JUMALAITA

aeg natuke enda patte paljastada (lõigud raamatust)

23. jaanuar 2024

Ma olen öelnud, et oma uues raamatus kavatsen ma ennast paljaks kiskuda. Ärge muretsege, tutipilte sealt ei leia, aga noh, nii piltlikult rääkides või nii… Ühesõnaga, ma olen juba 34 aastat siin ilmas elanud ja paraku on elu juba kord selline, et aeg-ajalt tuleb ette olukordi, mida ei oskaks kunagi ette näha. Asjata ei ole olemas väljendit “never say never“, sest enne kui olukord endal juhtunud pole, ei oska me kunagi tegelikult adekvaatselt ette hinnata, kas ja mismoodi me antud juhul käituks. Seega pean tunnistama, et ka mina olen loomulikult teinud asju, mille üle ma uhke ei ole ja mida ma parema meelega unustaksin. Aga samas mälestuste ja mineviku liiva alla matmisel ei ole kunagi suurt pointi, sest eks nad lõpuks ikka välja ujuvad.

Loe ka neid postitusi!

19 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Rami 25. jaanuar 2024 at 17:50

  See ju täielik blackmeilimine. Nagu Regina George kui Burn booki enda kohta kirjutas. Aga õnneks on tegemist ju muutunud inimesega 😌

 • Avatar
  Vasta Getlin 25. jaanuar 2024 at 16:24

  emaili all kirjas “Sent from BSH” 😉
  ei ole kursis kuidas see iseendale emaili saatmine käib või välja näeb aga kirjapilt (capsis rõhutamine ja ingliskeelsed väljendid) näeb BSHle sarnane välja. arvestades neid screene mis on BSH chatist tehtud))
  emaili nimi maali.juuli ja tema enda messengeri nimi juta…järelikult meeldivad eestipärased vanemad nimed 😃
  tragikoomiline

 • Avatar
  Vasta Epp 24. jaanuar 2024 at 17:40

  E-mailist väljend “kahjustab tugevalt” on samuti täielik bsh väljend.

 • Avatar
  Vasta forever miss piggy 24. jaanuar 2024 at 15:37

  ta pole ikka veel ravi saanud v?? Sorry aga tal pole ju mitte s*ttagi muutunud, teksti stiilist näha kohe ju et lood ikkaveel halvasti 😬

 • Avatar
  Vasta Anni 24. jaanuar 2024 at 13:39

  ❤️🤍❤️

 • Avatar
  Vasta K 24. jaanuar 2024 at 12:39

  BSH on tõesti veits lappes, et mingeid ähvarduskirju saadab, olles ise nagu ta on, aga vabandan, et teiste kommenteerijatega nõustuda ei saa ja takka kiita, et ei mõista sind hukka. Mul on ka väike laps ja, loomulikult, suhted on erinevad. Aga minna otsima põnevust ja lohutust oma sõbranna mehe käte vahelt on väga madal nii sinu kui ka loomulikult tolle mehe poolt. Tore, et ise tunnistad ning eks su lahutus annab selgelt mõista, et su enda tolleaegses suhtes tõesti alustalad puudu olid. Eks karma sai su ka kätte ja maksid niiöelda oma võlad ära, ehk mis seal enam öelda laias laastus. Ainus mida tahtsingi lisada on, et mina ei mõista. Ja selles loos pole see ainus “paha” BSH.

 • Avatar
  Vasta Lu 23. jaanuar 2024 at 22:51

  Päriselt või? Mingi vend mängis oma naise kõrvalt sinu tunnetega ja sa tundsid end korraks väärtuslikuna titemajanduse kõrvalt ja armusid.. Ja bsh üritas seda sinu vastu kasutada? Ahah! No jah, mis ma oskan öelda.
  Mõttetu mees! Muud midagi!

 • Avatar
  Vasta Triin 23. jaanuar 2024 at 22:48

  Bs(ü)h peaks lõpetama endale nende anonüümsete kirjade saatmise. Me kõik teame ju, et see on tema ise.

  • Avatar
   Vasta H 24. jaanuar 2024 at 00:24

   Ei tea ka ühtki teist inimest peale BSH, kes blogipostitusi blogiks nimetaks, nii et tundub tõesti tema enda kiri olevat.

 • Avatar
  Vasta F 23. jaanuar 2024 at 22:32

  See on juba mitmes kord, kui tuleb välja, et sa pole olnud aus oma lugejatega. Ja eelkõige härib see sel põhjusel, et ise pidevalt rõhutad oma ausust. Kui juhtusid sellised asjad, mängisid need siiski olulist rolli abielu purunemisel. Aga väitsid aastaid, et midagi ei juhtunud, lihtsalt kasvasite lahku.

 • Avatar
  Vasta Lizzu 23. jaanuar 2024 at 21:47

  Mõtlesin juba kunagi et miks teie ja selle teise pere suhtlus niimoodi läbi sai, te saite nii hästi läbi ja äge oli näha/lugeda kui hea klapp teil oli. Nüüd siis mõistan, mis juhtus.

 • Avatar
  Vasta oehhhhhh 23. jaanuar 2024 at 21:43

  mis see bs(ü)h mõtles, et näitab, et ta teab midagi, et sind niiöelda konksus hoida… ja siis, et ta nii madal pole ka väää???? pfff näe välja tuli, oota uut saladust uss… vihmauss

 • Avatar
  Vasta Triin 23. jaanuar 2024 at 20:55

  See draama väga ei huvitagi, aga naljakas kuidas BSH oma instagramis räägib, kuidas naised peaksid kokku hoidma, tsiteerib mingeid eneseabi raamatuid, kus tema ei taha enam madalale langeda, teeb kõike teisi arvestades ja on muutunud jnejne. Ja samal ajal siis tegelikult ussitab Mõni inimene ei muutu lihtsalt kahjuks kunagi- kurb.

 • Avatar
  Vasta Mirjam 23. jaanuar 2024 at 20:35

  🩷❤️

 • Avatar
  Vasta Kessu 23. jaanuar 2024 at 20:19

  Noh.. mõtlesin tulla supportima, et me kõik oleme teinud patte ja olnud noored, aga lugesin just, et Sa oled umbes see 4. klassi tüdruk, kes esimest korda koolis “kur4t” ütles.
  Su lugejate seas on tead selliseid, keda Püha Isa ei võtaks isegi jutule mitte. Mitte et see oleks aktsepteeritav, aga mõned asjad tuleb õppida elukoolis, sest riiklikku programmi need ei mahu. Oled endiselt fav ❤️

  • Avatar
   Vasta TJ 23. jaanuar 2024 at 21:02

   “Sa oled umbes see 4. klassi tüdruk, kes esimest korda koolis “kur4t” ütles.” – hahaa..parim kommentaar 😆 ja täiesti nõus!

 • Avatar
  Vasta Siksu 23. jaanuar 2024 at 20:18

  Ei mõista sind hukka, tihtipeale
  inimestel tekib palju selliseid tundeid olles
  pereelu keskel oma
  piimaplekkidega ja üksiku tundega.
  BSH mõistan küll hukka, kuna tema eputas “ kas te sööte ka seal lauataga, kus su mees mu tussi sõi 😂”
  Teie vahe on see, et sina ei mõnitanud kannatanut (ilmselt mitte nii nagu bsh), aga tema nokkis ja irvitas mehe elukaaslase üle alatult, sellega on ka kõik öeldud ju.

  • Avatar
   Vasta Hel 24. jaanuar 2024 at 11:16

   BSH on reaalne sotsiopaat.

   • Avatar
    Vasta H 24. jaanuar 2024 at 15:11

    BSH on nartssisist. Tema ja maailm. Sotsio lihtsalt on pätiplika, piuritundeta. Nartssisistile lisandub , mida sotsiol ei ole: Piiritu eneseimetlus, väga hea ja veenev jutt oma “headusest,”, osav näitemäng. Mina, mina, mina. Maksab kõigile kätte suure irwega ja heaolutundega, kuid talle ei tohi öelda tõde. Nartssisist, kes atvan et maalm keerleb ümber tema ja teised tema alamad. Sotsiopaadil ei ole nii kõrge enesehinnang ealeski. Lugedes seda nartssisismi, on koik selge.

    See esineb tihti koos piirialase häiretüübiga, mida aetakse segi “bipolaarsusega,” – viimased on tõesti hädas iseendaga, võivad olla tundlikud ja haavatavad ning ausad, madala enesehinnanguga. Bshl on vastupidi etteheiteid vaid kõigile teistrle, ta naudib enda imetlust ja hävitustööd täiega, – võttes selle arvely veel soodukaid, uusi hilpe jm, ey saab olla niivord isekas ja südametu. Õudne isik