Uncategorized

eks mul ole mune jah teiste inimeste eraelu jagada

13. september 2023

Eveliis kirjutas täna hea postituse, kus tõi välja, kuidas perekoolis arutatakse tuntud paari eraelu kohta erinevaid detaile. Noh, kuidas kedagi väidetavalt petetakse ja ehk on mängus isegi perevägivald. Ja siis keegi ütles seal, et kuna mina ilmselt seda lugu tean, siis ehk on mul “mune seda kajastada”.

Teate, ma küll olen suur gossi armastaja, aga üldiselt jagan ikka oma blogis enda gossi (või nende gossi, kes seda ise siin avaldada lubavad, jou Kristina). Aga ma ausalt ei kujuta ette, kust on jäänud mulje, et mu blog mingisugune elu24 on, kus ma laon teile ette kõik kuulujutud ja gossi, mida ma kuskilt linna pealt kuulen. Sest tõesõna ma kuulen väga palju erinevaid jutte erinevate inimeste poolt ja ma üldiselt olen seisukohal, et kuni ma ise otseselt ei näinud, või asjaosalised ise sellest rääkinud pole, siis ILMSELT see on kuulujutt.

Ja need asjad, mis siis hiljem selguvad, et ongi tõde, siis… Need ei ole ju kunagi HEAD asjad. Ega üks mahlakas goss saagi eriti positiivne olla. Seal peab olema midagi põhjapanevat, nagu petmine või peksmine või jumal teab mida veel. Ja kui mingi jutt kuskilt ikka palju levima hakkab, siis küll ta kuskilt nagunii lõpuks välja ujub. Kahjuks, või õnneks?

Ütleme, et see perekoolis arutletud asi ongi tõsi. Ma kordan veelkord, et MA EI TEA neid inimesi ja pole ise midagi pealt näinud, seega ei hakka ma seda üldse kinnitama, aga ma lihtsalt kasutan seda olukorda näitena. Ütleme, et ongi tõsi see, et mees petab naist ja need jutud on juba nii palju mööda ilma levinud, et on jõudnud selle naise kõrvu ja arvestades Eesti suurust, ilmselt varsti kõigi kõrvu. Ühel hetkel hakkaks sellest pasundama meedia ja kõik saaksid kenasti gossist isu pikaks ajaks täis.

Küll ujuks välja keegi, kes oma silmaga nägi ja annab lahkelt sellest intervjuu. Küll võtab sõna kellegi lapsepõlvesõber, kes ütleb, et tema sõber ei teeks iial nii. Ja pole isegi vahet, kas paarikene ise asja eitaks või lõpuks avalikult tunnstaks, ma mõtlen ainult ühte, et mul on sellest naisest lihtsalt ni kahju.

Ei oleks ilmselt meeldiv teada saada, et sinu lapse isa sulle niimoodi teeks. Eriti, kui ollakse veel avalikkuse silma all. Sellist asja privaatseltki läbi elada on väga raske, aga mis tunne veel siis oleks, kui sellest terve meedia pasundaks? Ma võin öelda, et kuigi ma päris sellises olukorras ei olnud, kus mu abikaasa ja laste isa seda mulle teinud oleks, siis ega Delfist lugeda ja videopildis näha, kuidas mu eksmees teise naise vastu hõõrub ja teda surnuks keppida lubab, oli suht… gross.

Jätame selle osa vahele, et vot SELLE jaoks oleks mul pidanud mune olema, et siis kenasti nägemist öelda, aga see on omaette jutt. Lihtsalt see tundus selles olukorras kuidagi nii… võimatu? Sest minu arvamus sellest inimesest ei olnud elusees SELLINE ja kui me oleksime sinna kompotti lisanud veel abielu ja lapsed, ma ei tea. Kui te arvate, et see ei olnud MEGA ALANDAV, siis te eksite. See oli lihtsalt niii rõve tunne, et lisaks videole tulid järjest ka artiklid inimestelt, kes seda pealt nägid ja… 🤢🤢🤢.

Nii et ma ütlen lihtsalt seda, et ma loodan väga, et see on mingi eriti halb kuulujutt. Aga kui ei ole, siis päris rõve on mõelda, et inimesed istuvad kodudes ja hõõruvad käsi, et noh, saaks juba sellest meedia kaudu kõiki räpased detaile teada. Selliseid, mis jäävad portaalidesse aastatakse rippuma, kust ka nende lapsed aastaid hiljem neid lugeda saavad.

Ma tean – nüüd osad ütlevad, et noh ISE SA OLED JU AVALIKU ELU TEGELANE ja ma ei tahagi siin kedagi õigustada, aga ka avaliku elu tegelased on inimesed, kes teevad vigu ja käituvad mõnikord nagu täielikud tropid. Ja on neid, kes armuvad avaliku elu tegelastesse ja ei ole ilmtingimata unistanud sellest, et nende suurimad kordaminekud ja südamemurdumised õhtulehe esikaanel on. Ja see on nii kurb tegelikult.

Seega ei, mul ausalt mingisuguseid detaile sellest jagada ei ole. Ja ma loodan ainult selle naise ja laste nimel, et meedial ka ei ole. Aga kas on, seda ma ausalt ei tea, sest ma käin aastas paar korda väljas ja mul on mingi max 10 sõpra, kellest ükski pole see tuntud paar.

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Siiri 14. september 2023 at 20:28

  Kuidas seda tellimust lõpetada saab? Kirjadele ei reageeritakse, sii lehel pole ka kuskil midagi kirjas. Et ongi nii, et kui korra tellid, siis peadki seda tegema jääma ja ära lõpetada ei anna???

  • Mallu
   Vasta Mallu 18. september 2023 at 12:03

   Sa saad seda lõpetada ise zlick lehel 🙂 või kirjuta jaan.saks@zlick.it, kui ise õiget kohta üles ei leia.

 • Avatar
  Vasta K 13. september 2023 at 14:38

  Thanks for nothing 😃!

 • Avatar
  Vasta Vaike 13. september 2023 at 13:45

  See “ise sa oled avaliku elu tegelane ja pead paksu nahaga olema” on umbes sama, et ise sa oled klienditeenindaja ja peadki arvestama, et klient on munn ja elab end su peal välja.

  • Mallu
   Vasta Mallu 13. september 2023 at 16:35

   umbes nii jah 😀

 • Avatar
  Vasta Sille 13. september 2023 at 13:40

  norm, perekool insta umbes nüüd 😂