AVALDAN ARVAMUST LAPSED Lasteasjad TESTIN JA ARVUSTAN

paar soovitust arendavatele mänguasjadele*

14. august 2021

Kes mind instas jälgib juba teab, et Sirena saatis lastele suure paki mänguasjadega. Millest ma juba enne korduvalt kiidusõnu teistelt vanematelt kuulnud olin, oli Connetix klotsid. Olin muuseas ükskord isegi sarnase sarnase komplekti ostnud, kus oli ainult 14 juppi, maksis 28 euri ja need magnetid ei jäänud omavahel üldse normaalselt äärtest kokku. St kokku nad jäid, aga midagi nendest eriti ehitada ei olnud võimalik, sest kui nad juba kokku läksid, siis andis neid alles lahti kangutada! Seega võin öelda, et see oli tookord küll maha visatud raha.

Nüüd aga pean ka mina ühinema Connetixi kiidulauluga, sest need tükid on nii suured ja nendega on NII tore ehitada. Saab kohe päris korralikud majad ja lossid valmis meisterdada. Ma ei hakka valetama, et olen ise ka lastega koos nendega mässanud ja sellest ajast kui me need saime, on need lastel iga jumala päev kasutuses. Marta vajab nendega ehitamisel natukene veel abi, aga torni tegemisega saab ta ise hakkama. Lende ja Mari ehitavad mõlemad juba vabalt majakesi, kus sees Lego inimeste ja loomadega mängida. Meil on see komplekt ja kuigi see on tõesti päris kallis, siis sünnipäevaks või jõuludeks kannatab ehk pere peale kinkida. Igatahes ma garanteerin, et see on hitt.

Saad ise valida, kas lased fantaasial lennata või teed kujundeid ja ehitisi õpetuse järgi.

Kes aga nii palju ehku peale osta ei julge, siis sellel on loomulikult väiksemaid komplekte ka. Siit näete kogu valikut. Mina ise arvan, et soetan lastele järgmisena palliraja komplekti. Tundub mega äge ja kindlasti jälle põnev mängimine, mulle endale ka. Ausalt, üle pika aja asjad, millega ma tõesti viitsin ja tahan lastega koos mängida, halleluuja! Väga vabandan, et mul ei ole meie suurtest ehitistest pilte, aga oleme iga kord nii hoos, et tegeleme rohkem ehitustöö, kui fotograafiaga, sorri!

Muuseas, Connetixi tootja ei luba ühelgi poel neile allahindlusi teha, mistõttu ongi nad igal pool sama hinnaga. Ainult Sirena lehel saab kliendiks regades oma ostukorvist 5% alla, kaasa arvatud siis nendelt klotsidelt. Seega kui huvi osta on, siis vast seegi soodukas abiks 🙂

Igatahes, nendest klotsidest ma leelotasin tegelt Instas ka juba pikalt. Tegelikult tahtsin ma teile paari asja veel soovitada, mis meie pakis olid ja mis ma arvan, et teie lastele ka meeldida võiks. Need on juba tunduvalt taskukohasema hinnaga ka, nii et ehk on soovitustest abi kellelegi, kes mõnda mudilast rõõmustada soovib.

Sellised väiksed sojavahakriidid on ka hästi toredad. Tellisin lastele kunagi kuskilt sarnased kolmnurga-kujulised ja need ei olnud üldse nii kasutajasõbralikud. Esiteks pidi mega kõvasti paberile vajutama ja pigment ei olnud ka kuigi hea. Seega ei olnud lastel nende vastu arusaadavalt olulist huvi. Nende väikeste “kivikestega” on lausa lust joonistada (okei, Marta puhul pigem sodida). Kaasas olev sametkott on idekas nende hoiustamiseks, et kriidid pärast joonistustöö lõppemist mööda maja kaduma ei läheks. Sobivad mugavalt ka kõige pisemasse pihku, niisiis idekad just päris väikestele kunstifännidele. Mu lapsed on nendega juba väga mitmeid kordi joonistanud, mille põhjal saan kinnitada, et need kuluvad väga aeglases tempos.

Mis veel kõikidele lastele täiega meeldis, on piltide sorteerimise kast. Vist alahindan oma lapsi, kuid ma tõesti ei arvanud, et Marta sellele veel pihta saaks. Aga sai küll ja kuidas veel. Kuna valikus on mitu erinevat kategooriat, mida sorteerida, siis jätkub mängupulli täpselt nii kauaks, kuni kolm last omavahel lootusetult tülli lähevad teemal, kes mida kuhu panna saab, kes rohkem sai ja muu säärane kisma. Täna mängisin Martaga kahekesi ja ta pusis kõik teemad vähemalt kolm korda läbi. Minu vaevaks sai ainult klotside maas õigetpidi keeramine, et tal neid lihtsam leida oleks. Pakend ütleb küll, et alates kolmandast eluaastast, aga saavad väiksemad ka hakkama.

Lende isiklikuks lemmikuks on viimasel ajal igasugused numbriteemad, aga ühtlasi ei soovinud ta, et ma tast mängimise ajal pilti teeksin, seega peate leppima lihtsalt pildiga mängust endast, haha. Ka sellega on võimalik lõputult erinevaid mänge mängida lisaks sellele klassikalisele, et laod õige arvu rõngaid õigesse kohta. Neid saab sorteerida värvide järgi, teha lihtsamaid arvutusmänge jne, seega super mitmekülgne ja arendav.

Suurematele lastele on ideaalne mäng arvutama õppimiseks, aga kahjuks ei ole Mari sellega eriti tegeleda saanud. Ootab vaiksemat hetke, kui väiksemad issi juures on. Marta nimelt hakkas talt neid käest ära rabama ja see ei lõppenud kuigi hästi, seega pakkis Mari oma mängu kokku ja pani paremaid aegu ootama. Aga ühe lahutusetabeli täitis ta küll täitsa ise ära. Ainult ühe korra küsis mu käest, palju on kaheksa miinus viis, aga siis vastas ka ise enne kui mina suudki jõudsin paotada.

Vot, selliseid soovitusi siit teile meie majast.

Kood “Mallu15” annab kogu Sirena tootevalikult (v.a siis Connetix) 15% allahindlust ja see kehtib kuni 22.08. Muuseas, veel kolm päeva kestab mu instas Connetix klotside loos, kus võitja saab endale meelepärase komplekti ise välja valida! Aga blogisse andis Sirena mulle välja loosimiseks lausa 100€ kinkekaardi. Et osaleda, kirjuta lihtsalt kommentaaridesse, mida sina võidu korral lapsele nende poest telliksid. Võitja loosin nädala pärast!

*Postitus sündis koostöös Sirena’ga

Loe ka neid postitusi!

196 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Piret 20. august 2021 at 07:05

    Ilmselt ikka connetix klotse ?

  • Avatar
    Vasta Kaija 19. august 2021 at 20:59

    Üks komplekt neid Connetixi klotse on meil juba olemas, aga kindlasti tahaksime seda palliraja komplekti juurde saada!

  • Avatar
    Vasta Epp 18. august 2021 at 23:48

    Connetix magnetklotse

  • Avatar
    Vasta Silja 18. august 2021 at 16:55

    Motoorika arendamise mänguasju!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 18. august 2021 at 14:57

    Connetix magnetklotse ostaks juurde! ?

  • Avatar
    Vasta E. P 18. august 2021 at 11:28

    Sirena lehel nii palju häid asju. Tahaks esimesena ju valida kõikse kõige ägedama komplekti magnetklotse. ? Praegu reaalne on olnud, et uued ostetud asjad on jäänud päeva pealt seisma ja justkui maha visatud raha. Muidugi on hetkel ka palju seda kaklemist ja jagada omavahel midagi ei osata ??.
    https://www.sirena.ee/motoorika/magnetklotsid/?fbclid=IwAR1XRF3GQ1bDw_1ppVypJaR5z3xhGxX3_gCqGgRgxG3lJeQvoBgR8JlBPSw
    Mõtlen, kas see oleks piisav kogus klotse, et nad omavahel sõbralikult mängiks. Kui see nii on, kohe osatakse selle mõtlemata ?

  • Avatar
    Vasta Liis 18. august 2021 at 11:07

    Connetix magnetklotsid ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 18. august 2021 at 09:27

    Mu nunnukas on alles napilt alla 2 kuu vanune, aga aeg lendab ju nii kiiresti, et varsti peabki hakkama erinevaid motoorika harjutusi tegema. Sirena lehel on nii ilusad motoorika mänguasjad, et neid ma tellikski erinevaid. Neid Connetix klotse küsin elukaaslaselt endale sünnipäevaks ? hea ju endal ka käed töös hoida kui kodus niikuinii istuma peab.

  • Avatar
    Vasta Marju 17. august 2021 at 23:27

    Lastele meeldiks väga piltide sorteerimise kast.

  • Avatar
    Vasta Mairis 17. august 2021 at 20:38

    Telliks motoorikakeskuseid, närimislelusid vms, mis beebisele sobida võiks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 17. august 2021 at 18:08

    Lastele Connetix magnetklotse ?

  • Avatar
    Vasta Martin 17. august 2021 at 18:05

    Connetix klotse ostaksin pojale juurde .

  • Avatar
    Vasta Mutt 17. august 2021 at 15:45

    Ma paneks raha juurde ja ostaks Connetix klotse . Ahh tegelikult ma tahaks sealt kõike osta.

  • Avatar
    Vasta Signe 17. august 2021 at 14:42

    Ostaksin Connetix klotse juurde, nii kahe kui ka kaheksa aastasele meeldib nendega mängida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristin 17. august 2021 at 13:34

    Need samad Connetix klotsid telliks. Ma siin juba pikalt uurin ja puurin neid,et suuremal sünnipäev 26 oktoober siis nagu tahaks osta aga samas ei raatsi siis jälle mõtlen,et aga äkki talle meeldiks samas jälle mõtlen,et äkki jäävad seisma ja ei raatsi ja siis jälle mõtlen,et võiks ehk siis nagu kits kahe heinaku ja vahel. Ühes heinakuhjas põhjused miks osta teises jälle põhjused miks mitte osta ja ära otsustada ei suuda?

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. august 2021 at 15:40

      seisma ei jää kindlalt, seda saan garanteerida 😀

  • Avatar
    Vasta Marit 17. august 2021 at 13:11

    Valiks Connetix komplektidest midagi.

  • Avatar
    Vasta Mariliis 17. august 2021 at 11:51

    Kõik sinu soovitused on head ja muretseksingi samad asjad lapsele.

  • Avatar
    Vasta Mari-Jaana 16. august 2021 at 21:26

    Pildi sorteerimise mäng läheks usutavasti mu 2- ja 5-aastasele mõlemale peale. ✌️

    • Avatar
      Vasta Laura 17. august 2021 at 11:49

      Connetixi klotse ostaks juurde.

  • Avatar
    Vasta Mari 16. august 2021 at 15:04

    Sirena poest ostaksin Connetixi palliraja komplekti ?

  • Avatar
    Vasta OS 16. august 2021 at 14:24

    Connetix magnetklotsid

  • Avatar
    Vasta CK 16. august 2021 at 14:20

    Võidu korral soetaksin lapsele piltide sorteerimise kasti XL

  • Avatar
    Vasta M 16. august 2021 at 13:41

    Sirena lehelt oleme juba varasemalt tellinud loomafiguure, kuid nüüd võiks kaubaks minna puidust konstruktorid. Või siis needsamad Connetix magnetklotsid. Väga lai valik arendavaid mänguasju!

  • Avatar
    Vasta Liis 16. august 2021 at 13:19

    Ikka Connetix magnetklotsid ostaks

  • Avatar
    Vasta UKM 16. august 2021 at 11:08

    Kommi ja kriite ning ksülofoni koos õpperaamatuga. 6-aastasele veel ka huvitavaid mänge, mida suuremate õdedega mängida, nt trips-traps-trull autosse. Arvutamismäng ilmselt ka, sest see kuuene on üks suurem arvutamishuviline. Ja teda ajab kohe hirmsasti kurjaks, kuidas ta ei oska nii hästi arvutada, nagu suuremad õed (13 ja 15 vanus) 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 16. august 2021 at 10:52

    Telliks magnetklotsid Connetix Tiles Ball Run. Meil on kunagi olnud mingi analoogse põhimõttega mäng, mis pakkus lastele palju huvi, kuid mille osad olid liiga pisikesed ja tegid kohe vehkat ning siis ei saanud seda pallimängu enam kokku nii, et ta oleks piisvalt huvitav olnud.

  • Avatar
    Vasta Marelle 16. august 2021 at 10:47

    Connetix klotisd 🙂

  • Avatar
    Vasta Ketter 16. august 2021 at 07:44

    Valiksin Connetixi klotsid lapsele.

  • Avatar
    Vasta Sirts 16. august 2021 at 06:51

    Valiksime kas Connetixi või sorteerimismängu, kuna need on täitsa “puudulikud” jupid meie igapäeva mängudes ja võiks lusti pakkuda 🙂

  • Avatar
    Vasta Merit 15. august 2021 at 23:39

    Ma seal juba varemgi ringi vaadanud ja nimekiri olemas, mida osta tahaks 🙂
    Ostaks loomafiguure, mõne muusikariista, ralliraja ja mingeid meisterdamisvahendeid.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 15. august 2021 at 22:18

    Pojale meeldiksid väga Connetix magnetklotsid ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 15. august 2021 at 22:11

    Kuulirenni ning Connetix magnetklotsid ostaksin lapsele 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirli 15. august 2021 at 22:09

    Magnetklotsid ja sorteerimiskast oleksid suurepärased ?

  • Avatar
    Vasta Maire 15. august 2021 at 22:00

    Connetixit juba paar komplekti on, seega kasutaks krediidi teiste soovituste peale. Tunduvad toredad ja kasulikud kõik ?

  • Avatar
    Vasta Erika 15. august 2021 at 21:28

    Connectix suur komplekt läheks vennalastele kingituseks ja usun, et sellega jaguks tegevust mõlemile ning aastateks.

  • Avatar
    Vasta TP 15. august 2021 at 20:24

    Vot neid samu Connetixi komplekte tahaksingi. Sojakriidid kuluksid ka ära, aga neid raatsib äkki niisamagi osta 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 15. august 2021 at 19:49

    Connetix komplekt on nii äge ja tasakaalumängu on ka laps juba ammu küsinud ??

  • Avatar
    Vasta G 15. august 2021 at 19:32

    Connectix suur komplekt pakub pinget. Puidust rõngastega sorteerimismäng tundub ka lahe, selle peame ka ostma… Sojavahakriidid juba olemas, nii vahva on nendega joonistada ka igale poole mujale kui paberi peale. 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 15. august 2021 at 18:07

    Connetix magnetklotse lapselastele ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 15. august 2021 at 17:03

    Olen ka juba pikalt Connetix komplektile mõelnud, nii et selle valikski 🙂

  • Avatar
    Vasta Stella L. 15. august 2021 at 16:25

    Kindlasti Connetixi valiks oma lapsele ?

  • Avatar
    Vasta Margit 15. august 2021 at 15:25

    Connetix kuuliraja komplekti valiksin ilmselt 🙂

  • Avatar
    Vasta Adele Laasmaa 15. august 2021 at 14:52

    Kindlasti klotse nii palju kui saab. Ta tõsine ehituse fänn !

  • Avatar
    Vasta Riina 15. august 2021 at 14:11

    Ikka Connetix komplekti, äkki kaob meil ka siis lõpuks see kurtmine ära, et igav on ?
    Tegelikult on seal lehel nii palju ägedaid asju, et valik on väga raske.

  • Avatar
    Vasta Leili 15. august 2021 at 13:38

    Mina ilmselt valiks Connetixi palliraja ?

  • Avatar
    Vasta Moonika 15. august 2021 at 13:28

    Valiksin connetixi magnetklotsid ❤️

  • Avatar
    Vasta Marju 15. august 2021 at 13:11

    Arvatavasti valiksin selle magnetimängu ,kuid sorteerimis mängud on ka ammu silma jäänud. ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 15. august 2021 at 13:02

    Connetix magnetklotse!

    • Avatar
      Vasta Leida 15. august 2021 at 21:40

      Mu 5a kutt oleks kindlasti õnnelik igasugu sorteerimismängude üle.
      Sellised tegevused talle meeldivad ja võib lausa mitu head tundi rahus mängida ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina N 15. august 2021 at 13:01

    Ikka Connetix komplekti ?

  • Avatar
    Vasta Eliis 15. august 2021 at 12:28

    Connetixi komplektidest valiks kindlasti midagi! ?

  • Avatar
    Vasta Maris 15. august 2021 at 11:20

    Valiks vast pildi sorteerimis kasti 🙂

  • Avatar
    Vasta Eve Rannik 15. august 2021 at 11:12

    Need sorteerimismängud ja muidugi kriidikesed joonistamiseks tunduvad väga mõnusad…

    • Avatar
      Vasta Grete Tammlo 15. august 2021 at 12:25

      Valiks Connetixi komplekti, väga lahe tundub:p

  • Avatar
    Vasta Anni 15. august 2021 at 11:05

    See piltide sorteerimise kast tundus mega äge ?

  • Avatar
    Vasta K 15. august 2021 at 10:27

    Connetix komplekti.

  • Avatar
    Vasta Merit E 15. august 2021 at 10:23

    Mina valiks Connetixi palliraja ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 15. august 2021 at 10:22

    Ikka Connetix!

  • Avatar
    Vasta Pärja 15. august 2021 at 09:57

    Connetix komplekti

  • Avatar
    Vasta Geneli 15. august 2021 at 09:14

    Valiksin pojale Connetix sarjast midagi. Olen ammu neid jälginud, aga kuidagi ei raatsi osta niisama ning sünnipäev ka alles jõulude paiku. Ta oleks kindlasti väga rõõmus, sest igasugune ehitamine ja puslede kokkupanemine meeldib väga ?

  • Avatar
    Vasta Eva 15. august 2021 at 09:11

    Ostaks ka Connetix’i komplekti. ☺️

  • Avatar
    Vasta Kätrin Valo 15. august 2021 at 09:03

    Connetix magnetklotsid, siis poleks enam lapsel nii kohutavalt igav ??

  • Avatar
    Vasta Sandra 15. august 2021 at 03:29

    Connetix komplekti ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 15. august 2021 at 02:32

    Oi, ma võidu korral sooviksin osta need Connetixi klotsid. Ma vaadanud igalt poolt ja on järgitehtud aga hind… Eks poja veel pisike ka aga samas äge oleks praeguses arenguetapis neid tutvistada juba ?

  • Avatar
    Vasta Kristina 15. august 2021 at 01:22

    Meie tahaks ka seda Connetix palliraja komplekti ☺️

    • Avatar
      Vasta Maarja 15. august 2021 at 08:40

      Sirenal on nii palju ägedaid asju mida tahaks oma lastele ja teistele ka kinkida ? Esialgu soetaks Waytoplay autoraja oma kahele poisile ??? Ja lemmikud on ka puidust arendavad mäbguasjad ?

  • Avatar
    Vasta Jaana 15. august 2021 at 00:35

    Connetix komplekti.

  • Avatar
    Vasta Liisi 15. august 2021 at 00:19

    Ma arvan, et valiksin samuti Connectixid, mitu korda olen mõelnud, et võiks osta aga seni pole raatsinud. Aga tundub, et worth the hype ? Meie pere kaks kasvandikku saavad augustis 2 ja 5, niiet see oleks super sünnipäevakink?

  • Avatar
    Vasta Jane 15. august 2021 at 00:06

    Seal on nii palju põnevaid asju, nii et tahaks lausa kõike 😀 Aga eelkõige ikka tahaks need Connetix klotsid ära proovida.

  • Avatar
    Vasta Merlin 15. august 2021 at 00:03

    Tahaks ka Connetixit proovida!

  • Avatar
    Vasta KV 15. august 2021 at 00:02

    Connetix magneteid

  • Avatar
    Vasta Kristin Alas 14. august 2021 at 23:40

    Piltide sorteerimise kast tundub meil puudu olevat 🙂

  • Avatar
    Vasta Merle 14. august 2021 at 23:31

    Connetix palliraja, sest igasugused pallid ja pallimängud on meil KOGUAEG teemas! ?

    • Avatar
      Vasta Sigrid 15. august 2021 at 09:45

      Connetix komplekti ??

  • Avatar
    Vasta Kaidi 14. august 2021 at 23:22

    Connetixi starter pack meil juba on.. ehk võtaks suuremate ehitiste tarbeks miskit juurde vist.. ja no selle raha eest saaks ilmselt veel midagi laste aia- või köögitarvikutest, sest minu kahene preili on suur abiline igasugustes kodustes toimetustes ?

  • Avatar
    Vasta Diana 14. august 2021 at 23:18

    Valiksin kriidid ja Connetixi

  • Avatar
    Vasta A 14. august 2021 at 23:13

    Ma olen seda sorteerimiskarpi juab mitu kuud vaatamas käinud, et vist ostaks selle siis lõpuks ära ka.? Ja siis on Sirenas ülivinge laste pesukuivatusrest, mida ma ka niisama hästi osta ei raatsi?

  • Avatar
    Vasta Hanna 14. august 2021 at 23:11

    Ilmselt ostaksin kalapüügimängu ja mõned igapäevatoimetustes kasuks tulevad esemed ( köögitarbed näiteks). 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 14. august 2021 at 23:11

    Proovikski ära need ulmekiidetud connetix plaadid. Tundub endalegi tore ajaviide?

  • Avatar
    Vasta Mirru 14. august 2021 at 23:06

    Connetix klotsid ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 14. august 2021 at 23:05

    Pallirada tundub väga vinge lastele. Sellega mängiks isegi ?

  • Avatar
    Vasta Kaia 14. august 2021 at 23:01

    Valiks kindlasti mingi Connetix klotside komplekti. Ühele vàiksele ehitusmeistrile ideaalseks sünnipäeva kingiks ??

  • Avatar
    Vasta Liisu 14. august 2021 at 22:58

    Connectix kompletid tunduvad väga ägedad!

  • Avatar
    Vasta E.P 14. august 2021 at 22:47

    Heihei. Reaalselt hahah viitsin ma kraami välja otsida ja jätan siis ostukorvi ootele ?

    1. https://www.sirena.ee/magnetklotsid-connetix-30-piece-geometry-pack/

    St. prooviks need kuulsad klotsid esialgu väiksema komplektina ära ja hiljem täiendaks ??

    2. https://www.sirena.ee/piltide-sorteerimise-kast-xl/

    okei influensisid mind ära ja valisin XL komeplekt, kuna 4 a ja 1.6 a “ÄKKI mängiksid” SÕBRALIKULT” koos ?

    3. https://www.sirena.ee/floot-vaike-rebane/

    No flöödi otsus tuli puhtalt rumalast mõttest ?, kas ma reaalselt päev otsa seda kuulata jaksaks. ?‍♀️ Aga liivakastis käies leidsid meie jõmmid kellegi plastikust flöödi, mis reaalselt sõbralikult jagati suust suhu? ja no tundus lõbus.

    4.https://www.sirena.ee/lukatav-manguasi-lepatriinu/

    Tundub selline vahva õues, kui ka toas ajaviiteks. Kedagi jalutada aeg ajalt ? Ja mitte minu sabas aina käia ?

    5.https://www.sirena.ee/arvutusmang-eelkooli-matemaatika/

    Ma ei tea, kas tähed võiks ennem selgeks saada? ?‍♀️ Aga äkki prooviks väheke seda matemaatikat ja numbreid tundma õppida.

    Sest NB! mul läks eelarve 20 eur kopikatega lõhki ja no, kui ma 100 eur kinkeka võidan siis maksaks väheke juurdegi!

    win win.
    Ostukorv ootel võitu realiseerimaks!

  • Avatar
    Vasta Kristi 14. august 2021 at 22:43

    Connetix ?

  • Avatar
    Vasta Merli 14. august 2021 at 22:41

    Ostaks lapsele Connetix komplekti ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 14. august 2021 at 22:21

    Connetix komplekt oleks võidumees!!

  • Avatar
    Vasta Liina 14. august 2021 at 22:19

    Kriidid ja need magnetklosid.

  • Avatar
    Vasta Mariann Kolk 14. august 2021 at 22:18

    Aktiivsuskuubikuga käimistoe võtaksin

  • Avatar
    Vasta Liisa Greta 14. august 2021 at 22:17

    Connetixi komplekti viiks vennapojale:)

  • Avatar
    Vasta Kärt 14. august 2021 at 22:14

    Võidu korral valiksin Connetix komplekti. Täna sõbranna lapse sùnnipäeval mängisid lapsed nendega ja soovivad väga ka endale.

  • Avatar
    Vasta Kaija 14. august 2021 at 22:11

    Valik on väga lai, aga kõik klotsid on praegu lemmikud meil kodus.

  • Avatar
    Vasta Ragne 14. august 2021 at 22:07

    Sooviks pallirajale lisaks connectixi klotse. 🙂 https://www.sirena.ee/magnetklotsid-connetix-tiles-100tk-creative-pack/

  • Avatar
    Vasta Ruudi 14. august 2021 at 22:05

    No muidugi Connetix!
    Ammu juba vaadanud aga no kohe mitte ei raatsi osta :/

  • Avatar
    Vasta Käroly 14. august 2021 at 21:48

    Kindlasti piltide sorteerimiskast. Preili pole küll veel kolmene, vaid alles poolteist aga talle hullult meeldib igasugu kujundeid ja klotse õigetest aukudest sisse libistada ja see pakuks talle väga suurt rõõmu. ?#fingerscrossed

  • Avatar
    Vasta Siiri 14. august 2021 at 21:47

    Kindlasti Connetixi 🙂

  • Avatar
    Vasta Pirje 14. august 2021 at 21:40

    Connetixi komplekte olen juba tükk aega vaadanud. Kui võidaks, siis ei mõtleks enam hetkegi!

  • Avatar
    Vasta Darja 14. august 2021 at 21:40

    Ostaks Connetixi palliraja oma poistele

  • Avatar
    Vasta Helena 14. august 2021 at 21:40

    Mina sattusin Sirena lehele praegu esimest korda. Seal on ikka väga ägedaid asju. 100 eurose kinkeka võidu korral kindlasti kasutaks seda magnetklotside mega paki ostmisel. Juba pilte vaadates tekib hasart ?

  • Avatar
    Vasta Juta 14. august 2021 at 21:34

    Me valiks Connetix klotsid, ammu juba soov olnud, kuid pole raatsinud osta. Uus beebi kohe kohe tulekul, oleks suuremal põnnil tegemist, kui emme beebiga tegelema peab.

  • Avatar
    Vasta Martiina 14. august 2021 at 21:30

    Kriidid ja connetix

  • Avatar
    Vasta Ingrid 14. august 2021 at 21:30

    Connetix komplekti .

    • Avatar
      Vasta Kadri 14. august 2021 at 23:10

      Pallirada meeldiks lastele kindlasti. Sellega mängiks isegi? Pisemale pojale meeldiks ka sorteerimiskast.

  • Avatar
    Vasta Annika 14. august 2021 at 21:21

    Sirena lehel on nii palju põnevat, mida uudistada. ?
    Enda kohe 2-aastaseks saavale piigale valiks sellelt lehelt mõne köögiga seotud mänguasja, magnetpusle või piltide sorteerimiskasti. ?

  • Avatar
    Vasta Jaana 14. august 2021 at 21:16

    Connetix palliraja komplekti neljasele ja kriidid ostaks ka.

    • Avatar
      Vasta Kristi 14. august 2021 at 22:42

      Connetix klotsid ?

  • Avatar
    Vasta Hele-Riin Kanna 14. august 2021 at 21:06

    Connetixi klotse on meil nüüd kaks komplekti! Aga noo samas neid pole vist kunagi piisavalt palju… Selge on see et see raha kulutama ei jääks ???! Põnevaid asju on neil palju !
    Tore tundub see ladusim mäng!!

    • Avatar
      Vasta Eliise 14. august 2021 at 21:52

      Sojavahakriidid valiks, kahene ütles juba pilti vaadates et minu omad! ?

  • Avatar
    Vasta Helena 14. august 2021 at 21:05

    Kindlasti pallirada ?

  • Avatar
    Vasta Siret 14. august 2021 at 21:01

    Meie peres kasvab kolm mudilast, 5a tüdruk ning 2a kaksikud poiss ja tüdruk. Kohe jäid silma konstruktorid ja magnetmängud vms. Lastele meeldib ka väga joonistada ja sellest vist ei väsi eal, seega soetaks ka uusi vildikaid/värve juurde. Klotsid on see väga teemas praegu. Pole varem sellest leheküljest kuulnudki, ei tea, kus ma küll elanud olen ?

  • Avatar
    Vasta K 14. august 2021 at 20:57

    Meil ka samad klotsid ja numbrite mäng hitid. Pallirada tundub lahe!

  • Avatar
    Vasta Kristi 14. august 2021 at 20:53

    Connetix komplekti!

  • Avatar
    Vasta Kristi 14. august 2021 at 20:53

    Piltide sorteerimise kast 🙂

  • Avatar
    Vasta K 14. august 2021 at 20:50

    Connectix ja vahakriidid mõlemad läheks meie peres täiega loosi!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 14. august 2021 at 20:49

    Oh jah, eks vist ikka selle sama kuulsa connetixi komplekti (ma järjekindlalt osalen igal pool selle loosis nagu mingi hullumeelne juba ?). Aga kindlasti oleks seal ka muud põnevat, seega enne otsustamist vaataks ühe põhjaliku tiiru üle

  • Avatar
    Vasta kadri 14. august 2021 at 20:48

    Piltide sorteerimise kast on ju mega!

  • Avatar
    Vasta Mairi 14. august 2021 at 20:46

    Täiendaksime laste Connetixi komplekti 🙂

  • Avatar
    Vasta Anzelika 14. august 2021 at 20:42

    Võidu korral soetan Connetix-I klotsid ja lisaks sorteerimismängu! Ühel lapsel kuu lõpus sünnipäev tulemas, niiet oleks idekas!

  • Avatar
    Vasta Birgit 14. august 2021 at 20:40

    Kuna minu beebi alles pooleaastane, siis ostaksin ette ära kindlasti Aktiivsuskuubikuga käimistoe. Tundub väga huvitav ja abistav.

  • Avatar
    Vasta Aili 14. august 2021 at 20:28

    Ma ostaks kindlasti võidu korral selle magneti pallide komplekti , kuna lastele meeldivad väga pallidega seotud mängud.

  • Avatar
    Vasta Asak 14. august 2021 at 20:22

    Oh ma ei tea, kui antakse – võtaks kõike aga enam jah magnetilised klotsid. Kutile meeldib väga ehitada ja väiksemale võtaks vahakriite. Neid olen ka pikemat aega nillinud aga nüüd lugedes tagasisidet siis peab vist ikka soetama.

    Olen varasemalt ka seda poodi vaadanud ja leiaks sealt nii mõndagi. ???

  • Avatar
    Vasta Diana 14. august 2021 at 20:19

    Meie peres ka mingisugune odavam variant on ja täielik hitt. Samuti on kodus kaks pallisõpra. Seega pallitada oleks meie kodus väga oodatud?

    • Avatar
      Vasta Diana 14. august 2021 at 20:20

      Pallirada*?☺️

  • Avatar
    Vasta Liis 14. august 2021 at 20:18

    Võidu puhul ostaksin oma pojale varsti tulevaks sünnipäevaks Connetix komplekti. ?

  • Avatar
    Vasta Age 14. august 2021 at 20:17

    Kiire ring seal e-poes näitas, et valikus on väga palju ägedaid asju. Võtaksin oma lapsele vist ühe palliraja. ?

  • Avatar
    Vasta Katrin Paabo 14. august 2021 at 20:14

    Oh, ma unistan juba pikemat aega Connetixitest. Sellega mängiks ise ka suure huviga 😛

  • Avatar
    Vasta Monika 14. august 2021 at 20:12

    Connetix komplekti

  • Avatar
    Vasta Aljona 14. august 2021 at 20:10

    Connetix kuulirada. Pojale meeldiks väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 14. august 2021 at 20:03

    Connetix!

  • Avatar
    Vasta Jane 14. august 2021 at 19:59

    Kriidid, sorteerimismäng või siis connetix klotsid. Kodus 2 tüdrukut, üks neist vajab peenmotoorika mänguasju, seega valik saab raske olema ?

  • Avatar
    Vasta Rena 14. august 2021 at 19:58

    Connetixi magnetklotse sooviksime väga, ehkki see kuulirada tundub ka mu pojale ideaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 14. august 2021 at 19:52

    Connetix klotsid muidugi! Ideaalne kingitus lapse teiseks sünnipäevaks ?

  • Avatar
    Vasta ML 14. august 2021 at 19:51

    Sorteerimiskasti ja Connetix magneteid olemasolevatele juurde

    • Avatar
      Vasta Marian 14. august 2021 at 20:10

      Ladumismäng Loogika

  • Avatar
    Vasta Piret 14. august 2021 at 19:50

    Connetix komplekti kõigi eelduste kohaselt aga ma väga lootust ei hellita, pole väga midagi võitnud loosimängudes. Puhas osalemise rõõm ?

  • Avatar
    Vasta RITA 14. august 2021 at 19:48

    Ideaalne kingitus pallihuvilisele 3’ndaks sünnipäevaks ✌️.
    Valiksin Connetixi palliraja komplekti ⚽

  • Avatar
    Vasta Helen Lepalo 14. august 2021 at 19:30

    Connetix klotsid 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina 14. august 2021 at 19:24

    Ostaks connetix magnetklotsid

  • Avatar
    Vasta Imbi 14. august 2021 at 19:21

    Connetixi palliraja komplekti 🙂

    • Avatar
      Vasta Liis 14. august 2021 at 20:19

      Mu lapsel just tuleb sünnipäev ja teda rõõmustaks väga Connetix klotsid, teisele lapsele pakuks ilmselt huvi arvutuse mäng, aga kuna Sirena lehel on niiii niii palju veel huvitavat, siis on kohe raske midagi konkreetset välja tuua ?
      Laseksin võidu korral neil ise otsustada mida nad täpselt sooviks ?

  • Avatar
    Vasta Kairit 14. august 2021 at 19:20

    Ma valiks need kriidikesed ilmselt ja siis selle komplekti kus need pallikesed on 🙂 😉

  • Avatar
    Vasta Marge 14. august 2021 at 19:19

    Tuhnisime lapsega koos selles e-poes kohe korralikult ringi! Nii palju toredaid mänge ja mänguasju jäi silma! Sinu postitusest on meil juba mõningad olemas (mitte küll sirenalt soetatud). Sirena.ee lehelt jäid meile silma sellised asjad:
    Toksimismäng “Ükssarvik” meie kolmese lemmik – lasteaias see olemas, kodus aga puudu.
    Sojavahakriidid Crayon Rocks (16) musliin – 8-aastane oli neid nähes vaimustuses!
    Suured vikerkaare klotsid – olen kõrvalt näinud kuidas kolmesed sellega vingelt ehitavad. Seega valikus on ka see.
    Pliiatsihoidjate komplekt 11 värvi – sorteerimine on meil täiega IN – sorteeritakse kõiki värvide järgi!
    Tahvliklotsid – nii kift, et saab ise peale kirjutada, sest tavaliselt ei ole nii palju klotse, et saaks sõnu kokku.
    Värviplaatide komplekt – maailm vajab avastamist 🙂

    Last kuulates, siis ahhetamisel ja ohhetamisel piire polnudki! Uute avastusteni!

  • Avatar
    Vasta K. 14. august 2021 at 19:16

    Mul on 3 poega- 10a, 8a ja 2a, kui see virin tuleb, siis kõigi suust, aga katsu sa neile ühist tegevust leida, naljalt ei leia.
    Joonistamine on senini üks tegevus kus mõnda aega veel püsitakse koos ja aidatakse teineteist. Seega neid kriidikesi tahaks küll proovida. Pisemaga tundub vahva ka piltide sorteerimine.. seega tundub, et leidub kõigile midagi. Ehk saaksin ka lõpurasedana hetkeks diivanil istuda ja hoopis nautida seda kuidas lapsed mängivad koos mitte ei kisa võidu kellel igavam kehva ilmaga toas ?

  • Avatar
    Vasta Greete 14. august 2021 at 19:13

    Mina sooviksin võidu korral soetada sorteerimiskasti oma rühmale. Oleks hea mäng, mida õppetegevusena kasutada 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 14. august 2021 at 19:12

    Magnetklotsid Connetix Tiles Ball Run

  • Avatar
    Vasta Gitta 14. august 2021 at 19:06

    2 aastasel on kodus arendavate mänguasjade kriis ? ei oskagi kohe öelda, mille ostaks, sest huvitavaid asju on nii palju. Aga tahaks proovida, seda sorteerimismängu ja kindlasti neid klotse ?

  • Avatar
    Vasta Anu 14. august 2021 at 19:04

    Meile sobiks see piltide sorteerimise kast 3 sünnipäevaks ideaalselt! Ja see traktori konstruktor lubaks mulle endale ka ca 2×3 minutit vaba aega (kui poiss sellega pusib), niiet ?

  • Avatar
    Vasta Laura Joorik 14. august 2021 at 19:04

    Kindlasti Connetix klotside komplekti pakub juba mulle huvi, rääkimata siis lapsest.??

    • Avatar
      Vasta Mirru 14. august 2021 at 23:05

      Connetix klotsid ?

  • Avatar
    Vasta Meril 14. august 2021 at 19:03

    Endal küll last pole, aga sooviksin üle kõige magnetiga klotse oma lastele lasteaeda. Ma juba näen, kuidas see aitaks neil areneda ning erinevaid ehitisi teha. Isegi teeksin. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 14. august 2021 at 19:02

    Tahaks ka magnetklotsidega mängida 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit 14. august 2021 at 19:02

    Loomafiguure ja midagi rollimängu kategooriast.

  • Avatar
    Vasta Kristi 14. august 2021 at 19:01

    Olen ka neid magnetklotse nillinud, aga arvestades pidevat mänguasjade plahvatust, mis meil kodus on, siis pole veel tellinud. Kui kinkeka võidaks, siis olgu lastel näärid ja saavad veel plahvatuse materjali juurde

  • Avatar
    Vasta Maris 14. august 2021 at 18:59

    Kindlasti valiksin magnetklotsid. 🙂

  • Avatar
    Vasta MarianneL 14. august 2021 at 18:59

    Paneks Connetix-fondi, tahtsin juba jõulude ajal osta, aga raha sai enne otsa. Ups 😀

  • Avatar
    Vasta Saskia 14. august 2021 at 18:56

    Kindlasti Connetix klotsid, rõõmu nii lapsele kui endale.

  • Avatar
    Vasta Marju 14. august 2021 at 18:55

    Mõne sorteerimis- ja rollimängu, nt hambaarstikomplekt ?

  • Avatar
    Vasta Kristina 14. august 2021 at 18:55

    Valiksin Connetix Tiles Ball Run-i.

  • Avatar
    Vasta Liina Hallik 14. august 2021 at 18:54

    Ostaks need connetixi klotsid ofc 😀

  • Avatar
    Vasta Kristhel 14. august 2021 at 18:53

    Valiksin magnetklotsid ?

  • Avatar
    Vasta Maris 14. august 2021 at 18:52

    Valiks Connetix klotsid ?

  • Avatar
    Vasta HL 14. august 2021 at 18:51

    Ma prooviks küll need Connectixi klotsid järgi, pole neist kuulnudki varem.

  • Avatar
    Vasta Anneli 14. august 2021 at 18:49

    Oh, olen ammu Sirena lehte vaadanud, aga tellinud veel ei ole. Valiksin Connetixi komplekti ja midagi tähtede ja keeleõppe kategooriast, sealt oleks küll kõiki vaja…. ?

    • Avatar
      Vasta Pille 14. august 2021 at 23:03

      Valiksin Connetix komplekti. Tundub väga äge asi! Olen seda oma tüdrukutele juba kaua vaadanud, aga pole kahjuks olnud võimalust osta.

  • Avatar
    Vasta Helen 14. august 2021 at 18:49

    Magnetklotsid meeldiks mu lastele kindlasti 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 14. august 2021 at 18:48

    Magnetklotsid. Kõik kiidavad aga endal nende imetabaste klotsidega veel mängimata

  • Avatar
    Vasta Svea 14. august 2021 at 18:44

    Võtaksin Connetixi klotse juurde. Laps sünnipäevaks saadud klotsid on suur hitt ja iga natukese aja tagant kraamitakse välja ja ehitatakse mänguloomadele maja. Aga puudu jääb klotse ikka. Olen nende insta lehelt vaadanud kui ägedaid asju ehitada saab ja noh ausalt, tahaks ise ka ehitada neid. Ilma, et 2.5ne vahepeal ära lõhuks muidugi ?

  • Avatar
    Vasta Agni 14. august 2021 at 18:35

    Connetix klotside komplekti

    • Avatar
      Vasta K 14. august 2021 at 19:31

      Magnetklotsid

  • Avatar
    Vasta Birgit 14. august 2021 at 18:31

    Ma valiksin selle sajatükise magnetklotside paki. Ma neid juba ammu piilunud, aga ei ole siiamaani veel vaba raha tekkinud.

  • Avatar
    Vasta Hanna-Liisa 14. august 2021 at 18:27

    Magnetklotsid, tahaks oma silmaga neid imeklotse näha ?

    • Avatar
      Vasta Kätlin 14. august 2021 at 19:31

      Ma paneks 100euri kohe hakkama.. mu lemmikpood lastele. Vb seemneks magnetklotsidele või vaataks kruviisalust.. või mümdikasti beebikesele.. oeh võimalusi lõputult

  • Avatar
    Vasta Hanna 14. august 2021 at 18:24

    Valiks Connetix klotsid 😉

  • Avatar
    Vasta Kristiina 14. august 2021 at 18:20

    Palliraja komplekt olemas, vahva võita oleks See komplekt https://www.sirena.ee/magnetklotsid-connetix-tiles-motion-pack-autokomplekt/

  • Avatar
    Vasta Agnes Maasing 14. august 2021 at 18:20

    Komplekt pallid ja topsikud 12tk suur ? pisike oleks väga rõõmus selle üle ? sügisel ja talvel oleks hea tegevus kodus ?

  • Avatar
    Vasta Kaja 14. august 2021 at 18:18

    Ma juba pikemat aega unistan lapsele selle https://www.sirena.ee/magnetklotsid-connetix-tiles-212tk-mega-pack/ soetamisest ?

  • Avatar
    Vasta Anu 14. august 2021 at 18:17

    Kindlasti võtaks sojavahakriite ja anatoomiline torso tundub ka ikka väga lahe

  • Avatar
    Vasta Maris 14. august 2021 at 18:15

    Sojavahakriidid tunduvad toredad ja hea kotikesega kaasa võtta kui vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta LiinaV 14. august 2021 at 18:13

    Issand kus ma varem olnud olen, nii palju põnevaid asju leidub ikka!! Kõiksugu pillid ja trummid ja kitarrid on muidugi suur rõõm, mitte just minu kõrvadele, aga laps valiks kindlasti just need kõige valjemad mänguasjad… Connetix klotsid tahaks ka ära proovida muidugi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 14. august 2021 at 18:12

    Piltide sorteerimise kasti või mingi muu sorteerimise mängu ?

  • Avatar
    Vasta Angeelika 14. august 2021 at 18:09

    Vauuu, ma ei teadnudki sellisest ägedast e-poest. Seal on nii palju arendavaid mänguasju. Valiksin beebile ülikihvtid raamatud ja klotsid jpm.

  • Avatar
    Vasta Ann Inger 14. august 2021 at 18:08

    Connetix tiles 100tk creative pack 🙂

  • Avatar
    Vasta M. T. 14. august 2021 at 18:08

    Lapsel paari kuu pärast sünnipäev tulemas, nii et sai nüüd jälle mõtteid. Ilmselt vaataks ka nende Connetixide või puidust “õppekomplektide” poole, sest ta saab neli ja igasugu sedasorti asjad lähevad peale.

  • Avatar
    Vasta Piret 14. august 2021 at 18:08

    Connetix klotsid

  • Avatar
    Vasta Merit 14. august 2021 at 18:05

    Arendavaid mänguasju pole kunagi liiga palju! ?

  • Avatar
    Vasta Helina 14. august 2021 at 18:05

    Mina võtaksin oma neiule mõne arendava numbritega seotud mängu. ? Kui võidan ja võidurahast veel üle jääb, siis kindlasti midagi veel, mis lapsele võib huvi pakkuda. ?

  • Avatar
    Vasta Maarja 14. august 2021 at 18:05

    Connetix klotsid tunduvad ägedad meie piigadele olevat 🙂 Jään huviga loosi ootama 😉

  • Avatar
    Vasta Sigrid 14. august 2021 at 18:04

    Ostaksin kohe selle kallima komplekti. 100 eurot juba alla oleks ost juba täitsa mõeldav ?

  • Avatar
    Vasta Riina 14. august 2021 at 18:01

    Ma ostaks lastele selle palliraja komplekti 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina 14. august 2021 at 18:01

    Valiksin palliraja komplekti.

  • Avatar
    Vasta Tiia Puust 14. august 2021 at 18:00

    Ostaks kindlasti need Connetix klotsid siis, kui võidaks selle kinkeka aga ka muud arendavad mänguasjad läheksid peale. Ostaks ka loomafiguure, millele olen ammu juba pilgu peale pannud ?

  • Avatar
    Vasta Ann Kaups 14. august 2021 at 17:59

    Sirena on tõesti üks igati tänuväärt pood, sünnipäevadeks alati midagi leiab ja postitamine käib ka väga kiiresti. ? Olen ka pikalt neid Connetix magnetklotse imetlenud, aga ei ole raatsinud osta, 100 eurot võites saaks ehk lõpuks ühe komplekti koju lastele rõõmuks.

  • Avatar
    Vasta Annika 14. august 2021 at 17:59

    Connetix klotsid loomulikult.

  • Avatar
    Vasta Kady 14. august 2021 at 17:58

    Käime suviotsa perega haagissuvilaga puhkamas, valiks sinna lastele mõnusaid mänge 😉

  • Avatar
    Vasta Elisa 14. august 2021 at 17:51

    Mind hakkas huvitama see sorteerimiskast – see meeldiks lapsele kindlasti 🙂