Müügijutud

aphroditede mäng* ja konkreetselt sajandi parim kingiloos!!!

15. veebruar 2022
unnamed2-6200300

Loos on lõppenud, võitjaks osutus Reelika R. Võitjaga on ühendust võetud 🙂

Kuna tänapäeva naine peab olema ärinaine, siis ronin ka mina aeg-ajalt oma diivanilohust välja ja müütan teile miskit. Okei, “müütan miskit” kõlab nagu ma seisaks turuvärava ees ja karjuks “ostke värskeid kapsaid!”. Kuigi kapsas mulle maitseb ja sedagi poleks patt müüa, siis kapsaid mul paraku pakkuda pole. Mida mul aga on, on maailma lahedaim seltskonnamäng nimega “Aphroditede Alias”. See polnud tegelikult alguses üldse müügiks mõeldud. Meie daamide seltskonnal tekib istumiste käigus pea iga kord mingisuguseid naljakaid seiku, ütlemisi või väljendeid. Sellest tekkis Pillel mõte huvitavamad sõnad ning väljendud kokku koguda ja üks naljakas Alias koostada, mida mängida saaksime.

Umbes aastakese korjas ta usinalt sõnu. Nüüd selle aasta alguses kujundas ta mängukaardid ja spets karbi, lasi kogu selle kupatuse valmis trükkida ning saimegi viimaks seda kauaoodatud mängukest mängida. Kuna meie seltskonnas oli tookord ka Aphroditede kaaslasi, siis mõtlesime alguses, et kas nemad ka üldse mängida saavad, sest ega nemad ju meie väljendeid ei tea. Mure oli aga asjatu, sest õnneks oleme me kõik Eesti keelt kõnelevad inimesed. Kõik sõnad/väljendid on nimelt täitsa päris elus ka eksisteerivad või olemasolevatest sõnadest kombineeritud väljendid. Lihtsalt jah mõnikord pidime väga segaduses kaaslastele üritama selgeks teha, mismoodi oleme me kunagi vestluses kasutanud näiteks väljendit “märjad põlved”. Teile infoks siis nii palju, et ükskord ostsime hunniku snäkke ja mingisugused pikad snäkivorstid, mis on pakendisse kuidagi rulli keeratud, meenutasid mulle selliseid siledaid märgasid põlvesid. Näete, need:

Et ühesõnaga, ärge muretsege, mängida oskavad kõik, kes tavalist aliast mängida oskavad. Lihtsalt sõnad on uued ja ilmselgelt jääte ka teie vahepeal mõtlema, et kuidas jumal SEE väljend või sõna siia sattus. Selle jaoks oleme me kaardipakki pannud ka mõndade väljendite tekkeloo (mida vähegi meenutada ja tuvastada suutsime). Ütlen kohe ette ära, et kui teil on kunagi olnud illusioon, et Aphroditede punt on selline kamp haritlastest emasid, kes kokku saades arutavad maailma poliitikamaastikku ja parimaid Montessiori kasvatusmeetodeid, siis ee… Pettute meis peale paari esimest mänguminutit.

Aga yolo, elu on elamiseks. Kui sa 95% ajast pead olema kohusetundlik lapsevanem, kes mäletab, millal ära saata elektrinäidud, tööle projektid ja lastele paar korda päevas süüa teha ning neid elus hoida, siis siuke 5% ajal võib natukene noorust ka meenutada ja “hullu panna” nagu popp öelda on. Ehk siis kaardimänguga käsikäes sobib ideaalselt kokteil või kaks, ei hakka salgama 😏

Ma praegu küsisin Pille käest, et ta ütleks mulle huupi mõne hea sõna veel, mis mängus on ja ta poetas mulle “vanglasamblatee”. Olgem ausad, seda niisama välja ei mõtleks, aga kolmes osas seletaks vabalt ära, onju. Aga mis see on? Noh, see on see tee, mida sa keedad endale vanglas olles, kui sõbrannad sulle sammalt saadavad, otseloomulikult.

Vaadake, ma alles hiljaaegu ütlesin siin, et parim kingitus on kallite inimestega koos veedetud aeg. Uskuge mind – selle pakiga saab mitu toredat istumist maha pidada, mida veel pikalt hea sõnaga meenutate. Meie oleme mänginud nii, et üks seletab, teised arvavad ja kes ära arvab, saab kaardi omale. Kellel kõige rohkem kaarte, see võidabki. Nagu ikka need mängud käivad.

Ja ma ei tee nalja, kui ma ütlen, et see on ausalt nii lõbus mäng, et ma hea meelega mängiks seda teie kõigiga väikse veinikese saatel või miskit. Ehk kunagi õnnestub kuskil ühismängimine teha, oleks tuus. Nii kaua peate aga “leppima” enda sõbrannadega, ma usun, et nad ajavad ka asja ära 😁 Ehk siis ideaalne mäng, mida endal kodus omada, kui sõbrannad külla tulevad. Või sõbrannale sünnaks kinkida. Või lähete pundiga kuskile kambaga koos, siis sinna kaasa võtta, täpselt nagu meie mängisime “Aphroditede Aliast” oma järjekordsel kamba tripil Hiiumaale. Võimalusi on küll ja veel, ainus, mis sul vaja on, on endale nüüd see kaardipakike tellida.

Paki hinnaks on 19.90€ ja see võib tunduda palju, aga kuna me ei saa neid super palju tellida (sest mida ma pärast 2000 kaardipakiga teeks eksole), võtsime trükikojast pakkumise ja üritasime hinnna jätta nii madalaks kui võimalik. Samas ma kujutan ette, et see ~20€ kulub nädala peale nipet-näpet kraamile nagunii ära. Samas see kaardipakk jääb sind ja su sõpru jupiks ajaks rõõmustama. Mõelge siis minule, kui seda mängite 🥲

Aga mul on teile ka üli hea üllatus. Nimelt mõtlesin ma, et tegelikult kõik need, kes kaardimängu ostavad, toetavad jälle kaudselt minu tegemisi ka. Tähendab, et te loete ja elate kaasa ja usute, kui ma ütlen, et see mäng on ägeeee! Seega tahtsin ühele ostjale teha üllatuse (selgub loosi teel ma arvan, et näiteks laivis). Ja üllatus on oi-oi-oi kui magus!

Esiteks saab võitja endale omal valikul 10 suurt mojitot Mojitobaarist, et oleks kohe hea muretu sõbrannad külla kutsuda ja kaardipakk lauale virutada. See muidugi peaks tähendama seda, et võitja elab Harjumaal, aga kui ei ela, siis on tal imeline võimalus oma võit realiseerida siis, kui siiakanti satub või kinkida edasi kellelegi, kes siinkandis elab.

Või okei. Parandan eelmist lõiku nii palju, et võitja ei pea neid imelisi mojitosid tegelt üldse kodus rüüpama, vaid võite need termokasti jää sisse pista ning võtta kaasa Hiiumaale Tahkuna Puhkekeskusesse! Sest just täpselt sinna saab võitja koos sõpradega minna tervelt KAHEKS ÖÖKS!** Kusjuures võitja saab ise valida, kas soovib oma seltskonnaga ööbida Sinises Villas (kuhu mahub mugavalt 6 inimest ning kus on käepärast saun ja uhiuus tünnisaun!) või Punases Villas (kuhu mahub ära lausa 8-ne seltskond)!

Punases majas ööbisime meie ka suvel ja täitsa ausalt oli seal ainuke miinus natuke ajale jalgu jäänud duširuum. Kõik toimis ja värki, aga no ütleme ülejäänud majaga võrreldes ta natuke väsinud oli. Aga konkreetselt just praegusel hetkel tehakse seal pesuruumis remonti, nii et 10/10 soovitan ka seda maja! Või siis Sinist Villat, kuna seal on ikkagi tünnisaun ja mis saaks olla ühe legema ürituse keskpunktis kui mitte tünnisaun!

Kahe magamistoaga (sinine) maja ehk variant nr 1:

Kolme magamistoaga (punane) maja ehk variant nr 2:

Lisaks annab mu armas Heveren võtjale Hiiumaale kaasa terve portsu neid samu näo- ja juuksehooldustooteid, mida hiljaaegi ise ka siin kiitsin. Ma ausalt ei oska isegi mõelda, mis saaks selle olemise seal Hiiumaal veel mõnusamaks teha! Ainult hea seltskond, aga see jääb hetkel võitja enda orgunnida 😀

Kogu selle kompoti loosin kõigi Aphroditede Aliase eelmüügist ostjate vahel välja kohe kui kaardipakkide müük on lukku läinud ehk 01.03. Terve see kupatus läheb ühele inimesele. Ei hakka siin midagi jupitama. Ma ilmselt ei pea ütlema, et tegu on täiesti ideaalse comboga, et oma seltskonnaga üks ütlemata vinge nädalavahetus veeta 😍 Seda enam, et Tahkuna Puhkekeskus asub ülimõnusa privaatse ja vaikse männimetsa sees. Meil Afrokatega muidu aprillis väike Hiiumaa tripp plaanis jälle, aga kogu selle jutu peale teate tuleb endal ka isu veel vahepeal mingi paaripäevane Hiiumaa sutsakas teha.

Noh ja ma muidugi VÄGA soovitan suveks endale öö või pigem mitu Tahkunas ära bronnida. Nagu öeldud, siis me oma seltskonnaga möödunud suvel sattusime sinna ja kui muidu on Hausma Villa veits nagu teine kodu juba, kuhu alati hea minna, siis vot suvisel ajal on just Tahkunas paiknevate puhkemajade vibe täiest konkreetselt paradiis kuubis! Rand kohe seal samas metsatuka taga ja Kärdla linna lühikese autosõidu kaugusel. Täiesti perfektne koht aja maha võtmiseks. Lisaks suurtele majadele on seal ka terve posu pisemaid paarismaju ja veel pisemaid ühekordseid maju ning täitsa väikseid kämpinguid ka. Nii et variante kui palju igas suuruses seltskondadele. Tahkuna Puhkekeskuse instast näete, mis olustik ja variandid seal on, kaege aga perra ja kellel huvi, siis ilmselt paras aeg bronnida. Suve hakul lähevad kõik majad juba väga ludinal eest ära.

Aphroditede Aliase eelmükk läheb mu e-poes käima täpselt NÜÜD! ja kestab kuni veebruari lõpuni ehk nibin-nabin kaks nädalat. Pärast seda läheb veel paar-kolm nädalat trükile, misjärel jõuavadki mängud ostjateni. Täpsema trükile kuluva oskan teile öelda siis, kui tellimus lukus, sest ega ma huupi ei oska ennustada, palju üldse huvilisi on 🙂 Aga midagi saladuses ei hoia, seda saan juba ette ära lubada. Nii et mis täpsemat infot käigu pealt selgub, seda teile ka kohe teada annan, no worries. Ja noh, öeldakse ju, et häid asju tuleb natukene kauem oodata, eks.

*Kuna tegime selle mängukese algselt ainult omas kambas mängimiseks, siis panime mängu nimeks hästikõlava “Aphroditede Alias”, aga et mitte kasutada kellegi teise registreeritud kaubamärki (“Alias”), siis müügiversiooni nimetus saab olema “Aphroditede sõnaseletusmäng”. Ei ole soovi kohut käia 😀 Aga mäng on täpselt sama vinge igatepidi, jumala suva mis see nimi on 🙂

**Tasuta ööbimise saab realiseerida ajavahemikus 01.03.2022-01.06.2022

Loe ka neid postitusi!

12 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Signe-Rita 9. märts 2022 at 16:24

  Hei,
  Ma endaarust ikka igapäev jälgin ja vaatan, kas uut postitust on tulnud, aga seda näen alles nüüd 🙈
  Õnneks ma ühe teise postituse kaudu tellisin mängu ära ikka (ja ausalt juba nii ootan 😊)

  Aga ma küsiks hoopis, kas loosimine oli juba ära? Kas midagi jälle mul kahe silma vahele jäänud 🤔😀 (kui veel pole olnud, siis hoian pöidlaid koos oma kolme põngerjaga, et emme saaks puhkama 🤞🎉)

 • Avatar
  Vasta Helo 23. veebruar 2022 at 09:17

  Hei. Kaua selle mängu tarne on? 16.02 panin tellimuse teele. 26ndal on planeeritud naistega saunaõhtu… Üliäge oleks seda mängu juba seal mängida🍸🙏

  • Mallu
   Vasta Mallu 23. veebruar 2022 at 09:51

   Mängud lähevad trükki alles 01.03, nii et veebruaris veel mängida ei saa, aga märtsi lõpu poole juba küll 🙂

   • Avatar
    Vasta Elis 3. märts 2022 at 21:10

    Millal loosimine on? 🙂 Kannatamatus tapab 😀

 • Avatar
  Vasta Kaieliis 15. veebruar 2022 at 20:36

  Uskumatu, ma loen ja tunnen, et see võiks minu oma olla, sest ma tean veel 7 inimest, kes oleks seda seiklust väga väärt, muidugi koos minuga 🎀😍🥰🥰❤️😇😇

  • Mallu
   Vasta Mallu 15. veebruar 2022 at 21:13

   Aga siis pole muud kui telli aga endale see mänguke ja osaled ka loosis 🙂

 • Avatar
  Vasta P 15. veebruar 2022 at 19:20

  Mitu % müügitulust Tactic saab?

  • Mallu
   Vasta Mallu 15. veebruar 2022 at 19:25

   Miks ta peaks midagi saama? 😀

 • Avatar
  Vasta Maris 15. veebruar 2022 at 18:36

  Hei! Mul on väga vaja teada, mis käekell sul siin pildil on. Pliis, aita hädast välja!

 • Avatar
  Vasta G 15. veebruar 2022 at 14:14

  Tellitud ja ootan põnevusega!
  Tundub superpõnev mäng 😅
  Aii kuidas loodan, et loosivõit tuleb mulle, ma lausa VAJAN sellist puhkusecombot! 😜😜

  • Mallu
   Vasta Mallu 15. veebruar 2022 at 14:20

   Jeeeee, aitäh sulle! Mäng tõesti on väga väga lõbus, sa ei kahetse 😍 Ja head loosiõnne ka!!