KODU

trussikuvoltija

5. juuni 2021

Ma siin halasin ükspäev, et ei suuda oma elu ära hallata ja keegi soovitas selle peale Instas Korrastuskunsti lehele pilk peale visata. Viskasin. Kirjutasin. Ta tuli. Ma olen küll neid Kon-Marie saateid vaadanud küll, aga omal nahal seda läbi elada on veits teine tera. Ütleme nii, et kui sa KÕIK enda riided ühte hunnikusse paned, siis tekib küll veits tunne, et eee… Kust need kõik välja kargasid ja MIDA ma nende kõigiga teha kavatsesin muidu? Nii et jah, terve eilse päeva tegime Mari ja Martaga (kes rohkem niisama multikaid vaatas) suurt riidesorteerimist ja voltimist. Te ei kujuta ette, kui osav trussikuvoltija ma nüüd olen, hoidku mind jumal!

Asi läks isegi nii kaugele, et ma eile öösel vaatasin, et pesu on kuiv ja hakkasin keset öös asju voltima, sest ma ei saanud neid ju lihtsalt sinna kaunilt sätitud sahtlitesse peale visata. Kas see ongi nüüd mu elu? Kui jah, siis väga tore, sest enne oma garderoobi sisenedes oli mul alati selline tunne, et no mida ma ometi siit nüüd selga panen? Nüüd on selline tunne, et ooo, mida ma küll siit selga täna panna võiks, sest kõik asjad on sellised, mida ma hea meelega kannan. Ütlesin adjöö neile kõigile asjadele, mis “kunagi äkki selga sobivad” ja “see maksis ju NII palju…”. Eks ma nüüd lähipäevil teen selle sorteerimise ka ära, et mis sünniks müüki panna (mul üks eksperiment tulemas) ja teised asjad lähevad ikka MTÜ Garderoobi – kuhu mujale.

Järgmine nädal paneme edasi: korrastame ära meigi- ja ilukraami, köögi, vannitoa ja lastetoa. Ja siis ongi nagu valmis ja lõpuks peaks igal asjal olema oma koht. Nagu… Kas see on üldse võimalik? Eks elame ja näeme. Ma jagan ühte enne-pärast pilti ka, kunagi näitan rohkem, kui kõik done. Mind praegu häirib see, et magamistoas on sahtlid korras nagu kaitseväelasel, aga tuba ise on paras segadus. Sest seal on see hunnik asjadest, millest ma loobun. Voodipesu. Meigikraam. Muu jura. Tahaks pärast pilte teha ikka nii, et KÕIK on korras ja puhas. Ei kujuta sellist elu ettegi tho 😀

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Ülle M 8. juuni 2021 at 15:30

  …tubli! On ikka teine tunne küll, kui olen sundinud ennast koristama. Tõesti on tunne nagu hakkaks energia liikuma 🙂

 • Avatar
  Vasta Väike Myy 7. juuni 2021 at 15:11

  Hahahaaa, sinust on saanud TRUSSIKUMIISU!!!
  Kõik Kardo eksid on nüüd sama nimega… 🙂 🙂
  Ma ei tea, miks see mulle nii nalja teeb 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 7. juuni 2021 at 17:29

   Hahaha, sul on täiesti õigus! 😀

 • Avatar
  Vasta Camme 7. juuni 2021 at 08:13

  Vau, tubli töö!

 • Avatar
  Vasta Marie 6. juuni 2021 at 20:38

  Kõlab nagu jube lahe ametinimetus – trussikuvoltija 😀
  Hakkame nüüd kõik koos proffideks trussikuvoltijateks!

  • Mallu
   Vasta Mallu 7. juuni 2021 at 10:48

   Peaksin tutoriali tegema v 😀

   • Avatar
    Vasta Marie 7. juuni 2021 at 14:22

    Jah, palun. Ma praegu pole üldse kindel et ma ikka õigesti voldin 😀

 • Avatar
  Vasta Mina 6. juuni 2021 at 18:05

  Olen ka üks aasta aega trussikuvoltija olnud. Ka teiste riietega toimin nii. Algul tundus naljakas ja aeg-ajalt läheb lappama, aga tõesti annab see parema ülevaate oma asjadest. Vähem asju olen ka tänu trussikuvoltijate klubiga liitumisel ostnud ?

 • Avatar
  Vasta Mariine 5. juuni 2021 at 15:34

  Milleks Martale alukad, kui ta mähkmetega?

  • Mallu
   Vasta Mallu 5. juuni 2021 at 16:18

   Tal polegi tegelt alukaid haha