KODU

vahelduseks häid uudiseid ka: ostan kodu

16. juuli 2021

Ma ütlen ausalt, et isegi mul endal on mu viimaste päevade halast kopp ees. Seega mõtlesin vahelduseks hoopis positiivsemaid uudiseid jagada. Ehk ma kiirustan siin asjades ette ja lõpuks läheb see ka kõik pekki. Aga mul on tunne, et see on juba nii kaugel, et noh…äkki ikka ei lähe.

Nimelt mul on tunne, et ma ostangi endale oma kodu! Tunne, mida kinnitab positiivne laenutaotlus pangast ja broneering korterile. Täna (või noh, lähipäevil) peaksin teada saama ka notariaja ja siis mul vist saabki oma korter olema.

Ma ütlen ausalt, et mul pole enam mingit ajataju. Ma ei suuda praegu isegi öelda, kui ruttu või aeglaselt see käis. Laenutaotlused saatsin kahte lehte laiali, siis leidsin leidsin lõpuks ühe korteri, mis tundus sobiv. Käisin vaatamas, meeldis, huvilisi oli veel, aga… Ma ei tea, kuidagi läks nii, et pank ütles ka, et tavai, meile sobib, omanikele sobis ja siin ma nüüd olen. Ootan oma notariaega.

Ütlen ausalt, et minu ettekujutus selle postituse kirjutamisel oli veel mõnda aega tagasi see, et ma tulen siia mingi rõõmupisareid valades ja selle jutuga, et omg, ma nii õnneelik ja põneviiiiiil. Tegelikult on feels umbes selline, et nojah, tore ju. Ma tahaksin olla palju entusiastlikum, aga loodan, et see hetk tuleb näiteks siis, kui ma võtmed kätte saan ja olukord rohkem päris on.

Igatahes vastas see korter paljudele mu soovidele: asub Laagris. Majas on palju väikseid lapsi, kes kõik akna all kisavad ja mängivad, terrassiuksest saab kohe aiaga piiratud hoovi, kus on mänguplats lastele. Samas, teisel pool aeda on suur mänguväljak, nii et tegevust on tüdrukutele küll ja veel. Teoreetiliselt on seal ka neli tuba.

Ma ütlen teoreetiliselt, sest miskipärast otsustas eelmine omanik, et 41-ruudusesse elutuppa ikka köök ei mahu ja tõstis selle ühte magamistubadest. Seega ongi mul nüüd sinna kolides kaks suuremat tööd ees: köök tagasi elutuppa panna, et mul oleks mõnus elutuba-köök. Ja lisaks pean ma kiirelt orgunnima ka vannitoa remondi, sest kuigi ta praegu on ka selline fine (veits kooliujula vibe), siis ma tahaks, et ta ikka ilusam oleks. Muus osas on korter täitsa ilus, suurte akendega, avar ja värki.

Mari saab oma toa, Lende ja Marta peavad jagama suurt magamistuba (23 ruutu, nii et ilmselt ära mahtumisega muret pole) ja minagi saan endale siis magamistoa, kui ma sellest köögi eemaldada olen suutnud.

Üks osa minust on nagu… Malllu, sa tead enda kogemusi remondi ja ehitusega. See saab sulle üks suur stressiallikas olema. Teine osa minust on nagu… Ah mai tea, on stress või ei ole, vähemalt mingi hetk saab see tehtud ja siis on kõik ilus ja täpselt nii nagu mina tahan ja takkatipuks MINU OMA.

Imelik on küll mõelda, et veel pool aastat tagasi olin ma kindel, et enne 2022. aastat ei ole mul kindlasti võimalik isegi oma kodu peale mõelda. Aga näedsa nalja. Siinkohal on muidugi mänginud hästi palju rolli ka inimesed ja ettevõtted, kes mind kõrvalt sellega megalt aitasid. Aga ikka veel tundub uskumatu.

Hetkel on selline kokkulepe, et umbes augusti lõpus kolivad eelmised omanikud välja ja siis saangi ma juba ennast seal sisse seadma hakata. Jumal teab, kuidas selle kõigega läheb. Aga miskipärast olen vist see lootusetu loll, kes kogu aeg usub, et küll need õiged asjad minuni jõuavad.

Et siis jah, nüüd hakkab siis jälle see pull jutt, et kui teate firmat, kes korralikult mul selle köögi tõstmise ära teeks ja vannitoa kauniks teeks, siis palun kirjutage mulle. Let the games begin…

Ma ei oskagi enam midagi öelda. Kui on mingisuguseid küsimusi seoses selle kodu ostmise ja kodu endaga, siis küsige pealegi. Ja õnnesoove võtan ka hea meelega vastu. Need ikka paremad kui need “pea püsti!” kirjad 😀

Loe ka neid postitusi!

74 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta KSP 17. juuli 2021 at 13:05

    Kahjuks on selline ootus, et omanikud veel kuu aega sees, päris jube. Ise kunagi läbi elatud. Notaris asjad vormistatud ja siis veel oota kuu aega ja käi nagu kass ümber palava pudru… Aga noh, lõppude lõpuks jõuab ikkagi see aeg kätte, kus saad üle oma kodu läve astuda. Ja tegelikult pole vahet, kas seal on kõik vinks-vonks või vaja üsna palju veel teha, sest oma kodu tunne on maailma parim!

  • Avatar
    Vasta L 16. juuli 2021 at 22:40

    Omg, nii äge! Paluks siis võtmete kättesaamisel hästi palju postitusi või Youtube videosid sellest, mis seal sel hetkel on ja mida sa plaanid muuta ja teha, nii põnev! ? Ja ühtlasi neid postitusi ja mõtteid, mis siis hakkavad pihta juba, kui notaris käidud. Ahhh, see oma kodu planeerimine ja värk on nii exciting lihtsalt!!

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. juuli 2021 at 22:47

      Haha, sa oled rohkem põnevil kui mina ?

      • Avatar
        Vasta L 16. juuli 2021 at 23:27

        Haha jaa, mul on omal just nüüd pühapäeval kolimine ees, kuigi mitte veel oma päris koju, vaid järgmisse üürikasse, aga ikkagi kõik see uuendusremont ja dekoreerimine ja see “oma kodu tunde” loomine on nii äge ja exciting protsess mu jaoks, et no täiega tahaks näha, mis sul seal hetkel on ja mis sa otsustad teha ja oma vaimusilmas ette kujutad ? Aasta-paari pärast saan ise ka lõpuks selle teekonnakese ette võtta ja ma reaalselt JUBA olen sellepärast excited ? nii et sheeri uut kodu ja sellega seonduvat võimalikult palju, pls! ?

  • Avatar
    Vasta M. 16. juuli 2021 at 21:42

    Juhuu! Lahe! Kas juba tead millise notari juurde aja said?

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. juuli 2021 at 22:48

      Maakler pidi esmasp mulle teada andma:)

  • Avatar
    Vasta Alli K. 16. juuli 2021 at 20:08

    Palju õnne!
    Ma esimesed 18 aastat oma elust Laagris elanud. Ma muidu Laagri hoode/kante jagan esiteks selle järgi, kummale poole Pärnu maanteed/raudteed nad jäävad. Kuna suurem osa Laagrit jääb siiski linnast väljudes raudteest paremale, siis seal saab veel eraldi rääkida raudteejaama tagusest piirkonnast. Õndsal nõukaajal oli see jaamatagune tuntud kui “Laagri poe juures”. See majake, kus Karamelle Vello praegu oma suurepäraseid käsitöökomme teeb, oli kunagi terve Laagri peale ainus kauplus. Seda praeguse kooli juurde jäävat piirkonda kutsuti vähemalt meie hoodis Sohvkaks või Sofkaks, sest sinna jäi endine sohvoosi keskus.

  • Avatar
    Vasta OhLaa 16. juuli 2021 at 18:50

    Õnnitlused! Suur rõõm lugeda sellist uudist!
    Sul neid remondisaagasid on olnud omajagu, aga kõik on ju alati tehtud lõpuks. Üldse ei kahtlegi, et peale mõningast närvikulu tuled kõigega toime ka uues päris oma kodus.
    See vannituba on jah selline liighele, igav ja steriilne, aga ta on ju üsna tühi ka praegu. Kui totsikud ja notsikud, pea korv, riiul, rätikud, kummipardid, potivärgid jne ruumi sisse vedada, ongi hoopis teine nägu asjal. Valge või mõni muu ühevärviline hele ongi kõige tänuväärsem taustsein akendeta pisikesse ruumi, kuhu tuleb palju erinevaid värvilisi jupstükke. Võimalik muidugi, et see on ainult mingi minu isiklik kiiks, aga mu meelest on väga paljude inimeste duširuumid reeglina kohutavalt kirjud, samas piisaks uue üldmulje andmiseks ainult teist tooni laest. Samas hakkad selles korteris siiski elama sina, mitte mina, nii et ära loe eelnevat teksti ?

    Aga oh mis tore: edaspidi on oodata toredaid kolimis-, sisustus- ja remondipostitusi oma tuntud headuses!

  • Avatar
    Vasta Liska 16. juuli 2021 at 18:11

    Mina oskan soovitada ühte noormeest kes oskab üliiiilusaid vannitubasid jms teha. Annet on antud ikka kuhjaga. Väga korralik ja 5+ tööd. Omaettevõtte ja ise nokitseb ja teeb. On küll kaugenalt kui Tallinn aga on käinud ka tallinnas tööd tegemas. Kui on huvi, jagan kontakti 🙂

    • Avatar
      Vasta Käthlin 17. juuli 2021 at 11:00

      Tere. Kas te saaksite mulle palun selle noormehe numbri:)

    • Avatar
      Vasta Triinu 17. juuli 2021 at 13:02

      Jaga mulle ka palun kontakti – triinu.latte@gmail.com

  • Avatar
    Vasta Katrin 16. juuli 2021 at 17:16

    Aaaaa jeeee!!!! ??? Palju õnne! ☺️

  • Avatar
    Vasta Laura 16. juuli 2021 at 16:42

    Palju, palju õnne! Oma kodu on parim pelgupaik ja kindlustunne, eriti kolme lapse emana ? Põnevusega saab nüüd hakata blogil silma peal hoidma kodu teemadel.
    Nii hea meel, et pärast igasugu jamasid ka midagi sellist juhtub, mida tõesti kaua oodanud oled, küll sul see õige rõõmutunne ka sisse tekib!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 16. juuli 2021 at 15:46

    https://www.mulgiehitus.ee/

  • Avatar
    Vasta Tyy 16. juuli 2021 at 15:38

    PALJU ÕNNE UUES KODUS!
    Ma ei tunne kedagi, kes niiruttu saab kätte, nii suured “asjad.” Kas ise ka seda taipad ? 🙂
    Tead kodu saab enamasti koduks, seda kujundades, ehitades ja mis peamine protsessi nautides. Olen tähele pannud, et sul on see tahan nüüd ja kohe mõtlemine. Millegipärast Sinu papa Endel on kõik taevased väed nende tahete teenistusse kokku ajanud. 🙂 🙂 Sa oled sellega nii harjunud ja anna nyyd Endlile asu ja püüa selles, mis su elus on leida tasakaal ja võime nautida. On niipalju vaimseid praktikaid mis sind selles aidata võiks. On see südamevalu, keskendumine, ärevus või mis iganes sõltuvus. Püsivust on muidugi vaja. Aga eks leiad selle tee, kui oled valmis tööd tegema endaga. Minagi tahaksin neid kursusi, aga paraku see kõik maksab ja nyyd kui mul on töötuna aega, pole jälle seda pappi. Igatahes jaksu astuda täna ja igapäev pisikesi samme , et kokku saaks suur tegu.

  • Avatar
    Vasta Karolin 16. juuli 2021 at 14:32

    See on nii tore uudis! Mul on sinu üle väga hea meel! Palju-palju õnne! ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 16. juuli 2021 at 14:21

    Oh, kuus aasta tagasi, kui ma oma kodu ostsin, siis maailma pikim aeg oli, kui ootasin, kas ema maja sobib laenu tagatiseks. Lõpuks kõik sujus ja kuus aastat hiljem ma usun, et ma poleks leidnud endale paremini sobivat kodu. Kui vaatamas käisin, siis ka kohe tundsin, et see on see. Notaripäeval, kui võtmed sain, siis samal õhtul kolisin sisse.

    Palju jõudu sulle eesootavaga hakkamasaamisel ja ma loodan, et ärevus-põnevus tuleb ka varsti!

  • Avatar
    Vasta E. 16. juuli 2021 at 13:55

    Ma renoveerin hetkel lapsepõlve kodu. 4 aastat oleme ehitanud. Eks ikka rasked ja probleeme tekitavad, isegi kui on 100 aastane vana maja. Loodetavasti järgmine aasta sisse kolida. Väljas kõik tehtud, sees ainult vesi veetud, elekter paigaldatud ja karkassid seina külge pandud. Tahaks siia pilte panna, aga ei saa. See mida oleme ehitanud, on tulemus väärt ?

  • Avatar
    Vasta Laura 16. juuli 2021 at 13:42

    Ma küsiks hoopis, et kust sa selle korteri lõpuks leidsid? Otsime perega juba üle aasta seda päris oma kodu – olgu siis korter, ridakas või maja. Rahaga muret pole, aga no ei leia midagi, mis vastaks tingimustele (4 tuba ja veel väiksed soovid) ja meeldiks ka.

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. juuli 2021 at 13:54

      Kinnisvara24 🙂

  • Avatar
    Vasta R 16. juuli 2021 at 13:42

    Korteri kirjelduse järgi on sama korter, mida enda perelegi vaatamas käisime. Selge siis, palju õnne sulle ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. juuli 2021 at 14:07

      no siis tead täpselt 😀

      • Avatar
        Vasta Siret K 16. juuli 2021 at 22:15

        See vannituba on seal hetkel tõesti nõuka ajast. Ja köök sinna tuppa ei sobi. Nagu kes teeb nii? ?

  • Avatar
    Vasta Mannakas 16. juuli 2021 at 13:34

    Õnnitlused 🙂
    Kui juba korraks Laagris elad ega siit enam naljalt ära ei saa 🙂
    Kui suur saladus pole, kuhu kanti Laagri?

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. juuli 2021 at 14:07

      kas laagris on kandid v :D? Kooli vastas kohe

      • Avatar
        Vasta Mannakas 16. juuli 2021 at 16:18

        On on erinevad kandid siin 😉
        Aga siis sa veel lähemal mulle 😀
        Kolid minu maja eest läbi 😉

    • Avatar
      Vasta Raili 16. juuli 2021 at 15:36

      Olen nii nõus! Elan Laagris ja ma ei saa vahel üldse aru, miks keegi tahaks mujal elada 😀

  • Avatar
    Vasta Silja 16. juuli 2021 at 13:34

    Palju õnne koduostu puhul ??? väga põnevad ajad ootavad sind ees ja saadki rohkem remondile/sisustamisele aega pühendada ??

  • Avatar
    Vasta Kethelin 16. juuli 2021 at 13:23

    Minul seoses oma koduga siiamaani sellised tunded, et uskumatu, meil on oma enda kodu ja mõtlen sellele ikka tihti. Kui me selle ostsime, siis olid kahetised tunded, teiseks koduks oli see korter olnud mulle alati, sest see kuulus mu vanaisale ja vanaemale ja veetsin suurema osa oma lapsepõlvest seal. Seega kui lõpuks sinna ise päriselt elama kolisime, siis oli kohe kodune ja hea tunne. Samas ka kurb, et tahaks ju kõik omanäoliseks teha, samas kahju lõhkuda mida vanavanemad teinud on. Õnneks kõik piltide näol jääb mälestustesse.

  • Avatar
    Vasta Liis Er 16. juuli 2021 at 13:22

    Vau juba! Palju õnne!!

  • Avatar
    Vasta E4 16. juuli 2021 at 13:18

    Minu soovitus kui otsid kedagi kes teeks, facebookis on grupp “ Sisekujunduse jutunurk”, sealt saab kindlasti asjalikke soovitusi ja abi sellistel teemadel ja saab ka lihtsalt ju otsida grupist mingit kindlat firmat ja näha kas on tagasisidet nende kohta. 🙂

  • Avatar
    Vasta AB 16. juuli 2021 at 13:17

    Pea püsti printsess, muidu kukub kroon maha!

    nalii, see nii lame cheesy kommentaar. aga minu siirad õnnesoovid! 🙂

  • Avatar
    Vasta Anu 16. juuli 2021 at 13:13

    41 m2? mul on arvutustega miskit nihu vist aga ei kujuta ette, et 4toaline korter sinna ära mahub.

    kahju, et laagri, Männiku oleks coolim olnud (linnale ja Kardole lähem) aga noh, eks kunagi saab ju vahetada ka. Peaasi et on selline päris oma koht.

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. juuli 2021 at 13:21

      41 ruutu on ainult elutuba. Kokku on 101 ruutu

    • Avatar
      Vasta Väike Myy 16. juuli 2021 at 15:44

      jeesus see vahemaa on mingi 5-7 minutit. Kus sa probleemi näed?

      • Avatar
        Vasta Anu 17. juuli 2021 at 23:31

        No lapsel koolivalik – kumma vanema lähedusse kool, bussiga loksub Laagri ja Rahumäe kooli vahel päris pikalt. Siin ei saa autotransporti atvestada.

  • Avatar
    Vasta Mari 16. juuli 2021 at 13:13

    Hei,
    mul ettevõtjana, kahe lapse emana sama tee ees, votan laenu uksi. Kui pole saladus kas pidid endale ettevõtjana suuremat palka ka maksma hakkama või oled kuskil ametlikul palgal?
    Kui suur % oli sul sissemaksena anda – summat päris öelda pole vaja.

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. juuli 2021 at 13:22

      Maksan endale palka 1500, kuid saan ka lisa töötasusid teistest firmadest + lastetoetus. Sissemaksuks 20 000

      • Avatar
        Vasta Ema kolmele 17. juuli 2021 at 11:26

        Mul ka sama tee ees. Lapsi küll kolm aga üks täiskasvanu.
        Seega 2. Palk 2000.-
        Sissemaksu alles kogun.
        Kas pank, koostööpartnerid tulid ka vastu?
        Üksikema vaadatakse pangas nagu pidalitõbist. Ja no sissemaks võiks ka olla 20000-50000, siis hakkad sobima, muidu saad Tallinnasse ühikatoa.
        Kas sul oli lisatagatis+20000€+kredex?

        • Mallu
          Vasta Mallu 17. juuli 2021 at 12:21

          Lisatagatist mul ei olnud, koostööpartnerid selles suhtes vastu tulla ei saa, et kui ikka ei saa nii palju laenu anda, siis ei saa kahjuks 😀

  • Avatar
    Vasta Siki 16. juuli 2021 at 13:10

    Palju õnne oma kodu puhul! 🙂

    Juhul kui väga suurt plaatide vahetamist ette ei taha võtta, siis vannituba saaks nt mikrotsemendiga väga kena.
    Fb on erinevaid tegijaid – mikrotsement disain jne.
    Sisekujunduse jutunurga grupis on ka üks teine tegija väga kiidetud, hetkel peast nime ei mäleta aga otsinguga leiad kindlasti.

  • Avatar
    Vasta Kessu 16. juuli 2021 at 13:06

    Mul on nii hea meel su üle !! Palju õnne! Peale kogu seda jama on eriti hea lugeda , et sul ikka häid uudiseid ka on!!

  • Avatar
    Vasta Mh 16. juuli 2021 at 13:00

    Ei taha küll buzzkiller olla, aga meie jäime ilma ka korterist, mille puhul oli juba notariaegki paigas 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. juuli 2021 at 13:05

      mille põhjusel siis?

      • Avatar
        Vasta Mh 16. juuli 2021 at 13:15

        Omanik ei tohtinud tegelikult korterit müüa, see oli tal uue elukoha soetamisel tagatiseks. Vähe tõenäoline, et midagi sellist sul ette tuleb, aga mina küll ei julgenud enam oma kodu leidmisel enne rõõmustada, kui tehing tehtud sai ? Mine tea, mis üllatusi veel kuskilt sajab 😀

      • Avatar
        Vasta Jaana 16. juuli 2021 at 15:31

        Kas bron. leping on ka notaris tehtud? Kui mitte, siis pm. võib keegi üle pakkuda ja saabki omale. Mittenotariaalne bron. leping ei anna mingit kindlust.

        • Mallu
          Vasta Mallu 16. juuli 2021 at 20:03

          No see on umbes selline, et kui ta kellelegi teisele müüb, siis ta peab mulle 5000 euri maksma:D et noh, siis mul pole korterit, aga on 5000 euri rohkem raha ?‍♀️. Ja korter ju enam kuskil müügis pole, vaevalt, et keegi ukse taha astub ja rohkem pakub, ma loodan ?

        • Avatar
          Vasta Liina 18. juuli 2021 at 14:01

          Palju, palju õnne!
          Oma kodu ikka väga suur asi!

  • Avatar
    Vasta Laura 16. juuli 2021 at 12:58

    Lugesin ühest kommentaarist et Kredexi kaudu said käenduse vms?
    Olen siin varemgi kommenteerinud, et mõtted mõlguvad ja oma tagatisraha kuskilt võtta pole ja siis mõelnud kredexi peale. Idee poolest peaksin kredexi sihtgruppi kuuluma kui “noor spetsialist”, aga kas seal tulevad ka veel mingid lisatingimused, et mingi tagatisraha peaks olema vms?

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. juuli 2021 at 13:00

      mul oli ikka oma tagatis ka

    • Avatar
      Vasta Helis 16. juuli 2021 at 13:11

      Kui tavaliselt on sissemakse ~30% vara väärtusest, siis Kredex aitab sissemakset vähendada ehk et endal peaks olema siiski vähemalt 10% ostetatava vara müügihinnast. Tagatist vm ei pea olema.

    • Avatar
      Vasta E4 16. juuli 2021 at 13:19

      Kredexiga ei saa ilma tagatiseta laenu, saad lihtsalt väiksema sissemakse protsendi 10-15% vms. Ehk omal peab ka siiski tagatis olema raha või kinnisvara näol.

  • Avatar
    Vasta Marta 16. juuli 2021 at 12:57

    Naisss! Palju palju õnne! Ma veel eile instas vastasin Su storyle, et pärast seda sitta peab midagi head ka tulema ja ma ka pasamagnet ja ootamas häid asju. Mul on siiralt hea meel, et saate lastega täitsa oma pleissi!❤

  • Avatar
    Vasta meow 16. juuli 2021 at 12:55

    Jeeee, palju õnne! Loodan, et saad juba varsti soolaleivapidusid pidada✌️??

  • Avatar
    Vasta Marta 16. juuli 2021 at 12:54

    Suured õnnesoovid! Ma poleks ise arvanud, et 24-aastaselt juba oma kodu saan ja loen kuid, millal ehitusega lõpuni jõutakse (novembrini veel 4 kuud!!), aga see asjaajamine ja planeerimine on just nii põneeev, iga päev otsin ja võrdlen ja mõtlen – loodan, et sinuni ka see tuhin jõuab üks hetk, juhuu!?

  • Avatar
    Vasta Alice 16. juuli 2021 at 12:46

    Tubli tüdruk!

  • Avatar
    Vasta Pille 16. juuli 2021 at 12:43

    Õnnesoovid.
    Saan vähemalt normaalse naabri?

  • Avatar
    Vasta Piret 16. juuli 2021 at 12:43

    No krt küll Sina oled ikka üks äge naine, lihtsalt imesta. Igatahes õnnitlused ja põnevaid päevi , pärast korteri kättesaamist, sisustuse ja remondiga tegelemiseks. Pikad paid ka tüdrukutele 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 16. juuli 2021 at 12:41

    Vägaa suured õnne soovid ja super tubli oled.
    Oma kodu on oma kodu- kui elu on virvarr siis vähemalt üks koht on ju kindel ja püsiv- kodu.
    Ma vist alles 100a pärast sobin laenusaajaks ja siis saan ehk uue korteri vms aga parem hilja kui mitte kunagi

  • Avatar
    Vasta A 16. juuli 2021 at 12:40

    Super uudis!?Palju õnne!

  • Avatar
    Vasta Helery 16. juuli 2021 at 12:39

    Oh, palju õnne! ?

  • Avatar
    Vasta Ronja 16. juuli 2021 at 12:35

    Palju palju õnne! Eelmisel aastal ostsin ka mina oma päris kodu, elukaaslasega kahepeale küll, aga ikkagi minu oma ju kaaaa! 😀 Edu kolimisel kui see päev kätte jõuab ja, no ei saa mainimata jätta, pea püsti! =P

  • Avatar
    Vasta Gerly 16. juuli 2021 at 12:34

    Äkki Mulgi ehitus?
    Miiu väga kiitis, ehk oleks ka Sul positiivne kogemus viimaks. ?

  • Avatar
    Vasta Mari 16. juuli 2021 at 12:34

    Õnne rõõmu ja Oh ma ei teagi .. meil veel seda OMA ei ole .. aga sinu üle on küll väga hea meel.

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. juuli 2021 at 12:40

      aitäh 🙂

  • Avatar
    Vasta Dagne 16. juuli 2021 at 12:30

    Suured õnnesoovid oma kodu kohekohe kättesaamisel!

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. juuli 2021 at 12:31

      Noh, kätte saamisega läheb veel aega, aga paberimajandusega peaks tõesti varsti ühel pool olema 😀

  • Avatar
    Vasta K 16. juuli 2021 at 12:30

    Ooo nii vahva ju! Palju õnne?
    Me ootame hetkel pangast otsust,et kas saame siis oma päris kodu või nutan kuu aega et ilma jääme. Me niikaua oodanud oma kodu,võiks juba nagu??

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. juuli 2021 at 12:30

      Hoian sulle pöialt!

      • Avatar
        Vasta Kaisa 16. juuli 2021 at 14:26

        Su pöidla hoidmisest oli vist kasu?
        Saime tunnike tagasi teada,et pank annab laenu ja suve lõpuks päris oma majas❤❤

        • Mallu
          Vasta Mallu 16. juuli 2021 at 14:33

          nii äge, palju õnne!

  • Avatar
    Vasta Mariann 16. juuli 2021 at 12:28

    Kust bangast laenu said v kas pead sissemaksu ka tegema meie siin kogume et saaks ka kunagi enda oma
    Kuidas selline asi kunagi juhtub? Pole aimugi
    Eelkõige laste pärast tahaks

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. juuli 2021 at 12:30

      Laenu võtsin Bigbankist, Kredexi käendusega ja sissemakseks 20 000

  • Avatar
    Vasta Laura 16. juuli 2021 at 12:22

    Jehuu!

    Väga lahe uudis! Ma juba ootan uue elamise postitusi!