Uncategorized

10. jaanuar 2006

Fakk, ma ei suuda enam ajalugu tuupida, kuigi see on kerge. Aga niiiiiiiiiiiii palju nimesid on. Ja mul on paranoia et neid läheb kõiki vaja, ja siis ma mingi..maitea. Igatahes, ma arvan et kui ma oleks nõukogude ajal sündinud siis ma ei tea, ma oleks ammu Siberisse saadetud. Need kõik mingid mõttetud tsensuurid ärritavad mind. ” Oh sa tahad oma enda kultuuri säilitada, jobu oled vä. Tavai, põletame su raamatud ja kodu ära ja su pere saadame Siberisse, have a nice day:)” Mingi, nagu see oleks olnud väga EBA arusaadav et see on meeletult EBANORMAALNE takistada mingi rahvuse arengut ja keelata neil olla ja teha mida nad tahavad. Kurat, see ärritab mind niiväga lausa, et kui ma leiaks mõne kuradi vene kommunisti hetkel üles, kes veel elab, siis ma lihtsalt sõimaks teda niikaua kuni ta dropib deed. Ma võiks muidugi teha seda ka mõne nende järeltulijaga aga see oleks ebaaus. Seega ma ei tea. Nii vihale ajab. Ja siis noh mingi isegi Eestlased hakkasid lõpuks ära pöörama ja POOLDAMA kommunismi. Nagu üks meeldiv Esti mees Rein Ristlaan ütles:” Me püüdleme selle poole et vene keelt valdaks iga õpilane, iga eestlane. Emakeel on ja jääb isiksuse kujundamisel hindamatuks rikkuseks. Aga kui inimesel on kaks emakeelt, on ta ju kahekordselt inimene! Vaat mille poole me püüdleme!” No kuule, ANNA ABI! Mis kuradi kaks emakeelt. Mu emal POLE kahte keelt, sa vastik Rein Ristlaan, kuradi ideoloogiasekretär! Okei, Tsäpi meenutas mulle et ka Saksamaal olid sjuuksed värgid. Okei, seal võeti juudid alasti ja aeti nad auku ja võeti ehted omale. Ja see on õudsam, kui see mis siin toimus. Kuid Saksamaa vastu on ju tehtud kohtuotsuseid. Venemaa pääses sellega täiesti puhtalt ära ju. Ma ka lähen mingi lampi Venemaalne mingi maitea, miljonite inimestega, noh, peaasi et venelastest rohkem oleks, ja ütlen et ” jou, teeme nüüd nii et kõik annavad oma asjad “riigile” ( loe: mulle) ja siis oleme kõik õnnelikud ja võrdsed:) Ja kui te ei taha siis ma olen sunnitud teie pered kuhugi Alaskale toimetama, et nad seal puid raiuks, juhuks kui seal on mõni:)” Hea et ma vihane pole.

HAHAHAHAHA! Mulle meenus nali mis Joonas kirjutas oma ajaloo TV-sse. Seal oli kaks pilti.Ühel oli vene naised, teisel olid ameerika naised. Neid tuli võrrelda. Joonas kirjutas miskit sellist: Vene eided nägid stagnaaegsemad välja, sest neil polnud rupse( rublasid ) et osta endale normaalseid riideid”

ma nüüd rahunen

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Anna Elisabeth 25. aprill 2010 at 08:35

    sa mu kallis, nii närvis siis kohe. kuid su jutt kõlab targalt, tundub, et õppinud sa siiski oled, jeejee. Mul tuli mõte, läheme peksame pisut sashasit ja mashasid ja aleksandreid ja oljasid ja koljateid?:)