JUMALAITA

vb tõesti veits neetud pulmakleit…

14. juuni 2021

Täitsa lõpp noh! Ma mäletan, et kui Triinu mu kleiti laenas pulmadeks, siis kõik ütlesid, et see on jube halb õnn ja niimoodi sellel suhtel pikka pidu pole. Ma ütlen ausalt, et ega ma tegelikult sellist teemat ei usu, sest mega paljud ju müüvad pärast oma pulmakleidi maha ja keegi ostab selle ära ja abiellub. Ja üldse arvan ma, et abielu pikkus oleneb ikka inimeste omavahelistest suhetest, mitte sellest, kust kleit pärit on.

Okei, see tähendab, et ma USKUSIN seda, sest tänaseks päevaks on mu kleidis abiellunud kolm inimest, kellest kaks on lahutatud ja üks on siit ilmast nüüdseks lahkunud. Täitsa lõpp noh – kui ma vaid teaks, kus ja kelle käes mu pulmakleit on, siis ma tahaks öelda, et olge head ja ärge kandke seda, mingit suurt õnne see vist tõepoolest ei too…

(Ei, ma ise isiklikult seda kolmandat naist ei tea ja seda ka ei tea, mis tal juhtus, aga ta vist oli mu FBi sõbralisti jäänud ja sealt eile lambist nägin, et inimesed avaldasid ta lehel kaastunnet. Nii jube ikka, mega noor naine oli ja minu mäletamist mööda veel kahe pisikese lapse ema. Mis toimub siin maailmas?)

Igatahes kui teile kuskil jääb avapildil olev kleit silma, siis soovitan soojalt mitte selga ajada. Veel vähem selles abielluda.

Ja also ei, ma ei oleks siin postituses vähem lauset “täitsa lõpp noh!” kasutada, sest niii haige kokkusattumus ju!

Loe ka neid postitusi!

12 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Tyy 15. juuni 2021 at 13:03

    Kõikide asjade vahel võib leiutada seoseid. Ajul ja alateadvusel on kohe selline reflex.
    Lihtsaim näide – su peika või kes iganes tuttav ostab uue kuldkollase Kia Picanto ja võid kindel olla, et enne sa selliseid linnapildis ei näinud ja nüüd näed neid iga jumala päev. Sama on kõige muuga. Seni kuni sulle pole öeldud et Must Kass kes su jalge eest läbi jookseb, kuulutab halba õnne ei olnud sul sellega muret, eks. Aga nüüd kui sa ka raiud , et ei too ta midagi õnnetust, siis juba see süüdistus meenutab sulle igakord seda väidet.
    Mingi hea näide või anekdoot oli punase persega ahvist, mille sisu oli umbes selline, et mees istutas rahapuu ja naaber tahtis ka sellist ja mees hea meelega andis talle ka ühe istiku. Õpetas seda tuleb igapäev kastmas käia, aga trikk on selles, et vilja kannab ta ainult siis , kui sa ei mõtle iial punase persega ahvile seal puu otsas…
    Selle kleidiga on ses mõttes sama lugu, et alateadvus toimetab sinu eest ise. Sellepärast ehk ongi kartusega inimestel palju “muresid” ja ahaa momente, mis lükkavad vastutuse kuhugi mujale. Need asjad korduvad kuni saadakse aru mis asi on võtta vastutust enda tegude, otsustuste, valikute eest.
    Ok ma ei plaaninud olla nii deep aga nii see ilmaelu toimib.

  • Avatar
    Vasta Kadi 14. juuni 2021 at 20:49

    Ma mitte ainult ei abiellunud 6 aastat tagasi kasutatud kleidis, vaid lasin ka abielusõrmused teha vanade peikade kingitud kullast ? Lahutada ma nii pea ei plaani!

    • Avatar
      Vasta Mari 14. juuni 2021 at 22:39

      6 aastat on väga lühike aeg. Siis peaks liblikad veel kõhus olema, ei pea vaeva nägemagi.

      Mina abiellusin 15 aastat tagasi. 8 aasta pealt oli tõsine kriis, mis oleks vabalt võinud ka lahutuseni viia, aga tulime sellest imekombel tugevamana välja. Koos oleme olnud üle 20 aasta. Ja nüüd ma võin tõesti öelda, et lahutada niipea ei plaani 😉

      • Avatar
        Vasta Vaike 16. juuni 2021 at 16:41

        Komissarovid olid üle 30 aasta abielus ja jõudsid ka paar aastat enne lahutust hõisata, et ei nemad enam lahuta. Nii et las vast teine tunneb ennast oma kuue aasta pealt hästi ja kindlalt, mis sest, et sina “kaugemal” oled 🙂

      • Avatar
        Vasta Di 16. juuni 2021 at 19:18

        Me oleme koos olnud 15a, abielus sellest 9a ja saanud 2 last.
        Selle aja jooksul olnud 0 kriisi ja suuremat tüli, kõigest argipäevased vaidlused ja erinevad arvamused, mis leiavad suht kiirelt lahenduse. Lahutada ei plaanis pole, mõttes mõlgub hoopis 3. laps ?

  • Avatar
    Vasta Vaike 14. juuni 2021 at 20:22

    Mu emal ei olnudki pulmakleiti, ikka lahutas.

    • Avatar
      Vasta Karin 30. juuni 2021 at 01:24

      ?? vabandust, aga see kommentaar oli nii hea 😀

  • Avatar
    Vasta Anna 14. juuni 2021 at 17:06

    Olen tihti tõdenud, et eestlased on nii voodoo rahvas. Tahetakse kõike ebamaist ja ebaloomulikku uskuda. Mina ei näe mingit mõtet osta mitme tonnine pulmakleit ainult ühe päeva pärast ja et see jääkski siis kappi vedelema. Inimesi on erinevaid ja igaüks toimib nii nagu heaks arvab, lihtsalt enda jaoks see ei kõla jätkusuutliku teona. Lisaks ma ei usu sellesse, et kleit määrab inimese saatuse või et kleit on sama isiklik, kui hambahari:D Muide, nii sina kui Triinu nägite selles kleidis vapustavalt kaunid välja.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. juuni 2021 at 17:15

      Ma tegelt ei usu, lihtsalt nii haige kokkusattumus :S

  • Avatar
    Vasta Krissu 14. juuni 2021 at 16:57

    Jah.. Ostsin minagi kellegi teise pulmakleidi ja samuti lahutasin 2 aastat tagasi.. Oleks mulle siis keegi seda maininud, et ei tohi osta kellegi teise pulmakleiti, ma poleks ostnudki. Vot sulle nüüd… ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. juuni 2021 at 17:15

      Okei, kui päris aus olla, siis ega ma ikka ei usu, et see kleit lahutuse taga on. Mina ostsin ju uuena, ikka lahutasin 😀

      • Avatar
        Vasta Lala 14. juuni 2021 at 19:26

        See oli karma selle eest, et teistele ebaõnne andsid ??