JUMALAITA KODU

see pole normaalne

26. aprill 2022
278997908_302380585403210_3413885298303733306_n

Ma ei ole kindel, kui paljud seda blogi praegu üldse lugeda saavad. Neti- ja serverimaailmast ei tea ma midagi, nii et ma ei oska seletada, miks mu leht hetkel ainult paarsada lugejat ära mahutab ja siis pillid kotti paneb. Aga noh, tehku see leht siis mis tahab, ma kirjutan ikka, sest mul reaalselt on teie nõu vaja. Ja ma tean, et see on nii absurdne ja loll teema, aga see ajab mind juba reaalselt hulluks.

Nimelt juhtus paar päeva tagasi… millal? Reedel? Laupäeval? Mingi päev… selline lugu, et Marta kandis jälle mingisugust Lende kleiti, mis on talle maani ja hästi puhvis ja suur. Ideaalne printsessikas, miks ei peakski üks enesest lugupidav laps sellega toas ringi heljuma. Sellel kleidil on aga see häda, et kui pissihäda ootamatult tabab (ja ta tabab alati), siis on sellega väga nadi vetsupotile ronida. Seda enam, et Marta peab endale pukikese poti ette vedama, tuhat kihti kleiti üles koorima ja potile istuma. Kuskil seal tegevuste käigus sai kinni hoidmise jõud igatahes otsa.

Tulemuseks oli piss poti kõrval ja kleidil. No pole hullu, ikka juhtub. Viskasin kleidi pesukorvi, pesin põranda ära ja ei teinud sellest suuremat numbrit. Mul ju plaadid maas ja neid suht lihtne pesta. Aga järgmisel päeval tundsin vannitoas jubedat pissihaisu. Pesin uuesti põranda ära ja lootsin, et see kaob.

Arvake nüüd, kas see on siiamaani kadunud? Arvake palun?

Ma tulin töölt koju ja olen praegu kaks tundi seda pagana vannituba küürinud* ja see lihtsalt ei lähe ära! Ma võtsin vannitoast KÕIK asjad välja, pesin ja küürisin kassiliivakastid. Nuusutasin läbi kõik tekstiilid, rätikud, vaibad. Pesin KLOORIGA põrandaid, küürisin vuugivahesid. Pesin ära WC poti, WC harja hoidiku, prügikasti, selle augu põrandas, kuhu vesi läheb…KÕIK mida ma vähegi nägin, aga see hais lihtsalt on…kuskil! Reaalselt roomasin ninapidi mööda seinu ja põrandat, aga otsest kohta ei leia.

Öelge palun, mis pagan seal haiseda saab? Kas ma pean vannitoale tule otsa panema? Mis keemiaga ma need põrandad ja seinad üle käima peab? Kus see krdi piss on? KUS?!?!?!?!?

Sry. Läksin korra hüsteeriasse, aga ma ei saa lihtsalt midagi teha. See ei ole loogiline. Kas kellelgi on kodus olnud mingi müstiline hais ja kas te saite lõpuks teada, kust see tuli? Ma olen valmis kõike proovima 🥲 Avapildiks on mu vannituba eile õhtul – see valge kapp käib tegelikult obv Mari toas, aga seal lihviti ja pidin kuskile selle tarima. Selle alune on vist ainuke koht, mida ma ei saanud täna üle pesta, homme õhtul teen seda ka.

*Kirjutasin postituse eile õhtul, aga alles täna sain üles lisada sry.

**Muus osas ma rahunesin maha ja enam nii hullu moodi ei kassi, elan lihtsalt edasi, as always 🥲

Loe ka neid postitusi!

81 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta T 28. aprill 2022 at 00:30

    Mina hakkasin koroona ajal seda lõhna tundma, tunnen juba um pool aastat, arst ütles et ammoniaagi ( vist oli ammoniaak) lõhn, pidi viitama närvisüsteemi kahjustusele. Ei tea kas sul see sarnane v ei. Vb pesukorvis miskit, tee pesumasinale ka trummlipesu, ma pesen tavaliselt nõudepesukapsliga läbi ja vahepeal lisan ka äädikat ja soodat.

  • Avatar
    Vasta Liisa 27. aprill 2022 at 22:16

    Kui sul on Avariitrapp kuskil siis vala sinna vett, Trapp võib olla kuivanud ning sealt või kanalisatsiooni hais tulla vahepeal 🙃

  • Avatar
    Vasta Kairit 27. aprill 2022 at 18:16

    Kleit pesukorvis äkki?

  • Avatar
    Vasta V 26. aprill 2022 at 22:59

    Pesukorv äkki?

  • Avatar
    Vasta Katrin 26. aprill 2022 at 20:25

    Kleidi ikka pesid ära?

  • Avatar
    Vasta Mena 26. aprill 2022 at 19:42

    Selle kleidi ikka pesid ära või on siiamaani pissisena pesukorvis?

  • Avatar
    Vasta Alli 26. aprill 2022 at 18:55

    Kui kleidi pesu juba läbi käidud tee on, siis ma ka trappi kahtlustaks järgmiseks.

  • Avatar
    Vasta Diana 26. aprill 2022 at 18:46

    Trappi vala jah paar liitrit vett, hais kaob.

  • Avatar
    Vasta Margis 26. aprill 2022 at 18:24

    Suure tõenäosusega on keegi juba soovitanud,aga Chemi Pharmi Smell Net on ülihea asi! Nii inimese kui looma uriinilõhna puhul! Jätab sellise täitsa ok piparmündilõhna ja tõesti töötab super hästi! Saab mitmest poest, aga ka näiteks apteegist: https://www.apotheka.ee/chemipharm-smell-net-1l-pmm0054129ee

  • Avatar
    Vasta Liina 26. aprill 2022 at 17:30

    Sry, ei jõua kõiki kommentaare lugeda, vb keegi juba soovitas. Aga kui vannitoas on trapp (põrandal äravoolutrapp) ja loodetavasti pole vanni all, siis kalla sinna vett . Kui vanni all, no siis sihi duššist sinna. 😁 Põrandasoojendusega kipuvad kuivama ja siis see haisulukk ei toimi.
    Mis iganes seal ka ka on, loodan et saad abi.

  • Avatar
    Vasta väike Myy 26. aprill 2022 at 16:48

    äkki võtaks selle pissise kleidi nüüd pesukorvist ja …. 🙂 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Mina 26. aprill 2022 at 16:42

    Ärge mingil juhul klooriga vetsu kallal askeldage, kloor + uriin kombinatsioon tekitab ülimürgise reaktsiooni. Kui näiteks kloori otse ämbrisse valada, kus see on uriin olnud, võid jalapealt surma saada seda gaasi sisse hingates.

  • Avatar
    Vasta Hanna 26. aprill 2022 at 15:40

    Meil vahest harva kass pissib valesse kohta (vihast, stressist või mõtle mingi muu kassi vaatevinklist adekvaatne põhjus). Kasutame PetCityst ostetud Simple Solution Extreme kassi lõhna-ja plekieemaldajat. Oma mingi spetsiaalse bakteri ensüümide koostisega suudab kuidagi alati haisu ära eemaldada. Lasen nii pissi kohale kui ka vajadusel siis mingile riidele, enne pessu panemist. Sellel on mingi oma lõhn küll ka, aga meie jaoks pigem hea ja hilisemat pissi haisu probleemi pole. Ja vannituba koristades lasen seda vahest ka vetuspoti ümbrusesse ja potti. Midagi selle sprei puhul neutraliseerib haisu ära.

  • Avatar
    Vasta Mina 26. aprill 2022 at 14:29

    Kas see ei või mõne kassi töö olla? Tean, et kõik kindlasti on viisakad kastis käijad, aga äkki see Marta pissiloik ärgitas kedagi oma territooriumi üle märgistama, ja kassipissi lõhn jääb ikka palju kauemaks püsima. Teine variant, et niiskusega tuleb hais lihtsalt rohkem esile ja võtab aega, kuni lõplikult kaob. Kolmas variant – pese oma ninaaugud puhtaks. 🤣 Mõnikord jääb ninna kummitama see lihtsalt. 🤪

  • Avatar
    Vasta Kaisa 26. aprill 2022 at 13:30

    Tõenõoliselt haiseb mustapesu korv. See võtab ise haisu külge. Samuti on prügikasti ga, paned mõneks tunniks mähkme ja haiseb nädala.

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. aprill 2022 at 13:56

      No aga ei ole korv 😀

  • Avatar
    Vasta Helena 26. aprill 2022 at 13:29

    Kas sul on vannitoas pōrandasoojustus (ilmselt on) ja äravooluauk kuskil pōrandal? Mul sõbra majas on selline jama, et kui nende koer vannituppa maha pissib (mida ta vahel kipub tegema), siis jääb samasugune hais. See läheb ise päeva-paariga ära. Ehk mingi sarnane keiss? Loodan et saad ruttu korda!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 26. aprill 2022 at 13:18

    Ma pakuks et pissine kuskilt niiske kleit soojas vannitoas hakkab ka kenasti haisema. Kui enda piigal ka kinnihoidmine läks vahel meelest enne kui oli hilja, siis pidin püksid seebiga ja veega puhtaks pesema kui polnud kohe masinasse rohkem riideid panna et masinaga pesta. Muidu oli suht hull hais pesuruumis. Sry, kui 100x kirjutatud seda juba😂

  • Avatar
    Vasta M. 26. aprill 2022 at 13:12

    Tri Biol on spraypudelis selline vahend nagu Odor Control. Väga tugeva pissihaisuga baari wc sai haisuvabaks ainult tänu sellele vahendile.
    https://www.ehituseabc.ee/ee/lohnaeemaldaja-tri-bio-420ml

  • Avatar
    Vasta Jane 26. aprill 2022 at 12:32

    Sul vist ka seinal wc-pott? Igaks juhuks tõmbaks lapiga poti alt, seest, randi tagant ka (kui pott alt lahti ja õõnes).
    Kui õnnetusi, siis võib isegi sinna poti alla midagi joosta.
    Ilmselt oled seda juba proovind, aga kui ei ole 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. aprill 2022 at 13:17

      Issand jumal MUIDUGI ma küürisin poti alt ka, see oli literally esimene koht peale poti enda 😀

  • Avatar
    Vasta Merili 26. aprill 2022 at 12:18

    Vahend smell net. Googelda 😁

  • Avatar
    Vasta Meow 26. aprill 2022 at 11:45

    Vaipa pole poti ees?

  • Avatar
    Vasta RD 26. aprill 2022 at 11:38

    Olen aegajalt sama probleemi otsas. Lihtsalt mingi päev on mega pissihais vetsus. Kuna mu peres on 3 inimest kraaniga, siis olen arvanud, et pritsmed lendavad ikka laiali, kuigi meil on korraldus ka neil istudes pissida. Ma olen küürinud seinu ja põrandaid ja ei midagi. Kui see hais on, siis ta seal on terve päev või paar. Siis ma valan ööseks nii loputuskasti, vanni ja valamu äravoolu sisse torusiili ja hommikul lasen vee peale. See aitab haisu minema viia. 🤷🏻‍♀️

  • Avatar
    Vasta karin 26. aprill 2022 at 11:19

    ma otsisin ükskord samamoodi solgihaisu põhjust.lõpuks tegin pesumasina allosas oleva filtrilahti ja haises see seisma jäänud vesi masinas.tasub proovida

  • Avatar
    Vasta kadri 26. aprill 2022 at 11:05

    tseki pesumasinat ka

  • Avatar
    Vasta S 26. aprill 2022 at 11:03

    Kui Mallu saaks iga kord euro selle pealt, kui keegi küsib, kas ta kleidi ikka pesi ära 😅

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. aprill 2022 at 11:07

      siis mul oleks juba hea kopikas:D

    • Avatar
      Vasta Marge 26. aprill 2022 at 13:27

      Just tahtsin kirjutada ,et kas kleidi pesid ära😊

  • Avatar
    Vasta Mer 26. aprill 2022 at 10:49

    Mul on vannitoas kassikuse hais …aga kass ei ole sinna lasknud. Ma olen küürinud ja tuulutanud ja uuesti küürinud. Äkki niiskusest tekib? .aga varem pole olnud. Ma ei tea mida teha 😐

    • Avatar
      Vasta Sanna 26. aprill 2022 at 12:17

      Soovitan smellnet lahust, apteeksit saab ja sellega kõik pinnad pesta.

  • Avatar
    Vasta Eneli 26. aprill 2022 at 10:44

    ideed
    1. Pese pesukorv puhtaks.
    2. vala dušši/ vanni äravooludesse vett
    3. Viska see lapp ära millega põrandaid küürisid
    4. Kui venti annab vannitoas nupust sisse lülitada siis jäta see huugama õhtuni.
    5. Pese pesumasin ilma riieteta läbi, hea oleks pesumasina puhastusvahend ka sisse panna ja kõrgel temperatuuril.

    Liskas, kas klieit läks hiljem kuivatisse ka? 😃

    • Avatar
      Vasta A.E 26. aprill 2022 at 11:23

      Esiteks mõte, mis mul tekkis oli see, et Sinu blogi kadus tol õhtul, kui Eestile tehti suuremat sorti küberrünnak. (Seos?…)
      Ja teiseks jah. Viskasid kleidi korvi, aga kas kohe ära ka pesid 🤣

  • Avatar
    Vasta Jaana 26. aprill 2022 at 10:34

    Meil on nt saun või siis mõni kraanikauss, mida igapäevaselt ei kasuta. Äravoolutoru jääb seisma ning hakkab haisema. Sinna vett sisse kallata aeg-ajalt, siis läheb ära.

  • Avatar
    Vasta Merike 26. aprill 2022 at 10:34

    Soovitan Deivialt tellida sellise vahendi nagu Smellnet.Kõik sellised lõhnad võtab ära.

    • Avatar
      Vasta Kirsika 26. aprill 2022 at 11:39

      Smellnetti saab apteegist ka 😉

    • Avatar
      Vasta Kiku 26. aprill 2022 at 12:11

      Või siis lähimasse apteeki minna, kõik apteegid müüvad seda 🙂

      • Avatar
        Vasta Kiku 26. aprill 2022 at 12:15

        Ja tegelt veel tahaks lisada, et mul kunagi kass kuses magamistuppa nurka ja tegin ka selle vahendiga üle kõik, kahjuks see vahend jäi veel hulleminigi haisema (minu ninale-tunnen koguaeg mingeid haisusid ja asju väga kergelt😃), niiet ma ei suutnud enam magada enda voodi poolel, vahetasime mehega ära, sest koguaeg tundsin selle vahendi haisu, kuigi ma puhastasin veel miljon korda teiste vahenditega veel otsa, aga ei midagi.

  • Avatar
    Vasta G 26. aprill 2022 at 10:32

    Pesukorvi enda pesid puhtaks?😃

  • Avatar
    Vasta reilika 26. aprill 2022 at 10:27

    minul endal on olnud ka selline probleem ja terve maja haises, tuli välja et dussinurgas äravoolus oli haisulukk äea nihkunud kohapealt.

  • Avatar
    Vasta Mina 26. aprill 2022 at 10:23

    Kleit pesukorvis ehk haiseb? Vōi see juba pestud. Ilmselt tulid ka ise selle suurepärase idee peale. 😅

  • Avatar
    Vasta Sknxjsn 26. aprill 2022 at 10:23

    Tead, mul tekitas just üks klooriga puhastusvahend VANAMEHE KUSEHAISU. Olin täitsa hädas selleg ja mõtlesin, miks mu vannituba haiseb nagu avalik peldik. Lõpuks küürisin mingi teise vahendiga ja kadus ära paari päevaga.

  • Avatar
    Vasta Helin 26. aprill 2022 at 10:22

    Võibolla väga rumal küsimus aga kuna mul endal võiks selline väike asi meelest minna siis kas kleidi pesid ka ikka kohe ära? 😃

  • Avatar
    Vasta G 26. aprill 2022 at 10:20

    Äkki pissine kleit siiani pesukorvis?:D

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. aprill 2022 at 10:21

      Ei ole 🥲

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 26. aprill 2022 at 10:14

    mul olnud ka sarnane probleem…küll kassi pissiga…aga kui on juhtunud, et paar korda käime 2 ööd ära ja vaeseke peab üksi kodus olema, siis suurest stressist ta kuskile pissib…siiani on see väljavalitud koht olnud pesukorv…siis ma ka käin ja nuusin kõik kohad läbi ja pärast pesu ja korvi pesemist tunnen seda ikka….see on veider, sest see on tegelt VÕIMATU…aga ma ei teagi, kas see on olnud mu kujutelm, aga paari päeva pärast seda enam pole………………ja no rääkimata sellest, et mees seda üldse ei tundnud ka alguses

  • Avatar
    Vasta pr6uatamm 26. aprill 2022 at 10:09

    Vanni väljavoolu august võib haisu tulla, lase vett peale

  • Avatar
    Vasta T. 26. aprill 2022 at 10:07

    Kui pissine kleit on endiselt pesukorvis, kas see ei või seal haiseda? 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. aprill 2022 at 10:22

      aaga see poleee

      • Avatar
        Vasta T. 26. aprill 2022 at 10:33

        Siis palu lastel vannitoas nuusutada, kust see hais tulla võib. Lastel on ju head ninad, kuskile kapi tagumisse nurka peidetud kommid nuhivad nad ka välja 😀 Asi see siis haisu levitav koht leida on 😉

  • Avatar
    Vasta Mannu 26. aprill 2022 at 10:07

    Põrandaid ja potti pesid, aga kas sa kleidi ja muud asjad, mis pesukorvis olid, ka ära pesid ning pesukorvi ka ära puhastasid? 😀
    Riietele jääb väga tugevalt pissihais külge ja enda lapse (teeme potitrenni praegu) püksid ja aluspüksid loputan alati veealt enne läbi, sest noh iga püksipaariga masinat ei pane tööle ja muidu jääb väga tugev hais neile külge.
    Igatahes edu otsimisel, leidmisel ja likvideerimisel! 💪

  • Avatar
    Vasta Ema 26. aprill 2022 at 10:07

    Mayeri Laundry Vinegar, sooda, sapiseep.

    Proovi neid.

  • Avatar
    Vasta Nipitiri 26. aprill 2022 at 10:04

    Pakun esimese hooga et ehk jäi pesemata lapp millega pissi põrandalt kuivatasid? Variant B – kas kleit sai pestud ja muu pesukorvis olnud pesu, mis võisid samuti sellega kokku saada?

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. aprill 2022 at 10:22

      Kõik pesin ära 😀

  • Avatar
    Vasta K 26. aprill 2022 at 10:03

    Äkki hoopis kleit haiseb siiamaani 😄 kui ülejäänud vannitoa oled korralikult ära küürinud, siis see on ikka täitsa mõistatus jaa, et mis siis veel haiseda saaks

  • Avatar
    Vasta Leenu 26. aprill 2022 at 10:02

    Oled sa kindel, et see hais on päriselt ka olemas? Kas teised ka seda tunnevad?
    Mina peale teist koroona põdemist tunnen aeg-ajalt lõhnu, mida teised ei tunne, mis on ainult minu peas ja ninas…. ja see on tiba hirmutav.

  • Avatar
    Vasta Madli 26. aprill 2022 at 10:00

    Kleidi pesid ka ikka ära?

  • Avatar
    Vasta Laura 26. aprill 2022 at 10:00

    Pesukorvist pesid ikka kleidi ära?

  • Avatar
    Vasta Lila 26. aprill 2022 at 09:59

    Meil lähevad trapid vahest haisema. Mõnes vannitoas on 2 trappi, siis tuleks sinna mitu kannu vett valada ja peaks ära minema. Meil üks nt pesumasina all, et õnnetuse puhul vesi ära voolaks. Sinna sujt tihti valame vett

  • Avatar
    Vasta Betti 26. aprill 2022 at 09:56

    Aga pesukorv? Äkki tuleb hais hoopis sealt?

  • Avatar
    Vasta Elery 26. aprill 2022 at 09:55

    Meil mingi tore ehitus vannitoas tehtud, et kui potil käid ja vett lased siis dušši nurgas trapis käib väike mulks ja seda trappi peab pidevalt pesema sest pissi hais tuleb sealt, liiga väikse kalde all vist, et potist piss kandub vett lastes veits sinna🤣

  • Avatar
    Vasta Äll 26. aprill 2022 at 09:55

    Kas sa pissise kleidi ka ära pesid? 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna 26. aprill 2022 at 09:54

    Osta see ja pritsi kogu vannituba üle https://www.apotheka.ee/chemipharm-smell-net-1l-pmm0054129ee.
    Selle imevahendiga käisin haiglas töötamise ajal kõik pinnad vooditest põrandate ja WC-deni üle, kui patsientidega õnnetused juhtusid ja võttis ära isegi kõige rõvedamad mädaeritiste haisud. Nüüd kodus lapse ja koduloomadega on ka täiesti asendamatu, ükski muu vahend nii hästi ei tööta.

    Igaks juhuks võiks ka pesumasina ära puhastada (Calgon Hygiene’iga tühja masina hoolduspesu on üks lihtsamaid viise) ja kanalisatsiooni ka mingi vahendi valada.

  • Avatar
    Vasta Paula 26. aprill 2022 at 09:54

    Apteegist saab osta Chemipharma SMELL NET -i. See võtab uriini haisu ära, kasside oma ka

  • Avatar
    Vasta B 26. aprill 2022 at 09:53

    Ma arvan, et ju see kleit seal pesukorvis haiseb, kui sa pole seda veel ära pesenud. Ja kui sul on pesukorvis veel teisi riideid selle läheduses, pese need ka ära (mul näiteks peaukorvi sees mingi riie, mida võiks ka vahepeal pesta).

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. aprill 2022 at 10:23

      pesin kohe juu :d

  • Avatar
    Vasta G 26. aprill 2022 at 09:52

    Mul on väikses vetsus sama asi, tee mis tahad ma istun potil ja tunnen seda meeletut pissihaisu, ometi ma ei tea, et keegi oleks mööda lasknud, aga olen ka nüüdseks küürinud potti, seinu, pörandaid ja mööblit. Mis ära aga ei lähe on see vastik hais 😫😫🤦‍♀️
    Muidugi ma olen praegu nagu politseikoer oma rasedusega ja tunnen igat löhna sada korda intensiivsemalt, aga mees ka ikka vahest tunneb seda.
    Samas kui külalised käivad, siis nemad ikka uurivad mis hea löhn see vetsus on(seal on need lõhnapulgad, mida mina enam ammu ei tunne 😀)

  • Avatar
    Vasta Ülle 26. aprill 2022 at 09:49

    Aga pissine kleit on ikka pesukorvis või pesid ära? 🙂

  • Avatar
    Vasta H 26. aprill 2022 at 09:46

    Ma lugesin ainult, kuidas sa vannituba küürisid, aga kas sa pesukorvist kleidi ka ära pesid?

  • Avatar
    Vasta Liii 26. aprill 2022 at 09:44

    Mulle praegu antud teksti põhjal tundub, nagu see kleit ise seal pesukorvis/ masinas haiseks. 🤔
    Mul endal kodus olnud sama teema vannitoas kui olen lapse pissised riided korvile tõstnud ja mitte kohe samal päeval ära pesnud, haisevad seni kuni pestud saavad.

  • Avatar
    Vasta Janika 26. aprill 2022 at 09:43

    Kas pesukorvi pesid puhtaks? Kui pissise kleidi sinna viskasid, siis ilmselt haiseb see ka.

  • Avatar
    Vasta ddd 26. aprill 2022 at 09:43

    Ma arvan, et plaat ning vuuk on poorne veidi ja imas seda sisse. Ilmselt ajaga see kaob. Soovitaks võibolla mingi toodet, mis kassi pissi haisu peletab.

  • Avatar
    Vasta Kaire 26. aprill 2022 at 09:42

    Mul on diivanil istudes mingi müstiline sitahais ja ei leia üles. Olen kõik kohad juba läbi käinud. Hea meelega paneks sellele diivanile ja igaks juhuks vaibale ka tule otsa.

  • Avatar
    Vasta Gerly 26. aprill 2022 at 09:41

    Lugesin hulgi põranda küürimisest, aga lihtsalt tekkis küsimus (kindlasti täiega rumal küsimus :-)), et kas kleit ka sealt pesukorvist sai puhtaks pestud. Seda kohta Su jutust ei lugenud välja.

  • Avatar
    Vasta Anu 26. aprill 2022 at 09:40

    kleit pesukorvis haisebki ja jagab seda haisu ka teistele riietele

  • Avatar
    Vasta Sigrid 26. aprill 2022 at 09:37

    Võta nüüd ilusasti see kleit sealt pesukorvist ja pane pesumasinasse pesema😉

  • Avatar
    Vasta Sandra 26. aprill 2022 at 09:36

    Kleidi ikka pesid ka ära või see on ja haiseb pesukorvis ikka? 😀

  • Avatar
    Vasta Marta N 26. aprill 2022 at 09:35

    Telli Smell Net vahend, kontsentraat parem kui valmis lahus. Loomade ja lastega asendamatu toode.

  • Avatar
    Vasta A 26. aprill 2022 at 09:34

    Kas sul on vannitao põrandas veetrapp? Kui ja siis see võib ka haisema minna. Meil kuivab see vahepeal ära ja vaja vett lisada.

  • Avatar
    Vasta Liis 26. aprill 2022 at 09:33

    Äkki see pissine kleit pesukorvis? 😀

  • Avatar
    Vasta Grets 26. aprill 2022 at 09:32

    Mul tekkis kohe küsimus – sa kleidi ikka pesid ära? Või haiseb see pesukorvis 😅