Beebiootus Beebiootus LAPSED Lasteasjad

olemasolevad beebiasjad

12. august 2016

Kuna kõik nii hirmsasti tahavad näha, et milline beebikraam mul olemas on, eks ma siis näitan. Ma neid asju ei hakka sisse arvestama, mis tellitud, aga pole veel kohal, tuiasin niisama mööda elamist ja vaatasin, et mis silma ja näppu jäi. Ma praegu millestki pikka juttu ei tee, aga kui soovite millegi kohta täpsemalt teada, siis jätke kommentaar ja ma üritan asjaga tegeleda. Võin etteruttavalt öelda, et mõned asjadest on sellised, et teile on ka kingitusena mõeldud, aga ma pole otsaga veel sinna jõudnud.

rriided

Mõned sahtlid riietega. Bodyd, tudukad, püksid, sokid, sukad. Riideid on suuruses 50-92. Seda siis põhjusel, et Mari väiksed asjad jätan ka õekesele, mis eriti meeldivad.

kombed

Hunnik mõmmikombesid, talvekombekaid on kaks – 50 suurus ja kottkombe suuruses 62. Teised on siis tubasemad, või siis näiteks turvahälli soojakoti alla käivad isendid.

voodi

Meie magamistoas asuv beebinurgakene. Voodipehmendusi seekord ei soeta, kasutame beebipesakest, mis mulle lahkelt Kelly Halleni poolt meisterdati ja kingiti. Ja no see voodikardin on ka nii ilus. Üks tüdruk lihtsalt heast südamest kinkis selle meile! Aitäääh!

DSC_5436

Rock Star Baby asjad on minu meelest superlahedad ja omanäolised. E-pood nimega Kibi saatis meile natukene oma kaupa kingitusena ja ma olen kindel, et kasutusele nad ka lähevad. Siin pole kraami mitte vaid uuele beebile, ikka Marile ka mõeldud. Pildilt pole hästi näha, aga seal on üks tuus Rock Star Baby söögikomplekt Marjuušale. Ps! Tsekake täna Malluka FBi lehele, sest ma loosin seal välja ühe laheda komplekti, mida näed ka fotol -see kus on lutipudel, kaks lutti ja lutikett. DSC_5430

Selle kinkekotikese või komplektikese kinkis meile VisiomedMinu meelest väga lahe komplekt, eriti sobilik oleks seda kinkida katsikuks näiteks mõnele emale, kellel on sündimas esimene laps. Ma ütlen esimene, sest näiteks teise-kolmandaga on see värk, et mõned asjad kotist võivad olemas olla. Teised on aga nii vajalikud, et lähevad kohe kasutusse. Selle pärast on fotolt puudu kraadiklaas ja küünekäärid, mul oli neid lihtsalt Mari jaoks vaja ja ma ei suuda neid praegu pildi tegemiseks üles leida. Aga karbis on palju vajalikku – näiteks meeldib mulle see ninapump, mis meenutab natukene Rhynomeri vms, aga seal on ka variant kasutada seda manuaalselt, mitte vaid imedes (jaa gross, ma tean! :D). Lisaks on seal digitaalne vannitermomeeter ja juuksehari ja närimismänguasi ja nuustik. Ka sellise komplekti loosin ma varsti välja, mul lihtsalt on teile nii palju ära anda, et ei jõua nii ruttu kui tahaks!

DSC_5423

Mul oli tegelikult üks inhalaator olemas, aga see mürises nii räigelt ja oli nii hirmus ebamugav kasutada, et kui ma lugesin Beriti soovitust Kiwi inhalaatori kohta, teadsin ma, et selle ma saama pean. Sain kah –  tervisetestid.ee poest. Hetkel maksab natsa üle soti, siis kui ma ta sain, siis oli tal ale, maksis midagi 80-90 vahel kui ma ei eksi. Igatahes on see parim inhalaator, mida ma näinud olen! Okei, ma olengi kahte näinud, aga see on imepisike, vaikne (saab kasutada ka magaval lapsel), aku kestab kaua, saab ilusti juhtmega laadida. Kuna see pole ultraheliaparaat, siis saab sellega manustada vajadusel ka ravimeid.

esimesedsammud

Esimesedsammud.ee poest pärinevad siis see pehme mähkimistekike ja EarthFriendlyBaby tooted beebidele ja mudilastele. Komplektis oli tegelikult ka vannivaht, aga see seisab vannitoas, sest seda on ju vanniskäikude ajal ometigi kasutada.

Pudel FinnishBabyBoxist saadud, Triinu kingitud lutid ja Brittoni beebimonitor.

Pudel FinnishBabyBoxist saadud, Triinu kingitud lutid ja Brittoni beebimonitor.

DSC_5399

Meie magamistoas olev kummut, kus peal on samuti Esimesedsammud.ee poest pärit mähkimisalus tähekestega. Sinna oleks mingit riiulit seinale vaja, et sinna sisse panna mähkud ja salfakad, need sahtlid on nii krigisevad, neid küll öösel kääksutada ei tahaks.

DSC_5400

Rääkides mähkmisest, siis esiteks on mul Mari ajast alles riidest mähkmeid, lisaks on sõbrannad tittedega toonud mulle nende beebide number 1 ja 2 suuruses mähkmeid. Ma ise tegelikult tahan beebiga enamasti kasutama hakata just Naty mähkmeid, need sobisid omal ajal Marile hästi ja need on ökod ja mõnusad. Aga noh, kasutatud saab muidugi kõik. Lisaks on mul veel kuskil konkus 3-4 pakki väikseid Brittoni mähkmeid kah.

DSC_5410

DSC_5412

Elutoas asetsevat hälli ja kummutit olen ma teile enne näidanud ja mõlemast rääkinud ka. Tooted on pärit NaguUus poest ja on tõesti nagu uued. Kummutit tegin ise natsa ümber (sellest kirjutan siin) ja häll meeldib mulle oma omanäolisuses ka iga päevaga aina enam. Paraku Kurele ka, sest tema käib seal praegu magamas, kui Lottest rahu saada tahab.

DSC_5407

Seekord olen otsustanud, et proovin uue titaga kasutada ka kandelina või kõhukotti. Kuna ma valida ei suutnud, siis sain Nahastpapud.ee e-poest lausa mõlemad kingituseks. Eriti lahe on veel see, et sain mustrid ja värgid ise valida, see vuntsidega kollektsioon on minu meelest nii lahe. Arvestades seda, et ka Kardo mugulat tassima hakkab. Vahet pole kumba, sest kuigi kandelina saab kasutada vaid 6 kuud, siis kõhukotti saab isegi praegu Mariga kasutada, talle täiega meeldis! Need on küll kaks asja, millest ma kindlasti veel räägin ja näitan, aga noh, rohkem vast siis, kui beebi käes ja oskan rohkem nende kohta öelda. Samas juhtus mul Kätu külas olema, kui ma need sain, seega paar pilti sain ma teha.

DSC_4763

DSC_4752

DSC_4730

Vuntsidega kandelina ja lisainfo SIIT, vuntsidega kandekott ja rohkem tarka juttu selle kohta leiad aga SIIT lingilt.

vankrid robin_red_pebble_plus_carseat__92386.1453819623.1280.1280

Ja noh, lisaks on mul olemas Nord Active (link) vanker ja Ballerina Wiklina (link) vanker ja ma pole IKKA VEEL suutnud otsustada, et kumma me endale jätame. Mulle meeldivad pöörlevad rattad, samas meeldib mulle selle Ballerina punutud korv… Oeh. Ma andsin muuseas Ballerina Kätule mõneks ajaks beebiga testimiseks, ta lubas mulle selle kohta külalispostituse kirjutada. Ise olen proovinud selle Nordiga poes käia koos Mariga ja käruosaga, aga no olgem ausad, ma ei kavatse käruosa nagunii kummagi vankriga kasutama hakata – olen rohkem kergkäruvend. Seega on vist ikka vaja see beebi ära oodata, või teha katsetusi Kätu beebiga. Eks näis. Mõlemaid tunduks ka imelik endale jätta, nii suur saksapreili ma ka pole.

Turvahälli olen ka näidanud, selleks on Maxi Cosi Pebble Plus (link).

Oeh, ma nüüd tegin seda postitust NII KAUA, et ma vajan vist väikest lõunaund. Püha jeesus, on meil ikka alles kraami…

Loe ka neid postitusi!

48 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Annika 6. veebruar 2017 at 10:18

    Tere,
    Kuidas nüüd Kiiwi inhalaatoriga rahul oled? Kas oled nüüd magamise ajal ka teinud?

  • Avatar
    Vasta Teele 26. oktoober 2016 at 12:13

    Tere. Kas oled ka täna 2 kuud hiljem Kiwi inhalaatoriga rahul? Mul vaja 8 kuusele kiiresti leida, et kõriturset leevendada. Hind küll kõrge, kuid ehk on siin mõni Su kommentaar toetavaks ostuotsuse määramisel.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. oktoober 2016 at 12:37

      Olen tõesõna väga rahul! Vaikne, tõhus ja hea!

      • Avatar
        Vasta M. 27. oktoober 2016 at 21:42

        Ma sooviksin ka Kiwi inhalaatori kohta küsida. Kuidas seda magaval lapsel kasutada saab? Kas see pudel peab püsti olema? Või võib pikali keerata? Kui püsti, siis kas see maski osa ulatub lapsel õigesse kohta? Suur tänu juba ette!

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 22:08

          Ma ausalt ei tea, sest ma pole magaval lapsel kasutanud 🙁

  • Avatar
    Vasta Eliise 13. august 2016 at 14:30

    Mul endal oli lapsel sama turvahäll, väga rahul ja vâga hea hâll ! 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 12. august 2016 at 22:08

    Mina pole enam nõus ilma pöörlevate ratastega vankrit/käru kasutamagi. Bussisõitudel ja poodides kitsaste riiulite vahel manööverdades mõistsin, et mugavus loeb neil puhkudel ikka väga palju. Ja poed ja bussid on suht sagedasti külastatavad kohad. Mul vähemalt.

  • Avatar
    Vasta Maria 12. august 2016 at 21:05

    Hei Mallu! Pole küll üldse teemasse aga ehk leiad aega vastata. Kas teise beebi proovimise ajal võtsid ka mingeid vitamiine? Ala et viljastumist soodustada vms? Meil üks laps olemas, teist proovisime 10 kuud kuid kahjuks peetus 5ndal nädalal 🙁 Nüüd peale puhastust läheb teine kuu ja ei midagi 🙁 Lugesin Sinu vanu teemasid ja väga sooviksin teada kas võtsid mingeid vitamiine? Nii loodan, et läheb õnneks see teise beebitegu mul ka 🙂
    Ole sama mõnus ja ilus edasi 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. august 2016 at 21:09

      Ei, otseselt mitte. Aga rasedaks jäin, kui lõpetasin selle ovulatsiooni mõõtmise ja arvutamise ja tuimalt üle päeva hagu andsime 😀 Jõudu!

  • Avatar
    Vasta Getri 12. august 2016 at 20:55

    Ma jätaks mõlemad vankris alles 😀

    Igaks olukorraks ja tujuks või nii..

  • Avatar
    Vasta liis 12. august 2016 at 19:03

    Kätu oskab ise seda kandelina siduda? Need trikoraažlinad on nii pehmed ja mõnusad. Aga kui poes ette näidati, kuidas seda iga kord uuesti siduma peab, siis jätsin lina poodi ikkagi. Nüüd beebi 2 kuune ja 6 kg. Üks siin kirjutas, et 9 kgni kanda ei saa. Nii et vist mõistlik, et ostmata jäi. Siiani käruga õues hakkama saanud.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. august 2016 at 19:03

      Kätu oskab jah, aga ta on enne ka lina kasutanud 🙂

    • Avatar
      Vasta Merit 13. august 2016 at 20:04

      Trikoolina saab tõesti lühemat aega kasutada, kuigi väikse beebiga on ikka väga mugav. Ei pea isegi igakord uuesti siduma, saab lapse välja ja uuesti sisse panna. Kootud linaga seda teha ei saa, aga kootud lina saab jälle kasutada pikemat aega, isegi kuni laps on 15 kg. Ise eelistan korralikku ergonoomilist kandekotti, millega saab sünnist 20 kg-ni kanda, nii kõhul kui seljas. See vuntsidega on just selline ergonoomiline.

  • Avatar
    Vasta Annegrethe 12. august 2016 at 16:43

    Kandelina saab ikka ülima vedamise korral nii kaua kanda, kui beebi on väga väikses kaalus. Mu 1,5 kuune nt ei sobi enam linasse oma 5,7 kg-ga ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. august 2016 at 19:52

      Sellises kaalus oli Mari mingi 5-6 kuusena

      • Avatar
        Vasta Annegrethe 15. august 2016 at 17:45

        Mul suur beebi ja hakkas linas alla vajuma ja selga väsitama, aga see liliputi kott on küll ülihea, meil ka nüüd see kasutuses 🙂

  • Avatar
    Vasta Marleen 12. august 2016 at 16:29

    Muust teemast aga paluuuun lisa siia alla tagasi see võimalus, et saan valida eelmist/järgmist postitust! Palun!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. august 2016 at 16:45

      Ma juba ütlesin, et edastasin selle palve IT meeskonnale.

  • Avatar
    Vasta K. 12. august 2016 at 15:27

    Mulle meeldib ka tohutult see punutud korv vankril… mõtlesin, et ehk on võimalik ratastel mingid jubinad ära vahetada vms et selle rattad pöörleksid? 😀 Ise teeksin nii kui selline võimalus oleks 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. august 2016 at 15:29

      Ma kardan, et seda ma küll ei oskaks 😀

      • Avatar
        Vasta K. 13. august 2016 at 22:34

        Keegi nobenäpp meesterahvas kindlasti oskaks 😀

  • Avatar
    Vasta Merit K 12. august 2016 at 15:03

    Kust saaks endale sellist mõmmit, kus on lapse enda nimi peale tehtud?

  • Avatar
    Vasta Altius 12. august 2016 at 14:38

    oo, uus vaip elutoas 🙂 aga see beebinänn…. seda on ikka mõttetult palju 😀 kui ma hiljuti kolisin, siis olin kindel, et olen võidumees mängus kellel on surres kõige rohkem asju……eksisin….sina oled võidumees 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. august 2016 at 14:39

      Jaaa, uus ilus ja haisuvaba vaip is in the house 😀

  • Avatar
    Vasta Kats 12. august 2016 at 14:35

    Jesss, aitähh. 🙂
    Lamamistooli/kiike veel pole?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. august 2016 at 14:38

      Lamamistool on välja valitud (BabyBjörni oma, no seesama, mida kõik kiidavad :D) ja kiike pole veel jah välja valinud. Aga tulevad mõlemad 😀

      • Avatar
        Vasta Janika 12. august 2016 at 20:39

        Soovitan sul muretseda 4moms mamaroo beebikiik. See on minu arvates esimestel elukuudel nii super abimees 😀 Sellega pole varianti, et laps magama ei jää vms. Googelda ja vaata järgi, mis kõik sellega teha saab. Garanteerin, et armud kohe ära 😀 Babybjorni tool ka muidugi väga hea aga üks pigem täiustab teist ja kui võimalus, siis mamaroo teeks su elu niiii palju lihtsamaks.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 12. august 2016 at 20:42

          Kust seda eestis osta saaks?

          • Avatar
            Janika 12. august 2016 at 21:04

            Telli saksast (amazon, ebay). Eestis on see palju kallim ja müüb seda beebikeskus pärnu mnt. Aga seal on see nii palju kallim, kui netist tellides.

          • Mallukas
            Mallukas 12. august 2016 at 21:08

            Oi, aga beebikeskusega on mul koostöö! Uurin neilt 😀

  • Avatar
    Vasta Britta 12. august 2016 at 14:18

    Jeiii uus vaip on maas, juu siis sobis ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. august 2016 at 14:19

      Jaa, muidugi sobis! Suur aitäh sulle!!!

  • Avatar
    Vasta Karmen 12. august 2016 at 14:05

    Kust kohast see imekift muumikombe pärit on?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. august 2016 at 14:18

      See hall? See oli Finnish Baby Boxi sees 🙂

  • Avatar
    Vasta Janne 12. august 2016 at 13:58

    Need inhalaatorid , mis mürisevad , on kompressoriga , mis surub õhku sisse , isegi kui laps ei hinga seda sisse nii nagu peaks . Meie just sellise võtsimegi ! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. august 2016 at 14:01

      Mul oli jama mürisevaga, sest Mari kabuhirmus kartis seda ja no läbi une seda traktorit ka kasutada ei saanud.

  • Avatar
    Vasta Sandra 12. august 2016 at 13:46

    Korralik varandus on sinna alla läinud. 😀 😀 Sa võid rahumeeli veel 5 last sünnitada, asju pole juurde vaja. 😀 Sai kaua oodatud seda postitust, lõpuks kirjutasid ära. 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. august 2016 at 13:51

      Ei noh.. Ma vist ostnud olen väga vähesed nendest asjadest, enamus on poed/sõbrannad/lugejad kingituseks saatnud, seega ei ole mul eriti midagi kulunud 😀

      • Avatar
        Vasta Sandra 12. august 2016 at 13:57

        Mis nii viga. 😀 Voodi on ko-hu-ta-valt nunnu.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 12. august 2016 at 14:00

          Voodi oli Mari vana, seda ei hakanudki uut sebima. Vahepeal andsin selle ära, aga see, kes selle sai, tema laps kolis nüüd võrekast välja ja andis sobival momendil tagasi 😀

          • Avatar
            Sandra 12. august 2016 at 14:07

            Vaadates kogu seda staffi, tuleb endal ka beebiisu peale…

  • Avatar
    Vasta Mek 12. august 2016 at 13:41

    Milleks inhalaatorit vaja on? Endal lapsi pole ja ei tea et mu õed ka kunagi väiksena sellist asja vajanud oleks. Seleta palun rumalale 😀 sul on kirjas et saab ravimeid manustada? Miks sellega? Kuidas? Ma olen segaduses 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. august 2016 at 13:43

      Inhalaator aitab nohu ja köha korral. Vanasti lasti lastel kuuma auru hingata, nüüd siis saab inhalaatoriga hakkama. Ravimeid manustatakse vist mingi raskema haigusega, äkki kopsupõletiku vms korral? Ma ei tea, pole pidanud kasutama, aga noh, kui vaja, siis saab 😀

      • Avatar
        Vasta G 12. august 2016 at 14:09

        Meie manustasime ravimit inhalaatoriga, kui pojal oli bronhiit. Väga mugav ja aitas kiirelt leevendada 🙂

    • Avatar
      Vasta Janne 12. august 2016 at 14:01

      Mina kasutan inhalaatorid , kui pojal on köha ning siis selle jaoks on ekstra olemas ventolin , mis on just inhaleerimiseks mõeldud , selle segan kokku meresoolalahusega 🙂 Kogused vastavalt vanusele .
      Inhalaatori ostsime üldse peale esimest larüngiidi hoogu .

      • Avatar
        Vasta A4 12. august 2016 at 17:28

        Meil sama esimese lapsega polnud inhalaatorit aga teisega ostsime kui oli 4-5 kuune ja larüngiit. Jube jube oli ja ei mõlenud ka ja kohe ostsime. Nyyd nii hea kellegil nohu-köha kohe aparaadi juurde. Ka me mehega kasutame endal 😉