LAPSED

kohtumine lastega

28. märts 2021

Eelmise teema jätkuks räägime siis edasi sellest va deitimistest ja lastest. Issand, ma kõlan nagu onu Raivo jutupliiats. Nimelt on paar korda siin-seal lugejad jätnud kommentaari küsimusega, et kas mu uus peika on mu lastega kohtunud.

Ühest küljest ma saan aru, et see peaks olema justkui mingisugune suur ja pühalik sündmus. Eriti filmides on nähtud, kuidas arutatakse, et oi, oleme siin nüüd pool aastat väljas käinud, et kas oleks nüüd aeg kaaslasel lastega kohtuda vms. Ma ei tea, kas ma võtan seda asja liiga ladnalt, aga minu jaoks tundus see lastega kohtumine selles suhtes nii möödaminnes tehtav asi, sest esiteks on mu lapsed veel selles suhtes nii väiksed (v.a Mari, kes mõningast biiti loomulikult jagab), et nende jaoks mingi suvaline inimene meie kodus ei ole nende jaoks just kuigi uus või haruldane asi. Meil on ju terve elu külalisi käinud ja mingisugust seletamist ma küll enne ei teinud siin, et ooo, lapsed, istuge nüüd maha, täna tuleb meile külla emme uus peikakandidaat, pange enda parimad ürbid selga ja õppige vähemalt kolm koreograafilist liikumist selgeks, et talle muljet avaldada. Kui ma nüüd meenutan, siis Mari nägi teda esimest korda kümneks mintsaks, kui ta mulle kunagi poest suhkrut tõi. Ja teine kord nägid lapsed teda siis, kui tema meile enda lapsega külla tuli. Ja ega ta siis ka ju mu peika ei olnud, niisama üks tore tüüp, kellega ma suhtlesin, muud miskit.

Nii et vastuseks kõikidele, kes eelmise postituse all küsisid, et kas tal ka lapsi on, siis näedsa nalja, on küll jah üks. Ja kuna on siiski vana hea corona times ja meil on mõlemal vaja oma vaba aega jagada kuidagi töö ja laste ja muu elu vahel, siis paramatu on see, et üsna loomulikult toimuvad ka mingisugused hängid lastega koos ka. Sest kui me seda väldiks, siis me näeksime vist sada korda vähem, kui praegu.

Seda enam, et kuna ma olen juba vana inimene ja mul pole aega siin kuus aastat deitimas käia, et kelleski maru kindel olla, et mu lapsed kunagi jumala eest ühegi peikaga ei kohtuks, kui mul vähemalt kihlasõrmust sõrmes pole. Mul oli/on konkreetselt vaja kohe näha, kuidas teine inimene sellesse …eeem… kuidas üks lugeja ütleski… “organiseeritud kaosesse” sobitub. Laste jaoks oli see nagunii midagi sellist, et keegi tuli oma lapsega külla, fun times, muid küsimusi neil ei olnud, sest noh, külalisi ju ikka käib ja nagu öeldud, midagi erilist selles nende jaoks ei ole. Nende jaoks on ta lihtsalt minu sõber, kellel on väike laps, kes meil külas käib.

Ma saan aru, et sellised kohtumise teemad on võib-olla siis olulisemad ja märgilisemad, kui ala laste päris isa ei oleks üldse mängus ja siis lohistad endale kohe koju mingisuguse uue “isakandidaadi” kelle sa iga natukese aja tagant välja vahetad. Sellisel juhul on muidugi tegemist veits laste hingeelu laastamisega või nii. Aga praegu on nii, et jah, hängime koos ja lapsed hängivad koos ja on nii palju sõbrad, kui nendevanused olla oskavad. Jooksevad koos ringi ja vaatavad multikaid ja söövad jäätist ja muud säärast, nagu lapsed ikka teevad.

Kuigi ma seda pean küll tunnistama, et veits oli mul küll alguses hirm nahas, et isegi kui tal on endal laps ja peaks selles maailmas üsna kodune olema, aga noh, olgem ausad: üks laps on ikka väga erinev sellest, kui neid kolm on. Ja no kahepeale kokku lausa neli. Minu jaoks ei ole absull vahet, kas neid jookseb siin neli või kolm ringi – lärmitase ja kaos on suht samad (minu omad tekitavad sellest 99% enivei). Aga ühe pealt neljale üleminek on ilmselt kindlasti pehmelt öeldes keerulisem või nii.

Aga nagu te aru saate, siis ta on selle siiani üle elanud ja siiani ta veel kabuhirmus minema jooksunud ei ole. Mulle tundub, et ta on üldse üks vastupidav mees, sest mul oli eile mingisugune Britney moment, kus ma otsustasin kolme sekundi jooksul endale nüridate Maxima köögikääridega tuka ette lõigata…Selles suhtes, et lapsed lasteks, kui nendega läbisaamine on hea, see on ainult positiivne. Aga kui mees suudab leppida faktiga, et ma endale mõnikord ootamatult rekkalesbari soengu pähe nüsin ja selle juures veel head nägu teeb, siis on ilmselt nii, et he’s a keeper 😀

Ps! Ma luban, et mu blogist ei saa nüüd peikateemadest kirjutamise käsiraamat, mul ainult üks blogiposti idee on selle teemaga veel peas ja siis ma saan tagasi pöörduda…üldse mitte millestki kirjutamisele, haha. Samas ma just kuulsin ühe tuttava ilutegija käest, et üks klient olla talle rääkinud, et ta arvab, et ma oma peika välja mõtlesin, et oleks millestki kirjutada. Selles suhtes, see on ka aus pakkumine ja tõsi ta on, et kui ikka midagi kirjutada ei ole, asi siis välja mõelda ka oleks, heh.

Ps2! Avapilt ei ole küll teemaga seotud, aga sellegipoolest kena pildike minust loomaaias. See karu näeb küll selline välja, et ta mu igas elu valikus pettunud, haha.

Loe ka neid postitusi!

29 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mar 28. märts 2021 at 20:17

    Nonii, lahendasin selle tervet Eestit piinava mõistatuse lebolt ära! Uus peiks on järelikult Triinu-Liisi eks 😀 #tänadapolevaja #misterysolved

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. märts 2021 at 21:17

      Hahaha 😀 Hea pakkumine 😀

  • Avatar
    Vasta Mia 28. märts 2021 at 19:17

    Näita seda tukka siis ka, mis sa ette nüsisid ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. märts 2021 at 19:57

      Ma pean selleks valmistuma 😀

  • Avatar
    Vasta A 28. märts 2021 at 16:38

    Ma nii igatsen seda vana head detaile jagavat Malluuut 🙁 nii väljajäetud tunne on kuidagi kui näen, et oled midagi kirjutanud parooli alla või kui sa lihtsalt ei kirjutagi? spill the tea noh, me tahame peikajutte, detaile ja kõike muud seonduvat!!

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. märts 2021 at 17:03

      Oh sa musurullikene 😀 ma proovin siis veidi rohkem jagada 😀

    • Avatar
      Vasta Ka A 28. märts 2021 at 22:47

      Sama siin…. Oeh…*klikib pisar silmis järgmist reklaamposti*

      • Mallu
        Vasta Mallu 28. märts 2021 at 23:06

        Ma ausalt homme kirjutan ühe hea posti 😀

    • Avatar
      Vasta Merilin 29. märts 2021 at 11:15

      Sama juttu,käin igapäeb blogis ja kui näen et uus postitus kaitsud parooliga siis tekib kõrvalejäetud tunne..kuigi loen blogi alates Mari sünnist saati..vahepeal harva kommenteerin ka..aga nagu minu vanaemale öelda meeldis et kui miskit tarka öelda pole siis võiksid vait olla 🙂

      • Mallu
        Vasta Mallu 29. märts 2021 at 11:23

        no neid parooliga poste on ju nii vähe olnud, paar tükki 🙂

  • Avatar
    Vasta Vaike 28. märts 2021 at 15:01

    Minu arust on probleem siis, kui emal vahelduvad peikakandidaadi kord kvartalis ja lapsi sunnitakse neid iga kord mingi issina võtma ja tormatakse ühtlais perepilte tegema. Kui keegi käib külas, siis pole nagu suurt vahet, kas ta on sõbrants või peiks.

  • Avatar
    Vasta M 28. märts 2021 at 14:32

    Kas sa kustutasid oma Tinderi ära ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. märts 2021 at 14:43

      Tead, ma kustutasin oma Tinderi ära vist järgmine päev, kui ma temaga tutvusin 😀 Mitte küll sp, et ma oleks kohe õhanud, et omg he’s the one! Ma tõmbasin (ja kustutasin) tegelt tinderit vist kolm korda, sest see äpp on tegelt suht hullar teema 😀 Aga noh, rohkem pole nagu olnud põhjust tagasi tõmmata ka 😀

      • Avatar
        Vasta Elen 30. märts 2021 at 09:32

        Sa võiksid millalgi ehk sellest äpist ja nendest kogemustest ka lähemalt kirjutada

  • Avatar
    Vasta Meeli 28. märts 2021 at 14:30

    Kas su peika on varem abielus olnud ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. märts 2021 at 14:41

      Ei ole

    • Avatar
      Vasta KatsMats 28. märts 2021 at 17:41

      Kuidas neid parooli all jutte saab lugeda?

      • Avatar
        Vasta M. 29. märts 2021 at 13:37

        +1

  • Avatar
    Vasta Mari 28. märts 2021 at 14:24

    Mina olen lapsega ka esimest korda kohtuda lasknud kui “emme sõbraga”. See on minujaoks oluline, et näha kuidas neil omavahel klapp on ja kuidas ta lapse juuresolekul käitub. Alguses ei ole nn romantilisi liigutusi nagu musid ja käest kinni hoidmine lapse juuresolekul ka teinud. Aga seletanud et emmel on keegi tuleb siiski pigem kui nad paremini tuttavad. 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. märts 2021 at 14:26

      No jah. Ma ei pidanud seda vajalikuks mainidagi, et loomulikult ei olnud nende külaskäikude ajal mingit amelemist, haha 😀

      • Avatar
        Vasta Camme 28. märts 2021 at 20:03

        Nii tore, et su postitused jälle rõõmsates toonides?

        • Mallu
          Vasta Mallu 28. märts 2021 at 21:17

          mul ka hea meel 😀

      • Avatar
        Vasta Mari 31. märts 2021 at 15:37

        Ma ei arvanudki seda, see oli lihtsalt minu väga kindel põhimõte sellel hetkel 😀

  • Avatar
    Vasta A 28. märts 2021 at 14:19

    Kas tema jagab ka eksiga 50:50 ajaga last ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. märts 2021 at 14:20

      Just nii

  • Avatar
    Vasta E 28. märts 2021 at 14:13

    Mind huvitab vana sel peikal laps on

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. märts 2021 at 14:19

      Minu laste vanune, väike 🙂

      • Avatar
        Vasta Ellu 28. märts 2021 at 14:28

        Aga sul 3 last, siis millise lapse vanune 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 28. märts 2021 at 14:41

          Marta ja Lende vahepeal seal 😀