NIISAMA JUTTU

jeeee!

17. november 2021

Kuigi ma olin läpakata suht vähe aega, siis mul on praegu tunne, nagu oleks sõbraga viieks mindiks kokku saanud ja tahaks talle KÕIKE rääkida. Ehk siis nüüd tuleb hunnik suvalisi asju:

  • Mu küüned on niiiiii pikad, et ma ei suuda normaalselt trükkidagi. Kogu aeg lähen vale klahvi peale ja see ajab mind HULLUKS! Ma ei suuda mõista, kuidas need pikaküünelised elus üldse funktsioneerivad, aga mul peab olema lühikene prantsuse maniküür või mina ei mängi. Seega kui keegi teab Haapsalus küünetehnikut, kellel homme-ülehomme aega oleks, siis pliis öelge mulle ka.
  • Tahan kiita ERGO kindlustust, kes mega kiiresti kõik paberid korda ajas ja nüüd ongi mul uus läpakas, hurrraa! Swediga sai ka vanasti asjad aetud, aga kõik võttis alati niiii kaua aega. Seekord käis kõik mega kähku. Minusugusele, kes arvutita pmst surnud on, ideaalne.
  • Ärkasin eile öösel selle peale, et Marta ägises läbi une: “Emme, võta lammas maha!”. Lambaks pidas ta kolme kassi, kes kõik ennast tema peale ja kaissu magama sättinud olid. Nunnu, krt! Nii kassid kui Marta.
  • Martast rääkides – läks teine täna nii hea meelega lasteaeda, peale mida lugesin ma seda artiklit “aasta lasteaiaõpetajast” kes lapsi lõi ja alandas. Ausalt kui ma saaksin teada, et mingi näkane vana krõõt minu lapsega niimoodi käituks, siis muidu vägivaldne pole, aga sellisele annaks küll vastu tatti. KUIDAS sellised inimesed lastega tegelema lastakse? Ja kuidas kõik need “aasta emad” ja “aasta õpetajad” need tiitlid saanud on? Mingisugune komitee on kuskil, kes sõelub välja kõige ebastabiilsemad ja vägivaldsemad inimesed, et neid kuidagi pärjata v? HOW!? Mul ei ole sõnu ja kuigi ma ise talle piki piilumist andma ei lähe, siis ma loodan karmale. Et ta oma mutihambad libedal jääl välja kukuks ja nelja kuu pikkuse kõhukinnisuse saaks koos kolmanda astme hemmorroididega (ma ei tea, kas need olemas on, aga võiks olla, spets tema jaoks).
  • Eriti random teemamuutus, aga kas keegi mu lugejatest on lennukis töötanud? Mulle meenus, et kui viimati sõitsime, siis vahepeal piiksus seal midagi ja mingid tulukesed põlesid seal ees, samal ajal oli mega turbulents. Igatahes ma tahan teada, kas lennusaatjad teavad mõnda salasignaali, mis ütleb, et ok we dead soon? ?
  • Otsustasin, et pean ikka pikendused tagasi panema. Vaatasin vanu pilte ja olin nagu nope, ma ei saa elada nii kiilakana.
  • Homme lähen Haapsalusse, Hestiasse jälle! Andral oli siin sünna ja viin ta likku. Nii keha kui londi.
  • Mul kadus eile enam-vähem ohatis ära ja täna hommikul ärkasin uuega ? Samas enne mul oli kaks tk ülahuulel, üks veel KESET nägu, aga uus on kenasti all ja paremas suunurgas. Nii et kui vaja töö jaoks mingeid pilte teha vms, siis ühe küljega ikka saab 😀
  • Tööst ja selle tegemisest mitte rääkides – just sõbrannaga arutasime, et kui meil on mõlemad oma firmad ja me mõemad selle töötajad, siis kas me saame…haiguslehte võtta? Ma ei mõtle ohatise pärast, haha, aga nagu siis kui me haiged oleme? Ma olen olnud küll ja veel, aga pole selle pealegi tulnud enne. Saab siis v?

Krt, omast arust oli veel niii palju tarka rääkida, aga nope. Enam ei tule miskit pähe. Just enne sõitsin autoga koju ja mõtlesin, et tahaks rohkem oma igapäevast ja värkidest kirjutada, aga ma nagu kuidagi ei oska enam. Või on pigem tunne, et ma virisen liiga palju ja kes seda kuulata viitsiks. Häid asju on ka, aga nendest rääkimine oleks ka kuidagi lamp.

No näiteks Gert tegi mulle ükspäev nii ilusa kingituse, aga mul on tunne, et ma ei tohi siin temast sõnagi rääkida. No näiteks kui ta mind super närvi ajab, siis saavad kõik öelda, et told yaaaaaaa!!! Ja kui teeb midagi armsat, siis tuleks raudselt, et no OBV teeb, peab ju enda “mainet pesema” vms mulle ükskord sinna postituse alla kirjutati, kui ma reisil temast kirjutasin. Nii et ühesõnaga jääte ilma heast contentist, sest ta nii tihti ajab mind super närvi ja nii tihti teeb midagi naljakat ka, aga mina olen nagu peksa saand naine – vait nigu sukk ?

Aii tahtsin veel tänada neid, kes siin vahepeal usinalt klikkimas käinud on, kuigi ma sõnagi ei kirjutanud. Ma ütlen ausalt, see MEGA suureks abiks, love uuu! Baiiii.

Loe ka neid postitusi!

38 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta T 20. november 2021 at 00:42

    Ohatised näitavad seda kui immuunsus nõrk. Mul tulevad ka kui immuunsus tase hakkab langema. Peale vaktsiini langeb ka immuunsus mega madalale. Vb midagi immuunsust tõstvat siis tarbida.

    Seda uue mehe teemat ei teagi, ma soovitaks ikka siia kirjutada kõike mis meelel. Savi see teiste arvamus, sul on oma pere (lapsed) juba olemas, sul pole ju enam kuskile kiiret, ise valid mis jorsside otsas ja kui kaua ripud. Keegi ei tea põhjust ju miks sa temaga koos, esimene suhe peale pikaajalist suhet laheb reeglina niivnaa varsti laiali, sest see on eelmisest üle saamise suhe.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. november 2021 at 13:03

      kust sa tead, et on 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 19. november 2021 at 12:53

    Klikkide eest palun ❤️ Alati .. kuigi see oli nii random postitus, et ma ei tea ? lugesin üle ühe lause ?
    AGA mis puudutab sinu boyfriendi, kelle asi on kellegi kolmanda hinnang .. Ela oma elu ja kui sa tahad, Jaga teistega. Seda sa ju teed, selleks ka sinu blogi. Sellepärast ma ma seda loen, et on mida lugeda. Täiesti suva, kas ma olen sinuga ühel nõul või mitte, meeldib minu sinu mehe ja sinu otsused või mitte – see on sinu elu. Me ei ela koos, mind need otsused ei puuduta ja sama käib ilmselt kõikide lugejate kohta. Seega kirjuta ja ole vaba, sest see on sinu elu.

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. november 2021 at 13:23

      ❤️❤️❤️

  • Avatar
    Vasta DG 18. november 2021 at 11:30

    Gerdi mainimesega…. ikka võid mainida, ela oma elu ega sa lugejate rõõmuks v kurvastuseks oma valikuid elus tegema pea!
    Samas tunnistan ausalt et ma ise tõmbasin pärast seda “taas koos” uudise kuulmist su blogist tagasi küll…. 95% vs 20% nüüd. Lihtsalt et sa sellisest jorsist kinni hoiad on minu silmis juba nats TL & J level…. Et arvasin et sa oled tugevam naisterahvas. Kas normaalsed mehed maailmas otsast et peab mingeid poolpiduseid endale hoidma…. Et jah sorry ausalt kohe aga samas see ei ole see et “sa teed minu arust midagi valesti nii et mina sind enam ei jälgi” vaid mulle isiklikult ei paku huvi selliste tüüpiliste jorsside naised ja sellepärast ei loe enam nii huvitatud su blogist/ instast. Veelkord siiralt vabandust kui selgitamise asemel solvasin

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. november 2021 at 12:57

      Its fine, igale oma 😀

  • Avatar
    Vasta k 18. november 2021 at 02:32

    Maadlesin kogu kevade enese ja perearsti hinnangul ohatisega. Kuivõrd mul on ohatist korduvalt ka varem olnud ja kõik välised nähud ja sümptomid olid samad, ei kahelnud hetkekski, et võiks ka midagi muud viga olla. Mitu-mitu-mitu Valaciclovir-i tabletikuuri, purkide viisi L-Lüsiini (aitäh, sõber Google), igaks petteks ka kõikvõimalikud pealemääritavad ohatisevastased kreemid-salvid. Tulemus null. Kui pandeemia nii palju järgi andis, et nahaarsti juurde pääsesin, pani ta diagnoosiks kontaktdermatiidi ning kirjutas raviks Fucidin-H salvi. Paari päevaga oli nägu korras. Kodukeemias/näopuhastusvahendites ma ei enne haiguspuhangut ega selle vältel midagi muutnud ei olud, sestap jäi põhjus teadmata.

    Iseenesestmõistetavalt ma ei arva ega väida, et ka Sinu ohatis peaks sootuks midagi muud olema, küll aga soovitan, kui Sa seda veel teinud ei ole, katsetada lisaks spetsiifilistele ohatiseravimitele ka teiste toimeainetega.

  • Avatar
    Vasta Dragonfly 17. november 2021 at 23:14

    Lennates on see nipp, et vaata, kui stjuardessid on rahulikud, siis on ok 🙂
    Ma kunagi maandusin hullu tuulega ja istusin suht ees, siis kuulsin, kuidas üks kiljatas ja sain aru, et tõesti on hull tuul. Aga kõik läks hästi.

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. november 2021 at 23:21

      Loogika ütleb, et nad ei saagi väga ringi paanitseda ?

  • Avatar
    Vasta P 17. november 2021 at 22:34

    Palun uuri välja, kas Hestias nüüdseks on restoranis laudlinad õhtusöögilauas või mitte 😀 Kui me seal käisime, siis olin väga üllatanud, et fine dining toimub odava laminaatlaua pealt, nagu sööklas.

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. november 2021 at 23:22

      Homme annan teada ?

  • Avatar
    Vasta K 17. november 2021 at 22:12

    Ma soovitan ohatise puhul osta Acice tablette apteegi käsimüügist. Kui hakata kohe võtma kui tunned, et ohatis tuleb, siis üldjuhul ei löö see üldse välja ja samuti võtab ära kõik valu ja sügeluse kui ohatis juba huule peal.

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. november 2021 at 23:21

      Mul ammu retseptikad peal. Ei aita miski

  • Avatar
    Vasta Helina 17. november 2021 at 17:56

    Hemorroidid on olemas küll, ei tea ainult, kas nende puhul astmeid ka määratakse, hästi ei usu.

    Laevadel on küll nt helisignaalid ja vastavad lühendid häirete korral, lennukite kohta ei tea öelda.

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. november 2021 at 18:00

      seda ma jah tean, et nad olemas on, aga kas eri astmetega 😀

      • Avatar
        Vasta M 18. november 2021 at 01:45

        Täitsa 4 erinevat staadiumit on ?

  • Avatar
    Vasta K 17. november 2021 at 17:18

    Ma tulin siia kommentaare lugema, lootuses selle “lennukite salasignaali” osas targemaks saada…. ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. november 2021 at 17:46

      jaa, keegi ei või öelda onju 😀

  • Avatar
    Vasta G 17. november 2021 at 16:40

    Muidugi saad jääda haiguslehele, oled töötaja nagu iga teine sellesmõttes 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. november 2021 at 16:55

      ok, nüüd jään haigust ootama (ok ok, tegelt ei viitsi haige olla :D)

      • Avatar
        Vasta Kot 22. november 2021 at 15:13

        Isegi lastega hoolduslehele saab jääda

  • Avatar
    Vasta Andra 17. november 2021 at 16:36

    Hahahha ei meil ei ole salakoodi turboletsi ajal (kuigi ennem alla kukkumist küll on helid , kui kaptenil aega/võimalust tevitada ??). Kapten vb helistas ,siia põleb tuli ja on kuulda ting-tong ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. november 2021 at 16:44

      PALUN ütle mulle mis see märguanne on, i need to know 😀

      • Avatar
        Vasta Laa 18. november 2021 at 09:54

        See märguanne enne võimalikku alla kukkumist on kui kapten ütleb “brace for impact” kogu salongile.

      • Avatar
        Vasta andra 19. november 2021 at 16:40

        meil kolm High and Low ting-tongi 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 19. november 2021 at 20:28

          Jumala eest. Aitäh sulle ????

  • Avatar
    Vasta Marju-shmarju 17. november 2021 at 16:04

    Totaalselt vihkan veebireklaame, aga seekord vaatan neid Ikea jõulukaunistuste pilte sinu teksti vahel ja nende odavat hinda, ja täitsa kaalun jõuluks miskit sellist valget vibe’i koju. Ega sa vist neid google ads-e ise valida ei saa, aga tähh ikka 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. november 2021 at 16:40

      ma neid tõesti ise ei vali, aga ma just ise ootan ka oma IKEA jõulutulede pakki, niiet mulle meeldisid ka 😀

  • Avatar
    Vasta Eda 17. november 2021 at 15:43

    Ohatise tarbeks- tee üks kuur L-lüsiiniga läbi, on abiks ikka.

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. november 2021 at 15:50

      ma tarbin seda lüsiini sama tihedalt kui hapnikku, aga nadaaa

  • Avatar
    Vasta Zz 17. november 2021 at 15:20

    Nii tore, et arvuti korras! Isegi nn lambiposte nii hea lugeda.? Ma nii süvenesin lugemisse, kui järsku mees kõrvalt ” nohhhh?????”
    Oli tema juba mitu x mulle arvutuskàigu ette lugenud, mille ma kiiresti kokku arvutaks. ?
    Lennukite tulukeste kohta kaasa ei oska rääkida, aga Gerdi koha pealt – kui tunned, et tahaks rääkida siis ma usun (loodan!), et su lugejad elavad sulle ikka kaasa? mina ise olin siis ja olen ka praegu nn neutraalne – koik me teeme vigu, kes millele kuidas reageerib ja oma elu elab on ta enda asi. Seni kuni sa oled õnnelik, on koik hasti ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. november 2021 at 15:25

      Haha, kui keegi paluks mul peast arvutada, siis ta jääkski vist vastust ootama, ups 😀

      Ja keegi võiks siiski lennukite kohta ka teada, ma tahaks edaspidi teada, milllal surm terendab 😀

    • Avatar
      Vasta S 17. november 2021 at 15:37

      Ja ma olin mingi, jee, arvutiga korras. Noooohhh?! Mis selle remondiga siis sai/saab. 😀 ja vaatasin, et ei olegi midagi kirjutatud. 😀 kogemust küll pole, aga arvan, et haiguslehe saab perearst ikka väljastada, kui oled töötaja. Vahet pole, et töötad endale. 😀

      • Mallu
        Vasta Mallu 17. november 2021 at 15:51

        remontida polndki midagi, veekahjustus 😀

      • Avatar
        Vasta Kristi 17. november 2021 at 16:15

        Saab ikka jah haiguslehte ja hoolduslehte. Kui mul lapsed ikka haiged, siis alati võtan hoolduslehe, sest no… miks mitte seda kasutada kui nagu nii täie rauaga makse maksan 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 17. november 2021 at 16:40

          hoolduslehe peale pole isegi mõelnud, kuigi lastega kodus tööd teha 100% võimatu 😀

          • Avatar
            Mammu 17. november 2021 at 19:44

            Sa ikka tead, et haiguslehel olemise maksab ikka tööandja kinni? Ehk siis sina ise ?
            Samas lastega hoolduslehele jäämise eest tasub haigekassa. Niiet viimast tasub kindlasti võtta, sest ka sina ei saa laste haiguse ajal tööd ju teha ?

          • Mallu
            Mallu 17. november 2021 at 19:49

            Vot mida ma teieta küll teeks 😀 Mul olid lapsed vahepeal NÄDALAID kodus ja ma ei tulnd selle pealegi 😀