TESTIN JA ARVUSTAN

mida mu öökapis on…lademetes?*

10. november 2020

Kui irooniline saab see maailm olla, et sekund peale kodust välja kolimist sain ma paki kirg.ee käest, kus hunnik asju, mille kasutamiseks oleks vaja noh… meest. Samas okei, ma ei hakka eitama, seal oli asju, milleks meest vaja pole ka, või lausa selleks puhuks, et kui sul pole meest, siis sul ON seda vaja, aga mis ma ikka soiun, näitan parem paki sisu ette. Mind teades pean ma kiirustama, sest jumal teab, millal mu tuju jälle kuskile ära flipib ja ma maas ulun, sedaviisi on sääraseid arvustusi ja tutvustusi väga keeruline teha, hehe.

Palun alustame kõige olulisemast: see Lelo kõige uuem mudel, Lelo Sila, on päriselt ka issanda jeesuse enda leiutis. Seda muidugi juhul, kui jeesus naine oli. Miks? No mul on raske seletada, sest seda tuleb tõepoolest ise proovida, aga kes mul pikemaajalised lugejad on, teavad vist küll, et mul on siin läbi aastate selline hunnik Lelo asju olnud, et minust võiks saada vabalt vähemalt Lelo Eesti ambassador. Viimasel paaril aastal lisandus siis nende valikusse erinevaid kliitoristimulaatoreid ja ma katsetasin järele nii Sona, Sona 2, Sona Cruise ja siis Sona Cruise 2 ja nüüd siis selle. Jah, te ei taha mu öökapi sisu näha, kui keegi selle avaks, siis ta arvaks, et mul on mingi väga sügav side klitsiimuritega. Ma võiks nüüd öelda, et seal on kõik mulle kingituseks saadetud asjad, aga ma valetaks. Olen isegi ostnud, seega mul on tõsi taga, haha.

Ütleme nii, et juba Sona oli nagu wow. Sona Cruise oli veel rohkem wow, sest tal oli veidi rohkem tugevuse valikuid (paljud kurtsid, et Sona kõige nõrgem programm on natukene too much) aga see Sila… oh jeessassss küll, ohkan ma veelkord sügavalt. Selle masinaga on lahendatud nüüd kõik veariismed, mis eelmistel mudelitel olid, sest juba see uus kuju on mugavam käes hoida, palju vaiksem, palju rohkemate programmidega ja üldse… parim mida ma omanud olen.

Naised, kellel pole meest – sa vajad seda.

Naised, kellel on mees – te vajate seda.

Ma isegi ei valeta, see on elu.

Okei, mõistan nüüd ise ka, et ma kõlan nagu mingi eriti andunud fänn, aga ei hakka isegi eitama. Olen jah. Ja kuigi ma olen enamike asjade pealt kohati täielik ihnuskoi ja ei raatsi eriti midagi osta (jah, naerge nüüd, aga ma jumala tihti keelan ennast :D) siis selle 160 eurise väljamineku teeksin ma kohe, kui vähegi võimalik oleks. Te tänate mind peale esimest kasutuskorda…

Ja kui ise osta ei raatsi, siis hea variant, mida endale sünnaks või jõuludeks paluda. Lingid meestele teele! Sugulastele võib-olla poleks sünnis, et armas vanaema, ma tean küll, mida ma jõuludeks tahaks… Samas vanaemasid on igasuguseid, kellelgi on raudselt mingi eriti cool ja hip vanaema, kes Lelo vabalt kingiks ja veel potsiku libestitki pakki viskaks.

Igatahes ma soovitan tegelikult ükskõik millist neist, aga kui tahad seda DA BEST’i, siis mine Sila kallale. Veekindel, USB’ga laetav ja ilmselt ei saaks keegi isegi aru, mis see on, kui see sul kuskil pistikus vedeleb. Ja kui saab, siis ta ilmselt omab ühte neist ja ei kritiseeri.

Okei, mu eepos hakkas siin juba võib-olla selle ühe Sonakese kohta liiga pikaks minema, seega on aeg edasi liikuda. Pakis oli veel feromoonidega rikastatud parfüüm “Spicy”. Ma isegi lausa praegu googeldasin, et kas need päriselt ka midagi teevad, või mitte. Olen ennegi neid nuusutanud, aga olgem ausad, kuidas seda ka testida saaks. Et ühe korra lased peale ja lähed välja, vaatab mis juhtub ja teine kord ei lase ja teed siis võrdluse? See ilmselt oleks ebaaus, sest arvesse võtta tuleks liiga palju tegureid, seega ma ei julge teilegi garanteerida, et see töötab. Küll võib aga öelda, et minule isiklikult see lõhn isegi meeldib. Hästi intensiivne ja vürtsikas, igapäevaselt raudselt ei kasutaks, aga aeg-ajalt, miks mitte? Ma peaks mõne meesterahva käest küsima, mis ta sellest arvab. Kui ma kunagi kedagi meessoost näen, siis küsin ja annan teilegi teada. Mind õnnestuks sellega ilmselt võrgutada, haha.

Nii, mis veel – Shunga massaažiküünal, minule saadeti roosilõhnaline versioon. Esiteks, roosilõhn ei ole kunagi mu lemmik olnud, aga see meeldib. Seega kes selle klassikalise roosivee fänn on, siis ta ilmselt pettuks. Minu meelest pigem selline kommilõhnaline. Olgem ausad, kuna ma siin iseennast erootiliselt masseerima ei kipu (VEEL, aga oodake paar kuud), siis ma seda kasutanud ei ole. Aga ma üldiselt tean küll, et need massaažiküünlad on mega mõnusad. Ei lähe üldse kuumaks, pigem sellised õlised ja niisutavad. Loomulikult ikka naturaalsetest õlidest tehtud, seega ei jama su nahaga ka. Kes proovinud pole, soovitan katsetada küll.

Pakis on viis põnevat asja veel, aga ma ei hakka kõike siin blogis reetma, kes tahab näha, mis seal veel peitub, vaadake 11.11 mu instagrammi, seal näitan kogu kraami storydes ette, saab ehk veidi pikemalt lobiseda või nii. Aga kui miski huvi pakkuma hakkas, siis vutt-vutt kirg.ee lehele ja sooduskood mallukas annab teile muidugi allahindlust kah, seega kasutage julgelt. Ahjaa, Instasse panen 11.11 käima ka mängu, kus saate endale võita 50€ kinkeka, seega võtke sellestki osa. Põnevat kraami on seal lehel igatahes täiega!

*Postitus sündis koostöös kirg.ee’ga

Loe ka neid postitusi!

14 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Darja 15. november 2020 at 09:22

    Õigel ajal tegid postituse – nüüd andsin mehele idee, mis mulle sünnipäevaks kinkida võib 😀 ega sul seal kirg.ee’s pole sooduskoodi, mida saaks Silale rakendada? 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. november 2020 at 10:31

      kirjas ju, et kood mallukas kehtib ka silale 🙂

  • Avatar
    Vasta E 13. november 2020 at 01:26

    See oli nii huviäratav jutt, et tellisin just Sila ära ??? Polegi varem sellist vidinat katsetanud ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. november 2020 at 13:31

      No PALUN anna mulle teada, kuidas meeldib 😀

    • Avatar
      Vasta Ceissy 26. november 2020 at 15:44

      PALUN-palun kirjuta arvustus siia 😀 Ma väga väga tahaks ka lugeda teiste arvamusi. Loodan selle varsti endalegi soetada, veidi hirm, kuna kallis ja noh, sona2 seisab kapis kurvalt 🙁

      • Mallu
        Vasta Mallu 26. november 2020 at 15:48

        jah, kirjuta ometi!! 😀

  • Avatar
    Vasta Ceissy 12. november 2020 at 14:27

    Ooo, ma just otsin arvustust lelo SILA kohta. Mul on lelo sona cruise 2. Ja miinused- liiga tugev, ka kõige nõrgema programmiga on mul veidi valus, st ma ei suuda lõpuni minnagi, sest mingi hirm justkui hoiab tagasi (kui liiga lõdvestun siis on nii hea, et on lausa ebameeldiv, if that makes any sence).
    Aga muidu on see nagu super… Super-super.. Kas SILAl on ka nõrgemaid programme?
    Mis on suurim vahe SILA ja cruise2 vahel?? Et edasiminek küll nagu, aga.. milles :D? Ma ausalt tahan väga teada, sest et idee sellest on superhea, aga cruise2 juba seisab kurvalt sahtlis, kasutada seda ei saa 🙁 SILA aga on veel kallim… Ei raatsiks niisama kappi seisma osta..

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. november 2020 at 13:36

      Jaaa, sonad võivad olla veits liiga intensiivsed, aga see sila ei ole 100% 😀

  • Avatar
    Vasta Evelin 11. november 2020 at 10:51

    See Lelo Sona oli minu jaoks täielik pettumus. Doesn’t do anything to me.:(

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. november 2020 at 13:28

      Noh, Sila on 463663 mudelit edasi, proovi seda 😀

  • Avatar
    Vasta M. 11. november 2020 at 09:50

    Kas Sila puhul on lurina teke võimalused ka ära kadunud? 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. november 2020 at 13:28

      jep :D!

  • Avatar
    Vasta sandra 10. november 2020 at 23:02

    Kui sul neid hirmsasti üle on, võid ühe mulle saata, kui kahju pole 😀

    • Avatar
      Vasta Kristel 11. november 2020 at 18:49

      Mulle ka haha