Ilukraam Kingiloos

halapostitusest sündis hoopis reklaampostitus*

14. märts 2022

Ma ei tea, kas te olete ikka aru saanud, aga mu viimase aja meeleolu on…nadi. Ei pea vist mitu korda pakkuma, miks. Eks ikka vana hea maailmas toimuv. Lisame siia juurde selle, et mu Google reklaamikonto on endiselt maas ja ma ei kujuta ette, mis või kas sellest üldse enam tulevikus saab. Noh, kogu see kupatus. Ja nagu ma maininud olen, siis erilisse hüsteeriasse pole veel läinud, sest hetkel on veel kõik arved kenasti makstud, aga vaatame, mis laulu ma näiteks uue kuu alguses laulan 🥲 Kuna see on tulevikumuusika, siis ma sellele hetkel ei mõtle *topin näpud kõrva ja teen la-la-la-la-laaaa*.

Tuju on täpselt selline, et tegelikult voodist tõusta ei taha. Kuskile minna ei taha. Duši alla minna ei viitsi. Kellegagi rääkida ei taha. Mäletan praegu ühte päeva, kui lapsed olid siin ja ma lihtsalt lamasin voodis ja palvetasin endamisi, et nad pool tunnikest minu käest midagi ei tahaks, sest ma tundsin, et mu kehas pole energiat isegi mitte sõnagi vastata. Seda õnne mul muidugi ei olnud ja venitasin ma ka need sõnad endal suust välja. See kõik tekitas omakorda uue masenduselaine nimega süümekad.

Seega otsustasin ennast sundima hakata. Sundisin end lastega õue minema, spaasse minema, teist korda spaasse minema. Joonistama, meisterdama. Et kui mul seest nii kohutavalt raske on, siis ega NEIL ju samamoodi pea olema. Lisaks sain aru, et kui nemad rõõmustavad ja tegevust leiavad, on mul ka kohe nagu grammike parem olla.

Täna viisin lapsed Kardole ja hakkas tema nädal. Nii. Aga millega ma nüüd enda masendust eemale peletan, ah? Vaatasin toas ringi ja ei olnud siin mitte ühtegi hingelist peale minu enda. Seega ajasin end autosse ja otsustasin, et täna saab olema päev, kus ma vahelduse mõttes iseendaga tegelen. Abiks ehk ikka. Te võib-olla mäletate, et ostsin endale jaanuaris toitumisnõustaja käest toidutalumatuse testi? Noh, ainult pea kaks kuud hiljem võtsin end kokku ja läksin andsin Synlabis vereproovi ära. Vähemalt üks asi tehtud.

Koju tulles meenus mulle, et ma tahtsin ju Klaasissepa postituse ära teha, aga kuna oli ka pilte vaja, siis esimene samm oli koristamine. Küürisin vannitoa ja köögi kenasti puhtaks, tegin pildid ära, isegi postituse sain valmis, nagu te siit lehelt näete. Siis tekkis jälle error. Istun oma puhtas kodus…aga mida ma nüüd teen?

Kuna ma viimasel ajal olen ainult laste rõõmustamise peale mõelnud ja enda soovidest ja tahtmistest pole aimugi, läksin lihtsama vastupanu teed ja tegin endale seda, mida lapsed tahaks. Ehk siis vann kuuma vett täis, vannipomm sisse ja vedelesin seal jupp aega.

Mu vannipomm rõõmsalt mööda vanni ujumas ja vikerkaart tegemas. palun ärge keegi mu lastele öelge, et ma eelviimase ära raiskasin🥲

Kuna see võttis mu elust ainult umbes 15 minutit, ei osanud ma pärast midagi targemat teha, kui kitkusin kulmud ära ja kraapisin sahtlipõhjast välja paki, mille Macta Beauty mulle juba ammu aega tagasi saatnud olid. Hunnik BioMD nahahooldustooteid. Pidin nedest tegelikult veebruari lõpus tutvustava posti tegema, aga sellega läks nagu läks. Siiski paari BioMD toodet kiitsin ma teile juba ammu taevani ja sain ka pärast tagasisidet, et tõepoolest, kes tahavad sheivida, aga sissekasvanud karvadega tegeleda EI soovi, siis see vedelik aitab. Noh, ma ju ütlesin, ega ma mingi valetaja ei ole.

Igatahes otsustasin ma nüüd ennast otsast lõpuni sisse kreemitada ja seerumitada. Lausa nii punktuaalne tahtsin olla, et otsisin netist välja, mis järjekorras neid üldse peale panna tuleb. Kui keegi teine ka ei mäleta või tea, siis näete, nii pidada tehtama:

Esiti puhastasin näo mitsellaarveega, loodame ja palvetame, et see läheb selle “cleanseri” alla. Teise sammu juures jäin ma kimbatusse, sest seerumeid oli lausa kaks. Täpsemal uurimisel sain aru, et kaks on mõeldud kogu näole, teine aga rohkem silmade raadiusesse.

Ehk siis esimesena hõõrusin ma näo ja kaela selle retinooli sisaldava seerumiga kokku. Ma olen jupp aega tiktokist vaadanud, kuidas dermatoloogid soovitavad retinooli kasutada, aga ma arvasin, et see on lihtsalt asi apteegis, mille peale on retinool kirjutatud. Ma ei teagi tegelikult, võib-olla on kuskil “paljast retinooli” saada, aga kuna mul seda igatahes pole, siis usaldan tiktoki ja üritan nüüd edaspidi ka vähemalt korrra päevas endale näkku ühe retinooli ringi teha. Kuigi pakil seisab, et hommikul ja õhtul, praegu on üldse lõuna, aga parem kui mitte midagi.

Teisele seerumipurgile oli suurelt BOTOX kirjutatud, pakendil lausa madu ja puha. Ma alles hiljaaegu vaatasin enda otsmikku ja nentisin endale, et ammu pole Mardi juurde sattunud. Kui mul kunagi oli otsa ees üks triibuke ja seegi tekkis sellest, et mul seal arm oli, siis praegu on neid umbes viis. Ei teagi, kas need on lähinädalatel tekkinud? Igatahes tupsutasin endale seda seerumit kortsudele sellise portsu, et parem oleks, et ma homme sileda näoga üles ärkan.

Koduleht ütleb nii: “Kliinilised testid näitasid, et peale 28 päevast kasutamist täheldasid 89% inimestest siledamat nahka; 73%  täheldasid kortsudevastase toime ilmnemist. BioMD seerum on alternatiiv ilusüstidele, sest täidab kortse, silub nahka ja on vananemisvastase toimega.” Vot ei teagi nüüd, kas tasub selle Mardi juurde aja panemisega kiirustada.

Kolmandaks võtsin ette silmakreemi, mille oleksin võinud juba hommikul taibata avada. Ma nimelt ärkasin nii paistes silmadega, et hoia ja keela. Ei teagi miks, eile õhtul enda teada hüsteeriliselt pisaraid ei valanud, aga jumal teab, mis mu silmaalustega toimub. Pakend lausa lubab, et “bags away“. Minu omad läksid päeva peale ise veidi paremaks, aga kui te arvate, et see takistas mind nüüd mõlema silma alla helde kogus kreemi patsutada, siis eksite. Muuseas, kreem sisaldab ka rohelist teed ja kofeiini. Olete ilmselt ise ka telekast näinud, kuidas teekotte väsinud silmadele pannakse. See kreem on vist level-up teekotitamisest.

Lõpetuseks siis kortsudevastane näokreem. Hoiatus – ärge mõelge sellest kui tavalisest näokreemist, sest ma võtsin purgist sellise koguse, nagu ma üldiselt ikka teen ja seda sai umbes viiekordselt liiga palju! Ta on küll kreem, aga näo peal on koheselt sellise hästi vedela/siidise/õlise tekstuuriga. Ma proovisin pilti kah teha, näete:

Sellest näputäiest jagus vabalt poole näo sissekreemitamisest – imendus super hästi, niisutas, aga ei jätnud absoluutselt õliseks, ega miskit. Ja see lõhn on lihtsalt super mõnus. Hästi mahe ja selline… Noh, selline tunne, et kasutad ikka väga high end apteegikosmeetikat või nii 😁 Heh ja just vaatasin koostisosi ja mu tunne, et see kuidagi “õline” on, ei pannud sugugi mööda. Kreem sisaldabki muuhulgas ka sheavõid, argaaniaõli, avokaadoõli ja puuviljaseemneõli. Tõesti ei tea, kuidas nad nii teinud on, et üldse õlist tunnet nahale ei jää.

Lõppkokkuvõttes pean ütlema, et…parem hakkas. Täitsa imelik, kuidas mingid väiksed asjad võivad enesetunnet tunduvalt etemaks muuta. Isegi siis, kui ma spaas massaažis käisin, ei olnud nii zen vaib sees, kui praegu kodus korteris nii kõndida, et pudi jalatalla alla ei jää, nägu sisse kreemitatud ja seerumitatud, kulmud kitkutud ja jalad sheivitud. Hakka või arvama, et ma ka veel oma mustast august välja ronin mingi hetk.

Kui keegi veel juhtumisi tunneb, et selline enda poputamine võiks kehva päeva/nädala/kuu/ajastu veidi paremaks teha ja vahendid selleks otsa lõppenud, või ei ole suutnud välja mõelda, milliseid üldse osta, siis BioMD tundub väga lollikindel valik. Tegemist ongi väga hea apteegikosmeetikaga, mis ei sisalda karme kemikaale ja lisaks on nende tootevalikus palju erinevat kraami ka erinevate nahaprobleemide käes vaevlevatele inimestele. Minu ainuke probleem on õnneks vananemine, siiani… Sellepärast ei ole olnud vajadust teisi proovida, aga näete, kogu tootevaliku leiate SIIT. Nagu ütlesin, on tooted ka hetkel allahindluses, seega hea aeg järele katsetada ja ennast natukene poputada.

Kas teil on ka nii, et enda eest hoolitsemine teeb enesetunde kuidagi paremaks? Rääkige aga kommentaariumis kaasa, sest ühele teist loosin juba ülehomme (kolmapäeval) kinkekoti lausa viie BioMD tootega, mille võite loomulikult ise välja valida. Loodan, et saan selle kingitusega kellegi teise tuju ka natukene paremaks teha. Muidugi võivad loosis osaleda ka need, kes parasjagu EI kassi, see on ka väga tervitatav vaimne seisund, kus olla, saatke mulle ka!

PS! Avapildil minu vannitoakapp selle tavaari all, kust mina näpuga järge ajasin, et mida mis järjekorras peale panna ja kuhu 😁

Loe ka neid postitusi!

115 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta M-L 7. aprill 2022 at 14:48

    Kui ma ära ei unusta siis ikka jah 😀
    Suvel on asi hullem sest siis kipub nahk jõhkralt kuivama.

  • Avatar
    Vasta Ülle M 21. märts 2022 at 12:22

    ..ikka teeb paremaks..mul lihtsalt see teema, et olen loomult laisk nagu loom ja pean ennast mõtteliselt kuidagi tagant sudima, et algust teha just sellise rohkem aeganõudvamate protseduuridega..aga kui olen alustanud, siis pärast on hää olla küll..

  • Avatar
    Vasta Kristi 16. märts 2022 at 22:58

    Vahel kohe on selline tunne, et tahaks poputamist ja siis tuleb seda endale lubada. Siis saab kogu keha (ja vahel ka elamine) täisteeninduse ja kõik on ära hoolitsetud. Ja võita tahaks ka!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 16. märts 2022 at 21:58

    Jah alati saab enda hoolitsustega olekut paremax timmida😁
    Aastatega on need kuidagi harvaka jäänud, lapsed vist esiplaanil rohkem🤗

  • Avatar
    Vasta Kätz 16. märts 2022 at 14:23

    Istusin isolatsioonis 10 päeva ja ega just kõige kaunim välja ei näinud. Isegi juuste kammimine tundus tegevus, mis võtab too much energiat. Lõpuks, kui olukord peas hakkas meenutama suuremat sorti linnupesa, sii s võtsin ette pikema duššiall käigu. Käiku läksid juuksemaskid, näomaskid jne. Lõpuks, kui kasitud olin, siis oli hea tunne küll. 😀
    Kuluksid ära küll need tooted, et end poputada. 🙂

  • Avatar
    Vasta Johanna 16. märts 2022 at 13:47

    Hommikuti-õhtuti kreemitada suudan, aga hirmuga mõtlen, et suveperioodil tuleb rohkem karvadega tegeleda-seee on nii raske ja tüütu, aga kui tehtud, siis nii hea tunne! Kuna seerumid on otsas/halvaks läinud, siis need tooted kuluksid väga ära! 🙂

  • Avatar
    Vasta Anette 16. märts 2022 at 10:33

    Jaa, enda eest hoolitsemine aitab alati heale enesetundele kaasa, eriti tore oleks kui oleks ka meeles seda profülaktika mõttes teha igapäevaselt. Hetkel laiutab aga mu kosmeetikakapis tühjus, niiet peakski midagi soetama, kuna maaailma olukord paneb ka mind kassima 🙁 . A tänud meeldetuletuse eest, et end ei tasu unarusse jätta!

  • Avatar
    Vasta HL 16. märts 2022 at 08:34

    Ma eriti ei viitsi meikida-kreemitada, samas kui ikka linna poodi voi kohvikusse minek on, siis on päris hea, kui kerge jumestuskreemi kihi peale saab. Tekib kuidagi eriline tunne. Põhjuseks ilmselt see, et igapäevaselt ei ole mõtet, töö iseloom on selline.

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 15. märts 2022 at 23:31

    Jaaa enda eest hoolitsemine on suureks tuju tõstjaks ja tassi täitjaks. Eriti veel kui oled beebiga kodus ja üks vähestest oma aja võimalustest on rahulik mask ja kehakoorimine.😊

  • Avatar
    Vasta Helina 15. märts 2022 at 20:33

    Super tooted ja kõik tõsi, mis kirjutad – muidugi enda poputamine teeb meele heaks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Maret 15. märts 2022 at 15:18

    Ma pole eriline kreemitaja olnud, aga nüüd väikse beebi kõrvalt olen hakanud ka enda näonaha eest hoolitsema. 😊

  • Avatar
    Vasta Jane-Ly 15. märts 2022 at 14:30

    Enda poputamine teeb tõesti meeleolu paremaks, kui need tooted mis sa kasutad ka reaalselt aitavad, kui mitte siis võib hoopis vastupidine tulemus olla 😩 kuna mul on näol väga kuiv nahk siis paljud super hypitud tooted kahjuks mulle nii head meeleolu ei paku kuna mässan ja mässan ja tulemust ei ole 😔.

  • Avatar
    Vasta S 15. märts 2022 at 13:39

    Ma loodan, et ma oma kommentaariga kuidagi nüüd su reklaampostitust ära ei riku 🙈 aga paar heatahtliku tähelepanekut:
    * See nimekiri, mis järjekorras asju peale määrida, seal on retinool peale näokreemi, kuid nagu sa ka ise kasutasid seerumit enne seda, peakski see ikkagi enne seda olema, sest kreem on see, mis läheb viimasena peale ja kõik muu hea kraami nö lukustab. Kui kreemi peale veel miskit panna, siis see võib küll toimida, aga mitte nii tõhusalt. Ainult näoli on veel see, mis läheb lisa kaitsekihiks peale. The Inkey Listil on näiteks lahedalt tehtud tooted, kus on kirjas ka, mis järjekorras midagi kasutama peaksid: https://eu.theinkeylist.com/
    * Retinooli ja selle erinevate variantide kohta on Youtubes jällegi päris palju head infot, ntks: https://www.youtube.com/watch?v=Vg8Ikne3aAM&ab
    * Silmakreemidega tasub natuke skeptiline olla, sest tegelikult aitab näiteks paistes silmade puhul väga edukalt ka jahe kompress (ntks külmkappi pistetud lusika või vastava maskiga). Paistetus tuleb sellest, et lümfivedelik pole öösel saanud ringi liikuda, sest see liigub ringi ainult siis, kui me liigutame. Küll aga mainitud kofeiin ja roheline tee tõesti aitavad ka sellele protsessile kaasa. Tasub igaljuhul silmakreemi ostes võrrelda koostisosi sama seeria näokreemiga, sest võib juhtuda, et erinevus on vaid mõnes säilitusaines ning hind muidugi poole krõbedam. Samas kui raha on ja kasutamine tekitab hea tunde, siis you do you. Põnevat vaatamist sel teemal: https://www.youtube.com/results?search_query=why+eye+creams+don%27t+work+

    Loosis osaleda ei soovi! 😊

  • Avatar
    Vasta Heili 15. märts 2022 at 12:44

    Enda poputamine kuluks küll marjaks ära. Praegu vist paljudel selline raske aeg, see mis ümberringi toimub…

  • Avatar
    Vasta Eliis 15. märts 2022 at 12:33

    Hea meelega poputaks ennastki. Kuna ma eriline kreemitaja ei ole ja pooled kreemid, mis olen ostnud, leiavad kasutust alles siis kui juba karjuv vajadus kreemide järgi on, siis kuluks selline komplekt ära küll. Olen küll alles 25 aga mindki juba kimbutavad otsaesisel kortsukesed. Kui need tõesti ka mõjuvad siis oleksin ehk rohkem motiveeritud enese eest hoolitsemisega ka järjepidevamalt tegeleda 😄

  • Avatar
    Vasta Katariiin 15. märts 2022 at 12:20

    Jessas kui vajalik meeldetuletus, et lisaks evakuatsiooniplaanide tegemisele, perelogistika planeerimisele, lapse heaolule mõtlemisele ja töötegemisele võiks vahepeal ka ENDA peale mõelda. Viimased nädalad pole hetkekski meelde tulnud enda peale mõelda..ja siis imestan, et olen närviline ja rahusolematu. Aitäh, lähen kohe vaatan kas kuskil on veel mõni kreem v asi, mis pole aegunud, sest kes ütles, et kodukontori lõunapausi ajal endale spaad ei või teha?!

    • Mallu
      Vasta Mallu 23. märts 2022 at 17:22

      Palju õnne, sa võitsid!

  • Avatar
    Vasta M 15. märts 2022 at 11:55

    Maitea, ma kaheksakuusega haiglas, tal palavik 39 ja mingi allergiline reaktsioon nii, et kōik tuharad ja hargivahe full punane ja pōletikus ja ükski arst ei tea miks see nii on voi mis tal viga. Käin mooda haiglat nagu luud ringi, eriti ei morjenda see, faking näo kreemitamine, juuksed nagu cruella de vil’il😀😀

    Tänks teemaalgatuse eest, sain end välja elada. Panen ka nüüd näpud kōrva ja teen lalalalala

  • Avatar
    Vasta Kristiine 15. märts 2022 at 11:45

    Ma küll palju ei viitsi mässata, aga kui teen mingit kodust näohooldust, siis on küll mega hea tunne. Viimasel ajal olen rohkem hakanud tähelepanu pöörama oma näole ja nahale. Eks ilmselt stressist. Samas mul on 2 näohooldustoodet, nii et kauaks seda lõbu ei jätku 😀

  • Avatar
    Vasta Tiina K. 15. märts 2022 at 11:14

    Ikka igasugune iseenda poputamine teeb tuju paremaks. Ainult, et yhel ilusal hetkel tuleb vôtta see jôud kokku ja poputamiseni jôuda..
    BioMD tooteid tahaks proovida küll.
    Olen vàga allergiline igasugu asjadele ja kui aus olla, siis oma raha katsetuste alla ei tahaks hetkel magama panna . Aga ka mul on tekkinud otsaette môned triibud ja need kreemid/seerumid kuluksid vàgagi àra 😁

  • Avatar
    Vasta Ulve 15. märts 2022 at 11:12

    Kirjutasin oma aruga kommentaari aga ei saa aru, vist ei läinud läbi .

    Ma pole kreemitaja, ainult siis, kui nahk juba karjub ja no ei leia seda aega justkui :), kuigi eks ta rohkem viitsimises ole kinni 🙂

  • Avatar
    Vasta Ulve 15. märts 2022 at 11:07

    Ma pole eriline kreemitaja ja alati saab põhjalikuma hoolduse ette võetud siis, kui nahk juba karjub :)Ja iga kord, kui olen põhjalikult ära kreemitanud, siis plaan on, et hakkan seda regulaarselt tegema, kuni laiskus jälle peale tuleb 😀

  • Avatar
    Vasta J 15. märts 2022 at 10:45

    Kõige mõnusam tunne on see, kui jalad ära sheivid, voodipesu ära vahetad ja siis puhaste linade vahele nagu siidiuss, hüppad. Ma ei tea mis tunne siidiussil olla võiks, aga ma kujutan ette, et säärane.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 15. märts 2022 at 09:44

    Enese eest hoolitsemine tekitab ka mulle parema enesetunde. Sinu eelmise postituse peale tellisin ka ühe BioMD toote ja olen väga rahul, tahaksin kindlasti ka teisi tooteid proovida.

  • Avatar
    Vasta Crimson 15. märts 2022 at 09:42

    Tegelikult ei tee paremaks. Mul näonahk nii kole ja hull, et üksköik, mis imemöginat ma peale ei määriks, tulemust näha ei ole. Oma east näen ikka väga palju vanem välja.
    Aga loosis osalen ikka. Neid konkreetseid pole proovinudki. Kodulehelt jäi üht-teist silma, eriti see retinool.

  • Avatar
    Vasta Kai villemson 15. märts 2022 at 09:11

    Jaa, ikka teeb! Pikad tööpäevad, pärast tööd lapsega tegelemine ja maja koristamine. Need 10 min päevas (sest rohkem pole aega 😄) are life changing 😄

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. märts 2022 at 13:39

      Palju õnne, sa võitja!

  • Avatar
    Vasta Liis Er 15. märts 2022 at 09:03

    Kui naljakas! Miski kuu aega tagasi, ostsin endale mingid kreemid ja asjad, et ka lõpuks oma näonahale mingit paremat niisutust anda, aga vot sulle, jälle ei sobi nahale ja tekivad mingid punased laigud. Väga lõbus on nüüd oma kalleid kreeme vaadata ja mõelda, et kuhu ma tsugan neid nüüd ja ei julge enam ostagi vist midagi ilma proovimata.
    Aga ja, hea tunde teeb alati! Kohe rohkem eluvaimu on sees, kui endaga rohkem tegeleda.

  • Avatar
    Vasta Maret 15. märts 2022 at 08:44

    Vahest mõtlen, et miks ma ei ole see inimene, kes end alati esikohale seab? Miks ma end ära unustan? Ennast ei tohi ära unustada. Endaga ei tohi hoolimatu olla. Aga olen. Ikka kostitan end toksiliste sõnadega, ikka olen enda kõige suurem kriitik, ikka mõtlen mis nüüd mina. See on nii vale. Unistan, et suudaks lapsi kasvatada nii, et nad teaksid raudkindlalt, et nad on piisavad ja nad on alati olulised. Ka enda silmis. On hommik ja kell saab kohe 8. Võitlen valikuga kas mina või kodu? Kas minna enne tööpäeva kõndima, sest õues on päike ja mulle on seda väga vaja, või hakata kodu koristama, sest teistel sh ka minul on seda väga vaja. Loodan, et jõuan õue. Loodan, et panen end esikohale.

  • Avatar
    Vasta Mina 15. märts 2022 at 08:42

    Ma arvan, et peale seda pikka koroonajama, ja nüüd see, mis Ukrainas toimub, pole üldse ime, et inimesed masenduses on. Koroona nagu mulle hullusti ei mõjunud, aga see teine asi küll. Ma ei saa neid uudiseid vaadata, pisar tuleb kohe. Hetkel hormoonid ka möllavad.
    Minul aitab küll enda eest hoolitsemine enesetunnet parandada. Kuna ma olen üsna make up’i kauge inimene, ja pole ka väga spaataja või kreemitaja, siis mul aitab liikumine kõige rohkem. Masekaga on muidugi megaraske end tagant sundida, aga kokkuvõttes on sellest abi. Enesehoolitsusest nii palju, et üks asi, mis mind nagu jälle inimeseks teeb või nii, on juuste värvimine. Ma ei tea. Aastaid on küll sama soeng ja värv, aga kui need juured välja kasvavad, siis ma lihtsalt olen nagu uppunud kukk. Kui juuksed korda saavad, siis mul võib 100 punni ka näos olla, aga automaatselt muutun taas enda silmis ühiskondlikult täisväärtuslikuks inimeseks. 🤷‍♀️😃
    Ja sul on nii ilus kodu tõesti. Kui neid koduteemalisi poste ja fotosid vaatan. Tõesti äge on kõik! Ma ei tahaks isegi sealt välja minna.

  • Avatar
    Vasta Hanna 15. märts 2022 at 08:35

    Kreem näkku ja magama 🤣 kohe terve päeva magan maha, siis hakkab tavaliselt parem

  • Avatar
    Vasta Marika 15. märts 2022 at 07:18

    Ainuke rõõm praegu ongi see, kui end ise tuunin kodus.Eriti rahul olen siis,kui õige kreem on .Reaalselt olen niiiiiiiiiii krdi palju raha kulutanud väga valedele kreemidele,et nutt tuleb peale.On igasugu hoolitsusi,mis päeva rõõmsaks teeb aga õigesti valitud niisutav ja kortsuvastane kreem in da best😆

  • Avatar
    Vasta A E 15. märts 2022 at 01:01

    Olen paar kuud kodust eemal olnud ning kodus käimine kulub vaid kodu puhastamisele. Enesele pole üldse aega leidnud, kuid näonahk vananeb kolinal hoolimata igapäevasest hooldusest. Prooviks hea meelega midagi uut ning viskaks tolmulapi nurka ja teeks ka lõuna enda(näo)le.

  • Avatar
    Vasta Kaie 15. märts 2022 at 00:52

    Kuidas kunagi. Praegu on stress ja ärevus maksimumi lähedal ja ei aita väga miski. Pigem töõtavad minu puhul sellised enese poputamise päevad siis, kui tuju on enamvähem hea ja on tahtmist ja viitsimist midagi teha.

  • Avatar
    Vasta Kerlin 15. märts 2022 at 00:37

    Võiks võita küll. Hakkavadki kõik asjad otsa saama 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa-liks 15. märts 2022 at 00:36

    Enda poputamine on alati nii mõnuššš😅 Selleparast ma seda vist nii harva teengi😆😆

  • Avatar
    Vasta Brenda 14. märts 2022 at 23:58

    Olen pikalt neid BioMD tooteid uudistanud, aga veel ostmiseni pole jõudnud. Üldse näonahk talvega nii halvaks läinud, et vajab suuremat poputamist.

  • Avatar
    Vasta Grete 14. märts 2022 at 23:49

    Proovin ikka poputamisega regulaarselt tegeleda, nt näo teeb mul paremaks mudamask naturaalne, on olemas palju ka Eesti enda tooteid selleks, on nt põletikuvastane, lisaks on poputamise all minu jaoks alati ka saunas käimine , eriti meeldivad auru ja aroomisaunad ja nt soolakamber teeb naha ikka super siidiseks, loodan väga selle kingiloosi peale, et saaks nägu veel enam poputada ja paremaks, sest millegipärast ka 30+ vanuselt ikka veel pubeka nahk:(

  • Avatar
    Vasta Kristi 14. märts 2022 at 23:40

    Minul tõstab enesetunnet igapäevaselt see, kui lastakse üksi rahus kasvõi 15 minutit vannitoas olla. Panen muusika tööle, käin pesemas ning kreemitan ja naudin rahu 😁

  • Avatar
    Vasta Annekas 14. märts 2022 at 23:28

    No kui sina kiidad neid tooteid, siis pigem teeks tuju rõõmsamaks küll. Veits hakkab lastega kodus olemine ära kassima, kohutav. Tänu sellele kassimisele on mu nägu nagu surnud. Rõvedad kotid silme all, magamatus. Näonahk normilt perse läinud. Tooteid mida soovitatakse on hirmkallid ja pigem panen raha laste peale hakkama….ughhh…

  • Avatar
    Vasta Tiiu 14. märts 2022 at 23:22

    Mina olen täpselt see, et vähel on hull tuhin ja siis kreemitan ja puhastan ja teen kõike aga siis ei viitsi mitu nädalat midagi väga teha. Ehk põhjus ka selles, et ei ole selliseid 100% minu tooteid leidnud. Olen kasutanud ühte ja teist ja sellist wow-efekti toodet enda jaoks otsin veel. Aga ehk tuleb tuhin varsti jälle peale.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 14. märts 2022 at 23:02

    Väikeste lastega kipun minagi ennast tahaplaanile jätma, kui meelde tuleb ja ilupäeva teen siis on kohe palju palju parem enesetunne:)

  • Avatar
    Vasta M. 14. märts 2022 at 22:58

    Ojaa enda eest hoolitsemine teeb tuju täiega paremaks! Viimased kuud on olnud päris raske ja uskumatu kui palju rõõmu lihtne kulmude hooldus ja väike lashlift mulle tõid! 😊 Nüüd unistan massaažit 🙊 aga lepin ka Botoxi seeriumiga 😁

  • Avatar
    Vasta Lyli 14. märts 2022 at 22:57

    Seda postitust lugedes tuleb kohe meelde mu ema, kes mu kahe noorema õe kõrvalt enda poputamiseks kunagi aega ja ressursse ei leia, aga kes seda tohutult vääriks 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid M 14. märts 2022 at 22:54

    Ma vist annaks köik, et saaks kuskil vannnis vedeleda… voodis.. kus iganes. Rahus ja vaikuses, kreemitaks end kokku ja vedeleks, tuimalt vedeleks.
    Kas ma juba mainisin, et vedeleks lihtsalt???? 😀 Vaikuses…

  • Avatar
    Vasta Kristiina 14. märts 2022 at 22:54

    Väikese beebi emmena pean väga tähtsaks, et naha eest ilusti hoolitseksin. Esimese lapsega ei jõudnud kreemitada-seerumitada ja eks see lõpuks mõjutas ka üldist enesetunnet. Pluss kortsud…

  • Avatar
    Vasta Kadri 14. märts 2022 at 22:44

    Aga muidugi teevad iluprotseduurid enesetunnet paremaks, tunned kohe ilusamana, kasitumana

  • Avatar
    Vasta Sirli 14. märts 2022 at 22:35

    Jaa, enese poputamine on mõnus tujutõstja. Eriti kuna laste kõrvalt on selleks aega vähe.

  • Avatar
    Vasta Kaija 14. märts 2022 at 22:32

    Oh jah… ma ei ole juba nii-nii ammu enam jõudnud enda eest hoolitseda. Hommikuti on hea, kui jõuab hambadki pestud, päev läheb lapsi kantseldades ja õhtuti kui peeglisse vaatan, siis saan ainult tõdeda, et seal on mingi miljon kortsu, aga pole enam jaksu hakata nendega midagi tegema. Ja ega ma ei teaks ka mida neile üldse peale määrida. Eks siis ükskord, kui lapsed juba suured on ning mina hambutu ja kortsuline vanamutt olen, siis on mul aega asja uurida.😂😂 Et võib vist tõdeda küll, et kui enda eest ei hoolitse, läheb meeleolu ka alla.😁

  • Avatar
    Vasta Mirje 14. märts 2022 at 22:28

    Oooo mul oleks ka poputamist vaja.
    Kolme väikse preili kõrvalt on ikka hullult raske leida aega iseendale.
    Ja vanust on endal juba ka palju et nöonahk tahaks turgutamist.
    Kevad käes aga nadi enesetunne.
    Tuju teeks rõõmsaks kui saaks veidi toimetada.

  • Avatar
    Vasta S 14. märts 2022 at 22:28

    See kotikene toodetega oleks ideaalne kingitus minu 30ndaks sünnipäevaks, mis kohe kohe ukse ees. Mitte ei taha ennast enam väga lähedalt peeglist uurida, sest kortsukene siin ja kortsukene seal 😀 olen proovinud erinevaid tooteid, aga tundub, et neid imetooteid tuleb alati kümneid osta, et tulemust näha ja see juba hakkab kenasti rahakotile 😀 oehh.. raske see naiste elu. Pole kunagi loosis osalenud, aga see justkui kõnetas, niiet one can only hope 😇

  • Avatar
    Vasta Kethlin 14. märts 2022 at 22:17

    Pole suurem asi poputaja, aga kui duši all saab käidud ja juuksed pestud, siis on vähe parem olla küll 😅

  • Avatar
    Vasta Kristiina 14. märts 2022 at 22:09

    Vahel tekib vajadus ennast absoluutselt iga asja sisse kreemitada. 😀

  • Avatar
    Vasta Geily 14. märts 2022 at 21:56

    Ma olen viimased 1,5 nädalat õnnetu olnud kuna tekkis šampooni vastu allergia ja nii hull, et terve nägu on paistes. Jah, ka otsmik on paistetunud ja punaseid sügelevaid laike täis 😔. Absoluutselt mitte midagi ei aita paremaks olemist teha, sest ka keha on selliseid laike täis ning terve keha punetab, sügeleb ja kipitab ning pesemine teeb asja veel hullemaks. Peale pesemist on selline tunne nagu oleks keegi kuuma triikrauaga mu näol ja kehal mingeid šamaani harjutusi tegemas. No nii valus on😢.
    Ostsin apteegist babe kreemi, et allergikutele ja peaks aitama aga null. Täiesti null. Nii kurvaks teeb lihtsalt selline olukord.

    Aga samas on mul hea meel, et sinul iseenda poputamine tuju paremaks tegi 🙂. Ma loosis ei osale, sest kahju oleks jälle hunnikus kalleid kreeme koju seisma jätta. Nimelt igakord kui ma ostan kreemi mille tester sobis ja oli hea, siis originaal toode kahjuks üldse ei sobi. Teistele aga soovin head loosiõnne 🙂

  • Avatar
    Vasta Anne-Liis 14. märts 2022 at 21:52

    Pole kunagi suur kreemitaja varem olnud, aga nüüd peeglisse vaadates on ikka vanusega ühtteist tulnud ja oleks paras aeg end poputama hakata 🤗

  • Avatar
    Vasta T 14. märts 2022 at 21:48

    Mul on ka mingi kass peal praegu. Huvitav, millest see väljend tuleb, kui mul päriselt kass otsas istuks, oleks see päris nunnu, mitte kurb. No igal juhul mingi jõuetus on. Tegin ka vanni ja näomaski ja kreemitasin, hakkas nagu parem natuke tõesti. Aga peamiselt tahaksin loosis osaleda selle pärast, et mul on nii tüütu näonahk ja kuidagi ei õnnestu head ja sobivat kreemi leida.

  • Avatar
    Vasta Laura 14. märts 2022 at 21:47

    Minul on ka viimasel ajal väga masendunud meeleolu olnud nii maailma kui ka enda tervise pärast (koroona jms eksole). Ja olen ka tundnud suuremat vajadust enda eest hoolitseda, näiteks teengi nüüd iga õhtu enne magamaminekut näomaske ja korralikku pesu ja värgid-särgid. Tõesti väga aitab. Selle käigus muidugi selgus, et mul pole üldsee korralikke näohooldustooteid ja peaks sellele vist suuremat tähelepanu pöörama, sest olen ka otsa eest nii mõnegi püsiva kriipsu avastanud 😀

  • Avatar
    Vasta Kätu 14. märts 2022 at 21:30

    Eriti juustehooldus, juuksuris käik teeb meele niii rõõmsaks 🙂
    Soovin ka loosis osaleda, kuluks ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 14. märts 2022 at 21:29

    Jaaa ja jaaa. Alti ennast veits poputades kõige lihtsamate asjadega, vann, sheivimine jne on tunne 3x parem, tunne on kohe, nagu oleks elus uuesti. Ja aitäh selle
    skin care järjekorra eest, alati vaja seda googeldada, äkki peaks hoidma
    rutiini ja jääksid meelde ka!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 14. märts 2022 at 21:06

    Väikese beebi kõrvalt oleks seda silmaaluste kreemi kindlasti vaja 😅 ja enda poputamist ka, et jälle inimese moodi tunneks ennast. Oleks kodus vajalik kraam olemas, siis leiaks selle aja ka, et ennast poputada 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 14. märts 2022 at 20:58

    Enda eest hoolitsemime teeb kindlasti enesetunde paremaks.

  • Avatar
    Vasta Naine, paistab et täitsa vana 14. märts 2022 at 20:50

    Appi, who got time for dat? :/ Ma selle järjekorrapildi pääle.

  • Avatar
    Vasta Hanna 14. märts 2022 at 20:48

    Muidu, jah, eks ikka teeb enda poputamine olemise paremaks. Tavaliselt kusjuures möllangi just näohooldusega, sest keha ma väga kreemitada ei viitsi ja meigin ennast ka pigem harva. Seega jääbki alles vist ainult nägu. Noh küüned kah, aga nendega on mul hooti. Vahepeal lakin paar nädalat nagu homset poleks ja ülejäänud aasta ei näe nad isegi küüneviili mitte. Vahel halastuseks clipin neid küünetangidega vihaselt lühemaks.
    Praegusel sõjaajal on mul aga dušiall käimisega omaette love-story tekkinud. Kohe, kui stress hakkab üle pea käima, tunnen, et pean pessu minema. Tulikuum, pikk dušš koos juustepesuga (tavaliselt pesen kusjuures just juukseid harvemini ja vesi on üldjuhul leigemapoolne ja lühike dušš ehk siis kõik ristivastupidi). See on see, mis mind praegu aitab.

    Mõtlesin veel alguses, et ah… ei viitsi mina sellest loosist osa võtta, aga siis avasin selle lingi ja nägin juba kõiki tooteid, mida ma endale saada tahaks ehket siin ma siis nüüd olen. Lootmas loosiõnnele, mida mul kunagi ei ole, aga sitta kah 😄 SO PICK ME. CHOOSE ME. LOVE ME!

  • Avatar
    Vasta Silvia 14. märts 2022 at 20:46

    Nende Ukraina uudiste lugemisega olen saavutanud masenduse uue taseme. Mind aitab enamasti õues liikumine kui tuju väga maas on. Ja tass head kohvi.

  • Avatar
    Vasta Jaanika L 14. märts 2022 at 20:42

    Enda eest hoolitsemine on alati tekitanud minus halval päeval palju parema enesetunde!
    Mingi võlu selles endale tähelepanu pööramises on. Veel enam siis kui ostad mingi uue toote, mida keegi kuskil soovitab ja see päriselt ka on kiitmist väärt 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 14. märts 2022 at 20:39

    Ega laste ja töö kõrvalt enda poputamiseks aega jäägi 😔 Isegi endale õhtul vanni tegemiseks ja seal vedelemiseks pole jaksu ega viitsimist. Mõnest heast kreemist samas ära ei ütleks 🤭 Ehk saab ka oma kortsukestest lahti 🤭😂

  • Avatar
    Vasta Lis 14. märts 2022 at 20:32

    Täiega teeb paremaks! Näomaskid, juuksemaskid, kehakoorimine, õlitamine, kreemitamine. Mulle meeldib ka saunas käia, pärast selline newborn tunne 😀 Massaaaž ka muidugi, üritan ikka kord kuus käia.

  • Avatar
    Vasta Liina 14. märts 2022 at 20:29

    Kevadel on nagu tahtmist ja viitsimist jälle uue hooga alata. Talvel ikka vääga soiku jäänud see enda poputamine

  • Avatar
    Vasta Annika 14. märts 2022 at 20:21

    Oh.. iluprotseduurid lisaks basic pesu -kätekreem-huulepalsam on minu jaoks ideaalne viis ka reaalset endaga natukene paremini kontakti saada. Füüsiliselt enda eest hoolt kandes. Nii lihtne aga samas tuleb nii harva meelde.

  • Avatar
    Vasta Jan 14. märts 2022 at 20:17

    Arvestades praegust olukorda, siis on päris raske üldse millegi üle rõõmu tunda, sh enda naha eest hoolitsemine – kõik tundub nii tühine võrreldes sõjaga. Samas tunnen isiklikult, et väikesed rõõmud aitavad natukenegi vaimset tervist hoida. Praegu vajavad nii paljud inimesed oma ellu väikeseid rõõme ja ma soovin, et ka kõige raskemas olukorras olevad inimesed saaksid korrakski tunda rõõmu, mis aitaks neil vastu pidada ja edasi elada ❤️

  • Avatar
    Vasta Liis 14. märts 2022 at 19:58

    Ma just hiljuti avastasin, et mul polegi erilisi tooteid millega end ülesse turgutada ja ostsin lihtsalt uue näokreemi ja jalakreemi, ost tegi tuju heaks küll ,aga jalakreemi pole ma ikka kasutanud, nagu ma ka arvasin, et läheb 🙈😂
    Seega iga uus toode toob rõõmu, eriti kui need oleks nii head tooted nagu mulle su kirjelduse peale tundub 😛

  • Avatar
    Vasta E 14. märts 2022 at 19:51

    Nõustun täiega, et selline enese eest hoolitsemine aitab tuju veidi paremaks teha raskel ajal. Mina alati keeran mingi juuksemaski ka pähe oma “iluõhtul” ja koorin-kreemitan nägu, kohe parem tunne 🙂

  • Avatar
    Vasta Saara 14. märts 2022 at 19:48

    Seerumeid ja silmakreeme ei viitsi iga päev toppida, aga kui juba tavalise kreemi näkku saab on enesetunne mega (muidu üsna kuiv nahk)

  • Avatar
    Vasta Kris 14. märts 2022 at 19:42

    Iluprotseduurid teevad tõesti olemise kohe palju paremaks 😊 Hea meelega prooviks ka oma kortsud siledamaks saada 😁

  • Avatar
    Vasta Liis 14. märts 2022 at 19:39

    Ma koguaeg võtan hoogu, et võiks ja peaks end rohkem poputama. Aga see enamasti piirdubki lihtsalt kuuma duši nautimisega ja that’s it 😄 aga seegi loob alati juba parema tunde 😄

  • Avatar
    Vasta Kristel 14. märts 2022 at 19:30

    Ma viimasel ajal ise ei viitsi enam eriti mässata..parem minna ilusalongi ja lasta enese eest hoolitseda..😃😃kuid äkki uute toodete proovimine muudab mind😁😁😁

  • Avatar
    Vasta Cathy 14. märts 2022 at 19:28

    Olen täpselt selline, et tahaks rohkem oma näole hoolitsusi teha jne aga alati kui vaba päev siis on tuhat muud asja millega tegelema peab. Seega kui lõpuks see aeg leitakse, et maski teha ja kreemitada siis on ikka kuradi hea tunne küll.

  • Avatar
    Vasta kats 14. märts 2022 at 19:24

    Teeb jah õnneks seegi hetk päeva paremaks, kui lapse kõrvalt pestud-kreemitatud saab. Just hakkab kapipealne tühjaks ka saama.

    • Avatar
      Vasta H 14. märts 2022 at 21:23

      Millal sul see suur väsimus ja debrekas algas? Tean ühte kellel oli nii breast implant illnessiga.

  • Avatar
    Vasta Kai 14. märts 2022 at 19:23

    Tegelikult pole ma üldse eriti kreemi ega meigi tüdruk. Aga alati kui ma ennast lille löön siis lausa tunnen kuidas enesehinnang tõuseb ning peeglist vaatab vastu täiega kaunis naine. Samas igapäevaselt ei viitsi ma lihtsalt vaeva näha, kuigi hommikune ripsmetušš teeb silmad ilusaks ja preili koos nendega 😄 Igatahes enese poputamine on alati hea, nii ihule kui hingele.

    • Avatar
      Vasta Sirly 14. märts 2022 at 20:34

      Kui laste kõrvalt jaksan selle etre võtta, mõtlen iga kord, et teen seda tihedamini. Arva, kas teen? Kui nii jätkan, võib mu jalakarvadesse varstipatse punuda 😀
      Nägu hooldan paremini: iga õhtu nägu puhtaks ja öökreem peale.
      Need Sinu tooted tekitasid huvi, eriti kui ütled, et kreem lõhnas hästi. Minuga on see lugu, et olgu nii peen kreem kui tahes, kui hääd lõhna pole, siis pikka pidu enam ei ole selle tootega.

  • Avatar
    Vasta Karina 14. märts 2022 at 19:22

    Enda poputamine tõesti tõstab meeleolu, mul kaasneb sellise pikema hoolitsemisega alati ka hea muusika ja muusika iseenesest on mulle juba teraapiline.Kuna olen enamuse ajast üksikema siis selline enda aja leidmine tekib alati alles õhtul kui lapsed juba voodis aga seda enam on see nauditav, saab koorida ,määrida mässata ja kreemitada ilma, et samal ajal ei peaks 10mnele küsimusele vastama😃
    Kuna lõpetasin just kosmeetiku kooli siis tuleb tõdeda, et ka teiste näonaha eest hoolitsemine annab mulle veits zen oleku kus ennast välja lülitan.

  • Avatar
    Vasta Kristina 14. märts 2022 at 19:22

    Kui hästi ajastatud postitus 🤣
    Mul sai just näokreem otsa. Ma väga ei tee mingeid erilisi hoolitusi ja ei ole ka otsinud tooteid just endale sobivaid. Ilmselt viimane aeg – vanus hakkab 30+ minema ja viimane aeg hoolitseda selle eest, et ei vananeks liiga kiirelt.

  • Avatar
    Vasta Kats 14. märts 2022 at 19:21

    Ma just surfasin ringi, et endale mingi näohooldustoodete komplekt osta… mõtlesin ka, et äkki oleks 35a aeg natuke rohkem enda näo eest hoolt kanda, kui kolmeeurost näokreemi vahel õhtuti näkku panna. Otsisin ja uurisin, aga see maailm on niiii keeruline ja kokkuvõttes ma ei saanudki sotti, mida kõike mul vaja on ja mida ja millal kasutada .😵‍💫 Su postitusest on palju abi… kui ei võida, siis tellin ka sealt komplekti ära. 😊

  • Avatar
    Vasta Maria 14. märts 2022 at 19:20

    Jaa, enda eest hoolitsemine teeb enesetunnet paremaks küll. Tellisin sinu eelmise postituse peale ka BioMD toote ja olen sellega väga rahul, seega tahaks täiega ka muid tooteid proovida!

  • Avatar
    Vasta Mannu 14. märts 2022 at 19:07

    Jaaaa. Kodukoristus ja peale seda korralik enda pesu ja kreemitamine on parim paha tuju peletaja! 😀
    Eriti hea kui seda kõike saab üksinda kodus olles teha. Samuti vajaks “poputamise” kott täiendust. Seekord jään lootma loosiõnnele. 🤞🤞

    • Avatar
      Vasta M. 14. märts 2022 at 21:34

      +1
      Sama siin, saadan pere minema, koristan kodu ära, ise pessu ja siis kreemitamine jne Ja imekombel ongi hea olla jälle 🤗

  • Avatar
    Vasta Ann 14. märts 2022 at 19:07

    Kusjuures räägin alati oma klientidele, kes räägivad mulle, et ahh, venitasin uue külastusega, sest no kus ma ikka käin ja kellele ma ikka näitan oma korras juukseid. Siis ikkagi ütlen, et ikka iseenda hea enesetunde jaoks on vaja oma välimust korras hoida, nii hea on peeglisse vaadata kui kulmud korras, juuksed korras jne. Et tühja nendest teistest. Minu enda puhul peab see küll paika, et kui juured on väljakasvanud, ripsmed karjuvad juba hoolduse järgi, siis ka enesetunne on kehvem, aga kui juuksed värskelt värvitud ja muud iluprotseduuridki tehtud, siis no päriselt on kohe palju parem tuju ja olek.
    Ja muidugi kui mõne uue ja põneva ilutoote olen omale ostnud/tellinud, siis seegi mõjub kuidagi hästi 😀

  • Avatar
    Vasta Keyt 14. märts 2022 at 18:44

    Tekitab tõesti hea tunde, kui enda näo eest mõnusalt hoolt kanda aga no pigem 90% ajast olen ma liiga laisk, et seda teha. Niiet kui ma ükskord ennast kokku võtan ja korraliku hoolitsuse ära teen, siis on küll väga mõnus tunne 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaili 14. märts 2022 at 18:41

    Jaa, eriti maskide tegemine teeb enesetunde paremaks, sest ma teen neid nii harva. Ja iga kord kui hoolitsen näo eest, mõtlen et miks ma seda nii harva teen. Ja siis möödub jälle kuu aega…

  • Avatar
    Vasta Kairi 14. märts 2022 at 18:39

    Enda eest hoolitsemine teeb alati tuju paremaks . Peeglist vaatab kohe palju säravam inimene vastu. Eriti nendel päevadel, kui olen trennis ka käinud . Pesen, “möksitan “ ja tunne on nagu uuesti sündinud 😁 Ainuke probleem on selles, et selliseid päevi võiks tihedamini olla 🤣Nb! Uusi tooteid katsetaksin hea meelega 😉

  • Avatar
    Vasta Elise 14. märts 2022 at 18:38

    Ooooo jaaaa! Pidin eelmine neljapäev järjekordsesse suhkrudepilatsiooni minema. Karvad ilusti välja kasvatatud igal pool, et saaks ühe käimisega kõik eemaldatud jaaa siis jäin koroonasse. Nüüd passin siin kodus max karvasena lihtsalt :’) ja otsin lohutust teistest hooldustest, mis natukenegi asja paremaks teeks.

  • Avatar
    Vasta Sigrid 14. märts 2022 at 18:36

    Tõsi, enese poputamine tõstab meeleolu, mis on väga kummaline, kuna olen üldiselt väga halb kreemide jms kasutaja (ei jagu kannatust selleks kõigeks), aga kui tuhin peale tulevab, siis võtan ka ikka süvitsi selle ette. Ja pärast on ikka väga mõnus olla

  • Avatar
    Vasta Ann 14. märts 2022 at 18:33

    Koorisin ja raseerisin eile nägu ja tegin näomaski ja hakkas küll parem. Ja uute näohooldustoodete katsetamine on nii tore, eriti kui leian mõne uue lemmiku

  • Avatar
    Vasta Reili 14. märts 2022 at 18:29

    Issand ma niiii igatsen, et oleks seda aega, viitsimist ja jõudu tegelt ennast poputada ja teha kasvõi üle päeviti see nö “ilukuur” näole.😁 Kuna endal vannitoas on kraanikauss peeglil nii ees ja ma ilma prillideta kaugele hästi ei näe (tugev miinus) ning lisaks paar nädalat veel suur rasedakõht ees segamas, siis ei jaksa küünitada sinna peeglile lähedale, et enda nägu imetleda samal ajal kui kreemi nt näkku määrin. 😅
    Isegi jalgade sheivimisest tunnen niiiii puudust, sest tükkaega pole saanud seda teha suure kõhu tõttu (viimati üritasin oma 2 kuud sheivimata jalgu raseerida, 1,5h kulus ja nagu karvatriibupüksid olid jalas peale seda) ja mees ka abistada ei viitsi sellega, sest ta ütleb, et temal ükskõik kas ma karvane ta kõrval või mitte. 😅 Eks kui kõht eest kaob, siis lapse kõrvalt ehk äkki tuleb ikka seda törtsukestki aega, et mingit hoolitsust teha. Ei tahaks 20 aastaselt 35ne välja näha. 😂

  • Avatar
    Vasta G 14. märts 2022 at 18:28

    Mul ka poputamise tuhin peal, peale talve on nahk eriti pekki läinud kuidagi.

  • Avatar
    Vasta MP 14. märts 2022 at 18:27

    Ikka teeb enese eest hoolitsemine tuju paremaks ja olemine on siis üldse kuidagi mõnus zen, Nagu uus inimene siis, puhanud ja värske, täis energiat. Viimasel ajal küll on väsimus peal ja midagi teha ei viitsi, aga see on mööduv nähtus – loodetavasti. Näonahk vajaks küll turgutust, sest see ketendab mõndadest kohtadest, on kuiv ja säratu. Ja üle ega ümber ei saa ka juuste tervisest ja heaolust, et vajaksid samamoodi ergutust. Terve keha tegelikult vajab ülesse äratamist. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 14. märts 2022 at 18:24

    Ei ole ammu ennast nii poputanud, kuigi hädasti oleks vaja 😀 Aga olen just uue näokreemi otsingul…

  • Avatar
    Vasta Karin 14. märts 2022 at 18:24

    Jaa alati saab tuju paremaks ja kui aeg surub peale ja kosmeetiku juurde ei jõua nii sageli , siis ise ikka leian aja ja poputamine on mõõõõnus 🙂

  • Avatar
    Vasta K 14. märts 2022 at 18:21

    Oii, praegusel hetkel kuluks see vägagi ära, selline kassimise periood praegu peal.

  • Avatar
    Vasta Laurts 14. märts 2022 at 18:21

    Enda eest hoolitsemine teeb tõesti enesetunde paremaks. Esiteks on talv ja pime aeg välimusele nii rusuvalt mõjunud, teiseks õnnestus veel koroona ka külge saada. Nüüd peeglisse vaadates, vaatab sealt vastu üks kahvatu ja kurnatud nägu, mis hädasti turgutamist vajaks 😅

  • Avatar
    Vasta Kristi 14. märts 2022 at 18:15

    Ikkagi oma aeg. Aga mulle meeldib kuskil käia, kus spetsialist mind poputab. Alati parem tunne pärast 😁

    • Avatar
      Vasta Maarit 14. märts 2022 at 23:14

      Enese eest hoolitsemisega paha tuju nagu niuhti läheb ära. Mõtted mujal pärast seda.

  • Avatar
    Vasta Kaja 14. märts 2022 at 18:13

    Jah, saan sellest kohe aru, kui mingid meeleolu muutused tekkima hakkavad – hommikul jäävad juuksed kammimata, keeran lihtsalt krunni, hommikune kohv ei ole enam nii nauditav kui tavaliselt. Miski nagu ei innusta tegutsema. Siis hakkan samuti käituma nagu Sina – sunnin ennast. Kammin juuksed ära, teen mõned hingamisharjutused ja olen tänulik, et tegelikult on minu elus kõik väga hästi. Mul on suurepärased lapsed ja parim abikaasa. Mind armastatakse ja armastan ise. Ma ei tea, miks sellised “hood” aeg-ajalt siiski tekivad.
    BioMD tooteid prooviks küll. Kui loosiõnn ei naerata, siis ostan ise 🙂

  • Avatar
    Vasta T 14. märts 2022 at 18:08

    Ma kreemitan ja teen endale meigi iga jumala päev, see on minu hetk, enne kui päev kolme lapse, koera ja kodutoimingutega täistuuridele läheb 😀
    100% aitab kui kasvõi natukene enda eest ka hoolitseda saab 🤍

  • Avatar
    Vasta Cärol 14. märts 2022 at 18:06

    Värske emana tundub lausa pesus käimine luksusena. Kui vähegi aega, et midagi rohkemat endaga teha, siis see tunne on küll mega.

  • Avatar
    Vasta K 14. märts 2022 at 18:05

    Nii mõnus on selliseid koduseid spaahoolitsusi ette võtta, üritan paar korda kuus teha selliseid korralikke ilurituaale, nii mõnus on olla pärast.

    Retinool on tõesti tõhus, aga arvesta siis, et hommikul spf’i kasutad kuna retinool muudab naha tundlikumaks ja mõnel võib lausa põletus tekkida päikese käes. Päevasel ajal ma seda üldse pigem ei kasutaks, parem ööseks peale panna.

  • Avatar
    Vasta Ketu 14. märts 2022 at 18:00

    Just ükspäev püüdsin meenutada, millal viimati näomaski või miskit muud hoolitsust omale lubasin ja lõpuks ei suutnudki ma seda välja mõelda. See vist tähendab, kas olen liiga vana ja juba on mul mäluga probleemid või pole ma tõesti omale iidamast – aadamast ajast ühtki tõsisemat ilurituaali ette võtnud. 😆 Loosi võit oleks seega igati win-win ja olekski põhjust end peegli ette vedada ja veidi hellitada 🤩

  • Avatar
    Vasta Ketlin 14. märts 2022 at 17:55

    Mul on selle poputamisega läbi aastate keerulised suhted olnud. Kuna ma olen aaaaaaastaid maadelnud aknega, siis vanasti sügava enesevihkamise ja väärtusetudetunde leevendamiseks koorisin vihaselt oma vaest nägu, et äkki õnnestub sellest punasest ja valutavast näost lahti saada. Nüüd õnneks natukene parem tunne ja kreemitamine-seerumitamine-mitmekuune antibiootikumitamine tekitab küll tunde, et ikka hoolitsen enda eest ja zen ja kõik maailma mured kaovad kreemitopsi. Ühesõnaga – mökerdamine on ikka õnnistus.

  • Avatar
    Vasta Janne 14. märts 2022 at 17:52

    Üldiselt tegelen üpris harva selliste tõhusate protseduuridega, kuid vahel on tõesti mõnus end poputada. Eriti mõnus on kuum jalavann ja soojendav näomask.

  • Avatar
    Vasta Zireen 14. märts 2022 at 17:49

    Igakord, kui ma madalseisus end tuunin või putitan, käin juuksuris või ostan uue huulepulga, saan küsimusi, kas keegi uus silmapiiril, kas lahutus tulemas või kelle jaoks seda teen. Aga tegelt ju see aitab ainult kassimise vastu ajutiselt ja teen seda ainult enda enesetunde upitamiseks.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. märts 2022 at 17:51

      Mult ei küsi õnneks keegi mitte midagi 😀 Lahutus muidugi oli juba ära, mitu korda seda teha ei anna 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit 14. märts 2022 at 17:46

    Kui juba tükk aega haige olen olnud ja siis otsustan, et nüüd aitab – käin pesus ja panen päris riided selga ja siis läheb küll haigus kohe minema. Ja kui näomaski teha, siis see tekitab täiskasvanu tunde ka, mis sest, et vanuse poolest peaksin juba AMMU olema täiskasvanu.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. märts 2022 at 17:51

      Omg, see esimene pesu ja sättimine peale haigust on alati DA BEST!

  • Avatar
    Vasta Kady 14. märts 2022 at 17:46

    Enda eest hoolitsemine teeb muidugi enesetunde heaks. Väikeste laste emana unustan ennast muidugi koguaeg ära ja jätan kõige viimaseks. Sellel aastal otsustasin seda muuta, kuid igasugu jamad on kõik plaanid ja mõtted sassi löönud.