Uncategorized

9. juuni 2007

Eila juhtus selline lugu siis:

Käisin tööl vist jah, eile oli ju reede? Suht nuss oli, ei viitsinud midagi teha ( andke andeks mu meremehelikku keelekasutust ) tööajal lokitasinjuukseid ja lakkisin küüsi ja meikisin ennast ja ostsin sukki ja lõpuks viskasin kleidi selga ja sain silluga kokku. Ta oli niii handsome, kuigi ta on koguaeg, aga siis ta oli ka. Me olime täitsa värvidega kokkusobitatud ja nägime välja nagu paarike, kes on oma essal kohtingul. Ma olin valges kleidis ja mustades kingades, tema aga oli mustade pükste ja pintsakuga, ja valge pluusi ja jalanõudega. Sain veel punase roosi ka, mis mulle isegi meeldis:O Naanaaa. Vaatasime seal ebamugavatel toolidel Romeot ja Juliat, aga meeldis ikka.

Unustasin mainida et hommikul käisin koolis, õppisin nagu hull selleks füsa tööks, ja tuli välja et õppisin vale asja:O NO PUTSIIIIII Joni nägin ka, hea seegi eks. Erkot kaa.

Täna olin tööl ja lõin luuslangi. Ehk siis ei teind sittagi. Vahepeal käisin kristiines kingi ostmas ja siis läksin Liisiga tööle tagasi et jätkata mitte-sittagi-tegemist. Meeldis küll. Siis lakkisin küüsi ja viilisin küüsi ja tulin koju oma uute ebamugavate kingadega, mis on siiski ilusad. Olen nagu tüüpiline mees, ostsin fhmi ja kondoome. Lahe olen

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar