Uncategorized

what killed the cat?

28. jaanuar 2013

6407520_460s

Täna bussis sattusin huvitavale lehele, kus räägib eluteenumbritest ja jumal teab millest. Ma usually selliseid asju ei usu, aga naljakas on leida nendest kasvõi väheke tõde. Asjad, mille peale sa vaatad ja mõtled, issand, ma teengi niimoodi! Ja osadele asjadele ei olnud ma iial mõelnud ka sellise külje alt. Seega ma ei tea, võite ju proovida, ega mööda külgi maha ei jookse:

Oma elutee numbrit saab selle kohaselt nõnda:

Võtad oma sünniaasta. Näiteks nagu mul: 20.02.1990

Siis liidad kõik kokku: 2+2+1+9+9=

2+3=5

Mul tuli siis numbriks viis, nagu näha. Nats põnevaid fakte:

  • Nad on omamoodi andekad, oskavad kõike natukene, aga korralikult mitte midagi. Ametivalik on üsna raske.
    Selle kohta võib öelda, et võib nii olla küll. Mind huvitavad paljud asjad, aga kui ma juba neid talutavalt teha oskan, siis tahan midagi uut juba teada saada.
  • Põgenemiseks kasutavad need inimesed seksi, toitu, mõnuaineid, alkoholi, reisimist või ületööd. Mida siis inimesed veel kasutavad? Aga noh, eks ikka tuleb ette.
  • Väga harv on see, et need inimesed üldse abielluvad. Ja kui abielluvad, siis on see lühiajaline. Seda ei tea, sest ma tõepoolest pole veel abiellunud, aga tänan kallis suvaline leht, et arvad, et see iial ei juhtu 🙁
  • Nad on ka parajad detektiivid, selgitavad alati kõik välja, sest nad tahavad kõigega kursis olla. Nad vihkavad teadmatust. Olen jah gossipifänn  teinekord. Pean tunnistama seda.
  • Neile meeldib tähistada igasuguseid pidupäevi ja neile  meeldib teha ilusaid kingitusi teistele. See lause tundub natukene kummaliselt kirjutatud, aga mis siin ikka. Kellele siis pidupäevad ei meeldi ja kingitusi meeldib mulle ka jah tõesti teha.
  • Neil on ka väga hea kirjutamisoskus ja and oskavad suurepäraselt anda teavet, mis äratab teistes uudishimu. Sõnaosavad. Noh, kui see nõnda ütleb.. 😀
  • Nad on ka üsna kaastundlikud. Kui nad näevad kodutut, tahavad nad kuulda tema lugu.  Ma tõesti tahan. Mul on neist kahju ja ma tõesti puhun nendega juttu, kui nad rääkima tulevad. Nemad tahavad ka kommunikeeruda ju.
  • Samamoodi võib neid paeluda ka lugemine. Nad elavad loetule väga kaasa. Nad võiksid ise ka väga põneva raamatu kirjutada.  Lugemine on tõepoolest võrratu, peaks seda rohkem tegema hakkama!
  • Vajavad üsna palju tähelepanu. Oh jaaah, see mulle tõesti meeldib.
  • Nad võivad olla tujukad, mõtlematud, enesearmastajad ja kriitilised. Raha suhtes hooletud, naudinguhimu võib minna liiale ja põhjustada sõltuvust suitsetamisest, alkoholist, narkost ja seksist… OK siis.
  •  Selle võnke piires elavad lõbutüdrukud on tavaliselt nümfomaanid ja teevad tööd himust. Vähemalt ei kannata ebameeldivat tööd tehes, olgem positiivsed!
  • Sulle on antud sügav vajadus teistega suhtlemise järele. Suheldes tunned seotust inimestega, eriti kui see puudutab midagi sinu jaoks olulist või midagi omavahel ühendavat. Mulle meeldib tõesti alati mõelda, et ma saan aru, mida inimene räägib, kui ma loon endale mingisuguse seose antud olukorraga.
  •  Sul on helge pea ja kiire mõtlemine, teistega kõneldes võid sageli hüpata ühelt teemalt teisele. Sama ka tegevustega, eesmärgiks saada võimalikult palju kogemusi. Ei ole vist jah kuigi püsiv.
  •  Sind võib hirmutada ka valikuvabadus, sa ei oska valida kõikide heade asjade vahel. Who can?!
  • Mõnikord võid olla muutlik ja mõne koha pealt täiesti otsustusvõimetu. See muutlikkus võib muuta sind mitteusaldusväärseks, eriti kui see puudutab sinuga tehtud kokkuleppeid. Näete sõbrad, sellele on seletus! Ma olengi selline, otsustusvõimetu 😀
  • Sinu jaoks võib olla väga tähtis leida partner, kellega sa saad avatult suhelda ja sinu jaoks on oluline ka teada, et ka tema suudab sinuga olla sama avatud. Nt tulles õhtul koju, soovid sa oma partnerile kohe hakata rääkima, mida sa kõike sellel päeval korda saatsid ja soovid kuulda ka tema lugusid. Sinul peaks olema partner, kes oskab sind kuulata ja huvitavaid lugusid rääkida. See on minu puhul küll kindel, et ma tahan täiega rääkida, mis vahepeal juhtus ja ma tõesti eeldan, et inimene oskaks minuga kaasa rääkida.
  • Sa võid valida töökoha suhtlusvaldkonnast: avalikud suhted, müügimeeskond, turundus, ajakirjanik, reisiesindaja või arvutid. Nii ta tõesti on, et ajakirjanduses ma töötan.

SIIT allapoole kerides leiad numbrid ja seletused.

 

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar