Uncategorized

kui ma eile ütlesin, et Lauri pedofiil on, siis…

30. november 2023

Teate, kui ma eile ütlesin, et mulle annab see Lauri Pedaja pedofiili vaibi, siis ma mõtlesin selle all seda, et natukene imelik tundus mõelda, et täiskasvanud mees alaealise lapse tisse meenutab. Küll aga ei teadnud ma, et ma selle sõna välja ütlemisega Pandora laeka avan. Ehk siis hunnik kirju naistelt, keda Lauri hoolikalt sebinud on…

Loe ka neid postitusi!

18 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liisa 5. detsember 2023 at 16:35

    Martti Hallik on ka Pedator vibega! Ta kallistab 10-14 a tüdrukuid jne. Ja ta Lauri parim sõber jne ilmselgelt haiglaselt veider see käitumine

  • Avatar
    Vasta Marge 2. detsember 2023 at 11:07

    «Kiimas keskealine naine noore poisi kallal on ikka suhteliselt ebameeldiv,» nentis näitleja ja produtsent Lauri Pedaja, kui taskuhäälingus «Lege podcast» tulid jutuks ahistavad naised. Hmm… Aga vastupidisel juhul kõik ok?

  • Avatar
    Vasta getlin 1. detsember 2023 at 22:08

    Lauri sõber on Martti, kes läks suhtesse alaealise tüdrukuga, keda ta keskkooli külastades kohtas ja kes nüüdseks on ta abikaasa. Just saying 🙂 Imelik et keegi seda sõprusringkonda varem tähele pole pannud 🙂 Kindlasti leiaks mu praegustele väidetele tõestust ka, sest ise nad on aastate jooksul oma tutvumislugu rääkinud 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 1. detsember 2023 at 10:16

    Tegemist on PREDATOR-iga .

  • Avatar
    Vasta Stella 30. november 2023 at 19:05

    Mis siin imestada, terve meedia ülistab neid kiimas pässe, kes omale verinoore pruudi on võtnud ( Raud, Sal-Saller, Normann, Sõnajalg, Maltis, Sõõrumaa, Ostrat jne). Pedajas lihtsal ei ole veel nii vana, et endast 20+ aastat nooremat naist sebida, ilma, et see kriminaalne poleks. JÄLK!

    • Avatar
      Vasta Vaike 30. november 2023 at 20:10

      Täiskasvanud inimeste vanusevahe olgu või 50, see on nende omavaheline asi kuniks kõik vabatahtlikult toimub. Ükskõik kui jälk see kõrvaltvastajatele tunduda võib. Mõnele tunduvad ka erirassist paarid jälgid, teisele omasoolised jne.
      Hetkel tundub mulle, et tegelikult keegi ahistajat pole kaitsnud (vist), aga viidatakse süütuse presumptsioonile. Küll aga ei kuulnud ma kedagi poole sõnagagi samale viitamas, kui tegemist oli nt Aivar Mäe juhtumiga. Vana ja paks mees, mitte noor ja seksikas influkas, lasti lahti kohe, kui keegi süüdistusega lagedale tuli. Pärast mõisteti kohtus mees õigeks, aga positsioon ja maine olid kadunud. Samas ei saa kohus mõista süüdi millegi eest, mille kohta pole tõendeid. Mul on 0 tõendit selle kohta, milline värdjas mu onu oli, kui ma laps olin, aga see ei tee juhtunut olematuks, eksole.

  • Avatar
    Vasta R 30. november 2023 at 18:24

    Käisin 1-6 klassis, kui olin näitlemisringis. Iga aasta käisime ka Väike Lava festivalil oma näidendiga. No üle Eesti tuli sinna sadu lapsi. Jäime sinna terveks nädalavahetuseks.
    Ühel aastal oli ka Lauri seal kohtunik.

    Ei tahaks uskuda, aga ei laida maha ka, et alla 12 aastasel lapsel võis olla mingi intuitsioon, aga selle venna läheduses läks minul süda pahaks ja imelik tunne tuli sisse.
    Muidugi selliseid haigeid inimesi olin ka varem kohanud, omaenda vanemate tuttavad/sõbrad, kes tihti külas käisid jne. Võib-olla sp tundsin selle vaibi ära.

    Aga no eks ikka kuulsa inimesega taheti ju pildile saada ja ka meidki pildistas õpetaja temaga jne.

    Fuih, kui nüüd sellele mõtlema jääda, et taoline tont lastehordide seas rahumeelselt olla sai ja veel maksti selle eest… Hirmus!

  • Avatar
    Vasta K.m 30. november 2023 at 18:11

    Loeks nagu oma exi kirju, mis ta samuti seljataga igast alakatele saatis ja ka muidugi täisealistele, täpselt sama imal jutt. Küll ta oli vallaline ja kutsus kohvile kõiki, küll oli “sitt naine” kodus ja tahab vaheldust, ja siis ela sellisega koos, kes istub su kõrval lapsega ja naeratab, samalajal tšätib mingi karja alakate tibinatega, kuidas vallalised kokku saaks. Ehk, siukseid sitakotte mehi on ikka palju olemas.

  • Avatar
    Vasta Mirell 30. november 2023 at 15:39

    Lauri on alati tundunud selline ahistaja slash ärakasutaja , ta isegi kunagi meedias uhkustas kuidas ta klubis purjus naisi “sebis”.

  • Avatar
    Vasta Epp 30. november 2023 at 14:14

    2017 oli ta juba Getheliga suhtes.

    • Avatar
      Vasta M. 30. november 2023 at 16:00

      Ta on ise meedias väitnud: “Kui nad esmakordselt Prive klubis kohtusid, oli Lauri 27 ja Gethel 18. Peale seda oli neil 1,5 aastat kokku-lahku jooksmist, peale mida ei suhelnud nad pool aastat, kuid taasühinemisel tundis ta, et nüüd on aeg end kokku võtta. ” Kuvatõmmisest tuleb välja et ühel juhul oli ta 29. Kahju Gethelist, sest ta on äärmiselt sümpaatne

      • Avatar
        Vasta Riina 30. november 2023 at 17:17

        Lauri on ju Martti Halliku parim sõber ja Martti Hallik on ka palju väga noorte tüdrukute iidol olnud
        Sealhulgas kallistamised noorte tüdrukutega jne. Ühesõnaga väga veider täisealise mehe poolt

  • Avatar
    Vasta Kats 30. november 2023 at 13:20

    Jube lugu jah, aga mis lahterdamine see Snapchati kasutajate kohta?? Ei ole mina ega minu sõbrad/sõbrannad ei pedofiilid, perverdid, lapsed ega ka petjad. Väga nõme koht selles postituses.

  • Avatar
    Vasta R 30. november 2023 at 13:06

    Ma snäpi võhik, aga kas see on kindlasti Lauri? Kuidas see kindlaks tehti? Või keegi esineb tema nime all?

    Messengeris jh näha, kellega tegu.

    Mallu, pead ettevaatlik olema. Tänapäeval kedagi pedofiilias süüdistada võib sulle kohtu keissi kaela tuua.

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. november 2023 at 13:17

      See on tema, liiga palju tõestusmaterjale etinevate inimeste poolt.

  • Avatar
    Vasta Lea 30. november 2023 at 11:50

    Mu preili saab mõne kuu pärast 14 ja ma lööks maha selle inimese, kes talle sellist juttu ajaks. Ausõna. tegemist on ikkagi lapsega veel.

  • Avatar
    Vasta Vaike 30. november 2023 at 11:43

    Ilmselt on siin materjali veebipolitseile.

  • Avatar
    Vasta Liz 30. november 2023 at 11:24

    Ma käisin kunagi muusika huvi ringis ja seal oli ma arvan mingi 40ndates mees õpetaja, ma ei mäleta, kes alustas, aga me ikka veetsime tunde hilisõhtul chattides ja sebides, ma olin siis ma arvan kaa mingi 14. Hirmus mõelda, tal isegi naine sai meie chatile jaole ja jättis ta maha tol hetkel. Nyyd nad juba abielus ja lapski koos. Pidin talle kylla minema, aga hakkasin kartma, sest ilmselgelt olin veel syytu sel ajal.( ja mitu aastat hiljemgi). Msn juttu kahjuks või õnneks enam yles ei leia.
    Niiet kuskil pole ohutu. Lapsevanemana hoiaks väga silma peal kellega laps netis jutustab.