TESTIN JA ARVUSTAN

millal ise muidu viimati puu otsa ronisid?*

16. detsember 2021

Ma ütlen ausalt, et ma olen läbi aastate ikka Google kalendri vend olnud. Siit ja sealt obv katsetanud erinevate kalendermärkmikega algust teha, sest need meeldivad mulle ometi. Kellele ei meeldiks. Aga ma teate ma kipun neid unustama ja kaotama ja kui juba silmist läinud, siis üsna pea on ka meelest. Elu on näidanud, ei hakka üldse salgama. Aga nagu öeldud, siis idee märkmikusse kirjutamisest tundub mulle küll kuidagi eriti äge. Hoopis rohkem suure ja asjaliku inimese tunne kui telefoni kalendrisse asju toksides. Noh kui välja arvata mu armetutest kanavarvastest koosnev käekiri, aga see pole praegu teema.

Aga jah, ma ei hakka tagasi ajama, et kuigi ma olen selle ideega väga on board, siis mu ATH nõks nagu takistab kogu seda värki. Just ükspäev sõbrannad ladusid oma inspirational ja ma ei tea mis kõik erinevad kalendermärkmikud letti ja muidugi tekkis mul kohe tunne, et okei. Saagu mis saab – äkki 2022 halastab ja saab ükskord ometi asja sellest minu ja märkmike piinlikult pikale vveninud kokku-lahku suhtest.

Vot sel hetkel oleks ära kulunud üks märkmik, kuhu see kirja panna, et tarvis on leida ja osta hea märkmik 😀 Õnneks Kirjastus SEIK jõudis ette. Tegelikult kirjutasid nad umbes samal ajal ühe teise kalendri tootjaga ja siin võikski nüüd kismaks minna. Aga ei lähe selles mõttes üldse, et need on täitsa erinevad kalendrid/märkmikud. See teine oli siuke väga konkreetne ja suhteliselt tühi. Väga mõnus, ei mingit tilu-lilu, hästi sleek ja elegantne (mitte et SEIK’i omad poleks, aga see oli kuidagi eriti minimalistlik jne). Paraku kuna sõbrannad olid näidanud, mis uhkeid tsitaate ja diipe küsimusi nende märkmikes leidub, siis ega ma ei saanud kehvem olla.

Mõtlesin, et asi mul siis ka vahel hommikukohvi kõrvale juurelda, keda ma austan või millal viimati puu otsa ronisin. Endalgi väga huvitav mõtiskleda. See eelmainitud minimalistlik märkmik on võib-olla siis rohkem sobilik inimesele, kellel on vaja väga konkreetseid asju kirja panna. Aga SEIK märkmikud ja kalendritel on lisaks praktilistele osadele ka selline pool, mis paneb asjadele mõtlema. Igapäevaelu tramburai keskel ei tule alati pähe korraks peatuda ja mingitele asjadele mõelda. Kas siis meenutada, just praegu toimuvat tähele panna või hoopistükkis tulevikuplaane hauda. Endal on muidu küll tunne, et muud ei tee kui mõtled, nii et aju suitseb otsas. Aga vot. Tuleb välja, et tegelt mõtlen ainult mingis suht oma rööpas ja sealt välja eriti ei jõuagi.

Nii et kes ise heast peast endalt küsimusi ei oska küsida või igasugustel õnne ja harjumuste ja eesmärkide teemal juurelda, siis SEIK Tegude Kalender teeb keerulisema osa teie eest ära. Ma neid märkmikke lapates täitsa saan aru, kuidas osad inimesed oma elus nii palju tehtud jõuavad. Või kuidas nad nii mindful tunduvad (ja ilmselt on ka). No näiteks Eneseteadlikkuse päevik. Mul on selle sirvimise järel küll konkreetne usk, et kes selle ära täidab, see saab endast ja oma elust ikka väga hästi sotti 😀 Ma pole vist eluaja jooksul ka nii süvitsi ja huvitavalt enda kohta küsimusi küsinud kui seal neid järjest tuleb.

Ma olen siin nüüd peaasjalikukt kalendermärkmikest jutustanud, aga tegelt neil on tootekategooriaid veel. Näiteks kinkeraamatud. Tellisin näiteks “100 asja, mida sinu juures armastan”. Sellega saab kahtepidi minna. Esimene variant on süda välja puistada ja ilmselt teisel poolel kraanid valla saada, juhhei. Aga võib ka nii, et täidad seal need lüngad humoorikalt ja saate korraliku kõhutäie naerda. Isiklikult pooldan viimast versiooni, sest teadupärast ei jookse hea nali kunagi mööda külgi maha 😀 Aga kuidas iganes seda täita, tore kink kaaslasele või sõbrale igatepidi.

Seal on vähe leebemaid ja kiilakaid mitte diskrimineerivamaid ideid ka, lihtsalt mainin 😀

Noh ja kui konkreetselt kinkeraamatute juures veel peatuda, siis nimetage mulle keegi, kes ei tunne kedagi, kes armastab reisida. Vot sellisele sõbrale on üks pisike reisipäevik kingiks nagu rusikas silmaauku. Võtab ilmatuma vähe ruumi nagu maailmarändurile sobib ja aitab maailma eri otstes saadud elamused mõnusalt kaante vahele kokku koguda. Kiikasin seda sisu ka veits ja tundus asjalik. Ja cute.

No mida ilu

Aga ei ole seegi veel kõik, sest nende sortimendis on ka muud kinketooted. Nii et laias plaanis – kellele lähevad korda motiveerivad sõnumid, elu ja/või aja planeerimine ning stiilne disain, siis vedage end aga südamerahuga SEIK e-poodi. Sealt saab. Kui nüüd pikk jutt lühidalt ära rääkida 😀

Jõulud on konkreetselt kohe käes ja kingi-ideede materjali on siin jälle küllaga. Noh ja suht kohe pärast pühi hakkabki uus aasta, mis tähendab, et aeg märkmikele ja kalendritele täiega valu anda. Et kõik sõbrad ja pereliikmed heade märkmike ja Tegude Kalendritega varustatud saaksid, siis kasutage ostu tehes sooduskoodi “mallukas”. See annab kuni 22.12 täishinnaga toodetele 15% alet. Kuigi hinnad on selletagi juba head 🙂

Instas läks väike loosimänguke ka käima, nii et võite otse sinna suunduda, kui 50€ SEIK kinkekaart teile huvi ja rõõmu pakuks 😉

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar