AVALDAN ARVAMUST Uncategorized

vastik ülbar olen

20. september 2016

Mulle on mõnikord öeldud, et enne kui mind tundma õpiti, arvati, et ma olen jube ülbe. See on minu jaoks imelik, sest mu enda loogika ütleb, et ma võin siis palju ülbem tunduda, kui minuga sõbraks saada. Võõrastega olen ma enda meelest alati väga sõbralik. Aga no, kas ikka olen?

Kuna ma ei mäleta, mida ma eilegi tegin, siis ma ei oska kahjuks analüüsida enda minevikumina tegusid ja käitumist, aga vähemalt praegu olen ma jõudnud sellisesse faasi, et ma ei taha oluliselt kellegagi konflikte ja enamasti proovin ma paar korda sisse-välja hingata ja maha rahuneda. Enamuse ajast õnnestub.

Kuid on üks koht, kus ma lähen närvi rohkem kui peaks ja ma pean vist tunnistama, et seal ma olen vähe ülbe ka olnud. Mitte nagu meelega, aga ma lihtsalt ei suuuu-uu-uuda ennast talitseda. Toon teile näite eilsest: tellisin ITK juurde takso. Nähes, et ta seisab veel tõkkepuu taga, vehkisin ja lehvitasin talle, et ehk ta siis ootab seal, et ta ei peaks sisse sõitma ja selle ringi peale tegema. Taksojuht sõitis aga ikka minuni ja kui ma autosse istusin, käratas ta mulle, et miks ma talle kohe märku ei andnud, et siis ta poleks üldse tõkkepuu alt läbi sõitnud. Ma ei tea, miks ma kohe nii närvi läksin, aga ma viskasin talle vastu, et kui ma lehvitasin ja see talle märku andmine ei ole, et kas härra eelistab, et ma teinekord ennast näiteks lahtise leegiga põlema pistan, et kas see oleks talle kuidagi arusaadavam? Eks ma sain aru küll, et ilmselgelt ta ei olnud mu lehvitamist märganud ja pole ju põhjust vanale mehele nähvata, aga kas ma suutsin ennast tagasi hoida. Eiiiii.

Ja IGA kord, kui ma silmi lahti ei hoia, siis proovitakse mind sihtpunktidesse viia mega ringiga. Muidugi irooniline on see, et kui mult taksojuht küsib, et kustkaudu minna, siis see on alati siis, kui ma ei ole seal kohas enne käinud ja ma lähen insta närvi, et kumb meist nüüd taksojuht on, sina või mina? Nahui mina peaks teadma, kas otsem oleks minna mööda seda või toda teed, kui ma isegi ei tea, kus need teed on! Samas kui mult ei küsita ja vaikides kuskile sõidetakse, siis ma võin vabalt närvi minna, et mis ta raisk ringitab 😀 Psühh klient…Aga no ma päriselt 99% ajast sunnin ennast vait olema, aga ma füüsiliselt lausa tunnen, kuidas ma seal taksos istudes närvi lähen ja vererõhk tõuseb.

Võiks vähem taksoga sõita, säästaks raha ja närve, aga no siis ma istuks lihtsalt surmani kodus, mis ei ole ka helge väljavaade.

Täna sattusin sellise taksojuhi peale, kes haises RÄIGELT. Higi ja koni järele. Autos oli nii rõve lebra, et ma avasin akna. Selle peale hakkas taksojuht mölisema, et autos ei või akent avada, et kui mul palav, siis ta paneb konditsioneeri tööle. Ma pidin ennast nii tagasi hoidma, et mitte talle öelda, et kle ära pliis haise ja siis ma ei peakski akent lahti tegema. Aga no see tundus ka nii ebaviisakas, et ma ei hakanud talle seda ütlema. Terve tee ketrasin peas, kuidas ma talle väljudes ütlen, et ma soovitan tal siis taksotki tuulutada, aga lõpuks mul hakkas tast nii kahju. Äkki ta solvub? Veel tõpram oleks olnud ju Taxifysse hellata, et klge teil nii rõveda haisuga taksojuht. Mõtle kui kurb ta on raudselt, kui talle see edastatakse…

Aaa ja mis täna veel juhtus. Käisin Järve keskuses, mul oli vaja minna Apollosse, mul oli kiire ja Lemps surus mu põiele, nii ma siis sinna poole “kiirustades” taarusin, kui mulle seisis tee peale ette LHV tüüp, kellele ma kohe ütlesin, et kuule heaga step away, ma ei taha mitte midagi, ega mitte kedagi, mul on kiire. “Aga äkki minuti ikka leiate?” käis ta mul järel. Ma kinnitasin uuesti, et ma ei soovi mitte mingit tegemist teha ja ma ei viitsi sellel teemal ka arutada, kui ta mulle vastas: “AGA MINA TAHAN!”.

What? Mis see minu asi on, mida TEMA tahab. Persse, mul elab inimene põie otsas, ma pidin igal sammul pussu tagasi hoidma, mul oli süda paha ja nagu öeldud, KIIRE ja nüüd ma pean seisma jääma, sest mingi LHV tont TAHAB. Ei no võtku mind või vanapagan, aga ma läksin nii närvi ja ütlesin, et mind ausalt ei huvita, mida tema tahab, aga mul on tarvis poodi minna. Ta veel hõikas midagi järgi, aga ma olin siis juba õnneks Apollos sees.

Ostsin oma kraami ära ja kujutate ette nahhaalsust, ta seisis IKKA SEAL ja hüüdis: “Noh, aga nüüd saad aega rääkida v?”. Nagu jeesus küll, jäta mu hing rahule. Ma vannun, et nii haledalt kui ma suutsin, jooksin ma tast eemale ja nuuksusin, et jumala eest, ma ei tahaaaaa, palun ära paina mind, saatan!! Hea, et ma ristimärki ette ei teinud, ta oleks vist seal samas põrgusse vajunud, sest normaalne inimene ta küll olla ei saanud. Üldse need peale parseldajad ei saa olla normaalsed, sest ükski inimene ei saa suuta nii vastikult pealetükkiv olla. Ma päriselt olen Marile jätnud õhupalli ostmata, Apollosse minemata ja endale koju lilli soetamata jätnud, sest need deemonid on mul ees ja ma ei suuda neist mööduda. Nagu mingi kuradi hemmorroidid, millest lahti ei saa. Noh, seda juhul, kui hemmorroididel oleks komme uurida mu pensionisamba kohta.

Loo kokkuvõte on vist selline, et ma olen hella hingega ülbe värdjas, sest kui ma koju jõudsin, siis ma natukene muretsesin selle LHV emmi pärast, et ega ta väga hinge ei võtnud, et ma teda saatanaks kutsusin, aga noh. Mis ma teha saan. Jätku mind palun rahule!

Jällegi, ma saan aru, et inimene teeb oma tööd, aga noh… miks? MIKS MINA? Järgmine kord, kui nad mind kinni nabivad, siis ma ütlen, et kuule jah, mul on minut, sul ka? Ma olen ammu tahtnud kellelegi kurta seda, et mõnikord on mul selline tunne, nagu kellegi pea kukuks järgmise sammuga mu vagiinast välja ja huvitav, miks rasedus mind nii gaasiliseks teeb ja miks mu kõht karvane on ja lisaks kui ta seal niisama vahib, tehku jalamassaaži.

Loe ka neid postitusi!

132 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Diana 27. september 2016 at 23:21

    LHV puhul teatan alati rõõmsalt kuttidele, et Te olete kindlasti suurepärase koolituse saanud, aga ei see ega Teie hästi väljavalitud näolapid, mind LHV-sse naasma ei veena. Starmaniga on lihtsam, teatan, et mul tõesti pole XXL-le midagi enam lisada ja õnnis rahu + naeratus!?

  • Avatar
    Vasta Carry 23. september 2016 at 08:40

    Ma perse küll ei saada, aga alati ütlen, et OLEN JUBA AMMU TEIEGA 😀 siis öeldake, tore kuulda või tubli tüdruk :D. Ma mõtlesin siin hiljuti, kui üks LHV kutt Jõhvis jälle painama tuli, et loodan neil ikka jultumust pole mingeid tõendeid nõuda selle kohta, et ma nende klient olen, aga vot ei imestaks. Samas olen minagi nendest ringiga möödunud mitmel korral, sest kopp täiega ees.

  • Avatar
    Vasta Rita 23. september 2016 at 08:38

    Ma olen kohe eos öelnud nendele pähemäärijatele, et Mul on juba LHV! Mul on juba Starman! Ja kivinäoga sammun edasi neile mitte otsa vaadates. Selline vastik agressiivne läänelik müügitehnika töötab minu meelest just vastupidiselt meie inimestele. Müügimeestele tuleks koolitusel õpetada mingit muud müügitehnikat, mis meie kultuuriruumi paremini sobiks.

  • Avatar
    Vasta Biku 22. september 2016 at 16:43

    Aaaa ma ei või, need LHV vennad, ma ka neid ei salli silmaotsaski. Ma ka lähen võimaluse korral ringiga või lausa jätan minemata 😀 Ja kui lähengi mööda siis kas teen jumala pohhui näo ette ja tuhisen mööda. No ausalt, jumala õige sõna on see saatan. Mul oli üks selline juhtum, noh kus ma siis tookord vähe sõbralikum olin poiste vastu, mul oli ka tegelt kiire, läksin juuksurisse ja olingi vist hiljaks jäämas ja nad seisid täpselt sellise koha peal, et neis oli võimatu märkamatult mööda minna. Noh üks tüüp võttis siis mu korralikult ette, ma muidugi ütlesin et mul kiire, aga no tead isegi neid ei huvita. Noh igatahes siis võeti mult pühalik lubadus, et kui ma sealt juuksurist tulen siis kindlasti ma pean tagasi minema või muidu ta süda on murtud või mingi siuke pullshit. Ja mina juuksuris mõtlesin, et milline mu põgenemisplaan on, aga kahjuks siiski ei pääsenud. Ma loll siis jäin võrku ja said siis ühe lolli kliendi juurde 😀 Kuigi Soomes elades pole mul nigunii nendest pensioniasjadest sooja ega külma. Pärast kodus sain oma psühhi eksi käest(kellega ma tol korral koos veel olin) siis päev otsa kestva armukadedusstseeni, et tema ootab mind kodus ja mina flirdin mingite kuttidega väljas ja lasen teda oodata 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Trinx 22. september 2016 at 12:09

    Nahhui, nii närvi ajab, et terved inimesed, käed jalad otsas, ei suuda omale väärikat tööd leida. Saadan ka nad suht alati persse.

  • Avatar
    Vasta nt 21. september 2016 at 21:14

    Ma ütlen tavaliselt lihtsalt “ei”, kohe kui nad kopsud õhku täis võtavad ja kõnnin edasi. Nii ülbet pole veel õnneks kohanud, kes lausa teele ette seisaks ja muud võivad ju järele hõigata aga mul on savi.

    Irooniline on see, et läksin ca aasta tagasi tegelikult kogu oma pangamajandusega täitsa vabatahtlikult LHVsse üle ja olen väga rahul. Aga need poodides tülitajad on tõesti tüütud.

  • Avatar
    Vasta Krissu 21. september 2016 at 17:44

    Mul juhtus kord nii, et kui poest tukin oli oli tekiila pudel käes ja lhv oma kohe jooksis oma sambaid mulle pakkuma. Ma viisakalt ütlesin, et olen alaealine ja kõndisin edasi. Tuttav,kes oli ka kaasas, ütles et lhv tüübil oli silmad suured ja suu lahti.
    Muidugi alaealine ma pole aga see on üks variant mis aitab

  • Avatar
    Vasta Kadi 21. september 2016 at 16:48

    Mul on tekib lausa iiveldus, kui neid LHV tüüpe näen. See on lihtsalt inimeste sulaselge ahistamine, mitte enam konsulteerimine või klienditeenindus. Mind isegi ei huvita, kas neil on raske palgaraha kokku saada või ei . Igal inimesel on tööl raske. Täitsa loomulik ju. Jaksu sulle nende eest põgenemisel, ma jätkan ka samas vaimus. Tõega ajab endast välja küll.

  • Avatar
    Vasta Jana 21. september 2016 at 15:37

    kõige lihtsam tuleb öelda et sul on kõik olemas oled klient jne, siis jätavad su rahule 🙂 olen proovinud ja toimib. aga kui ütled et pole aega ja sul on kiire ss hakkavadki manipuleerima et nad saaksid su ära rääkida ja pähe määrida. Ma ei imesta kui varsti hakatakse järel jooksma ja ütlema õu kuule oota noh 😀 luba ma räägin kiirelt ära ss jätan su rahule 😀

  • Avatar
    Vasta h 21. september 2016 at 15:21

    taksoga mai ole väga sõitnud. a flaieri jagajad on ka suht tüütud tuleb tuima näoga edasi kiiresti kõndida ja mujale vaadata. ka müügimeestega aitab see.

  • Avatar
    Vasta M-L M 21. september 2016 at 15:04

    Käisin ka eile Järvel ja nägin sind, tahtsin sulle jubedalt midagi öelda (head loomulikult, või teregi) aga eiiiii, liiga pussy olin ja kerge tumm olek tuli kallale.

    Samas ma mōtlen, et oleks võinud ju naljaga küsida, et: “Sina Mallukas lasid pussu v? Jube peerukas on üleval.”

    Ei tegelt, sa nägid nii armas ja ilus välja ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. september 2016 at 15:14

      Sa oled oma komplimentiga liialt helde, või oled sa ehk juhtumisi pime, aga mu pool vasemast näopoolest oli vallutatud ohatiste poolt 😀 Aga tänks ikka ja teinekord tule ütle ikka tsau 😀

      • Avatar
        Vasta M-L M 21. september 2016 at 15:30

        Haha, ei esiti ma nägin kaugemal üht rasedat, aga siis jäi mu pilk pidama ühel mutikesel (ok, ilusamini öeldes – soliidses eas daamil) kes tõesti tuli sealt kaldteelt alla sellise näoga nagu tal oleks kerge hais ninas ja siis ta üritas sind kergelt oma käruga, vastu sinu käru rammida, aga su reaktsiooniaeg oli kiirem ja tädikesel ei jopanud – ja alles siis ma nägin, et see olid sina, sest enne ma nägin lihtsalt üht rasedat? Ja kui ma sinust möödusin, no eks ma olin siis nii erutunud, et vahi raiska – provva Mallukas isiklikult ja seega ei tabanud mu pilk ühtegi su ohatist ?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 21. september 2016 at 15:33

          Tead, rasedana on paras keberniit selle käruga ringi udjada, sest ma pidevalt sõidan ise millelegi otsa ja siis rammin ennast teise poolega kõhtu 😀 Niiet äkki ma hoopis ise tahtsin seda sitahaisunägu rammida 🙁

          • Avatar
            M-L M 21. september 2016 at 15:43

            Sa lihtsalt seisid ja käru seisis su kõrval, nagu truu koer.
            Appi, nüüd tundub nagu ma oleksin sind stalkinud, aga tegelt ma jalutasin lihtsalt kaugemalt ja “panin tähele,” noh nagu mehedki “näevad neid pluusist välja punnitavaid tisse,” mitte ei vaata neid 😀 Ja tegelt kuna sul on see beebiteema nii päevakorras (No shit) siis ma läksin oma beebiga sinust mööda ja sa kaesid tema ka üle.

            Nii ok, nüüd on kõik – rohkem ma ei kuulnud, ega näinud midagi 😀

          • Mallukas
            Mallukas 21. september 2016 at 15:54

            Haha, vot, ma hoopis stalkisin su beebit! 😀

  • Avatar
    Vasta B 21. september 2016 at 15:01

    Nendest paljudest kordadest, kus LHV ja Starmani mehed oma teenust pakkuma hakkavad, olen mõnel korral siis üritanud mitte kohe mööda joosta, vaid natuke kuulata ja siis viisakalt ära öelda, aga see on võimatu. Ütlesin küll väga konkreetselt, et ma ei ole huvitatud ja olen väga rahul sellega, kus olen, aga selle peale suutis LHV mees oma numbri mulle kaasa anda ja arvas, et ma peaks ikka ühendust võtma 😀 Ja ükskord jalutasin Starmani meestest mööda kui üks neist hüüdis järgi mulle ja siis jäin natuke eemal neist seisma ja vaatasin nende poole, siis üks neist hakkas küsima, et kas Ta võib mulle pakkuda … ja siis oli vaikus ning siis Ta ei jõudnudki lõpetada lauset kuni see teine Starmani kutt hakkas naerma ja küsis vastu, et mis Ta siis mulle pakkuda tahab? 😀 Siis juba naersid mõlemad ja mina ka.

    • Avatar
      Vasta nt 21. september 2016 at 21:34

      Ma ükskord kuulsin, kuidas Starmani mees ühe naise käest küsis, et kuidas tal kodus Starmaniga lood on. Ma nii-nii väga oleks tahtnud ise see naine olla, kellelt küsiti ja samas olla piisavalt terava keelega, et kohe vastu lajatada: “väga hästi, mul ei ole seda”. Ma tunnen, et mu elu on poolik, kui ma pole saanud seda lauset nende vastu kasutada 😀

  • Avatar
    Vasta J 21. september 2016 at 14:48

    Keegi tark käskis öelda “mu mees ei luba mul võõraste meestega rääkida” 😀

    • Avatar
      Vasta Biku 22. september 2016 at 16:46

      Hahaa 😀

  • Avatar
    Vasta kätlin 21. september 2016 at 12:21

    Oi, need on tüütud sellid. Ükspäev karjus mulle poodi ka veel järgi:” Neiu, neiu, neiuuuu!” See taktika ei tööta osade puhul, kui ütlen, et ma olen juba klient. Siis ütlevad, aga tulge vaatame koos miskit asja üle. Ei pääse ka sedamoodi.
    AGA on üks nipp kuidas pääseda 😀 Ütlen, et mul ei ole isikuttõendavat dokumenti kaasas. Nii ükskord mul ka päriselt juhtus. Läksin poodi ja võtsin kaasa ainult kliendi- ja pangakaardi. Ei saanud nad miskit vaadata vaid soovitasid järgmine kord isikuttõendava dokumendi kaasa võtta.

  • Avatar
    Vasta Kätega tööle ei lähe 21. september 2016 at 11:57

    Las koerad hauguvad, karavan liigub ikka edasi

  • Avatar
    Vasta Marianne 21. september 2016 at 10:53

    Tead, mina ka ei sallinud neid LHV tüüpe kunagi, AGA seda kuni selle hetkeni, kui ma sain sealt omale ühe hea sõbra. Nüüd ma tean sellest LHVst nii mõndagi, palka saab ilusti ja ausalt, nad ei taha olla nii pealetükkivad, aga kui ei ole, siis raha lihtsalt ei teeni ja ära tahavad elada kõik 🙂 Ning sellel samal sõbral oli veel perekonnas suur tragöödia – surm. Tema oli 1 päeva eemal tööst ja siis läks tagasi nende nähvavate inimeste keskele, et natukenegi mõtteid mujale saada. Alati saab ka viisakalt, lihtsam on sul edaspidi öelda lihtsalt, et aitäh, sa oled juba LHVs olemas neil ja nad ei tüüta sind 🙂 Sama muude pakkujatega.. Ma ei näe põhjust miks mina peaks olema in imese vastu ebaviisakas, kes teeb oma tööd 😀 Lihtsalt minult sellised mõtted. Mina ei saa olla nii enesekeskne 😀 Muidugi mitte ma ei mõtle halvaga midagi, sest jumal hoia, sul võib samamoodi olla juhtunud midagi, miks nähvatakse jne 😀

    • Avatar
      Vasta M. 21. september 2016 at 13:12

      Oleks siis nii, nüüd nad tahavad juba koos minuga mo sambaid üle vaadata, kui vastan, et mul juba olemas. No ma tõesti ei viitsi toidupoes käies mingeid sambaid vaatama hakata, sest mul on sellest pensionist ülimalt suva, ma tõesti ei usu, et 40-50 aasta pärast sealt sentigi näen.
      Teiseks, mina alati ütlen viisakalt, et ei tänan, ei soovi, no palun jätke mind siis viisakalt rahule ka. Viimati üritas mingi tüüp minuga vestlust teha, kui mul röökiv laps süles oli, no see EI OLE NORMAALNE! Eriti kui öelda, et vabandage, ma tõesti ei saa teiega praegu tegeleda ning see lause lihtsalt mööda pükse neil maha jookseb.
      Ma saan aru, et elatist on vaja teenida, kuid et vastu saada viisakust, tuleb ka ise viisakas olla ning need LHV tüübid tõesti ei ole seda.

      • Avatar
        Vasta Marianne 22. september 2016 at 15:47

        Einoh inimesi ongi igasuguseid, see oli lihtsalt üks näide elust enesest 🙂 Ütled sammaste koha nt, et üleeile vaadati, korras ju 🙂 Mina ei ole ise veel näinud ebaviisakaid, olen ise ka alati hästi viisakas, rõõmus ja sõbralik, eks selles asi ongi 😀

    • Avatar
      Vasta Biku 22. september 2016 at 16:49

      Mu arust ei tööta see juba ammu kui öelda, et on juba LHV-s 😀 Nad hakkavad siis üle vaatama ja ikka peedistama. Ja oh seda jama kui juhtub, et mingi asi on segamini läinud ja ma polegi lhv-s, juhtus korra ka nii mul ja siis tahavad hakata ümber tõstma. Oh seda jama siis veel.

  • Avatar
    Vasta Pille 21. september 2016 at 10:21

    Viimati suhtlesin nende igasuguste müügimeestega vist ka rasedana. Oli mingi Starman vms. Mul aega oli, mõtlesin siis, et kuulan vahelduseks, mis nad räägivad kah. Jutt läks kohe telekanalitele. Ütlesin, et Siinkohal jääb jutt kohe katki, sest meie peres telekal kohta ei ole ja kõik sellega seonduv mind ei huvita. Hakkas siis kohe, et aga internet.. Ütlesin, et olen pma praeguse pakkujaga rahul ja ei soovi midagi muuta. Eiei, aga neil on sellised kiirused ja mahud ja blablabla. Mingi pikk ja igav mula oli. Katkestasin teda vahepeal ja küsisin mõnda head ideed, mida õhtusöögiks teha. Mind vahiti jahmunud pilgul ja plämiseti edasi oma õpitud teksti. Sisestas siis mu aadresi kuskile oma arvutisse ja tuli välja, et minu tänaval neil internetivõimalusi polegi. Ja jõudis ringiga tagasi telekanalite juurde. Kordasin uuesti, et telekas mind ei huvita, õhtusöögi ideed ma ka ei saanud ja soovisin head päeva. Nüüd kui keegi LHV mehike on kõnetanud mind terega, olen kohe headaega vastu öelnud.

  • Avatar
    Vasta Liisa 21. september 2016 at 10:11

    Mitte, et inimesi sõimata oleks ok aga vabandage, LHV esindajad teevad endast parimat, et sa ikka läheks närvi ja kukukski sõimama. Oma kogemus oli see, kui tüüp tuli tüütama siis kaugelt juba karjusin, et kui sa abielu ettepanekuga ei tule siis hoia heaga eemale. No minule ta enam igatahes läheneda ei julgenud. 😀 Aga on ka piinlikumaid olukordi, kus olen konkreetselt karjunud, et jäta mind rahule, kui ma peaksin usku muutma ja LHVsse ronima siis teen seda omal soovil mitte tema pähemäärimise peale. Viimaks aga avastasin kuldse lause, mille peale kõik need SAATANAD rahule jätavad(seni veel on toiminud) ja selleks on: ” Ma olen juba LHVs.!!!”

    Naudi viimast kuud roosaRõõsarasedana, eks.!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mmm 21. september 2016 at 09:27

    Ma muide nägin sind selveris ja tahtsin täiega ligi tulla ja teretada ja komplimente loopida aa hakkasin kartma. 😀
    Hea, et ei tulnud kui sul selline veits halb päev oli. 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. september 2016 at 10:04

      Mh, see oleks just tore olnud :D:D Kui sa just salaja LHV pensionifondi ka pähe poleks tahtnud parseldada 😀

  • Avatar
    Vasta lipsukese pereblogi 21. september 2016 at 09:20

    Kui keegi selline tüütu tegelane mind tüütama hakkab, siis ma juba eemalt hüüan, et aitäh, aga mul juba on see jama, mida te mulle pähe üritate määrida. 😀

  • Avatar
    Vasta Reet 21. september 2016 at 09:06

    Oi mul oli Vändra Konsumis täpselt sama värk Lhv vennaga. Mul oligi reaalselt kiire ja jooksin ruttu poest läbi, laps autos ja auto töötas ka veel. Hea, et ta õue järgi ei jooksnud. Nad on sama tüütud, nagu need jehoova tunnistajad ukse taga käivad. Isegi siin Soomes. Nad nimme otsivad Eestlikke pereekonnanimesid uste pealt (meil on postiluugi üleval perenimi kirjutatud kõigil). Aga õnneks elu on õpetanud ka natuke karmust ja EI ütlema. Seega ma alati ütlen, et ei ole huvitatud ja tõmban ukse kinni 😀 isegi kui nekl jutt alles pooleli on.

    Aga mina lleks küll taksojuhile viisakalt öelnud “vabandust aga teie suitsuhais ajab mul pea valutama ja südame pahaks!”
    Ma olen ise küll suitsetaja aga olen isegi vahel mõnel teenindajal seda haisu tundnud ja väga ebameeldivon.

  • Avatar
    Vasta Mammu 21. september 2016 at 08:55

    Ükskord poes ma silmasin neid juba kaugelt. Ütlesin siis Oma 3a pojale:”kui see onu rääkima tuleb pista karjuma v soju mulle midagi. Sa ju oskad?” Jōudsime siis lhv letini. Teretasime. Siis mu poiss küsis:”emme, miks ma karjuma pean?” ???

    • Avatar
      Vasta Pille 21. september 2016 at 10:15

      HAHAHA 😀 😀 😀 Väga hea 😀

  • Avatar
    Vasta S 21. september 2016 at 08:39

    Vot need LHV/Starmani jms pähemäärijad ajavad tõesti närvi krussi. Ma saan täiesti aru, et inimesed teevad oma tööd, aga on suur vahe KUIDAS sa seda teed. Endal oli juhus, kus rääkisin telefoniga. Mina eeldaks, et normaalne inimene äkki saaks aru, et mul on kõne pooleli ja ei tülitaks mind. Oh ei. Starmani müügimees karjus üle terve saali: “NEIU.. neiu telefoni otsas. Vabandage, kas..” Ja ma ei liialda kui ma ütlen, et tüüp põhimõtteliselt jooksis mulle järgi, no wtf. 😀

  • Avatar
    Vasta Liisi 21. september 2016 at 08:04

    Tead, armas Mallukas! Ma mõtlen täna, et oh oleks ma oma kolmandat last oodates teadnud, et Sina Marikest ootad, siis oleks Sinu blogi lugemine mu raseduse vähemalt korra päevas toredaks muutnud. Aga tol hetkel olin ma viimse minutini loomulikult tööinimene ja viimase kuu copy-paste tänasest Sinust- jäi kõik lugemata. Eks nüüd loen ja tunnen iga päev tagantjärgi suurt äratundmisrõõmu, et rase inimene on ka ikkagi inimene, mitte loodusõnnetus. Lihtsalt jõudu Sulle, kindlasti teevad need väljaütlemised Su elu ühest küljest raskemaks, aga enamasti siiski kergemaks. Väga armas Sinust:)

  • Avatar
    Vasta Katja 21. september 2016 at 07:43

    Ma olen öelnud, et ma ei ela nii vanaks. Siis on suu kinni pandud 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 21. september 2016 at 07:24

    Hüüatad valju häälega: palun ärge ahistage inimesi!!!

    tõmbuvad tagasi nagu herilasest nõelatud, näost punased ja ennast kaitstes kiiresti pobisedes: keegi ei ahista siin kedagi.

  • Avatar
    Vasta Mary-Liis Pôvvat 21. september 2016 at 07:17

    Hmm.. ülbiku ja otse ütlejal on vahe.
    Ütled seda mis môtled , mis selles halba on?
    Need Lhv tegelased on paras huunor.. Ma ütlen alati et olen Teie klient juba 😉 (ei màleta kas tôesti olen).
    Pea vastu rasedusega, Tean et see on ikka lôpus kurnav 🙂

    • Avatar
      Vasta Krista 21. september 2016 at 10:59

      Ma ütlesin ka mingi hetk seda, et olen juba LHV-s (olin ka, enam ei ole), aga nüüd on neil uus suund, et selle peale öeldakse “aga vaatame koos üle, mis seisus te fond on” 🙂

      • Avatar
        Vasta Triinu 21. september 2016 at 17:30

        Jah täpselt ? mis seisus fond on.. ja siis ei saa ikka lahti neist. Ma kasutan “olen alaealine” taktikat ja lippan neist mööda naeravad küll aga seni on õnnestunud ?

  • Avatar
    Vasta Annu 21. september 2016 at 06:27

    Nalja teed,me kôik oleme inimesed ja mina kohe mitte ei usu et sa ylbik oled! Rääkidest myygimehe tööst siis töö on ikka iga inimese oma valik ja neid saadetakse päeva jooksul ikka mitmeid kordi sinna samusesse.Minu soovitus neile oleks see et nad vähem pealetikkuvad oleks,see annab teinekord paremaid tulemusi.
    Koomenteerin siin harva aga kui ytlen siis seda mis môtlen.Tahtsingi sulle täna ôelda et sa oled yks mônus mutt ja kui sinuga yhes riigis elaksin oleks juba ammu su ukse taga anumas käinud et mu iiiidol,ma tahan sind oma silmaga näha!
    Sellist ausat inimest nagu sina otsi vôi tikutulega aga ikka ei leia.

    Oled fenomenaalne naine !

    Tervitused rootsist!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. september 2016 at 06:56

      Oh jeerum, mis sa nüüüd, aitäh 😀

  • Avatar
    Vasta Grete 21. september 2016 at 05:40

    Mai saa bodyshopis üldse käia, sest need müüjad hüppavad kohe kallale ja siis piiravad kolmekesi kui ütled, et tahaks rahulikult vaadata. Nii häiriv. Mitu aastat pole sealt enam midagi ostnud selle pärast.

  • Avatar
    Vasta Gerly 21. september 2016 at 05:00

    Hahhahahha, no tõesti lugemisest kusetilgad püksis 😀 Ma ütlesin Lhv kutile,et anna number ka,siis teen B-) Ta ütles,et ta abielus, vastasin stoilise rahuga, et siis jääb diil katki 😛

  • Avatar
    Vasta Liisa 21. september 2016 at 01:09

    Mul aitab lause: olen alaealine ning kui lapsega olen siis et olen teie klient. Keegi rohkem midagi ei küsi aga no jube tüütud putukad nad ikka jah…

  • Avatar
    Vasta Laura 21. september 2016 at 00:43

    See hetk, kui Sa keset ööd valjuhäälselt diivanil naerad ja loodad, et Sa sellega oma last ei ärata. Mul on ausalt pisarad silmis, tänks Mallukas ???

  • Avatar
    Vasta Lilith 20. september 2016 at 23:34

    Uhh, jumal tänatud, et ma alaealine olen ?.

  • Avatar
    Vasta Anni 20. september 2016 at 23:15

    Just sõidan sõbrannaga vilde teelt kesklinna. Aga et mitte otsE minna sõidab tüüp akadeemiasse ja väidab, et teist teed pole. Sõidame siis kesklinna ja küsib kümneka ja ma üäannan viieka. Teist viiekat pole 🙂 sai loodetavasti aru.

  • Avatar
    Vasta Myy 20. september 2016 at 22:45

    Ma teesklen, et ma räägin telefoniga ??? Aitab alati, ei pea sõnagi vahetama!

    • Avatar
      Vasta E. 21. september 2016 at 07:19

      Ma tegin täpselt sama aga ikka tuli see lhv kutt ja küsis kaua räägin. ???? ma jooksin poest välja ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 20. september 2016 at 22:38

    Täiesti lõpp, need LHV-vennad on KO-HU-TA-VAD. Nagu krt üldse ei saa poodi minna ilma et nad kuskil ees ei oleks. Siiani olen hõiganud käigupealt “Olen LHV-s!”, siis naeratavad ja otsivad järgmist ohvrit, aga mõned viimased korrad olen lihtsalt tuimalt mööda kõndinud, sest no niiiiiiiik kõrini on! See kestab aastaid juba! Ma usun, et 90% inimesi jälestavad neid tüüpe, no kaua võib!

  • Avatar
    Vasta meow 20. september 2016 at 22:24

    :D:D oijah, need LHV ja Starmani tüübid on k o h u t a v a l t tüütud. Samamoodi ärritun nende telefonimüüjte peale.

  • Avatar
    Vasta kat 20. september 2016 at 22:24

    ma ise väidan ka alati, et suva mis pakutakse, olemas juba. Ma detsembris istusin ilutulestiku leti taga ja nägin enda kõrval nad kõik ära – lhv, lux, starman… ja no tegelt päris kahju oli neist, kenad noored, igati viisakalt lähenesid, aga 95% saatis nad pikalt oi mis sõnadega, müts maha, kes seda tööd teha suudab, ise ei suudaks ?

  • Avatar
    Vasta tere 20. september 2016 at 22:16

    No meil on need LHV ja Starmani tüübid koguaeg mu töökoha kõrval, niiet pausile minnes või tööle/koju minnes nad alati tüütavad ja rahule ei jäta. Ütlesin üks kord et pean tööle minema, nad ütlesid et aga meie oleme ka ju tööl. Ja ühe korra ma sõimasin starmani töötajal lihtsalt näo täis sest ta ei saanud esimesel korral aru vist, et ma ei soovi 😀

  • Avatar
    Vasta tupsulotu 20. september 2016 at 22:00

    Ma ütlen alati pealepressijatele et mul mees merel tööl, tema tegeleb nende asjadega, mina ei tea midagi, räägime uuesti 3 kuu pärast. Vale siis see, et ise ma tean neid asju päris hästi. Aga aitab küll.

  • Avatar
    Vasta Isabellu 20. september 2016 at 21:59

    Ma olen 25 aastase kohta ilge babyface. Valetan tuimalt, et olen alakas. (Vahest lollikesed usuvad) Aga jah need LHV vempsid ajavad sitaks närvi, nende pärast peab poes ringiga käima.

  • Avatar
    Vasta Andra 20. september 2016 at 21:59

    Mina üritan neist LHV tüüpidest alati mõne valega mööda saada. Varem ütlesin alati, et olen alaealine (olin 20 siis) ja see tüüp oli siiralt üllatunud, aga juttu ei jätkanud. Siis sain aru, et see vale enam ei tööta. Järgmine kord ütlesin, et olen juba LHV klient, koos kõikide oma sammastega, siis see tüüp tahtis mu DOKUMENTI, et see üle kontrollida. Käratasin, et see pole tema asi. Järgmine kord ütlen sünge häälega, et ma ei usu, et ma oma pensionit kunagi näengi, ehk töötab.

  • Avatar
    Vasta K. 20. september 2016 at 21:58

    Need LHV omad saavad töötasu % pealt, enamasti kuus ca 4000 EUR, eks nad peavad oma raha kuidagi inimesi piinates väljateenina?
    Kasuta Uberit või mine autokooli tulevikus, oma auto ja vabadus teistest sõltumata liikuda ( haisudest, valedest marsruutidest jne).

    • Avatar
      Vasta meow 20. september 2016 at 22:26

      4000??? Hahaah, jee rait

      • Avatar
        Vasta Pillekas 20. september 2016 at 23:06

        nii on. ega nad muidu seda tööd ei teeks. rahanumber kogu aeg tiksub pensioni edasi-tagasi tõstmisega

        • Avatar
          Vasta K. 21. september 2016 at 09:04

          4000 sulaselge liialdus.

          • Avatar
            G 21. september 2016 at 14:15

            Ma olen kuulnud ka tunduvalt suurematest summadest kui 4000. Eks see sõltub, kui tubli müügimees oled, minu meelest 4000 ei ole mingi ulme summa.

      • Avatar
        Vasta K. 21. september 2016 at 14:58

        Mu õde tegeles sellega aastaid, 4000 EUR LHVs paar aastat tagasi polnud mingi probleem kuus teenida. Vaevalt ta mulle valetab?

  • Avatar
    Vasta Elo 20. september 2016 at 21:56

    Haha 😀 minu emale sattusid vastu lhv mehed ja pakkusid pensionifondi ema vastas selle peale, et minu sambad ootavad surnuaial:)(ema juba paar aastat pensionil) päris piinlik võis neil olla aga tegid siis komplimendi, et küll alles näeb nooruslik välja.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 20. september 2016 at 21:55

    Aga ütle teinekord LHV tüüpidele et sul on juba tehtud või alles hiljuti liitusid ja jätavad su kohe rahule. Ise teen alati nii 🙂

  • Avatar
    Vasta Egle P. 20. september 2016 at 21:41

    Tänan õhtuse naerupahvaka eest! 😀 Ma tavaliselt ütlen ka neile tüütustele, et olen juba klient vms ja kõnnin lihtsalt edasi. Just siin lugedes mõtlesin, et järgmine kord, kui tulevad küsima “On teil minut aega?!”, peaks telefonist stopperi otsima, kui 60 sekundit täis saab, lihtsalt ära kõndima öeldes ” Mul rohkem aega pole”. 😀

    • Avatar
      Vasta Lilith 20. september 2016 at 23:26

      Hahahhaahaa see oleks hea :DD

  • Avatar
    Vasta Krissu 20. september 2016 at 21:37

    Njh, LHV kutid on ikka väga tüütud. Aga… Kui Sa mainisid siin risti ette löömist ja põrgusse vajumist, siis meenus veel 1 grupp hakkajaid värbajaid. No ma ei tea kas praegu ka kuskil veel nii teevad, aga mõned head aastad tagasi olid nad pidevalt ukse taga. JEHOOVAKAD, Vahitornid näpus, või mis iganes usuteemaline brošüür. No sorry, aga.. No milleks nagu? Niimoodi ukse taga vaja kollitamas käia. Ja vat oli ikka julgust küll uks nina eest kinni lüüa, sest sellist peale pressimist ma ei seedi. Ole sa nii pühak kui tahes. Päikest kõigile! ?

    • Avatar
      Vasta Greete 22. september 2016 at 06:33

      Ma sain jehoovakatest lahti kui ma võtsin oma piibli ja neile igasugu kirjakohti näitasin ja küsisin neilt milliste kirjakohtade alusel nad väidavad seda mida nad väidavad. Ükskõik mis nad ütlesid, mul oli kirjakoht olemas et aga piibel ütleb niimoodi, miks teie seletate naamoodi. Pool tundi seletasin nendega.
      Neil on ju mingi oma piibel mitte see tavaline. Peale seda nad enam ei tulnud mitu aastat. Varem isegi revolvriähvardus ei mõjunud ikka tulid tagasi 😀 kasuisa lahkus ükskord ukselt sõnadega (ust lahti jättes) “oot kus ma selle revolvri nüüd paningi”

  • Avatar
    Vasta Kati 20. september 2016 at 21:32

    Mind ka kunagi tuli LHV vend tülitama. Ütlesin, et mind ei huvita, ei ole aega jne… Kõndisin tuimalt mööda. Ja selle peale see tüüp karjus üle kogu poe, et kas mind siis tõesti üldse ei huvita, mis minu rahaga tehakse. Kõigi pilgud olid suunatud meile 😀 Peale seda on mul LHV alati olemas ja kontrollitud. Ja Starmani kohta ütlen, et elan metsa sees ja ei ole levi 😀

  • Avatar
    Vasta Ann 20. september 2016 at 21:29

    Ma ei kannata ka neid LHV deemoneid.. alati on nad täpselt risti ees. Kõige lihtsam ongi vist õelda, et mul see olemas juba või tuimalt mööda kõndida.. kuigi ma ise ütlen alati “ei, aitäh”

  • Avatar
    Vasta Yup 20. september 2016 at 21:28

    Ütle, et sul pensionisammas seal olemas ja tellisid roosa pangakaardi kah?

    Ma aasta tagasi pangakaardi lôpuks tellisin, sest tuttav oli seal tööl. Ei pidanud mitte midagi maksma, roosa kaardi sain kätte, âra ei aktiveerinud ja maksan oma swedi kaardiga edasi? Hea öelda alati, et sammas olemas ja isegi roooosa pangakaart. Heh, tee proovi

  • Avatar
    Vasta E. 20. september 2016 at 21:26

    Ma enne dekreeti jäämist töötasin riidepoes suures kaubanduskeskuses. Ürita siis niimoodi lõunal käia, kui pea igakord mingi hull sind tüütama tuleb… 😀

  • Avatar
    Vasta Kadi 20. september 2016 at 21:24

    Ma olen paar korda neile niiviisi öelnud, et:”Vabandust, aga Te pole üldse mu maitse.” Siis on nagu rahule jäetud 😀

  • Avatar
    Vasta Kobras 20. september 2016 at 21:24

    Kui me mehe ja väikese pojaga pelgulinna sünnitusmajast koju hakkasime sõitma, kutsusime ka takso, sest autot sel hetkel ei olnud. Välja jõudes nägin, kuidas takso just minema sõitis. Helistasime, et mida hekki ja vastuseks aaaaaa teil läks liiga kaua, meil teisi kliente ka. Kammmooon, meil läks 2 minti kauem kui oli kokku lepitud, ikka hullult närvi ajas, pfffff haha no on piidrid.

  • Avatar
    Vasta epp 20. september 2016 at 21:24

    Aasta tagasi umbes vist oligi, olin rase ja käisin hommikul vara pelgus seda vastikut GTT testi tegemas. Väsinud ja unine, kuna selleks peab ju eluvara tõusma ja eluvara seal kohal olema ja lisaks oli süda paha ja kehv olla komberdasin sealt siis koju ja koduteel hüppasin Laagri Maksimarketist läbi, et koju midagi süüa osta. No ja hops on minu ees mingid SOS Lasteküla agendid, ma olin nii tuima näoga ja mõtlesin ainult, et kuidas sealt ruttu koju saada ja nüüd mul ongi igakuine püsikorraldus SOS Lastekülale. Iseenesest ei ole selles annetuses midagi halba ja tore on mõelda, et vb tänu minu annetusele saab üks laps omale midagi rohkem aga see kord ma tundsin küll, et minu rasedat olekut ja kehva enesetunnet kasutati nagu naks ära. Lisaks ta rõhus veel mitmeid kordi sellele, et kuidas sina emana seda kõike näed ja tunned ja nii see niigi emotsionaalne rase lepingu sõlmis.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. september 2016 at 22:16

      Hehe, ja sama moodi läheb ka minu kontolt iga kuu 20€ sinna ;D

      • Avatar
        Vasta R 21. september 2016 at 10:08

        Oeh, mina langesin ka selle lõksu, sest kuidas sa suudad lastele ei öelda ?

    • Avatar
      Vasta epp 21. september 2016 at 11:26

      Mul täna meenus veel üks lugu. Ma olen ikka väga skeptiline igasuguse võrkturunudega ka. Kunagi ammu ammu aastaid tagasi kui mees mul veel Soomes töötas ja mul oli kodus palju vaba aega lubasin omale Luxi tolmuimeja esindaja koju. Suur suur viga aga noh ega ma loll ei õpi ka 😀 Igaljuhul tuli koju näitama seda tolmuimejat ja kõik oli tore ja hea aga mul polnud iial plaanis seda osta, siis ütleb mulle, et okei ta tegeleb Amwayga ka, et tal autos kohe kaup olemas, et tahan äkki midagi. Mul polnud sularaha ja ega ma midagi ei tahtnud ka ja ütlesin, et ei ole soovi nende vastu ka. Siis ütleb kutt, et noh ta tegeleb veel LHV ‘ga ka, et äkki tahan pensionisammast. Nii ma selle krdi lepingu sõlmisin, et sellest mehest lahti saada. Ma olen jumala kindel, et kui ma seda ka poleks tahtnud oleks tal veel neljas varuvariant võtta olnud ja ta poleks iial mu juurest ära läinud 😀 Nüüd ongi mul hea nendele öelda, et mul on kuigi tegelt pole aastaid vist olnud enam. Teine lugu on nüüd alles hiljuti helistati mingist firmast, et nad tulevad uudse pesuriga turule, et tahavad klientide arvamust ja kogemust ja tagasisidet. Kui see mees mulle koju jõudis olin ma juba kindel, et see on võrkturundus. Oli mingi aurupuhastaja ja pidi tegema minu poolt valitud asja puhtaks aga reaalselt tegi mul pool diivanit ja ei olnud väga huvitatud terve diivani pesust. Lõpuks hakkas täiega pähe määrima, et kuidas sul pole raha et osta ja omal on ju väikesed lapsed ja mõtle nende peale. Lõpuks nõudis veel kümne sõbra numbreid ka. Nüüd ma hoian igasugustest võrkturunduse asjadest kohe heaga eemale 😀

  • Avatar
    Vasta mina 20. september 2016 at 21:20

    no ma ütlen neile alati, et ma ei ela eestis, ja olen vaid turist siin, läbisõidul siis ei köhi enam keegi, jätavad automaatsel rahule

  • Avatar
    Vasta ove 20. september 2016 at 21:19

    Taksode asemel soovitan Uberit kasutada. Uued puhtad autod ja juhid. Ma kasutan seda ka lapse trenni saatmiseks. Ise oled kodus ja tellid lapsele linnas auto mis viib ta kohale. Maksab ka vähemalt kolmandiku vähem kui takso.

  • Avatar
    Vasta J 20. september 2016 at 21:17

    Miks sa uberiga ei sõida? Niiii palju odavam ja mugavam!

  • Avatar
    Vasta Anastassija 20. september 2016 at 21:17

    Siis kui mina LHV või Starmani meeste/naiste juurest möödun, võtan alati telefoni kätte ja teesklen, et räägin telefoniga ja see töötab alati! Ei mingeid ära ütlemisi või muud jama, hea ja kerge nipp. 😀

  • Avatar
    Vasta Maria 20. september 2016 at 21:15

    LHV tüübid ei huvita mind ma kõnnin neist tuimalt mööda. VIASAT jne neist kaaa. Mind ähvardavad veel poodide ees seisvad mingid bändi tüübid kes tahavad et ma nende plaadi ostaks- oli paha tuju ütlesin et ma ei ole üldsd nii rikas et osta suvalist plaati mis pealegi võib mega kräpp olla. Nad vaatasid mind nagu vaenlast nr üks.
    Aga nad seisavad meil poodide ees suht tihit. Ja ei ole alagi sama bändi mehed. Nagu wtf.
    Sis taksojuhid mind õnneks ei huvita sest sõidan autoga. Suhtlen teiste juhtidega keskmise näpu abil niimõnigi kord 😀 pole see elu juhina ka kerge :D.

    • Avatar
      Vasta Mari 21. september 2016 at 15:56

      Mulle üritati ka mingit plaati pähe määrida. Üritasin siis selgeks teha, et pole seda kusagil mängida- makki pole, arvutil pole kohta ja autos ka usb- raadio. No absull ei saanud aru – äkki ikka ostaks ja et neil hea musa jne. Lõpuks andsin alla, kui parklas juba peaaegu autosse ronis. Lihtsam oli see paar euri anda.

      • Avatar
        Vasta Maria 21. september 2016 at 19:54

        Paar euriiii 😀 minult nõuti 5-10 euri :D. Nagu miinimum oli viiekas. :D. Ja öeldi et ku mul rohkem anda ikka on et ma annaks ikka 10 😀

  • Avatar
    Vasta Marta 20. september 2016 at 21:14

    Teinekord LHV tüüpe nähes teeskle et räägid telefoniga, äkki siis ei tüüta.

  • Avatar
    Vasta Mari 20. september 2016 at 21:14

    Mul oli viimane kord LHV tüüpe nähes Supermani märgiga t-särk seljas ja hõlmad eest lahti. Üks siis hõikas: “Õu superman, ma olen batman!” Eeem…okey?

  • Avatar
    Vasta Marii 20. september 2016 at 21:13

    Ma tavaliselt ütlen neile, et olen oma pensioniga juba nende juures ja starman samamoodi. Kohe jätavad rahule 🙂

    • Avatar
      Vasta Grete 20. september 2016 at 21:58

      Mina kaa!

  • Avatar
    Vasta N31 20. september 2016 at 21:13

    Issand jumal, ma pole sada aastat niimoodi naernud. Oehhh… 😀 Aga mina olen neist LHV hemmorroididest möödudes telefoni kõrva ääres hoidnud. Siis nad ei tülita. Samas olen ka mõelnud, et miks ometi ma koguaeg pean mingeid trikke tegema ja mööda poodi luurama, inimesed võiks ikka ise aru saada mis sõna EI tähendab.

  • Avatar
    Vasta Ss 20. september 2016 at 21:13

    T*a need LHV ja Starmani vennad.. Koguaeg põgenen nende raisakotkaste eest. Täna nägin kõrvalt pealt kuidas starmani piff pöördus naisterahva poole küsimusega “Tere, kes teile kodus telepilti pakub”, siis naine küsis päris kurjal toonil vastu “Kas tõesti on veel mõni majapidamine kus Starmani EI OLE?!”. Võttis päris muigele 🙂

  • Avatar
    Vasta Annely 20. september 2016 at 21:12

    Sa ütle sellele ahvile, et sa oled LHV klient juba. Works everytime, kui keegi mulle mingit sitta pakkuma tuleb tänaval või kuskil keskuses. *tere, olen Suvaline Ahv, lambi firmast ja pakun seda ja kolmandat’ ja siis ma vastan, et teretere, olen teie klient juba ja siis naeratab ja ongi kõik 😀

    • Avatar
      Vasta Krista 20. september 2016 at 22:20

      Ma tegin ka ükskord nii, aga siis see ahv oli nii kaval ja et “aga tulge siis siia, vaatame koos kuidas teie sambad on kasvanud ja mis protsendid ja blaablaa” 😀

  • Avatar
    Vasta Birx 20. september 2016 at 21:10

    Hahha
    Mul oli kunagi starman ja need turapead käisid poes nii närvi, et karjusin ühe peale kui sa tõpranahk mind rahule ei jäta siis ma loobun teie teenusest ja poest tagasi tulles see jobu kõnetas mind uuesti. Oi sitt kees üle, võtsin ta nina all telefoni helistasin starmani ja lõpetasin nendega teenuse päeva pealt põhjusega see väike värdjas poes.. Okei okei olin ja viinast kuud rase prääksuv part, nii et sa pole üldse nii emm kui mina 😀

    • Avatar
      Vasta Birx 20. september 2016 at 21:14

      Viimast#
      Ja Lhv väärakatele ütlesin, et pole aega lapsed kodus nii näljas et paha hakkab…tüüp ehmatas ära ja ütles eks sa lippa siis 😀 oi ma talle lippasin 😀

      • Avatar
        Vasta Kadri 21. september 2016 at 00:45

        Miks üks endast lugupidav inimene, kes on täie mõistusejuures peaks üldistama ja ütlema kellegi kohta, keda ta isegi ei tea väärakas?

        • Avatar
          Vasta Aveli 21. september 2016 at 07:55

          Hmm, neiu kirjastiil on küll päris leebe.. väärakaks ja t*rapeaks selline töö küll kedagi ei tee.:D Pole vaja kohe nii vulgaarseks minna.

    • Avatar
      Vasta Helen 20. september 2016 at 21:40

      Oi ma pole ammu nii palju naernud 😀

    • Avatar
      Vasta keit 20. september 2016 at 21:55

      😀
      Hea stoory

  • Avatar
    Vasta Mai 20. september 2016 at 21:09

    Oleme abikaasag mitmel korral kurt-tummasid mänginud LHV le..kui hakkavad midagi seletama siis viipame suvalt kätega midagi ja oleme vait:):) ehmuvad âra:)

  • Avatar
    Vasta Liina 20. september 2016 at 21:08

    Oi Mallukas, ma naersin selle LHV tüübi jutu peale, sest mul oli just möödunud nädala reedel sama jama. Seisab põigeti ees, et neiu kas teil minut on? Mul on tunne, et neil on mingi rasedate jahikampaania lahti, sest olin just töölt tulnud, selg valutas ja tahtsin oma suure kõhu ja valutava seljaga vaid koju pääseda kui see raisakull peale lendas. Muidu nagu päris kena sirge pikk poiss, aga no sihuke peetimine, et tapa ära. Ma tundsin ennast kohe paremini Sinu postitust lugedes 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 20. september 2016 at 21:06

    😀 Mina alati ütlen,neile jaja mul onjuba olemas (ei ole 😀 ) ja kui ütled,et juba on siis on nad jube õnnelikud ja sinu jätavad ka rahule : Tee proovi 😀 ! Mul toimib iga kord 😀

    • Avatar
      Vasta Nimi 20. september 2016 at 21:25

      Krt, ma kasutasin sama nippi mingi aeg..aga nyyd nad ytlevad, et väga tore..aga vaatame siis yle mis teil täpselt on jne ja jooksevad järgi ??

    • Avatar
      Vasta T. 20. september 2016 at 21:38

      Ei toimi päris iga kord. Nad teavad küll seda “olen juba klient” juttu, seepeale ütlevad tavaliselt, et “No aga vaatame, kuidas siis sambal läheb” ja tahavad Sinuga koos sinu “sambaid” vaadata.

  • Avatar
    Vasta Sille 20. september 2016 at 21:05

    Aga ütle nendele pealepressijatele (Kellest vist enamus on LHV ja Starman), et sul juba on pension LHVs ja Starman ka olemas. Minul on muidugi päriselt ka, ei tea kas nad mind usuvad, aga siiani olen neist alati niiviisi rahulikult ja kerge naeratusega mööda pääsenud 😀

    • Avatar
      Vasta Merje 20. september 2016 at 21:38

      Meie kandis pole Starmani tüübid, vaid Viasati mehed. ?

    • Avatar
      Vasta Elli 20. september 2016 at 21:54

      Mul on ka päriselt pension LHV-s ja Starman kodus. Ja iga kord, kui ma ütlen, et ma juba olen klient, siis mõtlen ka, kas nad ikka usuvad mind? ???

      • Avatar
        Vasta Lilith 20. september 2016 at 23:32

        Hahahhaa good one, Elli :D.

  • Avatar
    Vasta J 20. september 2016 at 21:04

    Lõpp on hea, nii teegi! Ja vot lase perse lihas lõdvaks ja pussuta nad täis ?✌️
    Sorry ?

    A mulle viimanekord helistati ning pakuti vitamiine ja ma pakkusin vana tolmuimejat vastu. Natu oli vaikust, kui hakkas edasi rààkima aga ma kohe sekkusin ja pakkusin ikkagi tolmuimejat, mis on terve ja töötab, imeb hästi, lihtsalt tahaks uut. Lôpuks ta pani ise toru ära ?

    • Avatar
      Vasta Trn 21. september 2016 at 06:24

      Hahahha ?

  • Avatar
    Vasta Kertu 20. september 2016 at 21:04

    Så oleks võinud ta ees ühe käraka peeru lasta. Ausalt ka ?? 😀

  • Avatar
    Vasta ylts 20. september 2016 at 21:03

    LHV-ga on lihtne, ütled, et olemas juba ja kontrollitud ka. Starmanile ütled, et olemas ja jookseb kogu aeg kokku.. Alati aitab 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerttu 20. september 2016 at 21:01

    Ma olen vist väga hirmuäratav inimene, ma ütlen “Ei” ja sellest piisab 🙂 Kuri pilk ja ülestõstetud käsi ka lisaks 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. september 2016 at 21:02

      Et ähvardad släppi anda v :D?

      • Avatar
        Vasta Kerttu 20. september 2016 at 21:06

        Talk to the hand stiilis 😀

        • Avatar
          Vasta Katrin 21. september 2016 at 08:14

          o mai gaad, mul on nii hea meel lugeda, et ma ainus ülbik ei ole! 😀
          mul mees alati jääb nendele müügimeestele mingeid vabandusi rääkima, mina lihtsalt a) viskan kurja pilgu b) tõstan käe (talk to the hand) või c) lähen mööda justkui tühjast kohast (st ei loo silmkontakti, ei vaata nende poolegi nagu seal oleks täiesti tühi koht)

  • Avatar
    Vasta Liisa 20. september 2016 at 21:00

    Kuna ma näen distantsilt üsna nooreke välja (mitte et ma nüüd väga vana oleks, 21 aind) , siis ütlen ma nendele LHV kuttidele, et ma alaealine ??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. september 2016 at 21:01

      kui ma seda ütleks siis… noh vaevalt, et nad mind usuks 😀

      • Avatar
        Vasta Ann 20. september 2016 at 21:15

        Haha. Ma rasedana näitasin kõhule ja ütlesin, et mu pensionifond on siin( viitasin kõhule) 😛

  • Avatar
    Vasta Disaindipity 20. september 2016 at 20:56

    😀 😀 😀 röökisin naerda jälle. Piinlik on juba pere ees 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. september 2016 at 20:57

      Ütle, et sa oled täis 😀

      • Avatar
        Vasta Disaindipity 20. september 2016 at 21:02

        Ma ju karsklane 😀

  • Avatar
    Vasta Siret 20. september 2016 at 20:55

    Naersin selle LHV tüübi jutu pealt endale tilgad püksi 😀 On jah nagu uni kurat, pidevalt tahavad rääkida oma sammastest. Sama nende Starmani tüüpidega. Saadan kukele kõik nad!

  • Avatar
    Vasta Merliine 20. september 2016 at 20:55

    “Vahel on mul tunne nagu ma oleksin mingi ilge munn, samas… see tunne jälle kaob” Orelipoisi kuldsed sõnad.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. september 2016 at 20:56

      Haha, just nii ongi :D:D

  • Avatar
    Vasta Kelly 20. september 2016 at 20:53

    Ma saan aru sellest,et need LHV vennad ja starmani ja viasat tegelased teevad oma tööd aga no *PIIIIP* kui närvi ajab , kui ei saada aru sellest kui ma ütlen,et EI huvita või midagi.. no pelssssse kui raske seda siis mõista on ? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. september 2016 at 20:55

      Jep! Kui suur on tõenäosus, et kui ma ütlen, et tra ma ei taha, et siis kui ta megalt pinda käib, et siis ma äkki tahan 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 20. september 2016 at 20:51

    Mind ajavad ka need pealepressiad alati närvi.ei taha sönast nad aru ei saa ja seepärast jooksen nendest mööda 🙂

  • Avatar
    Vasta SLP 20. september 2016 at 20:51

    sorri, aga no veits naljakas ka ja ega sa isegi liiga normaalne inimene ole ? huh hea naer

  • Avatar
    Vasta Ma 20. september 2016 at 20:49

    ????????