REISIMINE

hiiumaa tripp ja uued plaanid

1. juuli 2021

Suht norm, et eelmise postituse kirjutamise ajal veidi nagu ohkasin raskelt, et Hiiumaale on väsitav minna. Sorri, võtan kõik oma sõnad tagasi, sest see oli lihtsalt nii äge tripp, et mul raske seda sõnadessegi panna. Esiteks ööbisime me esimest korda Tahkuna Puhkekeskuse punases majas. Seal oli niii ilus! Õues bassein, majas megalt ruumi, ilus suur köök ja üldse üli mõnus vibe. Muuseas, mul instas on praegu loos ka – 21.07 kuupäevaks võidab üks õnnelik endale ja oma seltskonnale puhkuse selles samas majas, mis mahutab mugavalt kuni 10 inimest.

tahkuna-puhkekeskus

Ühesõnaga, kui ma enne olin mega kinni Hausmas, siis nüüd olen ma kogu Tahkuna kompleksist võlutud. Järgmine kord tahaks võib-olla Sinises villas olla, see üks gramm rannale lähemal. Kompleksis on ka lastele mänguväljak ja kõigile supilauad, et rannas nendega hullu panna (mida meiegi tegime). Seal on ka 100% varustatud väliköök ja üldse kõik, mis eluks vaja minna võib. Ühesõnaga, appi, mai viitsi enam kiita, aga mega ilus ja äge koht! Kuni ilma veel on, soovitan kindlalt minna.

Pille oli meile jahiga sõitmise orgunninud ja see oli niiiiiii tuus! Seilasime otse loojangusse, ujusime roosakas-lilla taeva all vanniveesoojas meres. Isegi kiikuda sai jahi peal. See viimane oli nii next level kogemus, et oleme sellest kordamööda suht vahetpidamata ahhetanud. Ei tahaks liiga juustuseks minna, aga no täielik bliss, ega seda kõike väga muudmoodi kokku ei saa võtta.

lea-berenice
lea-berenice
lea-berenice
lea-berenice
jahtklubi-dago

Muidugi ega see jahisõit ainult meile võimalik ole – Boris viib inimesi kogu aeg sõitma. Umbes 8 inimesega tripp kuni paariks tunniks, kus saab kiikuda ja tsillida ja ujuda jne, maksab 100€, mis teeb ühe inimese hinnaks 12,5 euri. See on jaburalt hea hind nii ägeda elamuse eest! Soovitan sada prossu! Info selle kohta leiate SIIT.

***

Nagu te aru saate, siis olen ma praeguseks kenasti kodus tagasi. Oleks isegi kauemaks koos teistega Hiiumaale jäänud, aga meenus, et mul täna üks tähtis kohtumine. Nii et ajasime kargu alla ja tulime tagasi koju. Nüüd peaks see koht olema, kus ma ütlen, et enam ei lähe jupp aega kuskile. Aga seegi oleks alatu vale, sest ma tegelikult tulingi täna siia teie käest nõu küsima.

Nimelt on meil selline värk, et Mari läheb pühapäeval Ranna Rantšosse laagrisse. Kuna keegi ta sinna nagunii viima peab, siis mõtlesime, et võtaks kõik lapsed kaasa ja teeks veits pikema tripi. Ehk siis iga-aastane kohustuslik Lottemaa tripp laupäeval ja siis ööbiks laupäeval kuskil Pärnu ja Ranna rantšo vahelises alas, kus saaks lapsed õues mängida ja oleks soovitatavalt terve oma elamine eksole. Olen Airbnb-st vaadanud, aga ei suuda praegu leida ühtegi sellist idekat. Mõtlesin, et ehk teie oskate soovitada midagi? Majutuskoht peaks jääma siia vahemikku:

Ja siis saaks lastega koos pühapäeval Ranna Rantšos ringi vaadata, Mari sinna jätta ja ise koju tagasi põrutada. Nii et igasugused mõtted on oodatud ja teretulnud!

Loe ka neid postitusi!

11 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Miina 1. juuli 2021 at 16:25

    Varbla puhkeküla

  • Avatar
    Vasta Anna 1. juuli 2021 at 13:29

    Natukene küll maantee pealt eemal, aga väga ilus koht on Varbla puhkeküla ning seal asuvas sadamas on ka suurepärane restoran Groot imeliste toitude ja jookidega. Mere ääres, ilus rand (nagu Pärnu rand) ja mõnus koht aeg maha võtta korraks.

  • Avatar
    Vasta Maiken 1. juuli 2021 at 11:49

    No vahva! Siis mu Marii ja Mari saavad ehk sõpsideks jälle seal ( tutvusid ükskord Tenerife tagasilennul).

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuli 2021 at 12:19

      Ta läheb samasse laagrisse?

      • Avatar
        Vasta Maiken 1. juuli 2021 at 13:34

        Jaa, sel pühapäeval

  • Avatar
    Vasta Liis 1. juuli 2021 at 11:11

    Ranna rantšo taga on Algallika keskus.

  • Avatar
    Vasta Oidrema saun 1. juuli 2021 at 10:52

    Vaadake Oidrema Sauna 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 1. juuli 2021 at 10:34

    Ööbimiskohaks soovitan Oidrema Saun ja Puhkemaja

  • Avatar
    Vasta Marje 1. juuli 2021 at 10:18

    Kodade puhkemaja, see mõni km Ranna Rantšost.

  • Avatar
    Vasta Liis 1. juuli 2021 at 10:17

    Maria talu jääb küll veidi allapoole märgitud trajektoorist, aga seal on loomad.
    Paatsalu puhkekeskuses on ka mõnusad majakesed, aga need hetkel kindlasti hirmkallid ja arvatavasti ka kinni.