Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

tahaks rohkem karvu, aga samas vähem karvu*

17. veebruar 2022
dsc_0717-4216487

Mäletate, kui ma mingi aeg tagasi järjekordselt tiktokist idee sain ja omale mingi karvaeemalduse aparaadi tellisin? Pidavat teine likvideerima igasuguse vajaduse depilatsioonis käia. Mis ta päriselt tegi, oli…mangled shit 😀 Kosmeetik ka ahhetas, kui pea norus, häbi silmis ja bikiinipiirkond ära veristatud, deppi vedasin end pärast selle masina katsetamist🥲 Mul ei ole muidu depis käimise vastu mitte midagi. Ainuke kehv asi, et sinna peab kohale minema… Võin endale suure valleraaga igasugu protseduure ja asju bronnida, pole probleemi. Paraku juhtub pigem sageli kui harva, et selle aja kätte jõudes pole mul enam vähimatki tahtmist kodust väljuda.

Igasuguste karvaeemaldus-protseduuridega on mul üks probleem veel. Vahet isegi pole, kas asi puudutab raseerimist või depileerimist. Nende mõlema ühiseks nuhtluseks on sissekasvavad karvad! No ei saa aru, mis häda on neil heast peast naha all kasvama kukkuda, aga seda nad igal juhul pidevalt harrastavad. Kellel on elus sellist jama olnud, see teab täpselt KUI tüütu see on. Nii et kui Macta Beauty mainis, et nende tootevalik on laienenud BioMD brändi võrra, mille hulgas on ka emulsioon sissekasvanud karvade vastu, olin kohe in! Praegu aknast välja vaadates ei ole seda ilmselt endale kerge kinnitada, aga suvi pole enam teab mis kaugel. Noh ja millal veel kui suvel on ühel ristiinimesel kõige vähem tahtmist tegeleda sissekasvanud karvadest punase-punnilise bikiinipiirkonnaga…

Ma olen elus ikka väga mitmeid karvade sissekasvamise vastaseid tooteid katsetanud. No ei ole õnnestunud leida vähemalt ühte, mis tõesti toimiks nagu lubatud. Kuni nüüd selle BioMD omani, millega ma tõesti rahul olen!

Üleüldse huvitav lugu nende karvadega, kui mõtlema hakata. Osade kohtade pealt tahaks, et nad täiesti nihhi tõmbaks. Samal ajal kui mingite teiste kohtade peale määrime muudkui igast värki, et aga rohkem ja pikemaid karvu kasvaks. No näiteks kaenlaalustest ja…hargivahelt laseks hea meelega kasvõi ära kiiritada, et jumala eest ei peaks tegelema. Täielik pidev tüütus. Selle jutu peale, kuidas kulmud vähe paksemaks ja ripsmed kasvõi mõni millimeeter pikemaks saaks, lähevad aga kõrvad kohe kikki.

Huvitav asi on see naiseks olemine… Muudkui aga kalkuleeri, kuidas ühest otsast karvi vähemaks ja teisest otsast juurde saaks. Igatahes on BioMD-l olemas ka ripsmeid pikendav seerum ja kulmukarvade kasvu soodustav seerum. Olen neid mõlemaid ka kasutanud ja ma nüüd ei tea, kas see on wishful thinking või on selles osas ka mingeid arenguid olnud. Nagu näeks, et on küll ripsmed vähe pikemad. Okei ripsmete osas ma ilmselt ei näe luulusid, aga kulmude juurdekasvuks läheb vb nõks kauem aega. Umbes kahe kuuga peaks erinevust olema näha ja ma ikka vähem aega seda kasutanud. Aga nähes seda küll väga selgelt, et karvade sissekasvamise vastane emulsioon toimib nagu kord ja kohus, siis mul pole põhjust kahelda, et ka need karvakasvu soodustavad asjad töötavad kah.

BioMD tooted on praegu Macta Beauty’s kõik -15%! Nii et kel karvade kasvu vaja pidurdada või kuskilt mujalt otsast seda hoopistükkis kiirendada, siis selles osas ma julgen küll oma soovitused Macta Beauty e-poe poole teele kaasa anda. Plaanin juba lähiajal BioMD näohooldustooteid ka omal nahal järele proovida. Eks siis ole näha, kas soovitused sinnagi laienevad. Aga aiman, et ma vist juba tean sellele vastust 🙂

*Postitus sündis koostöös Macta Beauty’ga

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta S 18. veebruar 2022 at 15:13

    IPL teeb imesid, aga sellega peab järjepidevust olema, muidugi karv ja nahk peavad ka tingimustele vastama, st. mida tumedam karv ja heledam nahk, seda tõhusam on.
    Mul on pigem hele nahk ja mitte kõige tumedam karv, aga pikema aja peale tegi kodune masin ikka imesid. Päris puhtaks platsi pole saanud, sest parajalt tüütu tegevus on ja järjepidevusega on probleeme. Mul veel vanem masin ka, kus pead vähe rohkem vaeva nägema, et välgatuse kätte saaksid, uuematega juba mugav, muudkui hoiad nuppu all ja lohistad.
    Igaljuhul jalgadel on karvakasv ühtlaselt üsna hõre, bikiinipiirkonnas ka märgatavalt hõredam nendes piirkondades, mis töödeldud on ja kaenla all on kasvuperioodid, kus on näha, et on suurema hoolega kasutatud ehk kasv aeglasem ja hõredam ja vahepeal natuke suurem ka. Ilmselt kui kätte võtaks ja edasi teeks saaks veel parema tulemuse.
    Üks video näiteks, kus on päris tugeva karvakasvuga alustatud ja aastane tulemus: https://www.youtube.com/watch?v=ldnGBXkezKc&ab + seletus, kuida asi toimib ja miks ei tohi vahatada enne, vaid peab raseerima jne

  • Avatar
    Vasta Karita 18. veebruar 2022 at 01:57

    Ma sooviks väga, et turule tuleks miski vahend, mis leevendaks oluliselt kulmude kiikumine valu. Olen korduvalt sünnitanud aga kosmeetiku juures käies hoian 10 küünega toolist kinni, nii valusalt tundlik olen selles piirkonnas.

  • Avatar
    Vasta Gjkg 18. veebruar 2022 at 00:03

    Kuidagi silmanurgast ikka jälginud, et kõikidel ilus bikiini piirkond. Isegi, kui bikiinideks on jupp nööri ainult. Mismoodi neil ei ole mitte ühtegi punast punnikest vms

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. veebruar 2022 at 12:56

      Ma olen sama mõelnud 😄😄

  • Avatar
    Vasta Ingrid 17. veebruar 2022 at 23:56

    Jep. Alati pärast deppi on vähemalt 1 sissekasvanud karv hargivahes 😀
    Ja see on masendav…

  • Avatar
    Vasta Riina 17. veebruar 2022 at 22:41

    Sellist toodet olen küll ammu otsinud. Nii hull on see karvadega võitlemine 😢. Tellisin omale just mingi suhkruvaha ka, oli kirjas et vähendab sissekasvanud karvade teket. .. Eks paistab 😆