0
AVALDAN ARVAMUST

mis nime all on teie kaaslased telefonis?

8. mai 2021

Hakkasime ükspäev Aphroditedega arutama, et mis nime all nemad oma meeste telefonides on ja vastupidi. Mul on üldse nii, et ma ei viitsi üldse telefoni väga palju numbreid salvestada ja umbes kolmandik mu salvestatud numbritest on kuller, kuller1, kuller2 jne. Seda lihtsalt selle pärast, et kuna ma võõraid numbreid nagunii enamiku ajast vastu ei võta, siis et ma vähemalt pakke kätte saaks. Osade sõprade numbrid on mul natukene peas. Et mitte päris nii, et küsides oskaks ette lugeda, aga näiteks kui Gerda helistab, siis ma tunnen ta numbri miskipärast ära. Ärge küsige, miks ma seda siis ära salvestanud pole, ju pole viitsinud.

Igatahes selgus, et enamusel naistel on nende mees lihtsalt eesnime järgi, osadel isegi väga ametlikult ees- ja perekonnanimega. Aga meestel seevastu on nad selliste hüüdnimedega nagu musi ja kallis. Ma ei teagi nüüd, kas see ütleb midagi naiste või meeste kohta?

Mul on Gert telefonis nime all Gert. Saate aru, mis nime all ma tal alles veel mõnda aega tagasi olin?! Freaking “Mariann Mallukas” 😀 Mul on väga raske uskuda, et kellelgi mul sõpradest oleksin ma Marianni nime all salvestatud (v.a võib-olla Maarjal, ta on mind niimoodi mõnikord miskipärast kutsunud), sest tegelikult ei kutsu mind küll keegi niimoodi. Ja no Mallukaks ei kutsu mind ka keegi, ikka Malluks. Hmm. Ma nüüd jään mõtlema, et mis nime all ma sõpradel olen… Sõbrad, pliis kommenteerige siis, mis nime all mu number salvestatud on.

Pliis jagage mulle ka, mis nime all teie kaaslased telefoni salvestatud on? Ja mis nimega teie tal olete? Oleks huvitav teada.

Loe ka neid postitusi!

64 Kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta LiiSi 14. mai 2021 at 13:05

  ISSI. Just nii, suurte tähtedega ? Laps kasutas mu vana telefoni aastaid tagasi, seega panin, et midagi sassi ei ajaks. Tel sünkis selle muidugi ka minu kasutatavas telos ära ISSI-ks, sellest ajast on jäänud, varem oli lihtsalt “.”

  • Avatar
   Vasta LiiSi 14. mai 2021 at 13:09

   A ja tema pole mu nr siiani ära salvestanud ? oleme pea 12a koos olnud ?

 • Avatar
  Vasta Kätu 12. mai 2021 at 11:41

  Mul on nime järele pandud südame emoji, et ma kaugelt kissitades juba selle punase südamekese ära eristaksin ja saaksin aru, et nüüd tuleb vastu ka võtta 😀

 • Avatar
  Vasta meow 10. mai 2021 at 22:27

  Kunagi oli Kallis, nüüd on FB kontaktidega ühendatud ja siis on ees- ja perekonnanimega ? mina temal eesnimega

 • Avatar
  Vasta M 9. mai 2021 at 22:34

  Minul: Abikaasa❤️, varem oli Kallis?
  Temal: Päikseke?

 • Avatar
  Vasta Helina 9. mai 2021 at 04:31

  Ta on mul ikka täisnimega, kuidagi musi või kalli tunduks liiga lääge. Lisaks kui mu vanemal vennal kunagi telefon ära kadus, siis üks võõras naine taipas helistada numbrile nimega “isa”. Aga noh, mul isa oli ka ikka täisnimega nagu ka ülejäänd pereliikmed-tuttavad.

  Temal olen ma Aaamusi, need “a-d” seal ees on selleks, et ma oleksin kohe listi alguses ehk kiirelt leitav.

 • Avatar
  Vasta E. 9. mai 2021 at 00:26

  Tema minu telefonis Kallis ja mina tema omas Armsake ??

 • Avatar
  Vasta K 9. mai 2021 at 00:00

  Mina mehel: Musi
  Tema minul: Volli Volüüm. See nimi tuli paar a tagasi mingist fb-pildist, ala mis on su strippari nimi. Päris eesnimi mehel on Janar ?

 • Avatar
  Vasta A 8. mai 2021 at 21:19

  Kunagi üks peika oli nimega Armastus…. ?‍♀️?‍♀️?‍♀️ Armastus is callin

 • Avatar
  Vasta Flamingo 8. mai 2021 at 19:28

  Ees- ja perekonnanimega mõlemal ??‍♀️ Ma veits ketiks suhu kui ma tema telefonis Musi oleks vms.

 • Avatar
  Vasta Kati 8. mai 2021 at 18:19

  Mopsu?

 • Avatar
  Vasta Kristi 8. mai 2021 at 17:54

  Mul on mees “Abikaasa”, temal mina “Kallis” ??‍♀️

 • Avatar
  Vasta Liisa 8. mai 2021 at 17:40

  Minul- Musi
  Temal- Abikaasa ❤️

 • Avatar
  Vasta Käts 8. mai 2021 at 17:22

  Me härraga 10 aastat koos olnud. Tema minul Musikallis, mina temal Musi 🙂
  Vanemad on mul Emps ja Paps, vend on Kõrvik, eluaeg teda nii kutsund kõrvade pärast terves peres ?

  • Avatar
   Vasta Nõme 10. mai 2021 at 09:30

   Vennal ilmselt trauma sellest nimest.

 • Avatar
  Vasta Tiina 8. mai 2021 at 15:15

  Kuna ta on sõnn, siis kutsun teda Pullu’ks 😀

 • Avatar
  Vasta Lila 8. mai 2021 at 14:38

  Mul täisnimega. Tal eesnimi.
  Aga mul ka sellepärast, et tööl on suur kollektiiv ja telefonid kõigil tihti kuskil vedelevad. Et kui keegi helistab, siis saab hüüda, et kellegil Mati helistab! Kui ema helistab, siis peavad kõik reageerima ja vastama oma telefoni üle ??
  Mul muidu ikka emme ja issi telefonis ja kui mu isa on mul külas ja ma issi ütlen, siis reageerivad nii laste isa kui vanaisa ? kui vana peaks olema et issit isaks kutsuma hakata? Ma saan järgmine aasta juba 30 ?

  • Avatar
   Vasta Renna 12. mai 2021 at 17:01

   Mu vanaema on 98 ja tädi tiba üle seitmsekümne ja ta kutsub oma ema ikka emmeks. Lase rahus edasi 🙂

 • Avatar
  Vasta Nell 8. mai 2021 at 13:59

  Kaaslane on minu telefonis oma täisnimega nagu kunagi tutvudes pandud sai. Hiljem tundus kummaline ka seda “musiks” või “nunnukaks” muutma hakata. Mina tema telefonis eesnimega.
  Eksi telefonis olin ma küll kunagi hüüdnimega, tema minu telefonis oma eesnimega.

 • Avatar
  Vasta Käts 8. mai 2021 at 13:29

  Tema minul on: Abikaasakandidaat ja mina temal olen ees ja perekonnanimega 😀 😀

 • Avatar
  Vasta Heidi 8. mai 2021 at 13:28

  Mul oli mees mõnda aega Inspektor Kukekese nime all. ?
  Ta oskas väga hästi Wremjast tuntud politseinikku (Dan Põldroos) parodeerida, sellest see nimi siis. ?

 • Avatar
  Vasta Kati 8. mai 2021 at 13:11

  Mees on mul kullake ja mina tal tiburitsikas ??

 • Avatar
  Vasta Anne-Liis 8. mai 2021 at 12:20

  Mul on kõik ees ja perekonna nimega. Mees, laps, ema ,isa , vennad. Mehel olen ise lihtsalt eesnimega, suhte algul 13 aastat tagasi oli mu nime ees “boss” ka??? aga selle ma võtsin ise talt mingiaeg sealt ära.

 • Avatar
  Vasta Maarja 8. mai 2021 at 11:29

  Temal: nunnu
  Minul: Tont ja pilt, kus tal gaasimask peas?

 • Avatar
  Vasta Vaike 8. mai 2021 at 11:29

  Kui ma saaksin teada, et ma olen kellegi telefonis “kalla” või “musi”, siis ma ei helistaks talle enam kunagi ilmselt. 😀

  • Avatar
   Vasta Kristiine 11. mai 2021 at 09:54

   Sama 😀 😀 Me oleme mõlemad telefonis teineteise täisnimedega. Minul on üldse peale ema kõik ees- ja perekonnanimedega.

 • Avatar
  Vasta Andra 8. mai 2021 at 11:11

  Pole küll enam laste isaga koos, kuid kui olime koos, siis esialgu oli ainult eesnimi ja mingiaeg tegin põhimõtteliselt terve kontaktide listi ees ja perekonnanimedega. Mulle meeldis nagu nii ja meeldib siiamaani. Pole kunagi olnud mingeid mususid, kallis vms sõnadega kontakti ? mulle ei meeldi lihtsalt see.

 • Avatar
  Vasta G 8. mai 2021 at 10:59

  Minul: Musiiiii ??
  Temal: Kallis

 • Avatar
  Vasta Pille 8. mai 2021 at 10:47

  Mul oli mees nii kaua nimega Karl Kepimees. Ofc, meie tutvus pidi jääme ühe õhtu raamesse, aga 4 aastat hiljem on ta ikka Kepimees mul?
  Aga ema on ikka Emme!

 • Avatar
  Vasta Nele 8. mai 2021 at 10:19

  Minul mees: Urmet Abikaasa Kütt ( ala mudagi juhtub siis teatakse et ta abikaasa )
  Mina mehel: Nele Kallis Kütt 🙂

  • Avatar
   Vasta T 8. mai 2021 at 13:18

   Urmet on lahe! (Arvab anonüümne ekskolleeg kiirabist! ?)

   Aga Mariann, mis on su nimeks Gerdi telefonis praegusel hetkel? ?

   • Mallu
    Vasta Mallu 8. mai 2021 at 13:32

    Gert?‍♀️

 • Avatar
  Vasta Carmen 8. mai 2021 at 10:10

  Minul abikaasa Muska nime all ja mina temal Camme

 • Avatar
  Vasta Kix 8. mai 2021 at 10:10

  Minul: Abikassa (jah, kassa 😀 )
  Temal: Musi

 • Avatar
  Vasta Kristi 8. mai 2021 at 10:09

  Peiks on minu telefonis Superman ja mina tema telefonis Superwoman.

 • Avatar
  Vasta Clara 8. mai 2021 at 10:09

  Mul ei olegi nimega. St kontaktides on, aga kui ta helistab, siis telefon ei kuva nime vaid nr. Aga ise helistan ka nii, et nr on peas. Kontakte kunagi ei vali, ikka nr. Just lugesin, et mingi 26 telonr on meeles 😀

 • Avatar
  Vasta Katre 8. mai 2021 at 10:02

  Sir Mr Blanket Mummy ja Miss Cookie Monster
  Ja ei, sellel pole mingit olulist tekkelugu
  Ülejäänud rahvas on ees- ja perenimega

 • Avatar
  Vasta Anni 8. mai 2021 at 09:57

  Me oleme mõlemad Musi nime all ja nii juba 14 aastat ?

 • Avatar
  Vasta RD 8. mai 2021 at 09:56

  Minul: Kalla!
  Temal: Musu
  Ema alati mul irvitab, kui mees mul helistab ja ta näeb, siis ütleb, et kalla( noh, rõhk l tähel nagu kallaks midagi) helistab ?

 • Avatar
  Vasta K 8. mai 2021 at 09:56

  Mina olen tal Musi ja tema mul ka ?

 • Avatar
  Vasta Triinu T 8. mai 2021 at 09:54

  Minul: Kallispai
  Temal: Triinukas

 • Avatar
  Vasta C 8. mai 2021 at 09:53

  Mul on kallis ja temast pilt koos lastega, elukaaslasel on minu Musi kui õieti mäletan. Sellega oli üks päev hea nali kui ma korra õues käisin telefon oli diivanil ja elukaaslane helistas, et ukse lahti teeksin, aga ma olin juba õues. Läksime tuppa ja siis suurem laps ütles, et emme sulle helistas mingi onu, kellel olid lapsed kaenlas ?

 • Avatar
  Vasta Aivi 8. mai 2021 at 09:51

  Mul on härra ??

 • Avatar
  Vasta Liivi 8. mai 2021 at 09:48

  Mul on kõik inimesed ees ja perekonnanimega (v.a lapsed, kes on ainult eesnimega ning ema ja isa, kes on ema ja isa, sama lugu vanaemaga), aga mees on alati olnud Kallis, nüüd ka Kallis Fin, sest tal on kaks numbrit. 😀 Käisin vaatasin, mis nimega ma tema telefonis olen – samuti Kallis. Meil mõlemad on samad numbrid ka, mis 17 aastat tagasi, nii et need nimed on lihtsalt jäänud ajast, kui me olime noored ja armunud. Praegu võiks ma vabalt ta telefonis Füürer ka olla, ma ei solvuks, tema ilmselt ka ei solvuks, kui oleks Monk. 😀

 • Avatar
  Vasta Kris 8. mai 2021 at 09:45

  Meil on mõlemal abikaasaga me täis nimi.
  Abikaasal on veel 3 eesnime pealekauba ?

 • Avatar
  Vasta Helena 8. mai 2021 at 09:37

  Mul tema nimega Kallis ja mina tal nimega Naine ?

 • Avatar
  Vasta Mari 8. mai 2021 at 09:34

  Meie oleme ka need igavad, kellel ametlikult ees- ja perekonnanimi ? aegade algusest nohh nii tutvumisest saadik nii olnud ja pole nagu leidnud põhjust ära vahetada ?

 • Avatar
  Vasta Liane 8. mai 2021 at 09:32

  Minul on JJ (ees- perekonnanime esimesed tähed). ? Mina temal, eesnimega.

  • Avatar
   Vasta Beti 8. mai 2021 at 10:11

   Tema mul on “Eesnimi ?❤️”, mina temal vist “Musi ?❤️” 😀

 • Avatar
  Vasta Janne 8. mai 2021 at 09:30

  Mul oli Kallike niikaua kuni nägin ,et ma temal olin lihtsalt eesnimi.Muutsin ise ka ära ja panin lihtsalt eesnime ?

 • Avatar
  Vasta Liis 8. mai 2021 at 09:29

  Oma eesnimega + töötelefon, sest varem oli tal 2nr ja nüüd on järgi vaid 1. Ma vist olen Kallis tema telefonis

 • Avatar
  Vasta E 8. mai 2021 at 09:28

  Minul: Kallis Abikaasa❤️
  Temal : minu eesnimi?

 • Avatar
  Vasta Karin 8. mai 2021 at 09:28

  Mul on Kaidonaator (nimeks Kaido) 🙂

  • Mallu
   Vasta Mallu 8. mai 2021 at 09:34

   Oleks ka imelik, kui ta nimi tegelt Juhan oleks 😀

 • Avatar
  Vasta Sandra 8. mai 2021 at 09:22

  Mul on abikaasa Kallis ja mina temal Musi. ?

 • Avatar
  Vasta K 8. mai 2021 at 09:18

  Mul oli eesnime jägi. Mingi aeg panin südame ka nime järgi, aga siis viskasin ta kodust välja (jäi teiste naistega vahele) ja nüüd on lihtsalt nime esimene täht. Üldiselt ma hüüdnimesid ei pane. Kui on vaja kellegi number salvestada kellel on näiteks sama nimi nagu mu sõbral või tuttaval, siis panen koha nimele järgi või millegi sellise nimele järgi, millega ma seda inimest seostada võiksin.

 • Avatar
  Vasta Mari 8. mai 2021 at 09:14

  Mu teine pool on mul telefonis Gestapo nime all ??‍♀️

  • Avatar
   Vasta Katre 8. mai 2021 at 11:12

   Haha?Tekib kohe küsimus , miks?! ?

 • Avatar
  Vasta karmenkitekat 8. mai 2021 at 09:09

  Abikaasa- sp., et siis ta on phm nimekirjas esimene. Aga vahest ma otsin mööda telot teda päris nime järgi taga ja tulutult 😀 😀

  • Avatar
   Vasta P. 8. mai 2021 at 10:00

   Tegelt ka keegi otsib igapäevakontakte kontaktidest? 😀
   Mul kõik suhtlusring Recent calls’ide all.

 • Avatar
  Vasta M 8. mai 2021 at 09:08

  Eesnimi Perekonnanimi. Mina tal ja tema mul nii…

 • Avatar
  Vasta H 8. mai 2021 at 09:07

  Abikaasa. Kontaktide listis kohe esimene ?

  • Avatar
   Vasta K 9. mai 2021 at 13:25

   Androididel lemmikute listi ei ole? 😀

   • Avatar
    Vasta TYY 12. mai 2021 at 00:52

    on kiirvalimine ja seal siis pere + sõbraanad nr 1-4

    mina olen Femme Fatale
    Tema eesnimega, ajast kui me olime vaid tuttavad