Uncategorized

pühendusega MNCle

11. aprill 2010

Ma pean sulle kahjuks mainima , et asjad mida sa Reenalt kuuled on valed! Ma pole iial kasutanud kümmet emotikoni korraga- lihtsalt kui Reena sulle midagi kopis, siis jumal saatis need smailid sinna. Ja saad ary. Ta vaatas, kuidas sa mind mõnitad, ning ei teind midagi et seda takistada:( Sest ta pole normaalne inimene…

Aa ja selle kätteandmise koha pealt, ma vist eila olevat reenale öelnud, et otseloomulikult annan kätte, kuidas siis mitte anda, kui jumal juba sellise võimaluse on andnud.

Ja siia sa võiks ka tulla, sest siis ma ei peaks enam seda sitta taluma, kes mind aina jälitab ja sõber tahab olla.. Saaks lahyti ükskord oleks hea:(

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta mallukas 25. aprill 2010 at 08:37

    Ka minu mõtted on sinu ja selle süüfilisepoisi võitmisel!

  • Avatar
    Vasta MNC Broz Tito 25. aprill 2010 at 08:37

    Kallis Mallu

    Ausalt öeldes oli see emotikonide tulv algusest peale enam kui kahtlane ning peale lähemat uurimist avastasin, et need kõik on Rentsi näpujälgedega kaetud.
    See, et Rents mitte sõnagi ei ölenud ning oma vaikimisega mu pilgetele takka kiitis on muidugi äärmiselt häbiväärne, ehkki tema puhul täiesti loomulik.

    Andmiste ja andmatajätmistega on täpselt nii nagu ütlesid, et kui jumal on sellise võimaluse loonud, siis pole inimesel õigust seda kasutamata jätta.

    Katsun tulla niipea kui süüfilisest lahti olen saanud, senikaua ürita Rents-i ja tema kiibitsemisakte tõrjuda – ma tean, et see on raske, aga ma usu sinusse.

    Olles täis igavest usku sinusse –
    Sinu MNC