Uncategorized

omg, kes siis Mallu uus peika on?!

6. aprill 2021

Liigume siis uutelt tissidelt uute peikadeni. Nagu te ilmselt märganud olete, siis ma ei ole ta nime siin kõva häälega välja hõiganud, lihtsalt selle pärast, et noh… Ma ei tea, kui te uue inimesega deitima hakkate, siis kas te helistate esimese asjana Õhtulehte, et tereeee, tahaks avalikult teada anda, et ma vb ajan ühe tüübiga liini. Ma arvan, et pigem mitte, onju. Aga me oleme siin nüüd natukene nurka aetud, sest Kroonika on juba poolteist kuud meilt kinnitust nõudnud, et kas mu uus peika on ikka Gert või ei ole. Eks ma siis nüüd ütlen siis, et on jah. Me saime aru, et Kroonika teeb sellest mingi uudisnupukese ja kuna me olime suutnud sellest nii kaua kõrvale hiilida, siis oli üsna loogiline, et lõpuks teevad nad selle ära ka meie kommentaarita. Seega andsime neile paar vastust, neil olid sellised ägedad küsimused, nagu “kas see oli armastus esimesest silmapilgust???” ja muud nõmedused, mida pärast eriti imalaks ja ilgeks looks kokku keerata, aga okei, ma ei dissi. Inimesed teevad lihtsalt oma tööd, I guess. Igatahes ütlesid nad peale vastuste saamist mokaotsast, et ahjaa, btw, see on reedene kaanelugu, et te siis teaksite.

Jeesus, see on literally viimaseid asju, mida ma tahan. Kuskil kaanel külitada selle pärast, et… mul on uus peika. Seega mõtlesimegi, et fine, räägime siis siin suud puhtaks, selle asemel, et kuskilt netist pärast lugeda Kroonika kommentaaridest: “issand jumal, kes nad üldse on ja miks meid peaks huvitama, et nad koos on??!??!!?” Umbes nagu me ise kindlasti helistaks meediasse, et tereee, me hakkasime käima, pliis tehke kiirelt lugu. Aga no kui sa juba seda blogi loed, siis sind ilmselt huvitab ja tahad teada, kellega ma koos olen, eks 😀 Kuigi jah, need netikommid tulevad nagunii, aga mis sinna ikka teha. Eluke on selline.

Mida ma siis rääkida oskan: tutvusime jah Tinderis, mis kõlab max halvasti, aga me ausalt olime seal ainult korraks ja suht niisama, ei läind sinna mingit eluarmastust või üldse midagi otsima. Aga näed, jäime juttu puhuma ja siis mõni aeg hiljem tuli ta mulle sõbra sünnale järele ja nii me suhtlema jäimegi. Nii lihtne see oligi.

Mulle meeldib, et ta on tegelikult korraga minu vastand ja täpselt samasugune, kui see kuidagigi loogiline on. Et nagu suht hea täiendus mõlemale, kui nii öelda võib. Meil saab kogu aeg nalja ja lisaks on mu kodu rohkem korras kui iial varem, sest ühele meist meeldib väga koristada. Vihjena ütlen, et see ei ole mina.

Ja nagu ma rääkinud olen, siis lapsed saavad meil omavahel läbi ja teineteise sõpradega saame läbi ja kõik on kuidagi selline… tsill. Mulle meeldib. Tema, vaesekene, peab muidugi kannatama seda, et ta uus pruta “see Mallukas” on, aga no see on juba täiesti tema enda probleem, ise ta mu välja valis, haha. Kuigi ausalt öeldes ta minust enne suut midagi ei teadnud, kui seda, et ma olin telekas mingis suvesaates. Mingitest blogidest ja instadest ta muidugi kuulnud ei ole, sest noh, enamik mu lugejaid on naised, ehk siis ma selle peale solvunud ei olnud, et ta austet Mallukast midagi kuulnud ei olnud.

Oeh, ma nüüd mõtlen, mida head ma veel siia kirja panna saaks, et Kroonikal võimalikult vähe põhjust oleks seda reedest kaanelugu avaldada… Hmm, ilmselt nad oleksid sada korda seda rõhutanud, et Gerdi lapse ema on Salleri pruta. Ma ei tea, kuidas see selle looga seotud oleks, aga küsimustest eeldan, et see sinna kuidagi sisse seotud oleks. Et noh, on jah. Nad jagavad ka last 50/50 ja saavad omavahel kenasti last jaotatud, nagu meie Kardogagi. Easy! Kuigi ma mõistan, et meedias oleks see ju väga mõnus klickbait pealkiri “Malluka uus mees on Hendrik Sal- Salleri uue naise vana mees!” 😀

Ma peaks siia nüüd mingi pildi ka panema, aga meil on Gerdiga nii erinevad lemmikpildid (haha, meil pmst ongi kaks pilti koos üldse) nii et ma panen mõlemad ja siis te ise öelge kommentaarides, kumb teile rohkem meeldib 😀

Et jah, sellised lood siis. Nüüd teate siis, kes mu uus peika on ja saame kõik rahus edasi elada (mitte, et ma arvaks, et te enne ei saanud, aga no saate aru küll eks :D).

Loe ka neid postitusi!

45 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liis Er 7. aprill 2021 at 14:05

    Lõpuks saan öösiti magada jälle!

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. aprill 2021 at 15:32

      jumal tänatud :D!

  • Avatar
    Vasta Regiina 7. aprill 2021 at 13:26

    Mina elan mehega juba 11 aastat 3kuud koos. Suhtlema hakkasime internetis . Mingi kirjasõbrad vm sellist leht oli.
    Meil 2 poega ja olen rahul ?
    Kui me elaks teistele inimestele siis me poleks kunagi õnnelikud. Ela ja ära lase inimestel su elu korraldada. Sina ise teed mis soovid ! Teiste halvad kommentaarid või muud asjad lase kõrvust, silmadest mööda.
    Palju armastust teile ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. aprill 2021 at 15:33

      Samad sõnad!

  • Avatar
    Vasta Kats 7. aprill 2021 at 12:13

    Hmm, ilmselt nad oleksid sada korda seda rõhutanud, et Gerdi lapse ema on Salleri pruta.

    Tuli ära selline pealkiri. 😀 aga õhtulehes.

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. aprill 2021 at 15:33

      Kroonikal ka 😀

  • Avatar
    Vasta Signe 7. aprill 2021 at 09:58

    Heh nii tore, et Tinder on palju inimesi kokku viinud. Ka mina olen sealt omale mehe leidnud 🙂
    Ma ausaltöeldes ei saagi aru, miks peaks kaua üksi olema enne kui kellegagi uuesti juttu tegema hakata. Jõulud – läksin lahku, Vabariigi aastapäev – uues ja paremas suhtes. Seda enam, et Tinderi ja Netflixi ajastul selle paari kuuga jõuab nii palju end välja elada – 2 nädalat vaatad Gilmore girlsi ja nutad, kuu aega vaatad Tinderis ringi ja Voilà – oledki üle saanud lahkuminekust 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelli 7. aprill 2021 at 06:32

    Ei ole midagi öelda, ilus mees ? ja mehelikum ka kuidagi.

  • Avatar
    Vasta Helina 7. aprill 2021 at 02:21

    Palju palju õnne ja armastust???

  • Avatar
    Vasta tanel 7. aprill 2021 at 02:19

    ma just mõtlen, et isegi kaua suutsid “saladust” hoida. kui muidu laod oma tissiopid, kõhuopid, kleidist väljavupsavad tissid, laste logopeedilised probleemid, spiraalipaigaldused jms kohe letti, siis vähemalt ühes asjas tekkis ometi mõningane sein ette. arusaadav! arukas! asjalik!

  • Avatar
    Vasta Neiu 7. aprill 2021 at 01:43

    Palju Õnne noored, ma pean ka tinderisse minema äkki leian ka kaaslase 🙂
    Ja no kroonika ikka oskab pealkirju leiutada 😀
    Esimene pilt meeldib rohkem 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 6. aprill 2021 at 23:33

    Su tutvusid temaga vähemalt tinderis. Mina tutvusin oma mehe ja meie kolme kuuse tütre isaga sellises kohas nagu iha.ee. ? Ilmslet taipad isegi et armastus pole see mida sealt otsitakse ja kui aus olla siis ka mina läksin sealt pärast eelmist valusat suhet lihtaalt meelelahutust otsima. Aga näed seal ta oli minu parim sõber ja minu dream guy ja hingesugulane (ja võib siia kõik muud imalad väljendid lisada ?)ühes isikus. Ja kuna tema mulle kohe ütles et on minust tõsiselt huvitatud siis pagesin ma tema eest mitu head aastat ja muudkui selgitasin et tõsised suhted pole enam mulle. Aga jh kolm aastat ja üks positiivne rasedustest kulus selleks et ta lõpuks alaliselt oma ellu lasta ja oma hirmudest lahti lasta.
    Teile soovin kõike kõige ilusamat ?❤️

  • Avatar
    Vasta * 6. aprill 2021 at 23:09

    Ma tutvusin ka oma mehega netis. Ta veel elas 10h lennu kaugusel minust. See aasta saab 11 aastat abielus oldud ???
    Netist mehe otsimine on aja kokkuhoid?
    Ei saa aru kuidas aastal 2021 netis tutvumine veel tabu on…

  • Avatar
    Vasta Leenal 6. aprill 2021 at 22:40

    Mallukas ae, Kardo peaks su rinnaopi kinni maksma, ei ole nii et naine muudkui on rase ja sünnitab ning mees jalutab puhta niisama ringi. Kui lapsed on 50-50, siis olgu imetamisest väsinud rindade opp ka vähemalt 50-50. Või kui naise kanda on rasedus, siis mis on mehe kanda?
    Palun seisa emade eest? ja tõsta teadlikkust. Mehed liiga mugavad muidu.

    • Avatar
      Vasta Hanna 7. aprill 2021 at 00:03

      Kas nii mõttetu mõttega on valus ka välja tulla?? Piinlik.

  • Avatar
    Vasta Marilin 6. aprill 2021 at 22:12

    Gert Roosimägi?

  • Avatar
    Vasta Van damme 6. aprill 2021 at 21:55

    Olen alati oma sõprad Stallone ja Arniga sigarit pahvides ja malluka teemasi arutades öelnud et väham kui Jason Statham talle ei sobiks. Nüüd nad siis koos
    Noormees testitud ja oskab käituda küll.

  • Avatar
    Vasta Erge 6. aprill 2021 at 21:53

    Puhtalt uudishimust, kas kusagil muidu on mingi ajaline piirang või seadus või miski, mis ütleb kui kaua peab olema lahus/ eelmisest suhtest vallaline või mis kriteeriumile vastama, et eraelus uue kaaslasega edasi minna? Lihtsalt need kommentaarid “juba uus”, “kiire tegelane” vms….

  • Avatar
    Vasta Liis 6. aprill 2021 at 21:44

    See must-valge on parim ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 6. aprill 2021 at 21:40

    Haha Kroonika juba seostaski Salleroga just täpselt nii nagu ennustasid ?
    Ja essa pilt kuidagi niii hea vaibiga

    • Avatar
      Vasta Liis 6. aprill 2021 at 21:46

      Ikka väga kiiresti käivad asjad ?

  • Avatar
    Vasta Annu 6. aprill 2021 at 21:33

    Tinder on nunnade kudumisklubi selle koha kõrval, kus mina oma mehega tuttavaks sain… ??Aga juba neljas aasta jookseb ja ei kurda üldse. Tänapäeval on minu arust täiesti normaalne kuskil netis tutvuda. Ei pea olema keskkooliaegsed kallimad ja muu roosamanna. Ka teisiti saab

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. aprill 2021 at 21:35

      ütle siis kus ometi 😀

      • Avatar
        Vasta Rents 6. aprill 2021 at 23:05

        Fetlife ilmselt siis. 😀

      • Avatar
        Vasta nunn 7. aprill 2021 at 01:10

        Ma pakun – Iha.ee? 😀 Või mahajataha? 😀

  • Avatar
    Vasta Kati 6. aprill 2021 at 21:27

    ??? Issand kui Hea.
    1:0 Mallukale ♥️

  • Avatar
    Vasta Mia 6. aprill 2021 at 21:22

    Haha mõlemad pildid on super… ma.raamiks ja paneks koju seinale 😀
    Aga tinder ûllatab teinekord- tean ka tinderi turvust, kus nüúdseks peres kasvab pisipreili ja kóik õnnelikud. Aga noh, teil neid preilisid jagub niisamagi, nii et õnne ja armastust!

  • Avatar
    Vasta M 6. aprill 2021 at 21:21

    Miks Tinderis tutvumine max halvasti kõlab? Ka mina tutvusin seal oma elukaaslasega ja sinu öeldu kõlab nagu solvang.

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. aprill 2021 at 21:25

      no jumal, mis sa ikka solvud sellise asja peale 😀

  • Avatar
    Vasta M 6. aprill 2021 at 21:13

    Gert Roosimägi on su peika ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. aprill 2021 at 21:20

      ta tõesti on

      • Avatar
        Vasta Kaja 6. aprill 2021 at 21:53

        Õnne õnne ja õnne. Mina tutvusin ka oma elukaaslasega tinderis. Võiks öelda armastus esimesest silmapilgust.

  • Avatar
    Vasta Geidi 6. aprill 2021 at 20:59

    Mõlemad pildid on head ?
    Ma ei loe krooninat, seega tänks. Mitte, et see teadmine minu elu muudaks aga samas olukorras oleks vist sama teinud. I guess.

  • Avatar
    Vasta Annika 6. aprill 2021 at 20:59

    Palju õnne ja edu teile! ?

    Mulle jäi silma see Tinderi koht..noh et see kõlab max halvasti, et Tinderis kokku saite. Mis seal halba on? Leidub sealtki pärleid..ka normaalseid inimesi?. Meie (loe:kaks omaarust pärlit?) kohtusime just seal samas “max halvimas” kohas. Tänaseks oleme abielus ja ootame oma esimest beebsu-pärlit?.
    Seda, et Tinderis tutvusime, ütleme teistele uhkusega ja ilma igasugu häbenemiseta?. Lihtsalt..erand kinnitab reeglit?

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. aprill 2021 at 21:02

      Jaa, ma tegelt tean ise ka 😀

      • Avatar
        Vasta Annika 6. aprill 2021 at 21:08

        Tubli! ?
        Siis nina püsti..või peaks Sulle ütlema: “Tuttikad tissid kikki!” ja uhke ning õnnekuna edasi?

  • Avatar
    Vasta Pille 6. aprill 2021 at 20:59

    Mulle meeldib see esimene pilt ja “Big Bang Theory” 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. aprill 2021 at 20:59

      haha 😀

    • Avatar
      Vasta Kelli 6. aprill 2021 at 21:51

      Ka mina tutvusin enda elukaaslasega tinderis ?? sellest saab juba 3aastat,kui kaima hakkasime ja peres kasvab ka 1,6aastane murjam ? ka meie ei häbene,kui ütleme,et oleme tinderi paar ? pole sel tinderil häda midagi

  • Avatar
    Vasta U 6. aprill 2021 at 20:55

    Wohoo!! ? Palju armastust teile noored ja kaunid! ??

  • Avatar
    Vasta Nipi 6. aprill 2021 at 20:52

    Nii tore postitus, mõnusat kulgemist teile ?

  • Avatar
    Vasta E. 6. aprill 2021 at 20:45

    Kiire vend oled 😀 Et nohh mu isiklik arvamus, et alles oli lahutus ja mul küll elu sees nii kiiresti asjad ei käi. Mõned naised on vist meestemagnetid? Aga edu teile! 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. aprill 2021 at 20:58

      tänks somplimendi eest 😀

    • Avatar
      Vasta Helery 6. aprill 2021 at 21:17

      Ma läksin oma 7a kestnud suhtest lahku, kurvastasin oma kurvastamised ära ja 5kuud hiljem kolisin praeguse elukaaslasega kokku. Tänaseks 10a õnnelikku kooselu ja kõik ikka suurepärane?.