Lende

Lentsu viis!

9. oktoober 2021

Vabandan kõigi ees, kes ei saanud aru, et eelmine postitus nali oli! Või noh, see osa ei olnud nali, et Kardo talle lima tõi, aga see on täitsa okei, sest ma ise ostan ka neile aeg-ajalt lima ja siis kirun ennast maapõhja. Seda enam, et lima on Lende lemmik kraam ja millal siis veel seda osta, kui mitte inimese sünnipäeval.

Ma kõigepealt näitaks teile, mida ma lastele kinkisin. Ma ütlen “lastele”, sest suuremad asjad on mõeldud ikka kõigile kasutamiseks, mitte ainult Lendele. Ja võiks öelda, et ma tegin hea valiku, sest eilsest saadik on mu lapsed digimuutunud Türgi kauplejateks, kes muudkui hõikavad: “Poodi! Poodi! Tulge poodi! Kes tahab jäätist? Kes tahab komm-mmmm-mmmiiii?”

Tegemist on siis sirena.ee lehelt pärit 2 in 1 köök/kohvikuga. Kuna meil juba üks pisike Ikea köök oli olemas ja Mari-Leen just kirjutas, et ta lapsele Ikea kööki tahab, siis saingi selle ära anda ja asendada “suurema” variandiga. Kuigi tegelikult mahuks ta mul täpselt samasse kohta, kus eelmine köök oli. Lihtsalt selle erinevusega, et nüüd saab köögi mängimisele lisaks ka poodi pidada.

Meil oli enne ka veidi selliseid “söögiasju” olemas ja juurde tulid ka mõned asjad, seega on meie pood nüüd 100% varustatud – kõige rohkem on seal muidugi igasuguseid maiustusi. Eks see ole ka loogiline, meil lapsed on suured magusasõbrad, seega on hea, kui enda poes just enda maitsele sobivat kraami müüa saab onju.

Lõigatav sünnipäevatort
Piknikukorv lõigatavate puuviljadega

Eriti äge ongi see karp lõigatavate maiustustega, kus sees on kõike alates tortidest, kuni jäätiste ja pulgakommideni. Minu meelest on kõige vahvam see shokolaadike, mis magnetiga kokku käib, seega saab seda pooleks murda nagu tavalist shoksi.

Õhupallid tulid Lendele (ja tulevad ka homme Marile) PiduBullerby‘st. Sealt samast saabub Mari homsele sünnale ka jäätisemasin, mis loodetavasti asendab torti, sest ma ei viitsi selle tellimisega tegeleda ja elu on näidanud, et enamasti jäetakse pool sellest lihtsalt alles ja on suht mõttetu väljaminek. Mingi väikse ikka ostan, kust Mari küünlaid puhuda saaks.

Teine mõttetu väljaminek selle sünnaga oli peaaegu sajaeurine LOL komplekt, mida Lende täiega fännab. Aga selle paki sisu oli lihtsalt hunnik liiva(?), glitterit, üks LOL nukk ja mingi hunnik väikest pudi-padi, mis enamik tänaseks juba kadunud on. Konkreetselt never again!

Kuna vaesel Lendel eriti sõpru pole (selle jaoks ma talle kaks tükki ise sünnitasin), siis mingit pidu otseselt ei olnud. Küll aga tulid külla mu vanemad ja paar üksikut sõbrannat nende lastega, kes imekombel praegu haiged pole. Seega oli super mõnus, et kooker saatis meile kogu kraami, mis nende võõrustamiseks vaja oli. Lihtsalt laota lauale ja kaetud on nii magusa, kui soolaseisud. Isegi lauakate tuli kaasa, mille saab pärast kenasti kokku voltida ja prügikasti panna, et isegi koristamisvaev puudub.

Marta läks nutellaga kookide peale hulluks, kuigi seda võis öelda kõikide laste kohta. Just see purk sai kõige esimesena tühjaks. Jumal tänatud, et soolakaramelli alles jäi, saan seda nüüd südamerahus üksi sisse jõhverdada. Suvi läbi, mis mul sellest fitlife’ist enam 😀

Ühesõnaga jäi Lende oma päevaga väga rahule ja mina ka – ei olnud mingit ringi tormamist ja stressamist selle üle, et kas ma ikka jõuan kõik valmis vms. Laisa inimese elu on tänapäev ikka väga mugavaks teinud ja neid kookeri pannkooke tellin raudselt mingile üritusele veel. Hea on, kui ise tegutsema ei pea. Ja kui teie tahate ka mõnele üritusele neid tellida, siis kood “mallukas” annab teile 5-inimese peopaketi 10€ odavamalt. Kood kehtib oktoobri lõpuni, seega kellel mingi üritus või istumine ees, soovitan soojalt.

Ma pean nüüd lõpetama, sest kolm Türgi kaupmeest kutsuvad mind kaupa ostma.

Loe ka neid postitusi!

13 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta K 9. oktoober 2021 at 22:59

    Nii kurb lugeda seda osa, et Lendel sõpru pole 🙁 Mitte, et ta nüüd päriselt mingi sundkorras erak oleks, keda mäe sisse õõnestatud üksikus koopas hoitakse vm. Aga tahaks õkva lapsi sünnitama hakata või ise talle sõpsuks minna, tundub lihtsalt nii ülivahva ja eriline neiu, kellega mõtlikult seina vaadata ja vahepeal sügavalt ohates noogutada ja seejärel pilk lakke suunata, kuni ümbritsev maailm senssi meikima hakkab või kõht tühjaks läheb. #minulapsepõlvjeee 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. oktoober 2021 at 10:23

      Ta jah eelistab rohkem omaette hoida, mitte teistega möllata (kuigi teeb vahel seda ka :D)

  • Avatar
    Vasta N37 9. oktoober 2021 at 18:18

    Palju õnne tüdrukutele! ?Palun ütle, kust sa oled saanud need kastides olevad pehmed toiduained? Ja ega Sirena oma ägedale köök-poele mingit sooduskoodi pole jagamiseks andnud?

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. oktoober 2021 at 10:22

      söök on ikeast, aga koodi võin küsida 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna 9. oktoober 2021 at 16:52

    Kas Sa tead, mis selline õhupallikombo (number ja mõned pallid) maksavad seal?

  • Avatar
    Vasta Marie 9. oktoober 2021 at 15:46

    Aga pildid Lendest? Tema sünna ju ikkagi 🙂

    • Avatar
      Vasta Marie 9. oktoober 2021 at 15:49

      Aa juba sain vastuse. Arusaadav põhjus, kui ei taha siis ei taha 😉

  • Avatar
    Vasta Kristina 9. oktoober 2021 at 14:16

    Oota… sa teed postituse Lende sünnipäevast aga pildid on ainult sellest, kuidas Marta pidu peab? 😀 😀 😀 Ok, kahe pildi peal oli natuke Lendet ka ikka näha. 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 9. oktoober 2021 at 15:11

      Lende ei soovinud, et teda pildistatakse, ei hakanud siis suruma ka 😀

  • Avatar
    Vasta kakuke 9. oktoober 2021 at 12:08

    kas see on pigem hea või halb, et sul kõik kolm last pmst samal päeval sündinud on? et ühelt poolt saad kõik sünnad korraga peetud ja ülejäänud aastaks vaevast vaba, või on pigem just megastressirikas tagada, et kõik lapsed saaks ikkagi ühepalju tähelepanu oma sünnipäeval ja tähistamine ei muutuks lihtsalt konveierpidutsemiseks?

    • Mallu
      Vasta Mallu 9. oktoober 2021 at 15:12

      Mmm. Ma isiklikult eelistaks, kui oleks pigem aasta peale rohkem ära jaotatud, aga samas… tegelt on vist suva 😀 Peaasi, et igal oma päevgi on 😀

  • Avatar
    Vasta Tikker 9. oktoober 2021 at 12:04

    Haha. Täpselt samasuguse karbi lõigatavate maiustustega tellisin ma Plikale AliExpressist oktoobris 2013, hind oli ca 34 EUR. See jõudis kohale nii, et karp oli laiali lagunenud. Sain kogu raha tagasi, vanaisa kleepis kasti kokku ja kõik olid väga õnnelikud 😀 Aga jaa, see oli hitt… Praeguseks olen Ikea köögi koos kõigi nõude ja samasuguste puidust toitudega laenanud sõbrannale, kes ei jäänud minuga ühel ajal kahe lapse saamise juurde pidama, vaid otsustas hiljem kaks veel saada… Neljas on varsti välja vupsamas 😀 Kui ma peaks äkki kunagi veel ühe lapse saama, siis äkki jõuavad ringiga meile tagasi 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. oktoober 2021 at 15:14

      issand, ma lugesin esimese hooga, et SUL on uus välja lupsamas 😀 Sa peaksid ikka rohkem blogima, muidu jään su elust ilma 😀