Uncategorized

lihtsalt väike teadanne

25. november 2021

Ma juba tean eos, et ma olen inimene, kes ei suuda oma arvamust ja mõtteid endale hoida, aga minu meelest on olukordi, kus seda ei tohikski teha. Ma ei vihka siin elus just paljusid inimtüüpe, aga kaks nendest on kindlasti vägivaldsed inimesed ja need, kes seda ignoreerivad ja pilgu mujale pööravad. Ma ei teagi, kumb hullem on. Igatahes tunnen ma seda, et ma pean kirjutama avaliku kirja Justin Mäkknäärile:

Vägivaldsed mehed on piece of shit. Tänasele rahvusvahelise naistevastase vägivalla vastu võitlemise päeval on üsna sobiv meeldetuletus, ma usun. Ja ma ütlen seda ainult selle pärast, et ma tahan, et sa teaksid, et ma tean. Ma ei ole muidugi ainuke, kes teab, aga vähemalt ma olen esimene, kes seda avalikult öelda julgeb, sest mina sind ei karda. Sellised hapra egoga mehed ongi ainult kõvad tüübid väikesi naisi alandama, aga õnneks minu puhul on tegu juba vanema daamiga, keda psühhopaatide ähvardused eriti ei kõiguta. Samuti võid sa enda traditsioonilise kohtuga ähvardamise ära unustada. Ei viitsi isegi kuulata. Saame ehk politseilt üle küsida, miks nad on neli korda väljakutse just sinu pärast saand? Või küsida su vanematelt, mis moodi sa oma endiste naistega käitunud oled? Asitõendeid on nii palju, et mingit laimujuttu pole mõtet ajada.

Öeldakse, et sisetunne ei valeta kunagi. Esimene kord, kui ma su pilti nägin, sain kohe aru, et tegemist on kurja inimesega. Ma ei saa öelda, et see teadmine, et mul õigus oli, mind eriti õnnelikuks teeks. Mitte ükski naine ei ole sinusugust pasatükki väärt ja ma lihtsalt surin seest teadmisega, et sa astud paari nädala pärast lennukile õige mehena. Ei, ei, sõbrake. Ma reaalselt soovin, et sa ülejäänud nädalad, silmad häbi täis, kodus istuksid. Ma tahan, et iga kord, kui sa oma nina avalikku ruumi pistad, teaksid kõik, et sa oled vägivaldne inimene, kes ei suuda oma emotsioone kontrollida, mistõttu pead vajalikuks oma madalat enesehinnangut teiste peal välja elada. Reaalselt, mine otsi abi, sest sinusugune ei peaks mitte ühtegi suhet looma, kuni sa teisi inimesi väärtustada ei oska. Reaalselt proovi endale ise rusikaga näkku anda, steroidide peal ei tohiks see kuigi keeruline olla ja usu mind, sa oled seda väärt.

***

Räägime nüüd natukene ka sellest teisest sordist inimestest, keda ma vihkan: need, kes teavad, aga ei tee mitte midagi. Pööravad pilgu kõrvale ja mõtlevad, et ah, nende oma elu, las elavad seda kuidas soovivad. Mul tuleb rops kurku mõeldes, et ühel väljaandel on lugu valmis kirjutatud, aga nad lubasid selle avaldada alles peale seda, kui Justin minema läinud on? Miks? Eks ikka selle pärast, et siis saavad nad “essad olla” kes sellest kirjutavad. Inimlikkusest on asi kaugel. Ma ei ole ise just oma elu alati õigesti elanud, aga never ei saa minust inimest, kes selliseid asju teab ja midagi ette ei võta. Never! Ja palun ärge arvake, et see kiri on ainuke viis, kuidas ma aidata üritasin, nope. Ja ma mõistan, et sellisest “suhtest” on raske välja tulla ja aidata saab ainult neid, kes abi tahavad. Seega vähim mida ma teha saan, on sellise risu päris pale paljastada ja pöidlad pihus hoida, et see psühh nüüd mulle ukse taha kolistama ei tuleks. Samas, ah, las tuleb. Nagu öeldud, mina teda ei karda ja kui süda lustib, las tuleb ja kolistab. Halvimal juhul saan piki piilumist, parimal juhul talle näkku sülitada.

Loe ka neid postitusi!

94 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Sandra 28. november 2021 at 19:48

    teadaanne*
    väike parandus pealkirja:)

  • Avatar
    Vasta Mari 26. november 2021 at 20:16

    Mul on süda terve päev valutanud Triinu pärast ja mitte ainult selle Justini pärast vaid kõige selle aasta läbielatu pärast.
    Ma ei oska ette kujutadagi kui katki ta praegu olla võib, nii paljud sõbrad keerasid talle sellel aastal selja, mõnitati, laimati, tehti ta üle nalja, avalikult. Isegi siin. Kodus talus vägivalda, erinevad kuulujutud uudistes. Ilmselt need truudusetu kuulujutud valasid veel rohkem õli tulle. Paar nädalat tagasi T pmst anus inimesi lõpetama laimu levitamast, vb sai selle eest ka kodus.
    Kassidraama aeg ütlesin mitu korda, et igal mündil on kaks poolt, aga kõik tahtsid näha ainult seda üht. Mina aga olen Triinut jälginud aastaid ja ma ei uskunud kordagi, et tema selle taga oli, et seal peab enamat olema.

  • Avatar
    Vasta M. 26. november 2021 at 10:20

    Mind valdavad nii kahesed tunded seda teemat lugedes ?
    Ühelt poolt tahaks, et see kõik poleks tõsi ja et ükski inimene ei peaks sellist asja üle elama. Teiselt nagu tahaks, et see oleks tõsi…arvestades kõiki eelmisi valesid, mida meile ette söödetud on ei tahaks, et see oleks järjekordne.
    Naisena on mul temast nii nii kahju ja samas emana ei mõista ma teda üldse ?

    • Avatar
      Vasta Sonja 26. november 2021 at 12:04

      Paremini väljendada ei saa, sest tunnen täpselt samamoodi. Triinu kannatustest ja valust on südamest kahju, aga paraku temaga kaasnevat valelikkust on kohutav taluda. Ja Justin on valelik ning üleüldse selles loos on kõik nii valesti ja arusaamatu kui üldse olla saab ja kes on süüdi ja kus on põhjused teab vaid vanajumal taevas, kui temagi.
      Eriti õnnetu kuvandi saaks see juhtum, kui peaks selguma, et nüüd viimati midagi võeti ette ka tähelepanu saamise pärast, selles mõttes tähelepanu saamise pärast, et kui inimene on juba nii sügavalt omadega persses, nii palju kaotanud, siis proovib veel ühte (viimast?) “päästvat õlekõrt”, et nimesed märgake, aidake, lohutage, kiitke
      ja teisalt unustage eelnev ja andestage.
      Fakt on vist see, et õigust pole ammu enam olemas, ei sul, mul, ega neil…

  • Avatar
    Vasta Sandra 26. november 2021 at 03:04

    Väga julm. Mitte pahaga, kuid imestasin, et nii vaikne on, et pole miskit kuulda/ näha. Vot siis missugune lugu.

  • Avatar
    Vasta Leemo 26. november 2021 at 01:52

    Kas oled Juštinilt ka kirja saanud? Voi veel Triinuga suhelnud

  • Avatar
    Vasta P. 26. november 2021 at 00:42

    Tõepoolest tundus see suhe juba ammu selline, et midagi on seal mäda. Seda, et J on nartsisssistlik tüüp, see hakkas karjuma silma peale mõnda kuud, kui ta siin Eestis elas. Aga kuna lõppude lõpuks olen ma võhivõõras ja tegelikult ei tea ju, mis elu nad elavad, siis lootsin ka naiivselt, et ju on mu lihtsalt vale mulje jäänud. Ja kuigi olin varem endamisi oletanud igasuguseid asju, mõjus see kõik nüüd ikkagi šokeerivalt. Tubli, Mallu, et avaldasid! Siiralt loodan , et sa enne vähemalt TL sellest teavitasid, et see kõik on kohe avalik.

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. november 2021 at 01:01

      Muidugi teavitasin

  • Avatar
    Vasta kreek 26. november 2021 at 00:14

    Issand kui lühike mälu inimestel on… mina kujutasin selliseid teemasid (sealhulgas täpselt selliseid pealkirju) juba ette siis, kui nad kohtunudki ei olnud ja ma nägin vaid paari nende insta laivi. Tüüp on selgelt domineeriv nartsissist ju KOGU aeg olnud, esimestest muljetest peale, piisab vaid natuke vaadelda teda. Ka perekoolis toodi kõvasti seda välja, aga see pandi kõik puhta laimamise alla. Kuramuse hunnik inimesi hoiatas, aga EI, no ei saa aru…. Inimeste tundmine ja sisetunne selles suhtes on mõnel ikka päris null?

  • Avatar
    Vasta Merit 26. november 2021 at 00:00

    Oeh, see teekond on karm, inetu ja väsitav. Käisin hiljuti sama suhtepuntra läbi ja seda soppa mis sellistelt manipulaatoritelt vastu tuleb on väga keeruline taluda. Sellist mehetüüpi iseloomustab ääretult hea veenmisoskus (must tehaksegi päriselt valgeks) ning ühel hea südamega naisel on vaja tervet meeskonda ning kivist südant, et ise sellest tervena välja tulla. Alati ei piisa ka sellest. See on niii vastik kogemus ja tekitab meeletu trauma.
    Ja mulle jääb alati see küsimus, miks vaikitakse maha ja ei aidata? Hoopis tükis naljakamaks läheb lugu siis, kui vaadata võimalikke karistusi sellistele – sest neid praktiliselt polegi, avalik häbipost on senini ainus mis kuidagigi sellistele tegelastele pleki jätavad.
    Siiralt palju jõudu!

  • Avatar
    Vasta Helena 25. november 2021 at 23:23

    J TikTok account on ikka üleval seega palun truth bombige sinna ta fännidele veits milline Jussu tõeline pale on!!!

  • Avatar
    Vasta Mari 25. november 2021 at 23:12

    Ma muidugi ei tea kuidas teie ja TL suhted hetkel on, aga kui vähegi võimalik üritage palun talle lähimad kuud toeks olla,
    Mina lihtsalt lugedes neid eelnevaid skandaale, toetuseks panin instasse follow tagasi aga võõra inimesena loodan, et inimesed kes selle aasta jooksul on TL eemaldunud, tulevad tema juurde tagasi

    • Avatar
      Vasta Kaisa 26. november 2021 at 08:08

      Triinuliis postitas instastory ca tund tagasi, et oli koos Aphroditedega Mallu pool.

      Minu süda valutas ka terve öö tema pärast, eriti kui tema sõbranna Kroonikast, avaldas loo ja kirjutas juurde, LOODAN, et sa oled kuskil turvalises kohas..

      Mallukas, kõikidest heategudest, mida sa oled kunagi teinud, on see kõige suurem, ma arvan, et sa reaalselt päästsid otseselt või kaudselt kellegi elu, müts maha sinu ees, päriselt!

      • Avatar
        Vasta Mari 26. november 2021 at 17:30

        Niii kahesed tunded, no niiiiiii kahesed – eks igaühe enda südametunnistus, ilmselgelt.

  • Avatar
    Vasta Annika Vannus 25. november 2021 at 23:12

    Tahaks jubedalt lugeda, et mis toimunud on armsa Triinu- Liisi elus aga ei lase tellida artiklit ?
    Ja see postitus tegelikult Mallukas sinust ainuõige tegu, sest sellised mehed kes naise vastu kätt tõstavad või kuidagi teistmoodi alandavad on inimrämps.

  • Avatar
    Vasta suss 25. november 2021 at 22:53

    Minul on Triinust lihtsalt siiralt kahju, selline suhe sööb võime selgelt mõelda. Tean seda. Siin kohal ka uus mõistmine ja arusaam temast & loodan, et teie vaheline pinge kasvab hoopis armsaks sõpruseks. Ole temajaoks olemas ja praegusel ajal tuleks talle pakkuda kindlasti kohta kus olla, vaevalt Justin vaikselt, alandlikult ja rahulikult nurgas istub. Pakuks, et korraldab psühhoterrorit 🙁 Samas ei tea na ei pretendeeri tõele, loodan lihtsalt, et ta turvalises kohas

  • Avatar
    Vasta Njuura 25. november 2021 at 22:52

    Tõesti sellised manipuleerivad sinuga. Ise olin ühe sellisega 4a koos. Nad tambivad su enesekindluse täiega nulli. Samuti mäletan, kuidas hoidis kassi turjast 6 korruse aknast väljas mingi tüli ajal. Õnneks mitte kunagi rohkemat haiget kassile. Ainult mulle. Ja kui raske sellest lahti on saada.

    • Avatar
      Vasta Ka A 26. november 2021 at 13:07

      Ma olin sellise tõpraga seitse aastat koos ja sünnitasin raipele veel kaks last ka ja nüüd, kuigi kolisin ära, olen sellega veel 18 aastat seotud… Oii ta kasutab seda mõnuga ära.

  • Avatar
    Vasta Kerli 25. november 2021 at 22:18

    Täiesti hale, kuidas kohe peale sinu postitust tuli meedias see artikkel välja. Krt, jõudsid ette nii suure saladuse paljastamisega, nad ei saanudki esimesed olla!!

  • Avatar
    Vasta Kuki 25. november 2021 at 22:00

    Kas ma saan õigesti aru. Sellel “sõbrannal” oli see uudislooke juba valmis kirjutatud aga ootas kuni jussuke ära läheb,et siis suure pauguga uudis avalikustada ja kasu saada? Aga avalikustas nüüd järsku, sest sina rääkisid nüüd avalikult sellel teemal? Ja see on triinu sõbranna??

  • Avatar
    Vasta meow 25. november 2021 at 21:49

    Ma lihtsalt ei saa aru, siis milleks oli vaja kogu aeg näidata mingit suurt armastust? Nagu see hiljutine “pulma-aastapäev”? Kui naisega nii on tehtud, siis jah, paljud kahjuks kannatavads vaikides, aga kes sunnib näitama mingeid armastusets nõretavaid pilte ja stoorisid, kui asi on nii perses?

    • Avatar
      Vasta Riin 25. november 2021 at 22:26

      Ilmselt J käskis näidelda, et kõik on ok ja ilus ja ninnu-nännu. Samas kaamera taga andis tutaka v sõimas. Haige tüüp lihtsalt ?

      • Avatar
        Vasta Ly 26. november 2021 at 08:19

        Nagu Sa reaalselt oledki nii naiivne? Jah tegu on kole aga ärgem nüüd unustagem, et ka enne Jussut juhtus asju 😉 inimesed hakkavad lihtsalt ette kujutama ja mingeid ulme muinaslugusid välja mõtlema, inimene on võimeline ja saab ikka igas olukorras mingeid otsuseid ka ise vastu võtta. Ja selline tunne nagu muidu ei oleks selles instalifes 100 x vinti üle tõmmatud? Muidu on ta jube tagasihoidlik ja ei ilusta oma elu?

    • Avatar
      Vasta Pille 26. november 2021 at 10:15

      Sellised need suhted kahjuks on, kaame taga sunnitakse

    • Avatar
      Vasta Jaanika 26. november 2021 at 10:25

      Sellised asjad käivad nii, et peale tüli tambitakse uuesti armastus sisse – naine jääb uskuma, et lihtsalt emotsioonid lõid lõkkele ja tegelikult on kõik ilus.. et kui ta väga-väga armastab, loodab ja usub, läheb kõik paremaks.. ja naine soovib seda nii väga uskuda, sest psühholoogiliselt on endale väga keeruline selgeks teha, et toimub süstemaatiline vägivald. Väärikam on endale kinnitada, et võrdsed vaidlused ..

      Alles siis kui tülid muutuvad niivõrd absurdseks ja ekstreemseks, et mitte mingi tagurpidi loogika ei aita seda armastuseks rääkida, võib inimene leida julguse olukorda tõeliselt näha. Mõistab see kes on seda läbi elanud..

  • Avatar
    Vasta Eva 25. november 2021 at 21:43

    Justin peidab ennast siin. Jumal teab kes too eit veel om – https://vm.tiktok.com/ZM8G3tB34/

  • Avatar
    Vasta Liana 25. november 2021 at 21:41

    Pea vastu Triinu, väga kurb, et nii läks ja see vmib juhtuda igaühega, ära seda unusta.

  • Avatar
    Vasta Müstika 25. november 2021 at 21:33

    Ja loo kirjutajaks on nn sõbranna, keda TL pidevalt meikinud ja on ta naaber -.-

  • Avatar
    Vasta Marge 25. november 2021 at 21:22

    Keegi võiks silmad avada ka Justini välismaiste sõprade ees ja kommenteerida mis elajas ta on nende meettheleos kontol, eestlaste arvamusest on tal suva, nagunii läheb siit kohe minema, aga ehk aitab see mõnel teisel naisel tema eest hoiduda, kui on teada milleks ta võimeline on. Ma ise ei saa seda kahjuks teha, kuna sain bloki kui oma seisukohta kasside äraviimise kohta avaldasin.

  • Avatar
    Vasta Kukur 25. november 2021 at 21:21

    Ma tean, et sa ei salli Triinut v te ei saa läbi. Aga palun aita teda. Aita ta sealt pasa ämbrist välja

  • Avatar
    Vasta F 25. november 2021 at 21:17

    Uudis on šokeeriv, aga kuidas Anna Maria Veidemann Makko nii kehvasti kirjutab? Kogu artikkel jätab kuidagi pooliku ja veidra mulje.
    Mallu, sa võiks ise teha TL intervjuu ja ehk avameelsusega ta leiaks lunastuse eestlaste silmis.

    • Avatar
      Vasta Mari 25. november 2021 at 22:23

      Lunastuse, mis mõttes? Nagu päriselt eestlane, kes sa arvad, et sa oled, et Triinu Liis vajaks sinu, kui eestlase eest lunastust? Täitsa haige

      • Avatar
        Vasta F 25. november 2021 at 22:35

        Lunastuse selles mõttes, et tema jälgijad on siiani väga pahased kasside loo, lapsele blowjobi nalja tegemise, suvise hukkunud lapse teema kajastamise jne pärast. Nüüd oleks võimalus seda kõike hoopis teises valguses kajastada ja oma elu otsast alata.

        • Avatar
          Vasta Sillu 26. november 2021 at 11:11

          Hukkunud lapse kajastamise teemat tal küll kellegi teise kaela ajada ei ole.

          Kasside varjupaika viimine oli vast tõesti Triinu abikaasa idee ja teostus.

    • Avatar
      Vasta Ka A 26. november 2021 at 13:23

      Sellised uudishimutsejad klatsimoorid ei tundu just etemad sellest jussikesest. Ka nartsissistlikud jooned kui arvad, et oled nii tähtis, et sinu lunastust kellegil vaja.

  • Avatar
    Vasta Lilli 25. november 2021 at 21:16

    Oeh. Ma olen nii tahtnud vait olla selle koha pealt, sest kunagi ei ole asjad nii, nagu näivad, vähemalt nende puhul oli seda nii palju. aga juba ammu nägin, et TL on end kaotanud kellegi teise haigesse mängu. See kasside teema oli täielik alarm, see pidi olema mingist J mõjuvõimus ja hirmus tehtud asi. Liiga loogilised tunduvad nüüd kõik need taustal olemised, vähesed sõnavõtud, täielik elu, välimuse ja karjäärimuutus (võib-olla TL tahtis seda ise ka …) kuni J õiendab ja omameelest midagi paika paneb, teiste naistega poseerib ja end mingiks nn surematuks kangelaseks peab. Ma loodan, et TL saab abi kõigest üle saamisel, tuge, mida vajab ja J saab süüdistuse, mitte ei kao niisama lihtsalt, vaid pannakse vastutama ja elu läheb kõikide jaoks edasi nii, nagu nad väärivad.

    • Avatar
      Vasta kk 26. november 2021 at 11:21

      Samad mõtted. Me kõik muutume ning teiste jaoks võivad mõned meie otsused tunduda ebaloogilised. Samas TL puhul oli muutus mitte ainult ootamatu vaid ka väga äkiline ja kiire ning tundus, et käis J pilli järgi. Nt kasside ära andmine (TL-l ju aastaid lemmikloomad olnud) või siis 180 kraadine karjäärimuutus.

      Ma ausalt loodan, et teadjamad annavad ka Austraalia meediale teada, mis toimub. Kindlasti ei tuleks sellest nii suur skandaal nagu siin aga vähemalt mingigi märge..

  • Avatar
    Vasta Kristi 25. november 2021 at 21:15

    Aga kas keegi on veendunud, kas Triinu-Liisil üldse õnnestus kodust ära minna artikli ilmumise ajaks? Algul mõtlesin, et küllap ta on artikli avaldanud ajakirjanikuga koos vm, aga nüüd tuleb välja, et temagi kirjutab FB’is “Triinu, ma loodan, et sa oled kusagil turvalises kohas. ” Me kõik loodame jah, aga kas ta ikka on…?

  • Avatar
    Vasta Eneli 25. november 2021 at 21:12

    konkreetselt mida v*ttu, ma südamest loodan, et Triinu-Liis on kuskil kindlas kohas praegu, sest kui selline inimene teada saab, et selline artikkel kirjutatud on, siis ei tea kuidas ta reageerib.

  • Avatar
    Vasta m 25. november 2021 at 21:10

    ma olen sust arvanud seda, teist ja viiendat ja väga võimalik, et mõne asja pärast arvan jälle, aga praegu: anna minna!

  • Avatar
    Vasta Janika 25. november 2021 at 21:08

    Äkki Justin viis kiisud ka vastu TL tahtmist ära ?

  • Avatar
    Vasta Lee 25. november 2021 at 21:08

    Appi. Loodan, et TL saab mingit abi peale seda jama nüüd. Ja need tattood tal jäävad seda J-d ju pidevalt meenutama.

    • Avatar
      Vasta G 25. november 2021 at 21:39

      Just mõtlesln sama…kohutav ?

  • Avatar
    Vasta Antsik 25. november 2021 at 21:07

    Ma teadsin alati, et ta pole normaalne. Olen ise kunagi olnud sellise ilueediga suhtes ja tunnen nartsissisti kaugelt ära. Lisaks Triinu Liisi käitumine tundus kartva naise oma. Aga mul on ikkagi kahju, et mu kahtlused tõeks osutusid. Ei tunne mitte kuidagi kahjurõõmu. Peaasi, et ta tagasi ei tuleks siia. F*ck off, vastik inimene ☹️

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 25. november 2021 at 21:07

    Ja isadepäev nagu, wtf was that freakshow????

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 25. november 2021 at 21:05

    Appi appi appi, nii palju küsimusi:
    – Triinu töökohad, mis nendega toimus?
    – Kuidas see kasside lugu siis päriselt oli??
    – Kas Triinu oli SUNNITUD neid stoorisi tegema kuidas kõik oli tore?
    – Mis seos sellel ja sõbrannadele valetamises on, mis seal toimus nagu??

    Nii palju küsimusi, ma loodan et see tuleb kõik avalikuks! Ja kus see Justin end praegu peidab?? Ma poleks IIIALGI arvanud, et see tulemus nii shokeeriv on. Good job, Mallu!

  • Avatar
    Vasta Kairi 25. november 2021 at 21:01

    Lugesin just seda artiklit ja no kohutav mida Triinu Liis on läbi elanud. Loodetavasti peale seda artiklit on Triinu Liis ohutus kohas ja Justin ei maksta kätte selle eest. Nii nii kahju, tal oli hea töökoht ja tänu sellel tüübile peab sisuliselt nullist alustama.

  • Avatar
    Vasta Mari 25. november 2021 at 20:58

    Ma südamest loodan, et sul on väga väga palju tõendeid, väga väga palju.
    Teiseks, kui see ka nii on, ma loodan, et Justin otsib abi ..

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. november 2021 at 21:01

      loe kroonikat, see on tõendeid täis

      • Avatar
        Vasta Ka A 25. november 2021 at 21:06

        Ma mõtlen, et kus TL hetkel on kui kogu see jutt lahvatas, meedias ka juba…. On ta sellega kodus või on ta turvalises kohas kuni see kõnts siis kaob?

      • Avatar
        Vasta Mari 25. november 2021 at 22:25

        Jah, kohe peale kirjutamist nägin ?

  • Avatar
    Vasta Triin 25. november 2021 at 20:53

    Triinust mega kahju, peaasi, et see Jussu sinna aussi jääks, siia ei taha teda keegi!

  • Avatar
    Vasta Kristina 25. november 2021 at 20:51

    Lugesin kroonika artiklit ja okse tuleb kurku… mul TL-ist nii kahju. Krt, et tal polnud enne mõistust selgelt näha ja teisi kuulata!

  • Avatar
    Vasta T 25. november 2021 at 20:50

    Issand, kui õudne!!
    Ma loodan, et laps pole midagi hullu pealt näinud!!

  • Avatar
    Vasta M. 25. november 2021 at 20:50

    No mida kuradit? Haige mees…
    Kas ma olen ainus, kes hakkas mõtlema lapse peale? Kui palju tema seda julmust nägi või tunda sai…?

    • Avatar
      Vasta Raili 25. november 2021 at 22:24

      Ma mõtlen et kui Kristo on kursis, miks laps on seal?! Ma ei laseks, kunagi!!!

      • Avatar
        Vasta Maru 25. november 2021 at 22:54

        Sama! Kui Kristo teab, siis mille kuradi pàrast laps seal on selle J-ga kahekesi veel???

        • Avatar
          Vasta Anonumne 26. november 2021 at 00:31

          Minu arust tundus, et viimasel ajal või noh siin vahepeal laps kuidagi oli pildist rohkem väljas kui varem. Aga võibolla ainult tundus, ise arvasin et seos nende viimaste kuude skandaalidega ja siis hakkas laps seal vähem olema. Ja kui oli tehti palju storysid.

      • Avatar
        Vasta K 26. november 2021 at 01:28

        Mina ei võtaks seda üht lauset nii tõe pähe. Kui lapse isa oleks päriselt kõike teadnud, ei oleks ta lapsel lasknud seal olla. Võibolla teadis ta vaid pisikesi infokilde? Võibolla rääkisid T sõbrannad talle midagi ja sellest tulenes tema teadmine? Võibolla sai ta alles veidi aega enne artikli tegemist teada? Mis iganes seal taga on, mina ei usu eales, et lapse isa teadis kogu lugu ja lasi lapsel rahus seal olla. Kui Triinu-Liis on inimene, kes oma lapse heaolu esikohale ei oska seada, siis lapse isa seda kindlasti on.

  • Avatar
    Vasta K. 25. november 2021 at 20:50

    OMG! Ma teadsin, teadsin ja tundsin, et tema puhul on tegemist nartsissistiga.
    Tunda ja näha on ka seda, et T on seal lõksus. N teevad kõike, et oma teise poole enesekindlus nulli lüüa ning, et too tunneks, et on vähem väärt kui prügilas olev prügi.
    Tean seda, sest enda pereliige oli sellises suhtes.
    Teadsin, et mingi kala peab olema, et üks kena sinisilmne tuleb ausist eesti… strippariks.. what!?
    Enivei. Soovin T-le seda mida alati. Jõudu ja kõike head, et sealt minema saada, elusalt. Oma pojaga.

    Ei tea kas see sõbranna oli Kadi, kes loo saatis?

  • Avatar
    Vasta C. 25. november 2021 at 20:42

    Rrrrrhh, ma aimasin seda. Nii palju punaseid lippe lehvis kogu selle loo juures ja see kasside teema oli viimane kinnitus. Vägivallatsejad tihti kasutavad koduloomi ühe kontrolli saavutamiseks, ähvardamiseks ja manipuleerimiseks. Ja mul on nii kahju kannatanutest.
    Aitäh sulle! Vägivald võidutseb vaikuses.

  • Avatar
    Vasta Lily 25. november 2021 at 20:33

    Oh. My. God.
    Ei olnudki valed ka need vihjed ja spekulatsioonid 😮

  • Avatar
    Vasta Riina 25. november 2021 at 20:30

    Mind kohutavalt ärritab nüüd Kroonika lugu, seesama sõbranna ruttu ruttu pannud loo üles. Täiesti vastik silmakirjalikkus, hea sõber ja puha. Kõik müügiks, kõik lugemiseks.

    • Avatar
      Vasta doris 25. november 2021 at 20:39

      see on ju ilmselgelt Triinu Liisi nõusolekul, teadmisel ja temalt saadud info põhajl kirjutatud, chill

  • Avatar
    Vasta Merilin 25. november 2021 at 20:29

    Delfis on lugu üleval .

  • Avatar
    Vasta A. 25. november 2021 at 20:22

    Oi kuradi kurat :O Sellist postitust ma ei oodanud, pole sõnu! Mida kuradi p****t?! Ebareaalne 🙁 peaasi et sul ikka kindlad tõendid on millega talle lajatada kui vaja.

  • Avatar
    Vasta H 25. november 2021 at 20:20

    Kas pole oht, et sellise postituse eest saab ta korralikult peksa?
    Igatahes päris jube kui peaks tõsi olema.

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. november 2021 at 20:22

      Triinu teadis, et see postitus täna ilmub

      • Avatar
        Vasta Vero 25. november 2021 at 21:41

        Ja? Palun ütle, et sa tead, et ta on kindlalt turvalises kohas.

  • Avatar
    Vasta Lee 25. november 2021 at 20:17

    Su jutt jäi poolikuks?! Palun rohkemalt see asi üüd lahti rääkida.

  • Avatar
    Vasta Hilde 25. november 2021 at 20:15

    Inimene, kes vihkab loomi, viib nad tuimalt suvalisse varjupaika ja naine sellest ei iitsatagi, pole ilmselgelt normaalne. Kurjad inimesed ei hooli kellestki. Ja tema pilk ütleb rohkem, kui tuhat sõna. Ta on ka oma storydes lambist närvi läinud..mida veel kinniste uste taga oodata..

  • Avatar
    Vasta Kristin 25. november 2021 at 20:12

    Tuttav lugu. Halleluuja steroidid ja vaimne ebastabiilsus ??

  • Avatar
    Vasta Marge 25. november 2021 at 20:11

    Sügav austus sulle, Mallu. Julge ja õiglane naine oled!

    • Avatar
      Vasta T. 25. november 2021 at 20:34

      Mitte midagi ei saanud aru… Postitus nagu infootsakesi täis ja samas ei ütle mitte midagi. Mis nüüd siis edasi teeme?

      • Mallu
        Vasta Mallu 25. november 2021 at 20:37

        mis sa teha tahad edasi? detaile tahad, loe kroonikat

  • Avatar
    Vasta Enolla 25. november 2021 at 20:10

    Täitsa perses. Ja ei tohigi vaikida! Tubli, Mallu.

  • Avatar
    Vasta Kriss 25. november 2021 at 20:10

    Lõpuks ometi keegi ütles selle välja. Siseinfo on korralikult levima hakanud. Ka mina olen kõike seda juba kuulnud mida Mallu siis kirjutab. Täis lohh vend. Jumal tänatud et ta paljuneda ei saa. Süstigu oma sterotide edasi.

  • Avatar
    Vasta Sandra 25. november 2021 at 20:10

    Pasatükk ??
    Sellised väärakad tulebki avalikustada! Ainult luuser tõstab käe nõrgema vastu. Aitab enda puhtaks pesemisest ja õigustamisest, nüüd näeme tema õiget palet.

  • Avatar
    Vasta Ebe 25. november 2021 at 20:07

    Mallu sa oled imeline ja julge naine! Aitäh sulle, et julged astuda sellistele vastu.

  • Avatar
    Vasta Eva 25. november 2021 at 20:07

    Kindlasti loodan, et mingihetk saab avalikuks ka väljaanne, mis hoidis seda infot enda kasu jaoks tallel!

    • Avatar
      Vasta Eve 25. november 2021 at 20:29

      Kroonika just avaldas miskit. Tundub et tänu Malluka postituse le.

  • Avatar
    Vasta Liina 25. november 2021 at 20:02

    Loodan,et see ajukääbik saab ühe korraliku keretäie tappa enne kui ta Eestist minema. Südamest loodan’et ta enam tagasi ei tule.

  • Avatar
    Vasta J 25. november 2021 at 20:02

    Mis täpsemalt toimub?

  • Avatar
    Vasta A4 25. november 2021 at 20:01

    ?wtf…ma millestki ilma jäänud? Tõstis Triinu vastu kätt? See tegelik põhjus, miks aussi tagasi?

  • Avatar
    Vasta Maris 25. november 2021 at 19:57

    Tubli Mallukas!!!

  • Avatar
    Vasta Kerttu 25. november 2021 at 19:51

    Ooot kas ma olen midagi maha maganud ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. november 2021 at 19:52

      mida täpsemalt?

      • Avatar
        Vasta Kerttu 25. november 2021 at 19:58

        Oot kelle kallal ta vägivallatsenud on? Oma naise ?
        Nad ju nii õnnelikus abielus nagi instast ja stoorydest kogu aeg näeb

        • Avatar
          Vasta nimi 25. november 2021 at 20:19

          Kas sa oled loll või mängid lolli? Sulle päriselt tundus see kõik siiras?

        • Avatar
          Vasta h 25. november 2021 at 20:20

          sotsmeedia on võlts ja seal näidatakse ainult häid asju, halbadest asjadest ei räägi keegi, oled seda tähele pannud? 😀

        • Avatar
          Vasta h 25. november 2021 at 20:21

          sotsmeedia on võlts ja seal näidatakse ainult häid asju. halbadest asjadest ei räägi keegi, oled seda tähele pannud? 😀

      • Avatar
        Vasta Katrin 25. november 2021 at 20:23

        Ma ei saa aru kuidas TL eks abikaasa kogu seda janti pealt vaatab ja laseb sellisel mehel oma last n.ö kasvatada?

  • Avatar
    Vasta Mina 25. november 2021 at 19:50

    Fakinhell