TESTIN JA ARVUSTAN

mõni arm õnneks ei roosteta*

20. juuli 2021

Ärkasin täna üksinda ühes metsamajas ja eilsele vaikuse kuulamisele vahelduseks panin linnulaulu ja niisama kohina asemel hoopis kõrvaklapid pähe. Ei maksa arvata, et ma EI kuulanud kasse lugusid, sest just seda ma tegin. Aga täiesti ootamatult mõtlesin, et pagana pihta – niiii head kõrvaklapid. Ja et ma olen neid täiesti häbiväärselt vähe siin blogis kiitnud, kuigi nad kõiki kiidusõnu kuhjaga väärt on.

Mõelda vaid kui hädine ja hale oleks kõike seda püüdlikult hingematvat muusikat mingitest sahisevatest ja nigela helikvaliteediga kõrvaklapi-nikatsitest kuulata. Juhtmed takerduksid igas võimalikus kohas ja pidevalt tuleks kõrvast välja tõmmatud klappi sinna tagasi toppida. Ausalt, ma keelduksin muusika kuulamisest tervenisti, kui see oleks see, kuidas ma seda tegema peaksin. Nii et võin ainult südamest tänulik olla, et Samsung just mind omal ajal üheks oma brändisaadikuks valis ja mind kõigi oma imeliste toodetega juba mõnda aega õnnistanud on.

Tahtsin veel lisada, et Galaxy Buds Pro kõrvaklapid on mu kõige sagedasemas kasutuses Samsungi toode, aga see vist poleks päris tõsi. Telefoni kasutan vast ikka kõige enam. Kuid kõrvaklappe, telekat, varstolmuimejat ja nutikella ei oskaks ma ka parima tahtmise juures mingisse paremusjärjestusse panna. Konkreetselt armastan selle firma tooteid!

Tahaks olla Galaxy Buds’idele vääriliselt tehnilise taibuga, et ma reaalselt oskaksin sõnadesse panna, mis need nii eriliseks teeb nagu nad on. Mingeid ägedaid näitajaid üles loetleda. Paraku pole mul seda va tehnikasoolikat, nii et võin vaid lihtsa inimese kombel garanteerida, et need on imelised.

Okei, üks asi, mida ma oskan välja tuua, on mürasummutus. Mu lastekari muudab kodused detsibillid vahel ikka väga talumatult kõrgeks, see ei üllata kedagi. Aga kõrvaklapid kõrva ja olen nagu täiesti omas mullis. Iga ema teab, et vahel on vaja kasvõi viis minutit vaikust, et suudaks edasi vanemdada. Eks üleüldiselt on ka muusikat parem kuulata, kui maja taga parklas tuututav auto või remonti tegevad naabrid oma lärmiga sisse ei sõida. Nii et kui keegi siin parasjagu uute kõrvaklappide või ideaalse kingiidee otsingul on, siis reaalselt minu kõige palavamad soovitused

*Keegi mul seda postitust teha ei palunud, aga pikaajaline koostöö mul Samsungiga tõepoolest on, nii et olgu see siis ka koostööpostitusena tähistatud.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Eva-Maria 21. juuli 2021 at 22:41

    Üks koostöö Samsungiga kuluks endal ka ära ? Aga ma olen nobody nii et jahh. Aga tõesti meeldivad endale ka väga Samsung tooted.. Kõrvakatest ja kellast ja varstolumkast ei tea ööd ega mütsi kahjuks. Aga usun, et on tõesti väärt asjad. Nillin jupp aega endale uut Samsung telo, aga on muid vajalikumaid kulutusi nii et, jah. Galaxy S21 ja 21+ Ultra 5G ja mis kõik veel.. Android on kindel lemmik, aga jah elu on, kuidagi nii, läinud et varem olin Sony usku ja nüüd siis pigem Samsung. Nii et brändivahetus ?Ei ole nagu midagi halba öelda. Megahead telefonid.

  • Avatar
    Vasta Helery 21. juuli 2021 at 13:00

    Mul ka need ja tõesti olen väga rahul.