörid ka, tõi palju vürtsi magamistuppa. Käerauad! Ja me oleme rääkinud ülikaua, et tahaks sellist muna, mida siis mees saaks juhtida. Kindlasti on niii vinge? Ja see teine asi, mida loosid: olen teinud nalja kutile, et aa sulle vaja seda, kui eemal oled minust. Aga tegelikult oleks väga vinge proovida?

  • Avatar
    Vasta Janne 14. märts 2020 at 16:46

    Meie oleme ka kasutanud ikka ja no teeb ikka selle elu toredamaks küll. Mees on se algataja olnud ja tore oleks talle see kingituseks ? Kunagi üllatas tema
    mind kui treis puidust mulle üllatuse ??Ùllataks teda ka hea meelega aga treida ei oska ?

    • Avatar
      Vasta Kaie 14. märts 2020 at 22:23

      Paar lihtsamat asja nagu tavaline vibraator jms on olemas ja leiavad ikka kasutamist. Lelo Sonat tahaks väga, plaanin endale sünnipäevaks kinkida ? Aga poisssõbral ühtki päris enda asja pole, usun et ta rõõmustaks väga võid üle?

  • Avatar
    Vasta Eneli 14. märts 2020 at 16:41

    Meil on paar-kolm mänguasja olemas. Mees on olnud pigem see aktiivsem pool proovimisel ja katsetamisel ning , mis oleks veel toredam kui talle kinkida midagi, mis oleks mõeldus temale, kuid mida saaks ka koos avastada ? PS! Massaažiküünlad on ka minu lemmikud ☺️

  • Avatar
    Vasta Xsessu 14. märts 2020 at 16:31

    Ma olin see 20a neiu kes alati mõtles, et ” issand mul võiks ka mõni lelu olla”. See maailm tundus niiii põnev alati aga ma ei julgenud midagi selles osas ette võtta. Piinlik oli alguses ja naistega rääkides lähiringkonnas oli see teema üsna tabu. Et kui on mees, siis miks peaks kasutama mingeid lisavahendeid? Mingi aeg pärast seda kohtusin oma lapsepõlve sõbrannaga kes on väga avameelne ja vaba ning rääkis (ja lausa näitas!) oma lelusid ja siis see andis mulle nii suure enesekindluse ja lükke. Tal oli veel üks huvitav isend silma jäänud ning tahtis seda omale tellida. Nii see läkski, et tellisime mõlemad omale samasugused vahvad lelud ?? Alguses oli päris harjumatu aga võin julgelt öelda, et kõige asjalikumad 30€ mida,, raisanud” olen. nüüd ei kahetse üldse. Hoian huviga silma peal soodukatel, kuna kallimaid ei saa omale lubada veel aga kindlasti ostan tulevikus midagi veel lisaks ?

  • Avatar
    Vasta Maarja 14. märts 2020 at 16:31

    Ei ole Tabu, absoluutselt. Mehega oleme proovinud erinevaid mänguasju ja tahaks veel. Kui laps õhtul ööunne jäänud, siis algab meie mänguaeg. ?
    Eriti tahaks mehele anda proovida seda meeste mänguasja.

  • Avatar
    Vasta Stii 14. märts 2020 at 16:27

    Ei ole mänguasju kunagi olnud…

  • Avatar
    Vasta Liis 14. märts 2020 at 16:25

    Kodus olemas lausa see advendikalender, mis ulakas kaunitar tegi.
    Esimese hooga arvasin et appi mis see mees meile koju tõi.. aga pean tunnistama et see pole üldse selline labane “keppimise” kalender. Vaid see ON REAALSELT tore ? vōi noh.. ma ei oska õiget viisakat sõna leida. Ühesõnaga jah.. mänguasjad ei ole kaugeltko enam tabu ja prooviks heameelega neid loositavaid asju ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Merka 14. märts 2020 at 16:21

    Ei ole mänguasju olemaski, aga võtaks heameelega vastu, elukaaslasele sünnakingiks oleks F1 ideaalne??

  • Avatar
    Vasta Kristiina 14. märts 2020 at 16:20

    Nii mõnigi mänguasi on kodus olemas. Kuna vahepeal peame kaks nädalat üksteisest eemal olema, siis on vibraator üks asendamatuid asju mu elus sellel ajal. Aga ka mehega koos kasutame mänguasju ja mõlemad naudime seda. Seda muna olen juba piilunud ja sarnaseid tooteid ja see mõte meeldis mehele ka, kui ta saaks kuskil avalikus kohas mind selle puldiga üllatada. Oleks tõeliselt erutav kindlasti. ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 14. märts 2020 at 16:19

    Meil üks vidinake mulle on, aga mehel on vaid “tühjad pihud ” :)Alles mõni aeg tagasi vaatasime youtubest flashlighti arvutusi ja ta silmad lõid särama, selline uhke masin oleks veel parem üllatus talle!

    • Avatar
      Vasta K 14. märts 2020 at 21:28

      Kodus on kaks anaaltappi, muu arsenal hetkel puudub ? See kraam tundub põnev ja neid mõlemaid katsetaksime kindlasti ? Meil aastapäev ka tulemas, oleks tore kingitus üksteisele.

  • Avatar
    Vasta Sigrid 14. märts 2020 at 16:01

    Ostsin hiljuti Lelo Sona 2-e, see on küll praegu asendamatuks kaaslaseks muutunud. Olen ka teisi Lelo mänguasju piilunud ja eks varsti ka midagi jälle minu ostukorvi maandub. Kaaslast rõõmustaks ka hea meelega 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 14. märts 2020 at 15:59

    Meil ei ole veel ühtegi mängiasja aga mõni vürtsikas lelu kululs ära küll.??

  • Avatar
    Vasta Neidi 14. märts 2020 at 15:56

    Meil pole mänguasjad vastu ühtkit negatiivset mõtete, nii et kindlasti prooviks mõlemad ära ?

    • Avatar
      Vasta Riina 14. märts 2020 at 16:21

      Huvi on, aga miskipärast pole me veel midagi soetanud. Võiks!!!

    • Avatar
      Vasta M 14. märts 2020 at 17:20

      Oleme elukaaslasega mõelnud, et prooviks midagi uut, et voodielu vürtsitada. Siiani pole ostuni jõudnud, kuna hinnad on kohati kallid 🙂 Kindlasti pole tabu kasutada erinevaid vidinaid, et tuua seksellu särtsu.

  • Avatar
    Vasta Irina 14. märts 2020 at 15:42

    Eriti sobilik teema ikka, mis muud ikka kodus teha 😀
    Minu suhtumine on bring it all here, kuid pole veel palju saanud soetada, kuna olen selles samas “kas need liuguksed on kullast v?” staadiumis.
    Tavaliselt on mees initsiaator, aga praegu oleks superlux võimalus talle teha kink ja teda rõõmustada 🙂

  • Avatar
    Vasta A 14. märts 2020 at 15:35

    Meil ei ole mitte ühtegi mänguasja (ja pole kordagi elus kasutanud ka). Ma olen mitmeid kordi (vast aasta-kaks) mõelnud, et äkki peaks ostma, et vürtsi lisada ja ära proovida midagi uut, aga pole millegi pärast selleni jõudnud.. võib olla on asi julguse taha kinni jäänud..
    Mulle tundub, et see ei tohiks elukaaslasega tabu olla. Samas sõbrantsidega ma ei läheks rääkima a la milliseid lelusid te kasutate.

    • Avatar
      Vasta Enely 14. märts 2020 at 16:41

      Pole mingeid mänguasju, aga olen alati huviga vaadanud, et peaks ostma. Ja nüüdsel ajal ei ole see küll enam mingi tabu, kuigi keegi sellest eriti kõva häälega rääkida ei taha.

  • Avatar
    Vasta Mannu 14. märts 2020 at 15:24

    Mingi aeg olin mänguasjade suhtes nii ja naa arvamusel. Kuid meie peres on mees see, kes tellib mänguqsju ja palub katsetada, siis läksin heameelega kaasa ning ei pettunud. Muidugi on ka kokkuleppe, et kuhu ja kuidas okei või mitte. Tahaks mehele just üllatust teha.

  • Avatar
    Vasta Piret 14. märts 2020 at 15:23

    Meil pole ausalt ühtegi n-ö mänguasja. Aga oleme vaadanud küll, aga see maailm on nii lai, et ei ole osanud valida

  • Avatar
    Vasta Mari-Liny 14. märts 2020 at 15:21

    Kunagi arvasin et saab ka ilma aga on põnevam ja teistsugune kogemus küll. Seega ei ütleks ära millegi uue proovimisest ?

    • Avatar
      Vasta M 14. märts 2020 at 16:18

      Mind üllatas mees valentinipäeva kingitusena esimese mänguasjade komplektiga meile- mis seal salata, olen rahul ?! Kohe huviga tulin seda posti lugema ?, algus on tehtud, võiks lisavidinaid omada küll ?

    • Avatar
      Vasta Birgit 14. märts 2020 at 17:07

      Siiani ei ole kunagi kasutanud, aga kunagi ju ikka esimene kord ? miks mitte proovida just esimesel ööl uues kodus ? usun et see oleks väga tore üllatus ka mehele ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 14. märts 2020 at 15:19

    Meil mehega veel muid mänguasju peale üksteise pole, kuidagi pole valitud saadud. Jutud Sona Lelost on küll muljetavaldavad…
    Loosis osalen küll põnevusega ?

    • Avatar
      Vasta Hanna 14. märts 2020 at 16:23

      Lelo sona alati kõige ihaldusväärsem tundunud? Üleüldse kõik mänguasjad tunduvad huvitavad. Mees oleks eriti rõõmus mänguasja üle.
      ?

  • Avatar
    Vasta Din 14. märts 2020 at 15:15

    Karantiini korral päris põnev lugemine 🙂
    Endal olemas aastaid mingi suvaline vibraator, ah teeb töö ära küll.
    Tegelikult kuulun ma vist selliste naiste hulka, kes polegi kunagi päris korralikku orgasmi saanud..alati jääb veidi puudu!
    Meest teeb see kurvaks, ma ju näen, aga mina võtan rahulikult. Võib-olla olengi teistsugune!
    Aastaid tagasi oli kogu see värk minu jaoks tabu ning tegelikult ei tohiks olla ja suhte vürtsitamiseks on tegelikult päris palju põnevaid asju välja ikka mõeldud 🙂 rohkem seksi, vähem tülisid kodus!
    Ulakas kaunitaris käinud pole, kuna omanik on mu lapse klassiõe ema 🙂 piinlik eksjuu! Krt, ma ka ju täiskasvanud naine, aga minna ei julge!
    aga no sellises ägedas loosis soovin osaleda küll!

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. märts 2020 at 15:21

      Kasuta epoodi siis :D!

  • Avatar
    Vasta Karmen 14. märts 2020 at 15:12

    Üldiselt ei kasuta, kuna pole lihtsalt neid. Samas risti ette ei lööks ja prooviks küll igast põnevaid asju 🙂

  • Avatar
    Vasta Teele 14. märts 2020 at 15:10

    Midagi võiks ikka olla ju, meie oleme tellinud erinevaid mänguasju, kõige vahvamad on karbikesed, oh seda avastus rõõmu.

  • Avatar
    Vasta Kiks 14. märts 2020 at 15:08

    Mina tahaks väga osaleda!
    Olen juba aastaid kaalunud Sona ostmist, kuid ülikooli kõrvalt raha alati napib – arvan, et nüüd soodukaga ostan selle odavama ikka ära! ? Oleks aeg, nii kaua tahtnud. Kuulun ka nende hulka, kes pole kunagi orgasmi saanud…

  • Avatar
    Vasta Kaisa 14. märts 2020 at 15:02

    No miks mitte, eks.. Inimsuhted ongi tänapäeval liialt keerulised. Aga naudinguid tahaks sellegipoolest 😛 Alles hiljaaegu soetasin endale elu esimese vibraatori. Odav jurakas on teine… Ja ma ei tea, kas asi ongi selle odavuses või mis, igatahes ma totaalselt pettusin. No ei ole mõnus. Nii et võrdlusmoment oleks hea küll. Ma ei tea, kas see teema just tabu on, leian lihtsalt, et vahest pole see lihtsalt teema, mida igal ajal või vahet pole kellega suvalt pläkutada…. Sest et on asju, mis võiksid enda teada jääda. Ma ka ei tea.. Ju ma ise lihtsalt eelistan mitte väga neil teemadel peensusteni laskuda. Isegi mainida ei pea vajalikuks, et jõu, kuule, avastasin hea lelu vms. Noh.. ma pole muidugi veel avastanud ka 😀 Vb söön oma sõnu.

    • Avatar
      Vasta Martin 14. märts 2020 at 15:34

      Ei ole kasutanud ja sooviks osaleda.

  • Avatar
    Vasta Kristi 14. märts 2020 at 14:59

    Kodus paar vidinat on, aga kasutust leiavad harva. See muna oleks päris põnev võita ?

  • Avatar
    Vasta Grete 14. märts 2020 at 14:57

    Meil mehega olemas nii vibraatoreid kui kunstvagiinasid. Mina olen leidnud sobiva, kuid mehele need talle mõeldud vidinad pole siiani erilist vau efekti tekitanud, korra ära proovinud ja siis seisma jäänud. Äkki see F1 olekski siis midagi, mis tal ka ‘mänguasjade maailmas’ silmad särama lööks?. Jään loosiõnnele lootma.??

  • Avatar
    Vasta Kaia 14. märts 2020 at 14:54

    Pole varem ühtegi mänguasja kasutanud ega omanud. Vahel on mõttes olnud, et oleks huvitav midagi proovida, aga ostmiseni pole jõudnud. Pigem häbelik eestlane ja nii ta on jäänud.. ? kaaslane on esimene partner ja siiani pole mina ka orgasmini jõudnud, võib olla aitaks kaasa mõni mänguasi.

  • Avatar
    Vasta Vaike 14. märts 2020 at 14:39

    Mul ei olnud robottolmuimejat vaja täpselt nii kaua kuni ma selle ostsin. 😀
    Mänguasjadest aga, see meesteoma meil on, aga ühe teise tootja oma ja see on nii mõnusast silikoonist, et meeldib vist mulle rohkem kui mehele, edasi ma igaks juhuks rohlem ei räägi. 😀 Kui ma saaks sellisest materjalist vibra, siis läheks vist äkki isegi ohtlikuks, sest noh, see meeldib mulle, ütleme nii, et rohkem kui nahk. 😀 Muidu aga on mul mingi NASA-tehnoloogiaga ülikallis vibraator, mis vedeleb sahtlis, sest ma ei saa temast mitte midagi. Päriselt. Mitu korda proovinud ja lõpuks läheb ikka vana hea käsi käiku.

  • Avatar
    Vasta Triin 14. märts 2020 at 14:37

    Meil on olemas üks vibraator aga ma olen ammu tahtnud, et oleks midagi, mida saaks partneriga jagada. Rääkisin abikaasale isegi selles, et Kardo sai endale selle uhke värgi ? Uurisin ka aga oli jube kallis. Niiet see auhind oleks meile, kolme lapse vanematele, 17 aastat koos olnud paarile, ideaalne ??

    • Avatar
      Vasta Olivia 14. märts 2020 at 16:32

      Kodus ei ole ühtegit mänguasja ,aaga proovida tahaks küll miskit. Aastatega veidi igavaks muutunud voodielu,ehk see tooks taas põnevust.

  • Avatar
    Vasta Riina 14. märts 2020 at 14:33

    Oleme mehega nii kaua koos olnud ja vahepeal on voodielu nii igavaks ja üksluiseks läinud. Mees on siis mõned asjad tellinud, et voodielu vürtsitada.
    Mänguasjad on ikka suur abi, et asja parandada. Tõeline nauding mõlemale?

  • Avatar
    Vasta B 14. märts 2020 at 14:33

    Kuna mina veedan enamus nädalast eemal siis üks vibraator meil ikkagi on, või noh minul siis aga muid mänguasju pole soetanud. Samas huvitav oleks proovida. Ja see võit annaks siis mehele ka tegevust selleks ajaks kui mina kodunt eemal 😀

  • Avatar
    Vasta K 14. märts 2020 at 14:27

    Mõni asi siiski leidub, mingi liblikas, mida aastaid tagasi korra saime katsetada, aga kuna nende rihmade paigaldus välja ei tulnud, siis sinnapaika see jäigi, 1 “jänes” vibraator on ning üks esimesi lelosid.
    Uute asjade katsetamise vastu pole midagi ??

  • Avatar
    Vasta Laura 14. märts 2020 at 14:25

    Meie noormehega kasutame ka sekslelusid. Näiteks, mis kûtab meid mõlemaid ülesse on see, kui ta mulle vibraatoriga alguses mõnu pakub. Lisaks silmade kinni sidumine on nagu omg nii hea. Mu meelest võiks seksist rääkida ilma punastamata. Tänu sellele me kõik oleme tulnud siia maakerale ju, lisaks ma kujutan ette, et noorte teenekate seas oleks teadlikumaid inimesi ka siis, mida ja kuidas ja kellega teha.

  • Avatar
    Vasta K 14. märts 2020 at 14:23

    Uuuuh, mulle palun ? viimatine hea saak oli näpujänku ja peeniserõngas. See on juba next level, mida tahta ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 14. märts 2020 at 14:23

    Meil oleks küll seda Lelo F1-e vaja?
    Kaasa käib välismaal tööl ja on vahepeal isegi 2kuud jutti ära, käed villis juba??Ise juba kuid vaatan
    Lelo sona poole, aga siiani pole veel raatsinud osta. Oleme mõnda odavamat mänguasja kasutanud, aga kallimaid pole raatsinud osta, pesu selle eest on päris palju.

  • Avatar
    Vasta L 14. märts 2020 at 14:16

    Üks vibraatorikene meil kodus on, mis väga tihti kasutust ei leia. Ei teagi, miks, unustamine ilmselt. Kuid peaks ikka rohkem 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 14. märts 2020 at 14:14

    Vibraator ei meil suhte algusest saati-mees tegi üllatuse? Ja ikka mängime koos❣️ Paar peeniserõngast oleme ka ribadeks kasutanud ?? Mu mehele meeldib mängida nö ja eks ma olen ka temaga kaasa arenenud selle 15a jooksu ja 3 lapsega?? Ja tahaks talle miskit põnevat nüüd ise kinkida. Ta oleks mega sillas ??? ja meie suhe oleks jälle next level ?

  • Avatar
    Vasta Mariliis 14. märts 2020 at 14:14

    Pole veel peale vibraatori kasutanud ja see oli ka veidi kohemetu. Loosi võit aitaks ehk sellele maailmale lähemale 🙂

  • Avatar
    Vasta Enely 14. märts 2020 at 14:09

    Mulle meeldib oma mehe puhul tõik, et ta räägib ise mänguasjade kasutusele võtust ja teadvustab, et naisel ongi keerulisem tippu jõuda. Ei solvu ta selle peale, kui iga lõpp polegi me mõlema jaoks nii happy ? aga arutanud oleme me küll, et üht-teist peaks soetama. Ulakal Kaunitaril hoiame me silma peal, see muna, mis loosi läheb, oli ka üks meie väljavalitutest. Aga…sellega on see aga, et need on ikka maru kallid. Jah, kolme lapse ja maja kõrvalt ei raatsi nagu kuidagi… Igakord mõtleme, et olgu, vaatame järgmine kuu ja siis… vajab näiteks auto remonti. No heakene küll, järgmine kuu siis… aga siis võiks ju kodus remonti teha. Okei. Järgmine kuu kindlasti.. aga tegelt on lapsel trenni jaoks uusi riideid ja jalatseid vaja. Ja nii ta läheb. Tore kuulda, et see tegelikult ikka toimib.
    Me siis vaatame järgmine kuu ?

    • Avatar
      Vasta Merili M 14. märts 2020 at 15:01

      Pole hetkel veel miskit lisa kasutanud, aga vaadanud ja arutanud oleme küll. Raske kuskilt ots lahti teha lihtsalt, sest valik suur ? Seega oleks tore, kui algus tehtud saaks ja auhinna võidaks ?

  • Avatar
    Vasta K. 14. märts 2020 at 14:09

    Endal on kodus Lelo Sona ja no, see on ikka omaette klass. Mehega on meil ka kotike igasugu vidinatega, kuid praktiliselt alati haarame Lelo endale kolmandaks kaasa 😀 Aeg-ajalt ikka vaatan sealt Ulaka Kaunitari lehelt neid erinevaid vidinaid, kuid pole raatsinud osta rohkem. Olen mõelnud ka mehele seda F1 kinkida aga päris kallis, seega võit oleks väga tore 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 14. märts 2020 at 14:09

    Minu arvates kindlasti ei ole seksist rääkimine tabu ja mänguasjade kasutamine ka mitte. Loomulikult ma ei käi tööl/koolis kuskil läterdamas kõigile, et mida öösel sai tehtud ? Olen lugenud Su postitusi Ulaka kaunitari teemadel ja vaatasin ka toda advendikalendri laivi ja tekkis huvi küll asjade vastu. Samas pole raatsinud soetada ja tellisin Hiinast selle Lelo sona vms taolise vidina 😀 Aga ilmselgelt on Ulaka Kaunitari asjad kvaliteetsemad ning sooviks loosis osaleda küll 😀

  • Avatar
    Vasta D 14. märts 2020 at 14:06

    Uusi vidinaid oleks tarvis küll, finantsvahendid panevad piiri üldiselt niiet võita oleks väääga tore ?

  • Avatar
    Vasta L 14. märts 2020 at 14:05

    Tahaks seda muna täiega, tundub pull! 😀 Meil ainult üks näkane pisike vibraator, mis on suht mõttetu 😀

  • Avatar
    Vasta Jkk 14. märts 2020 at 14:00

    Ma kasutan selle Lelo odavamat varianti ja ohhhhhhmygooooood! Pole elus nii vōimsalt tundnud peale kasutamist. Tabu minujaoks pole, mänguasju jagub.

  • Avatar
    Vasta Pille 14. märts 2020 at 13:59

    Meeldivad igasugused mänguasjad, sidumismängud, rollimängud jne, olen väga kinky ja osad mänguasjad soetatud/kingitud ka, aga võiks rohkem olla 😀

  • Avatar
    Vasta Ann 14. märts 2020 at 13:53

    Palusin mehelt Lelot, osalen tema rõõmuks siis ka loosis?

  • Avatar
    Vasta Krissu 14. märts 2020 at 13:46

    Liiga vaene et selliseid asju endale kokku osta. ?? Ainukesed asjad on kingitud käerauad ja libesti.

  • Avatar
    Vasta Annika 14. märts 2020 at 13:44

    Mees kinkis Lelo sona sünnipäevaks. Absoluutne lemmik. Siiani parim O on saadud just Leloga kui see oli mehe käes? Mul pole seksi ega mänguasjadega mingi tabu. Emale kinkisin ka Lelo sona sünnipäevaks. Olen päris palju mänguasju proovinud, nii üksi kui mehega.
    Ma imestan oma tutvusringkonnas inimesi kes seksist ei räägi isegi oma partneriga ja see läbi elavad mitte rahuldavat seksielu. Ma võin rääkida nii palju et suu vahus? see on ikka nii hea asi ju, sellest võiks ikka maksimumi võtta.

  • Avatar
    Vasta Liis 14. märts 2020 at 13:41

    Meil ei ole kodus ühtegi mänguasja peale teineteise 😀 kuigi olen väga palju mõelnud ,et äkki võiks olla…
    Aga no tüüpiline eestlane, ainult mõtlen ja siis häbenen ja no nii ta siis jääbki… Kahjuks,aga no kink tundub küll nii ahvatlev ,et ilmselt sahtlisse seisma ei jääks 😉

    • Avatar
      Vasta Merilyn 14. märts 2020 at 13:47

      Oleme mõelnud miskit soetada,korduvalt koos ka sekspoes käinud, kuid pole miskit leidnud mis meid mõlemaid kõnetaks. :/

  • Avatar
    Vasta Elis 14. märts 2020 at 13:40

    Oioi, meie kasuta(si)me küll ka mänguasju, aga praegu on olukord selline, et mina ei tohi tõsise enneaegse sünnituse ohu tõttu isegi mitte mõelda seksist, siis peab mees ise hakkama saama omadega. Enamasti lõppeb see küll sellega, et mina mängin tema ja tema mänguasjaga ? aga no anyway, minul tähtajani veel 7 nädalat minna ja ega ju peale sünnitust ka nii pea minust asja pole, siis ma hea meelega rõõmustaksin oma meest Lelo F1’ga ??

  • Avatar
    Vasta SeksEiOleTabu 14. märts 2020 at 13:39

    Minu esimene rabbit vibraator oli mehe ostetud – käisime koos poes :D. Päris hea mänguasi, sain sellega oma esimese orgasmi (mees on esimene ja ainus kellega üldse olnud olen, kuid temaga seksides orgasmi saamiseni läks ikka omajagu aega, sest ma lihtsalt ei teadnud, mis asendis olla, et seda saada – ei saa igas asendis). Kahjuks see veekindel jänku uppus vannis ära xD. Pärast seda sai taas koos shoppamas käidud ja kodus on või on läbi käinud tupekuulid, vaginaal tapp, ofc erinevad libestid, “kaktuse” kondoomid – tegid räigelt haiget. Kuna nüüdseks on kodus laps, siis eriti aega hullamisteks pole ja lelude poodidesse ka niisama lihtsalt ei saa, kuid oleme mehega vaadanud, et kodus võiks olla lelo vibraator ja sona.

    Ahjaa, minu arvates ei peaks seksist ja erinevatest lisadest rääkimine tabu olema, kuigi väga vähesed on nõus nendest rääkima. Mul see tabu suuresti puudub (jah, suvalise juurde just ei jookseks rääkima, et “vauu, lasin end just panna ja oli hää” 😀

  • Avatar
    Vasta K 14. märts 2020 at 13:30

    Oli kunagi, enam pole, aga kui oleks… kes teab.. 😀

  • Avatar
    Vasta E. 14. märts 2020 at 13:25

    Kahjuks ei ole veel ühtegi mänguasja vms, aga mõtlen, et tegelikult võiks midagi katsetada küll. Eriti midagi, mida kasutada koos paarilisega ühiseks mängimiseks 😛

    • Avatar
      Vasta Kaia 14. märts 2020 at 14:52

      Pole varem ühtegi mänguasja kasutanud ega omanud. Vahel on mõttes olnud, et oleks huvitav midagi proovida, aga ostmiseni pole jõudnud. Pigem häbelik eestlane ja nii ta on jäänud.. ? kaaslane on esimene partner ja siiani pole mina ka orgasmini jõudnud, võib olla aitaks kaasa mõni mänguasi.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 14. märts 2020 at 13:24

    Meil pole mitte ühtegi mänguasja. Olen neid vaadanud aga mees mul pigem et noh minust ei piisa või… Selle meeste vidinaga ehk saab aru et need pole ainult naistele mõeldud ja ei tähenda et temast asja poleks vaid vürtsitakski voodielu. ?

  • Avatar
    Vasta P. 14. märts 2020 at 13:23

    Meil kulub libestit palju ja on ka mänguasju kasutusel. Meil pigem see asi, et peale kolmandat last vajan rohkem abi, et suudaks lõõgastuda. Lisaks olen tähele pannud, et need rasestumisvastased vahendid on ikka laastavalt mõjunud. Nüüd, kui läksime vana hea kummi peale üle, siis näen, et see on muutnud ka isusid. Ja ma olen nt mehele öelnud, et nüüd, kui lapsed kodused ja ise ka kodune, siis on vaja rohkem seksuaalset naudingut, et ma suudaks sellele laste inisemisele ja vingumisele vastu pidada. Ma siin olen naljatanud mehele, et need naised, kes on tigedad ja õelda, pole ammu rahuldust saanud 🙂 Enda pealt näen, et kui ikka mehega seksuaalselt rahuldust ei saa, siis meie suhtleminegi muutub ja oleme pinges. Nii et kõik õnnelikud, kui vanemad saavad teinetesega kvaliteetaega nautida.
    Mina olin ka üks nendest, kes oli alguses mänguasjade vastu, kuna ma tundsin end alandavalt. Kui aga mees esimese ostis ja seda katsetasime, siis mu maailm muutus. Ma lausa ootan meie aega ja seda, et me võtame mänguasjad kasutusse. Tänapäeval ei ole seks ainult laste tegemiseks, vaid teineteisega naudingu saamiseks ja minu puhul siis stressi maandamiseks. Ja isegi mees on öenud, et peale lelude kasutusse võttu on ka tema õnnelikum, kuna ei ole enam nö paugu lahti hõõrumist, vaid on midagi enamat.

  • Avatar
    Vasta X girl 14. märts 2020 at 13:22

    Ma pole mitte kunagi ühtki seksmänguasja proovinudki, seetõttu, et need on nii tohutult kallid minu arvates. Huvi on muidugi suur, aga ongi jäänud just selle taha, et ei raatsi endale soetada, sest pärast võib olla ei meeldi ja päris osta.ee sse müüki ju ei lükkaks 😀 Nshit, et tänapäeval pole enam seks tabu

  • Avatar
    Vasta Berta 14. märts 2020 at 13:19

    Mulle väga meeldivad igasugused mänguasjad. Hetkel pole kellega neid “mängida”. Aga üksi oleks ka hea seda muna proovida ? varem oli ilus rooosa vibra mul aga suri lõpuks vanadussurma kui mootor ütles üles? oleksin väga häppi sellise kingituse eest kuna ma ka ikka siuke imelik kes ei julge kuskile poodi minna vahtima neid,olen salapervo ??

  • Avatar
    Vasta lillll 14. märts 2020 at 13:16

    Lelo sona sain umbes aasta tagasi mehelt sünnipäevaks, kuna olin peale sinu soovitusi talle selle kohta väga konkreetseid vihjeid teinud. Olen ausalt ülirahul! Kuna mees saab tööd teha kodust ning minu ülikool on suletud esimese maini, siis oleks karantiiniajaks lisalõbustusi vaja küll. Ehk siis – loosis osaleda sooviks küll.

  • Avatar
    Vasta M 14. märts 2020 at 13:13

    Kunagi paar aastat umbes tagasi oli see küll pigem tabuteema.. kusagil rääkida ei julgend, et tahaks katsetada mingeid uusi asju voodis, sest üks sõbranna küsis selle peale, et kas mees siis pole ilma nendeta piisavalt hea? on küll, jumala eest aga kaua sa jaksad mingeid uusi asju välja genereerida, et voodielu vürtsikana hoida.. kui saab ka lihtsamalt aga võibolla isegi paremini mingite asjadega lisaks?!
    Arutasime ka elukaaslasega ükspäev, et (sõidan pidevalt ühest sellisest keldris asuvast poolnilbete teenindajatega erootikapoest mööda) ükspäev astun sisse ja lähen ostan midagi huvitavat katsetamiseks! Mehel lõi kohe silmad särama :D:D
    Nüüd Sul siin selline loos ja minul pöidlad pihus, et võit tuleb koju! 😛

    • Avatar
      Vasta Airi 14. märts 2020 at 22:07

      Minu mitmeid aastaid vana Lelo suri vist vanadussurma ? Oleme proovinud erinevaid mänguasju, aga neid kommentaare lugedes, mõtlen, et peaks veel katsetama.
      Seda muna tahaks küll väga proovida! Mees üllataks ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina 14. märts 2020 at 13:11

    Pole veel midagi katsetanud, aga seda munakest prooviks küll 🙂

    • Avatar
      Vasta Heleen 14. märts 2020 at 13:41

      Mul on suur kastitäis mänguasju, millest aga suur enamus prügikasti lendas sest noh et “kulusid ära” ?uute vastu poleks vähimatki?

    • Avatar
      Vasta Kris 14. märts 2020 at 13:43

      Üks mänguasi sahtlis on, aga uued asjad ikka põnevamad. Minu arust on see teema paljude jaoks siiani tabu, millest kõva häälega rääkida ei julgeta

  • Avatar
    Vasta Aili 14. märts 2020 at 13:11

    Siiani oleme kasutanud 2 korda mingit võrisevat rõõmurõngast ? järgmiseks korraks ehk vaataks midagi huvitavamat ? aga vot täpselt ei tea mida. Mees saatis mu siia, et ma loosis osaleks – ju talle hakkas mõni asi meeldima ??? vaikselt hakatakse rohkem rääkima – isegi tahaks sinna Epu korraldatavatele lingam ja yoni koolitustele minna.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. märts 2020 at 13:12

      minu meelest need rõngad on suht lambid… 😀 Aga las mees ise osaleb ka, topelt võimalus võita 😉

  • Avatar
    Vasta B 14. märts 2020 at 13:10

    Lapse nimeks saab Roona.C.O ?????

    • Avatar
      Vasta E 14. märts 2020 at 18:12

      Meil on Hiinast paar hädist jubinat tellitud aga need on selline neeehh..
      Muna tundub eriti lahe asi olevat!

  • Avatar
    Vasta Kairit 14. märts 2020 at 13:08

    Kodus on olemas masaazi õli, vibraator (klassikaline), tupekuulid(odavad) ? ja mingi vidin:D kliitori stimuleerimiseks.
    Võib öelda, et midagi juba on, aga alati uued asjad on vahvad. Tabu see pole, aga minu seltskonnad keegi ei ráàgi, mis tal on peale minu?

  • Avatar
    Vasta Katu 14. märts 2020 at 13:05

    Mingi aeg mõned aastad tagasi oli mul küll väike karbike mänguasju – peeniserõngas, pisike vibraator, tupekuulid ja anaaltapp, mida me kunagi ei kasutanud, aga ta nägi nii nummi välja ? Ja muidugi selline tavaline kraam – käerauad roosa karvaga. Kasutasime, aga ma ei mäletagi, kuidas oli ? Ausaltöeldes olid suht prostad asjad, sest tellisime need Alist vms. Hea meelega katsetaks neid tooteid Ulakast Kaunitarist ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 14. märts 2020 at 13:02

    Me oleme elukaaslasega mõlemad suured mänguasjade kasutajad – kingime üksteisele ning ka ostame koos. Kingitud Lelo sona on siiamaani minu lahutamatu kaaslane ning sooviks, et ka elukaaslane saaks omale F1 mida proovida ja millega mängida. Tabuteema see meie jaoks pole, elu peabki põnev olema ?

  • Avatar
    Vasta Triin 14. märts 2020 at 13:01

    Ise olen selline keskmist sorti kasutaja, sahtlist leiab ikka minivibra ja kuulikesed. Olen hetkel kaugsuhtes, aga kindlasti sooviksin tulevikus ka kaasaga koos neid proovida. Ma kusjuures ei kujuta ette ka kuidas ta sellesse pakkumisse suhtuda võiks, sest me pole sellest omavahale veel nii detailselt rääkinud. Aga sõbrannadega rääkides jääb samuti kusjuures kõlama see “meil neid küll vaja pole” suhtumine. Ma natukene ei usu miskipärast ?

  • Avatar
    Vasta Annika 14. märts 2020 at 12:59

    Kodus ikka salasahtlist võib head ja paremat leida.? Tänapäeval ei tundu see enam nii tabu kuid ega on neid inimesi ka kes pimedas teki alla misjonäris ainult on. Ja teevad vaid paljunemise eesmärgil. Me see ees üritame ikka särtsu veidi voodisse või ka siis mujale sisse tuua ?
    Mees kinkis mulle sünnipäevaks Lelo ja nüüd tahaks talle vastu ka selle kinkida. Tal aprillis tuleb sünna siis see oleks vahva ja vallatu kingitus küll.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. märts 2020 at 13:01

      Jaa, see oleks tõesti äge kink mehele 😀

  • Avatar
    Vasta K 14. märts 2020 at 12:58

    Tabu on see olnud, aga vaikselt on hakatud rohkem sellest rääkima. Tahaks ju proovida, aga ei tea mis ja kus ja kuidas ja siis olengi alati käega löönud. ? nii palju huvitavat ringleb ja kui see tõesti hea on, siis miks mitte? ?

  • Avatar
    Vasta Maarja 14. märts 2020 at 12:58

    Ma olen pikemat aega mõelnud katsetamisele, et lihtsalt vaheldust tuua oma voodiellu. Eks see 10 aastat koos oldud aega ja viis last on meid teinud vanainimesteks lausa :). Seega näpud ja varbad ristis, vb tuleb võit koju ja saab vürtsitada voodielu.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 14. märts 2020 at 12:53

    Esimese asja ostsin just tänu sulle 😀
    See oli eelmine aasta, päris pallis lelo pea 200€ aga sai veits alla sinu soodukaga 😀
    Pikalt kaalusin, kas ostan, kuid kuna sellel oli 100% toimiv garantii siis tegin selle ostu ja ei kahetse siiani 😀
    Olen nüüd veel igasugu asju uurinud, et mis oleks järgmine, tundub, et see meestekas oleks ka selline asi millele julgeb kindel olla 😀 Seega, panustan võidule, et seekord saaks mees midagi 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. märts 2020 at 12:55

      No ma olen lelo sona kohta ka kuulnud nurinat, aga ma ei tea, ma käsi südamel armastan seda :D!