Uncategorized

Külalispostitus Hannalt: “Brigitte, sa ei hirmuta mind, ma ei karda sind!”

1. veebruar 2024

Ma ei tea isegi täpselt, kust seda lugu alustada, kuna minu meelest see poleks kunagi pidanud siia punkti jõudma. See polekski siia jõudnud, kui see inimene poleks teinud neid storysid, mille ta täna tegi. Mina soovisin meie omavahelise asja privaatselt ära lahendada ja ma uskusin, et me suudame seda teha, aga tema otsustas minna teist teed. Tegi avalikud storyd ning pani mind sellega olukorda, kus ka mina tunnen, et mul on õigus ennast kaitsta ja õnneks sain ka platvormi, kus enda poolt selgitada. Mis mingis mõttes ka mu inimõigus… lol, su lemmiksõna. Sulle ju meeldib alati kõigile oma õigustest rääkida ja sellega neid ähvardada, eks ju?

Loe ka neid postitusi!

55 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Annika 3. veebruar 2024 at 17:20

    Varas varast kardab 😏 tubli H, et vastu hakkasid

  • Avatar
    Vasta M 2. veebruar 2024 at 02:44

    Pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad. Nõme on sõbrannal dikteerida, kellega võib suhelda ja kellega mitte, aga sõbranna tüübiga paari kuuga nii “lemmar sõbrannaks” saada on samuti kahtlane.
    Väga lapsik käitumine mõlema poolt, aga eks BSH saab sama karma tagasi, mis teistele teeb.

  • Avatar
    Vasta Inimene 2. veebruar 2024 at 01:21

    On selline rusikareegel – kui ühel inimesel on probleemid paljudega ja korduvalt pikema aja jooksul, siis on viga ikka selles inimeses, mitte neis paljudes.

  • Avatar
    Vasta K 1. veebruar 2024 at 20:35

    Mul natuke teine küsimus. See BSH reklaamis söögi alla ja peale, kuidas aasta lōpuni saab raamatut osta. Pidevad storyd, kuidas ausalt kaaa, ta paneb viimased põlema. Mina vaatan, et siiani raamat müügis ja mingit lõkkeõhtut pole ka välja kuulutanud. Et kas selle inimese suust kunagi päriselt ka tõtt hakkab tulema või ta eeldab, et kõik on sama ebastabiilsed ja lihtsalt ei märka ?

  • Avatar
    Vasta katss 1. veebruar 2024 at 19:03

    Ma BSH storydest arvasin ,et H löi ta peika üle. No täpselt sellise mulje jättis, aga siin ei ole mitte midagi mille üle halada ja nutta. Igaüks otsustab ise kellega söber olla ja kellega mitte . BSH tulgu oma mullist välja ja lasku teistel ka elada, mitte tema ja ta maailm ainult. Ei imesta üldse, et sellisel inimesel pole ei peikat ega ka söbrannasid. Inimesena tundub täiesti väljakannatamatu ja sellist inimest enda tutvusringkonda ega söbrannaks ei sooviks. Täiesti kohutav inimene. H’le soovin köike paremat ja hea on sellisest lahti sai!

  • Avatar
    Vasta Katriina 1. veebruar 2024 at 14:42

    Sõbranna selja taga tema exiga ei susserdata. Punkt.

    • Avatar
      Vasta Mammu 1. veebruar 2024 at 20:51

      Aga sõbranna mehega võib köögilaual vallatleda? BSH ju seda alles kevadel tegi ja sellega uhkeldas 🤔

      • Avatar
        Vasta Inimene 2. veebruar 2024 at 01:22

        Natuke see küsimus jah, et miks BSH-le on oluliselt rohkem lubatud kui kellelegi teisele, kas oskab keegi vastata?

  • Avatar
    Vasta Epp 1. veebruar 2024 at 13:37

    Kuidas see üldse välja tuli? Ma eeldan, et see Karl hoidis saladust ja Hanna nagunii…seega kas BSH loeb Hanna isiklikke vestlusi?

  • Avatar
    Vasta isiil 1. veebruar 2024 at 13:14

    In the first place “ma nägin teatud vestluseid” – kas b võttis hanna telo ja nuhkis või nägi, kui hanna oli telefonis ja piilus, et mingi Karl messengeris? Either way on see väga saiko käitumine 😀

  • Avatar
    Vasta Maria 1. veebruar 2024 at 12:51

    Minu meelest on BSH poolt lapsik käitumine see, et “mul on temaga probleeme, ta on ilgelt nõme nüüd, pane sina mu sõbrannana ka talle blokk”. Ning selle H poolt oli see blokk argpükslik, laseb endale ette kirjutada, keda blokkida, keda mitte. Ma ikka ise valin, kellega suhtlen ja keda blokin. Hale olukord … ma ei tea, kui mind keegi nii blokiks, sest keegi käskis, ning siis kukuks vabandama ja selgitama … mina ei ilmselt usaldaks enam kumbagi.

    Need BSH “sõbrannad” pole ju mingid sõbrannad, kes näo ees kiidavad, salaja laidavad ta käitumist maha … Võltsimine!

    • Avatar
      Vasta Kats 1. veebruar 2024 at 18:44

      Üks sõna “lasteaed”

  • Avatar
    Vasta Brittly 1. veebruar 2024 at 12:44

    Arvamus vanemalt, elunäinud naiselt. Minu elutarkuse pagasis on selline kogemus, et kui parim sõbranna on oma kallimast lahku läinud, siis ei sõbrustata tema selja taga sõbranna eksiga. See on igasuguse sõpruse totaalne hävitamine. Nii lihtsalt ei ole ilus, nii ei tehta. Mis sest et sõbranna eksiga vaid platoonilised sõbrasuhted on.
    Muidugi pole vaja seda kõike ka sotsiaalmeediasse riputada, nii nagu B. seda tegi ning seejärel nüüd ka H. Selge see, et mõlemapoolne frustratsioon ajab üle ääre, aga vaevalt et sellisest ehtnaiselikust kättemaksust kummalgi kergem hakkab. Pigem jääb sest kõigest vaid halb mekk ja must plekk mõlemale külge.

    • Avatar
      Vasta Jo 1. veebruar 2024 at 14:02

      Bingo

    • Avatar
      Vasta f 1. veebruar 2024 at 14:09

      Väga imelik suhtumine selle elutarkuse kogemuselt. Mingi pealesurutud moraalikoodeks.
      Igaühel on õigus suhtesse astuda sellega, kellega tahab. Kui inimene meeldib, siis mis vahet sellel on? Eks on põhjusega eks ja mis õigusega keegi dikteerib, et sina ei või temaga suhtesse astuda.
      Ja kas BSH mitte ei astund oma endise sõbranna mehega suhtesse? See peaks ju ka sinu moraalide kohaselt vale olema?

    • Avatar
      Vasta LP 1. veebruar 2024 at 16:02

      Oot aga nagu.. Te oma elutarkuse juures unustate ära, et Bsh oli see, kes at first place sõbranna eksi nillis? Ta isegi käis sõbranna tüdrukute õhtul, kus olid vaid lähedasemad(ilmestamaks, kui close nad olid) Et kuhu see girl code nyyd siis jäi? 😂

  • Avatar
    Vasta A 1. veebruar 2024 at 12:08

    Eks Brigittel ole ka omad traumad ja reetmine teeb haiget. Sestap reageeris nagu reageeris, aga seljataga “teeme, et see jääb meievahele” – mina sellist sõpra ka ei edasi ei usaldaks ning seetõttu mul polegi parimat sõbrannat kuna no mitte kedagi ei saa usaldada. Ärge rääkige kellegile oma saladusi inimesed. Päikest:)

    • Avatar
      Vasta Maria 1. veebruar 2024 at 12:53

      No see on lihtsalt lapsik, see bloki-ta-ära. Ning H poolt oli ka argpükslik käitumine blokkida, sest sõbranna käskis. Täiskasvanud inimene otsustab ikka ise, keda blokkida ja keda mitte. Nii võlts!

      • Avatar
        Vasta A 1. veebruar 2024 at 13:49

        Jaa, ma nõus

  • Avatar
    Vasta epp 1. veebruar 2024 at 11:57

    BSH pani ikka räigelt üle siin. Väga piinik!

    • Avatar
      Vasta Maire 1. veebruar 2024 at 14:37

      Samas tundub, et pole siin näha mis vestlust BSH siiski nägi…

  • Avatar
    Vasta Mirtel 1. veebruar 2024 at 11:48

    Öelge keegi Hundile et tal on piirialane isiksusehäire.

    • Avatar
      Vasta V 1. veebruar 2024 at 12:55

      word!

    • Avatar
      Vasta Xxx 5. veebruar 2024 at 16:49

      Piirialasega peamine isiksushaire on nartssisism

  • Avatar
    Vasta oo 1. veebruar 2024 at 11:38

    “Aga mind sõimasid kõige inetumate sõnadega üldse, kuidas ma olen kole, vaene, vastik ja, et ei saa mind enam kunagi usalda.”

    Kas see vaeseks sõimamine on tal mingi põhiline sõimuviis kõikide puhul? Kristinat sõimas ka ju vaeseks. Mis teema tal selle vaesusega on? 😀

    • Avatar
      Vasta Marge 5. veebruar 2024 at 11:08

      Zevakinit ka ju 😆 Tundub, et rikkus on tema puhul ainus inimese väärtuse näitaja ja vaene olemine seevastu suurim hirm.

  • Avatar
    Vasta Mari 1. veebruar 2024 at 11:21

    B justkui räägib paremaks inimeseks
    olemiseks, aga for why? Minu hinnangul kui kaamera kinni läheb on same old same , kuna kui inimene endiselt ei oska enda emotsioonidega toime tulla ja parim lahendus on ka enda sõbrannasid survestada olukordades, kus B enda ebakindlused välja löövad- küll Marjen loobugu Kristiinat manageerimast, nüüd H tolle mehega suhtlemast v, siis äkki saaks prof abi. What the fuck? See ei ole
    normaalne käitumine ja igaüks kes nendest “jaa” sõbrannadest seda talle korrutavad peaksid ka end harima. Kes ta on enda arust 🤦‍♀️

  • Avatar
    Vasta Kristi 1. veebruar 2024 at 11:04

    Kui ühe sama inimese juurest kõik koguaeg põgenevad ja mitte ükski suhe, olgu see vastaspoolega, sõpradega, sugulaste või perega, ei püsi, siis oleks ammu aeg peeglisse vaadata. Hanna on väga tubli, et enda eest seisab. 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 1. veebruar 2024 at 10:44

    Mida ma just lugesin… BSH pole vahepeal ikka absoluuutselt arenenud ega muutunud. Täpselt sama ebastabiilne edasi. Hanna ei teinud midagi valesti ju. Ja see ‘paneme kõik koos unfollow’ jne on nii neljanda klassi tasemel, et võeh. Äkki BSH isa suudab ta lõpuks psühholoogi juurde viia, ei saa kerge olle nii dramaatiline olla 24/7

  • Avatar
    Vasta Birgit Reiberg 1. veebruar 2024 at 10:39

    Panid omalt poolt vastu lause, aga põhimõtteliselt ei kirjuta mitte midagi sellest mis sa siis tegid? Oli mingi Karl, 3 kuud, väga hea sõber…. Kumb ta siis oli, sõber, salasuhe samal ajal kui BSH?

  • Avatar
    Vasta Kristi 1. veebruar 2024 at 10:34

    Väga kena tegu Hannast et oma sõbrale põhjenduse andis. Mis siin nii halba on?
    Brigitte ikka vist ei adu üldse asja.

    • Avatar
      Vasta Kerts 1. veebruar 2024 at 15:21

      Kas ma olen ainus, kes arvab, et tegu (Hanna ja BSH tüli) võib olla scam? Ja mingi veider turundusnipp kasutades ära ka Malluka blogi?
      Eks lähipäevil on täpselt näha aga…

  • Avatar
    Vasta Krr 1. veebruar 2024 at 10:33

    Järjest rohkem hakkab tunduma, et B vajab ravi…

  • Avatar
    Vasta R A 1. veebruar 2024 at 10:22

    No kurja. Mul on nüüd väga vastuolulised tunded ja raske pooli valida 😃

    Mallu blogis vastulause väljendatud, järgmiseks siis äkki hr Oksmaa vabandus? A ma nüüd ei tea praegu, kumb osapool selle tellima peaks..

    Aga .. sääsest tehti küll praegu elevant. Juu seal oli ikka palju enamat kripeldamas, et “Get out of my Life” ära tuli.

    Edu kõigile ja palun more gossip nüüd, uksed on ju avatud 🤣

  • Avatar
    Vasta L 1. veebruar 2024 at 10:18

    Ok, ma arvasin, et lõi mehe üle vms, mis oleks kind of shady move, aga noh see on BSH poolt küll täielik põhikool. Või ma ei tea. mu 15-kuusel on aegajalt ka suured tunded 😀

  • Avatar
    Vasta K 1. veebruar 2024 at 10:02

    Vabandust naised-kas te tööl ei tahaks hakata käima?
    Nagu.. kui käiksite kõik tööl siis trust me-teil ei oleks neid probleeme

  • Avatar
    Vasta Kakk 1. veebruar 2024 at 10:02

    Ah, ja veel. B käsib panna unfollow. Kes ta on, et dikteerib, keda võib jälgida või mitte? Sorry, aga mulle tundub, et sa olid juba B lõa otsas pikalt, kui keegi sellist asja dikteerib.

  • Avatar
    Vasta kakk 1. veebruar 2024 at 09:59

    See inimene ju räägib koguaeg, kui muutunud ta on – on näha jah. Muutunud hullemaks 😀
    Seal vestluses pole midagigi ju, milleks saag käima tõmmata. Aga Hannale soovin pigem edu, elu teebki omad korrektuurid ja jäävad need sõbrad, kellele sa väärtuslik oled.

    • Avatar
      Vasta Maire 1. veebruar 2024 at 14:39

      Kirjas ju blogis et seda vestlust BSH ei näinud…

      • Avatar
        Vasta Kaisa 1. veebruar 2024 at 18:19

        See tähendas seda, et see oli ainuke vestlus, millest BSH varem teadlik polnud. Juu kõiki ülejäänd vestlusi oli juba näind varemgi

  • Avatar
    Vasta UrOutOfMyLife 1. veebruar 2024 at 09:40

    Sellise asja pärast keeras ära🤣🤣🤣🤣 ja kohe “imestan et Karliga juba ei maga!!
    See näitab ju kui kontrolliv üks inimene on🥹 ja KUI EBAKINDEL..inimene valiski ju sinu, ja lõpetas sõbralikult suhtlemise 😆 koguaeg arusaanud, et see insta stooride glow up jms on jama.. ja enesekindluse tekst ja kui “minu mees petaks, ma naerataks blablabla” (näitab, et teda ei kõiguta miski, aga see LIIGNE näitamine kahjuks näitab just vastupidist🙃)…pooled ta jutud on mingid tsitaadid kuskilt, enne kui neid sedasi ise edasi rääkida, võiks esmalt endale ka TEADVUSTADA… inimene on nii katkine, ebakindel.. ainult ründab ja siis tuleb rääkima AUSTUSEST… 🤣 kulla karvapea.. kas sa oled üldse kunagi kedagi austanud? Magades ja flirtides oma sõbrannade meestega!? Millal ükskord saab inimene aru, et VAADAKU PEEGLISSE🫠.. ja targem oleks juba vait olla! Sellised psühhopaatsed naermised stoorides, kui võiks end ravida, olla omaette ja ILMA TELOTA NUTTA, jesus christ …
    🤮
    Edu sulle ! Ütlen ausalt, et ainult NÜÜD saab paremaks sul elus minna🤣🥹

  • Avatar
    Vasta Lea 1. veebruar 2024 at 09:35

    Kui vanad te kõik olete? Täiseas naisterahvad, kes käituvad nagu pubekad ausõna. Mina nägin eile B stoorisid, polnud seal midagi uut. Juba ammu selge, et kui parimad sõbrannad/kolleegid ninapidi liiga palju koos on ja veel hullem kokku kolivad, siis ega head sellest ei tule. Ikka üks pool domineerib ja teine tunneb halvasti ja siis keegi ütleb ühte ja teine teist ning käib suur pauk. Ok, B vedas selle avalikuks oma stooridega, so what. Kas te saate aru, et enamus inimesi see ei huvita? Mul oli hommikuks juba täiesti meelest ära läinud…

  • Avatar
    Vasta L 1. veebruar 2024 at 09:33

    Minu arust on Hanna poolt väga tore Karlile seletada, miks ta bloki paneb. Nad olid ju sõbrad. Ma oleks palju rohkem segaduses kui keegi, keda oma sõbraks pean eemaldab mind ilma igasuguste seletusteta. See kuidas B seda teemat spinnib on lihtsalt nii väiklane.
    Palju edu sulle Hanna!

  • Avatar
    Vasta Kati 1. veebruar 2024 at 09:05

    SELLISE asja pärast elu suurim reetmine ja 10a sõprust prügikasti? Piinlik

  • Avatar
    Vasta Nipi 1. veebruar 2024 at 08:42

    Titeaed 😅😅

  • Avatar
    Vasta Liisa 1. veebruar 2024 at 08:40

    Vau, BSH storyde järgi oleks võinud oodata nagu sa oleksid talt eluarmastuse üle löönud või midagi. 😃 Mimmu ise trukib sõbrannade mehi, aga tema eksiga rääkimine on “biggest betrayal”.. See eilne story oli ka hea, et “seni kui mingeid diagnoose pole on kõik hästi” – Briguke palun mine ja lase see diagnoos ära panna, on ilmselge, et sul pole peas kõik korras. 🙁

    • Avatar
      Vasta K 1. veebruar 2024 at 13:14

      Hanna jätab ilmselt midagi rääkimata.

  • Avatar
    Vasta Lu 1. veebruar 2024 at 08:20

    Ma ootasin midagi suuremat, palju suuremat. Et Hanna pärast jättis Karl BSH maha ja nüüd alles jäid vahele vms.
    Ja kuidagi peab ju pildil olema.. Kõlbab see “reetmine” ka, et pildil olla. 😑
    Edu Hannale!

  • Avatar
    Vasta Anna 1. veebruar 2024 at 07:42

    oeh bsh ikka nii katkine inimene et kahju vaadata, ikka põhjusega tal kõik sõprussuhted ümbert kadunud

  • Avatar
    Vasta LA 1. veebruar 2024 at 07:20

    Sry aga see on full põhikooli teema, sa ei või temaga suhelda sp et mina enam ei suhtle. Kas ta mitte selle RonnyG sama asja ei teinud, et keegi ei tohtinud temaga suhelda? Väga ebakindel inimene ikka.

  • Avatar
    Vasta S 1. veebruar 2024 at 06:41

    Niipalju siis arenenud ja kasvanud inimesest, mille üle ümber ringi nalja visatakse. Ikka sama käitumine nagu sügisel.
    Jääb vaid oodata veebruari esimesel päeval järjest hüsteerilisemaks minevaid storysid 🤣

  • Avatar
    Vasta Mira 1. veebruar 2024 at 03:59

    Kas sel BSHil on kõik ok ikka? See kutt ei ole tema omand ja kui Hanna ja Karl olid ka omavahel sõprussuhte loonud siis minu meelest Karl väärib selgitust, et miks talle blokk peale pandi või miks tema elust järsku eemalduti.
    Varsti BSHil pole enam ühtegi inimest ta elus. Aga ikkagi on kõik teised süüdi…

  • Avatar
    Vasta Kata 1. veebruar 2024 at 03:58

    Appi kui kohutavalt vigaselt kirjutatud. Mallu, oleksid võinud selle vähemalt loetavaks toimetada. 😇

  • Avatar
    Vasta Kadri 1. veebruar 2024 at 02:14

    Me oleme 12 ja meil on tunded.

    • Avatar
      Vasta Daddie issues 1. veebruar 2024 at 09:45

      Jumal tõesti, kas tibulinnuke alles 12, endal pole üldse moraali tunnetust ja siis hädaldab “suuuure reetmise” üle 🤣. FFS mis te sellise 12 aastase katkise plikaga suhtlete ja miks sellisest pidevalt kuuleb, üks mõttetu daddie issues käes virelev.