KODU Lasteasjad

ikka suht rahul lastetoaga

26. september 2021

Ükspäev saime siin lastevoodi ja seinakleepsud kätte, seega ei jäänud muud üle, kui et panime aga käed tööle ja kleepsud seina. Marta oli suur abimees, pusserdas ise ka voodit kokku panna ja puha. See on nii armas, kuidas ta tahab reaalselt kõike teha, mida teised teevad.

Kuna see puiduvärv nii ideaalselt tuppa ei sobinud minu hinnangul, siis tellisin Varnast kaks potsikut värvi. Võõpasime koos Mariga tema voodi kenasti heleroosaks. Okei, Mari väga palju värvida ei viitsinud, aga aeg-ajalt ikka astus tuppa sisse ja võttis pintsli kätte. Ma alguses olin küll hinges, et eiiiii, ma tahan ise ilusti teha, aga no lapsed tahavad ka kasulikud olla. Mis see veidi rohmakalt värvitud voodi siis ära ei ole.

Kui voodi värvitud sai, siis oli käsi juba soe ja pintseldasin ühe hoobiga selle vaese kummuti ka üle, mis ma ükskord natukene rääbakile jätsin. Kummut ise on tegelt mega hea, et Lende ja Marta asju hoida. Kuigi kapiruumi on lastetoas väga palju, siis kapiuksed käivad nende jaoks veidi liiga raskelt lahti. Seega on kummutis parem pisemate riideid hoida. No ja kuna ta nüüd voodiga matchib, siis on kohe eriti ilus!

No ütleme nii, et VÄGA rahul olen selle toaga. Isegi lambi sain lakke. Nüüd on ainult kardinad puudu ja siis on see tuba omadega täiesti valmis. Ma ennetan küsimusi, et kust miskit saadud on – voodi siis ikka La La Lastelast ja jah, mul on teile sooduskood “mallukas” mis annab teile 15% allahindlust. Instas juba päris paljud küsisid, seega kasutage julgelt! Voodipesud on IKEA-st, tähelamp Konverterist (kus kehtib ka alati kood “mallukas”), kummut ka IKEA oma, nukumaja on Taibuterast.

Alguses panin lastetuppa suure vaiba ka maha, aga võtsin selle siiski ära. Lapsed tahavad oma tõukeautoga ringi sõita ja hüppepalliga hüpata jne, mis vaiba peal veits raskem on, sest see nii paks ja karvane. Lisaks ei saa vaiba peal legode ja klotsidega mängida, kuid neid tegevusi tuleb siin majas ikka palju ette.

Rääkisin teile ka, et lapsed said endale Connectixi klotsid. Kui keegi kahtleb, kas on ikka oma hinda väärt, siis minu lapsed mängivad nendega konkreetselt iga päev. See on kindlalt väga hea ost! Saime hiljaaegu selle pallirennikomplekti ka ja sellega lapsed eile tegelesidki. Muuseas, nagu ma eelmine kord mainisin, siis Connectix ei luba oma toodetele kunagi allahindluskoode jne teha. Aga vot just nüüd on neil selle aasta ainukene allahindlus – lausa -15%, seega idekas nt jõuludeks ette osta vms. Pange aga vanavanematega rahad kokku ja saate sellise jõulukingi, et hoia ja keela! Lapsed raudselt mega õnnelikud.

Mina olen igatahes rahul ja tundub, et lapsed samuti. Mängimiseks on palju ruumi ja kõikidele asjadele on lihtne oma kohta leida. Viimane ei tähenda muidugi, et nad seda iga päev mega sassi ajada ei suudaks, aga see vist ongi nende töö eksole. Ja kui kunagi kardinad ning seinale kleebitavad laste nimetähed kätte saan, siis näitan muidugi jälle tervet tuba ka. Sest et teid hullult huvitab iga natukese aja tagant sama tuba vaadata 😀 Aga on ju nunnu, eks, eks, eks?

PS! Need jänkudega seinakleepsud on hoopis midagi muud, mis ma arvasin, et nad on. Eeldasin selliseid kilejaid tavalisi suuri kleepse, aga tegelikult on nad mega õhukesed ja jäävad seina külge üli hästi kinni. Lapsed ei saa neile küüsi ka taha ajada – maha tulevad nad fööni abil.

Loe ka neid postitusi!

13 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Keidi 5. november 2021 at 14:27

    Kaua LaLa Lastela sooduskood kehtib? ? Tahtsin kasutada, aga ei rakendu, kas see tähendab, et enam ei kehti siis? ??
    Aitäh juba ette!?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 12. oktoober 2021 at 09:32

    Sooduskood miskipärast ei rakendu . Lala lastela oma.

  • Avatar
    Vasta Pille 26. september 2021 at 14:21

    Vägaväga ilus on kõik! Ugh.. PEan ka end kokku võtma ja poistele sügiseks ikka mingi ägeda toavärskenduse välja mõtlema + ellu viima.

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. september 2021 at 14:53

      Ma arvan, et kõige lihtsam variant ongi seinad värvida, uued kardinad ja voodipesu. Ongi nagu uus tuba:D

  • Avatar
    Vasta Darja 26. september 2021 at 13:57

    Olen ka vaadanud neid Connetix kompletke, aga ei suuda otsustada, et mitu tk on ok, et saaks normaalseid asju ehitada. Mitu komplekti on su viimasel pildil? Pallirenni komplekt + mis veel?
    PS. Tuba on mega ilus ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. september 2021 at 14:53

      Meil on see mega pack, aga ma arvan, et isegi poole vähema kogusega saab juba piisavalt kõrgeid torne panna kokku 🙂

    • Avatar
      Vasta Kristi 27. september 2021 at 11:36

      Mina oma kogemusest (4-aastane poiss kodus) ei soovita pallirada ilma mõne teise komplektita osta, kuna väga suurte radade jaoks siis vaja leidlikkust ja muid tugesid rakendada. Meil oli alguses vaid pallirada (eelmiste jõulude kink), kuid peagi ostsime mega packi juurde ning nüüd rohkemast puudust ei tunne – vast veel paar ratastel alust, kuna ikkagi soov võimalikult pikki ronge/autosid ehitada.

  • Avatar
    Vasta kassi elu 26. september 2021 at 13:25

    Kui sul korteris rõdu on, pildilt tundub et on, siis tasub vähemalt järgmisel kevadel sinna zooplussist oliiviroheline kassivõrk tellida kogu rõdu pikkuses ja laiuses (kindlasti oliiviroheline, valge tamiil hakkab helkima liiga palju ja kassi küüned jäävad sinna kohe kinni ja läheb kiiresti katki) Oliivirohelisel võrgul on imepeened traadid sees, mis ei kulu päikeses ega vihmas ega lumega ja kestavad aastaid ja sobib igal aastaajal loodusega kokku, ei jää absoluutselt näha. Vaja korralikult panna, nagu nähtamatu sein jääb. Turvaline lastele ja eeslkõige kassidele, kus saaksid kogu kevade-suve-sügise hängida ja mingi riiul ka rõdupiirde kõrgusele, et saaksid imaelu vaadata ja värsket õhku hingata ja nautida. Tavaline töömees teeb selle max kahe tunniga ära. Tavaliselt hilissügisel ja talvel on zooplussis rõduvõrgule megasuured soodukad ka, seega tasub enne järgmist kevadet see ära tellida. Ma arvan et 8 meetrine on sobiv sinu rõdule. Igal juhul kaalu seda varianti, see on kassidele nagu oma suvila, turvaline ja idioodikindel, ja samas nii palju annab juurde kassi elukvaliteedile. Jänesele ka.

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. september 2021 at 14:51

      Mul ei ole rõdu, vaid terrass, kust saab sisehoovi

  • Avatar
    Vasta Tikker 26. september 2021 at 13:18

    “Sest et teid hullult huvitab iga natukese aja tagant sama tuba vaadata, onju”

    Mina võin lõputult vaadata igasuguseid kodupilte iga nurga alt. No äge on ju, kui kodus jälle midagi uut tehtud saab – enda omas kogu aeg ei jaksa, siis hea teiste tegemistele kaasa elada 😀

    Minu jaoks täielik hämming see Lende pilt, mu kujutlustes ta oli siiani pigem nagu Marta ja nüüd äkki nii inimeseks kasvanud 😀

    Kahju, et mul enam selles vanuses lapsi pole, kellele need klotsid meeldiks, tunduvad nii ägedad.

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. september 2021 at 17:16

      mina ise olen samasugune, et igasugused remondijutud on mega põnevad, aga noh, ilmselt selle pärast, et see mul praegu nii aktuaalne ka 😀

  • Avatar
    Vasta Helina 26. september 2021 at 11:29

    Haha, Lende on nagu printsess sellel viimasel lastepildil 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. september 2021 at 12:01

      Jah, küpsist nosiv printsess 😀