SUHETEST Uncategorized

mis värk selle skeptilisusega täpselt on?

5. jaanuar 2024

Ma olen enne ka kuulnud seda juttu, et heas suhtes ei panda elusees koos pilte üles ja veel vähem räägivad nad sellest, kui õnnelikud nad on. Sest noh, kui sa oleksid päriselt õnnelik, siis sul poleks vaja ühiseid pilte lisada ja muidugi pole vaja sul kogu maailmale kuulutada, kui õnnelik sa oled.

Loe ka neid postitusi!

28 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mirr 5. veebruar 2024 at 17:04

    ole ettevaatlik, et BSH varsti Legrandit sult pihta ei pane. Eks ikka sellepärast, et ta on ju nii ilus ja naine pole kunagi süüdi. Süüdi on sõbranna et räägib eksmeestega, aga mitte hobi korras teiste meestega K*ppida

  • Avatar
    Vasta Evelyn 18. jaanuar 2024 at 10:08

    Inimesed on väga erinevad. Sinu elu osa on blogimine, skandaalid, gossip ja sa jagad oma elust väga palju. Pole kahtlust, et sul on saladusi, aga pehmelt öeldes jääb mulje, et mis sul meelel, see ka keelel ja blogis. Samas tean Eesti blogijaid, kes on samuti populaarsed aga ei jaga laste- ega elukaaslase pilte. Kõik on valikute küsimus. Kollases ajakirjanduses sama – on paarid, kes lullutavad käest kinni oma õnnest aastast aastasse ja siis on enamasti mehel noorem ning naine saab jõululaupäeval kohtukutse (Sal-Salleritega oli mingi sarnane juhtum) Sama on välismeedias – on teada-tuntud paarid, kellele tuleb kasuks oma õnne (olgu see siis näiline või mitte) meedias jagamine. Ja on neid, kes ei tee seda kunagi. Otsisin mõni aeg tagasi ühe oma lemmiknäitleja kohta, kes teinud kümneid rolle, intervjuusid ja selgus, et see mees on oma elu jooksul vaid ühe intervjuu andnud. Samas on ta vist juba 30 aastatat oma töödega pildis. Lepingus on sees, et intervjuusid ta rollide kohta ei jaga. Abikaasa on samuti tuntud näitleja, kuid neid pole kuskil koos nähtud oma suurt õnne jagamas. Seega on väga erinevat pildis olemist. Inimeste privaatsuse vajadus on samuti väga erinev. Tulles tagasi paarikeste piltide juurde, siis pole õiget ega vale. On sisetunne. Miski, mis ütleb sulle, kas tasub jagada oma lähedaste pilte või mitte. Mina näiteks ei jaga sotsiaalmeedias ka oma kõige kallimate sõbrannadega kohtumisi – ma ei soovi, et igaüks teaks, kellega lävin ja kes on mulle olulised. Ja siis on mul IG sõbrannad, kellega vahel kohume ja stooritame. Linnupesa peale ei puhuta – ehk tuleb see teadmine kunagi hiljem, mitte kõigil ja osade elu osa on jagada oma elust praktiliselt kõige (vaata Silvia Ilvest – iga paari kuu tagant uus mees).

  • Avatar
    Vasta Kris 10. jaanuar 2024 at 02:58

    Hei! Väga armsad olete. Palun ütle, mis vinge mantel sul seljas on?🙂🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. jaanuar 2024 at 11:31

      See on pikk kampsun ja pikk vest 😄

  • Avatar
    Vasta Marge 5. jaanuar 2024 at 22:52

    Õnne peabki jagama 😍

  • Avatar
    Vasta L 5. jaanuar 2024 at 21:36

    Ee, ma panen tihti tööl messengeri teavitused kinni kui millessegi süveneda on vaja või olen üldse tunde telefonist ja arvutist eemal, nii et ma ei saa kuidagi aru, et kuidas päeva jooksul sõnumitele mitte vastamine on red flag.

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. jaanuar 2024 at 14:35

      No kui sa väga tahaks kellelgagi suhelda, siis sa ei paneks ju 😄

      • Avatar
        Vasta Vaike 6. jaanuar 2024 at 14:47

        Ma vist nii väga ei ole kunagi suhelda tahtnud, et sellepärast töö- või kooliasjadel üle pea kasvada lasta. 😀 Eriti, kui suhe on kestnud juba natuke aega ja tead, et õhtul saab nagunii suhelda. Mul oli üks peiks, kes mind päevad läbi sõnumitega pommitas ja no lööge või maha, mul ei olnud isu töökohast ilma jääda selleks, et päevad läbi temaga sõnumineerida. 😀 Kui on vaja süveneda või mõnda üritust läbi viia, siis ma ei saa päev otsa telefonis olla isegi, kui väga tahan.

        • Mallu
          Vasta Mallu 7. jaanuar 2024 at 11:48

          Eks see oleneb töö iseloomust ka kindlasti 😀

      • Avatar
        Vasta Triinu 7. jaanuar 2024 at 11:32

        Niimoodi suhteõnne jagamine annab just teistelegi lootust, et igaüks võib seda leida, mina ka. Nii et puhas rõõm seda näha!

  • Avatar
    Vasta Vutt 5. jaanuar 2024 at 16:54

    Ma vaatan paaride pilte suure kadedusega, sest nad saavad koos pildil olla!
    Mul on oma mehega umbes 5pilti (koos olnud 10a), kus me kahekesi peal oleme. Sest keegi ei pildista meid. Selfie pole ikka päris seesama. Ja enda kaamera timeriga sättida on ühe arvates nõme. Fotograafi juures käimine, veel nõmedam.
    A no kui ei meeldi pildile jäämine, mis siis ikka. Lajku päris ka e ok lähe sellise asja pärast, ju? Sotsmeediat tal pole. A, ei insta on. Seal on üks pilt a’la merelainest vist.

    Teie pilte vaatan samamoodi kerge kadedusega, samas lootes, et annaks jumal ei pärast liblikate aega see nali ja armastus veel jätkuks ♥️

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. jaanuar 2024 at 16:56

      ma olen enamik pilte nii saanud, et Andra on teinud 😀 Seega palu mõnel sõbrannal teha! 😀

    • Avatar
      Vasta Evelin 7. jaanuar 2024 at 14:37

      Mina jagan ka üsna tihti oma ilusa suhte ilusaid hetki. Kui olen olnud kehvades suhetes, siis just ei ole tahtnud midagi jagada. Praegu on mul väga hea suhe ja väärt mees, nii et muidugi jagan vahel oma rõõmu ja õnne. Ausalt ei ole need pildid tehtud vahetult peale seda, kui oleme üksteist sõimanud või ma olen vastu hambaid saanud😄

  • Avatar
    Vasta Angelika Pärna 5. jaanuar 2024 at 16:01

    Mulle su see kiilakas kunagi ei meeldinud. Sina muutusid teistsuguseks, kui temaga kokku läksid. Mäletan, kui lugesin su postitust peale seda, kui jäite kuhugi pildile Andra pool aastavahetusel. Mul süda tilkus verd. Konkreetselt jäi tunne, et kirjutasid seda postitust nuga kõril. Nii teistmoodi, nii valus. Kuigi kõik sõnad olid positiivsed, kuidas te mõlemad arenenud, kasvanud jne.
    Eks loomulikult su paadunud fännina nähes, et sa nüüd “selle suliga” koos, hakkas jälle süda verd tilkuma. Samas sina oled nüüd ikka tagasi. Vahetu, otsekohene. Hakkasin lausa ta raamatuid lugema, et eelarvamusest lahti saada.
    Aga jah… instapilte ma ei usalda juba ammu. Hea näide Gaby ja Briani lugu.

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. jaanuar 2024 at 16:56

      Ausalt öeldes, mulle see kiilakas ka ei meeldinud 😀

  • Avatar
    Vasta E 5. jaanuar 2024 at 15:46

    Kunagi lugesin, et uuringud näitavad et need inimesed kes peavad oma suhet kogu reklaamima sotsiaalmeedias, mis hõlmab ka lihtsalt lugude jagamist, on madalama intelligentsiga. Üks asi on blogija, teine asi nö tavakodanik. Samas ma tõesti ütlen- kui inimene oma suhet ja partnerit kogu aeg sotsiaalmeedias toonitab ja seda pildis hoiab, siis on mina-pilt ja identiteet hästi teise inimesega ja suhtes olemisega soetud ja see ei ole ilmtingimata tugev ja ise seisev meel ja isiksus.
    Olen nõus, et hästi funktsioneeriv suhe ei vaja reklaami ega kiidulaulu instagramis. Kui inimene on kallis, siis öeldakse talle seda laivis, mitte ei kirjutata avalikku armastuskirja ühise pildi alla. ☺️

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. jaanuar 2024 at 16:57

      Aga samas ega ei tea, vb öeldakse laivis JA pildi all? Topelt ei kärise 😀

      • Avatar
        Vasta E 5. jaanuar 2024 at 19:11

        Kellele tegelikult siis öeldakse seal pildi all? 😅

        See on sama kategooria, mis järelhüüded sotsiaalmeedias surnutele inimestele – ei, kellegi vaim ei loe ju su insta postitusi😂
        Vôi “emme, head emadepäeva” – aga emal polegi sotsiaalmeediat. Pigem näen neid tegevusi kui osa gruppi ja hulka kuulumise tugevast alateadlikust soovist ja kuna enamus ju postitab siis enamus teeb ka jârgi, sest hea ja seksikas suhe on sotsiaalselt ihaldatud asi. Ja vaadates ka siinseid kommentaare, siis mida ilusam idüll seda kaugem reaalsus, siis pole vahet mis toimub kulisside taga – kena datenight pilt ja paatoslik truuduse vandumine pildi all on tânapâeval mingi imelik valuuta, käitumisnorm…

  • Avatar
    Vasta Margot 5. jaanuar 2024 at 15:30

    “Ja see ei ole NII suur asi, et ma tunnen pidevalt, et midagi on valesti, sest ilmselt ma mõtlen üle ja tahan liiga palju, eks?”
    Appi, kui tuttav!!
    Minu arust on äge olla õnnelik ja why the fuck ma ei või seda tervele maailmale kuulutada, kui ma tahan eks 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. jaanuar 2024 at 16:57

      Amen 😀

  • Avatar
    Vasta Krr 5. jaanuar 2024 at 15:03

    Sind üldse ei kahtlusta, see oli tõesti imelik, kui sa olid kellegagi koos ja ei pannud pilte – sest see ei ole sina (pärast tuli välja, et sa ei saanudki siis olla sina ise).
    Aga mingi teema, mingite inimeste piltidega on küll. Ma tean inimesi, keda on mees petnud ja peale seda on naine hakanud igal võimalikul juhul endast koos mehega mega romantilisi ja ilusaid pilte väga tihedalt üles panema – see on see teema, et üritab siis vist oma suhet päästa ja kõigile (ka iseendale) tõestada, et meil on kõik niiiiii hästi.
    Ise olen 16 aastat koos olnud ja ikka panen ka mehega koos pilte üles, kui kuskil käime või midagi teeme jne.

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. jaanuar 2024 at 16:57

      ❤️

  • Avatar
    Vasta Kadri 5. jaanuar 2024 at 14:57

    Kui mina mehega hästi läbi sain siis postitasin pilte. Nüüd on suhe läbi ja ootan ta välja kolimist ja pole väga ammu ühtegi ühist pilti pannud. Ei tea miks teesklema peaks, et kõik jube hästi on?

  • Avatar
    Vasta Kelly 5. jaanuar 2024 at 14:44

    Varasemalt ma ei olnud skeptiline, aga ma tean nüüdseks 3 paari, kes pidevalt sotsmeediasse ülevoolavalt armastust täis pilte ja piltide pealkirju panid. Ühes suhtes läks mees naisele kallale nii, et murdis naise sõrmeluu. Teises mees pettis järjepidevalt ning kolmandas lihtsalt väljaspool sotsiaalmeediat antud paar ei sallinud teineteist ja olid lihtsalt laste pärast koos. Peale neid olen küll skeptiliseks muutunud 😅 aga mitte nö uute paaride puhul, sest siis ongi minu meelest see ülevoolav intiimsus ja armastuse näitamine pigem tavaline. Aga kui aastaid koos olnud paar väga rõhutatult soovib koguaeg pildis olla ja kõigile tõestada KUI armunud nad on, siis kogemusele tuginedes suhtun sellesse kahtlusega küll. Päeva lõpuks on mul tegelt savi, lihtsalt pildi nägemise ajal käib korra peast läbi, et “ahah, okei…” ja siis rohkem sellele ei mõtle 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. jaanuar 2024 at 14:52

      Tjah, siis vb tekiks endal ka kahtlus 😄

    • Avatar
      Vasta Krr 5. jaanuar 2024 at 15:06

      Jaa just, täitsa nõus, et kui värske paar, siis nii loomulik ju, et armunud ja panevad palju pilte. Aga kaua suhtes olnud paari puhul selline järsku tekkinud ülevoolav demomine on pigem kahtlane…

  • Avatar
    Vasta Lea 5. jaanuar 2024 at 13:47

    Paarikeste pilte vaadates pole ma kunagi mõelnud, et tegelt käheb neil halvasti. Küll aga kui mõni ammune sõbranna hakkab ühendust otsima ja aktiivseks muutub somes, siis tavaliselt on olnud lahkuminek selja taga. Ise olen 19 aastat suhtes ja postitan vahel harva koos pildi.

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. jaanuar 2024 at 13:52

      Tead see on ju tegelikult loogiline, et kui sa kellegagi aastaid koos oled (eriti veel 19, issand jeesus), siis on muud olmeelu nii palju peal ja teineteisega harjutud küll ja veel, et ei pane enam neid väikseid asju tähele ja nö harjud ära oma hea eluga, et ei tule enam pähe seda nii väga ülistada 😀