LAPSED PULMAD Riided TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS TESTIN JA ARVUSTAN

ei ole head ilma halvata

6. mai 2015

Jumal tänatud, et mul on sõpru (või noh, ma vähemalt loodan, et on). Igatahes ilmus täna minu juurde noor daam nimega Kätlin ja aitas mul kapil vedelevad kutseid kokku meisterdada. Päris ausalt tegi tema põhimõtteliselt kõik ära. Minu töö oli auke teha nende mustade ümmarguste papitükkide sisse. Aitüma sulle Kätu (või mis iganes su nimi ei olnudki).

kutsed

Tundus, et päev on väga ilus. Noh, kutsed said lõpuks valmis ja sain Kätuga tsillida ja lisaks kirja, et õhtul saabuvad ka mu pulmade jaoks küünlad. Ühtlasi käis täna koristaja ja kodu oli hästi puhas, mina tegin õhtusöögiks lõhet ja töölt sain ka kiita. Mõnus!

kalaIsegi meie mudilased, kes tavaliselt omavahel kuigi palju mänginud ei ole, otsustasid lõpuks semudeks hakata ja ajasid teineteist kilgates mööda maja taga (oli ka tagumine aeg, sõbrakesed!). Jasperil polnud küll pükse, aga alati ei peagi olema ju.

sobraSiis läksid aga Jasper ja Kätu koju ja…hakkas pihta noh! Esiteks, te vaadake seda esimest kutsete pilti. Kas te saate aru, et selle musta junni peal on KOHA NIMI IKKA VALESTI. Mitte, et see mind nii väga huvitaks, et ma nüüd uusi nõuaks ja viitsiks neid uuesti meisterdada, aga noh. See oli esimene tilk karikasse.

Siis hakkas Kardo mind närvi ajama – esiteks puhus ühe õhupalli nii suureks, et see läks Mari käes pauguga katki! No krt ma KARDAN õhupalle ja ma ju ütlesin talle, et see on liiga suur ja kas ta mind kuulab või? Oh ei! Siis ei viitsinud ta Mari vanni panna ja ütles: “Ta eile juba käis ju?”. Ja siis see ajas mind nii pahaseks, et ma ütlesin talle, et ma olen päevadega naine ja mind ei tasu nii pahaseks ajada, sest ma juba vaikselt tahaks teda lüüa. Selle peale leidis ta, et väga inetu on nii öelda, sest mõelda kui tema mulle nii ütleks. Siis ma vihastasin selle peale, et siin majas ei või nalja ka teha ja solvusin nii kõvasti, et lõin jalaga Mari motoorikakeskust (ja sain väga haiget) ja siis läksin esikusse vihaselt kössitama ja selline tunne oli, et tahaks nutta ja karjuda ja kõik persse saata ja surmani joriseda.

Ja täpselt 1 sekund hiljem helistas mulle imearmas Janne, kes tõi mulle 50 pulmaküünalt, mis lõhnavad nagu sidrun ja ananass ja on lihtsalt nii-nii-nii ilusad! (LINK KÜÜNALDELE ASUB SIIN). Lisaks oli ta mulle eraldi kotikesse pannud veel kolm küünalt mulle endale põletamiseks ja no mida mul siis teha, kui pannagi üks väike nunnuke põlema.

kuunlad HIIL

Lõpetuseks tuli mulle veel meelde, et ma ei saa olla pahas tujus, kui maailmas leidub vähemalt üks kleit, milles ma näen peenike välja. Olgu kasvõi see üks, vähemalt midagigi. (Tegelikult on see pluus ja seelik, aga no suht kleidi moodi, eksole). See on nii…korsetjast materjalist, et tõmbas mu nii kokku, nagu viineri, aga krt, nii peenike tundun nendel piltidel 😀 Ütleks teile ka heameelega, kust sellist saab, aga no nagu eelmises postituses maintud, siis hui žnaajet!

kleit

Loe ka neid postitusi!

16 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta T 7. mai 2015 at 12:58

    “või mis iganes su nimi ei olnudki” – no misasja? natukenegi austust ja viisakust võiks ikka olla

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. mai 2015 at 13:16

      jeesus küll, kätlin on olnud mu väga hea sõber juba pea 9 aastat, ma usun, et ta teab, et ma teen nalja ja tegelikult tean ta nime 😀

  • Avatar
    Vasta Arcelia 7. mai 2015 at 10:12

    Sa oled ajakirjanik.. kirjanik.. muude postituste põhjal võiks väita, et ka keskmisest tugevama keeletajuga inimene.
    Ja su kutsetel on kirjas “Triinu-Liis ja Kristo, oled oodatud..” 🙁 Ometi on ju tegemist kahe inimesega, kes pulma oodatud on?

    • Avatar
      Vasta Laura 7. mai 2015 at 10:57

      Sest tema jaoks on need faking jubedad ja vigased kutsed pisiasi 🙂

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 7. mai 2015 at 11:13

        Siis täna jumalat, et sina neid ei saa ja situ pihku suurest ahastusest. Jäta rahule mind nüüd

  • Avatar
    Vasta Laura 7. mai 2015 at 08:41

    Miks sa siis ära ei parandanud vigasid kutsel? Paar kuud tagasi, kui kutseid näitasid, anti ju päris head nõu, kuidas kutsed muuta
    natukenegi paremaks. Ausalt – see pole ju pisiasi üldse.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. mai 2015 at 09:36

      Kas sa arvad, et ma olen trükikoda või?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. mai 2015 at 09:37

      Ja kuna sina mu kutset nagunii ei saa, siis mul ei saaks rohkem pohui olla, kas see SINU meelest on pisiasi või mitte. Minu meelest on ja asi ants- teema lõpp.

  • Avatar
    Vasta Käthlin 6. mai 2015 at 22:29

    Olen otsinud kaa taolist pluusit või no korsetti ja pole üldse leidnud, aga see siin tundub nii perfektne:)
    Enam-vähem äkki tuleb meelde või kuidagi kust see soetatud on? Isssand ma oleks nii tänulik ja õnnelik 😀
    Oleks vist nõus ma ei tea kui palju selleest välja käima 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Kelly K. 6. mai 2015 at 21:57

    Appi, ma tahan seda pluusit. Uuri ruttu välja, kust said! 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. mai 2015 at 22:03

      Ma täiega uurisin, aga ma ei leiaaa!

  • Avatar
    Vasta Reili 6. mai 2015 at 21:50

    Mine kanni, kui ilus see pluus on. Tahan ka 🙁

  • Avatar
    Vasta S 6. mai 2015 at 21:18

    ma ka vaatasin kohe esimese asjana, et koha nimi ikka valesti! kes see – ai, tahaks halvasti öelda, aga ei ütle – vahva sell on, kes ei
    suuda Glehni kaks korda õigesti kirjutada?
    lõhe näeb ülihea välja.
    ja see kleit…see on nagu peavõit! igal naisel peaks selline kleit olema. oh oleks vaid mul ka, aga kahjuks ei aita enam korsetti
    pigistamisest, et figuur tekitada. peab eemaldama pool mind. ma veel esialgu ei ole selleks valmis, nii et jätkan vanaviisi
    hädaldamist, kuidas ma olen paks.
    ja mul on ju ohatis ka, praegu meenus 🙁
    oh well.

  • Avatar
    Vasta Kristi 6. mai 2015 at 21:17

    Kas sul on Glehni loss jälle valesti kirjutatud? 😮

    • Avatar
      Vasta Kristi 6. mai 2015 at 21:18

      Seal musta ringi peal siis

      • Avatar
        Vasta Kristi 6. mai 2015 at 21:19

        okei, lugesin nüüd postituse ka läbi, sorri 😀