Uncategorized

üks tore koht, kuhu suvel minna – Ojakalda Puhkemaja*

14. mai 2024

Ma arvan, et enamikel teist on sõbrannade chat? Meil igatahes on ja seal on vist mingi 12 naist, kui ma praegu puusalt pakun. Suhtleme me muidugi igapäevaselt, aga seda, et saaks kõikide ajad klappima kuskile koos välja minna, juhub harva. Vanus on ka seal maal, et ega me linna pidutsema minna ei viitsigi. Tahaks lihtsalt head seltskonda, sööki ja rahus juttu puhuda.

Ei mäletagi enam, millal me Ojakaldasse minemise plaani võtsime. Paks lumi oli igatahes maas ja kui ma ei eksi, võis see isegi mingi jaanuarikuu olla? Ja isegi nii pika etteteatamisega said kohale tulla üheksa naist, mis on minu meelest erakordselt hea saavutus. Aga vot tripp ise oli mega tore.

Ojakalda Puhkemaja asub Lõuna-Eesti looduse keskel imeilusas kohas, kus saab tegelikult korraldada kõiki suuremad üritusi. Eidetsillist pulmadeni välja! Pulma meil seekord pidada vaja polnud, küll aga lootsime, et saame rahus päikese käes lõõgastuda ja just seda me saimegi! Kuigi veel paar nädalat tagasi ei olnud ilmad just paljulubavad, sattus meie külaskäigu ajale imeilus päiksepaisteline päev ja nõnda me kõik ennast bikiinde väele koorisime ja ilma nautisime.

Kohapeal on saun, tünnisaun, tiik, grillimismajakesed ja loomulikult peamaja kolme suure magamistoaga ja kõigega, mida puhkuse jaoks vaja läheb.

Kui ma nüüd õigesti aru saan, siis suvi ikka tuleb eks? Vot kui need ilusad ilmad käes on, siis soovitan teilgi kamp kokku ajada ja Ojakaldasse minna. Ruumi on seal palju, loodus on ilus ja kõik vajalik hea puhkuse korraldamiseks platsil olemas. Minust saunast tiiki hüppajat ei ole, aga osad sõbrannad nautisid isegi sellist asja. Lisaks saab seal lausa sportigi teha, kellel huvi on.

Mulle meeldib isegi see, et see kaugel on (kuigi oleneb, et kust tulla eks 😁). Lõuna-Eesti on minusugusele Laagri daamele ikka eriti ilus oma mägise maastikuja ja pikk roadtrip kohapeale teeb puhkuse justkui veel ägedamaks! Oh, lastega oleks ka sinna kindlasti tore minna.

Seega, võtke suvistesse plaanidesse! Ja kui kasutate koodi “Kristina ja Mallu” saate kogu pulli 10% odavamalt❤️

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar