KURB ON OLLA

SIW in the making

12. juuli 2021

Reaalselt mul on selline tunne, et ei taha isegi enda arvutit või telefoni kätte võtta. Kõik postkastid on igalt poolt servani umbes. Ma isegi ei taha, ega suuda kõige sellega enam tegeleda. Küll aga tahan ma rääkida seda, et eile olin ma pigem vihane ja selle suhtumisega, et mul on mega suva, et olen strong indipendent woman (SIW) ja kõik see. Siis täna on mul pigem selline auto alla jäänud tunne. Selle strong indipendent woman’i mängimine ei taha kuskilt otsast välja tulla.

Ma ei taha olla vihane ja ma ei taha olla kurb. Ilmselt pean lihtsalt kõik need emotsioonid läbi elama. Ma isegi ei taha kedagi süüdistada, sest olgem ausad – olen mina ka oma elus igasugust jama korraldanud (k.a oma kaaslase petmine kunagi minevikus). Seega tunduks narr nüüd kedagi selle eest risti lüüa, mida ma ise ka kunagi teinud olen. Lihtsalt loodan, et karma on minuga ühel pool. Ehk ma tahaks lihtsalt kogu selle teema maha matta ja ära unustada.

Olen siiski arvamusel, et mitte keegi ei ole üleni halb. Kuigi ma mõistan täitsa kõiki neid kommentaare, mis tema käitumist maha tegid, siis ütlen lihtsalt, et isegi head inimesed teevad teinekord lollusi. Eks ma võtan seda lihtsalt kui ühte elu õppetundi. Arvatavasti tema ka. Ma usun, et tal on kindlasti praegu väga halb niigi olla. Seega oleksin tänulik, kui me nüüd saaksime selle teema ära unustada ja kuskile edasi liikuda. Mis siis, et iga kord kui see mulle pähe kargab, siis tuleb mulle video silme ette ja ma tahaks kettida. Aga küll see ka möödub.

Üldse ongi mu postkastis kirjad kahes leeris. Enamik on neid, kes põrutavad, et sellist käitumist ei saaks kunagi tolereerida ja selline mees tuleks maha jätta. Samas on ka neid, kes usuvad, et selliseid asju saab läbi rääkida. Ma tahaks nagu mõlemaga nõustuda. Ainult et selles teemas on veel mitmeid asjaolusid olnud, mis siia blogisse jõudnud ei ole (ja ei jõua ka). Seega ma tahan lihtsalt öelda, et minu valik tõesti on selline, et ma ei taha ega suuda seda tolereerida. Ma olen konkreetselt terve Eesti ees debiilikuks tehtud ja see ei ole hea tunne.

Aga ma saan aru, kuidas samasugune teema ilma meedias figureerimata ja sadade arvamuskommentaarideta oleks palju lihtsam ära siluda ja ehk sellega edasigi elada. Seega ma ei judge’i kedagi. Iga inimene teeb suhetes omad valikud ja ma arvan, et teiste asi neid kommenteerida ei ole. Kuigi ka seda olen ma ise minevikus teinud ja võib-olla on see järjekordne märk, et noh…

Ühesõnaga jah, ma ei oska midagi muud öelda, et mul on endast kahju. Ja mul on ausalt temast ka kahju, sest nagu öeldud – kui ta just parasjagu kännuämblikuks ennast joonud ei ole, on ta üks ägedamaid inimesi, keda ma tean. Ja nüüd lugeda, milline sitapea ja tõbras ta on… No ma ütlen lihtsalt, et ta ikka kogu aeg ei olnud ka, aga seekord läks siis niimoodi.

Ma nüüd üritan strong indipendent woman edasi olla ja teesklen, et ma just terve autosõidu pisarat ei pannud, ise kassimislugusid kuulates.

*Sry, ma üritasin arvutist head avapilti leida ja see tundus nii hästi sobivat. Ma ei tea, miks ma selle kunagi tõmmanud olen, aga ju siis tänaseks päevaks ette valmistudes.

Loe ka neid postitusi!

43 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Gabriel 13. juuli 2021 at 22:30

    Tuleb välja et su sisetunne kahtlustas kohe alguses õigeid asju. Tekib küsimus, mitu korda teie suhte jooksul see mees sind füüsiliselt petnud on. Ega ta niisama lambist teie ühisest romantilisest välismaa tripist ei loobunud. Ja palju muid kummalisi asju, mis tema käitumist saatnud on. Sul tegelikult läks peaaegu et hästi. Vastasel juhul oleksid sa aina uuesti ja uuesti temaga seda suhet proovinud ja proovinud siluda ja end idioodiks teinud. õudne mis toimub.

  • Avatar
    Vasta Gbjjjk 13. juuli 2021 at 08:11

    IndEpendent – check your grammar

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. juuli 2021 at 08:27

      Tänks

  • Avatar
    Vasta .. 13. juuli 2021 at 07:32

    Mul on ausalt kahju, et sa sinna punkti jõudsid, kuid tema puhul on see just kui ette kirjutatud. Ma usun,kes vähegi G. tunneb, ei tulnud neile see küll üllatuseks. Pani vaid mõtlema, et kas tuntud naise kõrval sehkendamine just nii kerge on, aga.. Enne teie kokku saamise ametlikku uudist oli juba juttu, et tõenäoliselt uus naine saab jälle haiget. Kahju on lihtsalt, kui naistel on neid red flage juba varemgi, kuid minnakse tugevas kiindumuses ikka edasi. Minu isiklik panus on, et tuleb seda juttu uksest ja aknast, lõpuks mõtled, et tegid ise hoopis teisele poolele liiga. Kahjuks selles mustris pole midagi uut. “No proovime” kestab umbes täpselt järgmise korrani.
    Kindlasti tuleb su ellu keegi, kelles ei pea koguaeg kahtlema.. jõudu, jaksu, edu!

  • Avatar
    Vasta Tyy 13. juuli 2021 at 02:23

    Lolliks pole sind tehtud. Lolliks tegi tema end. Petjad mehed on ebamehelikud. Siin varianti ei ole. Aga otsides vabandusi ja mõistmist tema suhtes, teed küll end lolliks. Tead niigi seda. Seega leinad minu meelest seda osa, et suhtes on miski , mis on alatiseks rikutud. Andestada võib aga jääb see …AGA teie vahele. Kuskil keegi on öelnud, et armastatu parimad omadused muutuvad ajaga negatiivseteks. Just see osa mida algul väga imetled ja hindad on lõpuks närvi ajav. Inimese loomus ei muutu, vajadusel varjatakse seda hoolsamini… Kurb olla on okey ja sinu tugevus taastub. Valikuid teevad ikkagi alati naised.

  • Avatar
    Vasta Tt 12. juuli 2021 at 17:46

    Ega kerge litsakus ei tee muidugi meest veel kehvaks inimeseks. Eks tal endal ka nõme olla, et vahele jäi ja ilmselt ka, et üldse tegi. Aga siiski, inimese olemust ei muuda ning kui inimesel on kalduvus joogisena selliseid asju teha, siis pole ju väga tulevikku. Kunagi uuesti üksi välja läheks, siis ikka kripeldaks, et äkki jälle… Võib-olla sina oled teistmoodi, aga minul sellised asjad minevikus väga kriipima jäänud, isegi kui ära leppida või andestada.

    Ta oli väärt sinu armastust, ehk on väärt ka sõprust.

  • Avatar
    Vasta Sam 12. juuli 2021 at 17:28

    Võid oma tuntusele tänulik olla, kui paljud meist oleks tänulikud, et meieni peikadest/pruutidest sellises videod varem jõuaksid ja ei peaks raskeid sarvi kuid/aastaid kandma ??‍♀️?
    Leina, nii palju kui vajadust tunned ja siis keera uus leht. Kõva kalli.

  • Avatar
    Vasta Joosep 12. juuli 2021 at 16:36

    Mari. Küll tuleb sinu ellu ka mees, kes oskab sind hinnata ja on ka nii tugev, et suudab neid eelmiste meeste lapsi aidata kasvatada ja kindlasti saate õnnelikuks, võib-olla õnnelikumaks kui kunagi varem ja saate ehk veel kolm last. Ära jumala eest siis enam mehega tüli nori. Võib-olla peab veel lastele tähelepanu pöörama hakkama.

  • Avatar
    Vasta Eestlane 12. juuli 2021 at 16:24

    Mu meelest tegi see mees end ise täiesti lolliks, sina ei pea end seetõttu küll halvasti tundma. Eriti need kommentaarid, et keegi pani midagi joogi sisse ? Nägin teda peol ja tüüp käitus sedasi terve peo jooksul ja väga mitmete neidudega. Korgijoogiga oled üsna kähku oimetu, temal oli kuraasi seal toimetada küll. Ole mees ja tunnista kui teed, ära mõtle lolle vabandusi välja!

  • Avatar
    Vasta Ülle 12. juuli 2021 at 15:53

    See on Sinu elu ja need on Sinu valikud. Sina ise pead selle kõigega elama. See, mida teised arvavad, ei loe.
    Ma nooremana ka tõttasin sõbrannasid samas olukorras lohutama ning nõustama, aga täna saan aru, et see on vale tee.
    Kui kellelegi nõu anda, siis oled nagu ka kaudselt vastutav selle tulemuse eest.
    Kõik läheb mööda!

  • Avatar
    Vasta Mannakas 12. juuli 2021 at 15:37

    Iga lahkuminek on raske, olgu see nii sõbralik kui tahes!!
    See kas kokku või lahku peab ikka tulema sinus endas ja mitte ükski kõrvalseisja ei saa öelda, et saada kus kurat või andesta.
    Kui tunne on, et nii enam edasi minna ei saa, siis nii ongi.
    Tuleb see kassimine ära kassida ja eluga edasi minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Marta 12. juuli 2021 at 15:36

    Ma pole ammu kommenteerinud. Ma arvan, et pole mõtet end piinata jah, kui on veel asju, mida me ei peagi teadma. Sa hakkaja naine, leiad uue või elu saadab sulle uue (või vana…) 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 12. juuli 2021 at 15:24

    Ma olen pigem chill ja vabameelne ja nt kui kaaslane mingi ühise sōbraga oleks naljaga suudelnud või misiganes, oleks jumalast savi. Samamoodi võõrastega suhtlemine ja tantsimine ofc. Aga tantsul ja tantsul on vahe ja see oli cringe ja selline seljataga asi. Ja vot sellised asjad on tõesti algusest peale kindel ei. Kindlasti leiad sajaga normaalsema ja lahedama MEHE.

  • Avatar
    Vasta Deandra 12. juuli 2021 at 15:21

    Äkki ta suutis su siiski ära petta ja pole ta midagi nii äge inimene, nagu sulle tundus… ??‍♀️ Aga jah, ei tee maha kedagi, elu on elu. Sul muidugi raskem, kuna avalik nägu, kõikidel vaja teada ja oma nina toppida igasugustesse asjadesse.

  • Avatar
    Vasta Kal 12. juuli 2021 at 15:10

    Ma ei taha mingi polügaamia elustiili viljelejana siin kōneleda, sest muidu kargaks terve see armee siin kaela jutuga “suhtes peab truu olema” jms, aga mina isiklikult oleks sellest mööda vaadanud. Seal ei olnud isegi tundeid ju mängus. Ei seksi, suudlusi vms. Seda enam, et tegu on ägeda inimesega, nagu ise mainisid. Need asjad ei ole elus nii mustvalged, kui praegu tundub.

    • Avatar
      Vasta Mina 12. juuli 2021 at 18:14

      +1
      Minul sama arvamus. See oligi ju ainult tants ja tantsida saab mitut moodi. See ei läinud kaugemale ja ma loodan, et ka selle härra mõttes mitte.
      Jah, läks veidi üle piiri, aga nagu sa ise ka ütlesid, siis on ta mega lahe inimene ja sellise vea tõttu teda oma elust eemaldada… Mina ei teeks nii.

    • Avatar
      Vasta fhg 13. juuli 2021 at 12:29

      Ise olen küll monogaamses suhtes aga ma ei arva, et monogaamia on ainuõige suhte viis. Inimesed ning nende soovid-vajadused on erinevad ning kui monogaamia, avatud suhe, polügaamia või hoopiski midagi muud teeb inimese õnnelikuks, siis you do you (kuni kõik osapooled on teadlikud ning nõus eksole).

      Kuid siinkohal ongi oluline austus ja ausus oma kaaslas(t)e ja nende piiride suhtes. Kui sa astud oma kaaslase piiridest üle siis see ongi juba petmine, olgu sinu või sinu sõprade piirid millised tahes. Punkt.

      Muidugi kõik teevad vigu aga siis võiks olla ka normaalne täiskasvanud inimene ning seda ka tunnistada. Mitte oodata, et kas jääb vahele või mitte! Sest petmine on juba iseenesest alandav…kuulda seda kellegi teise käest on veel alandavam.

  • Avatar
    Vasta Liis 12. juuli 2021 at 15:08

    Kuula vanainimest (kes tavaliselt kunagi ei kommenteeri) – kõike saab andestada, kõik eksivad! Ära lase end sellest avalikkuse tähelepanust nüüd mõjutada nagu peaksid kivist südamega ja põhimõtteline olema. Sul on õigus olla nõrk ja solvunud, aga Sul on ka õigus andeks anda. Peamine on omavahel rahulikult asjad selgeks rääkida ja teha kokkulepped, kuidas teie suhtes asjad käivad. Teiste asi see ju pole ja teistele Sa ju ei ela. Suhte kohe lõppenuks kuulutamine on minu arust veidi enneaegne, kui just mingit varasemat sarnast probleemi enne all pole.

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. juuli 2021 at 15:09

      Konkreetselt SEDA probleemi ei ole olnud jah, aga no on teisi olnud, mis selle otsustamise veidi lihtsamaks teevad. Mitte et väga lihtne oleks.

  • Avatar
    Vasta Kristina 12. juuli 2021 at 15:06

    Tead, polegi võimalik “lihtsalt üle olla” sellisest situatsioonist. Pettumus, kurbus, viha jne on kõik täiesti enesest mõistetavad siinkohal. Kindlasti luba endal kogeda kõike, mis tulla tahab. Need tunded muidu ei saagi välja ja tunnete allasurumise spetsialistina (working on it now) võin öelda, et sa EI taha neid endale hoida ?
    Ja mis puutub lolliks tegemisse, siis täiesti fair logic, et kui meid sitasti koheldakse, siis tunnemegi end sitasti/sitana. Aga tegelikult räägib see ju ainult selle osapoole kohta, kes niimoodi käitub ja meie asemel võiks olla ükskõik, kes.
    Ning et just avalikult juhtus – BSH-l oli veel next level situatsioon, aga ega ta nüüd sellepärast ise kehvem pole ?
    Ma ei tea sind, aga saadan kallistused teele sellegipoolest!

  • Avatar
    Vasta PN 12. juuli 2021 at 14:58

    Sa saad enda eluga edasi minna vaid siis, kui ei kirjuta igast väiksemast detailist oma elus. Midagi jäägu ka koduseinte vahele.

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. juuli 2021 at 15:00

      Kui see video on meedias, siis suht keeruline seda “koduseinte” vahel hoida.

      • Avatar
        Vasta PN 12. juuli 2021 at 15:18

        Ma mõtlesin kahjuks kõiki tegemisi, mitte konkreetselt seda video lugu.

        • Mallu
          Vasta Mallu 12. juuli 2021 at 15:19

          Ok

          • Avatar
            Leedukas 12. juuli 2021 at 17:34

            Vastupidiselt eelmisele kommentaaridele, olen väga tänulik, et oled nõus jagama ka mitte kõige helgemaid seiku. Aitäh!

  • Avatar
    Vasta LegaalneBlond 12. juuli 2021 at 14:54

    Tekib tahtmine kohe ise mingi üleriigiline draama korraldada, et saaks veits abikätt ulatada ja tähelepanu mujale suunata. Aga no ei ole sellist mõõdet, ei ole… 🙂

  • Avatar
    Vasta Lea 12. juuli 2021 at 14:48

    Uh. Hinga sisse, hinga välja. Ülejäänu loksub ise paika. Pai sulle!

  • Avatar
    Vasta Kerli 12. juuli 2021 at 14:48

    Anna aega endale. See kõik on veel liiga värske, ka need emotsioonid. Hiljem, “kaine peaga” mõtled uuesti läbi ja võib-olla saate oma suhte korda ja asjad selgeks räägitud.

  • Avatar
    Vasta Ma 12. juuli 2021 at 14:36

    Tule kaissu! ?❤

  • Avatar
    Vasta F 12. juuli 2021 at 14:34

    Miks mõelda, et kogu Eesti ees debiilikuks tehtud? Inimene saab ikka ainult iseennast debiilikuks teha, kellegi teise võimuses see küll ei ole. Kui inimene vaatab kodus rahulikult jalgpalli ja tema peika “lõbutseb” teises linnas, siis pole jalgpalli vaatajal küll põhjust ennast debiilikuna tunda. Halbu asju juhtub ka heade inimestega.

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. juuli 2021 at 14:39

      Ma ei vaadanud jalgpalli, aga kodus olin ma sellel hetkel küll jah. Talle helistamas ja uurimas, et kas tal ikka kõik fine. Vastu ta ei võtnud, aga õnneks videost näha, et tal oli kõik hästi I guess.

  • Avatar
    Vasta Kreek 12. juuli 2021 at 14:31

    Alkohol on võtmesõna nii su eelmise kui praeguse skandaali puhul. Tasub mõelda…

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. juuli 2021 at 14:33

      Tõesti tasub

  • Avatar
    Vasta Liisu 12. juuli 2021 at 14:26

    Ma olen nõmedates olukordades võtnud seisukoha, et iga asi on millekski hea. Konkreetsel hetkel võib see küll mõttetu jurana kõlada, aga hiljem mõeldes on alati nii olnudki. Ju siis pidi nii minema ja midagi palju paremat on veel ees ootamas. PS! Ma olen alati imestanud, kuidas sa suudad meedia tähelepanu ja tigedate inimeste kommentaaridega toime tulla (inimesed on ülemõistuse õelad), aga kui oled sellega hakkama saanud, siis küll saad ka praeguse olukorraga 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. juuli 2021 at 14:33

      Ma üritan mitte lugeda lihtsalt, õnneks ma ei laigi ka neid lehti, seega väga tihti kuskil ette ei tule õnneks.

  • Avatar
    Vasta Cher 12. juuli 2021 at 14:12

    “Men are a luxury, not a necessity.”

  • Avatar
    Vasta L. 12. juuli 2021 at 14:07

    Oh, sheeri häid kassimislugusid, palun!

      • Avatar
        Vasta Maiken 12. juuli 2021 at 14:49

        Parim ja ilusam kassimislugu mul siiani Maria Mena “Growing Pains” :/

        • Mallu
          Vasta Mallu 12. juuli 2021 at 15:01

          Omg, Maria Mena oli mu tiinekaaja lemmik arstist!

          • Avatar
            Maiken 15. juuli 2021 at 11:08

            Ohh jaa,sama

      • Avatar
        Vasta E 12. juuli 2021 at 14:56

        Kuula Olivia Rodrigo – Drivers licence ja ilmselt saad ühe õhtuga end täiesti tühjaks nutta end ? Paid sulle, tean, et elu sakib sajaga praegu ❤️

        • Avatar
          Vasta Nimi 13. juuli 2021 at 23:49

          See Rodrigo on mingi tiinekate “äää mu 16-aastane peika jättis mu maha ja ma ei armasta enam kunagi” teema. SIWd kuulavad ikka tugevat muusikat, nt ‘I Hate Everything About You’, või ‘Snuff’, või ‘You’ve Done Enough’.

          Okei tegelikult on see kassimine nii personaalne ja hingeline, et kõigil omad lood, mida on kuulata vaja ja lihtsalt nutta, sest see on see, mida tuleb teha. Karju ja nuta ja saada see värdjas oma elust minema ja siis aja selg sirgu ning ole sama vägev edasi, kui enne. Mitte keegi ei saa inimese sära ära võtta, kui inimene ise ei lase.