JUMALAITA

universum aitab mind või miskit?

26. mai 2022

Mis see ütlus on, et ise ei peagi miskit mõtlema ja planeerima, sest Universum teeb seda sinu eest ja saadab sinuni kõige meeldivamad kogemused ja kõige kohutavamad õppetunnid nagunii oma suva järgi. Noh, ikka selleks, et sa inimesena kasvaksid ja areneksid ja muu säärane teema.

Loe ka neid postitusi!

11 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta krõmps 26. mai 2022 at 22:51

  Mul hakkas seda fb grupi pilti vaadates peas film kerima, kuidas see foto tehtud on. Umbes, et meesmodell saab agentuuri kaudu tööotsa, et tuleb minna ja poseerida usklike Jeesuse-pildi jaoks. Võeti ühendust, et kuulge, kas teil on modelli, kes on Jeesus Kristuse nägu. Siis läheb see tüüp, sihuke klanitud nagu meesmodellid ikka, tehakse soeng, sätitatkse juukselakiga paika, habe kammitakse läikivaks jne. Ja siis mässitakse mingi lina ümber pea ja öeldakse, et ole nüüd sellise ahvatleva näoga, et inimestel tekkiks sinu pilti nähes tahtmine usklikuks hakata! Ole Jeesus!
  Mhmm, ma tahaks minna sinna gruppi ja küsida, et kas te ikka teate, et teil on siin fotol liba-jeesus. Aga ma ei julge.

  • Mallu
   Vasta Mallu 27. mai 2022 at 14:01

   😁😁😁

 • Avatar
  Vasta Kadi 26. mai 2022 at 15:44

  Mallu! Jumal ise teab (obviosly),kui väga mul praegu naerda oli vaja ja eks nii ta mind sinu blogipostitust lugema suunaski.Seoses loetuga meenus mulle kohe see: https://youtu.be/nbXXtq_HZqI
  Kui leidub kedagi,kes pole veel näinud – soovitan vaadata.

 • Avatar
  Vasta Vaike 26. mai 2022 at 14:33

  Kui Amaronet hakkab kraanist jooksma, siis ma olen kanistriga kohal.

  • Mallu
   Vasta Mallu 26. mai 2022 at 14:45

   Krt kraanist veel ei tule, aga üks putlike amaronet on veiniriiulis küll 😀

 • Avatar
  Vasta K 26. mai 2022 at 13:43

  Ma sinu asemel küll enam raha veini peale raiskama ei hakkaks, raudselt voolab juba homnepäev ise kraanist 😆

  • Mallu
   Vasta Mallu 26. mai 2022 at 14:45

   Ma panustan sama peale 🙏

 • Avatar
  Vasta Sirly 26. mai 2022 at 13:40

  Oh, ma ei või 😅😅 Aitäh selle naeruteraapia eest!
  No raudselt külmakraanist hakkab valget ja sooja poolelt punast veini voolama, sest Sind on nüüd välja valitud 😁
  Kes kurjam need kontod küll tegi. Raudselt hakkad kirju saama, et hoia ja keela 🙈

  • Avatar
   Vasta Sirly 26. mai 2022 at 13:41

   Eehh, raudselt mul nüüd uus parasiitsõna nagu ma avastasin just.

   • Mallu
    Vasta Mallu 26. mai 2022 at 14:51

    mul on sama mure 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 26. mai 2022 at 14:52

   Kes iganes need kontod tegi, siis ma ei tea mis moel, sest kuidagi “sisse logida” ma sinna ei saa 😀 Niiet kirjad jäävad tema lõbuks lugeda 😀